Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια...Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! :D:D Μολις την προηγουμενη βδομαδα εκανα το τεστ και βγηκε +, πηρα εκανα και τον υπερυχο ολα καλα μου ειπε!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω και αγχωνομαι παρα πολυ αυτη την φορα γιατι δεν ξερω...Την Τετάρτη θα παμε να ακουσουμε και καρδουλα και ανυπομονω,εχω τετοιο αγχος,γιατι ετσι δεν καταλαβαινω ενω στον Αργυρη μου δεν εκανα ετσι...Αντε Παναγιτσα μου κανε να πανε ολα καλα!!Ανυπομονω να ζησω παλι την τελεια περιοδο της εγκυμοσυνης και μετα να παρω αγκαλιτσα το 2ο φυστικι μου!!

Δημοσίευση

Γεια σου mam nantia :D Καλώς ήρθες!Με το καλό και το δευτερο μωράκι σου και σε εσένα!Συχγαρητηηηηριαααααααααααααα!!Να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη!Αλήθεια πότε έκανες το τεστ ώστε να πας αμέσως τόσο γρήγορα για την καρδούλα του;Αργησες πάρα πολύ να το κάνεις;Από όσο ξέρω η καρδούλα αρχίζει και χτυπάει απο την 6 εβδομαδα και μετά.Αντε και παάλι με το καλό κοπέλα μου.Περιμένουμε νέα σου.Εγώ θα πάω την Τετάρτη στον γιατρό μου.Φιλάκια!!!! : :ymparty::ymparty: [smilie=icon_salut.gif] [smilie=icon_salut.gif]

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κοριτσια.. τινκυβελ καλη εγκυμοσυνη και σε σενα!!! Στο γιατρο πηγα αφου εκανα το τεστ,μετα απο τρεις μερες καθυστερηση και βγηκε αχνη γραμμουλα, και μου ειπε μπορει και να μην το δουμε να μην αγχωθω αλλα τελικα το ειδαμε και ειναι ενδομητριο και μεχρι εδω ολα καλα.Την Τεταρτη και εμεις θα παμε να ακουσουμε καρδουλα που θα ειμαι στα μεσα της 6ης εβδομαδας. Ειμαστε κοντα κοντα!Εμενα Π.Η.Τ μου εδωσε 30/4! Φιλακια!!

Δημοσίευση

Χε χε! Μια μερα διαφορα εχουμε! :D

ΚΑλη εγκυμοσυνη!

Και γω ετσι ειμαι μεσα στην ανυπομονυσια! Εχω τρελαθει απο χαρα! Χαιρομαι πολυ που θα αποκτησει αδελφακι ο μικρουλης μου!

Με το καλο κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)

Δημοσίευση

καλημερα κοπελα μου!

σου ευχομαι ολα να ναι τελεια και να χεις μια ομορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη!

με το καλο να υποδεχτειτε και το 2ο μωρακι στην οικογενεια σας!

οτι καλυτερο!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ 2Ο ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ 22 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ 2 ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Δημοσίευση

κουμπαρουλαααααααα!!!ποσο χαρηκα οταν το διαβασα μπραβο κοπελα μου με το καλο!!!!να πανε ολα τελεια μεχρι το τελος και να μην αγχωνεσαι ολα ειναι μια χαρα,χαθηκαμε ρε αντε να δουμε ποτε θα γινει αυτη η συναντηση θα σε παρω τηλ,πολλα φιλια και στον Αργυρακο!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολυ, όλες οι μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όλες οι εγκυούλες με το καλό!!!Χαχα είμαι και εγω στην παρέα σας... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!! Κουμπαρουλα και έλεγα δεν θα έχω νέα σου...ευχαριστώ πολυ, περιμένω τηλ σου!! Χρόνια πολλά και τον Γιωργάκη σου!!! Μερυκαλ να σου ζήσει το μωράκι σου και καλο σαραντισμό. Πως τα περνάτε; Φιλάκια!

Δημοσίευση

ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! :-*

Δημοσίευση

Πήγαμε λοιπόν και ακούσαμε καρδούλα!!!! Όλα τέλεια και μόλις το άκουσα είπα απο μέσα μου, τι χαζή που ήμουν και ανχωνομουν... Απο εδώ και πέρα χαλάρωση και ανυπομονω να αρχίσω να καταλαβαίνω το φυστικάκι μέσα μου!!! Και πάλι σας ευχαριστώ πολυ!!! Φιλάκια Φιλίτσι μου γλυκιά!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...