Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν10

Recommended Posts

να΄μαστε κι εμεις!!τι γινεται βρε κοριτσακια,ολες μαζι θα γεννησετε??/μια μια, να προλαβαινουμε!! :lol::lol::lol: τιτινακι μου αρεσει πολυ που ντυνεις το κουκλακι σου με κανονικα ρουχακια και οχι συνεχεια με φορμακια!!!1φτουυυυυυ!!!ιδιος εσυ!!!

νασιουλα,χαιρομαι που ολα ειναι οκ με τη μικρουλα σου!!!!και η σοκολατα τελεια ε!!!!!ζηλεψα,θελω κι εγω τωρα!!! :x:x

αννα μαρια,ανυπομονω να δω τη ζωγραφια!!!

λυδια παντως εγω ειμαι σιγουρη οτι εχεις κοριτσακι!!!βαζω στοιχημα!!!

μαρακι, ανυπομονεις κι εσυ να γεννησεις ε!!!εδω με επιασε εμενα που εχω ακομη 40 μερες!!!

ηλιαννακι αντε,πλησιαζει ο καιρος να κρατησεις κι εσυ το χρηστακο σου!!!

μυριαμ, μεγεια η ντουλαπιτσα!!!με το καλο να τη γεμισεις!!!

νιακι οντως τελεια τα μπλουζακια,αλλα δεν πανε καλα απο τιμες!!!ελεος!!!χρυσα ειναι???

εγω ξυπνησα νωρις ασχοληθηκα με διπλωματικη, εβαλα 2 πλυντηρια και στις 4 θα παω να συναντησω τη μαια.ειπε οτι θα ξεκινησει ενα τμημα με δωρεαν μαθηματα.αν δω και μου αρεσει και δε σκυλοβαρεθω,θα τα παρακολουθησω!!!αλλιως για τα ιδιαιτερα που ελεγα με 280 ευρω δεν το συζητω καν!!!κοροιδια το θεωρω!!!

χτες πηγαμε και στην παιδιατρο.μια χαρα μου φανηκε,οποτε θα την κρατησουμε :lol::lol::lol:

νυσταζω τωρα κ βαριεμαι να παω στο μαθημα,αλλα τι να κανω...

ασχετο,απο κιλα πως παμε!!!εγω εχω φτασει αισιως τα12 κ συνεχιζω.ελπιζω να μη ξεπερασω τα 16 που ειναι κ το επιτρεπτο οριο για ατομα με φυσιολογικο ΔΜΣ. :evil::evil:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙΣ μανουλες και εγκυουλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βανεσσάκι, εγώ είμαι στα +9 περίπου. Καλά, για μένα με βάση τον ΔΜΣ τα κιλά που πρέπει να πάρω είναι 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ψιλόχάθηκα το ξέρω αλλά διαβάζω τα νέα σας συχνά! Χαίρομαι πολύ που η παρέα όλο και αυξάνεται και σκοπεύει μέχρι την άλλη εβδομάδα να αυξηθεί ακόμη περισσότερο! Με το καλό να έρθουν και τα νέα μωράκια!

Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Διάβασα για το θηλασμό όσα γράψατε και είναι πολύ ενδιαφέροντα. Χθες έτυχε να δω ένα βιντεάκι για ένα νέο μπιμπερό της Medela που είναι λέει ιδανικό για τις γυναίκες που θηλάζουν και δίνουν το γάλα που βγάζουν από το θήλαστρο με μπιμπερό. Το έχει πάρει καμιά να μας πει αν αξίζει ή αν ξέρει πόσο κάνει; Σας βάζω το link:

Στα κιλά είμαι στα +6! Αλλά από εδώ και πέρα νιώθω να έχει ανοίξει η όρεξή μου και φοβάμαι ότι θα μπουν πιο εύκολα από εδώ και πέρα.

Εμένα πάλι η Λυδία μου φαίνεται ότι θα έχει αγοράκι! :D Αλήθεια τόσες φορές στον υπέρηχο δεν καταλάβατε τίποτα; Εμάς στο β-επιπέδου αν και κοριτσάκι μας το έδειξε τόσο ξεκάθαρα που ακόμη και να μην θέλαμε να το μάθουμε σίγουρα θα το καταλαβαίναμε. Γερά να είναι όλα!

Σε ότι αφορά τον παιδίατρο βρε κορίτσια ποια είναι η διαδικασία; Εγώ έχω υπόψη μου ποια παιδίατρο θέλω αλλά πότε θα επικοινωνήσω μαζί της; Θα γεννηθεί το παιδί και μετά θα την πάρω τηλ για να έρθει σπίτι να δει το μωρό ή πρέπει από πριν να συναντηθούμε μαζί της; Και πόσο πριν. Τώρα είμαι στον 7ο φαντάζομαι είναι πολύ νωρίς ακόμη ε;

Και εμένα τελευταία το στομάχι μου ψιλοχαλια είναι. Και πολύ ρέψιμο ρε κορίτσια! Απαπα! Νταλικιέρης έγινα! :lol:

Χριστίνα ο μικρός σου είναι μια γλύκα! Πολύ φάτσα μιλάμε!

Λένα τι κάνει ο γαμπρούλης μου; Το έπιασαν ανασφάλειες το κουνιαδάκι ε; Ωχ μωρέ τα καημενα ζορίζονται στην αρχή αλλά μετά θα συνηθίσουν. Φιλάκια πολλά να του δώσεις!

Δεν θυμάμαι τι άλλο γράψατε. Φιλιά πολλά σε όλες!

Αννα Μαρια περιμενουμε αγωνιωδώς φωτο απο τη ζωγραφια! :D

Για τα κιλα που λετε σκεφτομαι πως αν δεν ειχα ζαχαρο σιγουρα τωρα θα ελεγα κι εγω +10 +12 χαλαρα, ειχα παρει φορα θυμαμαι!!

Λυδια και εγω νομιζω κοριτσακι εχεις, δεν ξερω διαιασθηση!!Γερο να ειναι πρωτα απο ολα ομως!!!

Μυριαμ μεγια την ντουλαπα, επιτελους!!!Αστην να ξεμυρισει καλα και μετα ορμα να τελειωνεις μην αφηνεις τιποτα τελευταια στιγμη.Κι εγω θα ερθει η συρταριερα, θα αεριστει και μετα φουρ στο ψητο!

Αρπαχτηκα παλι με τον αντρα σημερα γιατι λεει τον αγχωνω επειδη ψαχνω απο τωρα τι χαρτια χρειαζονται για το ληξιαρχειο.Εγω φταιω που δεν τον αφηνω να τρεξει αυτος!!!Λοιπον ....

1.ταυτοτητες γονεων (πρωτότυπες)

2.Πιστοποιητικο οικ.καταστασης (επικυρωμένο)

3.Βεβαιωση τι επιθετο θα παρει το μωρο.

4.Πιστοποιητικο γαμου πολιτικου ή θρησκευτικου(επικυρωμενο)

Madi νταλικιερη τι κανεις?το μωρακι σου? :lol::lol: Σημερα ακριβως ασχοληθηκα με το θεμα παιδιατρου.Μια καλη μου φιλη εχει εναν παιδιατρο εξαιρετικο κατα τα λεγομενα της και αποφασισα να παρω αυτον.Μου εδωσε το κινητο του και θα επικοινωνησω σημερα ή αυριο ,θα του πω την περιπτωση μου με το ζαχαρο και θα δουμε τι θα μου πει, ποτε πρεπει να ερθουμε σε επαφη.Λογικα επειδη εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα,κλεισε ενα ραντεβου να δειτε οποιον θελετε απο κοντα και να μιλησετε!

Η Ευη μας εχει κανει εξπερ στο θηλασμο, ηδη νομιζω πως θηλαζω, μας τα λεει τοσο περιγραφικα που ολες θα δινουμε μεμε στα μωρακια μας! :D

τεεεεεεεεεελεεια τα μπλουζακια για τα διδυμακια!!!

μικι εσυ θα με περασεις στανταρ καλε!!

αναστασακο μπραβο που μας ειπες για τα χαρτια! πρεπει να τα μαζευουμε σιγα σιγα!

αννα μαρια τελια με τη ζωγραφια! περιμενουμε φωτο!!

συμπεθερα κ εγω στα +6 ειμαι, αλλα σημερα με χει πιασει αμοκ για σοκολατα!!!

το κουνιαδακι :lol::lol::lol::lol::lol: πολυ φοβαμαι οτι θα φαει μεγααααααααααααλη φρικη!!

οσο για μπιμπερο κ εγω λεω να παρω αυτο, γιατι λεει οτι το μωρο πρεπει να ρουφηξει, αλλιως δε βγαινει γαλα.. θα δουμε!

για τον παιδιατρο νομιζω καλο ειναι να πατε να τον δειτε πριν γεννησεις... στον ανασταση ειχα παει στις 20 μερες σε εναν, δεν το ειχα ψαξει καθολου κ καταληξαμε να αλλαξουμε 5!! για να βρουμε τον τωρινο μας!

βανεσσακι πες μας τις εντυπωσεις σου!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

σήμερα πήγα και έκανα λίγο τα νυχάκια μου, στο χέρι ένα διαφανές ροζ, μην

φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο, έβγαλα φρυδάκια, μουστάκια καταλαβαίνετε...

Αγγελικούλα ετοίμασαι το αγοράκι μας την Παρασκευή, βάλτε το καλό φορμάκι,

έρχεται η μπουμπού μας!!!Αυτππο με τις επισκέψεις που περιέγραψες ακούγεται

εντελώς εφιαλτικό και εγώ σκέφτομαι ότι θα έρθουν διάφοροι γιατί θα είμαι στο

μαιευτήριο Σαββατοκύριακο που βολεύει...Μετά στο σπίτι δεν ξέρρω τι θα γίνει

αλλά θα προσπαθήσω να αποφύγω ότι μπορώ!!!Φιλιά στο γαμπρούλη μου και

μην ανησυχείς θα μπείτε σε πρόγραμμα πολύ καλό.Ήδη εμένα μου φαίνεται πολύ

καλό και τώρα!!!

Ηλιαννάκι πλησιάζεις και εσύ κοριτσάκι μου, με το καλό να έρθει ο Χρηστάκος σας!!!

Μαράκι μου θα γεννήσουμε μαζί σου λέω!!!!

Νασιούλα μια χαρά το κοριτσάκι σου και το βλέπω να παίρνει και το χρόνο του!!!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις με τα δυο παιδάκια μην ανησυχείς καθόλου, εσύ φιλενάδα

έχεις τόση εμπειρία!!!Άσε που αν χρειαστείς κάτι μπορείς να φωνάξεις και την πεθερούλα σου...

Τιτινάκι τι ωραία το ντύνεις αυτό το κουκλάκι, μας έχει παρει τα μυαλά ο καλός σου!!

Αναστασάκο τακτοποίησε τα χαρτιά γιατί και εμένα έτσι έλεγε ο άντρας μου και τελικά

τρέχω τώρα με την κοιλιά στο στόμα!!!

Muriamaki άντε ωραία τώρα θα τακτοποιήσεις τα πραγματάκια σου στη συρταριέρα!!

MaDi μου το πρότιναν και εμένα αυτό το μπιμπερό και το πήρα μαζί με το θήλαστρο, αλλά

καλύτερα να μας πει μια μανούλα!!

Άννα Μαρία περιμένουμε φωτό από τη ζωγραφίτσα!!

Σας φιλώ προς το παρόν

Να το κα;ι το Δωρακι μας ετοιμο να υποδεχθει το μωρακι της!!!Διαβαζα τι εγραφες και φανταζομουν εμενα να ετοιμαζομαι σε 1,5 μηνα.....πω πω δεν το πιστευω!!

Βανεσάκι μου ανυπομονώ να γεννήσω…..

Κάθε μέρα λέω λες να είναι σήμερα;; μακάρι Παναγιά μου!!!!! Να είναι καλά το μωρό μου!

Πώς πάει η διπλωματική;;;

Περιμένω εντυπώσεις από τη μαία που θα δεις!!!!!!! Καλύτερα για μένα που δε θα δώσεις χρήματα, το θεωρώ κοροϊδία…..

Madi μου τι κάνεις;;;

Σε πιθύμησα!!!!!!

Τι κάνει το κοριτσάκι σου;;;;

Δωράκι μου έκανες κούρα ομορφιάς, λέω να φτιάξω και εγώ νυχάκια τωρα το απόγευμα.

Σε 2 μερούλες Δωράκι μου θα έχεις και το κοριτσάκι σου, άντε αύριο τελευταίο βράδυ που κοιμάστε 2!!!!!!!!!

Αν γεννήσω τελικά Παρασκευή….θα είναι από την επιθυμία σου!!!!!!!!

Φραουλίτσα μου μοντέλο τι κάνεις;;;;;;;;;

Και από κορμί κορμάααααααααραααααααα εσύ!!!!!!!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Αναστασάκο,

δεν μπορείς να φανταστείς πως θα περάσει ο καιρός...

Σκέψου σε 1,5 μήνα θα μπαίνουμε να δίνουμε ευχούλες

για την φραουλίτσα μας!!

Αναστασάκο,

δεν μπορείς να φανταστείς πως θα περάσει ο καιρός...

Σκέψου σε 1,5 μήνα θα μπαίνουμε να δίνουμε ευχούλες

για την φραουλίτσα μας!!

Για την ώρα κάνω δουλειές!!!!!!!!!!!

Και σε λίγο ξεκινάω και την κούρα για να υποδεχτούμε όπως λες τα μπεμπεδάκια μας!!!!!

Σε φιλω και την κοιλίτσα σου!!!!!!!!

κουκλίτσες μου.....:)...σας χαιρετούμε...;)

Βανεσσάκι και Αναστασάκι λετε τελικά να ειναι κοριτσάκι το μικράκι μου?....... :P:P:P ...η Μαντι μας έχει άλλη άποψη...;)......για να δούμε τελικά τί θα κρυβει το Kinder εκπληξη μου...:)....

Μάντι μου εμείς όταν πήγαμε για β΄ επιπεδου, πριν ακόμη ξεκινήσει η εξέταση ενημερώσαμε την γιατρό ότι δεν θέλουμα να μαθουμε το φύλο, οπότε όταν έφτασε στα επίμαχα σημεία μας είπε να γυρίσουμε το κεφάλι μας από την αντίθετη πλευρά της οθόνης......χαχαχα.... :lol::lol::lol: .......το διασφαλίσαμε και αυτό από ότι κατάλαβες....;)

Άννα Μαρία μου θέλουμε φώτο......αναμένουμε με αγωνία...;)

Δωράκι μου.......μια και σήμερα μεχρι να παρεις αγκαλίτσα την μικρούλα σου...;)...αλήθεια ποιο θηλαστρο πήρες τελικά?....

Μαράκι μου.......:).......ετοιμασου και εσύ σιγά σιγά.....έρχεται ο μικρός άγγελος σου.....:)

σας φιλώ όλεςςςς

Μικάκι μου γλυκό καλησπέρααααααα!!!!!!!

Εγώ έτοιμη είμαι!!!!!!! :lol:

Η βαλίτσα και αυτή περιμένει από τον 7ο :shock: πω πω πω ανυπόμονη που είμαι!!!!!!!!

Τα πράγματα του μπέμπη πανέτοιμααααααα!!!!!!

Τώρα περιμένωωωωωω τους πόνους να με επισκεπτούν, τα νερά να αποφασίσουν αν θα σπάσουν.... :lol:

Ας κάνω και εγώ λοιπόν μια προγνωση....λέω ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!! ;)

Αλλά πάνω από όλα λέω, μέσα από την καρδιά μου, να είναι γερό και ότι θέλει ας είναι!!!!!!!!!!!

χιχιιχιχιχι....

άρα έχουμε ως τώρα τις εξής προβλέψεις-εκτιμήσεις....

Μάντι και Μαρία= Αγοράκι....

Βανεσσάκι και Αναστασία= Κοριτσάκι....

Ισοψηφία......χιχιχιχι..... :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα μανουλιτσες τι μου κάνετε ??? εγω είμαι πολυ καλα κάναμε τις αγορές μας πήραμε καρότσι καθησματακια αυτοκινητου....τσάντα αλλαξιερα και φορμακια διάφορα για τα μωρουλινια μουυυυυυυυυ.......

Καλα οντος δεν πανε καλα με τα μπλουζάκια ...και ναι μπορω να παωκαι να τα φτιάξω...... Τώρα είμαι στην Μαμα ακόμα και περιμένω τον Κωστάκη μου ακόμα να έρθει........

Θα τα πούμε μετα πάλι φιλακια σε ολες κοριτσαρες .......θα σας βάλω και φωτο η σήμερα η αύριο.......

Μαρία μου......μια μικρη λαχταρα την έχουμε.....από την άλλη ότι και να είναι το μπουμπουκάκι μας θα το λατρεύουμε....γερό να είναι το μικρούλι μου και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο....όπως και όλα τα μωρά του κόσμου και τα δικά σας κοριτσάκια μου....όλα τα μωράκια να είναι γερά....:)

Νιάκι μου.......καλορίζικα τα πραγματάκια σας........μα τί όμορφες που είναι αυτές οι αγορές εεε?....αχχχ........το καρότσι και τα καθισματάκια από που τα πήρες??...από το Mothercare?....το ακατανόμαστο για την Άννα Μαρία μας.....χιχι... :lol::lol::lol::lol: ...είχαν καλές τιμές?.....σε φιλώ...

Νιάκι πήρατε αρκετά πραγματάκια για τα μωρουλίνια σας!!!!!

Περιμένω φωτό!!!!!!

Μικάκι μου καλά αυτό εννοείται........ότι και να είναι θα το αγαπάτε, γερό να είναι!!!

Το θεωρώ απαράδεκτο άλλοι να προσπαθούν να κάνουν παιδάκι και αλλοι να στραβώνουν γιατί θέλουν και συγκεκριμένο φύλο!!!!!!

Όταν έμεινα έγγυος υπήρξαν μερικοί ανεγκέφαλοι που έλεγαν στον άντρα μου άντε να κάνεις το γιο....και εκείνος έλεγε δε με νοιάζει τι θα ειναι .........και ξέρεις τι του έλεγαν.....θες να κρατάς πισινή και τα λες μήπως κάνεις κόρη..... ώσπου μια μέρα νευρίασα και λέω....... Είναι αχαριστία να το λέτε αυτό όταν υπάρχουν ζευγάρια που προσπαθούν!!!!!!!!!!! Νευρίασα πραγματικά!!!! :evil:

Μαράκι μου πολύ σωστή σε βρίσκω κουκλίτσα μου.....καλά τους τα είπες.....ανεγκέφαλοι καλή μου.....με απαρχαιωμένες αντιλήψεις.....έχουν ξεπεραστεί πλέον αυτά με το "παιδί" και το "κορίτσι".....εεεεε,,.... :twisted::twisted::twisted:

Ξεπερασμένα δε λες τίποτα!!!!!!!

Εμείς όταν καναμε την αυχενική, μου λεει αυτός που την έκανε...θέλετε να μάθετε το φύλο....

και του απαντάωω........ θέλουμε να μάθουμε αν είναι καλά!!!!!!!!!

Εκείνος βέβαια ρώτησε ώς όφειλε....ο άνθρωπος...!!!!!! :lol:

Άσχετο .........

Μικάκι κρατάς κάποιο βιβλίο ενθύμιο για την εγκυμοσύνη σου;;;

Εγώ αυτό συμπλήρωνα τώρα....

Από αύριο πια θα διανύω την 40η εβδομάδα!!!!!!! :o:o

Γειά σας κορίτσια!

Ουφ, έβγαλα φωτογραφίες της ζωγραφιάς, αλλά ο τεμπέλαρος ο άντρας μου δε μου τις περνάει στον υπολογιστή να τις βάλω να τις δείτε... :( Εγώ φοβάμαι να τις περάσω, μήπως και κάνω κανένα λάθος και τις σβήσω όλες... :( Κλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψ!

Κορίτσια, εγώ πάντως ήθελα να μάθω φύλο και ήθελα να είναι αγόρι. Όχι ότι έχω κόλλημα με "το γιό", απλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι είναι κάτι άλλο εκτός από αγόρι. Δε μου έβγαινε διαφορετικά. Όταν σε κάποια φάση ο γιατρός δεν έβλεπε τίποτα και μας είπε ότι είναι μάλλον κορίτσι, μου ήρθε κάπως! Προσπαθούσα να το χωνέψω, σκεφτόμουν διάφορα πράγματα που θα κάναμε μαζί, αλλά δε μου καθόταν τόσο όσο το αγόρι... :(

Νία, με γειά τα πραγματάκια σας! Κι εμείς λέμε να πάμε αύριο για ψώνια, αν έχουμε αμάξι, γιατί το πήγε για σέρβις και αργεί...

Α, Μαρία, όσο για το ημερολόγιο εγκυμοσύνης που λες, εγώ είχα πάρει ένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, οπότε τώρα δεν πήρα τίποτα...

Μαράκι μου η αλήθεια είναι ότι τα πιο σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια αυτών των μηνών τα καταγράφω σε ένα μικρό ημερολόγιο..χαχαχαχα..... :P:P:P:P ......να το έχω ως ενθύμιο.....:)......

Άννα Μαρία περιμένουμε φώτο του δωματίου του Ανδρίκου...;).......άντεεεε.....μην μας κρατάς σε αγωνία...;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...