Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν10

Recommended Posts

Νάνσυ αααααααα για αυτό μιλάςςςςςςςςςςςςς!!!!!

καλά εννοείται...........

και η αδερφή μου αυτό έπαθεεεεεεεεεεε.......!!!!!!!!

αλλά είμαι προετοιμασμένη να το περάσω...τι να κάνουμε γίνεται αλλιώς;;;;;

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασία μου κοίτα αν είσαι χαλαρή δεν καταλαβαίνεις τίποτα εμένα που με εξέταζε ο γιατρός μου ήμουν οκ!!! αλλά στην αίθουσα ωδινών πέρασαν ένα σωρό ειδικευόμενοι οι οποίοι έσπευσαν να μας εξετάσουν όλες βάλε και τις μαίες που ερχόταν τρεισ και λίγο, εγώ γέννησα σε νοσοκομείο οπότε είανι διαφορετικά από τις κλινικές φαντάζομαι...φυσικά και κλείνεις τα πόδια καλέ απλά από την συχνότητα που με εξέταζαν ένιωθα πως είχα συνεχώς ανοιχτά τα πόδια!!!! Δεν είανι ο πόνος που σ εστιγματίζει αλλά η πράξη χαχαχαχα :lol:

Μαράκι ας τον βγάλεις και θα τα ξεχάσεις όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μαι παλιιι φαγαμε πριν μιση ωριτσα και ειμαι εδω παλι, η κατερινουλα και ο νικητας μολις φυγαν για μια βολτα με τον μπαμπα τους, για ποσο δεν ξερω γιατι δεν τον βλεπω και πολυ καλα τον καιροο!

εσεις τι κανετε? χαμομηλι ουτε εγω του δινω ακομα τα γευματα του ειναι ικανοποιητικα και πιστευω ειναι περιττο κι ολας..καθε μανουλα οπως νομιζει..

Εμένα έφαγε πριν μία ώρα και τώρα θέλει πάλι...τι να την κάνω :? γι'αυτό έλεγα να ρωτήσω την γιατρό για χαμομήλι μπας και μπορώ να την ξεγελαω, θα δούμε όμως τι θα πει και αυτή...

νανσυ μου ο παιδιατρος θα σου πει μονο, ειναι και στην κριση του καθενα, αλλα αφου εκεινος παρακολουθει την μπουμπου σου, ο,τι σου πειι!

γεια σας κοριτσια!

δε διαβασα τιποτα, δεν προλαβαινω τωρα!!

πηρε το ματι μου μια νεα φιλη, καλως ηρθες αποστολια! να σου ζησει το μωρακι σου!!

προσπαθω να κανω τις ντουλαπες κ γινεται ο κακος χαμος... :?:?

σας φιλω φανταζομαι θα τα πουμε ρτο βραδακι

Φαντάζομαι πως αν γεννήσεις σε κλινική όπου δεν θα υπάρχουν ειδικευόμενοι απ'όσο ξέρω, δεν θα έχεις πρόβλημα μόνο ο γιατρός σου και η μαία θα σε εξετάζει, εγώ όμως γέννησα σε νομαρχιακό νοσοκομείο οπότε ήταν αλλίως....Μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν όπως θέλεις εσυ :)

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ , να 'μαι κ εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

τι μου κανετε?????πως ειναι οοοολα τα μωρακια?????????

βρε πολυλογουδες κουτσομπολιτσες μου ποσα γραψατε παλι?????/ :shock::shock::o:o σελιδες ολοοοοοοοοοοοοοκληρες!!!!!!! δεν θυμαμαι ομως τιποτα!!!!! :oops::oops::oops:

εγω εδω τρεχω τωρα τις τελευταιες ωρες , να κανω τις τελευταιες ετοιμασιες!καθαριζουμε εδω με τον αντρα μου το σπιτακι μας να ειναι ετοιμο που θα ερθει το μικρουλακι μας!!!! θελω να ετοιμασω κ τα ρουχακια των παιδιων μου που θα τους φοραει οταν θα μου τα φερνει να τα βλεπω κ να βλεπουν τον αδερφουλη τους.αυριο θα παμε να τους ψωνισουμε κ ταδωρακια τους που θα τους φερει ο χρηστακος!!!μια μερουλα μου εμεινε ως εγκυος!!!! :(:( απο την τριτη ομως θα εχω το αγορακι μου!!!!!! :):):)

αχ κοριτσακια μου περνανε οι ωρες κ αγχωνομαι , γενικα , τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα, περιεργα!!!!!!!

κατ'αρχην να ευχηθω στο δωρακι μας ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Κ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!

να καλοσωθρισω κ την καινουρια μανουλα που ηρθε στην παρεουλα μας!!!!

νανσυ μου καλωσ ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!!!νασου ζησει τ κοριτσακι σου!!!!να ειναι παντα γερη κ οτι καλυτερο ευχομαι!!!!!

εγω ειμαι η Ηλιανα κ εχω δυο παιδακια την Αννα Μαρια 3,5 κ τον Αγγελο 1,5 χρονων κ την τριτη μπαινω να γεννησω με καισαρικη τον μπεμπη μου!!!!!!!

μαρακι μου ακομα εδω??????? :-w:-w:-w:-w:-w δε λες να γεννησεις, ε???? αχ αυτος ο μπεμπουλακος, αχχχ!!!!!

οσο για τα συναισθηματα μου.... ειναι ακριβως τα ιδια σαν την πρωτη φορα μονο που τωρα ξερω οολη τη διαδικασια...!!!!

μαρακι μου κουκλακι ο μπεμπακος σου!!!!!τι κανουν τα παιδακια σου???? εσυ πως εισαι???πολλα γλυκα φιλακια!!!!!!

κοριτσακια μου συγχωρεστε με , δεν θυμαμαι τι αλλο γραψατε , ηταν τοοοσα πολλα αυτα που διαβασα...!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!! :D:D

Ηλιαννάκι μου άλλη μια μέρα έγγυος σου έμεινε!!!!!!!!!!!

Αναμεικτα τα συναισθήμτα, καταλαβαίνω.........και εγώ όταν έρθει η ώρα το ίδιο θα νιώσω πιστεύω...

Με το καλό σου εύχομαι!!!!!!!

Ηλιάννα μου εύχομαι με το καλό να έρθει και το τρίτο σου μωράκι!!!!!!!! Να σου ζήσουν και τα άλλα 2 παιδάκια σου!!!!

Κορίτσια σας αφήνω πάμε να κάνουμε μπανάκι την μπουμπούκα!!!!! θα τα πούμε το βραδάκι...

Άντε να δούμε Μαράκι αν θα είσαι εδώ και το βραδάκι ;) Φιλάκια

NAI ONTOS H EXETASH TOU TRAXILOU DEN EINAI KATHOLOU EFXARISTH ALLA PISTEPSTE ME THA TA KSEXASETE OLAAAAAAAAAAAA MOLIS TA PARETE AGGALITSA SAS!!!!!!!!!!!!!

MARAKI SOU STELNW TWRA TO KINHTO MOU MHN MAS KSEXASEIS!!!!!!ESY AYRIO THA GENISEIS SIGOURAAAAAAAAAAAAAA.XXAXAXAXAXAXA ANTE ANTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE THA PROLAVEIS KAI THN HLIANA MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

HLIANAKI EISAI STHN TELIKH EYTHEIA!!!!!!!!!!!!TIPOTA DEN EMEINE O XRHSTAKOS EINAI STO DROMO!!!!!!!!!!ME TO KALOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AXXXXXXX THA TO KSANAPW MOU ELEIPSE POLY H EGGYMOSYNH :P:P:P:P:P:P

μαρακι μου για να δουμε ποια απ'τις δυο μας θα γεννησει πρωτη... :roll::-?:-?:-?:-?

εγω θα προτεινα να πας εσυ , αντε γιατι σα να το εχεις καθυστερησει λιγακι το θεμα, ε???? :lol::lol::lol:

σου δινω προτεραιοτητα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχα

μην μας ξεχασεις!!!να μας ενημερωσεις κοπελα μου, ε??

νανσυ μου τα λεμε το βραδακι γλυκια μου!!!!! σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!

χριστινακι μου σου εχει λειψει η κοιλιτσα σου , ε???αχχχχ κ εγω αυτο σκεφτομαι μετα...!!!

αχ ναι κοντευει το οκ ο χρηστακος , ερχεται.....!

ναι μου εχει λείψει παρά πολύ η κοιλίτσα μου......άντε κορίτσια θα γεννησετε μαζί εσείς τελικά μου φενετε...

Μαράκι σου έστειλα το κινητό μου το πήρες????

καλησπερααα...ηρθα και εγω μετα απο ενα δυσκολα 2ημερο...η μικρη εχει ενα θεμα με το ενα στιθος μου και αφου τρωει μετα δεν μπορει να νανουριστει και νευριαζει γιατι δεν βολευεται...τελικα οταν την ταισω απο αυτο το στιθος..την βαζω και στο αλλο και πεφτει ξερη..αλλα μου πηρε 2 μερες με γκρινια και ουρλιαχτα για να το καταφερω..χιχι τελος καλο ολα καλα λοιπον...Νασνυ μου να σου πω και απο εδω καλως ορισες στην παρεα μας...εμενα κοριτσια με ειχαν πιασει οι πονοι μερες πριν...ξερετε το θεμα μου και την ημερα που γεννησα ειχα παρα πολοι δυνατους πονους και τωρα που το λετε..μετα το μπανακι που εκανα για να παω στη γιατρο να με εξετασει μου εσπασαν και τα νερα..εμενα ομως ειχε σπασει ψηλα ο σακος και δεν εβγαζε πολυ νερο λιγο λιγο εβγαινε..ευτη η εξεταση τραχυλου δεν ειναι η πιο ωραια..εμενα μονο οι μαιες και η γιατρινα με εξετασαν γιατι ημουνα σε κλινικη και δεν ειχε ειδικευομενους,,,αχ μου λειπει η κοιλια μου και το να ειμαι εγκυος...αφηστε που μου πηρε καιρο να καταλαβω το πρωι οταν ξυπναω οτι δεν ειμαι πια εγκυος...εμενα η παιδιατρος δεν μου ειπε να δινω χαμομηλι καθε μερα..οταν θελω βασικα μου ειπε..ητε κιντερντε ητε χαμομηλι αλλα η παλια παιδιατρος μου ελεγε να μην δινω κιντερντε γιατι περιεχει πολλα βοτανα και προκαλει κωλικους οποτε σκετο χαμομηλακι δινω μονο αν την πιανε να μην μπορει να κανει κακα..απο γευμα καθε 3-4 ωρες τρωει και το βραδυ χτυπαει κατι 5ωρα...μια χαρα ειμαστε...ΡΕ ΜΑΡΙΑΑΑ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΑΑΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ...αντε Ηλιανα μου λιγες ωρεςςςςςς

Χριστινάκι σε ευχαριστώ!!!!!!!!Το πήρα!!!!!!!!!Θα σε ενημερώσω!

Νάνσυ πάντως για την ώρα εδώ είμαι …….και ετοιμάζομαι και για άλλο μπάνιο….καλά απολέπιση θα κάνω!!!!!!

Ηλιαννάκι μου τι να σου πω ότι θα σε προλάβω;;;;;;

Εύη πίστέψε με τα έχω κάνει όλα!!!!!!!!!!

Θα μπει τώρα ο αντρούλης μου λιγο στο ιντερνετ και αν προλάβω και δεν κοιμηθώ θα μπω αργότερα!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνωμη κιολας βραδιατικα ...αλλα σαν τελευταια λυση...εχεις δοκιμασει να κανεις....Σ...ε...ξ??λενε οτι και αυτο βοηθαει...δεν ξερω δεν το εχω κανει μιας και δεν με αφηνε η γιατρινα λογω των συσπασεων...αλλα λεω μηπως....

Έυη μου γεια και από εδώ!!! Μια χαρά που η μικρή σου είναι καλά τώρα :) και αυτό με το χαμομηλάκι θα ρωτήσω και εγω την γιατρό μας μπας και μας πει να της δίνω καμιά φορά γιατί και εμείς έχουμε ένα θέμα με τα κακάκια...θα δούμε!!!

Αναστασία είδες σε κλινική σε εξετάζει μόνο ο γιατρός σου και η μαία!!!!! :D

Μαράκι όντως αυτό που λέει η Έυη το έχω ακούσει και εγώ ότι το σεξ βοηθάει, το σπέρμα λένε ότι βοηθάει τον τράχηλο να διασταλέι, τώρα προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί ούτε και εγώ το δοκίμασα..... :oops:

χαχαχα εδώ είμαστε λοιπόν και περιμένουμε....φιλία πολλά!!!!

Ευτυχως γιατι ηδη ειχα αρχισει να αγχωνομαι!!!!Μπορει και να μαλωνα με οποιον με πλησιαζε να βαλει χερι!

Ηλιανακι ολα μια χαρουλα θα πανε κοριτσι μου.Κι εμενα αυτο με προβληματιζει, βεβαια με το καλο να ερθει πρωτα η μπεμπουλα,πως θα ειμαι χωρις κοιλια!

Μαρακι καλα λεει η Ευη, ριξε ενα τρικουβερτο σημερα το βραδυ μπας και... ;)

Γειά σας κοριτσάκια! Βρε τρελές, τι γράφετε; Πέθανα στα γέλια, Μαρία, άλλαξα γνώμη, μη γεννήσεις, γιατί γίνεται τρελός χαβαλές!!!!!! :P :P :P :P

Ηλιάννα, άντε, με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες!

τσαααααααααααααααααααα!!!!!!!!εδω κ παλι!!!!!!!!

καθομαι στον καναπε τωρα ξεκουραζομαι λιγο!!!!

μαρακι μαρακι εισαι εδω αραγε ή αποφασισε ο μπεμπης να μην εισαι????? :?::?:

ευη μου ναι λιγες ωριτσες μονο μεινανε για τη μεγαλη στιγμη....!!! τι ειχε η μιλιτσα το σ/κ???

τουλαχιστον ειναι οκ τωρα??

αναστασακι μου ναι μετα θα μας φαινεται πολυ περιεργο χωρις την κοιλιτσα μας!! :( την ειχαμε τοοοσο καιρο συνηθισει!!!!μετα παλι θα συνηθισουμε!!!!!

νανσυ μου κανατε την μπεμπουλιτσα μπανακι???

σε ευχαριστω πολυ αννα μαρια!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου???

μαρακι, τι θα γινει με την περιπτωση σου??παντως ενα σεξακι ειναι καλη ιδεα!!!δεν το δοκιμαζεις κι αυτο???

ηλιαννακι, με το καλο κοριτσακι μου,εφτασε η ωρα! :P:P:P

νανσυ, καλως ηρθες στην παρεα μας!!!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!κουκλακι ειναι!!!

α, αυριο μπαινω κι εγω στο μηνα μου!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

[smilie=blob9.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...