Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!!!


Recommended Posts

ΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!ΣΤΙΣ 11-12-09 ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ 11-12-10 ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΤΥΧΑΙΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ;) Η ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ"ΤΗΣ.

ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ...ΦΟΒΟΜΟΥΝ,Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΤΡΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ :(

ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!! :D:D ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ :lol::lol:

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ.ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΑΡΓΑ!!! :( ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ...ΜΠΑΜΠΑ!! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΑΖΙ ;)

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΨΩΝΟΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ. :lol::lol: ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ,ΚΛΙΣΜΑ ΑΣΠΡΗ ΡΟΜΠΑ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ...ΕΤΟΙΜΗ!!!!!!!!!!! :o ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ....ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΒΡΑΧΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ.

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ 11-12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

-ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ??

-ΟΧΙ!!!ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΧΩΣΕΙΣ...ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΨΥΘΙΡΙΣΩ,ΜΕ ΧΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ :(

ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΣΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΞΑΠΛΩΣΑ,ΜΕ ΔΕΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ...ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΥΓΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ :P ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ....

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ,ΕΝΙΩΘΑ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΩΣ ΜΙΣΟΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.ΚΥΡΙΛΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ.ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΑ -ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ.

ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ,ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΤΣΙ ΖΟΡΙΚΑ!ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ....ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!! ;)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!! :o ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΖΟΡΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ...ΕΙΠΕ!ΖΟΡΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ,ΕΙΧΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ...

ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΝΑΩΩΩΩ,ΠΟΝΑΩΩΩ ΠΟΛΥ,ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΚΟΥΦΗΣΤΙΚΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΒΡΙΖΩ :oops::oops: ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ, ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ,Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΕΣΣΕΡΑ....Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ.

ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΙΙΙΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΩ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΛΕΟΝ!!!!! :!::!: ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΕΘΑΝΑ.ΕΧΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΒΑΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΔΥΝΗΡΟ.ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΒΓΑΙΝΕ,ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΣ :roll: ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ...Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΩ....Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ,ΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ....ΕΝΙΩΘΑ!!!!ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΗ Η ΝΑΡΚΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.....ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΚΛΟΥΟΥΟΥΠ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΝΕΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ.ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΝΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ,ΚΑΙ ΝΑΙ.....ΟΥΑΑΑΑΑΑΟΥΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΓΕΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ.ΗΤΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΓΑ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΛΛΑ....ΟΧΙ!!!!ΕΙΧΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΕΙΧΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ...ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΘΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ .ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.......... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.

ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΛΑΝΧΩΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ

ΕΧΕ ΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!!! Και για το αγγελουδι σου και για το κουραγιο σου να κανεις 4 παιδακια :o Εγω 1 εχω κ σκεφτομαι πως θα προλαβαινω και 2ο αν με αξιωσει ο Θεος να κανω.....Να σου ζησουν κ τ τεσσερα και να ειστε μια μεγαλη ευτυχισμενη οικογενεια :D Πραγματικα η εμπειρια του τοκετου ειναι απεριγραπτη, ειμαστε ευλογημενα πλασματα οι γυναικες........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lovebaby,πραγματικα η περιγραφη σου με καθηλωσε!!να σου ζησει το μικρο σου αγγελουδι και ο θεος να εχεινκαλα κι εσενα και την οικογενεια σου..

Πραγματικα διαβαζοντας την ιστορια ενιωθα οτι το ζω εγω αυτο που λες..ισως επειδη πλησιαζει και για μενα αυτη η μερα, εβαζα τον ευατο μου στην θεση σου..μακαρι να μπορεσω κι εγω να κανω πολλα παιδια..

Και παλι ευχομαι να ειναι γερη και τυχερη η μπεμπα σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απίστευτη περιγραφή!!! Να σου ζησει το μωρακι σου και χαίρεσαι την οικογενεια σου!! Μπραβο σου που ακομη και στο 4ο παιδακι εζησες το θαυμα σαν να ηταν η πρωτη φορά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια!!!! Να σας ζήσουν όλα τα παιδάκια σας!!!!

Υγ. μη μελαγχώλείς που όπως λες ολοκλήρωσες τον κύκλο της εγκυμοσύνης....σκέψου ότι άλλες γυναίκες προσπαθούν χρόνια για να το νιώσουν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θεε μου αλλο ενα θαυμα σου ηρθε στον κοσμο.Κοριτσι μου να σου ζησει και η 4η γυναικαρα σας, να ειναι γερη και καλοτυχη και να τα χαιρεστε ολα μαζι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει και το τεταρτο παιδακι σας...καλοτυχο να ειναι...

πολλα συγχαρητηρια για τα πολλα παιδακια σας...πρεπει να εισαι ηρωας για να μεγαλωνεις πολλα παιδια στις μερες μας....οσο για το τελος του ταξιδιου προς τη μητροτητα σε καταλαβαινω...και εγω αυτο βιωνω...στεναχωριεμαι να σου πω την αληθεια...αλλα δεν μας περνει για αλλο....

δεν υπαρχει πιο ωραιο συναισθημα απο την γεννα...

να σας ζησει και παλι η μπουμπου σας και τα αλλα παιδακια σας :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ Κωνσταντινουλα μου γλυκια τι ομορφα που τα εγραψες!!!!με συγκινησες απιστευτα,να χαιρεσε τις κουκλιτσες σου κοπελαρα μου,να σου ζησει η μπεμπουλιτσα να ειναι γερη και καλοτυχη,καλη λοχεια να εχεις, να δωσεις σε ολες τις κουκλες σου ενα φιλακι απο μενα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ομορφη περιγραφη!!!!!!!!!ευχομαι ετσι ομορφη να ειναι παντα η ζωη σας!!!!!να χαιρεσαι και τις τεσσερεις κορουλες σου!!!!!!!!!να ειναι παντα γερες και καλοτυχες και να τις καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Κωνσταντίνα μου βαλάντωσα η έρμη με την περιγραφή σου!!!!!!

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου και η 4η μπουμπούκα!!!! Δεν σας έκατσε ο γιος τελικά!!!!!!

Να χαίρεσαι όλα σου τα κορίτσια!!!!!

Καλή λοχεία κοπέλα μου!!!!!!

Πολύ φατσούλα η μπέμπα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κωνσταντινα μου να σου ζησει......οπως παντα στα λογια σου εισαι απαιχτη,μονο εσυ θα μπορουσες να κανεις μια τετοια περιγραφη κ πραγματικα με εχεις συγκινησει ...απο ολη την περιγραφη σου θα κρατησω την τελευταια σου προταση...να μας εχει ο θεος καλα να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας.

αληθεια ποτε γεννησες?

να χαιρεσαι τις κορακλες σου οοοοοοοολες κ καλα ξεμπερδεματα στον αντρα σου :D:D:D:D φιλια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mπράβο κοπέλα μου να σου ζήσουν και τα 4 παιδάκια σου, να είστε καλά να τα μεγαλώσετε και να τα καμαρώνετε!!! Φυσικά σε σένα καλή λοχεία και στον αντρούλη σου καλό κουράγιο!!!! ;):):D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα είπες τόοοσο ωραία!!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Να έχουν όλα τα καλά του κόσμου!! Να τα χαρείτε όπως επιθυμείτε!

Καλή λοχεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου συγκινηθηκα τοσο με την περιγραφη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!τα ειπες τοοοσο ομορφα...!!!!!

να σας ζησει η κορουλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερη , υγιεις κ καλοτυχη!!!!!!!

να χαιρεστε κ τα τεσσερα κοριτσακια σας, την υπεροχη οικογενεια σας!!!!!!!!!!!!

καλη λοχεια κωνσταντινα μου!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η μπέμπα σας!

Να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της!!!!

Πολύ κλάμα έριξα με την περιγραφή σου!!!!!

Να είστε γεροί να καμαρώσετε τα παιδάκια σας!

Καλή λοχείαααααα!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει η ζουζουνιτσα σου. Τυχερος ο αντρας σου με 5 γυναικες πια!!!!!!!!!!!!!!! Πασας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο κοριτσακι μου, καλα θρεμματα να εχεις. Και να σκεφτεσαι αυτο: η μητροτητα δεν τελειωνει ποτε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει και το τέταρτο λουλουδάκι σου!!!!!!!!!!!! Καλά λέει η ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ, η μητρότητα δεν τελειώνει ποτέ......αν το θες πολύ δεν υπάρχουν εμπόδια......Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να προσέχετε τον άντρα σου, τόσες γυναίκες μέσα στο σπίτι πρέπει να νιώθει μαχαραγιάς!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει κ η 4η μπουμπου!!!!!να μεγαλωσει να εχει την υγεια της κ να σας κανει παντα ευτυχησμενους κ περηφανους!!!!!

τα παιδακια ειναι μεγαλη ευτυχεια!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηταν τοσο μα τοσο υπεροχη η περιγραφη σου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ να σας ζησει η 4η ζουζουνα σας

να ειναι παντα γερη κ ευτυχισμενη να την χαιρεστε

υγ.ποσο δικιο εχεις στο οτι ειναι αλλο πραγμα να γεννας εντελως φυσιολογικα

δ εχω εμπειρια με επισκληριοδιο αλλα φυσιολογικου τοκετου κ αν ξανακανω παιδι παλι ετσι θα ηθελα να γεννησω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει κοπελα μου η 4η σας μπουμπου!

να την χαιρεστε και οτι επιθυμειτε!

πραγματικα συγκινητικη η αφηγηση της αφιξης της στη ζωη!

γερη και υγιεστατη να ναι σε ολη της τη ζωη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου lovebaby με τις κοπελούδες σου!!! Πολύ παραστατική η περιγραφή σου!!! Διάβαζα και εγώ με αγωνία... Να σου ζήσει η μπεμπούλα!!! Να είναι υγιής και καλότυχη. Να είσαστε και εσείς γεροί και να χαίρεσται την υπέροχη οικογένειά σας!!! Φαντάζομαι τη χαρά που έχουν οι αδερφούλες της....καθώς θα μεγαλώνει, θα την έχουν σαν κουκλίτσα και θα την φροντίζουν σαν μανούλες!!! Πολλά φιλιά, πολλές ευχές και να είσαστε όλοι καλά :YMHUG::-*:YMHUG::-*:YMHUG::-*:YMHUG::-*:YMHUG::-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδούλαααααααααααααααααααααααααααααα αργησα αλλα ηρθα να σου ευχηθώ και γω απο δωθε !! ΑΝ ΚΑΙ ... ξερεις οτι εχεις τις καλύτερες ευχές μου για το νεο μελος αλλα και για ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...