Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 52!!!Βασικό ένστικτο!!!(?)


Recommended Posts

στη Λάρισα το κακό έχει παραγίνει με τα ποδήλατα..μιλάμε για πολύ κλέψιμο!!! :twisted:

Ο Γ τον είδε από τη βεράντα και κατέβηκε και τον άρπαξε, κατέβηκε και ο πατέρας μου και καλέσαν την αστυνομία η οποία ακόμη δεν έχει πάει :shock: γιατί κάτι τους έτυχε :twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δε διαβασα ακομα..δε ξερω αν ειμαι καλα..δηλ τωρα ηρεμησα κ ειμαι...

χθες ο θοδωρης ξυπναει το μεσιμερι κ του λεω παμε για τσισα..οχι λεει δε θελω :evil:

κ μετα απο λιγο αρχιζει να κατουραει.. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

πραγματικα κουραστηκα να μαζευω..ξερω ξερω εχουμε κ ατυχηματα αλλα αυτα εχουν γινει καθημερινα που λεει ο λογος :evil::evil::evil: οκ στου υπνο το δεχομαι να του φυγουν κ λογικο..αλλα να θελει να μη παει???????????????????????????????

κ του φωναξα..εεε με ακουσε η γειτονια..του λεω οτι οταν ξυπναει θα πηγαινει κατευθειαν τουαλετα κ δε θα βγαινει αν δε κατουραει...ε μαααααααααααααααααααααα

νατασα ακουστικα μεχρι εκει? :oops::oops::oops:

κ σημερα τα ιδια..ηρθε απ το παιδικο..κ ηρθε μες τη γκρινια..κ εκει που κλαει παρτα κατω τα τσισα..δε ειπα τιποτα :roll::roll::roll::roll:

βαρεθηκα..θα παει φανταρος με βυζι στο στομα κ κατουρημενο βρακι :geek::geek::geek:

απο τοτε που αρχισε σχολειο παρατηρησα αρχισε κ η γκρινια.. :cry::cry::cry: γτ γμαωτο μου..τι καλα ειχε ηρεμησει :roll::roll::roll::roll:

επισης..εχει κοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλημα με το να τα κανει ολα μονος..οκ το καταλαβαινω..αλλα ακουστε τι φρικες βαραει..ας πουμε ξημερωματα αν το παω απ το κρεβατι του στο κρεβατι μας εγω αγκλαλια(γτ μες το υπνο ξεχνιεμαι)θα βαρεσει κριση γτ θελει μονος..θα απαιτησει να το παω παλι κουνια να το βγαλω κατω κ να περπατησει μονος..αν του πιασω το κεφαλι να πω αντε προχωρα ας πουμε ξανα γυριζει στο σημειο που ηταν αρχικα κ παει :shock::shock::shock::shock::shock:

σημερα τον παω σχολειο...με λεει μονος μου κατεβω..λεω οκ..

με λεει μαζι να κατεβουμε(χωρις να πιανομαστε αλλα μαζι)κ του λεω..βιαζομαι κατεβα..εεε ανεβαινω ξανα με το μωρο κ επειδη δεεεεεεν αενβηκα απ τη αρχη τα σκαλια αλλα 2 σκαλακια πιο κατω αρχιζει εεενα κλαμααααα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κ γω επειδη μου γυρισε το μυαλο τα κατεβηκε με 3 κινησεις..οχι δε το εσπρωξα αλλα του επιασα το χερι κ το πηγαινα 5-5 :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ε μακολλημα..κ στο σχολειο τα κανει στο σχολικο..μεχρι να κατεβει μας γανιαζει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σημερα πηγα νοσοκομειο για αλλαγη στο κουκουβαγακι μου :cry:

μα τι σκατο συστημα ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :evil::evil::evil::evil:

παω ..δε ειχα ραντεβου...γινοταν κολαση για παραπεμπτικο...βγαζω ε τα 1000 ζορια(κανεις δε με δινει σειρα με το μωρο)δινω κ 5 ευρουλακια...

περιμενω μαζι με τη καθε γυφτισα τσιγγανα ελληνιδα κτλκ λεω το γιατρο..εχω μωρο να παω κεντρο υγειας για αλλαγη?λεει αν δε το δω δε μπορω να σε πω..τεσπα με νευριασε..περιμενωωωω κ κανει κακα το μωρο..ε σηκωθηκα κ εφυγα..πηγα κεντρο υγειας..

του αλλαζουν..ουτε ξεραν τι εκανα(που λεει ο λογος)να λεει η μια..γτ εχει μπλε ραμμα?γτ μαυρο?αα αυτη η γαζα να τη βγαλω?εγω ετσι :o:o:o:o:o:o ε μου το αλλαζουν κ με λενε κακως νοσοκομειο να πατε να σας το δουν κ απο κει..εγω κρυος ιδρωτας.. :o:o:o

με τα πολλα..για αλλαγες θα πηγαινω στο κεντρο υγειας..κ για ραμματα δε με ειπαν ποτε να παω..

κ ρωτησε η αδερφη χειρουργο ποτε σε μωρα τα βγαζουν κ ειπε στις 12-13 μερες..οποτε εκλεισα σε μια βδομαδα να παω να τα βγαλω..πφφφφφφφφφφφ

ελπιζω να πανε καλα..αχ θεε μου :cry::cry::cry::cry:

σας επρηξα ρε :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαλο!! Τι κανετε?

Βρε τρελες τοσα σας εγραψα χθες για την Ε. και τον παιδικο και σας εμειναν τα 500 ευρω του σπιτιου? Να σας το χαρισω ρε 20 τετραγωνικα ειναι! Αμα χωρατε παρτε το! :lol::lol: Με πικρανατε αλλα το ξεπερναω γιατι σας αγαπαω! :D Μαλλον δεν διαβαζετε ολοκληρες τις προτασεις που γραφω :roll:

:lol::lol::lol::lol: Ρε συμπεθερακι παθαμε τετοιο σοκ με τη τιμη που θολωσε το ματι μας και δε βλεπαμε παρακατω!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Και 20τμ για 500ευρω παλι πολυ λιγα ειναι!!!το οικοπεδο ποσο ειναι;;;

Της αρεσε το σχολειο της Ρηνουλας ε;;;; :D γιατι δε τη πας απο τωρα;;; ή εκει την εχουν στο προγραμμα απο Νοεμβρη μονο;;;

Καλα το γερμανακι γιατι δεν απαντουσε;;;;αφου δε της σβουρηξε καμια σφαλιαρα να ξεκολλησει παλι καλα!!!!! :lol::lol::lol:

Το γαμπρουδακι μου ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!μα στεκεται κιολας ορθιο;;;;; :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Αχ μωρε Παντελακο το χερακι σου ψυχη μου!!!!!! :(:(:(:(:( δε πειραζει μεχρι να παντρευτεις τη Δημητρουλα :P θα γιανει να μπορεις να χουφτωνεις ανετα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λενακι καλα η Αντζελινα ειναι γνωστο οτι ειναι σαικο,αλλα κι εγω με λεσβιακα;;;;;;ε οχι!!! να ηταν κανενας Μπραντ Πιτ(αν και δεν ειναι του στυλ μου) να σου πω να κανεις και μια και δυο ξεπετες!!!! :lol::lol::lol:

Αργυ ναι ρε πολυ ταυτηση αποψεων!!!!! :D:D:D

δΕν εχω διαβασει παρακατω κι εχω πολλα παλι κουτσομπολακια!!!!! :twisted::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ήρθε η ασφάλεια και τον μπουζούριασαν λέγοντας πως είναι ο χειρότερος που κυκλοφορεί

Σεσυμασμένος (έτσι γράφεται??) :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αυτός είπε ότι ήθελε να πάρει την κλειδαριά (την οποία και έσπασε) για να τη βάλει στο δικό του ποδήλατο :twisted::twisted::twisted:

Τώρα πήγε ασφάλεια και ο Γ να δώσει κατάθεση..

Μου είπε ξεπάγωσε κάτι σουβλάκια και μια μπριζόλα να ψήσουμε..θα τα ψήσουμε το βράδυ τώρα

Α σιχτιρ με τους ποδηλατοκλέφτες που μπλέξαμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θούλη σαν να περιγράφεις τον Λ. (όταν ήταν μικρότερος φυσικά ) και την Ρ. (καμμιά φορά) περισσόρο ο Λ.!!! :?

τώρα είναι φυσιολογικός :lol::lol::lol::lol: , οπότε οπλίσου με υπομονή και θα μεγαλώσει και θα φτιάξει!!! :lol::lol::roll::roll::roll: ....το ξέρω ότι είναι ΠΟΛΥ κουραστικό και εκνευριστικό......

σήμερα για να περπατήσει η Ρ. πιο γρήγορα επειδή σταματούσε τις έλεγα "έλα πάμε να δούμε την μπουλντόζα" - περνάμε από μια περιοχή που χτίζουν καινούργια σπίτια - και εκείνη τρεχάλα ερχόταν!!! :lol::lol::lol: ....αφού φτάσαμε την πρώτη μπουλντόζα, σταμάτησε....μετά - ευτυχώς είχε και 2η πιο πάνω - της είπα το ίδιο και έτρεξε.....μετά όμως δεν είχε άλλη :evil::evil::evil::lol::lol::lol: και έτσι την πήρα αγκαλιά!!! :roll::roll::roll:

επίσης να πω ότι δεν της έβαλα πάνα για να βγούμε έξω και να πάρουμε τον Λ. και όλα εντάξει 8-)8-) ...βέβαια κρατάω μικρό καλάθι!!!! :roll::roll::roll::roll:

ναι και το Κλεοπάτρα, το σκέφτηκα, αλλά μου ήρθε το Πάτρα στο νου και για αυτό δεν το έγραψα :roll::roll::roll:

Ιουλία δεν ξέρω με το φαγητό τι γίνεται αλλά εγώ είδα ότι ήταν καλύτερος σήμερα ;) .....οπότε χαλαρά και μην ανησυχείς!!! :D

συμπεθέρα Χόντο? :o:o:o:lol: καλά ψώνια!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θου δε μας πρηζεις ρε! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

τελικα στο κεντρο υγειας ξερουν να κανουν την αλλαγη;δεν ξαναπηγες νοσοκομειο,ε;καλα κ κανεις να μη σε δωσει τη σειρα του! :shock::shock:

εγω μια φορα πηγα τον γιωργο οταν κατι ειχε το ματακι του κ ελειπε ο παιδιατρος κ μπηκα μπροστα,ειπα εχω μωρο,καταλαβαινετε!,κ μπηκα μεσα!κανεις δε με σταματησε..

αντε,να βγαλετε κ τα ραμματα να περασει κ αυτο!

πολυ γελασα με τα πεισματα του θοδωρη! :lol::lol::lol::lol::lol:

εχει ομως πλακα ε;;; :D:D:D:D

το πρωινο τους δε το δινουν ν ατο φαμε εμεις;;μιαμ μιαμ!!

εγω παντως εκτος απο το μεσημεριανο δε βαζω τιποτα αλλο!πιθανοτατα το τρωει ο καδος ,οποτε προτιμω να τρωει σπιτι κ οχι να νομιζω οτι εφαγε..ας τρωει εκει ο,τι εχουν!κ το απογευμα φαγητο εδω,γιατι δεν πολυπιστευω οτι τρωει..στην τελικη,το χειροτερο που μπορει να γινει,να τρωει 2 φορες φαγητο!ε σιγα..!

μου ανοιξες την ορεξη για σοκολατα κ εχω μονο κουβερτουρα..κακουργα! :evil::lol::lol::lol:

μαρια ηρθε το 100;;νεος ηταν;ο κλεφτης,οχι ο αστυνομικος!ακυρο!τωρα σε διαβασα..ναι κ μας επεισε οτι ηθελε την κλειδαρια!κ οι διαρρηκτεσ να παρουν τη θωρακισμενη εξωπορτα θελουν κ οχι να κλεψουν τα σπιτια! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία πάρτε ένα της πλάκας ποδήλατο να μην έχετε πρόβλημα....και εδώ κλέβουν, παντού γίνεται!!!!

και να σας πω το εξής: για να γιορτάσουν την πόλη αποφάσισαν να μαζέψουν όλα τα ποδήλατα τα οποία ήταν δεμένα σε στύλους κ.λπ και τ αέβαλαν σε μία αποθήκαη και οι έξυπνοι έβαλαν ανακοίνωση στην εφημερίδα λέγοντας ότι έχουν όλα τα ποδήλατα εκεί, να μην ανηυσυχούν και να πάνε να τα πάρουν .... ε και το βράδυ μπήκαν κάποιοι και τα έκλεψαν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: φυσικά θα τα πληρώσει η πόλη όλα.....!!!! 8-)

λοιπόν για ένα χρόνο για ρεύμα, νερό και φυσικό αέριο πληρώσαμε 2.201 ευρώ!!! :!:

εσείς πόσα πληρώνετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Αννυ ετρωγε το μεσημεριανο της(μακαρονια με σαλτσα κ τυρι για να μη στουμπωσει με τοσο ρεβυθι)...

καποια στιγμη με φωναζει.Την ειχα στο καθισματακι της.

Εχει τη λαβη απο το πηρουνι στο στομα κ το στηριζει με τα δαχτυλακια σαν τσιγαρο,σουφρωμενα φρυδια(οκ ΤΟ φρυδι!)...Παιρνει την πιο μπασα φωνη και λεει

"Ειναι πολυ κακο ατο το τσιγαλο μου!" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εμεινα με γουρλωμενα ματια κ στομα ανοιχτο,....Οταν ενιωσα τη λιμνουλα(απο τα σαλια που τρεχαν απο το στομα που εχασκε) να βρεχει τα ποδια μου,ψελλισα μονο

"Πηρουνι ειναι αυτο." L-)L-)L-):))

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ και τι θα απαντησω??????

Ιουλια τωρα ειδα την απαντηση σου οτι ησουν σπιτι! :P

Θα σου προτεινα αντι να κανεις κολπα με τις μπαμιες,να ρωτας μονο 1 φορα(την ωρα που τον παιρνεις) αν εφαγε το παιδι και με χαλαρο υφος.Νομιζω ετσι θα σου λενε στανταρ την αληθεια!

Μαρια...!1000% θα κανεις σεξ σημερα μετα τη συλληψη του κλεφτη απ'τον Γ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλη χοντρο κολλημα ο Θ ε! :lol::lol::lol: γελασα που διευκρυνησες οτι ΔΕΝ τον πεταξες απο τη σκαλα!!!!!!! :lol::lol::lol:

Μαγδουλι μεγεια τα ρουχα!Ξεχασα να στο πω!!!Θα παω τωρα να δω κανενα επεισοδιο...αν κ μπελας μου ακουγεται αυτο η αλλαγη...δλδ πχ καθε 10λ θα αλλαζω? :roll:

Σισσιω εισαι μεγαλη σκατουλα!!!! :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P

Αι μαρη να γυμνασεις τους "κοιλιακους" σου!Μπιτς!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασακι πριν... 5 χρ :P ηθελα να σου πω οτι δεν εισαι παραξενη με τους παιδιατρους απλα ειναι περιορισμενο το πεδιο δρασης σου αφου ψαχνεις γιατρο τεβε κ οχι γενικως!

Κοριτσια το να μην βρισκεις (παρα μονο με προσευχες σε ολους τους θεους επειτα απο 1 ωρα χορο της βροχης,τσιτσιδη σε νυχτα με πανσεληνο) τον παιδιατρο στο τηλ ειναι λογος να τον αλλαξεις???αν κατα τ'αλλα ειναι καλος κ οπως τον θελεις??????

Αργυρουλα μην περιοριζεις το "παιχνιδι" σε 1 αντικειμενο πχ νταλικες.Δλδ πες "μεχρι τον καδο","μεχρι την κολωνα τωρα","παμε μεχρι το δεντρο" κλπ.Ετσι εκανα σημερα γτ "κουλαστηκαν τα ποζαλακια μου μαμα"!!!

Λενακι τι ωραια φωτο!!!Ποσο μεγαλωσε ο Γ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μου έμειναν 1) το χεράκι του Παντ. :( , 2) τα κυαλια του Θ. :geek: , 3) τα κάκαλα του μπεμπη της Λένας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 4) Θεά η Ειρηνούλα!!!!

5) Λενάκι ζυγίζω 2 φορες εσυ!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

6) Τονια σαν γυφτικο σκεπαρνι δεν λες τπτ!!! :D:D 7) Μαρία ναι 23!!!!!θα πιούμε καφέ!!!! :D:D:D:D

8) Νατάσσα ειχα σκοπο να κανω αιτηση μα τα εβαλα κατω κ δεν... :?:?:?:?:? παω να δω κ τα υπόλοιπα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θουλακι νομιζω οτι ο Θοδωρακος σου ζηταει με το τροπο του να αφησεις λιγο το Παντελακο και να ασχοληθεις μαζι του περισσοτερο! :P Αυτο βεβεαι να τα κανει ολα μονος το εχει και ο Αλεξ(και ολα της ηλικιας αυτης) κι οταν βιαζομαι παιζει το νευρικο μου συστημα!!!!! :twisted:

Καλα με τα του νοσοκομειου μου τα ειπε η Γιωργια...ου μπλεξεις με το μπουρδελο!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Α και τα κυαλια του Θοδωρη πολυ ωραια!!!!αρχισαν τις εργασιες;;;εμας ακομη,αλλα δε με νοιαζει αυτο καθολου...

Ιουλια μου νομιζω καλα πηγατε σημερα!!! :D με το φαγητο μην απορεις αν οντως τα τρωει!! αυτα τα σκατουλια δε ξερεις που να τα πιασεις!!!!θυμαμαι ενα κοριτσακι που ειχα(απο τα πιο αγαπημενα μου παρεμπιπτοντως :P ) και οταν ειχε πρωτοερθει μου ειχε πει η μαμα του οτι δε τρωει τιποτα και εχουν φοβερο προβλημα κτλ(κι οντως ηταν πιο αδυνατο και απο τον Αλεξ!)...ε το σκατο στο σχολειο ετρωγε τον αμπακα!!!!! :o:o:o:o η μανα του δε με πιστευε οταν της το ελεγα φυσικα,αλλα μιλαμε οτι ετρωγε και πραγματα που δεν ηθελε ουτε να δοκιμασει στο σπιτι!!! :shock: αλλα να σου πω κατι;;;το φαγητο ειναι το λιγοτερο..ας μη τρωει κι ας περναει καλα! ;) παντως οχι ρε συ δε νομιζω να κανουν κατι φοβερο εκει..το πολυ πολυ να τα μαλωνουν αν κανουν κατι...κι εγω τα μαλωνα(ειπαμε φραου!!! :lol::lol: ) αλλα με λατρευαν και τα λατρευα!!!! :D

Α και ο Αλεξ σημερα λεει εφαγε στο σχολειο!!!! :shock: επισης οτι ειναι απο τα πιο καλα παιδακια!!!!! :shock::shock: λεω δεν εχει ξεδιπλωσει ακομη το ταπεραμεντο του γι αυτο!!!! :lol::lol::lol:

Μαρια τι εγινε τελικα με το ποδηλατοκλεφτη;;;; αχ και που σαι ακομη...Σικαγο καλα λεει η Βικυ θα γινουμε!!!! :?

Βικυ καλα ψωνια ρε!!! :P

Παναγιωτα ηπιατε καφεδακι;;;;ξεσκασες λιγακι;;;; :D

Ααααα ρε Θουλακι ντονατς για πρωινο;;;;;; :shock::shock::shock: αιντεεεεεεε και μετα ελεγες για τη κρεμα...βρε χιλιες φορες απο αυτα τα σκατα(που πολυ θα ηθελα να εχω ενα τωρα!!! :lol: )!!!! :twisted:

συμπεθερα εισαι πολυ αδυνατη ρε!!!!! :o τι υψος εχεις;;; σε εχει λιωσει ο γαμπρος μου;;;;; :lol:

Χιονοκοριτσο που εισαι εσυ βρε ψυχη;;;;; ειδες που σου το ελεγα οτι θα προσαρμοστει το Μαρκελακι μια χαρα;;; ;)

Ιουλια εφοσον λοιπον προσαρμοστηκε το Μαρκελακι,μην εχεις καμια αμφιβολια για το Γιωργο!!!Εσυ κοιτα να προσαρμοστεις αγχωτικο πλασμα!!!!! :lol::lol::lol:

Α Λενα να χαιρεσαι το προικισμενο σου αντρακι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Πηγα και ψωνισα του Αλεξ σημερα(ε και της μπουμπους γιατι ξετρελαθηκα με κατι κουκλιστικα! :P ) κι εδωσα 300 ευρω!!!!!! :o:o:o απο Ζαρα και Μαδερκεαρ μη φανταστειτε τιποτα ακριβα μαγαζια!!!! αλλα εχω προβλημα με τα νουμερα..αυτα που ειναι της ηλικιας του του πεφτουν κι αυτα που ειναι για μικροτερα του ειναι κοντα τα μπατζακια... :? θα του τα δοκιμασω οταν κυπνησει να δω...

Αναστασι :)):)):)):)):)):)):)):)):)) !!!!!! Γαμω τα παιδια η Αννυ!!!!!!! :)):)):)):)):))

Το πρωτο παιδιατρο γι αυτο τον αλλαξα...δε τον εβρισκα στο τηλεφωνο ποτε!!!!! :twisted::twisted: α και λιγο φαρμακακιας κι αυτος αν και με πολλες γνωσεις η αληθεια..

Α Σισσακι περαστικα στη κουκλιτσα σου!!!

Αργυ δε νομιζω οτι ειναι πολλα...αν τα αρθρισουμε κι εδω μπορει να ειναι και περισσοτερα!!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τρελλαίνομαι γ ρεβύθια ,πρωτη φορα εφαγα περσι το καλοκαιρι!!! Αναστασία αμα εχεις μ τορεντ μπες στο παϊρατ μπεϊ κ κατεβασε ότι θες απο σειρές!!!!

Αργυρω αυτο με την αναπτυξη δεν το ειχα ξανακουσει... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι τα κυαλια η αχρηστη μανα τα εκανε(εγω 8-)8-)8-)8-) )στο σχολειο σιγα μη κανουν..προτιμω ντονατς απο κρεμεςςςςςςςςς 8-)8-)8-)8-)8-)

αναστασια λεμε ΔΕΝ υπαρχει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα απο τοτε που αρχισε να μιλαει εχει γινειιιιι..για ζουλιγμαααααααααααα

σαυρα τελεια..κοσμος κιολας που ειναι 2 βηματα 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

δε τα διαβασα ολα..

λενακι ο μικρος ειναι απαιχτος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιώτα υπάρχουν κάποια αθλήματα τα οποία είναι "κατά" της ανάπτυξης π.χ. τα βάρη....νομίζω ότι είναι και το μπαλέτο....δεν είμαι σίγουρη όμως :?

την Δευτέρα είναι αργία εδώ (εθνική εορτή) και για αύριο ο άντρας μου πήρε ρεπό, έτσι θα πάμε να δούμε έναν παιδικό σταθμό για την Ρ. :)

καλά είναι δυνατόν να μην έχετε φάει ρεβύθια? :o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: μου φαίνεται πολύ περίεργο :? ...όταν και αν νηστεύετε τι τρώτε?!!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερούδια! :D

Έχω καμιά 10ρια σελίδες να διαβάσω ωρέ, πόσα είπατε!!! :P

Για όσους δεν το είδαν, η επίσημη πρόσκληση είναι αναρτημένη στην ομάδα!!! :ymparty:

Ελπίζω ΟΛΕΣ (όσες είναι δυνατόν) να τα καταφέρετε!! :x

Η δασκάλα της Β τελικά είναι ξινή, αποφάνθηκα!!! Μας έχει ταράξει στις παρατηρήσεις... :evil: Προς το παρόν συγκρατούμαι!!! 8-)

Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω κι ελπίζω να επανέλθω, γιατί το μικρόβιο δεν κάθεται κάτω στιγμή!!! :shock:

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρω νηστεια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: σορυ αλλα οι γονεις μου δεν ειναι θρησκοι ανθρωποι,νηστεψα πρωτη φορα ολοκληρη γυναικα,η μαμα μου δεν μπορει να κατανοησει το λογο που νήστευσα,όσπρια ομως τρώγαμε φακές κ φασολάδα!!!! απο τοτε ομως που γευτηκα ρεβύθια μόνο αυτά κανω!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Μητσάκι συγκρατήσου!!!!! :lol:

Νατασούλα περαστικα!!!!απο τα δυομιση εδώ έχουν τμήμα γ μικρούλια,πιο πολυ σαν παιχνίδι φαντάζομαι!!! παρακολουθησαμε λιγο εχθές!!! Σίσσυ περαστικά κ στην Χαριλίνα κορίτσι μου!!!! ελπίζω οταν ξανακατευουμε να βρεθούμε!!με όλες !!!

Αργυρώ εχεις κανει καποια έρευνα για τους παιδικους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι έρευνα να κάνω καλέ? τι εννοείς?

αν εννοείς για τον αθλητισμό (άσχετο με το θέμα των παιδικών σταθμών) το είχα διαβάσει παλιά :?

μας έστειλε η πεθερά 2 σεντόνια για το κρεββάτι των παιδιών το ένα είναι κόκκινο και το άλλο μπορντώ και λέει ότι το κόκκινο είναι για τον Λ.,.....χάθηκε ο κόσμος να αγοράσει ουδέτερο χρώμα?!!!

ποιό να δώσω στον Λ.?....προσωπικά και τα 2 τα χρώματα τα θεωρώ απαίσια!!! :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να μη τα ξεχάσω...

(χωρίς να ξέρω τι έχετε γράψει παρακάτω)

Ιουλία, συμφωνώ απόλυτα με την Τόνια και τον διάλογο του παραλόγου!!! :lol: Ακριβώς τα ίδια έλεγα (και λέω ενίοτε, αν ξυπνήσει καμιά μέρα στραβά) στη Β. ;) Και πιάνει.... ;) Τι θα πεις στη δασκάλα σου, τι θα πεις στις φίλες σου κλπ κλπ κλπ! :mrgreen:

Έχεις ενδείξεις ότι πιθανόν κάτι να μη πηγαίνει καλά; Αν ναι, ψάξ'το. Εσύ ξέρεις καλύτερα απ' όλους μας το παιδάκι σου κι αν κρίνεις ότι όλη αυτή η αντίδραση ξεφεύγει απ' το φυσιολογικό, πιθανόν να έχεις δίκιο. :roll:

Αν όχι όμως, το πιθανότερο είναι να έχει απλά μια δύσκολη προσαρμογή. Τα περ/ρα γύρω στο μήνα στρώνουν. Της Β μου, της πήρε 1,5 μήνα για την ακρίβεια. Αλλά δεν μετανιώνω (κι ας μου στοίχισε πολύ αυτό το διάστημα) γιατί το είδα έμπρακτα ότι τα οφέλη ήταν πολλά περ/ρα! ;)

Είμαι σίγουρη ότι τώρα δεν πείθεσαι με τίποτα, όμως σου εγγυώμαι ότι (εφ'όσον το παιδί πηγαίνει σε ένα υγιές περιβάλλον) σε λίγο καιρό θα το έχει ξεχάσει και εκείνος και εσύ και όλα θα στρώσουν!! ;)

Χαμογέλα!!!! :D:D:D Γιατί του μεταδίδεις την ανησυχία σου!!! ;)

Μαρή Γωγώ, να χ@@@εις πατόκορφα που κοπανιέσαι ότι δεν σ' αρέσει το υπέροχο ονοματάκι μας!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

[smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

ΧΑΤΣΟΥ!!!! (που λέει κι η ψηλή!) :P

[smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νυστεια ? ...τι ειναι αυτο ?....απο το γυμανασιο εχω να κανω :roll:

απο το πρωι κανουμε δουλειες με τον Κ ...βαλαμε ραφια μεσα στην κρεβατοκαμαρα εκει που απο κατω μπενει το γραφειο του ,φεραμε το γραφειο του στο δωματιο μας ....γεμισαμε τα ραφια απο πραγματα της βιβλιοθηκης ....θα παει στο παιδικο η κουνια και την βιβλιοθηκη του παιδικου θα την γεμισω με τα παιχνιδια του Μ και τα βιβλια του .Κατω τα κουτια με τα παιχνιδια πανω τα βιβλια και παιδικα διακοσμητικα ....ειμαι πτωμα ....

σκευτομαι στο δωματιο μου να ανοιξω το παρκοκρεβατο μην το χρειαστω το βραδυ αν κλαταρω απο το πηγενελα του μπουμπουκου .....

τι να σχολιασω .....Ιουλια χαλαρωσε ,θου χαλαρωσε ,μιτσακι χαλαρωσε ....αναστασια ...χαλαρωσε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρο στειλτα σε μενα που μου αρεσουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνετεεε? Σας διαβάζω σιγά σιγά.. σχεδον το εχω χασει το τρενακι αυτο..

Να πώ ότι τα στραγάλια είναι ρεβύθια. Και επίσης ότι εγώ τους δίνω δυο βράσεις που πετάω το νερό για τα αέρια χαχα.. Και βάζω και εγώ ρίγανη αλλά χρησιμοποιώ και μια δάφνη.

Επίσης μια γαμάτη συνατγή ειναι με άνιθο και μπόλικο λεμόνι πολύ ωραία και αυτη.. αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται κατα την άποψή μου με το ρεβυθόριζο..

Πάω να συνεχίσω σμακ! :-*:-*:-*

Α εφτιαξα την πραλίνα, Λένα την άλλαξα ελαφρώς την συνταγή και είναι τέλεια! :x

pralina1.JPG[/attachment:30tlsoh6]

post-4408-13873937796345_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Πάντως κορίτσια έχει 3-4 μέρες που παρακολουθώ ένα φόρουμ εδώ που είμαι, μου είναι λίγο δύσκολο γιατί δε μιλάω άπταιστα τη γλώσσα, αλλά μου χρειάζεται γιατί έχω προφανώς απορίες με το σύστημα εδώ κτλ.  Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είμαστε 30 κοπέλες στο θέμα για τα μωράκια Ιανουαρίου, και, εκτός από 2-3, όλες οι άλλες συμφωνούμε ότι τα συμπτώματα έχουν φθήνει σημαντικά απ την 9η εβδ κι έπειτα. Αυτό κάπως με καθησυχάζει κι εμένα που φοβήθηκα κάπως τις προάλλες, και είπα να το μοιραστώ κι εδώ ❤️ Επίσης μιλάνε ήδη για το που να κάνουν babymoon και τις στέλνω Ελλάδα! Για πείτε πιο ελληνικό νησί έχει ανάγκη να κάνω την προπαγάνδα μου 🤣🤣🤣 αν και τις συμβούλευσα ήδη να προτιμήσουν μεγάλα νησιά όπως η Κρ΄ήτη για να έχουν υποδομές αν χρειαστεί κάτι, γιατί ποτέ δε ξέρεις στην εγκυμοσύνη!
    • περιμένουμε νέα σου! εγώ έχω Τετάρτη και ανυπομονώ!😍😍
    • Αυτό που σου είπε ο άντρας, αύτο να κρατήσεις κορίτσι μου ❤️ Είναι το πιο σημαντικό να είστε ενωμένοι και να συμφωνείτε για το ποιες είναι οι προτεραιότητες σας αναφορικά με την οικογένεια σας. Μπράβο και στη μαμα που ήρθε ν αναλάβει ευθύς αμέσως, θα ξεκουραστείς κι εσύ πιστεύω 🙏 Ήδη τα καφέ ελλατώθηκαν γιατί έριξες ρυθμούς, άρα πολύ πιθανόν να ΄ήταν από την εξάντληση. Αυτό που είπες για το έκτατο ραντεβού, το λέγαμε και με την Κίντο όταν μ έπιασε εμένα η κρίση 😅 και να πάμε στα επείγοντα, τίποτα δεν μπορούμε να αλλάξουμε αν έχεις συμβεί κάτι, δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ήρεμη και ξεκούραστη γίνεται, θετικές σκέψεις κι αύριο με το καλό θα πας στο γιατρό σου και θα δεις ότι όλα θα είναι όπως πρέπει ❤️☘️💫
    • Έκλεισα ραντεβού με μία γιατρό που είναι και εμβρυομητρικός. Αλλά θα με δει την άλλη Παρασκευή. Το πρώτο που με ρώτησε όταν της είπα το ιστορικό και το λόγο της επίσκεψης. "Δεν είχε εντοπιστεί στην αυχενική?" Tι να της πω? Αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ τώρα μετά το ψάξιμο που έκανα; Kαι στην αυχενική υπήρχε η αντίσταση στη μητριαία. Απλά ήταν στο όριο. Και ο κίνδυνος είχε πάλι βγει, απλά ήταν μικρότερος 1/160..στη β επιπέδου όμως έφτασε το 1/40. Αν είχε αξιολογηθεί τότε σωστά από το γιατρό, ίσως προλαβαίναμε κάτι με ασπιρίνη.. τώρα πλέον δεν ξέρω. Ελπίζω ως τότε όλα καλά γιατί έχω ανησυχήσει. Σαν να μην είναι τόσο ζωηρός όσο τον ένιωθα πριν τη β επιπέδου στις αρχές Ιουνίου.
    • Καλησπέρα! Όχι η κύστη δεν επηρέαζε πουθενά το τεστ. Αφού έκανα και χοριακη πριν πάω στο γιατρό κ ήταν 0,2. Ούτε καν υποψία εγκυμοσύνης!! Κάνε μια χοριακη να ξεμπερδευεις! Υπομονή 1-2 μέρες για να δεις τι γίνεται! Εύχομαι κάθε καλό!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...