Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα ελπιζω να ειστε καλα. Τι κανουν τα μπεμπακια σας;; Δεν προλαβα να σας διαβασω με την ησυχια μου γιατι ηρθαμε Θεσσαλονικη για να συμμετασχω σε εναν διαγωνισμο για δικαστικους υπαλληλους. Σημερα γυριζουμε Πατρα. Καναμε το πρωτο μας ταξιδι με τον μπεμπακο ειναι τοσο καλος. Ειδα για το θερμος που λεγατε και γω ακριβως το ιδιο με εσας κανω και καθε δευτερη μερα βαζω νερο με ξυδι για μαζευει αλατα καμια φορα. Και απο την πολλη απολυμανση που ριχνω σε ολα βραστο νερο εχω χιλιοκαψει τα χερια μου γιατι ολο και λιγο νερο πεφτει πανω μου σαν χαζη και γω.
Δεν ξέρω αν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις τύπου εξαρτημένη..ας πουμε ότι ήσουν δεμένη, έχασες την παρέα σου, το στήριγμα σου, άνθρωπος έφυγε μέσα από το σπίτι κ ποιος δεν θα ένιωθε την απουσία.
Είναι πολλά τα γιατί και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μήπως είναι απλά ανωριμος? Μπήκε σε μια διαδικασία για παιδί επειδή είναι ας πούμε η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης αλλά δεν το είχε κ καημό? Τεσπα. Είπαμε υποθέσεις.
Εσύ τώρα προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις πραγματάκια. Ο Σεπτέμβρης δεν ειναι μακριά θα αλλάξεις πόλη παραστάσεις θα εργάζεσαι κ θα ξεχνιέσαι. Τώρα πάρε το χρόνο σου! Καλό είναι όμως να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο,να μη κάθεσαι μέσα κ τα σκέφτεσαι συνέχεια δε βοηθάει. Αντε κορίτσι μου θα περάσει που θα πάει!