Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 11!!ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ!

Recommended Posts

καλο μηνα... οχι δεν ξανακοιμηθηκε παρα ωρες αργοτερα... εγω ξαναπαθα κατι σα γαστρεντεριτιδα μαλλον εχει κατι το στομαχι μου αποκλειεται να ναι ιωση και γενικα χωωωωμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κουκλιτσες μου

δαναη μεχρι να σταθεριποιηθη η περιοδος ξανα θα περασει καιρος...εμενα τωρα αρχισε να ερχετε στα φυσιολογικα της :lol::lol: η φωτογραφια του προφιλι σου τελεια :x

αφρο μου μηπως να πας σε ενα γιατρο βρε???δυσκολη φαση η γαστρεντεριτιδα...περαστικουλια :-*:-*:-*

χοανιτα μου καλημερααααα...κλεισατε ημερομηνια τι καλα,εμεις αναμενουμε...η αυτον τον μηνα η τον επομενο...ηρθαν κ τα λαδοπανα σημερα ειναι πολυ ομορφα :x:x:x

τα υπολοιπα κοριτσια μας τωρα πινουν καφεδακι...ζηλευω ηθελα κ εγω να ημουν εκει να σας γνωρισω απο κοντα....

σημερα εχουμε να παμε σε γαμο...

AAAAxxx simera i mikri mas evgale nok aout, klaiei sinexeia, sinexeia 8elei na tin kratame den ka8ete oute sto karotsi oute sto relax axxxxx den antexw allo..

Egw ekana geniki to spiti k o andras mou mageireve mia stamatouse ekeinos k tin apasxolouse ligo k mia egw tin perissoteri talaipwreia tin travise o andras mou omws :(..

Akomi na fame gia mesimeriano..Emena mou emeine to siderwma k na sfoggarsiw mono tin kouzina tin afisa teleutaia na fame k meta...

Klaieiiiiiiii xwris stamatimo!!!!!! Paw na tin piasw

Γυρισαμε!!

Καλο μηνα να εχουμε! Για μας ειναι ο πιο σημαντικος επειδη ξεκιναμε την στερεα τροφη.

Περασαμε πολυ ωραια. 6 κοριτσια ειμασταν. Την υπολοιπη φορα περιμενουμε και τα αλλα κοριτσακια που τωρα δεν τα καταφεραν.

Αφρο μου δεν το ψαχνει καλυτερα με το στομαχι;

Ιωαννα κλεισε τα αυτια σου! Ασ'τους να λενε για τα κιλα σου. Εγω οταν λεω καμια φορα οτι νιωθω χοντρη μου απαντανε οτι ακομα θηλαζεις και μολις γεννησες τι θελεις;

Σουλα ρωτα τον παπα που θα βαπτισεις την μπουμπου να δεις εαν σας δεχτουν χωρις θρησκευτικο γαμο. Θυμαμαι που ελεγες οτι εχετε κανει μονο πολιτικο και εδω στην Αθηνα δεν μας επιτρεπουν καποιοι να βαπτισουμε χωρις να εχουμε παντρευτει.

Λοιπόν Ναιιι γυρίσαμε,περάσαμε για ακόμη μια φορά υπέροχα...πήγαμε στο flocafe τα μικρουλια μας, εκτος απο την Χριστίνα που στριγγλιζε ετσι για πλάκα,ήταν γενικοτερα ύσηχα...φαινεται το απολαυσαν κ εκείνα...

Εχουμε ομως ενα παράπονο..γτ δεν μεριμνουν για τα καρότσια μας κ τα καφε γενικότερα για τα μωρακια μας,δεν εχουμε προσβαση ευκολη παντου μπάρες κ δεν υπάρχουν παντου χωροι για αλλαξιερες.

Παρολ'αυτα περάσαμε καλά....4 αγοράκια κ 2 κοριτσάκια..Με την Αναστασια αγοράσαμε φανταστικα τσιμπιδακια για τις κορες μας :D

Γυρισα κ πλακωθηκα σε σκουπισμα σφουγγαρισμα πλυντηρια...ρουχα μαζεμα,τακτοποιηση γενικοτερα κτλ,τωρα παω να κανω το μπανιο κ μετα ενα ντουζακι να βαλω κ κατι στο στομα μου,πριν ξυπνησει η μικρη.

Γεωργιαννα το δεντρακι ειναι τελειο!!!Σε ευχαριστω παρα πολυ :D

Γεια σας!!Καλο μηνα!!! Γωγω χρονια πολλα για τα μηνογενεθλια!!ξεχασα να στα πω απο κοντα..

Περασαμε πολυ ωραια κ τα μικρα μας εδειχναν χαρουμενα που ξαναβρεθηκανε! Μαζι με αυτα χαρηκα κ εγω!! Μας εφερε η Γεωργιαννα σουφλε σοκολατας..ενα σας λεω κολαση!! επιτελους ξεσκασαμε λιγακι κ νομιζω επιβαλλεται να το κανουμε συχνοτερα! :D Την επομενη φορα ελπιζω να ερθουν κ οι υπολοιπες Αθηναιες μανουλες αλλα κ εκτος Αθηνων ευπροσδεκτες ειστε! ;)

Αφρο περαστικα παλι..ψαξτο για να μη ταλαιπωρεισαι αδικα.Τελικα με το μαγαζι τι εγινε;

Δαναη κανει προετοιμασια η περιοδος σου,ετσι επαθα ενα μηνα πριν τη κανονικη,κατι σταγονιτσες κ τελος.

Χοανιτα με το καλο η βαπτιση!καλες ετοιμασιες!

Παω να τον κανω μπανακι!

τα λεμε αυριο.καλα να περασετε οτι κ αν κανετε!

μαλλον λεει οτι εχω γενικευμενη καντιντιαση δηλαδη ολοι εχουμε στο σωμα μας καντιντα ενα μυκητα εγω λεει επειδη ειμαι κουρασμενη εγινε υπεραποικηση κι εχει παει στο εντερο παντου ακομα και ο πονος στο ποδο που εχω ειναι απο αυτο μπορει να κανει φλεγμονες παντου ακομα και οτι τα μαλλια μου αντι να πεφτουν εγιναν τζιβες και δεν ξεμπερδευονται... αυτο δεν κολλα γιατι ειναι δικο μας παρασιτο . Α λεει οτι επαιξε ρολο και τα 30 χαπια μαγια της μπυρας που επαιρνα τη μερα αυτα το υπερ καλλιεργουν και τωρα τη δευτερα θα παρω ενα βοτανο ... να με βοηθησει αλλα ειμαι σκατα ποναω παντου σαν περιστατικο του χαουζ αισθανομαι και θηλαζω κιολας :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αφρο μου περαστικα σου!! Ευχομαι να γινεις πολυ γρηγορα καλα!! Ολα αυτα δεν επηρεαζουν το γαλα σου να υποθεσω.

Εγω ειμαι στεναχωριμενη και απελπισμενη!! Εχω προβλημα με τον Αλεξανδρο με το διαβασμα. Δεν θελει να γραφει εκθεσεις, λογικο μου ακουγετε, αλλα εχει προβλημα στο να εκφραζετε σωστα. Μιλησα με τον ανδρα μου και ελπιζω αυτος να κανει κατι. Εχω απελπιστει και δεν ειμαι παραλλογη και απαιτητικη. Θελω το καλο του.

Xerete!!

Ti wraiaaaaa :) makari na eimoun k egw A8ina k 8a erxomoun 1000% simera stin sinantisi na gnwristoume k apo konta :D

Teleiwsame me to spiti arga to apogeuma kaname mpanaki k girw stis 8 pigame ligo ston aderfo mou..I mikri koimi8ike sto autokinito stin epistrofi mas..8a paw k egw na 3aplwsw sto krevvati mou na dw ligi tv, na diavasw kanena periodiko na xalarwsw giati simera apo tis douleies pou ekana ponaw poli tin mesi mou..

Kalinixta!!

καλημέρα!!!

σήμερα το πρόγραμμα έχει καφεδάκι στο λιμάνι με φίλους κ μετά φαγητό σε ενα χωριό.

εσείς πώς θα περάσετε την Κυριακή σας?φιλιά :D

Καλημερα!!

Ο Σεφ τρελαθηκε!! αυτο εχω να πω μονο και καταλαβατε!

Ειμαι στην κουζινα πανω απο μια ωρα και φτιαχνω πατατες γιαχνι για την αδελφη μου, σουτζουκακια με σως και κολοκυθακια βραστα για να φαμε το βραδυ, και για τον ανδρα μου μπιφτεκια στο φουρνο. Τι να κανω θα παω το απογευμα στην αδελφη μου και μου ειπε να της φτιαξω φαι.

Δαναη καλα να περασετε.

Εδωσα το πρωι στον μικρο μηλο και δεν το ηθελε με τπτ!!!Βεβαια το μιξερ μου δεν μου το εκανε και πολυ πουρε. Προσοχη γτ ουτε εγω δεν το θυμομουνα πρεπει η κρεμα να μην εχει κομματακια μεσα.

Αυτιο θα δοκιμασω ξανα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ...Η ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΖΕ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ....ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΓΑΙΝΑΜΕ(ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΙΝΕΣ-ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ...18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΕΦΥΓΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑ ΚΙ ΕΣΑΣ....ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ...

ΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ....ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ....ΤΙ ΘΕΣ ΒΡΕ ΕΣΥ?ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΙΜΙ,ΕΙ,ΕΣΤΙ....ΧΑΧΑΑΧ!!!ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ....

Γιουλη το προβλημα ειναι οτι δεν φτιαχνει σωστες προτασεις στην εκθεση. Εκει δεν γραφουμε οπως μιλαμε, οπως γνωριζει, και δυσκολευετε. Ηρθε ο ανδρας μου και του μιλησε μετα.

Γιατι να εισαι χαλια σημερα αφου θα εχεις παρεα μετα!!!

Εγω δεν εχω το email σου. Οτι λιγες εχω θα σου στειλω μολις τις αποθηκευσω μεσα. Απο Αυριο θα εχω λιγο παραπανω χρονο να σας γραψω και την συνταγη για σουφλε μικρα.

Γειά σας κορίτσια κ νταντυ...

Γεωργιάννα δύσκολο κομμάτι αυτό,πραγματικά σκέφτομαι πως θα το χειριζόμουν εγώ στην θέση σου,πως να πέισω το παιδί μου να θέλει να γράψει έκθεση κ με τον σωστό τρόπο.

Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι...πέρα απο το λέγειν που μπορεί να τα ακούει βερεσέ,μάλλον θα καταπέσω σε βιβλια με το πως να συμπεριφερόμαστε στα παιδια μάς σε τέτοιου ειδους καταστάσεις,αν πάλι βρεις κάποια λυση πες μας κ εμας να ξερουμε ;)

Πάντως ευχομαι να τα καταφερει.

Μην αγχωνεσαι για την συνταγή με τα σουφλέ,εδω ειμαστε δεν χανομαστε...οποτε ναναι.

Γιουλη κ εγω χάρηκα που γνώρισα κ εσένα,είσαι ενα γλυκιτατος ανθρωπος,μην πτοεισαι για τίποτα,να είσαι αισιοδοξη κ όλα θα πηγαίνουν καλά,το καλύτερο κίνητρο βρίσκεται στα χέρια σου :D

Πέρασες μια σημαντικη περιοδο της ζωης σου στην πειθαρχεία,δεν μπορει να μην καταφέρνεις το ίδιο κ στον εαυτό σου.

Κάποτε ήθελα να γινω κ εγώ μόνιμη στον στρατό,ήταν ενα απο τα ονειρά μου.

Δεν σας είπα εχτες στην συνάντηση,το ξέρει μόνο η αρχηγός μας :D ....ειχα εναν πονο στο στηθος εδω κ μια εβδομάδα κ ειδικα τα βραδια δεν μπορουσα να κοιμηθώ κ οταν αναπνεα βαθιά με πονουσε περισσοτερο....το αφηνα μηπως κ περάσει αλλα σημερα δεν αντεξα κ πηγα με τον Χρηστο στο νοσοκομειο Αλεξάνδρα,εκανα ολες τις απαραιτητες εξετασεις κ τελικα το προβλημα ειναι μυοσκελετικο....απο το βάρος που σηκωνω δλδ ,του μωρου κ 3 οροφους σκαλια με το καροτσι,πιαστηκε ενα νευρο κ δεν ξεμπλοκαρει οσο συνεχιζω να κανω το ιδιο.

Μου δωσαν μυοχαλαρωτικα,ηρεμησα τουλαχιστον γτ δεν ηξερα τι ειναι.

Με την 1η ευκαιρια θα σας στειλω φωτο κ το βιντεακι,αν γινεται....εχει πολυ πλακα!

κι εγω θελω.... γιωργιαννα τα μπορω να εχω την προσοχη σου εγω επειδη ειπαμε στην αρχη ημουν φιλολογικο εχω κανει πολλα μαθηματα σε παιδακια. σε τετοιες περιπτωσεις επαιρνα ενα βιβλιο που τους αρεσε απο παραμυθι μεχρι κομικς και του ελεγα με χιουμοριστικο τροπο υπικειενο ρημα αντικειμενο τυπου αυτο κανει κουμαντο στη προταση

ειχα εναν πονο στο στηθος εδω κ μια εβδομάδα κ ειδικα τα βραδια δεν μπορουσα να κοιμηθώ κ οταν αναπνεα βαθιά με πονουσε περισσοτερο....το αφηνα μηπως κ περάσει αλλα σημερα δεν αντεξα κ πηγα με τον Χρηστο στο νοσοκομειο Αλεξάνδρα,εκανα ολες τις απαραιτητες εξετασεις κ τελικα το προβλημα ειναι μυοσκελετικο....

Γωγούλα μου, δε ρώτησες τον ειδικό :lol:

Θα σε καθησύχαζα! Πόνος στο στήθος που γίνεται πιο οξύς στην εισπνοή είναι σίγουρα μυοσκελετικός!

Γωγούλα μου, δε ρώτησες τον ειδικό :lol:

Θα σε καθησύχαζα! Πόνος στο στήθος που γίνεται πιο οξύς στην εισπνοή είναι σίγουρα μυοσκελετικός!

AXxxxx βρε Αναστασία μου κ σε αυτό έχεις ειδικότητα???Που να το ξερα!Ολοι με ειχαν αγχωσει κ μου λεγαν να μην το αφήσω κ πολυ το αφησα κτλ.

Δίκιο ειχαν,αλλα όντως θα με καθησυχαζες....απο δω κ στο εξής θα στα λέω όλαααα :D

Φιλάκια στην Γωγούλα μου :x[smilie=hello.gif] [smilie=icon_sunny.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Γμτ αρρωστησα λιγο,ειμαι μπουκωμένη κ εχω λιγα δεκατα...37 κ τωρα έπεσε στο 36,8.

Αι στο καλο,ολα μαζεμένα...

Αποφευγω να φιλάω την μικρή...έχω χάσει κ την αισθηση του κρυου ζεστης γτ εγω ντυνομαι σαν παντζαρι κ αναρρωτιέμαι αν κρυωνει κ η Χριστινα.....της εβαλα κοντομανικο φορμακι με φανελακι κ απο κατω πυτζαμουλα κ καλτσουλες...

Παρηγγειλα να φάω 2 σουβλάκια ,Κυριακή σήμερα... :?

Εφαγα 2 πιατα ψαροσουπα το μεσημέρι αλλα δεν με κρατησαν,εγω φταίω? :o

Αντρια θα σου στειλω κ εσενα,μολις αξιωθω να ανοιξω τον αλλο Η/Υ γτ τις περναω εκει....φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...