Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έρχεται το 2ο φυστικάκι μου!!!Δεν το πιστεύω...


Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια...Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! :D:D Μολις την προηγουμενη βδομαδα εκανα το τεστ και βγηκε +, πηρα εκανα και τον υπερυχο ολα καλα μου ειπε!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω και αγχωνομαι παρα πολυ αυτη την φορα γιατι δεν ξερω...Την Τετάρτη θα παμε να ακουσουμε και καρδουλα και ανυπομονω,εχω τετοιο αγχος,γιατι ετσι δεν καταλαβαινω ενω στον Αργυρη μου δεν εκανα ετσι...Αντε Παναγιτσα μου κανε να πανε ολα καλα!!Ανυπομονω να ζησω παλι την τελεια περιοδο της εγκυμοσυνης και μετα να παρω αγκαλιτσα το 2ο φυστικι μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου mam nantia :D Καλώς ήρθες!Με το καλό και το δευτερο μωράκι σου και σε εσένα!Συχγαρητηηηηριαααααααααααααα!!Να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη!Αλήθεια πότε έκανες το τεστ ώστε να πας αμέσως τόσο γρήγορα για την καρδούλα του;Αργησες πάρα πολύ να το κάνεις;Από όσο ξέρω η καρδούλα αρχίζει και χτυπάει απο την 6 εβδομαδα και μετά.Αντε και παάλι με το καλό κοπέλα μου.Περιμένουμε νέα σου.Εγώ θα πάω την Τετάρτη στον γιατρό μου.Φιλάκια!!!! : :ymparty::ymparty: [smilie=icon_salut.gif] [smilie=icon_salut.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ κοριτσια.. τινκυβελ καλη εγκυμοσυνη και σε σενα!!! Στο γιατρο πηγα αφου εκανα το τεστ,μετα απο τρεις μερες καθυστερηση και βγηκε αχνη γραμμουλα, και μου ειπε μπορει και να μην το δουμε να μην αγχωθω αλλα τελικα το ειδαμε και ειναι ενδομητριο και μεχρι εδω ολα καλα.Την Τεταρτη και εμεις θα παμε να ακουσουμε καρδουλα που θα ειμαι στα μεσα της 6ης εβδομαδας. Ειμαστε κοντα κοντα!Εμενα Π.Η.Τ μου εδωσε 30/4! Φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό κοριτσάκι μου! Να ζήσεις αυτή την τέλεια περίοδο της φουσκοκοιλίτσας κ να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου μετά απο 8 συναρπαστικούς μήνες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χε χε! Μια μερα διαφορα εχουμε! :D

ΚΑλη εγκυμοσυνη!

Και γω ετσι ειμαι μεσα στην ανυπομονυσια! Εχω τρελαθει απο χαρα! Χαιρομαι πολυ που θα αποκτησει αδελφακι ο μικρουλης μου!

Με το καλο κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να γεννηθεί το 2ο μωράκι σου.

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και το 2 φυστικάκι σε λίγους μήνες να κάνει παρέα στο 1ο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελα μου!

σου ευχομαι ολα να ναι τελεια και να χεις μια ομορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη!

με το καλο να υποδεχτειτε και το 2ο μωρακι στην οικογενεια σας!

οτι καλυτερο!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζήτω! Με το καλό να ρθει το δεύτερο ζουζουνάκι! Γράψε ό,τι νιώθεις για να το κρατήσεις και να του το δώσεις κάποια στιγμή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ 2Ο ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ 22 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ 2 ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολυ για τα καλα σας λόγια!!! Ανυπομονω να ακούσουμε καρδούλα την Τετάρτη, μου φαίνεται δεν περνάνε οι μέρες. Θα σας ενημερώσω!Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο να το κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου!!!!!!!!

Ανυπομονω και εγω να ερθει το νινακι μου ,τωρα μπηκα στον 6 μηνα!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουμπαρουλαααααααα!!!ποσο χαρηκα οταν το διαβασα μπραβο κοπελα μου με το καλο!!!!να πανε ολα τελεια μεχρι το τελος και να μην αγχωνεσαι ολα ειναι μια χαρα,χαθηκαμε ρε αντε να δουμε ποτε θα γινει αυτη η συναντηση θα σε παρω τηλ,πολλα φιλια και στον Αργυρακο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολυ, όλες οι μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όλες οι εγκυούλες με το καλό!!!Χαχα είμαι και εγω στην παρέα σας... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!! Κουμπαρουλα και έλεγα δεν θα έχω νέα σου...ευχαριστώ πολυ, περιμένω τηλ σου!! Χρόνια πολλά και τον Γιωργάκη σου!!! Μερυκαλ να σου ζήσει το μωράκι σου και καλο σαραντισμό. Πως τα περνάτε; Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πήγαμε λοιπόν και ακούσαμε καρδούλα!!!! Όλα τέλεια και μόλις το άκουσα είπα απο μέσα μου, τι χαζή που ήμουν και ανχωνομουν... Απο εδώ και πέρα χαλάρωση και ανυπομονω να αρχίσω να καταλαβαίνω το φυστικάκι μέσα μου!!! Και πάλι σας ευχαριστώ πολυ!!! Φιλάκια Φιλίτσι μου γλυκιά!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...