Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες 2008-Νο 16 καλή σχολική χρονιά!!!

Recommended Posts

Στάμυ μου αφού το παιδί κοιμάται γιατί ξενυχτάς καλέ;;;;;Κάτσε κοιμήσου μαζί του! Το βράδυ αν κοιμάται το νινί πρέπει να το ξυπνάς για να φάει;; Έχω ακούσει από μερικές κοπέλες ότι δεν τα ξυπνούν τα μωράκια.Έπιασε εύκολα στήθος;; Τον θηλάζεις αποκλειστικά;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 449
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Xronia POlla!!!!τι κανετε?εμεις σημερα την βγαλαμε στο νοσοκομειο..ο αλεξανδρος επαιζε παραπατησε και εσκασε με το κεφαλι πισω στο τραπεζακι..του κανανε 2ραμματακια και παιρνει αντιβιωση...θελει παρακολουθηση...αχ το μωρακι μου...κοντεψα να σκασω απο την στεναχωρια μου...

πως περασατε τα Χριστουγεννα'/??εμεις ωραια οικογενειακααα

Καλημερα κοριτσαρες :!::!:

Χρονια πολλα με υγεια πολλα χαμογελα και φυσικα δουλεια ;)

Εγω αυτες τις μερες δεν μπορεσα να μπω γιατι δεν ειχα χρονο απο τα τραπεζωματα

και τα ξενυχτια :)

Αλλα δεν μπορω να πω δεν εχω παραπονο περασα τελεια :!::!::!:

Αλλα τωρα δυστυχως εδω στην δουλεια :(

Ανθη μου τι κανεις :?:

Στειλε και κανενα μελομακαρονο και σε μενα........και εγω 5-5 τα τρωω :lol::lol::lol:

Ερεεεεεεεεεεε διαιτα που εχει να πεσει μετα τις γιορτες................

Η αδερφη μου που ρωτησες παιζει αρκετα με τον μικρο τον αγαπαει παρα πολυ και

φυσικα τον προσεχει σαν θεια που ειναι :D

Σταμουλα να σου ζησει ο παιδαρος :!::!::!:

Χαιρομαι που τα πανε καλα τα αδερφακια και μακαρι να συνεχισουν ετσι και να μην

εχεις παρατραγουδα :lol:

Φανταζομαι αυτα τα Χριστουγεννα θα ειναι τα καλυτερα για σας :D

Τονια τι ηταν αυτο :?:

Φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες...........πως ειναι τωρα ο μικρος :?:

Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα :)

Ασπακι τα φιλια μου :!::!::!::!::!::!:

kalimera..ti kanete?>εμεις ειμαστε καλυτερα τωρα...ο αλεξ ειχε εφιαλτες το βραδυ ο μπεμπης τα δικα του οποτε ξαναξενυχτησα χαχα!!!αυριο θα παμε στο νοσοκομειο να τον ξαναδουν και την επομενη βδομαδα θα κοψουμε τα ραμματα...αντε να δουμε...γλωσσοφαγια μεγαλη ηταν τελοςπαντων

Καλημερα :!::!::!:

Εχω μια νυστααααααα i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)

Δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα.............

Εχθες ο αντρας μου πηγε καζινο στα Σκοπια και μου εφερε κολωνια κερδισε και 200ε

αλλα τα 150 του τα πηρα πρωι-πρωι γιατι νευριασα που πηγε και δεν με πηρε μαζι του

θα ξυπνησει και θα τα ψαχνει αλλα ας προσεχε :!::!::!::!::!::!:

Σημερα εχουν γιορτουλα στο χωριο μας την κανει ο δημος μας και θα εχουν Αγ.Βασιλη να μοιρασει

δωρακια στα παιδια οποτε το απογευμα θα παμε με τον μικρο εκει ;)

Ανθη Α-Π-Ο-Υ-Σ-Ι-Α :!::!::!::!::!::!:

Ασπακι ελπιζω να εισαι καλα και να πηρε τα πανω σου :D

Τονια σε ξενυχτησαν τα καμαρια σου ε :?:

Ευχομαι να ειναι καλα ο μικρος..........

Παω να κανω το δευτερο καφεδακι μπας και ανοιξει το ματι γιατι δεν

με βλεπω καλα...........

φιλακιααααααααααααα :D

kalispera..ti kanete?εγω ειμαι τοσο κουρασμενη!!!ο μικρος μας ξανυχταει καθε βραδυ...δεν αντεχω αλλο αυτη την κουραση!!!ο αλεξανδρος πηγε με τον μπαμπα στο νοσοκομειο καλα ειναι την δευτερα ελεγχος παλι και σε 10 μερες θα τα κοψουμε...το τραυμα ειναι βαθυ και μεγαλο...

τα μικρα σας τι κανουν?

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Βασούλα μου χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο καλά. Εϊναι κοντά σας τα Σκόπια ε;;; Εγώ πάντως στη θέση σου θα χαιρόμουν αν δε με έπαιρνε μαζί του ο άντρας μου στο καζίνο. Μια φορά πήγα και σκυλοβαρέθηκα τη ζωή μου..Δεν παλεύεται εκεί μέσα. Πάντως καλά ξηγήθηκες και πήρες τα 150 ευρωπουλάκια ;););):lol::lol::lol: Πέρασε όμορφα ο Δημητράκης στη γιορτούλα με τον Άγιο Βασίλη;;

Τόνια μου πώς είναι ο Αλέξανδρος;;; Πονάει το ζουζούνι;;; Λογικά μετά από αυτό θα είναι πιο προσεκτικός ε;;;; Θα τρόμαξε και αυτός όπως τρόμαξες κι εσύ...Περαστικούλια γρήγορα γρήγορα. Ο μικρός γιατί ξυπνάει τα βράδια;;;Θέλει γάλα ή απλά έχει κέφια για παιχνίδι;; Κοιμάται εύκολα μετά;;

Τελικά κορίτσια σήμερα ο παιδοχειρουργός το άνοιξε το πουλάκι του Πάνου. Η κρέμα που μας έδωσε αρχικά έκανε αρκετά καλή δουλίτσα αλλά δεν άνοιξε το πουλάκι όσο έπρεπε. Κατά τη διάρκεια της επεμβασούλας ο Πανούλης ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΑΡΑΛΛΕΟΣ!!! Σφιγγόταν για να μην κλάψει και υπέμενε τη μοίρα του..Ο γιατρός μας έλεγε συνέχεια να τον χαιρόμαστε..Μετά όμως κορίτσια τα είδε όλα το αγοράκι μου. Κατούρησε στη μία το μεσημέρι και επειδή πόνεσε πολύ ξανακατούρησε στις 10 το βράδυ. Εντωμεταξύ να κλαίει γιατί ήθελε τσίσα και κακά και να μη θέλει να πάει..Τραγικό. Δυο-τρεις μέρες μας είπε ο γιατρός πως θα κρατήσει ο πόνος. Πίνει παυσίπονα και του βάζουμε αντιβιωτική κρεμούλα στο πουλάκι. Πέρασε ζόρικα ο Πανούλης αλλά με έκανε περήφανη για το πόσο θαρραλέος ήταν. Φούσκωσα σαν κουκουβάγια :lol::lol::lol:

Αυτά τα νέα μας. Πολλά φιλάκια!

Καλημερα κοριτσαρες :!::!::!:

Εχω ξενερωσει με την δουλεια δεν θελω αλλο να ερχομαι δεν εχει

απολυτως τιποτα και εμεις σαν τα χαζα καθομαστε και περιμενουμε το

τιποτα :twisted::twisted::twisted:

Αυριο τελευταια μερα και μετα και παλι απο Δευτερα φετος δεν καταλαβα και πολλα :(

Εχθες πηγαμε στην γιορτουλα περασαμε πολυ ομορφα χορεψαμε και πηρε ο μικρος και

τα δωρακια του ;)

Ανθη μου θαραλλεος ο μικρος μπραβο του :)

Φανταζομαι πονο τρελο θα εχει..........

Ηταν τελειως κλειστο :?:

Εμας ο παιδιατρος μας το ανοιξε οταν εγινε 1χρ.μετα το ανοιγαμε εμεις στο μπανιο

αλλα δεν το ανοιγα και πολυ καλα απο τον φοβο μου και ετσι πηγαμε το ανοιξαμε και παλι

Τωρα που πηγαμε σε εναν αλλο παιδιατρο μας ειπε να μην το πειραζουμε κααθολου και αυτο

θα ανοιξει μονο του με τα χρονια τι να πω δεν ξερω ολοι εχον διαορετικη γνωμη.....

Ο μικρος το ανοιγει πλεον μονος του αλλα δεν παει μεχρι τερμα.............

Λες να παω να το κοιταξω σε παιδοχειρουργο :?::?::?::?:

Παντως δεν εχει προβλημα με το κατουρημα ο μικρος ................

Τονια τι εγινε αυπνιες ο μικρουλης :?:

Τι επαθε :?:

Πρεπει να πονεσε αρκετα ο Αλεξανδρος με το χτυπημα

:(

Περαστικα να ειναι................

Ασπακι ελπιζω να εισαι καλα και να περνας τελεια ;):!::!::!::!:

Τα φιλια μου σε ολες.............

Βάσω μου τον πήγαμε σε παιδοχειρουργό γιατί ήταν εντελώς κλειστό.Μόνο μια τρυπούλα σαν το κεφάλι της καρφίτσας υπήρχε απ' όπου και κατουρούσε χωρίς πρόβλημα βεβαίως..Τον πήγαμε πρώτη φορά όταν ακόμα φορούσε πάνα και μας είπε ο γιατρός να τον πάμε μόλις την κόψει. Τελικά τον πήγαμε ξανά πριν κανά μήνα και μας έδωσε μια κρέμα. Μας είπε ότι με αυτή την κρέμα ανοίγει στα περισσότερα αγοράκια. Άνοιξε αρκετά αλλά δεν κατέβαινε ως κάτω και αναγκάστηκε να επέμβει ο παιδοχειρουργός. Μας είπε ότι από εδώ και στο έξής πρέπει ΠΑΝΤΑ να το κατεβάζουμε στο μπάνιο γιατί μπορεί πολύ εύκολα να ξανακλείσει και η δευτερογενής φίμωση είναι πολύ χειρότερη..Πάντως αν του Δημήτρη του ανοίγει αρκετά τότε σίγουρα η κρέμα αυτή θα βοηθούσε πολύ. Εμάς πάντως ο παιδίατρος μας είχε πει να το δει παιδοχειρουργός..

Σκέφτομαι ότι την Τρίτη ξαναπάω για δουλειά και ΞΕΝΕΡΩΝΩ απίστευτα...Καλά ήταν αυτές τις μέρες γαμώτο μου...Έχεις δίκιο πάντως να νιώθεις έτσι αν δεν έχετε δουλίτσα..Κάνε υπομονή...

Αν δεν καταφέρεις να ξαναμπείς μέσα στο 2011 εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά σε σένα και στην οικογένειά σου!

Τόνια πώς είναι ο Αλέξανδρος τώρα;;

Άσπα ελπίζω να είσαι καλύτερα..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Φιλάκια!

Καλημερα :!::!::!:

Ειμαι χαλια μου ηρθε περιοδος ξενερωσα απιστευτα και για πρωτη

φορα εχω και αναγουλες τι ειναι αυτο παλι ενας θεος ξερει...............

Τελευταια μερα στην δουλεια σημερα μετα Δευτερα παλι ουτε αλλαγη χρονου θα καταλαβω

ουτε τιποτα........ενα απλο σ/κ :(

Εκανα εχθες και τα τελευταια μου ψωνια για την πρωτοχρονια γιορταζω κ θα κανω τραπεζι......

Ανθη μου μιας και πιασαμε συζητηση για τα πουλακια :lol::lol: να σου πω τι κρεμα ειναι αυτη

πως την λενε :?:

Εμας ειναι απο την μια μερια λιγο κλειστο το πετσακι σαν κολημενο αλλα ανοιγει......

Αχ τι να πω μωρε ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του σε αυτο το θεμα και δεν ξερω τι να κανω....

Παντως θα πρεπει να προσεχετε παρα πολυ να μην ξανακλεισει και τον δικο μου οταν του

το ανοιξε ο παιδιατρος εκλεισε αμεσως μετα τις δυο μερες απο λαθος δικο μου που φοβομουν να

του το ανοιξω εγω.....

Αγορια μια ζωη με τα πουλια τους θα ασχολουμαστε :lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχομαι παντως να μην χρειαστει να πατε ξανα.......

Τονια τι κανει ο μικρος σου ολα καλα :?:

Το μπεμπε ηρεμησε η πεφτει σας ξενυχταει :?:

Ασπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D

Να σας ευχυθω και εγω αν δεν ξαναμπω να εχετε μια καλη χρονια γεματες υγεια

εσεις και οι οικογενειες σας δουλεια και ευτυχεια..........

Θα τα ξαναπουμε και παλι απο την Δευτερα φιλια πολλα σε ολες :)

καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε?ο αλεξανδρος ειναι μια χαρα..την δευτερα θα τον ξαναδει η γιατρος και μετα απο μια βδομαδα θα κοψουμε τα ραμματακια...ο απολλωνας ξυπναει 3-4φορες την νυχτα και μας εχει ταραξει!!!αυριο ερχονταο οι δικοι μου μονο για ενα βραδυ γιατι δουλευει ο πατερας μου μετα...ευχομαι να περασετε υπεροχα και να εχετε μια καλη Χρονια!!!!με υγεια και ευτυχια...

Γεια σας κορίτσια! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ!!! Καλά περάσατε;; Εμείς καλά. Οικογενειακά και πολύ φαγητό!Ο Πάνος έχει ακόμα φοβία με τα τσίσα και δεινοπαθώ κάθε φορά για να κάνει. Θεωρώ ότι δεν πονάει πλέον. Ψυχολογικό είναι πια το θέμα..

Βασούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή σου! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Μη στεναχωριέσαι για την περίοδο. Έχεις ήδη ένα παιδάκι και επομένως θα έρθει και το δεύτερο. Είναι θέμα χρόνου. Όσο για τις αναγούλες μου έχει τύχει κι εμένα να έχω όσο περιμένω περίοδο και 1-2 μέρες αφού έρθει. Μην ανησυχείς. Περάσατε καλά στο τραπέζι που έκανες;;;Μαγείρεψες πολλά φαγητά;;

Η κρέμα που του βάλαμε λέγεται Flixotide αλλά μπαίνει με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν κάνεις απλώς επάλειψη.

Τόνια ήρθαν οι δικοί σου; Περάσατε όμορφα; Κρίμα που έκατσαν τόσο λίγο..Μπράβο ο Αλεξανδράκος σου που είναι καλά! Θηριάκι!

Άσπα;;; Πού είσαι βρε ψυχή;;; Πες μας κανένα νέο σου..Χρόνια πολλά!

Αυτά και για σήμερα! Φιλάκια σε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!!!!ΠΩς ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΕΜΕΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΓΟΝΕΙς ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩς ΤΕΛΕΙΑ ΡΙΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΦΑΓΑΜΕ ΠΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Α!ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩς ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ

Καλη χρονια και ευτυχισμενο το 2012 ευχομαι σε ολες μας..........

Δυσκολευομαι να γραψω κατι επαθε το μαμυ και τα δειχνει ολα περιεργα...

Ειπα να δωσω ομως το παρων

Περασαμε πολυ ωραια αλλα αυτο που εμεινε 2μερες τωρα ειναι μια

ωραιοτατη ψυξη οο αυχενας μου με τρελαινει στον πονο εχω κ ιστορικο

και ειμαι σαν ρομποτ στις κινησεις μου..........

Δεν σας σχολιαζω γιατι αδυνατο ετσι........

Φιλια πολλα κουκλες

Καλημερα κοριτσαρες :!::!::!:

Επιτελους εφτιαξαν το μαμυ τι ηταν αυτο ακρη δεν εβγαζα...........

Σημερα ειμαι πρωινη στην δουλεια 2ηωρα σχολαω :D

Ανθη μου τι κανει ο μικρουλης σου :?: Ξεπερασε το σοκ με το πουλακι του :?:

Την κρεμα την εγραψα και σκεφτομαι οταν παω παιδιατρο να τον ρωτησω η να παω σε

παιδοχειρουργο για να παρω μια δευτερη γνωμη....

Οσο για το τραπεζι περασαμε πολυ ωραια οικογενειακα και με τους κουμπαρους μου

ευτυχως ειχα και την μανουλα μου που με βοηθησε αρκετα μπορω να πω :lol::lol:;)

Τονια μου τι εγινε τελικα με τον Αλεξανδρο πως ειναι :?:

Βγαλατε τα ραμματα :?:

Φανη μιας και κερδισες το φλουρι σιγουρα το 12 θα ειναι η χρονια σου ;)

Τι κανουν τα μικρα σου :?:

Καλως την Ερη που χαθηκες εσυ :?:

Καλη χρονια να εχεις..............

Η φωτο στο προφιλ σου φοβερη..............

Ασπακι μου γλυκο που εισαι :?:

Ακομη σε αδεια εισαι :?:

Φευγω παω για τον δευτερο καφε γιατι ενας=κανενας...............

Φιλια πολλα

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;

Σας έχω νέα...Είμαι εγκυούλα!!! Μια φοβισμένη και αγχωμένη εγκυούλα αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια της Παναγίτσας θα πάνε όλα καλά! Ακόμα δεν έχουμε ακούσει καδούλα και γι' αυτό είμαι κάπως διστακτική...Σκέφτομαι τα λίγα περιθώρια που έχω για ξεκούραση και με πιάνει ένας πανικός αλλά με βοηθά πολύ ο άντρας μου και η μαμάκα μου!

Βασούλα μου έκανα την αρχή! Εύχομαι ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να μας πεις κι εσύ τα ευχάριστα για να λέμε μαζί τον πόνο μας :lol::lol::lol::lol::lol:Βρες τις γόνιμες και ΟΡΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Έρη μου πολύ όμορφη η φωτό στο προφίλ σου! Καλή χρονιά και σε σένα! Να περνάς πιο συχνά και από εδώ να μας λες τα νεά σου!

Φανή μπράβο για το φλουρί! Φέτος λοιπόν θα είναι η χρονιά σου!

Αυτά!!! Είχα νέα, δεν μπορείτε να πείτε ε;;;

Φιλάκια πολλά και δώστε μου πολλές πολλές ευχούλες να πάνε όλα καλά!

kalispera xronia polla kai kali xronia!!!

ο αλεξανδρος εκοψε την δευτερα τα ραμματα και το ιδιο απογευμα ξαναπηγαμε στο νοσοκομειο γιατι ετρεχε επεσε στην σιφινιερα και εκοψε τα χειλη..εκανε ενα ραμμα κ την δευτερα θα το κοψουμε..πολυ γκαντεμια σκεφτομαι να κανω ευχελαιο

Ανθη μου ειμαι παρα πολυ χαρουμενη [smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif]:-bd \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Ειναι τα πιο ευχαριστα νεα που εχω ακουσει αχ πραγματικα δεν μπορω να σου περιγραψω την χαρα μου

σου ευχομαι ολα να πανε τελεια :D:D:D:D:D:D:D:D

Με πηρες τα μυαλα τωρα δενσχολιαζω τιποτα αλλο...................

Αχ μακαρι παναγιτσα μου να μεινω και εγω το θελω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :!::!::!::!::!:

Τα φιλια μου.............

Βασούλα μου πολύ με συγκινείς......Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ για την ευχούλα σου!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας πεις κι εσύ πολύ πολύ σύντομα ευχάριστα νέα γιατί χρειάζομαι συνοδοιπόρο!!!!!! Έλα φιλενάδα....ΟΡΜΑ στον αντρούλη σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για μένα, πολλά νεύρα, κλάμα, άγχος, κούραση, υπνηλία αλλά και πολλή χαρά!!! Θα σας πρήξω κοινώς :lol::lol::lol::lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΕ .....ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑς ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΑΣΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....ΜΑΚΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑς ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΗΧΩς ΚΑΜΜΙΑ ΚΩΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑς ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.....ΧΡΕς ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗς ΝΥΦΗς ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ......ΦΙΛΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Έκανα μέρες να γράψω και ομολογώ ότι χάρηκα ιδιαίτερα με τα υπέροχα νέα της Ανθής!!!! Με το καλό κοριτσάκι….μπήκε για τα καλά η χρονιά εεε?? Είδες τι σου κάνει η άδεια???

Βασούλα να παραδειγματίζεσαι εσύ και να είσαι η επόμενη εύχομαι που τόσο το θέλεις!!!

Όλα θα γίνουν…χαλάρωσε και θα έρθει!

Εχθές εμείς είχαμε γιορτούλα, γιόρταζε ο άντρα μου, Φώτης…και είχαμε αρκετό κόσμο. Περάσαμε πολύ όμορφα και το καλό ήταν ότι όλοι ήρθαν σχετικά νωρίς και έτσι δεν το ξενυχτίσαμε. Βέβαια αργήσαμε να κοιμηθούμε διότι μάζεψα λίγο το σπίτι, κυρίως έβαλα πλυντήρια για τα πιάτα και μάζεψα τα υπόλοιπα φαγητά κλπ.

Σήμερα όλο το πρωί καθάριζα και το απόγευμα είχαμε παρέα….ήρθε μια φίλη της Μαρίας μου από τον παιδικό να παίξουν μαζί. Δεν φαντάζεστε χαρά που έκανα η κόρη μου μόλις ήρθε η αγαπημένη της φιλενάδα….

Έτσι γνωριστήκαμε και με την μαμά, διότι τόσο νωρίς που την πάω εγώ μερικές φορές την μικρή σχολείο, δεν βλέπω καμία μαμά και έτσι δεν έχω γνωρίσει καμία.

Αύριο το πρόγραμμα λέει φαγητό στα πεθερικά και το απόγευμα έχει πάρτι ο μικρός του κουνιάδου μου…..φούλ πρόγραμμα λοιπόν όλο το 3ήμερο!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες & καλή χρονιά!!!!

Τι κάνετε έχω χάσει φυσικά πολλα νέα ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα στις γιορτες αν κ φέτος ήταν διαφορετικές ομως ηταν περισσότερο καλές απο όσο περιμενα...

φιλακια σε ολες & να ξερετε οτι σας σκεφτομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...