Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πω πω κοριτσια πολλα ειπατε..

αργυρουλα δεν ειπα να κοιμαται 11 κ να σηκωνεται 8

απλα 9 μου φαινεται πολυ νωρις κ μετα σηκωνεται κ απο τις 8 κ εγω θελω να κοιμαμαι κ αλλο

αφου καθομαστε σπιτι κ οι 2, δεν υπαρχει λογος να ξυπναμε απο τοσο νωρις

οταν κοιμοταν κατα τις 11 σηκωνοταν 10, μερικες φορες κ 11.30, πολυ υπνο εριχνε!

τονια με την κουμπαρα μου, την κολλητη μου ας πουμε, που μας παντρεψε κ βαφτισε κ τον μικρο

για κατι βλακειες που φανταστηκε τσακωθηκαμε, γενικα ουτε εγω κραταω κακια ουτε θυμαμαι τιποτα

αλλα δε θα της συγχωρεσω ποτε μα ποτε που με εφερε στα ορια της υστεριας (δεν υπερβαλλω καθολου, ο τολης ειχεπαθει πλακα) στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου

τεσπα δε θελω να τα συζηταω εδω, νιωθω πολυ εκτεθειμενη

καλε σιγα μην εδωσε χαστουκι η ιουλια στο γιωργο!!!

θα ηταν ετσι ακριβως οπως το περιεγραψε η αναστασι!!

καλε η θου που ειναι?

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααα!!!!!!

Τι κανετε;;;Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

Αργυρουλα αυτο για τις 8/10 ειναι έγκυρο ε;;;Για πες πηγη γιατι βαριεμαι να ψαχνω πρωινιατικα... :oops::oops::oops::-*:-*

Βίκυ μου μπαααααααααα...δε ψηνομαι για την ημεριδα...ειναι πολυ γενικο το θεμα της..ασε που νομιζω οτι δε θα εχει να μου προσφερει κατι ουσιαστικο πια, μιας και μαλλον δε θα κανω και αλλο παιδακι.

Εεεεεεε 2 παιδια τα θηλασα και το 2ο συνεχιζω ακομη.

Αλλα θα ηταν πολυ ωραια να πηγαινανε κοπελες εγκυες!!!!!!!!!!!

Ιουλια τελικα τι εγινε με τον Γ;;;μετα ξαναεβρισε;;;

και εγω ειμαι υπερ να κανεις 2ο μωρό τωρα !!!! Καλε γιατι να βαλτωσεις;;;Μεχρι τα 65 θα δουλευουμε ..αυτο να σκεφτεσαι.Απλα παλι για 2 χρονακια θα ειναι τα πραγματα λιγο κάπως ...στριμοκωλα.

Φρανιτα καλα αποτελεσματα απο τη Σουηδια.Τελικα η Β.Κορεα θα ειναι η επομενη "μεταθεση" ε;;; :roll::roll:

Λενακη, καλε τα εβαψες τα νύχια;;; :lol::lol: Ποτε αρχιζεις δουλεια;;;;

Λενα 9 με 8 ειναι μια χαρα ρε!!!και το βραδυ εχεις την ησυχια σου και το πρωι ...ε δεν το λες και ξημερωματα 8 η ωρα βρε... :P:P:lol::lol::lol:

Τόνια μπουσουλαει η μικρη ;;;ο Αλεξ της παιρνει τα παιχνιδια της;;;

Καλε πολλες απουσιες..Αφρο,Γωγω,Ερη,Σισσακι,Θεσσαλονικιες...αντε μαζευτειτε :ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton:

Αχ ειναι και τα 2 με μυξες και βηχα... :?:? θα παρω τηλ. την παιδιατρο σημερα.

Παωωωωωωωω να ξεκινησω τη μερα μου.Φιλακιααααααααααααααααα

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

:D:D:D:D Μόλις γυρίσαμε από Πλαταμώνα :D:D

Η θάλασσα τέλεια!!!!

Θάλασσα? μπάνιο? :-\ 8-|@-) [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] τι είναι αυτά? τέτοια εποχή?... :!::!::!:

καλέ εγώ ενημερωτικά το είπα, πέσατε όλες να με φάτε [smilie=crybaby2.gif] [smilie=crybaby2.gif]

δεν ξαναλέω γνώμη!!! :!:

με τέτοιο πρόσωπο που έχει η Ιουλία, είμαι σίγουρη για το αντίθετο.....! :x

Παναγιώτα ο άντρας μου, μου το είπε...πού το διάβασε δεν ξέρω.....αλλά επίσης και πολλές πτήσεις θα ακυρωθούν εκίνη την μέρα!!! :?ακούς Φρανίτα πέτα μια ή δύο μέρα μετά!!!! :!::!::!:

έδειξε χθες ένα ρεπορτάζ στην τιβι για την Ελλάδα, δεν το πρόλαβα από την αρχή, πρόλαβα μόνο εκεί που έλεγε για τα αυθαίρετα......έλεγε επίσης ότι όλες οι επιχειρήσεις του του Ν. Κορινθίας δήλωσαν ότι πληρώνουν φόρο 86.00 ευρώ και ένας μέσος Έλληνας 14.000!!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: ..........και μάλιστα έδειξε και το κασίνο Λουτρακίου πόσα βγάζει και πόσα ΔΕΝ πληρώνει......μετά είπαν ότι όλα τα γιατ δεν πλήρωναν φόρο και η κυβέρνηση τα κατέσχεσε και (υποτίθεται) ότι όι ιδιοκτήτες πλήρωσαν και τα πήραν πίσω, όμως πουθενά δεν φαίνονται τα χρήματα ππυ έδωσαν, υπονοώντας ότι δεν πλήρωσαν ποτέ ή ότι κάποιος τα τσέπωσε......στα σκουπίδια ο νέος υπέυθυνος έκανε την δουλειά του και ανακάλυψε ότι 150 άτομα πληρόνωνταν ενώ δεν υπήρχαν!!!!! και όταν το έφερε στο φως του είπαν να σωπάσει!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

με λίγα λόγια έδειξε πόσα χρήματα θα εξοικονομούσε η Ελλάδα αν τελικά όλα γίνονταν σωστά και χωρίς να τα παίρνουν κάποιοι και αν οι πλούσιοι πλήρωναν τον φόρο που τους αναλογεί.......

αυτά μετά τα υπόλοιπα......

Δημοσίευση

επίσης έκαναν προταση στον Υπ. μεταφορών να βάλει φόρο στα αυτοκίνητα σύμφωνα με το μέγεθός τους, να επιτρέψει να κυκλοφορούν όλα τα είδη αυτοκινήτων ανεξαρτήτου ντίζελ ή κυβισμού και να αυξήσει τον φόρο ανάλογα, έτσι οι πλούσιοι (που θα τα κυκλοφορούν κιόλας) θα πληρώσουν τον φόρο και εκείνος είπε ότι "δεν αγγίζουμε τους πλούσιους"!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

μετά είπαν στον Τζέφρευ ότι θα στείλουν από κάθε χώρα έναν εκπρόσωπο των οικονομικών σε κάθε κλάδο που χρειάζεται χρήματα για να δει αν πραγματικά τα χρήματα που δίνει η ΕΕ πηγαίνουν σε αυτούς τους κλάδους και αν τελικά οι άνθρωποι είναι και ο τελικός αποδέκτης και εκείνος αρνήθηκε!!!! :!:

επίσης δήλωσε "κουράστηκα οι μεν (τρόικα και δεν συμμαζεύεται) να μου λένε τι να κάνω και οι δε (ελληνικός λαός) να μην κάνουν τίποτα!!!! θα γυρίσω στην δραχμή"!!!! :o:o:o:o:o

Δημοσίευση

ΚΑΛημερα καλημερα!

μολις γυρισα απο δουλεια!

δε μπορω αλλλο απο τα οικομικα!

ακουστηκε οτι θα μας ερουν ασθενεις απο τις ΜΚΟ που θα κλεισουν!

τα πραγματα ζοριζουν!

ενοειται προσωπικο δεν αθ παρει αλλα ολοι ειμαστε υποψηφιοι για εφεδρεια!

το αποφασισα ...αν απολυθω θα αγορασω προβατα και θα παω στο χωριο μου!

Δημοσίευση

Bικυ ειπαμε...ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ θα παμε ολες,μη μας το χαλας με το χωριο σου!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ,τι εννοουσε το εβραιοαμερικανακι ο τζεφρυ οτι δε κανει τιποτα ο ελληνικος λαος;;;; ο φτωχος ελληνικος λαος;;;;;;μηπως να του πουμε κι ευχαριστω που θελει να μας ξεζουμισει επειδη τα φαγανε τα λαμογια του ή μηπως να κατεβασουμε και τα βρακια μας να μας πηδηξει ενα-ενα;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μα γιατι δε βρισκεται ενας να τους καθαρισει να ξεβρωμισει ο τοπος;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Λενακι για να σε εφερε εσενα σε κατασταση υστεριας φανταζομαι τιποτα χοντρο θα σου ειπε!!!!! :o καλα κι εμενα η κουμπαρα μου που της εχω βαφτισει το παιδι,εκει που ειμασταν κωλος και βρακι,αρχισε καποιασ στιγμη να λεει διαφορα με αποκορυφωμα μια "πλακα" που πηγε να μου κανει με ενα πρωην λιγο πριν παντρευτω και δε τσακωθηκαμε μεν γιατι τοτε που ημουν φουντωμενη δε μπορουσε να βρεθουμε,αλλα απο τοτε εχω ψυχραθει κι εχω απο μακρυνθει παρα πολυ! :roll:

Μαρακι καλο το μπανιο;;;; [smilie=sex.gif]:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα πάω να αγοράσω παπούτσια σήμερα, ανακάλυψα ότι δεν έχω για αυτήν την εποχή!!! :?

ύστερα από μία εβδομάδα ακόμη υπαρχει παιδάκι που κλαίει και δεν θέλει να μείνει στην τάξη!!! :? ....σήμερα άνοιξε την πόρτα και έτρεξε πίσω στον μπαμπά του και άκουσα τον μπαμπά να λέει "όλα είναι εντάξει, μην ανησυχείς"!!! με τα πολλά μπήκε πάι μέσα, ποιός ξέρει ίσως του έταξε κάτι!! :roll::roll::lol::lol::lol: ....είναι το παιδάκι στην φωτό πίσω από τον Λ. που και εκεί κλαίει!!!.....αλλά και το Γιαπωνεζάκι δεν ήθελε να αφήσει τον μπαμπά του σήμερα, ενώ όταν έρχεται με την μαμά του όλα εντάξει!!!! :?

Μαρία πες για την διακόσμηση του σπιτιού τι αλλαγές κάνατε τελικά? :?:

Τόνια θα έχουμε 2 χωριά ένα ορεινό και ένα παραθαλάσσιο.....της Βίκυς είναι παραθαλάσσιο!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα!! :D

Εχθες το βράδι δεν κοιμήθηκα, είχα ένα αδικαιολόγητο άγχος... ακόμα το έχω. :roll:

Σας διάβασα το βραδάκι, αλλά δε θυμάμαι τίποτ' άλλο πλη του χαστουκιού της Ιουλίας, του μπάνιου της Μαρίας και της λίστας των θετικών του Σταυρού της Παναγιώτας! :P

Ιουλία είμαι και ργω της άποψης να κάνεις τώρα ενα δεύτερο. Νομίζω οτι απ' όλες τις απόψεις σε εξυπηρετει. Εκτός και αν δε σκέφτεσαι για δεύτερο γενικώς... :roll:

Τα νέα μου τώρα: Την Παρασκευή το πρωί πηγα στη γραμματεία της σχολής μου και έκανα επανεγγραφή! :D

Στην αρχή ντρεπόμουν να μπω :oops: , αλλά το πήρα απόφαση. Δε με έχουν διαγράψει, δεν έχει πάει ακόμα στα Παν/μιακά ιδρύματα καμία εγκύκλιος που να άφορά στους υπεραιωνόβιους φοιτητές σαν και του λόγου μου :P

Απο την Παρασκευή λοιπόν έχω απίστευτο άγχος για το πώς θα τα καταφέρω αυτή η φορά και καταστρώνω σχέδια για να απελευθερωθώ απο αυτό το γραφείο, να πάω σε ένα άλλο και να "διευκολυνθώ" όπως κάνουν χρόνια τώρα εκλεκτοί μου συνάδελφοι. :roll:

Το Σάββατο φύγαμε από Αθήνα, πήγαμε Ακράτα. Βάπτιζε η κολλητή μου το κοριτσάκι της βαπτιστήρας της μαμάς της.

Περάσαμε πολύ ωραία, μείναμε εκεί το βραδυ και την Κυριακή κάναμε το μπανάκι μας στη θάλασσα, δε μπορώ να πω οτι το ευχαριστήθηκα, δε μου πολυαρέσει να κάνω μπάνιο τον Σεπτέμβρη, φάγαμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Περάσαμε πολύ ωραία! :D

Άγχος, άγχος, άγχος...!!! :oops::roll:

Δημοσίευση

Σισσιώ μετά από πόσα χρόνια θα ξαναφοιτήσεις?!!! :!:

από τη μια είναι καλό που μπορείς να ξαναπας στο πανεπ., από την άλλη η γνώμη μου είναι ότι οι φοιτητές πρέπει να έχουνν μια ημερομηνία λήξης!!!

Καλημέρα Παναγιώτα Βίκυ, Τόνια, Σισσιώ :x

Δημοσίευση
Αποφασίσαμε από δω και πέρα να κάνουμε μαζί μπάνιο και για οικονομία 8-)

Μαρία αν έχετε αυτήν την πολυτέλεια γιατί όχι? ;)

εγώ όταν είναι τα παιδιά, σπίτι δεν κάνω μπάνιο, κάνω μόνο το βράδυ που κοιμούνται!!!

Σισσιώ το 2004?!!! :lol::lol::lol::lol:

άντε βρε καλή συνέχεια, καλές σπουδές! :D:x

δεν είσαι ενθουσιασμένη? εγώ θα ήμουν!!! :D

ενώ εγώ που σπούδαζα στο ΕΑΠ, διαγράφηκα τελικά αφού δεν μπορούσα να συνεχίσω και φυσικά δεν μπορώ να το συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα!!!! :!:

Δημοσίευση
επίσης μία ερώτηση:

έχετε πυροσβεστήρα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο? :?::!:

εμεις εχουμε !! εναν στην κουζινα εναν στο αυτοκινητο και εναν στον διαδρομο εξω απο την πορτα του σπιτιου μας .

καλημερα .

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα σας διαβαζα .

Αργυρο ....που τα ειπανε αυτα ?ειδες τον υπουργο και τον τζεφρι να τα λενε η απλα ηταν ρεπορταζ ?

κατι εχασα σφαλιαρισε η ιουλια τον Γ ? μπα οπως την κοβω απο εδω χαδακι θα ηταν .

Δημοσίευση

Αφρο μπράβο βρε που έχετε και εμείς προχθές αγοράσαμε για το σπίτι....πρέπει και στο αυτοκίνητο για μας αλλά και για βοήθεια στους άλλους! :!:

αυτό με τον υπουργό και τον Τζέφρευ ήταν ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο, το άλλο με τα γιατ και την Φερράρι και τους φόρους και τους υποτιθέμενους υπαλλήλους ήταν ρεπορτάζ χθες στην τιβι!!! :!:

εν τω μεταξύ τηλεφωνούν στο ραδιόφωνο και Έλληνες και λένε την άποψή τους....ο άντρας μου δεν τα πιστεύει αυτά τα ρεπορτάζ, θεωρεί ότι είναι κατασκευασμένα γιατί απλά δεν πιστεύει ότι κάποιος ηγέτης χώρας θα κάνει κάτι τέτοιο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ....του εξηγώ αλλά.....επίσης του είπα ότι "σου αρέσει ο Τζέφρευ γιατί είναι μισός αμερικανός"!!! :evil::evil::evil::evil: ....ο άντρας μου έχει μια λατρεία προς τους αμερικανούς!!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ΣΙΣΣΑΚΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!! :D:D:D:D

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

ΤΕΛΕΙΑ Νεα ΡΕ ΣΥ!!!!Αχ πολυ χαρηκα ρε κοριτσακι!!!!Μπραβο απο καρδιας!!!! :x:x:x:x

Αφρο αντε και εσυ ρε τωρα σειρα σου!!Θα σε βοηθησω εγω με τα μαθηματικα!!Προμισ!!!!!

Αργυρουλα μου ναι, εχουμε και στα 2 μερη.Εναν μικρο ομως.Μη φανταστεις κανα τεραστιο...

Τονια αργοτερα θα σου γραψω τους προβληματισμους μου για τον παιδικο να μου πεις την αποψη σου...τωρα εχω το μωρο!!!

Δημοσίευση

Καλημέραααα...Τι μου κάνετε κοκόνες μου;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Εμείς καλά να το πω... :roll::roll::roll::roll: Καλάααααα... :D:D:D:D

Σήμερα η Ιω μπήκε χωρίς κλάματα στο σχολικό.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Της έλεγα διάφορες βλακείες όσο το περιμέναμε, να πεις στον οδηγό ότι άργησε σήμερα κλπ :lol::lol::lol: Φτάνει το σχολικό, συννεφιάζει το προσωπάκι της, της λέει η συνοδος ¨Έλα Ιωαννάκι...", αυτή κάνει τα χειλάκια της παραπονιάρικα,λέει με παράπονο "Θέλω τη μαμά μου..." :(:(:( Γυρίζω εγω μες στην καλή χαρά και λέω "¨Πωπω πόσα παιδάκια έχει σήμερα το σχολικό...Τέλειαααα..", ανεβαίνει και για να μη βάλει τα κλάματα λέω στον οδηγό "Κύριε Μάκη η Ιω θέλει κάτι να σας πει..."Λέει ο άνθρωπος..."Με την Ιωάννα είμαστε φίλοι...Θα μου τα πει όλα τώρα..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σόου..Να δω τι σενάριο θα φτιάξω για αύριο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι πολύ χαίρομαι με την απόφασή σου.....Αντε θα σε βοηθάμε στα σκονάκια..... :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ....ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ...ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζιιι σε τι τμήμα ήσουν εσύ στο πανεπιστήμιο;;;;;;Καλά ρε πως παντρεύτηκες Γερμανό;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μου φαίνονται ξενέρωτοι.. :roll::roll::roll: Επίσης, έχετε συζητήσει ποτέ το θέμα κατοχής;;;;;Πως δεν έχετε σφαχτει;;;; :lol::lol::lol::lol:

Α καλά για την οικονομία μας τι να πω..Πόσες μαλακίες έλεγε πάλι χθες το βράδυ ο Μπένυ;;;Σε φοιτητούδια νομίζει ότι μιλάει;;;;;Ακούσατε τί έλεγαν ε;;;;;;;25.000 απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων του δημοσιου.... :o:o:o:o:o:o:o:o Πως στο διάλο θα ζήσουμε;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ρε κορίτσια εμείς δόξα το Θεό πληρωνόμαστε καλά, αλλά δε μας μένει ευρώ στην άκρη..Βλέπετε όταν πληρωνόμασταν καλύτερα και ο Γ. είχε κι άλλη δουλειά, κάναμε μεγάλα ανοίγματα (βλ.αυτοκίνητο) και τώρα είμαστε πολύ στριμωγμένοι.... :(:(:( Ουφ....

Αφήστε που ο Γ. έχει λυσσάξει να φύγουμε από Αθηνα, να πάμε στο χωριό μου να φτιάξουμε σπίτι στο οικόπεδό μου, τον πρώτο καιρό να πηγαινοερχόμαστε, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε (δική μας δουλειά).....Δε θέλω, αλλά ώρες ώρες το σκέφτομαι... :roll::roll::roll:

Αρτζι ξέρεις τι είπε ο Σόιμπλε στον Μπένυ;;;;;;ότι εξαιτίας σας (της Ελλάδας) κινδυνεύουμε να πέσουμε από την κυβέρνηση.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είδατε συνέντευξη Σαμαρα σε ΔΕΘ;;;;;;Ακούσατε τι είπε για το χαράτσι στα ακίνητα;;;;;Ότι εαν η κυβέρνηση είχε μαζέψει ως όφειλε το ΕΤΑΚ του 2009 και τον ΦΜΑΠ θα της περίσσευαν κιόλας χρήματα;;;;;; :o:o:o:o

Μαράκι ακόμα μπάνια κάνετε;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Δε μου αρέσει η θάλασσα.... :?:?:?:? Τη βαριέμαι..... :oops::oops::oops: Κι εγώ που και που κάνω μπάνιο με το Γιώργο μαζί.... :oops::oops::oops::D:D:D:D:D Στη σοφίτα...

Παναγιώτα μπορεί και να μην έρθω στη βάφτιση τελικά... :(:(:(:( Την επόμενη μέρα έχω το γάμο μιας ξαδέρφης στη θήβα και το είχα ξεχάσει... :oops::oops::oops::oops: Καφε πότε θα πιούμε;;;;ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ... :evil::evil::evil:

Ιουλίααααα δεν μπορώ να σε φαντστώ να χτυπας το Γιώργο.... :?:? Και ναι να κάνεις τώρα 2ο παιδάκι... :D:D:D:D:D

Τόνιααααα εγώ συμφωνώ με την έρευνα..Γι'αυτό κι εγώ και η Ιω είμαστε γάτες με πέταλα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλος οι αντλήσεις;;;;Τώρα αρχίζω εγώ.... :(:(:(:(

Λένα εντάξει το ποδι του Στάση;;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Λενάκιιιιι να σου πω εγώ τι έπαθα;;;;;Είχα τα πόδια γαλλικό....Χάλασαν τα 2 μεγάλα δάχτυλα και είχα βγει έξω με όλα τα δάχτυλα γαλλικό και τα 2 μεγάλα απλώς τη βάση... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ξύπνησε το μπουμπούκι....Πάω κι έρχομαι..,.. :x:x:x

Δημοσίευση

τα εβαλα κατω σε μια κουβερτα ,ο μικροσ στο γυμναστηριο του και ο Μ διπλα του παιζει με τα αυτοκινητακια του ...ο μικροσ τον κοιταζει συνεχεια σαν να λεει "θελω και εγω " ο Μ παει και παιζει πανω στον μικρο με τα παιχνιδια του :lol::lol::lol::lol::lol: και εκεινο απλα κοιταει και προσπαθει να τα πιασει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω μπραβο σας !!

Δημοσίευση

Αργυρούλα δεν είμαι ενθουσιασμένη, είμαι χαμένη και πάρα πολύ αγχωμένη!!!

Είναι πολλά τα μαθήματα που έχω αφήσει, αλλά θα την κάνω την προσπάθεια μου.

Όσο για τους πυροσβεστήρες, έχουμε έναν σε κάθε όροφο στην πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία μας υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα, ένα σε κάθε όροφο ;) και στο αυτοκίνητο είχα αλλά έληξε και όταν θα το παώ για σέρβις θα τον αντικαταστήσω! :D

Παναγιώτα ευχαρστώ για την συμπαράσταση!!! Ελπίζω μόνο να προλάβω πριν με σουτάρουν! :roll:

Άφρο είσαι σίγουρη ρε οτι διαγράφηκες;; Αν σε ενδιαφέρει ψάξτο! :geek:

Επίσης μήπως ήρθε η ώρα να μείνω και γω έγκυος για να παρακολουθώ και κανα μάθημα;; :mrgreen::geek::lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα πάω να υπολογίσω πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος για εγκυμοσύνη. :roll::oops::oops:

Να προσέχω μη μου πέσει ο τοκετός πάνω σε καμια εξεταστική! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::geek::oops::D

Γωγώ είσαι μεγάλο σούργελο γι' αυτό και σε έχω μέσα στην καρδιά μου!!! Έχει δίκιο ο Γιώργος!!

Να φύγετε! Να φτιάξετε το σπιτάκι σας στο οικόπεδο σου όπως το θέλετε και να μεγαλώσουν τα παιδακια σας σε πιο υγιές περιβάλλον. Και να σας μενει και κανα φράγκο στην τσέπη. Ε δεν είναι και τόσο μακρια απο την Αθήνα το χωριό σου βρε βλαχάκι!! :lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x

Δημοσίευση

Δηλαδη λεει λτδ μαζι;;; :lol::lol::lol::lol:

Αργυρω πηρες φιλοΑμερικανο;;; :o:o Ντροπη!!!! :lol::lol::lol:

Καλημερα Χρυσα μου!!Πως τα πατε;;Ο Χ. ολα καλα με τον παιδικο;;;

Αχ να σας πρηξω τωρα λιγο με τα του παιδικου!!!!

Ακομη πηγαινουν παιδακια και κλαινε :(:(

και ειναι απολυτα φυσιολογικο οι δασκαλες να τα προσεχουν και να τα εχουν αγκαλιτσα.Ετσι δηλαδη θα ηθελα και εγω να κανουν αν το δικο μου παιδακι εκλαιγε.

Το θεμα ομως ειναι οτι τα αλλα παιδακια τα εχουν λες και ειναι στον παιδοτοπο.

Δεν κανουν καμια δραστηριοτητα, ουτε καν ζωγραφικη!!! :o

Με αποτελεσμα ο Ν. να εχει βαρεθει τη ζωη του ο ανθρωπος. Πραγματικα δεν μας εχει δημιουργησει κανενα θεμα.Εχει καταλαβει ακριβως τι παιζει.Οτι εμεις δουλευουμε ,αυτος πρεπει να παει σχολειο και καποια στιγμη θα τον παρουμε και θα ειμαστε συνεχεια μαζι.

Απλα οταν ειναι εκει ειναι σε μια φαση πως ειμαστε εμεις οταν περιμενουμε εξω απο το ιατρειο να παμε στον οδοντιατρο... :?:?:? εεεεεε ετσι!!!!!

Επισης δεν τα βγαζουν καθολου στην αυλη και εχει κοψει φλεβα ο χριστιανος...

Τελος δεν τρωει τπτ...αλλα αυτο δεν με πειραζει πολυ.Στο σπιτι τρωει νορμαλ.

Αχ ποτε θα φτιαξει αυτο το πραγμα γιατι πραγματικα νοιωθω οτι παρκαρω το παιδι μου ,ενω μαζι μου θα περνουσε καλυτερα και θα μαθαινε πραγματα;;;;

Ελπιζω να τα διαβασετε... :oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Παναγιώτα τι να πω? δεν ξέρω.....

τους ρώτησες τι πρόγραμμα έχουν? τι κάνουν κάθε μέρα?

γιατί δεν του δίνουν να ζωγραφίσει ενώ αυτές έχουν τα κλαμμένα μωρά?

και πόσες είναι που δεν τα προλαβαίνουν όλα?

κρίμα όμως να κάθονται έτσι :? .....όντως είναι σαν τον παρκάρεις και να φεύγεις, υποτίθεται ότι πάει παιδικό για να μάθει κάποια πράγματα, να ζωγραφίζει, να παίζει, να κάνει κάτι .......

εσύ πώς το ξέρεις όμως, ότι δεν κάνει τίποτα και απλά κάθεται? :?::?::?::?:

ρε συ έζησε στην Αμερική γύρω στα 15 χρόνια ......ε εκεί η ζωή είναι λίιιιιιγο πιο "καλή" ή πολύ εύκολη :roll::roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...