Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο16! Γεννητούρια Τέλος!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Γιωργο μου...Μεγαλωσατε πολύ!

Χριστινάκι θα στο ξαναπω...κουκλος ο γιος σου!

Ο Στέφανος μου εδω κ 3 μερες ενω πεινάει τρώει τα πρώτα 60 μλ κ μετά κλαιει κ νευριαζει.Δεν φταίει το ρεψιμο γιατι μια χαρα ρευεται,ούτε ποναει γιατι απλά νευριάζει.Κι αν σηκωθώ κ περπατησουμε τα ξεχναει όλα.Πεισματα μου κάνει! Πηρα το γιατρο σημερα γιατι απελπιστηκα κ μου ειπε να του δωσω οσο θελει κ μετα να του ξαναδωσω γαλα την επομενη ωρα που πρεπει να φαει κι ας κλαιει. Για να καταλαβετε ποσοο με δουλευει χθες τον πηρε ο αντρας μου για να του δωσει το γαλα του κ ηταν αγιος!Το ηπιε μια χαρα!!Αφου με ειχε σκασει πρωτα εμενα!

Μου κανει νάζια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βρε μαρακι μου σου κανει ναζακια βρε χεχχεδινε του οσο θελει μετα αφηνε τον λιγο και μετα ξαναδινε του το υπολοιπο κανονικα αμα πειναει θα το φαει ολο. :lol: σε παιδευει ε?

χριστινακι μου τον βλεπω και ειναι σαν να βλεπω εσενα ειστε ολοιδιοι :lol: κουκλος κουκλος ! να το χαιρεστε!!! μεγαλωσαμε καλο βρε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν βρε παιδια θα το ξαναπω , ναι ξερεις τι ευκολια τωρα που κοψαμε την αποστειρωση πω πω υπεροχα! σε λιγ αλεπτ αειμαστε ετοιμοι για να παμε εξω . να σχολασω και θα σας βαλω φωτο να το δειτε :lol::lol: οση κρεμουλα ρυζαλευρο εμεινε την εφαγα εγω ηταν ωραια! :lol:

Απολαμβάνεις κι εσύ τις κρεμούλες Γιωργο ε??Κ καλά κάνεις!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μου κάνει νάζια...η φάση είναι οτι θέλει το γάλα του...αλλά θέλει να κάνουμε κ βόλτες να βλέπει τι γίνεται γύρω του!!!Τώρα ήπιε 100 μόνο (πίνει 150), θα τον αφησω μέχρι τις 2 που θα ξαναφάει για να το πιει όλο!!

Eνα μεγαλο καλημερα στην παρεα κ απο εμενα ..δεν εχω διαβασει τίποτα γιατι εχω δουλεια στο γραφείο..........

μάκια στα μωράκια.......................

Καλημερούδια αν και μεσημέριασε

Γιώργο στους 5 μήνες ξεκινήσατε τις κρεμούλες;;;

Εμας μας είπε στους 6 μήνες άρα έχουμε ακόμη.

Μαράκι μας κάνει και μας νούμερα, εκεί που έπινε όλο του το γάλα το πίνει τώρα με δόσεις.

Πήγαμε στα γενέθλια των διδύμων του αδερφού μου χτες, έγιναν 2 χρονών και πάλι ιδιοτρόπεψε, βέβαΙα γινόταν χαμός και δυσανασχέτησε ο δικός μου, είχε συνέχεια κατεβασμένα τα μουτράκια του με το που ρθαμε σπίτι έγινε κεφάτος.

καλημερα νικολ μου καλη συνεχεια να εχεις!!!!

ναι χρυσταλλενη μου εμας ειπε και ξεκινησαμε !!!!! σχετικα με το γαλα εδω και 2 εβδομαδες του δινουμε 180 μλ και το πινει ολο μας ειπε οτι μπορουμε να δοκιμασουμε να του δωσουμε και 210 μλ . φυσικα και τωρα με την κρεμουλλα θα πινeι πιο λιγο λογικα ετσι. θα ξεκινησουμε και με το γαλα s26 αλλα με το satge 2 .μεχρι τωρα ειμασταν στο stage 1 . ;);) σχετικα με τα κακακια εχει μερες που κανει καθε μερα εχει μερες που κανει καθε 2 μερες . με τον υπνο το καλο στρωσαμε κοιματε 8, 9 την νυχτ ακαι ξυπνα το πρωι μαζι μας 6μιση 6:40 μια χαρουλλα .εχω παρατηρησει οτι μετα τους 3μιση μηνες τα μωρακια αρχιζουν και στρωνουν .επιτελους να κοιμηθουμε και λιγο :lol::lol::lol:

Νικολ μου καλή δουλειά!

Χρυσταλλενη μου να σας ζησουν τα διδυμάκια!Ο γιος σου μάλλον θελει αποκλειστικοτητα γι'αυτο γκρινιαζει :lol::lol::lol: Για το μαγαζι που λεγαμε για τη βαφτιση (μην γραψω ονομα) οι τιμες που σου ειπαν ειναι για την αιθουσα πολυτελειας...ειναι κι αλλη αιθουσα με 15ε το ατομο.Ξαναρωτα...

παδια εμεις εκι που θα βαπτιφτισουμε ειναι μαι πολυ ωραια ταβερνα τιμη 22 ευρω το ατομο λιγο ακριβουτσικη αλλα περιλαμβανει ολα τα ποτα , φαγητο μεζεδες , κοτοπουλο και απο ολα , μαζι και η ορχηστρα πολυ ωραιο περιβαλλον , κλειστος χωρος ,με αιρκοντισιον , πανω απο ολα ειναι πολυ κοντα στην εκκλησια που θα βαπτισουμε , εχει καμποσο παρκιγκ για ολους , μας αρεσε παρα πολυ ειδαμε λιγο την τιμη μαζι του και τον κλεισαμε . ;);)

Kαλημερα κοριτσακια!Τι κανετε;Εγω δεν κοιμηθηκα πολυ καλα και νυσταζω...

Δεν ειναι πως δεν κοιμαται η μπεμπουλα,απλα εγω εχω συνηθισει να κοιμαμαι πολυ περισσοτερο. :oops:

Μιχαελα,το ωραριο που περιγραφεις το κανει καθε βραδυ η μπεμπουλα μου,αλλα δεν μου αρκει. :oops: Χθες πχ.εφαγε στις 8:30,μετα στις 12:30 και μετα ξανα στις 5:30...Αλλη μανουλα θα ηταν χαρουμενη,εγω ομως ΝΥΣΤΑΖΩΩΩ! :oops: Θελω να ερθει η ωρα που θα κοψει το νυχτερινο γευμα...Καμια φορα οταν φαει στος 5 δεν ξανακοιμαται,καμια φορα ναι.

Κρυσταλλενη μου καλημερα!

Νικολ καλη δουλεια!

Γιωργο μεγαλωσατε και τρωτε και κρεμουλες;

Τιτινα κουκλος ο μικρος!

Συμπεθερα και εμενα θελει αγκαλια και βολτα καμια φορα για να ηρεμησει!Και συνηθως αμα δεν μπορει να κοιμηθει θελει να πιπιλισει το στηθος!Εφτιαξες την σαλτσα;Πως βγηκε;

Πιπιτσα,η μικρη μου και εμενα κοιμαται μετα τα γευματα.Πανω στο στηθος συνηθως...Οποτε μολις κοιμηθει,ντυνομαστε και βγαινουμε για καφε! :lol: Χαμπαρι δεν παιρνει! :lol: Το ιδιο μπορεις να κανεις και εσυ για να μην κουβαλας θηλαστρα μαζι σου. ;)

Τωρα εμενα εχει αρχισει και ξεχωριζει την μερα με την νυχτα νομιζω,αφου τα πρωινα μενει ξυπνια.Κοιμαται το μεσημερι και μετα ξανα στις 8 το βραδυ.Στο ενδιαμεσο μενει ξυπνια και παιζει.Την νυχτα τρωει και ξανακοιμαται.Τα ξημερωματα δυστυχως δεν κοιμαται συνηθως μετα το γευμα,σου λεει ξημερωσε ΞΥΠΝΑΑΑΑ!!! :lol:

Θηλαστρο εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω.Η μικρη δεν πιανει μπιμπερο,το αηδιαζει.Ασε που βαριεμαι και να αντλω.Αν καποια φορα χρειαστει,θα βαλω ενα σεντονακι και θα την θηλασω και εξω.Σπαραζει οταν πειναει,δεν προκειται να την αφησω νηστικη.

Να ξερεις πως οσο δινεις μπιμπερο,τοσο δεν θα θελει το στηθος το μωρο. ;) Το θηλαστρο μειωνει την παραγωγη οταν δεν εχει εδραιωθει η γαλουχια.Καλο ειναι να τον βαζεις απευθειας στο στηθος τουλαχιστον οταν εισαι σπιτι ...

Ατε ρε Μαράκι έχει και αίθουσα πολυτελείας :lol: Δεν μου το παν αυτό, εγω δεν ρώτησα για αιθουσα πολυτελείας. Όπως και να χει θα κλεισουμε εκεί που σου πα. Και εμας Γιώργο 22 ευρώ το άτομο.

κλεισαμε και εκκλησία και φωτογράφο, ο φωτογράφος μας είναι αρκετά ακριβός - 900 ευρώ - αλλά ελπίζω να μας κάνει καλύτερη τιμή μιας και μας έκανε και το γάμο μας. Δεν κοιτάξαμε πουθενά αλλου, οι φωτογραφίες του είναι τέλειες

Κοίμησα το μικρό και μολις ήρθαν να μου βάλουν κουρτινόξυλα και απ το θόρυβο ξύπνησε :evil:

Γιωργο μ εμεις 15ε το ατομο κ τα εχει κι ολα αυτα που εγραψες!

Συμπεθερα απλά σου βγαινει κουραση γι'αυτο θες κι αλλο υπνο..θα δεις οτι οσο μεγαλωνει τοσο θα στρωνει στον υπνο.

Χρυσταλλένη διαπραγματευσου την τιμη του φωτογραφου.Εγω δεν εκλεισα ακομα κ πρεπει να το ψαξω!

Δεν ξερω τι επαθε σημερα αλλά δε δεχεται να τον αφησω απο την αγκαλια μ.Σπαραζει στο κλάμα!

AX MWRE EINAI KOUKLOS O GIOKAS MOU....FTOU FTOU...ONTWS EINAI OLOIDIOS ME EMENA...DEN TO PERIMENA ME TIPOTA..EGW HTHELA NA MOIAZEI STON ANTRA MOU ALLA ENTAXEI NWRIS EINAI AKOMA TA MWRAKIA ALLAZOUN... :P:P:P:P:P ELPIZW TOULAXISTWN NA PAREI TON XARAKTIRA TOU :D:D:D:D:D

MARAKI SOU KANEI KAI ESENA NAZIA O MIKROS E?????????EMENA ENW TO VRADY XYPNAEI ANA 3-4 WRES TA PRWINA PEINAEI STIS 2....AYTO MALLON GINETE EPEIDH KOUNIETE OLH THN WRA KAI LOGIKA PEINAEI PIO GRHGORA E????????????AFHSTE POU EINAI KAI POLY XESTROULIS...XAXAXAXAXAXAXA!!!!

Γειά σας φιλενάδες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε Τι κάνετε?

Μιχαέλα ΤΕΛΕΙΑ η φωτό του προφίλ σου!!! Είναι κούκλες και οι 2 σου κόρες!! Φτού φτού!!

Πιπίτσα μου για ακτινογραφία που ρωτάς δεν γνωρίζω... :roll::roll: περαστικά για το χέρι... Πολύ ωραία και τα 2 ονόματα που διαλέξατε! Λίιγο πιο πολύ το Αχιλλέας! ;) Δεν στέλνεις τη πεθερά σου και κατα εδώ, που έχω μια απλώστρα σίδερο να κάνω? :lol::lol::lol::lol: Τα νυχάκια εγώ του τα κόβω συνέχεια εδώ και αρκετό καιρό!! Κόψτα όταν κοιμάται για πιο εύκολα!

Μαράκι μπράβο τον Στεφανάκο που στρώνει με τα ωράρια ύπνου... το ίδιο κάνει και ο Κερέμ, ξυπνάει τρώει ξανακοιμάται κανένα 2 ωρο!! Ακόμα και σε αυτο μοιάζουν!!!

Είχαμε πολλές επισκέψεις χθές άσε ήρθαν όλοι μαζί (8 άτομα μέσα σε μερικές ώρες...) έφευγε η μία επίσκεψη ερχόταν η επόμενη!!! Και σήμερα που γυρίσαμε απο τη γιατρό είχαν έρθει 2 άτομα πάλι... μόλις έφευγαν τους πέτυχα (δεν είχαν ενημερώσει... )

Καλή αρχή με τη δίαιτα... 1/10 ξεκινάω και εγώ!! :D:D:D

Γιώργο αρχίσατε τις κρέμες??? Καλή αρχή λοιπόν!! Περιμένουμε φωτό!! Μεγάλωσε πολύ το αγοράκι σας!! Φτού φτού!!!

Χριστίνα μου μεγαλώσατε και εσείς!!! Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός με τα μωράκια μας??? Να τα χιλιάσετε!!! Τέλεια η φωτό σας!!! Απίστευτο μουτράκι ο γιόκας σου!!! Έχουμε το ίδιο κορμάκι!!! :lol::lol:

Μαράκι σου κάνει καψόνια ο Στεφανάκος σου??? Είχα διαβάσει κάπου ότι τα μωρά επειδή μυρίζουν το γαλατάκι της μανούλας και νομίζουν ότι θα τους δώσει βυζί δύσκολα δέχονται το μπιμπερό απο τη μαμά τους... γιαυτό έλεγε ότι είναι καλύτερα να τα ταίζει κάποιος άλλος με μπιμπερό. Λές να φταίει αυτό?

:lol::lol::lol: Γιώργο τρώς τις κρέμες του παιδιού??? :lol::lol: Και εμένα μου αρέσουν πολύ!! Ο άντρας μου λέει ότι όταν με το καλό ξεκινήσομε τις κρέμες θα παίρνει διπλή ποσότητα γιατί θα τρώω και εγώ!!! :lol::lol:

Νικόλ μου φιλάκια στον γιόκα σου!!!

Χρυσταλλενη μου μάλλον γουστάρει να έχει την ησυχία του ο δικός σου!!! :lol::lol::lol: Να σας ζήσουν τα ανιψάκια σας!!!

Νίκη μου υπομονή και θα έρθει και η δικιά σας σειρά να μην ξυπνάτε τη νύχτα!! ;););) Ρώτησα τη γιατρό για το ρηλάξ... μου είπε όσο είναι ξύπνιο μπορώ να το αφήσω όσο θέλω αλλά ΟΧΙ όταν κοιμάται... όταν κοιμάται να το βάζω στο κρεββατάκι του.

Μαράκι μήπως περνάει άλμα ανάπτυξης???

Χριστινάκι είναι εντελώς ίδιος με εσένα ο μικρός!! Και ο δικός μου στην αρχή εμένα έμοιαζε και τώρα έχει γίνει ίδιος ο μπαμπας του!! :lol::lol:

Λοιπόν να σας πώ τα νέα μας... Πήγαμε σήμερα και κάναμε το εμβόλιο μας... Μόνο όταν του έβαλε τη βελόνα έκλαψε μετά τον έβαλα κατευθείαν στο βυζί και δεν ξαναέκλαψε... Ρώτησα τη γιατρό μας για το ρηλάξ (είπα παραπάνω τι μας είπε) την ρώτησα αν μπορεί να ταξιδέψει και μέχρι που μπορεί να πάει... και μου είπε μέχρι το φεγγάρι!!! :lol::lol: οπότε δεν έχει πρόβλημα με τις αποστάσεις αν θέλουμε να πάμε κάπου ( το σκεφτόμαστε να πάμε μια βολτούλα πρός Κωνσταντινούπολη να ψωνίσουμε τα χειμωνιάτικα μας) οπότε μια χαρά! Την ρώτησα για την περιτομή (για το πότε είναι καλό να την κάνουμε) και μας είπε όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά και να μην περάσουμε τους έξι μήνες οπότε απο εβδομάδα θα ψάξουμε και αυτό το θέμα για να τελειώνουμε.... ΑΑ είμαστε 7300gr και 64 εκ.

Αυτάααα!!! Σας βάζω και μία φωτό με το ίδο κορμάκι που έχουμε με τον κούκλο της Χριστίνας!! :lol::lol::lol:

post-11183-13873937745537_thumb.jpg

Καλώς τη Γιελιζ μας! Μεγαλωνετε!! Μπραβο!!! Το γαλακτομπουρεκάκι σου οσο πάει τόσο πιο πολύ ομορφαίνει!! Βάλατε εμβολιο ε? Κι εμείς αύριο! Με την περιτομή τι γίνεται?Κάνετε κάποια τελετή?? :roll:

Λες να περνάει άλμα ανάπτυξης ο δικός μου?Τι να πω...απλά λεω μήπως έχει κάτι και δεν θέλει να πιει όλο του το γάλα??ΚΙ εκει που έπινε 150 τώρα με το ζόρι να πιει τα 120 μλ.Κατα τα άλλα είναι μια χαρά...

Για το γάλα που λες...δεν νομιζω να είναι αυτο γιατι τόσο καιρο έχει που πινει ξένο γαλα..

Ασε που το γαλα μου μειωθηκε πολύ και μάλλον θα παρω χαπακι να σταματησω εντελως.

Προσπαθησα να το αυξησω με πιο συχνες αντλησεις αλλα ειναι δυσκολο με τον Στεφανάκο μου, όλο αγκαλιτσες θέλει και δεν εχω κάποιον να μου τον κρατησει.Ασε που κάθε φορά που πάω να βγαλω γάλα αρχιζει τα κλαματα!! :roll::roll:

Αρχιζεις 1/10 εσυ τη διατροφή???Λες να το αναβαλω και να αρχισω 1η του μήνα?? :lol::lol::lol::lol: Εχω κ γλυκο στο ψυγείο και το λιγουρεύομαι!! :lol::lol::lol::lol:

YELIZ MOU EPATHA PLAKA ME TO FORMAKI..XAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!KOUKLOS EINAI MWRE O GIOKAS SOU!!!!GIA NA DOUME THA MOIASEI KAI STON ANTRA MOU O MIKROS???GIATI OLOI LENE OTI EINAI FTYSTOS EGW KAI EINAI KRIMA MWRE GIA TON ANTRA MOU...XAXAXAXAXAXA :P:P:P:P:P

KAI EMENA 120 PINEI...ALLES FORES STAMATAEI KAI STA 70 KAI STA 90 ANALOGA!!!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ Μαράκι μου!!! Άντε με το καλό αύριο και το δικό σας εμβόλιο!!!

Πολύ πιθανό να περνάει άλμα ανάπτυξης... ίσως γιαυτό κάνει και όλο αυτό και με το γάλα...

Με την περιτομή όποιος θέλει και μπορεί κάνει και τελετή... Καλείς κόσμο στο σπίτι διαβάζονται κάποιες προσευχές και μετά σερβίρεις φαγητό κτλ... Παλιότερα έκαναν και γλέντι με ορχήστρα κτλ.. σαν γάμος...ντύνανε και τα παιδάκια με ειδική στολή...και ερχόταν ο "ειδικός" και έκανε την περιτομή στο σπίτι... βέβαια τότε επειδή όλοι είχαν 3-4-5-6 παιδιά περίμεναν να τελειώσουν όλα τα γεννητούρια για να κάνουν τις περιτόμες σε όλα τα αγόρια της οικογένειας μαζί (κάποιες φορές και όλα τα ξαδέρφια μαζί) μιας και τα έξοδα ήταν πολλά για όλο αυτό... και έφτανε το μεγαλύτερο να παιδί να είναι σε ηλικία να πάει σχολείο... κανονικά μέχρι 1,5 ετών πρέπει να γίνεται για να μην το θυμάται το παιδί μετά... Τώρα οι γονείς που είναι στην ηλικία μου το κάνουν στο ιατρείο του γιατρού (δεν το κάνει ο καθένας τώρα πιά) και σε 5 λεπτά τελειώνει η υπόθεση... και αν θές να κάνεις τα υπόλοιπα (προσευχές φαγητό κτλ) τα κάνεις όποτε θές... η και καθόλου... εγώ σκέφτομαι να κάνω κάτι μικρό στο σπίτι για φίλους και συγγενείς (προσευχή και φαγητό ΌΧΙ γλέντια γιατί δεν τα μπορώ καθόλου) και να πάμε φαγητό και στο δημοτικό σχολείο για όλα τα παιδάκια!

Και εγώ έχω κάτι παγωτά και γλυκά στο ψυγείο και μόλις τα τελειώσω αρχίζω διατροφή!! :lol::lol: Θα έλεγα να μην αφήσεις το γλυκό να πάει χαμένο!!! :lol::lol:

Ήρθε ο άντρας μου και με ρωτούσε για τον Κερεμ πώς και τι (πήγαμε χωρίς τον μπαμπά μας σήμερα για εμβόλιο) και με καθυστέρησε!! :lol::lol::lol: Λές και του κάναμε έγχειρηση κάνει!!! Μόλις του είπα για την περιτομή μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα!!! :lol::lol::lol::lol:

YELIZ MOU EPATHA PLAKA ME TO FORMAKI..XAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!KOUKLOS EINAI MWRE O GIOKAS SOU!!!!GIA NA DOUME THA MOIASEI KAI STON ANTRA MOU O MIKROS???GIATI OLOI LENE OTI EINAI FTYSTOS EGW KAI EINAI KRIMA MWRE GIA TON ANTRA MOU...XAXAXAXAXAXA :P:P:P:P:P

KAI EMENA 120 PINEI...ALLES FORES STAMATAEI KAI STA 70 KAI STA 90 ANALOGA!!!!!!!

Χριστινάκι πολύ γέλιο αυτό με το φορμάκι! Απο τα ίδια μαγαζιά ψωνίζουμε φάινεται!!

Άσε το ίδιο έλεγα και εγώ (κρίμα μωρέ για τον άντρα μου) όποτε μου λέγανε ότι ο μικρός μου μοιάζει πολύ ότι είναι ίδιος εγώ κτλ.. και τώρα που λένε όλοι οτι έχει γίνει φτυστός ο άντρας μου, μου κακοφαίνεται!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eίδες ο μπαμπάς συγκινηση?? :lol:Δηλαδη εσεις δεν κανετε βαφτιση ε?Σορρυ που ρωτω απλα ειμαι ασχετη!

Ωραια η ιδεα σου...να τα φαω ολα κ μετα διαιτα! :lol::lol::lol:

Χριστινα μου, αλλαζουν τα παιδια αλλά κ σε σενα να μοιαζει ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι περηφανος ο αντρας σου!

Σκέφτομαι να πάρω αυτό για δώρο σε μωράκι (μαζί με ρουχαλάκια) Πώς σας φαίνεται? Είναι καλή ιδέα η θα κάνω χαζομάρα???

http://www.amazon.co.uk/Wooden-Photo-Album-Display-Frame/dp/B00561FJ68/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1317044106&sr=8-65

Άσε ο μπαμπάς μόνο που δεν έκλαψε.... όχι απο την συγκίνηση αλλά επειδή θα πονέσει ο γιόκας του νομίζει ότι θα είναι το ίδιο τραυματική εμπειρία όσο ήταν γιαυτόν που την έκανε 5-6 ετών και τα θυμάται όλα!!!! :lol::lol::lol::lol: Συγκεκριμένα είπε μα τι ψυχή έχει αυτό??? Τόοοσο δα τσουτσουνάκι να του το κόψουνε!!! (λές και θα κόψουν το τσουτσούνι και θα μειωθεί σε μέγεθος!!! :shock::shock: μόνο το πετσάκι αφαιρούν) :lol::lol::lol: ενώ άλλες φορές όταν μιλάει για το τσουσούνι του γιού του λέει "Έχει ένα τσουτσούνι ΝΑΑΑΑ " :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να πείς???? Άντρεεεες!!! Τότε βέβαια η επέμβαση γινόταν με νυστέρι και χωρίς αναισθησία και πονούσαν τα καημένα... τώρα πιά γίνεται με αναισθησία και λέιζερ και μόλις κάνει μια φορά τσίσα είναι σαν να μην έγινε ποτέ...

Δεν πειράζει Μαράκι μου που ρωτάς.... απο που να τα ξέρεις? Εμείς βάφτιση δεν κάνουμε άπλα όταν βάζουμε το όνομα στο μωρό του διαβάζουμε στο κάθε αυτάκι απο μια ειδική προσευχή και μετά του ψυθιρίζουμε στο κάθε αυτάκι 3 φορές το όνομα του. Αυτό πρέπει να γίνεται την 7η μέρα απόταν γεννηθεί. Και μετά κάνουμε και την περιτομή κάποια στιγμή...

NAI ONTWS AMA ARXISEI KAI MOIAZEI STON ANTRA MOU THA MOU KAKOFENETE META..XAXAXAXAXA MWRE GW PIO POLY TON XARAKTIRA TOU THELW NA PAREI KAI APO EKSWTERIKH EMFANISH AS MOIAZEI SE OPOION THELEI!!!!!!!!!

YELIZ MOU EXOUME THN IDIA SYSKEVASIA ME TA 4 FORMAKIA...VLEPW K STHN FWTO PROFILE SOU TO FORMAKI POU GRAFEI HELLO!!!!!!XAXAXAXA!!!!!TO EXOUME KAI AYTO!!!!!!!APO TON KWSTANTINIDH DEN TA EXEIS PAREI????????/

Απο Λητώ τα είχα πάρει εγώ Χριστινάκι... εμάς η συσκευασία είχε 6 κορμάκια. 26,50€ αν θυμάμαι καλά... εσείς πόσο τα πήρατε??

Ωραίες πεθερές έχετε όλες ρε!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Της μιάς της σιδερώνει τα ρούχα...της αλληνής στης αγοράζει κορμάκια στο μωρό!!! Μόνο η δικιά μου δεν κάνει τίποτα???? :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...