Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εύα έπιασες δουλειά; το'χασα αυτό! Μπράβο! Σε ποιο γραφείο; στείλε pm αν δεν θέλεις να γράψεις. Όσο για τις μικρές μην ανησυχείς. Τώρα είσαι σε περίοδο προσαρμογής, μόλις συνηθίσεις δεν θα περνάει από το μυαλό σου. Καλή αρχή! Σε τί τμήμα; Κρατήσεις; περαστικά στα μικρά. Κρίμα που δεν θα σε δούμε..

• Απαντήσεις 927
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αγοραστα δε τρωμε τιποτα!!μη φτιαξεις τιποτα λεμε!!

αληθεια σου λεω!!αν εχεις τοστ εγω και η μαριλου ειμαστε καλυμενεςς..η φιλεναδα;;

κατα 6.30 θα ελεγα..θα σε παρω τηλ αυριο να με πεις που εισαι!!

και ο φρουφρου σε επεισοδια!!

http://leftsax.blogspot.com/

Δημοσίευση

Κόρες καλημερέντες!!!!Ψιλοχαθηκαμε γιατι κι Εμεις όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος ήμασταν κρυωμενοι μπουκωμενοι με βηχα και μυξακια και όλα τα συναφή!!!!!Και είμαστε και πολλοί στο σπίτι κι ο ένας κολλάει τον άλλο!!!Η μπεμπουλιτσα μου εννοείται δεν τη γλίτωσε!Εχει λίγο βηχαλάκι ακόμη και μυξακια αλλα αναρρώνουμε σιγα σιγα μαζι!Αντωνια καλη αρχη στη δουλειά! Σε ζηλεύω λίγο μπορω να πω γιατι και το πολυ το καθισιό βλάπτει ρε παιδάκι μου!!!Τσαταλια τα νεύρα μου!!!Μπορει βέβαια να μου χρειάζεται και κάτι άλλο....για να στρωσω αλλα το ξεχνάμε αυτο...!!!!Σωσω πολυ καλο το blog!Η μαμα μου ζήλεψε το τραπεζάκι με τις εφημερίδες και θα το προσπαθήσει κι αυτη!!!Οι τούρτες δε,είναι παααααάρα πολυ καλές!!!Σε κλεινω για το καλοκαίρι σίγουρα!!!Μαριλου ο τζούνιορ τι γίνεται?!Δε πιστεύω να σε ταλαιπωρεί....!!!!!Ευακι τα τσουπρίδια ξεκρύωσαν?Ειστε κι εσείς ένα τσούρμο στο σπίτι και σας καταλαβαίνω...Έχασα και τις καφεδοσυναντησεις ρε μαμώτο!!!Αντε να δούμε ποιοι αναρρωσαν και να κανονίσουμε τίποτα απο βδομάδα!Νίκη ελπίζω να σε γνωρίσω κάποτε!!!Η Ειρήνη καλε τι κάνει?

Δημοσίευση

kalhmera και απο μας!!χαιρομαι που σας αρεσε το μπλογκ

1!!γεροι να ειμαστε το καλοκαιρι και ναι!!θα σου κανω την τουρτα!!!

γραφτειτε κιολας στο μπλογκ!!αν εχεις γιαχου η τζι μειλ!!

περαστικα σας!!

εμεις πηγαμε νικη χθες..περασαμε πολυ ωραια!!

χριστοφ και μαρθα κολλητοι!!

η ευη τελεια!!

εγω το σαββ φευγω θεσ νικη!!

δε ξερω αν προλαβω να συναντ ενδιαμεσα!!

αν γινετε καλα,βλεπουμε!!

Δημοσίευση

Καλημέρα αγάπες και καλή Σαρακοστή!!!

Εγώ έχω συσπασούλες αλλά αυτό που με βασανίζει 2 μέρες τωρα είναι πόνος αφόρητος στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν μπορώ όχι απλά να κάνω τις δουλειές μου αλλά ούτε να περπατήσω. Χθες βραδυ πήγα στο νοσοκομείο να με δει η γιατρός μου και είπε οτι οι πόνοι αυτοί που έχω είναι επειδή ανοίγει η λεκάνη μου απότομα και προετοιμάζεται για τον τοκετό. Στην 1η μου γέννα δεν είχα καθόλου πόνους και ενοχλήσεις. Τελικά κάθε εγκυμοσύνη και διαφορετική. Αλλά υποφέρω κορίτσια.... ενα τέταρτο έκανα για να πάω από τον καναπέ στην τουαλέτα που είναι 6 μέτρα πιο πέρα :lol:

Το μωρό είναι λίγο μεγαλούλι.... 3.510γρ το έβγαλε! :shock: Εαν φάω όλο μου το μήνα θα ξεπεράσει στανταρ τα 4 κιλά και δεν το θέλουμε αυτό.... ίσως πάμε πάλι για πρόκληση. Αυριο θα με ξαναδεί και ίσως αν δεν μπώ να γεννήσω αύριο να μπώ την Παρασκευή.

Ουφ.... πλησιάζει η ώρα που θα συναντηθούμε με το μικρό σποράκι μας!!!! Από την μια ανυπομονώ και από την άλλη φοβάμαι λίγο.... βέβαια από οτι μου είπε η γιατρός θα είναι ευκολότερα τα πράγματα τώρα δεδομένου οτι το μωρό είναι σχετικά χαμηλά και ο τράχηλος μου είναι ήδη μαλακός.

Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώσει το βραβευμένο με μεγάλη επιτυχία πρακτορείο Σωσωϊτερ!!! :lol:

Φιλιά σε όλες και στα ζουζούνια σας!!!!

ΥΓ Νίκη περάσαμε πολύ ωραία και η μικρή σου είναι για φάγωμα!!!! Κουκλί ζωγραφιστό!!!! Τουλάχιστον προλάβαμε να συναντηθούμε πριν γεννήσω!

Δημοσίευση

Όντως περάσαμε πολύ ωραία! Πότε πέρασε η ώρα δεν το κατάλαβα :)

Η δικιά μου δε, στον κόσμο της! Είτε υπήρχαν παιδάκια στο σπίτι είτε όχι, το ίδιο της έκανε. Σήμερα ήταν να πάμε 1η μέρα παιδικό αλλά φοβήθηκα τον καιρό και δεν βγήκαμε από το σπίτι.

Σωσώ το blog σου είναι έτοιμο να αρχίσω να το δημοσιεύω; Ωραίο και το blog του Λευτέρη!! Νόστιμος πολύ ο μπαμπάς που μου έφερες!!! Γεια στα χέρια σου!!

Anm σε μία από τις επόμενες συναντήσεις ελπίζω να βρεθούμε :)

Μαίρη πλησιάζει ο καιρός! Άντε να γεννήσεις να ηρεμήσεις. Δύσκολες οι μέρες του τέλους αλλά ευτυχώς δεν κρατάνε πολύ. Σε λίγο θα έχεις αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι σου!!! Τι καλά!

Εύα τί κάνετε με τις αρραώστιες; γραφείο πήγες;

Τόνια την παλεύεις;

φιλιά

Δημοσίευση

ναι καλε...ετοιμος για διαφημιση!!κατσε ομως..αυριο θα βαλω συνταγη για κουλουρια θεσ νικης και ποροτκαλοπιτα!!και μετα καλυτερα!!!

σε κανα 2 μερες!!

κι του λευτ ενδιαφερον γιατι κατεβαζεις πολλαπαιδικα αν ελεις..

εγινες και φιλη!!ευγε!!!

οποτε αυριο παιδικο;;εμεις βηχουμε...σας το πα;;

Δημοσίευση

Δεν ξλερω αν πάμε και αύριο παιδικό.. :( Ο Γιώργος μου λέει να πάμε την άλλη εβδομάδα γιατί η μικρή έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και ένα μήνα με αρρώστιες και τώρα που είναι καλά μην κολλήσει αμέσως. Δεν ξέρω.. με ξενερώνει και ο καιρός. Το ψάχνω ακόμα στο μυαλό μου..Ok! με τα blogs! Σε 2 μέρες τα βάζουμε σε mammy, facebooκ και όπου αλλού βρώ!!! Εσείς λές να κρυώσετε; ελυχομαι πως όχι. Φεύγετε και το Σάββατο.. περαστικά εύχομαι να είναι. Τα κουλούρια είναι νηστίσιμα;

Δημοσίευση

καλημερουδια κ απο εμενα ..

πως τα πατε με το κωλοκρυο ..γμτ δεν λεει πια να στρωσει λιγο ο καιρος .. :evil:

Σωσω ποτε φευγετε καλε για πανω ..ελπιζω να μην εξελιχθει το βηχαλακι της Μαρθας ..

Νικη ξεκιναει η μικρη σου παιδικο , που θα την πας ..Τα του γραφειο κ γενικα της δουλειας θα σου τα πω απο κοντα .. ;)

Μαριλουκι ενημερωσε για οταν θα γεννας καλε ..

Εμας ξεκινησε η μικρη παιδικο λιγες ωρες βεβαια τωρα για αρχη μιας κ δεν κανω ακομα κ γω το φουλ ωραριο στην δουλεια ..δεν ξερω ακομα περιεργα νιωθω κ το χω παρει επι πονου το οτι το μικρο ξεκινησε παιδικο ..Σχετικα καλα τα παει δεν μπορω να πω ..απλα οταν την παιρνω κλαιει σ¨ολο τον δρομο στο αμαξι ..γμτ ..Την ειδα ενω δεν με εβλεπε αυτη κ καθοταν τοσο ωραια με τα αλλα παιδακια ..αλλα νομιζω οτι τα κλαματα ειναι επειδη ξερει οτι οι αλλες δυο ειναι καπου εκει κοντα κ οταν φευγουμε δεν ερχονται κ αυτες ..Αγχωνομαι λιγακι ..πεστε με μαζοχα πεστε με οπως θελετε αν ειχα την πολυτελεια δεν θα δουλευα ..η εστω παρτ ταιμ θα εκανα κατι ..μου λειπουν γαμωτο ..εχω βεβαια αποφασισει οτι αν δω κ δεν με πολυπαιρνει στην δουλεια θα του ζητησω να με γυρισει σε παρτ ταιμ ..δεν ξερω θα δω ..ειμαι λιγο καπως ..κανονιστε κανενα καφεδακι πριν φυγει κ η σωσω κ πριν γεννησει το μαριλουκιον ..τωρα ειμαστε τελειως καλα , τουλαχιστον ετσι πιστευω ..

Δημοσίευση

Γεια σας φίλες!

Πήγα το πρωί στον γιατρό και κάναμε πάλι καρδιοτοκογράφημα. Ευτυχώς ο πόνος από την ευαίσθητη περιοχή έχει αρχίσει να υποχωρεί και τουλάχιστον περπατάω, παράξενα μεν αλλά τουλάχιστον προχωράω! :lol:

Τελικά είπαμε να το καθυστερήσουμε καμιά βδομάδα ακόμα έτσι ώστε να έχουμε πατήσει την 38η εβδομάδα και να έχει αναπτυχθεί οργανικά καλύτερα ο μικρούλης. Οπότε θα πάω ξανά την επόμενη Τετάρτη και μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε γεννήσει! Εκτός και αν τελικά βιαστεί και μας προλάβει ο μπέμπης!

Εύα μου μόνο τώρα μου είπε ο Γιώργος ότι με πήρες τηλ. Θα σε πάρω το απόγευμα. Όσο για την μπουμπού μην μου στεναχωριέσαι καλέ! Αφού περνάει καλά το παιδάκι!

Ρε συ Νίκη, δεν σου ευχήθηκα για την κουκλίτσα σου!

Να την χαίρεστε και να έχει πάντα υγεία και αγάπη!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif]

Σωσωκα μου τη ρακί πότε την θές; Ο Γιώργος θα την φέρει σπίτι σήμερα. Η Μαρθούλα καλύτερα;;;;

Αχ πάλι πονάω... πάω να ξαπλώσω στον καναπέ.

Δημοσίευση

ΑΥΡΙΟ ΑΝ einai na mreuoyme na μου την δωσεις..εμεις βηχα λιγο!!θα δουμε!!\πηγαμε ωρλ..\τα αυτια καθαρα..νασονεξ και αεριους ψιλοπροληπτικα!!

αλλα στη θεσ νικη ειναι ολοι κρυωμενοι..οποτε θα την γλιτωσουμε απο εδω και θα τα βρουμε πανω!!ευα τι λλει;;ειναι που εχεις καιρο να δουλεψεις και σου κακοφαινεταιβρε αφου βολευονται τα παιδια..μημ ιλας..μου ρθε περιοδος!!

και ειμαι δουλεια..αλλες 3 βαρδιες και ...τελος!!

Δημοσίευση

παιδικη τσαντα απο πλαστικο!\\

http://spider-puppeta.blogspot.com/sear ... E%A3%CE%97

συνταγη..μπαμπας

http://spider-puppeta.blogspot.com/sear ... E%95%CE%A3

συνταγη για κουλυορια θεσ νικησ

http://spider-puppeta.blogspot.com/2012 ... st_29.html

νικη .....ξεκινα και διεδιδε το!!\

χαχαχ!!

Δημοσίευση

Και η εκστρατεία διαφήμισης του blg ξεκίνησε!!! http://www.mammyland.com/forum/34/19700

Όταν πάω σπίτι θα το βάλω και στο facebook γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και κάποιοι θα καταλάβουν ότι...δουλεύω :lol::lol::lol: Σου'ρθε περίοδος,ε; shit! :evil: Καλό ταξίδι γι αύριο!

Μαίρη σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! Κι εσύ ότι επιθυμείς! Σβήσαμε κεράκι στις 10 που σχόλασε ο μπαμπάς με νονά και την οικογένεια μόνο. Μια χαρά περάσαμε! Γεννάς μέχρι την άλλη Παρασκευή! Με το καλό!

Εύα ήταν να ξεκινήσουμε παιδικό αυτή την εβδομάδα αλλά ο Γιώργος φοβήθηκε το κρύο και δεν ήθελε! Τα νευράκια μου! Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά..Anyway! Πιστεύω να φτιάξει από Δευτέρα ο καιρός. Θα την πάω σ'εναν στο Γάζι, 'Το Χαμόγελο' :

http://www.tohamogelo.gr/index.php?opti ... Itemid=116

Τον έχει φιλικό ζευγάρι. Η δικιά σου σίγουρα κλαίει γιατί της αρέσει. Ευτυχώς να λες. Την δικιά μου δεν την κόβω να προσαρμόζεται εύκολα..

Δημοσίευση

καλα καλε νικη...εισαι τρελη;;ανοιξες θεμα στο μαμυ;χαχα!θα σε σκοτωσω..με την καλη την εννοια!!

θα τρλαθω!!

χρονια σας πολλα@!!!και το ξερα και το ξεχασα!!

καλος φιανεται ο παιδικος!!

ποτε θα την πας τελικα;;

Δημοσίευση

Εννοείτε ότι θα το έβαζα στο mammy!! Τώρα θα το βάλω και στο facebook του mammy! Ρε, έχεις φοβερά πράγματα να δείξεις και δεν κοστίζουν κιόλας! ;)

Παιδικό πρώτα ο θεός θα την πάω μόλις σταματήσουν οι διάρροιες :(:(:(:(:( Ξεκίνησε από την Δευτέρα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο....κάνει 2 με 3 καλές και μετά από λίγο. Θυμάσαι το φάρμακο που μου είχατε πει; δεν θέλω να πάρω την παιδίατρο μου γιατί είναι Γερμανία (κάνει στο παιδάκι της χημειοθεραπείες..άστα)

Δημοσίευση

Ναι, το ξέρω Ελένη ότι έχει αντικαταστάτρια. Είχαμε πάει εκεί λόγω ωτίτιδας. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά τεσπα! Δεν σκέφτηκα όμως να πάρω τηλ.. θα πάρω μόλις ξυπνήσει η μικρή. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση

Γειά σας αγάπες!!!!

Φιλενάδα μου γλυκιά θα μου λείψετε ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Να προσέχεις το Μαρθουλίνι!

Τέλεια η πανότουρτα!!!! Ευχαριστούμε και από εδώ!!! Δεν την έβαλες όμως στο μπλόγκ σου.... μην επαναπαύεσαι κοπελιάαααααααααααααααα!

Α! Για το τραπεζάκι τελικά αν τα καταφέρετε να έχει και 2 καρεκλάκια... αν βολεύει....

Νίκη πολύ ωραίος φαίνεται ο παιδικός!!!! Άντε καλή αρχή και περαστικά στην όμορφη!!!!

Και εμένα ο Χριστόφορος είναι με γαστρεντερίτιδα 4η μέρα σήμερα.... το παιδάκι μου ότι και αν φάει το κάνει εμετό. Εχει και διάρροιες αλλά 1 την ημέρα....αφού δεν τρώει βέβαια τίποτα τί να κάνει παραπάνω;

Τον εμετό όμως τον έχουμε στο τσεπάκι....είναι που είναι αναγουλιάρης ήρθε και έδεσε με την αρρώστια. :cry:

Μαράκι η μπουμπού είναι καλά;;;;; Ξεκρυώσατε;;;; Να μου την φιλήσεις!

Ευα μου όλα καλά εσείς;;;;

Τόοοονια, Ειρήνη και Πόπη!! Που είστε καλέ;;;;

Εγώ πονάω πάλι λίγο σήμερα.... άντε 4-5 μέρες έμειναν..... ανυπομονώ!!!! Μεταξύ 07/03 και 09/03 γεννάω!!!!

Καλέ κορίτσια κάντε μου μια χάρη.... όταν γεννήσω με το καλό, ας μπει κάποια από εσάς στα "ΥΠΈΡΟΧΑ ΜΩΡΆΚΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2010 Νο 4" να ενημερώσετε τις κοπέλες εκεί!!! Πλίζζζζζζζζζζζζζζ! :ympray:

Θα έχωνα την Σωσωκα να μου κάνει την χάρη, αλλά στην Καβάλα δεν θα έχει μάλλον υπολογιστή και ίσως δεν τα καταφέρει....

Δημοσίευση

μη στεναχωριεσαι...αυτες που ειναι να το μαθουν..θα το μαθουν και θα το μεταφερουν..μαριλου θα δουμε καλο μου για το τραπεζακι..θα ενημερωσω το γιωργο..εμεις φτασαμε καλα!!

αυριο ειναι ο χρονος!!

η μιρη χαρηκε πολυ με τα ξαδερφια!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες γεια σας κι απο μας!!!Χαθήκαμε λίγο γιατι μου τη βίδωσε και πήρα τη μικρή και ήρθαμε στη Νεάπολη Λακωνίας κοντά στη Σπάρτη,σε μια πρώην συνάδελφό μου που τώρα είναι στο Λιμενικό και έχει ένα σπίτι ακριβώς πάνω στη θάλασσα!!!Τωρα θα μου πείτε χειμωνιάτικα τι να το κανεις το παραθαλάσσιο σπίτι αλλα και μόνο που κοιμάμαι και ακούω τα κύματα νιώθω άλλος άνθρωπος!!!Ψυχοθεραπεια κι Άγιος ο Θεός!!!Η μικρή μια χαρα και στο καράβι και στην Αθήνα που σταματήσαμε σε κάτι φίλους και στο αμάξι μέχρι Νεάπολη...Φτου να μη το ματιάσω,ευτυχώς καλοβολο!!!

Μαριλού μου γέννησες?????!!!!!Ευακι δεν ήξερα ότι ξαναέπιασες δουλειά!Μπραβο σου!!!Πως τα καταφέρνεις καλέ?!Εξοικιώθηκες με την απουσία απ'το σπίτι και τις μικρές?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...