Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το καρότσι για μικρά παιδιά είναι έτσι στην αρχή, όπως παρακάτω....μετά γίνεται όπως στην φωτό με τον Λ.!!!....ποιό κενό και πώς θα πέσει? δεν ξέρω για τι είδους καρότσι μιλάτε!!! :?

Δημοσίευση
Μαρια νομιζω δεν εχεις επιλογη..γινεται συμψηφισμος..αλλιως το μπουλο επιστροφη... :roll::roll:

ναι μόνο που στην εφορία ζητάνε πρώωωωτα να πληρώσεις..

δλδ αν πάω σήμερα να πω συμψηφίστε τα θα μου πούνε να πληρώσω μέχρι 30/9 και...θα τα βρούμε :lol::lol::lol:

ας μου στείλουν την επιστροφή μου κατα 829 μειωμένα οκ θα συμφωνήσω

Δημοσίευση

Μαρθα έχεις χοληστερίνη?τσακίζεις παιδάκια καλε?

εμας δεν εκκαθαριστηκε καν η δήλωση μας..

μύξες ακούω και δεν θέλω ουτε να το σκεφτομαι..

έχετε κρύο?εδώ καλοκαιρι ειναι ακόμη..

Αφρο αμα σηκώσω βαρύ θα πάω γ εγχειριση μέσης άμεσα...

μπανια κ τετοια τα έχω κάνει ανευ αποτελεσματος,ποναει κοιλιά κ μεση απο τη Πέμπτη ... :evil: αλλα περίοδος άφαντη,εγγυος δεν ,δεν παιζει αυτό το σενάριο.. Μαρία τι να κάνω στο γιατρό?δεν δεχεται κανενας τα βιβλιαρια μας εδώ ,δεν περισσευουν τα λεφτά γ να πάω ,άσε που δεν βρίσκω κ το λόγο για να πάω,εδώ δεν εχω γυναικολόγο μονο στη Θεσσαλονικη..θα κάνα μακαρόνια σήμερα,εσείς?

και φυσικα περαστικά σε αρρωστα παιδακια κ μανουλες!

Αργκι ο Λουκάς ήταν ένα πανέμορφο μωράκι !!!!κ τώρα είναι ενα όμορφο αντράκι!!!! Γερμανακι καθαρό ε? :lol:

Δημοσίευση

να σας ρωτήσω:

εσάς η ώρα του φαγητού πώς είναι? πώς θα την χαρακτηρίζατε? :?:

γιατί εμάς είναι πολύ άσχημη, αγχώδης, μμε φωνές κ.λπ.!!!

η Ρ. : με το που δει κάτι έγχρωμο στο πιάτο της δεν το τρώει π.χ. δεν τρώει πιπεριά, καρότο τα βάζει στην άκρη.....μετά θα αρχίσουν να πειράζονται (πολύ με εκνευρίζει αυτό)....μετά ο Λ. θα πει ότι του πονάει η κοιλιά του και θα πάει στο δωμάτιό του, θα ακολουθήσει η Ρ., θα κατέβει ο Λ. να συνεχίσει το φαγητό και η η ιστορία επαναλαμβάνεται....τα πιάτα τους μπορεί να είναι και 4 ώρες πάνω στο τραπέζε....ενίοτε τα μαζεύω και τέλος!!!! :?

χθες έκανα πένες σουφλέ, μόνο εγώ έφαγα :evil:

προχθές έκανα σολομό με ταλιατέλες (πράσινες) και πιπεριές σε άσπρη σάλτσα....η Ρ. δεν έφαγε!!! :?

δλδ έχει 2 μέρες να φάει φαγητό!!! :!::?

Δημοσίευση

εγώ είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα του φαγητού,παρόλο που η Κων τρωει στο σχολείο στις μιακ μιση πάντα της βάζω ενα πιατάκι με φαγητό και καθόμαστε όλοι στο τραπέζι ,τσιμπολογάει ή τρωει αναλόγως,θέλει να βλέπει κ εμας να τρώμε το ίδιο,εαν δεν φάει(μεσολαβούν γύρω στις 3 ώρες απο το μεσημεριανο στο σχολείο) της εξηγώ ότι δεν θα φάει κ τιποτα άλλο (κυρίως γάλα) προτου κοιμηθεί για μεσημέρι,τις περισσότερες φορές πιάνει κ τρώει μερικες μπουκιες,εαν δεν πιασει απλά δεν της δίνω κατι άλλο και φυσικά όταν ξυπνάει το απόγευμα της δίνω το φαγητό της.τιποτα άλλο ,εαν το φάει τότε μπορεί να φάει κ γιαουρτάκι και οτι αλλο θέλει .δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις γ να αλλάξεις όλη αυτή την κατάσταση , η ώρα του φαγητού θα πρέπει να είναι μια ήρεμη στιγμή με την οικογένεια. :?

Δημοσίευση

Λοιπον εμας η ωρα του φαγητου εχει ως εξης:

γυρω στις 13:30 τρωω εγω μονη μου.

μετα γυρω στις 2 βαζω τον Νικολα στο ειδικο καρεκλακι και του δινω το πιατακι με το φαγητο του και τρωει μονος του. εκτος αν προκειται για περιεργο φαγητο οπως πχ φακες ή σπανακορυζο οποτε τον ταιζω.

Ταυτοχρονα με τον Νικολα ταιζω τον μικρο που τον βαζω στο ριλαξ.(το ριλαξ γινεται και καρεκλακι)

Ε καποια στιγμη ερχεται ο αντρας μου και τρωει και αυτος μονος του.

Δηλαδη η εννοια μαζευομαστε να φαμε μαζι δεν υπαρχεικαι θα αργησει πολυ.

Ασε που εγω δεν ειμαι και καθολου φαν και το βαριεμαι αφανταστα ολο αυτο το πραμα στο τραπεζι με την οικογενεια να τρωει και να λεει τα νεα της... :oops::oops::oops:

Προτιμω να φτιαξω καφε και κουλουρακια και να τα πουμε εξω στο μπαλκονι τα νεα μας!!!

Δημοσίευση

Αργυρω οκ απο το 1ο(πορτμπεμπε) δυσκολο να πεσει γτ δεν πολυκουνιεται το βρεφακι.

Απο αυτο που εβαλες φωτο ομως ειναι πανευκολο να πεσει!Επισης οι ζωνες για καποιο λογο θα φτιαχτηκαν! :!::)

Γιωτα δεν εχω ιδεα ποσες ιντσες ειναι το ποδηλατο...Που μπορει να το γραφει?Ειναι απο τα πιο μικρα αν κ η Νατασα μου ειπε(αφου ειδε την Ειρηνη να κανει) οτι το δικο τους ειναι λιγο πιο μικρο!

Σημερα αρχισε να πιανει το νοημα του πως κανουμε πηδαλι!Με το ενα ποδι ομως!

Την πηρε η πεθερα μου...Αφου μου εφερε πεσκεσι 2 κιλα τυρι κ 1 κομματι γραβιερα! :o Ποσο περιεργα μου φαινονται αυτα...!Τι κριμα,θα μπορουσαν ολα να ειναι αλλιως στην οικογενεια αυτη...!

Εχω πεννες απο εχθες και εφτιαξα κ μια ωραια σουπα λαχανικων με λιγο κριθαρακι μεσα!Βρεχει κ κανει δροσουλα εδω!

Αρφοδιτη εχεις ξανακανει εξετ. στον Μανωλη?Πως παει με το φαγητο?

Ιουλια εσυ στο Γ εξετασεις?

Μαρια εσεις με το φαγητο???Γενικως καντε ενα απντειτ μαμαδες περι παιδιων-φαγητο!

Α!Αργυρω εμεις γενικως ειμαστε σε καλη φαση..ΟΜΩΣ!Δεν τρωμε μαζι(εγω κ η Α) ολες τις μερες..Πρωινο ειναι δυσκολακι!Γενικως ειναι ηρεμη,δεν την πιεζω αλλα πολλες φορες βλεπουμε μαζι μικι μαους τρωγωντας!

Να πω την αληθεια αποφασισα πως αφου εγω κ ο μπαμπας της ΜΙΑ ΖΩΗ τρωγαμε μπροστα στην τβ(ΕΚΤΟΣ απο κυριακη που τρωμε στην τραπεζαρια :P ),ειναι περιεργο να θελω να μαθω στο παιδι τον "σωστο" τροπο! :?:

Δημοσίευση

αναστασια οχι δεν του εχω κανει εξετασεις .

με το φαγητο τα παει καλουτσικα τρωει μπιφτεκια με μοσχαρισιο κιμα με καροτο και ντοματα μεσα ,κοτοπουλακι ,μακαρονια με αρακα-καροτο και μιξ λαχανικων ,αυγο ψαρι και οτι ετρωγε ψωμια πιτες τυρια γιαουρτακια

Δημοσίευση

Τζα...τι κανετε;;;

εμεις χαλια..η πρωτημας ωτιτιδα για φετος...χωρις αντιβιωση ευτυχως, μονομε σταγονες στο αυτι και αντιπρετηκα, αυριο αν δεν κανει πανω απο 38,5 θα παει παιδικο

Γιωτα τα π[ηραμε τα παγματα..ευχαριστω πολυ...ειναι τελεια!!!!!!!!!!,και φυσικα θα τα φορεσουμε!!!

Μιτσακι το γαμπρουδακι σου καλα..ειναι πολυ βολικο μωρο,αφου του βαζω ορο και φτερνιζετε να βγαλει τις μηξες...ουτε ρουφηγμα θελει.

Κοιμαται ΟΚ τις νχτες...ξυπναει φυσικα αλλα δεν με ταλαιπωρει..τρωει και ξανακοιμαται

εννωειτεω πως θελει θελει και αυτο αγκαλιτσες..αλλα καθετε και στο ριλαξ

Αυτα

παω να μαγειρεψω γιατιτελειωνει ο Μπομπο ο Μαστορας και ο μικρος θελει να παιξουμε

Δημοσίευση

Αναστασία δεν το γράφει καπου ,ίσως στο κουτί οταν το πήρατε να έγραφε,για δωδεκαιντσο φαινεται παντως..εμεις εχουμε το τρικικλο ,στο οποιο προσεξα οτι δεν χωράει ,κ ενα ισοροπίας που ούτε να το φτύσει..προτιμάει το πατίνι πάντως..Χρύσα χαιρομαι γτ ηταν καλοκαιρινο το ενα σετακι κ το πήρα τοτε που γεννησες ,φοβομουν οτι θα το κρατούσες για το επόμενο!!!παω για δουλειά!!!φιλια!

Δημοσίευση
Αργυ μηπως να δοκιμαζες να τρωνε διαφορετικες ώρες???

όταν ο Λ. πήγαινε νήπιο και σχολούσε αργά έτρωγε η Ρ. μαζί μου και μια χαρά....τώρα ο Λ. σχολάει στις 11.30 είαμστε πίσω στις 12.00 ή 12.30 οπότε τρώμε μαζί όλοι και ο άντρας μου έρχεται αργότερα και τρώει μόνος του, τι μόνος του δλδ αφού τα παιδιά ακόμη δεν έχουν τελειώσει!!! :?

το πρωινό πάλι ο ένας πειράζει τον άλλον!!!! :?

εγώ είμαι υπέρ και μου αρέσει να τρώμε όλοι μαζί, λέει ο καθένας τα δικά του!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο αυτή η φωτό από το καρότσι που έβαλες δεν είναι για μωρό 3-4 μηνών αλλά για πάνω από 6 ή 8....και ο Λ. δεν χρειάστηκε να τον δεσω γιατί ήταν πολύ ήσυχος! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ποιο επομενο μαρι τρεληηηηηη.... :lol::lol::lol::lol:

τερμα...παει, το μαγαζι εκλεισε...τι ειμαι..γαλοπουλα να με σφαζουν καθε χρονο;;;;

Μια χαρα του ειναι...βαλαμε ενα μακριμανικο κορμακι απο κατω και πηγαμε ολοι μαζι παιδιατρο σημερα..και του παει μουρλια....αυριο θα παμε βολτα...και θα του τοξαναβαλω..θα βγαλουμε και φωτος

Αχ..φαγητο...πονεμενοπ θεμα...Αργη και εγω ειμαι υπερ...πριν το καναμε..τρωγαμεκαθε απογευμα στις 6 ο καθενας το φαγητο του...τωρα με το νινι..

Ρι μου λεει ο Ο..."ξερω γιατιδε θελεις την.....για νονα, θελεις να με χωρησεις καιδεν θελεις ναεχεις καμια σχεση με το σοη μου"..α για σου....μουρθε να του πω..απο τοτε που με παντρευτηκες..αρχησες να στροφαρεις καισε αλλα θεματα εκτος απο τεχνικα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αχ αργυρο ειναι ...ξερω γιατι αυτο εχω

οταν κοιταζει προς την μαμα ειναι απο νεογεννητο μεχρι 6 μηνων

Το καρότσι της Chicco Living έχει κάθισμα που αντιστρέφεται και μπορεί να τοποθετηθεί με μια απλή κίνηση, είτε κοιτάζοντας προς τους γονείς, για τους πρώτους μήνες, είτε κοιτάζοντας μπροστά από 6 μηνών και μετά. Είναι ιδανικό για τα νεογέννητα μωρά για τα οποία η φορά που κοιτάζει προς τους γονείς συνιστάται περισσότερο, αλλά μπορείς να προσαρμοστεί στις ανάγκες και μεγαλύτερων παιδιών. Η φορά «κοιτάζοντας προς τους γονείς» επιτρέπει στο μωρό να έχει συνεχή οπτική επαφή με τους γονείς κατά τη διάρκεια των πρώτων του εμπειριών μέσα και έξω από το σπίτι. Η κλίση της πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 διαφορετικές θέσεις, για άνετο ύπνο όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Το ευρύχωρο κάθισμα είναι πραγματικά άνετο και διαθέτει διπλή επένδυση που αγκαλιάζει απαλά το μωρό σας. Αργότερα η διπλή επένδυση μπορεί να αφαιρεθεί. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και υφάσματα που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα. Οι λαβές του καροτσιού περιστρέφονται, ενώ μπορούν και να ενωθούν σε μία ενιαία λαβή. Όταν το καρότσι είναι κλειστό καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο είτε είναι γυρισμένο στον παραδοσιακό τρόπο είτε κοιτάζοντας προς τους γονείς. Διαθέτει καλάθι για μικροαντικείμενα, ποδόσακο, χειμερινή/ καλοκαιρινή κουκούλα και κουκούλα βροχής για να προστατεύουν το μωρό σας σε κάθε καιρό.

Δημοσίευση
Ρι μου λεει ο Ο..."ξερω γιατιδε θελεις την.....για νονα, θελεις να με χωρησεις καιδεν θελεις ναεχεις καμια σχεση με το σοη μου"..α για σου....μουρθε να του πω..απο τοτε που με παντρευτηκες..αρχησες να στροφαρεις καισε αλλα θεματα εκτος απο τεχνικα :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλό!!!

Γιώτα αυτό το ότι δεν της δίνω τίποτα άλλο δεν μπορώ να το κάνω γιατί τι θα φάει όλη μέρα?

και θα πάει νηστηκή για ύπνο? :?:

δεν ξέρεις τι ισχυρογνώμων είναι!!!! :!::roll::roll::roll::roll:

έμιασε στον μπαμπά της σε αυτό :roll::roll::roll::roll:

όλα τα καλά στοιχεία τα έχει πάρει από μένα, βεβαίως βεβαίως!!! :D:D:D:D:D:D:!::!::!:

Δημοσίευση

Θούλη μπράβο :D βουρρρρ στην μερέντα τότε ή καλύτερα νουτέλα!!! :D:D

εγώ θέλω κάτι απλό για το φαγητό, να καθόμαστε όλοι να τρώμε με ησυχία και να τελειώνουμε σε κάποιο λογικό χρονικό διάστημα, αυτά....πολλά είναι?!!! :?

Δημοσίευση

geia sas!

καλε ποιος δεν δενει στοκαροτσι?

η συμπεθερα?

εγω τη εδενα μεχρι πριν κανα 3μηνο που καθοταν στο καροτσι!

ξερει οτι παντου φοραμε ζωνες!

το καροτσι μας κοιτα μπροστα!

μμμμμμμμ μερεντα!

θελω!

αληθεια ειναι ευκολο να φτιαξεις?

ερη?

θεσαλονικιες πειτε!

παρεγγειλαμε στρωμα για τη Μ-Ι

τελικα της πηρα σαν το δικο μας!

θα φρικαρει ο Π. μετην τιμη!

εμεις κανουμε γενικο τσεκ απ ολοι καθε χρονο!

φετος θα στειλω τον Π., και καρδιολογο!

εμας που δεν εχιε εκαθαριστει η φορολογικη μας?

αλλα δεν εχει ερθει ουτε ο εγκεφαλικος φορος?

αν δεν τον οπληρωσω ως 30/9 τι θα γινει?

Μαρια πες!

θελω καφε!

Δημοσίευση

Βικυ ελα κερναω καφε!!!!!

εχω και Νουτελα..και Παγωτηνια και Ταρτακια!!!

Ελα τωρα που κοιμουνται!!!!

Καιεμας δεν εχει ερθει το χαρατσι..

Παντως οσες θελετε τη δηλωση ρητης επιφυλαξης στειλτε μου το e-mail σας μεπμ να σας τη στειλω

Δημοσίευση

συμπεθέρα εγώ δεν δένω!!! :D:D:D:lol::lol::lol::lol:

το μπουμπούκι την έδενα καθότι ατίθαση, τώρα έχω βγάλει και το μεσαίο (αυτό ανάμεσα στα πόδια) και όποτε το παίρνω, κατεβαίνει και ανεβαίνει μόνη της!!!! :D

σπανακόρυζο έκανα σήμερα, ο Λ. έφαγε η Ρ. ακόμη...τώρα παίζει!!! :?

μίλησα και με την Αθηνά μια ώρα στο τηλέφωνο, καλά είναι!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...