Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα στην παρεα!

Δε θυμαμαι πολλα... :oops: Απ'το ποτο θα ειναι! :lol::oops:

Παναγιωτα ρε συ νομιζω πως δε γινεται αλλιως...Ειναι βδ προσαρμογης...Προφανως κ οταν ηρεμισουν τα πραγματα θα ασχολουντε πιο πολυ κ δημιουργικα με ολατα παιδιακια...!

Τωρα για το "παρκαρισμα" ξερουμε πως δεν ειναι ετσι! ;) Αλλα αντε να βγει απο το μυαλο μιας μαμας με αυτο τον τροπο σκεψης! :P

Σισσακι φοιτητριουλα ξανα????Μπραβο!Καλη δυναμη,καλο κουραγιο...Καλη τυχη κ καλα σκονακια!!!

Τυχερουλα θα γνωρισεις κ 20χρονα πιπινακια!!!! :lol::lol::lol:

επανερχομαι!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλα δεν παιζει μονος του εκει ?δεν εχει παιχνιδια ?

ο Μ αν δεν εκλαιγε θα επαιζε μονος του σιγουρα ....

μην νιωθεις ασχημα ,δεν θα παει πισω για μερικες μερες που δεν κανει οτι θα κανατε σπιτι .

Δημοσίευση

αχ Πανναγιωτα δυσκολα τα πραγματα για τον Ν.

Αφρο βαλε καμια φωτο απο τα 2 τυς να παιζουν

πολυ γελασα με την πλατη!

Σσσιω ξανα φοιτητρια?

μπραβο!

θα κανεις και οφθαλμολουτρο με ταφοιτητουδια!

και ισως μπανιο με κανενα απο αυτα!

συμπεθερα,......μεγαλη υπονομη με τον αντρα σου!

μα να μη σε πιστευει για τον προθυπουργο μας?

δεν ξερει του ςελληνες?

οσο για το αν θα ειχε εισπαρξει με το ΕΤΑΚ ....χμ δεν ξερω....

εμενα παντως δεν ηρθε ουτε του 09 ουτε του 10 κατεθεσα ξανα χαρτια αλλα απλαι δεν ηρθε!

στους γονεις μου και στις αδελφες μου ηρθε...επησις και στον Π,. αλλα για το δικο του σπιτι!

ο δικο μου αφαντο!

σημ. το δικο μου χωριο ειναι ορεινο....τπυ Π. ειναι σε νησι!

στα χωρια μας θα καταληξουμε ολοι!

πιο ωραια θα περναμε!

Δημοσίευση

Γωγουλα μου δεν πειραζει για τη βαπτιση!!Καλα νε περασετε στο γαμο και να ξεκουρεστειτε.

Ελα ντε βρε γαϊδουρες...ποτε θα βρεθουμε;;;;

μονο μην το κανονισουμε τη βδομαδα της βαπτισης που θα τρεχω και δεν θα φτανω ε;;; :oops::oops::oops:

Εγω μπορει να γκρινιαζω που μενω με την ξυνη μαζι αλλα τα 600 ευρω που γλιτωνουμε απο νοικι ειανι πολυ σημαντικα.Ειδικα τωρα που ειμαστε -650!!!

Βίκυ αν μπειτε ρε εσεις σε εφεδρεια που ειστε στον τομεα της υγειας τοτε θα πρεπει να απολυθουμε ολοι οι υπολοιποι...Κανε υπομονη και μην επηρεαζεσαι απο αυτα που ακους.

Σισσακι μου ουτε και εσυ να επηρρεαζεσαι.Κανε καλα τη δουλεια σου..κοιτα τη σχολη σου και ολα θα πανε καλα!!!! :)

Αργυρουλα μου ειχα ρωτησει στην αρχη και μου ειχαν πει και οτι κανουν δραστηριοτητες και παιχνιδια ομαδικα και μουσικοκινητικα. Τι να πω;;;

Το βλεπω και εγω οπως η Αναστασια οτι ειναι περιοδος προσαρμογης....θα περιμενω λιγο ακομη και βλεπουμε μετα.

Μεταξυ μας παιδια και εγω πολλες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να θέλει να ζησει στην Αμερικη και να μαι περα βρεχει .... :oops::oops::oops::oops::oops:

Μετα ομως διαβαζω τα αρθρα της Φρανιτας και προσγειωνομαι και λεω "ΣΥΝΕΛΘΕ " !!!!! :!::!::!::!::!::!:

Μια μια σας διαβαζω βρεεεεεεε... :lol::lol:

Ναι Αφροδιτακη μου παιζει μονος του με αυτοκινητακια..αλλα ρε συ δεν τον ειχα φανταστει ετσι το σταθμο.Ελεγα θα παιζει και με αλλα παιδακια...

Δημοσίευση

Παναγιώτα εγώ θυμάμαι από το σχολείο του Λ. ότι είχαν παιχνίδια και τα παιδιά κάθονταν στο πάτωμα και παίζαν είτε με αυτοκίνητα, είτε με τρενάκια κ.λπ., θέλω να πω ότι όταν εσύ φεύγεις και ηρεμούν και τα παιδιά που κλαίνε, θα παίζουν όλοι μαζί, δεν μπορεί να είναι όλες τις ώρες έτσι....ίσως στην αρχή, το πρωί....!

Δημοσίευση
Ναι Αφροδιτακη μου παιζει μονος του με αυτοκινητακια..αλλα ρε συ δεν τον ειχα φανταστει ετσι το σταθμο.Ελεγα θα παιζει και με αλλα παιδακια...

κάτσε ρε συ...δλδ εσύ αν μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή θα κάνεις παρέα με όλους? ή αν πας σε μια καινούργια δουλειά θα κάνεις παρέα με όλους?!!! :!:

ο Ν. μόλις άρχισε, μέχρι να γνωρίσει τα παιδάκι και να δει ποιό του ταιριάζει και με ποιό θα παίζει θα περάσει λίγος καιρός....σιγά σιγά....εδώ ο Λ. 3 χρόνια πέρασαν και πάλι διστακτικός ήταν!!! :?

περιπιπτόντως ανησυχώ λίγο για τον Λ. δεν είναι και πολύ κοινωνικός και φοβάμαι μην γίνει μοναχικός τύπος!!!!....μην είναι μόνος του στην ζωή, χωρίς φίλους!!!! :?:!:

το να μεταναστεύεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.....θέλει πολύ μελέτη πριν, πολύ έρευνα....έχει έδω εκπομπή που δείχνει αυτούς που μεταναστεύουν....ε οι περισσότεροι αποτυγχάνουν, αφού δεν έχουν κάνει μια προεργασία πριν φύγουν!!!! :!:

τώρα εσύ σαν εκπκός το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μια μετάθεση στο εξωτερικό.....και στην Αμερική δεν είναι όλα ρόδινα αν σκεφτείς ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ασφάλεια υγείας και αν γίνει κάποιο ατύχημα το πρώτο που σε ρωτάνε οι πρώτες βοήθειες είναι τι ασφάλεια έχεις!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: και αν δεν έχεις, απλά δεν σε "περιποιούνται" και φεύγουν!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Μεταξυ μας παιδια και εγω πολλες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να θέλει να ζησει στην Αμερικη και να μαι περα βρεχει .... :oops::oops::oops::oops::oops:

Μετα ομως διαβαζω τα αρθρα της Φρανιτας και προσγειωνομαι και λεω "ΣΥΝΕΛΘΕ " !!!!! :!::!::!::!::!: :!:quote]

εκεί τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα

πόσοι άστεγοι έμειναν εκεί λόγω της κρίσης που τους χτύπησε τα τελευταία χρόνια :?

Για μας μόνο η Αυστραλία παίζει

Δημοσίευση

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Πάει ένας ινδιάνος στο ληξιαρχείο:

- Γεια σας, λέει στον υπάλληλο. Θέλω να αλλάξω το όνομά μου, γιατί είναι πολύ μεγάλο.

- "Πως λέγεστε, κύριε;

- Κοτρόνα που ξεκολλάει από τη βουνοπλαγιά και κατρακυλάει στη λίμνη της κοιλάδας.

- "Κατάλαβα. Και ποιο θα είναι το καινούριο όνομά;"

- Πλάτς!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

συμπεθερα θα τον κανει η Μ-Ι κοινωνικοτατο!

η αληθεια ειναι οτι αν καποιοι απο εμας δεν ειχαν μονιμη(θεωριτικα πλεον) δουλεια θα ειχαμ εφυγει απο την ελλαδα!

εμεις οταν παντρευτηκαμε και πηγαμε ταξιδι στην Κυπρο το σκεφτηκαμε...αλλα εγω ημουν στο δημοσιο!

τα αδελφια του πεθερουμου μετα το 74 εφυγαν απο Κυπρο και δεν εχουνν γυρισει...και οσοι εμειναν τωρα πανε τα εγγονια να τους βρουν...και κανενα απο αυτα δεν αθ γυρισει πισω!

Δημοσίευση

Αργυρουλα οπως ειπες και εσυ για τον Νικολα και εχεις απολυτο δικιο τελικα(τι ωραια που τα λες!!!) οτι θελει τον χρονο του το ιδιο φανταζομαι και για τον Λουκα!!! Οτι θελει και αυτος το χρονο του να προσαρμοστει!!!!

Επισης διαβασα οτι για να ειναι τα παιδια μας κοινωνικα θα πρεπει να ειμαστε και οι γονεις ετσι και να καλουμε κοσμο-φιλους στο σπιτι μας..να βλεπουν δηλαδη τα παιδια οτι εχουμε φιλους που τους νοιαζομαστε και περναμε ωραια μαζι τους!!! (στον Παπαβεντση το διαβασα βασικα)

Ωραιο το ανεκδοτο!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα, οχι ρε συ.δε θελω να μεταναστευσω.Απλα οταν ημουνα μικρη και στην κοσμαρα μου ελεγα "αααααα μακαρι να ζουσα στο μανχαταν"... ε μετα τα 20 ξυπνησα βασικα!!!!

Στην Αυστραλια μενει ο Θειος του Γ. μαζι με τον ξαδερφο του και μας λενε οτι και εκει εχουν επηρρεαστει απο την κριση...και ο ξαδερφος ηδη εχει κανει απολυσεις στην εταιρεια του....

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!

παναγιωτα μη στεναχωριεσαι ρε για το νικολα.. ειναι πρωτες μερες, ειναι δυσκολο κ για τις κοπελες κ για τα παιδια.. θα περασουν οι μερες, θα βρουν ολοι τους ρυθμους τους κ τα πραγματα θα κυλανε καλυτερα, θα δεις! κ μηντο βλεπεις σαν παρκιν!!!

αργυρουλα τι κανεις?

σισσιω μια χαρα!! θα εχεις κ πασο??

συμπεθεραααα μια χαρα διαβαζω τα παει η νυφη μου με τον παιδικο ε?

μπραβο!!!

το νυχι του ειναι καλυτερα, ακομα φαινεται σιχαμενο, αλλα ακομα το εχω κλειστο με χανζαπλαστ

ετσι μου ειπε κ ο γιατρος αλλα κ ο μικρος δε θελει να το βλεπει, θελει να φοραει κ καλτσα

οταν δε φοραει καλτσα περπαταει στις φτερνες :lol::lol:

Δημοσίευση

αφρο σε ειδα στον υπνο μου!!

ειδα οτι ειχαμε κλεισει με τις οικογενειες κατα τυχη στο ιδιο ξενοδοχειο

κ οποτε ηθελα να παω να κατουρησω ερχοσουν απο πισω κ μου χτυπουσες την πορτα κ αγχωνομουν :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Kαλημερούδια! :D

Μα τι κακό κι αυτό... :roll:

Στο οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι, εδώ, παντού, η ίδια συζήτηση...

Ή μετανάστευση ή κοτούλες, προβατάκια και στο χωριό!!!

Άντε να δούμε... :roll:

ΣΙΣΣΑΚΙ!!!!!! :D :D :D Μπράβο κοριτσάρα μου, μπράβο και ξαναμπράβο!!! Είμαστε μαζί σου!!!!!! Να την κάνεις καμάρι μου την προσπάθειά σου και να το πάρεις το πτυχίο, έτσι για το γμτ!!! ;) Σου έχουν μείνει πολλά μαθήματα; Παίζει και να 'χες συναντηθεί με τον άντρα μου σε κανά αμφιθέατρο, την ίδια σχολή έχει τελειώσει!! :lol: Αν υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να σε βοηθήσω σε κάτι, βιβλία ή ο,τιδήποτε, μη διστάσεις! :x

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου, μην ανησυχείς για τον Νικολιό, σε λίγο όλα θα φτιάξουν. Είναι οι πρώτες εβδομάδες, της προσαρμογής, οι δύσκολες. Κι η Β έτσι ήταν πέρισυ. Αν και η δικιά μου τις περισσότερες φορές, ήταν απ' τα κλαμμένα μωρά στην αγκαλιά της δασκάλας :lol::roll: τις υπόλοιπες απλά βαριόταν. Μετά τον πρώτο μήνα όμως, στρώνουν σχεδόν όλα, ξεκινούν προγραμματάκι, ζωγραφιές, παιχνίδι, μουσικοκινητική και περνάνε φανταστικά!! Έτσι θα γίνει και σε σας, μη νιώθεις έτσι, σε λίγο το γαμπρούδι μου θα περνάει μια χαρούλα!! :D

Ήθελα πολλά να πω, αλλά τα ξέχασα, συγχωρέστε με!! :oops: Σας φιλώ γλυκά όλες και πάω για καμιά δουλίτσα, έχω κάμποσες που με περιμένουν!!!! :evil:

Δημοσίευση

καλα ειναι πολυ δυσκολα να εχεις μωρο και να εχει κολικους ....εγω δεν το περασα με τα παιδια μου και δεν ειχα ιδεα ...η φιλη μου διπλα το περναει απο την αρχη και ακομα και εγω διπλα εχω φρικαρει ...μα παρα πολυ κλαμα το καιμενο ...τωρα οσο περνανε οι μερες αρχιζει και ηρεμει και δεν κλαιει τοσο .

ποια παλια μαμα ξερει να μου πει για την φαση του ναι :lol::lol::lol::lol::lol:

απο την μερα που ηρθαμε απο Καβαλα ειναι συνεχεια ναι μαμα ναι μπαμπα !!!!οχι λεει μονο οταν δεν θελει κατι σιγουρα .

Λενα παλι κατουρας ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λενα :lol::lol::lol::lol: αχ αυτη η Αφρο η αγχωστρα!!!! :lol::lol::lol:

Μητσακι μου μακαρι να γινουν τα πραγματα στο σταθμο οπως τα λες!!!Το ομορφομικροβιακι τι κανει;;; κοιμαται καθολου;;;

Αφρο για τη φαση του ναι δε ξερω να σου πω αλλα μια χαρα μου ακουγεται π.αντως!!!! :D:D:D

Ακομη εχει κολικους ρε η μικρουλα;;; :o:o μανικι :( ...ευτυχως ουτε και εγω το εζησα αυτο το πραμα...

Δημοσίευση

Συμπεθέραααα έλεος μωρη με τα όνειρα σου... =))=))=))=))=))=))=))=)) Χαχαχαχαχα...Όλα τα ανωμαλα εσύ τα βλέπεις...

Παναγιώτααααα δεν είναι ακόμα σίγουρο..Βασικά σκεφτόμουν να έρθουμε στη βάφτιση και την επομένη να πάμε γάμο...Αλλά θα είναι ταλαιπωρία για τις μικρές πήγαινε-έλα σε μια μέρα... :roll::roll::roll: Για το σταθμό μην αγχώνεσαι ρε..Καλά κι εγώ που είμαι πιο κουλ 8-)8-)8-) συνέχεια σκέφτομαι τι θα κάνει η Ιω, αν θα περνάει καλά, αν θα την παίζουν τα άλλα παιδάκια, αν η δασκάλα της θα την προσέχει.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ζουρλομανδία θα φορέσω στο τέλος και θα πάω μαζί με την Τόνια στη Βίκυ να μας προσέχει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τότε που άρχισε σχολείο, είναι άλλο παιδί... :?:?:? Δεν γκρινιάζει, δεν κάνει νεύρα, δεν είναι εγωιστρια και έχω ηρεμήσει κι εγώ πάααααααρα πολύ... :roll::roll::roll::roll:

Μωρή Αφρο πως τον λέει αυτόν τον γλωσσοδέτη ο Μ;;;;;; :lol::lol::lol::lol: ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ;;;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Αρτζι ο Λ. μου θυμίζει τον αδερφό μου..Έτσι ήταν κι αυτός μικρός...Τώρα δεν τον προλαβαινουμε με τις γκόμενες.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι αν πας Αυστραλία θα μου στελνεις καμια μποτα Ugg;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα τι νέα ρε;;;;;Ο μικρός καλά;;;;;; :D:D:D

Φρανιτάκι μακάρι ρε να σε πάρουν στο πανεπιστημιο... :x:x:x Ο Δανός πότε πάει Κορέα;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Τελικά τι είχες ρε;;;;Δε μας είπες ή δεν το είδα;;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops:

Μιτσάκι μου γλυκόοοοοο τα φιλιά μου...

Α Βικάκι και Σισσάκι ο άντρας μου κάθε μέρα στη δουλειά κάνει θέμα για την εφεδρεία...Κινδυνεύουν περισσότερο αυτοί που ειναι κοντά στη συνταξη, δεν έχουν πτυχίο κλπ... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Νέες κοπέλες είστε ρε...Εσάς θ βγάλουν στην εφεδρεία;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Γιατί δε βγαίνουν και οι 300 στην εφεδρεία να ησυχάσουμε;;;;; :evil::evil::evil::evil:

Α, ρε κορίτσια θέλω να σας πω κάτι εδώ και καιρό, αλλά φοβάμαι μην με κοροϊδέψετε και με λέτε κουκουβάγια.... :oops::oops::oops::oops::oops: Εδω και 2 μηνες περίπου και κυρίως το τελευταίο μήνα, η μπέμπα όποτε θέλει να φάει ή θέλει ν κοιμηθεί ή θέλει εμένα τέλοσπάντων και κλαίει, με φωνάζει.... :oops::oops::oops::oops: Κλαίει κι λέει "Μαααμμμααααα" πεντακάθαρα......Όσοι την έχουν ακούσει έχουν μείνει μαλάκες...Πεντακάθαρα σας λέω.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Λέτε να είναι τυχαίο;;;;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Παναγιωτα ετσι ειναι περιπου σε ολους τους σταθμουσ, ο Χριστοφορος να φανταστεις μονο την Παρασκευη εφερε την πρωτη του εργασια- ενα κολαζ-, μεχρι τωρα απλα παιζανε, μεσα η εξω, τους εβαζαν μουσικη αλλα γεννηκα επαιζε κυριως με αυτοκινητακια και εκανε δυο φιλους.

Κατα τα αλλα σε γεννικες γραμες παμε καλα..εχω ομως τις επιφυλαξεις μου σε καποια θεματα..θα σας τα πω εν καιρω...για την ωρα ειμαι ευχαριστημενη.

Σισσιω χαιρομαι πολυ για σενα. Πιστευω πως θα σε αναζωογονισει και θα σε ανανεωσει.

Φιλακια και καλη επιτυχια!!!

Μιτσακι μου γλυκοσυμπεθερα πως τα πας;;;..την παλευεις;;;;

Αφρο την καημενη τη φιλη σου...πολυ δυσκολα οτα κλαιει ολη την ωρα..κουραγιο!!!

Εχω να σας πω τοσα πολλα...αλλα δεν προλαβαινω με τιποτα

Φιλακια πολλα πολλα

Γωγω τρελοκουκουβαγια!!!!!..ακου μαμα!!!...χαχαχα...

Με τον μ@λ@κα τι εγινε;;;

Ελπιζω να του κοψετε τον κολο του αχριστου

Δημοσίευση

Κορίτσιααα θυμάστε που σας έλεγα για τη νονά της Ιως που ήταν έγκυος και υπήρχε κίνδυνος να γεννήσει πρόωρα τον μπεμπάκο μας;;;;;;; :?:?:?:?

Τελικά, έχει μπει στο μήνα της και την Παρασκευή ρε πούστη μου ενώ θα είναι 38 εβδομάδων και 3 ημερων θα τη βάλει η βλαμένη η γιατρός της με πρόκληση να γεννήσει... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Της είχα πει τη γνώμη μου, αλλά κι αυτή πρωτάρα είναι και φοβάται... :(:(:( Αφηστε που όλη της την εγκυμοσύνη δεν την ευχαριστήθηκε με το άγχος της πρωρότητας.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Κι εγώ την Ιω με πρόκληση τη γέννησα, αλλά στις 39+4....Φοβάμαι ότι θα καταλήξει σε καισαρική... :cry::cry::cry:

Χρύσαααα αλήθεια ρε....Το λέει πεντακάθαρα μαμά..Όχι μα-μα..Μαμάααααα....Και δεν είμαι κουκουβάγια... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφού την έχουν ακούσει πολλοί ρε.... :roll::roll::roll: Ορίστε για αυτό δε σας το έλεγα τόσο καιρό....Με πήρατε στο ψιλό γαϊδούρες.... :twisted::twisted::-w:-w:-w[-([-([-(

Αφροοο και η μπεμπουλίνα μου σήμερα εγινε 5 μηνών....Αχ περασε ο καιρός... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Βρε τρελές τι γκομενάκαι ονειρεύεστε!! :lol::lol::lol::lol:

Στη θεολογικη σπουδάζω όχι στην Πάντειο! Αν και εδώ που τα λέμε δε θα σας κακόπεφτε να γίνετε παπαδιές! Είναι οι μόνοι που δε θα έχουν περικοπές και απολύσεις! :mrgreen::roll:

Δε θα έχω ουτε πάσο ούτε πασατέμπο βρε Τρελολενάκι!! :lol::lol::lol:

Θα εχω όμως πολύ άγχος... :roll::roll:

Μια χαρά θα πάει το νυχάκι του στάση! :P

Μητσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ! :x Η σχολή έχει αλλάξει πάααααρα πολυ, ωστόσο θα σε έχω υπόψη μου! :D

Μωρή Γωγώ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ!!!!!!! Άρα ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ!!!

Να σου πω δε λες του Γιώργουνα το ψάξει πιο ενδελεχώς το πράγμα;; Και συγκεκριμένα για μένα και τη Βίκυ! :lol::lol::lol::lol:

Πάντως εγώ σε πιστεύω για την μικρή σου! Και γω μίλησα πολύ νωρίς σαν παιδάκι! Και απο τότε δεν έχω σταματήσει ούτε λεπτό! :lol::lol::lol:

Να σς πω και γω τί είδα στον ύπνο μου;;

Είδα οτι έδινα Εισαγωγή στην Π.Δ. και η καθηγήτρια άρχισε να μου φωνάζει επειδή τη διέκοψα με μια ερώτηση όταν μας διάβαζε τα θέματα των εξετάσεων και σηκώθηκα και έφυγα από το αμφιθέατρο! :oops::oops::oops::mrgreen::lol::lol::lol::lol::geek::geek::oops:

Δημοσίευση

καλε ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι κυνδινευουμε!

αν καταργηθει καποιος οργανισμος η συγχωνευτει θα υπαρξυν απολυσεις!

κανει ςδεν ειναι σιγουρος!

αν αγγιξει και την υγεια....τοτε την Γ@μη,,,ε ολοι!

οσο για τιυς παπαδες...εχουν υπστει και εκεινοι τιε αναλογες περικοπες!

οποτε το μονο που θα εχουμε τζαπα ειναι το ψωμι , το λαδι και το κρασι!

ααααα και ενω δεν θα ηπαρχει ηλεκτρικο θα εχουμε και κερια!

Γωγω εγω σε πιστευω...αφου την ακουω ως εδω.....σσσσ τι θα μου δωσεις?

Δημοσίευση

Γωγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: άντε γλώσσα να μην βάζει μέσα!!! :lol::x

και ενώ ο Λ. είναι ντροπαλός ή διστακτικός με τις φιλίες (δεν ξέρω), είναι πολύ δημοφιλής, κάθε φορά που έμπαινε στην τάξη (στον παιδικό-νήπιο) τα παιδιά έτρεχαν κοντά του για να του πουν καλημέρα και να του δείξουν τι είχαν!!! :o:o:o:o:o:o:o:o .....και ο δικός μου τουπέ, την μύτη ψιλά και απαντούσε όπου και όποτε ήθελε!!!! :o:o:o:o:o

να και ο Λουκάκος μου, φωτό από το δημοτικό με τι άλλο? το χωνί φυσικά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Συμπεθερούλες, είμαστε καλά, το μικρόβιο κοιμάται πολύ καλύτερα, χτυπάει ένα 5ωράκι τη νύχτα, αν και δεν είναι στάνταρ κάθε βράδυ, αλλά μπροστά στον γολγοθά των πρώτων 2+ μηνών, νιώθω περδίκι!! :lol: Εννοείται, μέσα στην ημέρα ελάχιστα!! :|

Χρυσουλάκι μου, εσύ είσαι καλά; Το μικρό μου γαμπρουδάκι; Πως πάει από ύπνο;

Πω, πω, πρέπει να ξεκινήσουμε και τα εμβόλια, και το αργήσαμε. Με μισή καρδιά... :roll:

Γωγούλα... :D Εγώ σε πιστεύω καρδιά μου!!! Κι η Β μου ξεκίνησε να μιλά 6 μηνών!!! (κουκουβάαααααααααα!!!) :lol: Τώρα βέβαια, άλλο 6 άλλο 3ων... :P Αλλά για να το λες εσύ... ;)

Και μιας και το 'φερε η κουβέντα... Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να σας κουφάνω...!!!! Όχι από 'δω, στο τρενάκι το κρυφό καλύτερα, γιατί θέλω και τη γνώμη σας για κάτι.

Αργυρούλα.......... ΤΟΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

Δημοσίευση

κουκλος ο Λουκας !!!!

ο τλου οπως λεει ο Μ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα αυτο το χωνι ακομα και στον υπνο μου το βλεπω ...φτανει !!!!τι στο καλο τους εχει πιασει με τα χωνια στην γερμανια ?ε? δεν πανε καλα ....οχι αλλο χωνι (βλεπε οχι αλλο καρβουνο) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Συζήτηση με τη Β, που μόλις μπήκε απ' το σχολείο.

(Τρελαίνομαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με τους διαλόγους της Μ-Ι που είπα να σας διασκεδάσω κι εγώ λιγάκι, αν και η Μ-Ι δεν παίζεται!)

-Γιατί φιλιούσαστε με τον μπαμπά στο στόμα, μαμά;

-Γιατί είμαστε ζευγάρι, αγάπη μου.

-Γιατί είσαστε ζευγάρι; Γιατί έχετε την ίδια ηλικία;

-Όχι μωρό μου, γιατί αγαπιόμαστε και γιατί παντρευτήκαμε.

-Και γιατί παντρευτήκατε;

-Γιατί αγαπούσαμε πολύ ο ένας τον άλλο και θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και παιδάκια.

-Εγώ παντεύτηκα;

-Όχι αγάπη μου, θα παντρευτείς αν θέλεις, όταν μεγαλώσεις.

-Όχι θέλω, τώρα!!!

-Σου λέω θέλω τώρα να παντευτώ, τον Λ. (ξάδερφός της)

Είναι η ηλικία των "ΓΙΑΤΙ", είναι σαφές. :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...