Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν10

Recommended Posts

καλησπρε φιλεναδιτσες μου καλες!!!!!!!!!τι κανετε??????ολες μια χαρα βλεπω οπως κ τα μωρακια μας κ πολυ χαιρομαι!!!!!!!

εμεις σημερα το πρωι ειχαμε παει μαζι με τα παιδακια μας βολτα.πηγαμε για καφεδακι, στις κουνιες καναμε βολτιτσα.γενικα περασαμε πολυ ομορφα κ τα μικρουλια μου το ευχαριστηθηκαν κ πολυ χαρηκα!!!!!!

θελω αυτες τις πεντε μερουλες που μεινανε μεχρι να γεννησω να τα πηγαινουμε συνεχεια βολτα να το καταευχαριστηθουνε γιατι μετα με τοο μωρο , θα χειμωνιασει κιολας κ δεν θα βγαινουνε κ πολυ εξω!!! :(:(

οσο γι'αυτο που λετε για το φυλο των παιδιων μερικοι ειναι μιλαμε για πολλα μπουνιδια :twisted::twisted:

εμενα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου, με ρωταγανε τι παιδακι εχω κ τους ελεγα κοριτσακι ξερετε τι μου ελεγαν μερικοι? ''ε δεν πηραζει , τι να κανουμε...... '' :twisted::twisted::twisted:

μιλαμε πολυ ανεγκεφαλοι ορισμενοι :twisted::twisted::twisted:

μαρακι αντε γαι να δουμε ποτε θα βγει ο μικρουλης σου???θα μας προλαβεις η θα σε προλαβουμε??!!! :lol::lol:

αννα μαρια τελειωσε επιτελους η ζωγραφια, γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!

νιακι μου μεγια τα πραγματακια σας γλυκια μου!!!!!

νασιουλα μου τι κανεις????με τα ρουχακια να σε βοηθησει κ ο αντρας σου βρε κ εμενα με βοηθαει γιατι ειναι δυσκολο για εμας στην κατασταση μας!!!!!

δηλαδη εχεις μελλον ακομα για την μικρουλα σου ε?? φιλακια φιλεναδιτσα μου !!!

αγγελικουλα μου κουραζεσαι με τον μικρουλη σου ε???πολλα φιλακια στα πατουσακια του!!!

μικι μου τι κανεις καλη μου????το μωρακι σοου?????οντως ειναι ομορφο κ γλυκο ολο αυτο με το να μην ξερεις το φυλο του μωρου!!!! :D

γραψατε τοσα πολλα που δεν θυμαμαι να σχολιασω :oops::oops::oops:

ηθελα να γραψω τοοοοοοσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηλιάννα, άκου "δεν πειράζει"!!!!!! Χαχαχαχα!!!!!!! Κι εγώ ήμουν μια μέρα στο γιατρό και ήταν μια έγκυος στο δεύτερο. Το πρώτο αγόρι. Έρχεται μια γνωστή της, τη ρωτάει το φύλο του παιδιού και της λέει "αγόρι". Και της λέει η άλλη "Α, πάλι αγόρι ε; Ε, δεν πειράζει... Θα κάνεις και τρίτο να κάνεις την κόρη...". ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!

Λυδία, τώρα κάθεται και βλέπει τις ειδήσεις με τον Χατζηνικολάου... Δεν υπάρχουν πιο κουραστικές ειδήσεις από αυτές με τα παράθυρα... Ελπίζω κάαααααποια στιγμή να μου τις περάσει, ή να μου δείξει πώς να τις περνάω, για να μπορέσω να βάλω κι εδώ καμιά φώτο...

Εδω ειμαι κι εγω..

Πολυ ταλαιπωρια σημεΡα..δεν κοιμαται με τιποτα..τον ταιζω, τον αλλαζω, το ματι του μικρου γαριδα..

Κλαιει..θηλαζω..στα 5-10 λεΠτα αποκοιμιεται στο στηθος..τον σηκωνω για ρεψιμο..ειναι μισοκοιμισμενο..τον βαζω για νανι και ανοιγει το ματι γαριδα..στα πεντε λεπτα ξεκιναει το κλαμα..ουαου ουαοαυ..βαζω πιπιλα..τιποτα..την κραταει λιγο και την φτυνει..τον εκανα καο μπανιο αλλα που..παλι ξυπνιος ειναι..

Και το χεοροτερο..μολις τον παρει ο υπνος ριχνει κι ενα χεσιμο και λες να τον ξυπνησω για αλλαγμα η οχι..

Ειναι απο το μεσιμερι ξυπνιος..ελεος..

Σας διαβαζω στα πεταχτα και δεν θυμαμαι πολλα..σορυ κοριτσακια μου ομορφα..χαιρομαο που ειστε καλα..αντε να ερθουν κι αλλα μωρακια να μπουμε ολες στο ιδιο κλαμπ..

αχχχ Αγγελικη εριξα τοοσο γελιο με το χεσιμο την ωρα που κοιμαται...ωρε ολα τα μωρα το ιδιο κανουν....η αν δεν κανουν κακα τους πιανει λοξυγγας χχαχαχαχ..πρεπει να τα αλλαζουμε και οκ εμενα δεν ξυπναει οσο βγαζω την πανα..αλλα οσο την καθαριζω με το μαντηλακι..και εμενα σημερα δεν εχει κοιμηθει..δεν εχει κανει κακα 2μερες και εχει ενοχληση η κακομοιρα..της εδωσα χαμομηλι...πινει πινει γαλα να νανουριστει..αλλα απο τις 3 το μεσημερι και ειναι τωρα 9 τιποτα..καναμε και μπανιο οπου μετα πεφτει ξερει..αλλα παλι τπτ..τωρα την κραταει ο αντρας μου...εμενα η παλια μου παιδιατρος ηταν εναντιον του κιντερντε και μου ειχε πει επειδη ειναι διαφορα βοτανα ανακατεμενα προκαλει κολικους..η παιδιατρος που εχω τωρα μου ειπε οτι θελω να δινω απο χαμομηλι και εγω εχω το κλασικο με τα ανθακια που το βραζουμε και της βαζω..Μαντι μου αυτο το μπιμπερο της μεντελα το εχει το θηλαστρο αλλα με διαφορετικη λιγο πιπιλα..μπορεις να παρεις και αλλα εξτρα αλλα πρεπει να ζητησεις πιπιλες γιατι δεν βαζουν μεσα..Αννα Μαρια πες τον αντρα σου οτι θελουμε φωτοοοο...δεν πολυθυμαμαι οολα οσα γραψατε..μιας και μπηκα γρηγορα να αλλαξω λιγο απο την ρουτινα ταιζμα αλλαγμα κλπ...φιλακιααα

Άννα Μαρία περιμένουμε φωτό όταν μπορέσεις από το δωμάτιο!!!!!!! ;)

Άννα Μαρία εγώ να πω την αμαρτία μου τις έχω κόψει τις ειδήσεις……γιατί μονο απελπισία σου προσφέρουν πια!!!!!!!! :x

Ηλιαννάκι έτσι σου λέγανε ε;;;; δεν πειράζει τι να κάνουμε;;;; :twisted:

Και κρατήθηκες και δεν απάντησες;;;;;;;

Αλλά μήπως και εγώ που απάντησα τους άλλαξα την γνώμη;;;;;

Άντε να δούμε θα σας προλάβω ή θα με προλάβετε;;;;;; :?:?:?

Αγγελικούλα μου υπομονή!!!!!!

Θα βρει και αυτό και εσύ το ρυθμό του!!!!

Ακόμα νωρίς είναι!!!!!!

Εσύ πώς είσαι με την τομή;;; καλύτερα;;;;;;;)

Γειά σου ρε Ευούλααααααααααα!!!!!!

Και ας με ξεχνάς πάντα!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

2011.pngMake a pregnancy ticker

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

εγώ μόλις χτύπησα μια κρεπούλα με τον άντρα μου

και επιστρέψαμε.

Αύριο πάω το πρωί για εξετάσεις και το βράδυ μου είπε

ο γιατρός να μείνω μέσα για με ξεγεννήσει την Παρασκευή

πρωί πρωί!!

Γλυκιά Miki πήρα ένα θήλαστρο της medela ηλεκτρικό,

ελπίζω να με βολέψει!!Σας στέλνουμε τα φιλιά μας!!!!!

Όσο για το μωράκι σας εγώ λέω γερό και δυνατό πάνω

από όλα!!!για να κάνω και εγώ την πρόβλεψή μου όμως

θα πω αγοράκι!!!

Μαράκι μου σας στέλνουμε και εμείς τα φιλιά μας και

αναμένουμε τον κούκλο...όπως τα είπαμε την Παρασκευή!!

Καλά τι κοιλίτσα είναι αυτή, γλυκούλα φτου φτου και

πως την έχει διακοσμήσει η μανούλα!!!

Άννα Μαρία όταν μπορέσεις βάλε φωτό!!!!!!!

Αγγελικούλα υπομονή συμπεθέρα μου....θα μπει

σε πρόγραμμα ο μικρός μας πρίγκηπας!!

να'μαστε κ παλι κοριτσακια μου μαζι με τα πονακια μας!!!!!χαχαχαχααχα :lol:

αραχτοι στον καναπεκ βλεπουμε τηλεοραση.αααα κ περιμενουμε τονμπαμπα μας να μας φερει να φαμε γυρους κ σουβλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!μιαμμμμμμμμ μιαμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!χιχιχιχιχιχ

αγγελικουλα μου υπομονη γλυκια μου θα βρειτε τον ρυθμο σαςσυντομα!!!!!!το χαμομηλιτης μιλλουπατο εχω δωσει κ εγω κ στα δυο παιδια μου!!!

δωρακι μου καλο λιγες ωριτσες απομειναν κ θα κρατας την κορουλα σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!

με το καλο φιλεναδα!!!!!!

μαρακι μουυυυυυυυυυ τι ωραια γλυκουλα κοιλιτσα ειναι αυτηηηηηη!!!!φτου φτου κοπελα μου!!!!!!!

εγω τους ελεγα ''εξαλλου κοριτσι ηθελα κ οχι αγορι '' μπας κ το βουλωσουνε!!!!! :twisted::twisted::D

αννα μαρια αναμενουμε τις φωτο!!!!χιχι

αχχχχ κ εμενατωρα πλεον δεν πρενανε με τιποτα οι ωρες οιμερες μεχρι την τριτη!!!!.... :):)

Δωράκι μου όλα να πάνε καλά, με ένα πόνο!!!!!!!

Με το καλό να δεχτείς το κοριτσάκι σου!!!!!!

Να είναι γερό!!!!

Θα σας περιμένουμε, να επιστρέψετε με τα νέα σας!!!!!!!!

Σας φιλώωωωωωωωωω!!!!!!!!

Ηλιαννάκι καλά τους απαντούσες!!!!!!!

Θα τους έσπαγες τα νεύρα :evil::evil::evil: πολύ χαίρομαι!!!!! :lol:

Είδες;; δεν είναι σαν να σταμάτησε το ρολόι;;;;;;;; :?:

Αχ διάβασα τους γύρους ........και πείνασα!!!!!!!! :roll:

Κοαριτσακια μου εδω είμαι και εγω και πάλι αλλα είμαι πτώμα και θέλω να κοιμηθωωωωωω ελπίζω να μπορέσω .....

Δωράκι μου γλυκο με το καλο κοριτσάκι μου να πάρεις στην αγκαλιτσα σου το Νίνακι σας.....

Αννα Μαρια που είναι οι φωτο ???ΟΕΟ μαρακι μου τι γίνετε ακόμα τίποτα?? χαχαχχαχα μωρε έχει βολευτει για τα καλ ο μίκρουλις

Ηλιανακι πονακια έχεις ε??? ξεκουρασου και λίγο βρε αγάπη μου......

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλορυζικα και ευχομε ολες να είμαστε καλ και τα μωρακια μας ακόμα Καλητερα........

Κάποια με ρώτησε απο που τα πήρα ..ναι απο τα ακατανομαστα τα πήρα χιχιχιχιιχι mother care ..." τώρα απο τιμές όπως το πάρει κανείς .......όταν βάλω φωτο θα σας πω και τις τιμές......

Νιάκι γεια σου διδυμομανούλα!!!!!!!!!

Να πας να ξεκουραστείς, ευχομαι να κοιμηθείς!!!!

Εγώ τώρα ξεκινάω να κάνω νυχάκια......πόδια!!!!! :lol::lol:

Γιατί ύπνος δε βλέπω να έρχεται!!!!!! :lol::lol:

Δώρα!!!!!!!!!!!! Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!!!!!!

Εμείς είδαμε (πάλι) Πουαρώ, αυτή τη φορά στην τηλεόραση, όχι στο dvd!!! Μας αγαπά πολύ το κρατικό κανάλι! Τώρα πλένει τα πιάτα, κι ελπίζω σε λίγο να μου περάσει τις φώτο στον υπολογιστή.

Φιλάκια!

τσαααααααααααααααααα!!!μολις εφαγα!!!!ουφφφφφ κ ακομα μου φαινεταιπως πειναω κ αλλο χιχιχιχιχι

μια κρεπουλα σοκολατα ανετα την χτυπαγα!!!!!χαχαχα!! :lol::lol:

μαρακι μου ε μα πια πολυ σπαστικο αυτο!!!!!! φτιαχνεις νυχακια ε?????πως τα κανεις??????

νιακι μου γλυκο καλη ξεκουραση!!!!!!!!φιλακια στην κοιλιτσα!!!!αχ δεν θυμαμαι αν σου ειπα για τα ρουχακια πραγματακια σας. :oops::oops: μεγια σας φιλεναδιτσα μου κ με το καλο να τα χαρουνε τα μικρουλικα νινακια σου!!!!!οι χορευτες μας!!!!!! :D:D:lol:

αννα μαρια ειμαστε σε αναμονη!!!χιχιχ

Ηλιαννάκι μου, τώρα κάτι απλό κάνω.....γαλλικούλι, πήρα και κάτι λουλουδάκια....να κολλήσω

τώρα δε μπορώ να κάνω και πολλά, με τη κοιλιά στη μεση!!!!! :lol:

Μαρία, μην ξεχνάς ότι, όταν πας για γέννα δεν πρέπει να έχεις βαμμένα νύχια. Οπότε, μην τα βάφεις τζάμπα, αφού σήμερα-αύριο γεννάς! :P :P :P

Ηλιάννα, σουβλάκια και γύρους ε; Μπλιάχ! Εμένα αυτές τις μέρες με έχουν πιάσει δύο μανίες: λαχανικά και γλυκά! Σήμερα τα κατάφερα και έφαγα μόνο ψωμί με μέλι για γλυκό!

Ουφ, θα μου δείξει αύριο λέει, πώς να περνάω τις φωτογραφίες στον υπολογιστή... :( :( :( Μ' έσκασε... Κουράστηκε, λέει, και δεν μπορεί... Λες και έσκαβε... :( :( :( :(

Ας γεννήσω Άννα Μαρία μου και τα ξεβάφωωωωωω!!!! :lol:

Αν και η αδερφή μου τα είχε βαμμένα και δεν τα ξεβαψε.....

Δε πειράζει μη στεναχωριέσαι θα μας τις βάλεις αυριο...θα σου δείξει και μετά θα κάνεις ότι θέλεις!!!!!!

Βρε εσας δεν ειναι να σααφησει κανεις για λιγο,σεντονια και παπλωματα αραδιαζετε..... :lol::lol:

Σημερα αγορασα το λεγομενο σφηνακι αλλα σε αλλη εκδοση, εχει μπροστα πισω στηριγμα και το βαζεις στη μεση το μωρο,δηλαδη ουτε πισω να πεσει ουτε μπροστα....αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιήσω ή οχι τι λενε οι ηδη μανουλες?

Δεν θυμαμαι τι γραψατε παρολο που εχω 15 λεπτα που τα διαβαζω, νιωθω κουρασμενη και πεινασμενη... γυρους και σουβλακια εεε?

post-7474-13873937829975_thumb.jpg

Αναστασία μου και εγώ τέτοιο σφηνάκι αγόρασα.....θα δείξει αν θα μας βολέψει!!

Αχ και εγώ τα σουβλάκιαααααααα σκέφτομαιιιιιιιιι!!!!!!!!!! :cry:

Μαρακι υπομονη κοριτσι μου, θα φας συντομα δεν εμεινε πολυ λιγες ημερουλες....εγω θελω 1,5 μηνα σχεδον....κλαψ :roll: Σημερα πηγαμε σε ενα καφε ζαχαροπλαστειο με κατι φιλους και 2 φορες που πηγα τουαλετα μετα γυρνουσα στο τραπεζι και τους ελεγα τι γλυκα ειχε στη βιτρινα....αυτη η πουτιγκα βρε παιδι μου πω πω και κατι τεραστιοι μπαμπαδες.....ουφ ελεος!!

Αχ αυτό το απαγορευμένο!!!!!

Όταν θα μπορέσουμε να φάμε ελευθερα.........θα δεις ότι τελικά τίποτα δε θα φάμε...

Θα φάμε λίγο και θα τα παρατήσουμε!!!!!!

α ωραια μαρακι μου γαλλικουλι!!!!! ;) κ εγω ειχα ποσο καιρο που τα εκανα γαλλικο στα ποδια ωσπου τωρα με την κοιλουμπα δεν μπορω να πολλα πολλα κ τα εχω βαψει ενα σκουρο κοκκινο μπορντο!!!!

ασε που το γαλλικο χωρις καποιο σχεδιακι ειναι λιγο αδειο!! :roll:

κ εγω κ στι :roll: δυο :roll: γεννες δεν τα ειχα ξεβαψει τα νυχια (ειχα βαμμενα μονο των ποδιων, οχι στα χερια).

αναστασια μου κ εγω τοεχω αυτο το σφηνακι κ μπορωνα πω πως με ειχε βολεψει πολυ!αντε καλη μου 1,5 μηνας εμεινε κ μετα θα του δωσεις κ θα καταλαβει.....!!! :lol::lol:

αφου ειπαμε θα σου ερθει κ η λεναμε την τουρταρα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

αννα μαρια υποομονη μεχρι αυριο τοτε να σου δειξει κ μετα θα κανεις οτι θελεις!!!χιχιχ :D

κοριτσακια μου σας καληνυχτω τωρα!!!παω να ξαπλωσω γιατι νυσταξα!!!

θα τα πουμε αυριο.....

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...