Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 11!!ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γωγω μου χαιρομαι που δεν ειναι τπτ το σοβαρο. Ελπιζω να μην αρπαξες καμια ιωση απο το νοσοκομειο.

Αφρο μου τα κανουν και στο σχολειο ολα αυτα, ξερει να βαζει τελειες σ΄ενα κειμενο. Αλλα οατν ειναι αυτος να δουλεψει σε κατι πιο δυσκολο κλαιει και δεν θελει. Του αγορασα εχθες ενα πολυ καλο βιβλιο, εχει και παραμυθια πολλλλλλα, θα του παρω και αλλα. Για να δουμε.

Εγω ειμαι λατρης του λογοτεχνικου βιβλιου και συλλεκτης φυσικα, και παντα των ελληνινων συγγραφεων. Ειπαμε βοηθαμε την ελληνικη αγορα.

Θα στειλω και τις δικες μου φωτο, απλα να ξερετε οτι δεν ειναι πολλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια και μπαμπακα!!!μολις καθισα!!!το πιστευετε;;;;ολο το ΣΚ η ειμασταν για βολτα η ειχαμε επισκεψεις!!!!ηρθε κι ο αδερφος μου χτες το πρωι και εχουμε και φιλοξενουμενο στο σπιτι!!!

πως περασατε στη συναντηση;;;;ποιες εισασταν;;;;αντε, να μην αργησουμε την επομενη, θελω κι εγω να ερθω!!!!

παω να διαβασω τα νεακια σας, οσα προλαβω δηλ. γιατι ειστε και πολυλογουδες!!!! :lol::lol::lol:

Σας εστειλα τις φωτο μου. Περιμενω τον ανδρα μου να ερθει και εχω λιγο χρονο.

Δεν ξερω σε ποια Αφροδιτη εστειλα φωτο. Εχει mail afrolex.

Και δεν ειμαι αρχηγος!!!! Γωγω μου!! αντε με κανεις και ντρεπομαι :oops::oops::oops::oops:

Σας εστειλα τις φωτο μου. Περιμενω τον ανδρα μου να ερθει και εχω λιγο χρονο.

Δεν ξερω σε ποια Αφροδιτη εστειλα φωτο. Εχει mail afrolex.

Και δεν ειμαι αρχηγος!!!! Γωγω μου!! αντε με κανεις και ντρεπομαι :oops::oops::oops::oops:

αααα δεν φταίω μόνο εγώ,όλες συμφώνησαν...είσαι η γραμμή που μας ενώνει κ μας προσεχει,μας εφερες τυροπιτακια κ σουφλε αμεεε!!!Ε κορίτσια???

Θα σου βγαλουμε κ τραγουδακι,αντεεε!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΕΡΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ...ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ...ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΕΡΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ...ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ...ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Συμφωνώ απολύτως,ειναι για προσωπική χρήση καθαρά κ σας εμπιστευόμαστε γι αυτο κ σας τις στελνουμε......φιλια!!!

Καλημερα!!

Γωγω εισαι τρεληηηηηη!! Ακου τραγουδακι!!!!

Γιουλη ειναι αυτονοητο πως οι φωτογραφιες ειναι να τις δουμε εμεις και οχι το διαδυκτιο. Εγω π.χ. δεν θελω το προσωπακι του μπεμπη να φανει. Καλα εκανες και το εγαψες.

Αυτο που εκανα με τον Αλεξανδρο και το διαβασμα ηταν πολυ απλο. Εχθες που μου ειπε πως ηθελε μετα που θα τελειωνε το διαβασμα για το σχολειο να παιξει του απαντησα πως δεν ειχε δουλεψει αρκετα γι'αυτο. Το παιχνιδι και η τηλεοραση δεν ειναι αυτονοητα να γινουν αλλα θελουν δουλεια για να τα αποκτησει. Ετσι τον εβαλα να διαβασει λογοτεχνικο βιβλιο, βεβαια εκανε και διαλλειματα ενδιαμεσα.

Παω και εγω να κανω καμια δουλεια!

γιωργιαννα ελπιζω να μην παρεξηγησες... το ξερω οτι το παιδι βαζει τελειες εγω το εκανα αυτο στα παιδια ωστε να φτιαχνουν πιο μεγαλες και συνθετες προτασεις γιατι τα πρωτα χρονια στο γραπτο λογο συνηθως συντασσουν πιο μικρες κοφτες προτασεις κ κανουν κ λαθη...

Καλημέρα!

Κορίτσια κι εγώ είμαι σύμφωνη για τις φώτο. Είναι "αυτονόητο" πιστεύω για όλες μας ότι θα τις έχουμε μόνο στον υπολογιστή μας για να τις χαζεύουμε και να χαιρόμαστε για την παρέα μας! Ο καθένας έχει δικαίωμα να δημοσιεύει τις φώτο του δικού του παιδιού, αλλά όχι και των υπολοίπων. Γι'αυτό μόνο στα προσωπικά μας e-mail! Φιλιά!!!

EISASTE OLES KOUKLES K TA PAIDAKIA SAS TELEIAAAAA AXXX ZILE4A :D..

Gewrgianna mou se euxaristw gia to e-mail :)..

Efiga paw stin modistra na mou ftia3ei ligo to forema sto sti8os..Eida tis photos sas k eipa na mpw sta grigora na sas pw tis entipwseis mou :P

Ta leme se ligo!!!!!

Καλημέρα!

Γεμάτο ΣΚ με μπόλικο ξενύχτι! Και μια γεμάτη βδομάδα μπροστά...

Αχ ναι, ωραία ήταν στη συνάντηση κι εγώ το χάρηκα κι ο Αρούλης και τα σουφλεδάκια της Γεωργιάννας άπαιχτα και Γωγώ θα σε μαλώσω που το κράταγες μέσα σου ν'ανησυχείς μόνη σου! Χαίρομαι που δεν είναι κάτι. Φωτογραφίες θα σας στείλω κι εγώ μόλις τις περάσω στον υπολογιστή.

Προς το παρόν πάω να ρίξω ένα σκούπισμα γιατί το πάτωμα έχει ένα χαλί από τρίχες σκύλου και δικές μου!! :lol:

Καλή βδομάδα να'χουμε!

Α Γεωργιάννα ναι, να τον ενθαρρύνεις να διαβάζει λογοτεχνία, νομίζω πως είναι ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσει το γραπτό λόγο!

Πολλά φιλιά!

Ο Άρη κοιμήθηκε καθιστός στην αγκαλιά μου μπροστά στον υπολογιστή :lol::lol::lol: και γέρνει το κεφάλι του πότε μπροστά, πότε δεξιά, σα μεθυσμένος!!!

καλημερααααααααααα το ξερω χαθηκα αλλα με την δουλεια παλι πολλυ πιεση παιδια , τι κανετε ? ακουσ ακανατε συναντηση τι κριμα εμεις ειμαστε μακρια πολυ θα το θελα να ημασταν και εμεις! αααα θελω κ εγω να δω φωτογραφιες κ βιντεακι!!!!!!!!!!!!!το e -mail μου ειναι dimirioug@cytanet.com.cy

ευχαριστω θα μπω αργοτερα να τα πουμε , πολλα φιλια στα μικρουλια σας!!!! :):)

Αφρο μην το ξαναπεις να παρεξηγηθω!!! Εαν ειναι δυνατον την γνωμη σας ηθελα. Μαλιστα με βοηθησες να βρω μια αλλη ιδεα. Φιλακια!!!

γεωργιαννα μου, σ'εμενα τις εστειλες κι ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!!!πολυ χαρηκα που σας ειδα ολες αν και ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΑ!!!!!μακαρι την επομενη φορα να τα καταφερω!!!να μην το αργησουμε ομως!!!

αααα!!!αν εχει καμια αλλη φωτογραφιες και θελει να μου τις στειλει, θα χαρω να τις λαβω στο e-mail : afrolex@hol.gr

ενταξει, περιττο να πω, οτι ΟΛΑ τα μωρα ειναι κουκλια σκετα!!!!καλα, τι παιδια εχουμε κανει οι μανες!!

καλημερα μανουλες τι κανετε????????ολα καλα.καλη βδομαδα να εχουμε.χαρηκα που περασατε καλα στη συναντηση.εγω σαβ/κο δεν εκανα και πολλα πραγματα.κυριακη ολη μερα σπιτι με τις δουλειες μου.πολυ σπαστικο αυτο.αλλα τι να κανεις.γεωργιαννα μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα παει ο αλεξανδρος με το σχολειο.μικρο παιδι ειναι ακομα.μαγειρευω ψαροσουπα παωνα την τελειωσω και τα λεμε μετα.φιλουρες

Δαφνη εαν τον ενθαρρυνω; Το καλοκαιρι μ'ενα βιβλιο στο χερι μ' εβλεπε. Διαβασα 2 μεγαλα και ειχα ξεκηνησει το τριτο!!! Του παιρνω αυτα που θελει αυτος, για να δουμε. Ελπιζω να πανε ολα καλα!

ΛΟΙΠΟΝη συνταγη για τα σουφλε!!

150γρ κουβερτουρα

125γρ βουτηρο

2αυγα

2 κροκους

60γρ ζαχαρη και 60 γρ αλευρι.

βαζουμε το βουτηρο με την κουβερτουρα να λιωσουν, να μην παρουν βρασει. Αφηστε το μετα να κρυωσει λιγο. Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη στο μιξερ για λιγη ωρα. Σταματαμε το μιξερ και βαζουμε το μειγμα με την κουβερτουρα και μετα σιγα σιγα ανακατευοντας με το κουταλι το αλευρι. ΕΤΟΙΜΟ

Βουτηρωνουμε και αλευρονουμε ατομικα φορμακια. μην τα γεμιζετε μεχρι επανω. Ζεστενετε το φουρνο στους 230 βαθμους και τα ψηνετε για 6-8 λεπτα. Προσοχη οχι πανω απο 9 λεπτα γτ μετα στεγνωνουν. Πρπει να ειναι μαλακα στην μεση, γι'αυτο και εαν τα βλεπετε ακομη υγρο στην μεση δεν υπαρχει προβλημα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

:cry: Κοριτσάκια μου κ ντάντυ...τελικά δεν πέφτουν τα δέκατα,με περιτριγυρίζουν πάνω κάτω κ με ταλαιπωρούν.Δεν είναι πολύ μεχρι 37 πάει αλλα αισθάνομαι ατονία κ βαρύ κεφάλι,έχω κ το μυοσκελετικό πρόβλημα στο στήθος ...για τα μπάζα είμαι ;)

Τι να κάνω,φοβάμαι μην αρρωστησει κ η μικρη :(

Γεωργιάννα ευχαριστώ για την συνταγή,θα ψάξω κ την λεμονοπιτα της Δανάης να γράψω.

Απλές συνταγούλες,μπράβο κορίτσια...αντε γτ βαρεθηκα μονο καρυδοπιτα κορμο κ κεικ,τιποτα αλλο δεν εχω φτιάξει.

Το μεσημέρι που λέτε,είπα να ξαπλώσω με την μικρη να συνέλθω κ λίγο.

Μολις πηγε να με πάρει ο υπνος χτυπαει το κινητο στις 2,είχα ξεχάσει να το χαμηλώσω,ηταν απο την cosmote για μια ενημέρωση κ τους είπα πως δεν επιτρέπεται να τηλ μεσημεριάτικα ,να το μεταφέρουν στους ανωτερους τους γτ αυτο ειναι πραγματικά πρόβλημα καθε λιγο κ λιγακι.Εχουμε κ ενα μωρο στο σπιτι Ελεος δλδ....εχουν ισοπεδωθεί όλα,καταργηθηκαν κ οι ωρες κοινης ησυχίας???

Μετα απο λιγο χτυπαγαν κουδουνια 2 κοπελιτσες κ πουλαγαν ημερολογια,τους την είπα κ εκει,κ μου λενε μας εχουν πει μεχρι τις 2 να πουλαμε....δεν φταιγαν αυτα,αλλα οι ανωτεροι.

Με λιγα λογια η μικρη ξυπνησε,εγω δεν μπορουσα λιγο να κλεισω τα ματια μου κ να ξεκουραστω κ τωρα που κοιμηθηκε παλι στις 5 εγω ειμαι ορθια......αι στο καλο πια!!!!

Καλημέρα!

Γεμάτο ΣΚ με μπόλικο ξενύχτι! Και μια γεμάτη βδομάδα μπροστά...

Αχ ναι, ωραία ήταν στη συνάντηση κι εγώ το χάρηκα κι ο Αρούλης και τα σουφλεδάκια της Γεωργιάννας άπαιχτα και Γωγώ θα σε μαλώσω που το κράταγες μέσα σου ν'ανησυχείς μόνη σου! Χαίρομαι που δεν είναι κάτι. Φωτογραφίες θα σας στείλω κι εγώ μόλις τις περάσω στον υπολογισ

Ο Άρη κοιμήθηκε καθιστός στην αγκαλιά μου μπροστά στον υπολογιστή :lol::lol::lol: και γέρνει το κεφάλι του πότε μπροστά, πότε δεξιά, σα μεθυσμένος!!!

Δάφνη μου έχεις δίκιο...δεν το θεώρησα κ τόσο σημαντικο μπροστα σε αυτες τις χαριτωμενιές που ζουσαμε!!! Καλα έριξα πολυ γελιο με τον Αρούλη,τον φαντάζομαι πέρα δώθε....δεν υπάρχει χαχαχχαα

Δαναη τελικα το ειχα το email σου και δεν το ηξερα. Στα εστειλα τωρα.

Γωγω περαστικα σου! Δεν παιρνεις κανενα Ντεπον προληπτικα;

Με τις ωρες εχεις απολυτο δικαιο! Εμενα μου χτυπησε την αλλη φορα ο κουριερ, που επρεπε να ειχε ερθει μεχρι την 1 και ηρθε στις 4!!! Μου την σπανε που παιρνουν τηλ. μες στο καταμεσιμερο!!! και βεβαια του βριζω!!!!

Σ'ευχαριστώ,Γεωργιάννα, ναι το πήρα!πολύ ωραίες!στην πρώτη φωτογραφία ποια όμορφη μανούλα είναι μαζί με τη Δάφνη?

Σήμερα θα κοιμηθούμε για πρώτη φορά χωρίς το ζουζουνάκι μας! :(:(:( τη μεταφέραμε στο δωμάτιό της, έδεσα κ μια μπλούζα μου γύρω από το κάγκελο του κρεβατιού της για να με μυρίζει,έβαλα κ την ενδοεπικοινωνία κ είδωμεν.Θα ζοριστώ λιγάκι νομιζω, αλλά αργότερα νομίζω θα είναι πιο δύσκολο κ γι'αυτήν...Θα σας πω αύριο.Την έβαλα μόλις για ύπνο κ πάω να χαλαρώσω.Φιλάκια κ καλή ξεκούραση!!

Η Ελενα ειναι. Ειχε πολυ πλακα ο Αρης μιλαγε μαζι με τον Γιωργο!!!

Αχ ειπαμε να συναντηθουμε πιο συχνα μεχρι να αρχισουν να περπατανε γτ μετα αρχιζει το κυνηγητο!!! Παει ο καφες της μαμας!!! Εκει δεν θα χρειαζομαστε ουτε γυμναστηριο θα μας το κανουν αυτα! Αχ θελω και τριτο! Παει μετα θα μεινω μιση!! χα χα

Δαναη θα αντεξεις να εισαι μακρυα της; Ειναι πολυ νωρις να την βγαλεις απο το δωματιο. Εγω πολυ πιο μετα, ακομη φοβαμαι και τρομαρα μου ειμαι και εμπειρη μανα!!!!

Μιλησα με τον παιδιατρο και του ειπα οτι δεν μου τρωει τα φρουτα, η λυση που μου προτεινε ειναι αυριο να δοκιμασω μπανανα και μετα να κανω συντιασμο, οποιο θελω μονο να αρχιζει να τρωει. Να μην τον μαθω τοσο στην γευση του ρυζαλευρου. Την αλλη Τριτη θα παμε για εμβολιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...