Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

συμπεθερα μου μαρεσει που με θεωρεις υπομονετικη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια αχ τι μου λετε τωρα για το εμβολιο... δεν ξερω τι να κανω...

αλλα νομιζω στο τελος θα του το κανουμε... δεν ξερω...

αναστασακο αρρωστη εισαι καλε????

αχ δεν εχω κουραγιο να ερθω με τον ανασταση... κ τωρα πλεον δεν καθεται ουτε στη μανα μου :? σημερα τον αφησαμε να παμε 2 ωρες στα ικεα κ μου ειπαν οτι τη 1.5 ωρα ουρλιαζε, εχει να ριξει πολυ κλαμα μου φαινεται :lol::lol:

θα προπαθησω να τον αφησω στον τολη να σου ερθω!

λενακι τον ειχε δωσει αντιβιωση, αλλα τωρα που τελειωσε ειναι παλι χαλια. σημερα πηγαμε παλι κ του εδωσε κορτιζονη-ελεος!! ηθελε παλι να του κανει την ενδοσκοπηση (να τσεπωσει τα 30 ευρω) κ οταν αρνηθηκε παπαδες του εταζε :lol::lol:

αυριο θα παμε σε εναν αλλο.. να δουμε

ρεσυ ιουλια!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κ ηθελα να σε παρω τηλ να δω πως ησουν με εκεινο τον κωλοκαιρο!!!!!!!!!!!

κοριτσακι μου, μια χαρα τα καταφερες ομως! δεν πιστευω να εχει πλεον αμφιβολιες για τις ικανοτητες σου ο χαρης!

ερη εγινε κατι κ τα φοβαται?

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ προσπαθω αρκετες φορες να μπω στην εφαρμογη της απογραφης κ δεν κανει δεκτους τους κωδικους μου

εσυ το εκανες ευκολα?

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λενα ευκολα γινεται η επικαιροποιηση!απλα προσεξε να βαλεις τον κωδικο απο το εκκαθαριστικο που γραφει πανω 2010!Οχι του 2011.

περαστικα στον τολη..ευχομαι γρηγορα να ξεμπερδεψει..ουφ!

εγω δε το εκανα ουτε θα το κανω ποτε το εμβολιο αυτο!ειχα μαλωσει κ με τον αλεξ.για το θεμα τοτε κ μου ελεγε οτι ειναι δικη μου ευθυνη..τελικα δικαιωθηκα κ του τη λεω καθε φορα που παμε!φετος δε τολμησε καν να το αναφερει! :D

ομως αφου ο αναστασης μας ειναι στις ευπαθεις ομαδες..δεν ξερω..ειλικρινα δεν ξερω κ καταλαβαινω πως εχεις πελαγωσει.. :?:?

Δημοσίευση

ιουλακι μου δεν το κανει δεκτο... λεει πως ειναι λαθος οι κωδικοι μου

κ αγχωθηκα (κλασικα!) :lol::lol:

του 2010 βαζω, αλλα τιποτα.. γαμωτο!!

ο αλεξ ηταν κατηγορηματικος, απο τη στιμγη που ο μικρος εχει τετοιο προβλημα λεει κ θα εχουμε κ νεογεννητο στο σπιτι... οτι πρεπει να το κανουμε :?

φετος ομως δε θα πηγαινω κ σχολειο, δε θα ερχομαι σε επαφη με παιδια για να κουβαλαω τοσα οπως περσυ... ο τολης παλι λεει να το κανουμε..

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααα!!!!!

Λενα μου θα ρωτησω το Γ. και θα σου πω ρε συ...εγω τα περασα μονη μου στο συστημα και απο το σχολειο εκαναν κατι σαν επιβεβαιωση...απλως πρεπει να μπω να τα εκτυπώσω.

Εμενα παλι, μου αρεσει απιστευτα το σινεμα ..απλα λογω παιδιων το εκοψα...

Σπιτι ενω εχουμε απειρες ταινιες δεν εχω δει ουτε μια..δεν προλαβαινω.

Και μου αρεσουν και ολες οι χαζοαμερικανικες σειρες.... :P:P

Το αρθρο τα λεει παρα πολυ καλα αλλα απορω αν το διαβασε κανενας στο εξωτερικο... :?:?:?

Επισης σε αυτο το σημειο πολυ γέλασα

.....τη συντηρητική Νέα Δημοκρατία και το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ.... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Ρε Αφρο τελικα ο Κ εφυγε;;;τι σας ειπαν;;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

χθες ο άντρας μου εξελέγη ο εκπρόσωπος των γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο!!! :lol::lol::lol::lol:

είχανν συνάντηση, πάει στις 19.30 και ήρθε στις 21.50!! :o:o:o:o:o αφού ανησύχησα!!!.....

όταν είπε η δασκάλα ποιός θα ήθελε να είναι υποψήφιος, ολοι οι γονείς έσκυψαν το κεφάλι λες και δεν ήξεραν το μάθημα!!! :lol::lol::lol: .....οπότε σηκώνει ο δικός μου το χέρι και όλοι συμφώνησαν .... δλδ παμψηφί!!!! :lol::lol::lol::lol: .....έχει πολύ δουλειά, αλλά δεν πειράζει ;)

να σας πω και για την 1η δημοτικού εδώ:

η δασκάλα είπε ότι όταν δίνουν εργασία στο σπίτι, το παιδί θα πρέπει να ασχοληθεί μέχρι μισή ώρα!!! :o:o:o:o:o όχι παραπάνω!!!! :? ..εκεί σκέφτηκα την Νατασούλα με τις 4 ώρες!!! :lol::lol::lol::lol: ...αν δεν έχει τελειώσει, τότε καλώς....να γράφουν οι γονείς στο τετράδιο ότι δεν τελείωσε στην μισή ώρα!!! και κατάλαβε ότι κάποιοι γονείς ολοκληρώνουν την εργασία!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφού και στην τάξη μπορεί να ασχοληθούν με ένα γράμμα για 15 λεπτά!!! :o:o:o:o:o:o ....

στις 9.20 κάνουν διάλειμμα για να φάνε το σνακ-2ο πρωινό....

στις 9.40 συνεχίζουνν το μάθημα για 10 λεπτά ακόμη και μετά πάλι διάλειμμα μέχρι τις 10.20 :o:o:o:o:o:o ..... και τελικά σχολάνε στις 11.30, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν πάλι διάλειμμα!!! :?

τους είπε ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ, είναι μόνο 1η δημοτικού, δεν χρειάζεται να τα πιέζουμε :? .....

και μέχρι τον Φλεβάρη θα μάθουν την αφαίρεση!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

όσο για τα γράμματα ονομάζουν την κάθε εβδομάδα με γράμμα......αυτό δεν το κατάλαβα! δλδ κάθε εβδομάδα μαθαίνουν και ένα γράμμα?!!!! :o:o:o:o:o 26 έχει η αλφάβητό τους!!! :?

επίσης είπε ότι από Δευτέρα θα ήθελε οι γονείς να μην μπαίνουν στην τάξη το πρωί και ανα αφήνουμε τα παιδιά στο μπροστινό μέρος του σχολείου στην αυλή, να βρίσκουν τους άλλους και να πηγαίνουν μόνα τους στην τάξη!!!! :? ....η τάξη ΄τους είναι στο πίσω μέρος του σχολείου!!!! :?

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά!!! :roll::!:

Καλημέρα Παναγιώτα!!! :D

Δημοσίευση

και μένα μου αρέσει το σινεμά!! :D:D:D και μου αρέσει και πολύ το θερινό, που εδώ δεν έχει!!! :!:

εδώ στο σινεμά λίγο πριν αρχίσει η ταινία ανάβουν τα φώτα και έρχεται ένας παγωτατζής και πουλάει παγωτά!!! :lol::lol::roll::roll: ....μου έκανε πολύ εντύπωση την πρώτη φορά!!! :roll::roll:

φεύγουμε....

Δημοσίευση

Καλημέρα! :)

Σας διάβαζα αυτές τις μέρες, αλλά λόγω της γρίπης μου μου δεν είχα διάθεση να γράψω.

Δεν πήγα χθες στο γραφείο και σήμερα το πρωί μου είπαν οτι έχω να παρακολουθήσω μια ημερίδα! :twisted::twisted::twisted: Και έχω έρθει σαν τον λέτσο σήμερα στο γραφείο!!!

Δύσκολο ήταν να μου το πουν χθες στο τηλέφωνο;;; :twisted:

Ιουλία μου παλι καλά ρε συ που είσαι σώα! Την επόμενη φορά θα είσαι άρρωστη συμφωνώ με τις προλαλήσασες! :P

Τώρα που το λέτε ρε κορίτσια παρατηρώ οτι και γω πολλές ακυρώνω τον φόβο της, λέγοντας "έλα μωρέ που φοβάσαι" και αλλάζοντας θέμα. Όλα στραβά τα κάνω τελικα;; :roll:

Εμένα μου αρέσει πολύ το σινεμα! Τρελαινομαι για όλη τη διαδικασία! Σταματησα να πηγαίνω γιατί ο Π δε θέλει ούτε να ακούει για σινεμα. Ε μετά ήρθε και το παιδι και πάει η αγαπημένη μου συνήθεια!

Από πέρυσι έχω να πάω, που είχε έρθει η πεθερά μου και της φόρτωσα την μικρή γιανα πάω με την αδερφή μου! ήταν η μέρα που έπαθε η μαμα μου την πνευμονική εμβολή! :roll::shock:

Δε με πάει ο κινηματογράφος, όπως τον πάω εγω! :P

Σας αφήνω να ετοιμαστω για την ημερίδα! Την ημερίδα μου μέσα!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Μια γρηγορη καλημερα και φευγω..να σηδεροσω οσο κοιμαται

θα σχολιασω πιο μετα

Ρε παιδια..ηρεμιστε...δε θα πεθανουμε κι'ολας..

επιβιωσανε οι παππουδες μας επι κατοχης...εκει να δειτε πεινα

Μας ηρθε το "κωλοχαρτο"...και ναφανταστειτε οτι πληρονουμεεισφορα...για λευτα τα οποια δεν εχουμε εισπραξει ακομα....

εδω γελαμε..τελειωνει ο Σεπτεμβρης και ο Ο εχει παρει εξοφληση Νοεμβριου :lol::lol::lol::lol:

ειδατε;;;;;

Δημοσίευση

Καλημερα φτωχαδακια!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρε σεις μη λετε για τροφιμα στα ντουλαπια και με πιανει κομπος!!!! :o

Μαρακι εγω ειμαι μεσα για Αυστραλια!!!! αν πατε ρε να ερθουμε κι εμεις να δεις τι ωραια που θα περναμε!!!! :lol::lol:

Το αρθρο της Σουηδεζας το διαβασα...μπραβο της!!!!!! Κοιτα να δεις τι νομιζουν στην Ευρωπη για μας!!!!

Αργυ ααχχχχχ θερινο σινεμα!!!!! :ymdaydream::ymdaydream: οχι απλως μου αρεσει..το λατρευω!!!!!!! και γενικα μου αρεσει το σινεμα,απλως με χαλαει λιγο ο τοσο δυνατος ηχος που λεει και η Αφρο...και φυσικα εχω να παω σινεμα 2,5 χρονια!!!!! :(:(:(

Αργυ σοβαρα τοσ χαλαρα στα σχολεια εκει;;;;;;;; :shock: καλα το κανουν,οχι σαν εδω που τα εχουν τρελανει!!! σκεψου οτι απο το νηπιαγωγειο πρεπει να εχουν μαθει να γραφουν γραμματα και αριθμους!!! :?

Παναγιωτα μου δε σε προλαβα χθες...που μου εγραψες για την απογραφη;;;; δε το ειδα... :roll::oops::twisted::twisted:

Μιτσακι βαζε πολυ πολυ ορο να δεις οτι θα τη γλιτωσει το μικροβιακι!!!! μονο μη βαζεις πολυ πιεση για το φοβο της ωττιτιδας που λεει και η παιδιατρος! ;)

Βενη μου εγω πλεον το εμαθα το μαθημα μου και κανω παντα κοπυ πριν υποβαλω... :roll: παραλιγο να τον σκοτωσει ο σκατογερος ε;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: ευτυχως ολα καλα! Ο Φιλιππακος τι κανει;;; με το φαγητο;;;;

Σισσακι μη λες βλακειες ρε!!!! μακαρι οταν τα γεννουσαμε να ερχοταν και εγχειριδιο με οδηγιες χρησεως να τα καναμε ολα σωστα!!!! :lol: κι εγω αν δε το ειχα διαβασει λογω επαγγελματος δε θα το ηξερα! και δηλαδη τι εχω καταλαβει που εχω διαβασει τοσα πολλα;;;;; ειδες τι παιδι εχω βγαλει,να σκιζουν ολοι τα πτυχια του δηλαδη!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα Χρασακι! :D

Δημοσίευση

TOnia ...... :D:D:D

:!::!::!::!:

εφαγα φλας με την ΤΟΝΙΑ και την απογραφη!!!!

Κοριτσακι μπες να απογραφεις γιατι αυτοι δεν το εχουν και σε πολυ να σε αφησουν απληρωτη.... :?:?:?

http://apografi.gov.gr/

θα τα πουμε πιο μετα....φιλακιααααααααααααα

Δημοσίευση
Όλα στραβά τα κάνω τελικα;; :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

εμείς πάμε σινεμά κάθε φορά που πάμε Βερολίνο!!! :D ...... βέβαια έχουμε κάποια διαφορά στην επιλογή ταινίας!!!....κατά τα άλλα.....εγώ προτιμώ τον ευρωπαϊκό σινεμά!! :D είναι πιο ποιοτικός!!!.....αλλά πρέπει να διαλέγουμε ταινίες που είναι στα αγγλικά, OV (original version)!!!

Η Ρ. με έσκασε σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας στο σχολ. παίρνω το καρότσι για να πηγαίνουμε πιο γρήγορα, της λεω ανέβα, μου λέει όχι της το είπα 4 φορές και τις 4 μου λέει όχι, οπότε νευριάζω, πάω πίσω και το βάζω στο σπίτι.....εκείνη κλάαααμα και να μην έρχεται, την παίρνω στην αγκαλιά, να κλαίει ξύπνησε όλη την γειτονιά!!! :o:o:o:o:o .....την αφήνω κάτω γιατί είναι και βαριά, 15,5 κιλά, τα χέρια μου πόνεσαν.....να μην περπατά, την ξαναπαίρνω.......και συνεχίσαμε έτσι....κάποια στιγμή την άφησα κάτω και κρύφτηκα και εκείνη κάθησε κάτω και έκλαιγε!!! :? ....ε μετα πολλά φτάσαμε στο σχολ.,.....

μου ήρθε να της δώσω μια άκρως δημορκατική, εκπαιδευτική και από παιδοψυχολόγους εγκεκριμένη σφαλιάρα!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: ....τόσο πολύ με εκνεύρισε, μέ έβγαλε από τα ρούχα μου!!!! ουφ.....

Μαρία καλή αρχή και καλή επιτυχία στο μεταπτ. σου!!! :D

με το ποδήλατο θα πηγαίνεις Θεσ/νίκη?!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μιτσάκη περαστικά στο μικρόβιο :x

συμπεθέρα Καναδή εμάς το σαλόνι ε'ιναι πάντα συμμαζεμένο!!! :roll::roll::roll: ....δεν έχουμε παιχνίδια.....όποιος θέλει να παίξει πάει στο δωμάτιό του.....στο σαλόνι επιτρέπονται μόνο βιβλία!!! :!::!::!::!: .....αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιτρέψεις ένα παιχνίδι στο σαλόνι έτσι ώστε να είστε μαζί, αλλά όταν τελειώσει να το βάλει στην θέση του και αν θέλει άλλο να πάει το ένα πίσω και να φέρει το άλλο!!! ;)

Καλημέρα Χρύσα, Τόνια, Σισσιώ :)

Δημοσίευση

Είμαι τρισευτυχισμένη....Γέννησε η κουμπαρούλα μου....[smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif] Θυμάστε που σας έλεγα ότι θα έμπαινε σήμερα το πρωί για πρόκληση στις 38+3;;;;;Ε, στις 4 το πρωί της έσπασαν τα νεράαααααα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Δεν έχω μάθει περισσότερες λεπτομέρειες....Ελπίζω να γέννησε φυσιολογικά....Της είπα να ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό...Για να δούμε...

Δημοσίευση

Kαλημέρα κοριτσούδια μου! :D

Τι κάνετε; Επιτέλους απόψε, κοιμήθηκε σχετικά καλά το μικροβιάκι μου και ξεκουράστηκα μια στάλα!

Ευχαριστώ για τα περαστικά!

Ιουλία, κι εγώ τα είδα όλα, μόνο απ' τη περιγραφή σου! :?:?:? Τέλος καλό, όλα καλά όμως!

Αργυρούλα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, περί εγκεκριμένης σφαλιάρας! :P Είναι κάποιες φορές που βαράει κάτι κρισάρες απίστευτες κι η Β, και πραγματικά ονειρεύομαι το χέρι μου να εκτοξεύεται!!! :oops::oops::oops: Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν πρόκειται, αλλά έχω νιώσει να με πλημμυρίζει η επιθυμία!!! :oops::lol:

Οι φωτογραφίες δεν λένε με τίποτα να ανέβουν!!! :evil: Δεν θα μας απολαύσετε! :(

Δημοσίευση

Αφρο :lol::lol::lol::lol:

Κοιτα εγω 2 παιδια τα κουτσοθηλασα αποκλειστικα ...τον 1ο μεχρι 11 μηνων και τον πατατουλη μου θα τον θηλασω οσο παει...

Αλλο παιδι δε σκοπευω να κανω..μαλλον... :P:P:P

Ασε να παει καμια εγκυουλα να ξεστραβωθει..Η Βίκυ ας πουμε... :P:P:lol::lol::lol::lol:

(εοειδη το θεμα ειναι "η τεχνη του θηλασμου")

Δημοσίευση

to ειχα βαλει και εγω στη αρχη του ταξιδιου!

η Παναγιωτα ειχε πει οχι....

εγω αν ειμαι καλα ναι!

σημερα θα ζητησω ρεπο!

εσυ?

ελα να πιουμε καφεδακι! ;);););););););)

οι καταστασεις ιδιες....αλλαζουν τα προσωπα! :):):):):):):)

ρου χρονου πως θα ειναι αραγε ? :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχχα εγω η απειρη!

ανησυχω μηπως δεν εχω γαλα!

Δημοσίευση

καλε παναγιωτα για την ενημερωση πηγες περυσι ? οχι για την παρεα ?

με πληγωσες τωρα .... :(

εγω για την παρεα θελω και για την εμπειρια

βικη αν ειναι εδω ο Κ θα ερθω ,μου αρεσε πολυ περυσι

Δημοσίευση

Βρε και για την παρεα εννοειται!!!!

Ελα μαναρι μου..αφου ξερεις ποσο θελω να βρεθουμε. :D:D:D

Κοιτα για λιγο μπορει να ερθω αλλα για ολη τη μερα με τπτ...

Πλεον δεν καθεται στο καροτσι ο μικρος και θα πρεπει να τα αφησω και τα 2 στον προφ και ποιος τον ακουει... [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] :lol::lol::lol::lol:

Αχχχχχχχχ αλλαζω σεντονια και βαριεμαι!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...