-
Απαντήσεις
-
Από Sotiria_94 · Δημοσίευση
Καλησπερα κοριτσια μου!! Εμεις πηγαμε στο γιατρο μας, δεν εχουμε παρει κανενα τρελο βαρος, περιπου 100 γρ. Αλλα καλα φαινομαστε δοξα τω Θεω. Θα κοψουμε τα χαπια οταν κλεισουμε 38 εβδομαδες δηλαδη μεθαυριο και υστερα θα περιμενουμε. Ομως προεκυψε θεμα με την πιεση μου, η οποια παντα ειναι ψηλη οταν πηγαινω γιατρο και λιγο θορυβηθηκαμε και με κρατησε ποση ωρα να με ξαναμετρησει. ειπαμε να τη μετραω 2 φορες τη μερα και να του τη στελνω. Θα ξαναπαω σε μια εβδομαδα πρωτα ο Θεος. -
Από Παρασκευαιδου · Δημοσίευση
Συγνώμη που επεμβαίνω ,στο διαβαλκανικό μου είχαν στείλει το πακέτο προσφοράς και ότι είχαμε συνεννοηθεί με τον γιατρό . Δυστυχώς δεν θυμάμαι γτ τελικά πριν ξεκινήσω ήρθε το θαύμα μου. Εσένα δε σου στείλανε γραπτός τις προσφορές κτλ . Φυσικά εγώ τα ήθελα για να πάρω την έγκριση απ' την ασφάλεια μου (στο εξωτερικό μας καλύπτουν το 70%) οπότε το ζήτησα. Αλλά γενικά έχω μάθει γραπτά τα θέλω πλέον . Επίσης την δεύτερη φορά που έκανα εξωσωματική στη Γερμανία ένιωθα να έκανε είχα φουλ υγρα και όπως είπες από τα 14 που έβλεπε μου πήρε μόλις 5!!! -
Συγχαρητήρια κορίτσι μου. 🥰🥰 Μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι. Αυτά τα ταγκ τα λατρεύω... Χαίρομαι κάθε φορά που κάποια κοπέλα μου λέει τα ευχάριστα. -
Αρκετές κοπέλες είχαμε. Και συνήθως εκεί στην 9-10 εβδ. Δημιουργείται ο πλακούντας μη σε αγχωνει. -
Από Γιάννα 36 · Δημοσίευση
Πω έχω πάθει σοκ... Πριν τρία χρόνια έδωσα 350 για προγραμματισμό-προκαταβολη-1500 στην ωοληψια και κάπου 1000 στη μεταφορά. Εκτός ήταν τα αιματολογικά, τα τεστ κοβιντ κι αργότερα η κατάψυξη (τον πρώτο χρόνο δωρεάν). Φυσικά χώρια τα φάρμακα. Σίγουρα 1000 σχεδόν ακρίβυνε η διαδικασία.
-
-
Νέες συζητήσεις
Recommended Posts