Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο16! Γεννητούρια Τέλος!!!!


Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!Τωρα πια μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι σας εχασα εντελως!!!!!!!!!!Ουτε νεακια σας εχω διαβασει,πληρη αγνοια.....Ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα ζουζουνακια σας ακομη καλυτερα!

Εμεις παλι οχι κ τοσο :(:(:( Η μικρη μου εδω κ μια εβδομαδα δεν ετρωγε καθολου,κ εννοω ουτε 10μλ κ αναγκαζομουν να τη κοιμιζω κ να τη ταιζω στον υπνο της για να φαει.Τα τελευταια βραδια επαψε κ να κοιμαται κ εχθες πηγαμε,παιδιατρο...ωτιτιδα κ στα 2 αυτακια πολυ προχωρημενη κ μαλιστα απο ιο,οχι κρυωμα.Καποιος την κολλησε :evil::evil: Φταιω εγω που σε ολους φωναζω να μην ερχονται αν αισθανονται αδιαθετοι κ να μην τις ακουμπανε χωρις πλυμενα χερια?Υστερικη με λεγανε αλλα δε βλεπω να κοπτεται κανεις να με βοηθησει..Εμβολιο δεν της καναμε,καναμε ομως στη μεγαλη η οποια εχει σημερα απιστευτη γκρινια κ πυρετουλη.Τα εχω παιξει κ ειμαι κ μονη ολη την ημερα....κατα τα αλλα η παιδιατρος μας βρηκε τελειες!Περασαμε οριακα τα 7 κιλα κ απο υψος ξεφυγαμε για τα καλα!Ξεπερασαμε τα 70 εκ. κ η γιατρος μας ειπε οτι ειναι πανω απο το ανωτατο οριο για τον μηνα τους!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα κ να προλαβω να διαβασω κ μερικα νεακια σας!Σας φιλω ολες κ τα ζουζουνια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σοφιτσα μου περαστικα σας!!!

Κ μεις 15 μερες τωρα εχουμε θεμα με το φαι..οχι τετοια μειωση αλλα αρκετη κ απο την μια μερα στην αλλη!!

Υπομονη κοριτσακι ολα θα περασουν!!

Καλε μεγαλωσατε πολυ εσεις!!!!!!!!!!

Φιλακια σα πατουσακια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου....τι κάνετε??Εμείς καλά είμαστε σχετικά...Μου ήρθε περίοδος και αρρωστησα κιολας...Με πονάει ο λαιμός, ευχομαι μην κολλησω τον μικρό μου! Αστε που απο την μερα που γυρισα απο το ταξιδι ξυπνάει στις 4, δεν κλαίει, καποτε ξανακοιμαται με την πιπίλα κάποτε θελει αγκαλίτσα για να κοιμηθει...Ελπιζω να το σταματησει συντομα αυτο....

ΚΑτερινάκι πώς ειναι ο μικρος? πώς περασατε το βράδυ?

Ευη μου κι εσυ πονας τα χερια? κι εγω πολύ...και που'σαι ακομα!!! :lol::lol:

Σοφάκι μου γλυκό μην στεναχωριεσαι καθολου...οποτε βρισκεις χρονο εμεις εδω ειμαστε...Περαστικα στις μικρες σου...δυσκολη η ωτιτιδα, ευχομαι να περασει γρηγορα! Μεγάλωσαν τα κοριτσακια σου...κ ειναι ψηλές..μοντελάκια!

Καλημερα Χρυσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Σοφια μου περαστικα στην μικρουλα σου...

Κατερινα,τι κανει ο μικρουλης;Εστρωσε με το φαγητο;

Πιπιτσα παλι καλα που δεν επαθε κατι το στομαχακι του...Δοξα το Θεο που βγηκε και η καλλιεργεια καλη!Για τον θηλασμο παλεψε το,αξιζει!

Συμπεθερα και η νυφη σου τα κανει μεσα στην νυχτα και πολλες φορες δεν την ακουω!Αφου δεν συγκαηκε μην αγχωνεσαι.Ανθρωπος εισαι,οχι ανιχνευτης! :lol: Πολυ μου αρεσε το ανιχνευτης! :lol:

Χρυσα μου καλημερα!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα!Φιλακια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερα καλημερα!Περαστικα!!!

Εμενα η μικρη σαν αν στρωνει σιγα σιγα...Το ελπιζω δλδ.Τρωει στις 12 και μετα παλι στις 5μιση.Χθες ξυπνησε στις 3 αλλα δεν πεινουσε,ηθελε να κανει κακα.Την αλλαξα και της εβαλα πιπιλα και ξανακοιμηθηκε.Να μαθαινει οτι δεν τρωμε μεσα στην νυχτα σιγα σιγα...Δεν εκλαιγε,αρα δεν πεινουσε... :roll: Εφαγε στις 5μιση,αλλα μετα δεν κοιμοταν...Ως συνηθως!Θα δουμε αν θα το κοψει και αυτο,να ξανακοιμαται τουυλαχιστον.Αχχχ,δυσκολο παιδακι στον υπνο,υπερκινητικο!Σας ειπα το ονομα μας;Το αποφασισαμε τελικα!

ΕΒΕΛΙΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον του χρονου το καλοκαιρι,γαμος και βαφτιση μαζι!Εχουμε κανει πολιτικο γαμο...Το Εβελινα το διαλεξαμε εμεις,το Χριστινα ειναι απο του πατερα μου που δεν ζει...Νομιζω οτι ταιριαζει με την φατσουλα της το ονομα!Εβελινα θα την φωναζουμε, να μην μπερδευεται και οταν μεγαλωσει και θελει θα την λεμε και με τα δυο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρες μου μου λείψατε εχω καιρό να μπω ..δεν προλαβαίνω........ :cry: ....δουλεια...διάβασμα...δουλειές.....ωρε όλα απο Δ........ :lol: ............δεν εχω χρόνο να διαβασω πολλα ...περαστικά στα μωράκια με την ωτίτιδα ....και Κατερινάκι μου περαστικά κ στο μικρό σου που έκανε πυρετο απο το εμβόλιο...και εμεις καναμε την Τριτη ..το 2ο....δεν εχω βάλει θερμόμετρο αλλα δεν είναι ζεστός........φτασαμε τα 7 κιλά ...και 63 πόντους ύψος...απο βάρος καλά είμαστε ε? κ είχα άγχος με το θηλασμό αν είναι αρκετό το γάλα.............

φιλακια στα μπουτακια...οχι τα δικά σας .. :lol: των μωρών σας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο!!

Αχ ωραια γαμος και βαφτυση μαζι...πολυ μου αρεσε

Ειναι ωραιο ονομα και της παει πολυ

Ευχαριστουμε! :D

Νικολ καλημερα!Φιλακια στον μπεμπακο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερα τελειο το ονομα κ οντως της πάει πολυ ομως! Ειδες που στρωνει σιγα σιγα? Οταν ξυπναει στις 5:30 αφου φαει αν της δωσεις πιπιλα κ την παρεις αγκαλιά δεν ξανακοιμαται? Εμεις ετσι κανουμε τις περισσότερες φορές..

Α κακάκια εμεις δεν κανουμε ποτε βραδυ, ετυχε μονο προχθες!

Θα κάνετε γαμοβαφτιση? Τι καλά....

Νικόλ μου ειστε σουπερ!!! Μεγαλωσατε κι εσεις...πώς περναει ο καιρος ε....

Να δουμε κι εμεις την αλλη βδομαδα που θα παμε πόσο μεγαλώσαμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια ακουω ολες να λετε για 7 κιλα και εμενα η μικρη μου το πολυ να ειναι 6500 κιλα και ο μεγαλος μου 4 μην.τοσο ηταν περιπου και η παιδιατρος μου ελεγε ειναι πολυ καλος απλα ηταν 67ποντους κ εβαζε καθε μηνα 800γρ εσας ποσα βαζουν δηλ κ ειναι 7 κιλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια μου!

Το νινακι μου κοιμαται στο ριλαξ και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο.

Νικη μου μπραβο αρχιζει και στρωνει η κουκλα μας.Θα το κοψει και το 5μιση που θα παει.Πολυ ωραιο το Εβελινα,αλλα και το Χριστινα μου αρεσει πολυ.

Εμεις απο κιλα παμε πολυ καλα.ειναι 6200 και 65εκ.περιπου 1 κιλο το μηνα παιρνει εως τωρα μονο με θηλασμο.Απο εδω και περα φανταζομαι θα βαζει πιο αργα βαρος.

Παω να φαω γιατι πεινασα.Μακαρονια ολικης με κιμα και σαλατουλα ροκα.γιαμι!γιαμι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς την τελευταία φορά που πήγαμε παιδίατρο, πριν 3 βδομάδες ήταν 6665 γρ. και 62 εκ υψος...Τωρα την άλλη βδομάδα θα πάμε να μας δει...

Εγώ έφαγα σουπίτσα τραχανά...Για το βραδυ δεν έκανα τίποτα, θα έχει σουπα κι ισως κάνω και κάτι άλλο για τον αντρα μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsakia!!!!!!!!!!

kaname ta emvoliakia mas!!!!eklapse arketa o mikroulis mou alla entaxei tou perase grhgora!!!!!!

TO VRADY VEVAIA ARXISE ENA KLAMAAAAAAAA APARHGORHTO TOU DWSAME STO TELOS LIGO NTEPONAKI GIATI DEN ANTEXA NA TON VLEPW ALLO ETSI KAI HREMHSE!!!!!!!!

SHMERA TO PRWI KSYPNHSE PALI ME POLY KLAMAAAAAAA DEN EIXE KANEI KAI KAKA TOU THN PROHGOUMENH ALLA EYTYXWS TA EKANE SHMERA KAI HREMHSE!!!!ALLA GENIKOTERA EXEI GINEI PLY KLAPSIARHS AFTES TIS MERES DEN XERW TO EMVOLIO FTAIEI H EINAI ALMA????????

KORITSIA EFTIAXA TO PIO EYKOLO KAI NOSTHMO KEIK POU YPARXEI!!!!!FTIAXNETE STO MIKROKYMATWN MESA SE MEGALH KOUPA TOU KAFE!!!!!!!!!!EINAI PENTANOSTHMO!!!!!!!!!!!DOKIMASTE TO KAI DEN THA XASETE!!!!!!!!!

EDW EINAI H SYNTAGH!!!!!!!!!

http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolat ... -lept.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια μανουλες!!!τι κανετε??

εμεις πολυ καλα μεγαλωνουμε!!!!η μπεμπα κοιμαται 8.30 - 9 το πρωι σερι,ειναι απιστευτο,μακαρι να κρατησει και να μην μας τα γυρισει μεγαλωνοντας!!σημερα ειπαμε και μια καινουρια λεξη 3 φορες συνεχομενα "ομι ομι ομι" χαχαχα τι πλακα εχει!!!

ιφιγενεια και μενα μια χαρα μου φαινεται η μικρη σου,ιδανικα!η δικια μου πριν 2 βδομαδες 2,5 μηνων που πηγαμε παιδιατρο ηταν 6.100 και 65 ποντους.

τονια μπραβο για το αντρακι σου,σουπερ που θηλαζετε και μεγαλωνετε κανονικα!!!

τιτινα τι ματακια εχει ο γιος σου?κουκλος φτου φτου,μπραβο και σε σας που μεγαλωνετε!!!και η δικια μου πολυ γκρινιαρα εδω και 2 μερες με κλαματα μεχρι που μελανιασε σημερα,δεν ξερω αν ειναι αλμα ελπιζω ναναι βεβαια για να περασει κιολας!!εκανε και κακα αλλα εκει συνεχιζε μεχρι που κοιμηθηκε ξαφνικα!τι να πω,περιργες φασεις ειναι αυτες!

beboulino πολυ ωραιο το ονομα σας!και μεις γαμοβαφτηση θα κανουμε τον μαη,κλεισαμε εκκλησια και κετερινκ και τωρα τα υπολοιπα!!!βαριεμαι λιγο να τα οργανωνω οσο να πεις θελει τρεξιμο και δεν ειμαι σε φαση!

αχ πειτε μου πως βαζερε τικερακια δεν τα καταφερνω!!!

πολλα φιλια σε ολα τα μωρακια μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι και Κατερίνακι ευχαρίστως να έρθω να σας κάνω τις δουλειές! Αλλά θα φέρω μαζί και τον Κερεμ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Γιατί εμείς μαζί κάνουμε τις δουλειές!

Πετυχημένο το ανιχνευτής!! :lol::lol::lol::lol: Έχει δίκιο η Κατερίνα Μαράκι δεν είμαστε ανιχνευτές κακακίων!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι είναι καλύτερα ο μικρός? Έπεσε ο πυρετός??? Περαστικά σας!! Καλές βόλτες με το αμάξι!

Συμπεθερούλα μου περαστικά σας!!! Ταλαιπωρήθηκε το κοριτσάκι σου :(:(:( έχεις δίκιο που φωνάζεις να πλένουν τα χέρια τους πρίν πιάσουν τα μωρά... αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει και σου τη λένε και απο πάνω!! :evil::evil::evil::evil::evil: Μοντελάκια είναι οι κούκλες σου με τέτοιο μπόι!!! Φτού φτού!!!!

Μαράκι περαστικά σου!! Σου ήρθε και περίοδος... όλα μαζεμένα!!!

Εύη μου πονεμένη ιστορία ο πόνος στα χέρια!! Όπως λέει και το Μαράκι και που'σαι ακόμα!!! Εμένα άρχισαν να πονάνε και οι ώμοι και η πλάτη!!!

Νίκη μου τέλειο το ονοματάκι σας!! Και όντως της πάει παααρα πολύ!!! Με το καλό και η γαμοβάφτιση!!

Νικόλ μου μια χαρά είστε απο κιλάκια!!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου!! Μια χαρά χορταίνει ο μπεμπάκος σου με το γαλατάκι σου!!!!

Ιφιγένεια εμείς μέχρι τώρα βάλαμε 1600γρ , 1300γρ, 1300γρ και 900γρ... Μου φαίνεται ότι γίνεται αυτό που λέει η Χρύσα για τα μωρά που θηλάζουν... πήραμε στην αρχή πολλά και τώρα σιγά σιγά πέφτουμε...

Πάντως εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα κιλά σας!

Τόνια πολύ ωραίο φαγητό έχεις σήμερα!! Ειδικά η ρόκα... τέλεια!!!

Χριστινάκι περαστικά στο μωράκι σου... γκρινιάζει μάλλον απο το εμβόλιο... τα κιλάκια σας μια χαρά!!! Μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης σου!!

Το κεκάκι θα το δώ και θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή!! :D:D:D:D

Θυμάστε που έλεγα ότι θα κάνω δουλειές σήμερα?? Ε τελικά δεν έκανα τίποτα! Είχε τόσο τέλειο καιρό το πρωί που θα ένιωθα τύψεις αν έκλεινα τον Κερεμ μέσα.... κι έτσι πήγαμε βόλτα στην αγορά και μετά για καφέ..πήγαμε ΖΑΡΑ και πήραμε ρουχαλάκια στον Κερεμ, του πήραμε ένα τζινάκι τέλειοοοοο!!! Τρελλάθηκα! Πώς μου αρέσουν τα τζήν στα μωράα!!

Όπως καταλάβατε η γενική θα συνεχιστεί και αύριο!!! :lol::lol::lol::lol: :lol

Αυτάαααα!

Γειά σου Παρασκευή μου!! Μια χαρά και τα δικά σας κιλάκια! Τέλεια! Όλα τα κοριτσάκια μας μοντελάκια είναι μου φαίνεται!!! Άρχισε να λέει και πράγματα εε? Και ο δικός μου συνέχεια λέει κάτι ακαταλαβίστικα και γελάμε πολύυυ!! Σε κάποια φάση είπε "άααααννν-νεεεε" εκεί που τσίριζε και τα έπαιξε ο άντρας μου (άννε σημαίνει μαμα) και άρχισε να λέει στον κόσμο ότι ο γιός του άρχισε να μιλάει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μετά ο Κερεμ το ξαναείπε κανα 2 φορές σε άσχετες στιγμές και το ξέχασε! Τώρα συνεχίζει με τα ακαταλαβίστικα! χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινάκι σούπερ η συνταγή...θα τη δοκιμάσω σίγουρα!!

Παρασκευή τέλειο το ωράριο της μικρής σου...μπραβο σας!!

Γιελιζ ευχαριστως να έρθει ο Κερεμ...θα συνομιλουν με το δικό μου...Νομιζω θα μας διωξουν απο τη γειτονια απο τις πολλές τσιρίδες αλλά οκ!!!! :lol::lol::lol:

Αυτο που λες με το αννε...κι εμένα 2-3 φορές που έκλαιγε ακουστηκε σαν να λεει μαμά!!Καμια σχεση βέβαια, αλλά και πάλι πήρα μια χαρά!!! :lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ πρέπει να κάνω γενική αλλά δεν έχω καθολου ορεξη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι ότι θα σας διώξουν απο τη γειτονιά είναι σίγουρο!! Μα- μα - μα λέει και Κερεμ πολλές φορές και λέω στον άντρα μου ότι το παιδί φωνάζει τη μαμά του σε όλες τις γλώσσες!! :lol::lol::lol::lol::lol: Σε κάποια φάση είχε πάρει τον Κερεμ και του έκανε μπαααα - μπαααα, μπααα- μπαααα :lol::lol::lol::lol::lol: πολύ γέλιο!!!! Ο Κερεμ βέβαια έλεγε τα δικά του, σημασία δεν έδωσε!!

Λένε ότι αν το μωρό πεί πρώτα μαμά το επόμενο παιδί θα είναι κορίτσι και αν πεί μπαμπά, αγόρι... λές τα 2α να είναι κοριτσάκια???

Η συννυφάδα μου που έχει 3 αγόρια, μπαμπά είχαν πεί τα μωρά της...

Όσο για την γενική μια απόφαση είναι... αλλά και εγώ αν δεν ήταν το μπαιράμι (η γιορτή που έλεγα) σιγά μην έκανα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λες να ισχυει Γιελιζ? Μακαρι!!Θα ηθελα πολυ να ειναι κοριτσακι το επομενο!!

ΑΑΑ κι εμενα ο αντρας μου τον παιρνει και του λεει μπα μπα!!! Τον γραφει ομως κ ψαχνει να δει εμενα ο Στεφανος κ εκνευριζεται!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω έτσι λένε... στη συννυφάδα μου πάντως βγήκε... Εγώ θα ήθελα και πάλι αγοράκι αλλά και το κοριτσάκι δεν με χαλάει καθόλου... να έχουμε ποικιλία!! :lol::lol::lol:

Και ο Κερεμ αν τον πάρει κάποιος άλλος συνέχεια παρακολουθεί εμένα... να δεί που είμαι που πάω... και εγώ λιώνωωωω!! Ο άντρας μου λέει ότι παρακολουθεί να μην χάσει την πηγή του γάλατος!!! Ζήλειαα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βάζω μια πρόσφατη φωτό του Κερεμ να δείτε πόσο μεγαλώσαμεεεε!! (Όσες δεν έχουν φεις!)

post-11183-1387393800599_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...