Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα φιλεναδες ........αχχχχχχχ τι πρόβλημα με τα ρούχα τελικά πήρα μια παντελονα μπλε απο το attrattivο και ένα μπλουζάκι σαν φανελακι τέλειος απλό και πήρα και δυο φουλαρια και οποίο μου κάτσει να βάλω μιλάμε δεν έβρισκαν τίποτα που να μου κάνει και αυτα που μου έκαναν δεν μου άρεσαν ........κορίτσια γιατί εγω νομίζω ότι δεν περνουμε τίποτα για τα μωρα στο μαιευτήριο ?? εκτός απο αυτο που θα πάρουμε απο εκει το μωρό. Μας... Θα ρωτήσω και εγω στο Ιάσω και θα σας πω αλλα εκει μέ τόσα χρήματα πουπερνούν δεν νομίζω να μου πουν να φέρω κάτι αφου την μια πανα θα μου την χρεωνουν πακέτο.....ένα θα σας πως τα εσώρουχα μιας χρήσης περισι μου τα είχαν χρεωσειι 5 εύρω το ένα και αλλαζαμε συνέχεια μπορει και 6.7 φορές γιατί είχα και τα νερά που μου έτρεχαν όλη την μέρα ......περισι μου κόστισε το Ιάσω για να καταλάβετε 30.000 εύρω για εμένα και 1600 γι το μωρακι. Μου.....για δυο μέρες το μωρο και 40 μέρες εγω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικα δωρακι τα ρουχα τι τα εκανες?

Αγγελικούλα τα καταχώνιασα στην αποθήκη γιατί βρωμούσαν ναφθαλήνη

και ήταν γεμάτα κίτρινους λεκέδες.Η μαμά μου η καημένη μου είπε να τα πλύνει

κάποια στιγμή όχι βέβαια για τα φορέσειη μικρή αλλά για να παίζει...

Ούτε αυτό το βλέπω καλή ιδέα τα βλέπω στην αποθήκη να μένουν...

Νια με'γεια τα ρουχαλάκια, η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο

να βρεις ρούχο έτσι λίγο χαριτωμένο να το πω...

Και εγώ τώρα ζορίζομαι να βρω κάτι να μου χωράει αλλά

επειδή πλησιάζω θα προσπαθήσω να μην πάρω κάτι...

Νια , με γεια τα ρουχαλακια!

Συγνωμη, 30 000€????γιατι 40μερες?

Δωρα, εγω απορω γιατι τα κρατουσε τοσα χρονια?καλα κι εγω θα κρατησω καποια αλλα μονο για ενθυμιο!

Και η πλακα ειναι να σε ρωτησει αν τα επλυνες και γιατι δεν τα βαζεις στην μικρη?

Αχ κορίτσια, ευτυχώς εμένα είναι μακριά, οπότε δεν τίθεται θέμα να δει αν χρησιμοποιώ ή όχι τα καταπληκτικά της δώρα. Τα είδε σήμερα η μάνα μου και έμεινε κόκαλο, ειδικά από το ζιπουνάκι με τους κίτρινους λεκέδες...

Φυσικά, και να ρωτήσει, έχω απάντηση: ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε εγω θα αγόραζα αλλα πια για την εγκυμοσηνη ......αλλα είναι ο γάμος και το κρεβάτι που έχουμε σήμερα οπότε τι να κανω ....σας αφήνω πάω να ετοιμαστω γιατί 8 είναι το κρεβάτι φιλακια πολλα σε ολες γλυκουλες μου.......

Νια μου καλα να περασετε αποΨε!τηρουν ακομα το εθιμο με το κρεβατι,ε?!

Κοριτσια εγω ρουχα εγκυμοσυνης, δεν πηρα, δεν μου αρεσουν κιολας!πηρα μονο 4-5 φορεματακια απο το ζαρα, καπως ριχτα και βολευτικα..βεβαια αρχιζουν να κονταινουν επικινδυνα λογω κοιλιας!να δω οταν γεννησω και μετα ποσο γρηγορα θα επανελθω στα παλια μου ρουχα γιατι αλλιως με βλεπω μολις σαραντησω να τρεχω για ρουχα..

Αληθεια βρε κοριτσια, οταν ειμαστε λεχωνες και λενε οτι δεν πρεπει να βγουμε απο το σπιτι για σαραντα μερες, ουτε στην αυλη η κηπο μπορουμε να βγουμε εμεις η το μωρο?

Αγγελικη μου τον σαραντισμο απο οσο ξερω τον ειχαν και καλα για τα δαιμονια, γι αυτο δεν επιτρεποταν η εξοδος απο το σπιτι ουτε του μωρου ουτε της μαμας.Αλλα τελικα αποδειχθηκε επειδη ειναι ευαισθητοι σωματικα και οι δυο μετα τη γεννα περισσοτερο για μικροβια και προφυλαξη.Τωρα δεν ξερω αν καποια κοπελα γνωριζει καποια αλλη εκδοχη....

Αγγελική, αυτό που λέει η Αναστασία είναι το σωστό για το σαραντισμό. Λόγω αδυναμίας ή μικροβίων είναι καλύτερο η γυναίκα να μένει μέσα. Ειδικά σε περιπτώσεις καισαρικής, που είναι κανονική εγχείριση, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Αλλά ξέρω πάαααρα πολλές περιπτώσεις που στη μία βδομάδα όχι μόνο βγαίνανε, αλλά πήγαιναν και δουλειά, και απ' όλα. Το "δεν κάνει" να βγεις σαράντα μέρες ούτε στον κήπο, δεν παίζει με τίποτα!

γεια σας κοριτσια!!

επιστημη κ εγω εχω πολυ χαμηλη πιεση, θα κανω ενα ντοπλερ τελη οκτωβρη να δουμε σε τι κατασταση ειναι οι αρτηριες κ ειδομεν.. ολα καλα θα πανε κοριτσακι!!!

τιτινακι περασαν κιολας 2 βδομαδες??????

αναστασακο, αποσο ξερω στις κλινικες για το μωρο χρειαζεσαι μονο μια αλλαξια για οταν το παρεις σπιτι κ το καθισματακι η καλαθουνα για να το μεταφερεις. στην περιπτωση που το εχεις μαζι σου στο δωματιο δεν ξερω αν πρεπει να φερνεις εσυ αλλαξιες παμπερς κλπ

για το καροτσι νομιζω πως χρειαζεται.. κ για οικονομικους λογους που λεει η αγγελικη αλλα κ για πρακτικους, μπορει να σου τη δωσει κ να θες να βγεις μια βολτα, αν δε νεχεις μαρσιπο-σλινγκ πως θα το βγαζεις?

αγγελικουλα δεν το ηξερα αυτο για τα νυχια!! κ παντα το ειχα απορια, ευχαριστω!!!

αννα μαρια μη λες χαζομαρες, ουτε εγω εχω σταγονα γαλα, ουτε στον ανασταση ειχα κ μια χαρα καταφερα κ τον θηλασα!!

δεν την εχω ακουστα αυτη τη μαρκα που λες για το καροτσι..

κοριτσια εγω στην κλινικη ειχα παρει πετσετα, κ βασικα καθε φορα που πηγαινα για πιπι επαιρνα το τηλεφωνο του ντους κ πλενομουν με νερο, γιατι φοβομουν να σκουπιστω με χαρτι, μη σκαλωσει σε κανενα ραμμα :lol::lol::lol:

αχ τωρα που λετε για το παιδακι κ την κοκα κολα... εγω τρελαινομαι οταν βλεπω παιδακια στο καροτσι (το πολυ να ειναι 2 χρονων) κ καθονται κ τρωνε γαριδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το βρισκω εγκληματικο!!!!

αγγελικουλα αυτο που λεει η αναστασι ειναι..

εγω στον ανασταση ειχα μεινει μεσα 10 μερες!!! δεν αντεχα παραπανω, νομιζα οτι θα τρελαινομουν!!!!

τωρα σε αυτο θα δουμε, γιατι γενναω κ καταχειμωνο...

Επιτέλους, ένας άνθρωπος στην ερημιά!!!!! Είχα μπουχτίσει τόσες ώρες μόνη μου εδώ μέσα!!!!! Ο άλλος έχει κολλήσει στον υπολογιστή του γραφείου και έχει εξαφανιστεί. Μέχρι που έβαλα Μέγκα που έπαιζε μια ταινία με τη Μακρυπούλια "Μόλις χώρισα". Καλά, εννοείται ότι στο μισάωρο βαρέθηκα θανάσιμα και την έκλεισα. Τι χαζομάρα...

Λένα, ανατρίιιιιιιιιιιιιιιιιιχιααααααασααααααααααααααα μ' αυτό το σκάλωμα στο ράμμα...

Ούτε κι εγώ ήξερα για ποιο λόγο δε γίνεται να έχουμε βαμμένα νύχια. Στην απόξεση είχα ρωτήσει το γιατρό αν γίνεται και μου είπε ότι επιτρέπεται μόνο άχρωμο βερνίκι. Καλά, εννοείται ξέβαψα τα νύχια των ποδιών, γιατί των χεριών έτσι κι αλλιώς δεν τα βάφω, και δεν έβαλα ούτε αφρό στα μαλλιά, γιατί νόμιζα ότι δεν πρέπει να έχεις πάνω σου χημικά και τέτοια!!!!!!!!!!!!

Άσε, Λένα, έχω κι εγώ κάτι φίλες που είναι κάπως έτσι με τη διατροφή των παιδιών: το παιδάκι στο καρότσι και το γαριδάκι στο χέρι. Ή να τα παίρνουν στα MacDonald's και να τα πιέζουν να φάνε τα "nuggets" τους για να μεγαλώσουν!!!!!! Δεν τα μπορώ αυτά, είναι έγκλημα καθαρό...

Όσο για το σαραντισμό, δε νομίζω ν' αντέξουμε σαράντα μέρες μέσα. Κατ' αρχήν, έχουμε γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, εγώ νομίζω με βάση την ΠΗΤ σαραντίζω λίγο μετά την Πρωτοχρονιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω κλεισμένη μέσα, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, βέβαια.

Αχ, τώρα αγχώθηκα με το καρότσι... Λέτε να μην είναι καλή μάρκα; Το έψαξα στο ίντερνετ, αλλά βρήκα μόνο σε ένα φόρουμ αμερικάνικο αναφορά σε καθισματάκια αυτοκινήτου για μεγαλύτερα παιδιά, όμως, και είχαν πάρα πολύ θετικά σχόλια... Μπορεί να αναρτήσω ποστ εδώ, αλλά από Δευτέρα που θα έχει μαζευτεί κόσμος.

Εδω ειμαι κι εγω!

Λενακι μου, τι κανεις φιλεναδα?τι κανουν τα παλλικαρια σου?καλα, το τι σκουπιδια ταιζουν καποιοι γονεις τα παιδια δεν λεγεται..εγω δεν παιζει να κανω τετοια!κι οππιος διαννοειθει να δωσει στο μωρο κατι που δεν εγκρινω θα γινεται χαμος!εγω δεν ετρωγα ποτε μου πατατακια, γαριδακια, φαστ φουντ και αναψυκτικα ξεκινησα να πινω καποια στιγμη οταν ημουν φοιτητρια αλλα μετα τα εκοψα..ετσι θα μαθω και τα παιδια μου!

Αναστασια και αννα μαρια, δεν καταλαβα, στον κηπο επιτρεπεται να βγεις η οχι?καλα, εμενα που το πλυντητιο ειναι εξω απο το σπιτι σε αποθηκουλα, πως θα πλενω και θα απλωνω ρουχα??θα σαλταρω καλε!

Αυτο με τα ραμματα που ειπε η λενα το τρεμω πολυ!

παντως αυτο με το ραμμα πραγματικα το φοβομουν1!! γενικα εχω μερικες περιεργες φοβιες, οι οποιες ομως δεν ειναι της παρουσης!! ;)

μα ναι ρε συ, πως τους τα δινουν κ τα τρωνε... αντε μια σοκολατα μια στις τοσες, οκ, ειναι θεμιτο (για μενα μετα τα 2) αλλα γαριδακια??? κ λοιπα σκατολοιδια κ να τα πιεζουν οπως λες κ εσυ να τα φανε???

ποτε εχεις πητ εσυ? τελη νοεμβρη δεν εισαι?

δεν την εχω ξανακουσει τη μαρκα, ισως ειναι καποια καινουρια εισαγωγη, ποιος ξερει...

αν ο αναστασης σημερα σηκωθηκε 9 το πρωι, κοιμηθηκε 2-6!!! κ δεν ηθελε να κανει μπανιο το βραδυ.. να καταλαβετε, προτιμησε να παει για υπνο απο τις 9!!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχει λιωσει σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μη με ξυπνησει αυριο απο τις 6....

αγγελικουλα οχι ρε, δεν επιτρεπεται, μεσα στο σπιτι θα καθεσαι! θα στελνεις τον αντρα σου να πλενει κ να απλωνει τα ρουχα!!! :lol::lol::lol:

Αννα μαρια, το καροτσι ειναι επενδυση σε αυτες τις περιπτωσεις!δεν ειναι θεμα μαρκας αλλα ποιοτητας και εξυπηρετησης μετα την πωληση..σκεψου το καλα και βαλε τα στην ζυγαρια να δεις που γερνει ο ζυγος!παντως το πορτ μπεμπε οι πιο πολλες λενε οτι δεν το χρησημοποιησαν πολλες μερες..καταρχην ειναι καπως βαρυ συνηθως και δεν αεριζεται οπως η καλαθουνα η το κρεβατακι..οποτε αν ειναι να δωσεις καμια πεντακοσαρια ευρω, καλυτερα να παρεις κατι καλο και για τωρα και για μετα..

Λενα ελπιζω να μου κανεις πλακα γιατι αλλιως θα λαλησω σαραντα μερες να μην βγω ουτε ατην αυλη!την βλεπω την επιλοχειο να ερχεται..

Οσο για τα ραμματα, δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου και αν κανω πρωτη φορα και μαλιστα εκει κατω, θα τα δω ολα.. Πονας για πολλες μερες μετα?

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Έγραψα ένα κατεβατό και με πέταξε....... :( :( :(

Αγγελική, εννοείται ότι μπορείς να βγαίνεις απ' το σπίτι!!!!!!! Και στον κήπο και όπου θες μπορείς να πηγαίνεις. Λες μόλις βγεις στον κήπο να καραδοκούν τα κακά πνεύματα για να σε αρπάξουν; Η πεθερά μου αυτό θα έλεγε!!!

Όσο για το καρότσι, μας φάνηκε καλό, εύκολο στη χρήση, τα υφάσματα καλά, αλλά όταν πρόκειται να κάνω μια μεγάλη αγορά, είμαι πολύ διστακτική. Μου πήρε έξι μήνες να βρω σαλόνι, και καθόμασταν σε κάτι παλιές πολυθρόνες και δεν μπορούσαμε να φέρουμε άνθρωπο στο σπίτι μας! Νομίζω ότι, ειδικά για κάτι όπως το καρότσι, μόνο με τη χρήση μπορείς να καταλάβεις αν είναι καλό ή όχι. Στο πορτ μπεμπέ ή στην καλαθούνα, γενικά το μωρό δε μένει πολύ καιρό. Από σαράντα μέρες μέχρι δύο μήνες, πιο πολύ δεν αντέχει εκεί μέσα.

Και να φανταστείτε ότι δε μου αρέσουν καθόλου τα καρότσια, τα θεωρώ αποκρουστικά. Δε μ' αρέσουν τα παιδιά μέσα σε καρότσι, νομίζω ότι αισθάνονται παρατημένα εκεί μέσα, ειδικά όταν κοιτάζουν προς τα έξω. Αλλά τι να κάνω, δε γίνεται να μην αγοράσω, είναι απαραίτητο...

αγγελικουλα νομιζω οτι ειναι αναλογα τη δουλεια του γιατρου κ τον οργανισμο...

εγω δε μπορουσα να καθισω σε καρεκλα για 2.5 μηνες!!! ασε που τις 2 πρωτες μερες ενιωθα οτι με ειχαν ραψει μεχρι κ στον πωπο!!! οχι να παω για χοντρο (δε μπορεις να φανταστεις πως ετρεμα αυτη την ωρα) ουτε να περπατησω η να γυρισω στο κρεβατι δε μπορουσα...

αλλα ξερω αρκετες κοπελες που καθονταν ανετα σταυροποδι λιγες μερες μετα τον τοκετο!

σε αυτη τη γεννα η γιατρος ειπε οτι θα κανει μασαζ στο περινεο με ενα λαδακι στη διαρκεια των εξωθησεων κ πως δε θα με ραψει, ειδωμεν!!

καλε εννοειται οτι μπορεις να βγεις!!!!!!!!!!!πλακα εκανα!!!

αυτα μαζι με αυτα που εγραψε το αναστασακι το ελεγαν κ για τις παλιεεες εποχες, που οι γυναικες πηγαιναν κ δουλευαν στα χωραφια κ εκαναν γενικοτερα πολυ βαριες δουλειες, δεν υπηρχαν ραμματα ιατρικη γιατροι κλπ κ επρεπε να μενουν ξαπλωμενες σοτ κρεβατι

η αννα μαρια πολυ καλα τα λεει για το πορτ μπεμπε.. το πλεονεκτημα της καλαθουνας ειναι απλα οτι ειναι πιο ελαφρια κ πιο ευκολη στη μεταφορα, οχι ομως οτι ειναι κ ασφαλης για μετακινησεις του μωρου εκτος σπιτιου..

αννα μαρια εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα προτιμουσα να αγορασω καροτσακι γνωστης εταιρειας, η τουλαχιστον εταιρειας που να σε καλυπτει η εγγυηση αν παθει κατι το καροτσι η σου βγει ελαττωματικο. να ρωτησεις αν υπαρχουν κ ανταλακτικα (πχ το καλαθακι κατω απο το καροτσι που μπορεις να βαλεις πραγματα, καλυμμα βροχης κλπ) νομιζω κ αυτο θα παιξει ρολο.. αν μετα κατι τυχει κ παθουν κατι φανταζεσαι να μη μπορεις να το αντικαταστησεις κ να πρεπει να παρεις αλλο καροτσι?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

ΝΑ ΄ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΕΤ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΕΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΞΙΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΔΑΡΩ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΗΡΑΞΕΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.

Δεν γινεται να μην αγορασεις καροτσι..πρεπει να παρεις.. Εγω το εψαχνα δυο μιση μηνες..δεν ηθελα να παρω κατι και μετα να το μετανιωσω!σιγουρα στην χρηση το βλεπεις αν ειναι καλο αλλα εχει σημασια πριν το παρεις να εχει καλες κριτικες απο αλλες μαμαδες και φυσικα να καλυπτει ολα οσα θελεις....

Πχ, εχει καροτσια που ναι μεν ειναι σετ των τριων αλλα δεν βγαινουν ολα απο το σκελετο και να μπαινει το καθενα ξεχωριστα αλλα μπαινει πχ, το καθισμα αυτοκινητου πανω στο καθισμα του καροτσιου με αποτελεσμα να ειναι πιο βαρυ..

Αγγελική, κι εγώ πιστεύω ότι το ράψιμο είναι θέμα γιατρού και οργανισμού. Σε μένα η μάνα μου δεν μπορούσε να κάτσε για σαράντα μέρες, ενώ η νονά μου, που είχε γιατρό το γιατρό που έχω κι εγώ, δεν καταλάβαινε τίποτα, από τις πρώτες κιόλας μέρες!

Πάντως, γενικά είναι καλύτερο να σε κόψει ο γιατρός παρά να σκιστείς από μόνη σου, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ραγάδες.

Λένα, κι εγώ προτιμώ γνωστή εταιρεία, γι' αυτό ρωτάω αν την ξέρετε. Όλα αυτά τα ανταλλακτικά που λες τα έχει. Δε σκέφτηκα να ρωτήσω για ανταλλακτικά που μπορεί να θέλουν αντικατάσταση, γιατί είμαι και τελείως άσχετη. Και οι γνωστές εταιρείες, όμως, δεν αποτελούν πάντα εγγύηση. Π.χ. τα chicco που είναι από τις πιο γνωστές μάρκες, και έχουν αρκετά προβλήματα στα καρότσια. Συνήθως οι ρόδες κολλάνε, δε γυρίζουν, και γενικά, όσες φίλες μου είχαν chicco, τους έβγαινε η ψυχή. Παλιότερα που είχαμε την αντιπροσωπεία για ένα διάστημα, είχαμε αρκετά τέτοια κρούσματα με καρότσια, και ήταν και πανάκριβα... Πάντως θα πρέπει να καταλήξω μέχρι τον άλλο μήνα.

Αγγελική, κι αυτό που λες το έχει, βγαίνουν δηλαδή όλα από το σκελετό. Εννοείται ότι θα πάρω καρότσι, τι να κάνω, αλλά τα απεχθάνομαι... Ειδικά σε κάτι πανηγύρια και γενικά σε μέρη με πολυκοσμία, με εκνευρίζουν αφάνταστα οι γονείς που χρησιμοποιούν το καρότσι για να ανοίγουν δρόμο μέσα στο πλήθος...

Επιστήμη, κι εγώ στα χέρια τα κόβω πολύ κοντά. Παλιά τα άφηνα πάααρα πολύ μακριά, και όλοι νόμιζαν ότι ήταν ψεύτικα, γιατί τα περιποιόμουν πολύ! Τώρα πάντα τα κόβω πολύ πολύ κοντά, το ίδιο και στα πόδια. Με ανατριχιάζει τρομερά το μακρύ νύχι στο πόδι... Μπρρρρρρρ. Στα πόδια τα βάφω εγώ σε ένα χρώμα και ποτέ γαλλικό, το οποίο δε μου αρέσει, και δεν έχω καταλάβει και σε τι χρησιμεύει, αφού είναι λες και έχεις τα κανονικά σου νύχια, απλά λίγο πιο άσπρα στις άκρες. Στον τοκετό, αφού λογικά θα φοράμε κλειστό παπούτσι, θα έχω ξεβάψει και τα νύχια των ποδιών. Τώρα το καλοκαίρι, όμως, δεν μπορώ να βάλω πέδιλο με άβαφο νύχι στο πόδι. Νιώθω λες και είμαι γυμνή!

Αννα μαρια, εχει δικιο η λενα για το καροτσι ... Νομιζω πηγαινε παρε εκεινο της peg perego που και η διαφορα ειναι ελαχιστη και εχει ολα τα εξτρα στην τιμη αλλα και πολλες δυνατοτητες, κλεινει ευκολα, αφαιρουνται ολα πανω απο τον σκελετο , ειναι ελαφρυ αλλα οχι πλαστικο, ανθεκτικο αλουμινιο!καλα υφασματα, γυρναει μπρος πισω το χερουλι και φυσικα εχεις και οτι αν σπασει καποιο εξαρτημα, θα βρεις και δεν χρειαζεται να παρεις αλλο καροτσακι!

Επιστημη μου, τι κανεις?οη πεθερα σου φαινεται πως δεν εχει φυλαξει πολες παλιατζουρες!ουτε η δικη μου εχει αλλα εχουν οι αλλοι..συγνωμη, ποσο κοντα πρεπει να κοψουμε τα νυχακια μας πριν γεννησουμε?

Αγγελική, όλα αυτά τα έχει κι αυτό που είδα. Και όλα τα εξτρά στην τιμή, και κλείνει εύκολα, και είναι ελαφρύ, και ο σκελετός είναι αλουμίνιο, και το ύφασμα καλό, και όλα αφαιρούνται από το σκελετό και γυρνάει μπρος πίσω. Αλλά με προβληματίζει η μάρκα που δεν είναι γνωστή. Εμένα γνωστή μου φάνηκε, όμως, λες και τη βλέπω παντού. Αλλά τώρα που όλες λέτε ότι δεν την ξέρετε, το ίδιο και μια φίλη μου που ρώτησα που έχει δύο παιδιά, προβληματίζομαι.

Όσο για τα νύχια, νομίζεις ότι μετά τη γέννα θα έχεις χρόνο να περιποιείσαι νύχια; Ούτως ή άλλως, θα αναγκαστείς να τα κόψεις κοντά. Το ίδιο και τα μαλλιά, εγώ προσπαθώ να τα μακρύνω λίγο, για να μπορώ να τα δένω, γιατί ποιος ξέρει κάθε πότε θα μπορώ να τα χτενίζω (το δικό μου χτένισμα είναι απλά στέγνωμα με πιστολάκι + αφρός).

δες κ το υλικο του καροτσιου, ελαφρυ ειναι ειπες..

αμαξι εχετε? πριν παρετε καροτσι να δοκιμασετε αν χωραει μεσα, μη σας πιανει ολο το χωρο κ αν πατε καπου δε χωραει τιποτα αλλο στο πορτ παγκαζ!

αγγελικουλα μου, εγω δε μπορω με πολυ κοντο νυχι, νιωθω οτι δεν εχω αμυνα :lol::lol::lol:

στον ανασταση ουτε που το ειχα σκεφτει, αλλα ειχα βγαλει ρολοι δαχτυλιδια βραχιολια σκουλαρικια (εχω κ πολλα) γιατι φοβομουν μη γρατζουνισω με καποιο απο αυτα το μωρο

α για τα κικο το εχω ακουσει κ εγω, οτι εχουν προβλημα με τις ροδες, κ οτι δεν ειναι ευχρηστα γενικοτερα. εγω peg perego eχω κ ενα καλοκαιρινο της mothercare κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ απο τα δυο!

αχ εγω απο οταν γεννησα ουτε βαφομουν, ουτε αρωματα εβαζα, περιποιηση μηδεν!!! απο οταν χρονισε ο μικρος κ μετα αρχισα να βαφομαι, αρωματα ακομα κ τωρα δε βαζω, μιας κ π μικρος εχει ασθμα κ το επιβαρυνουν..

αννα μαρια το οτι δεν ειναι γνωστη μαρκαδε σημαιναι απαραιτητα οτι δενειναι καλο το καροτσι..

μπορει να υπαρχει αρκετα χρονια στο εξωτερικο κ να αρχισαν να το εισαγουν προσφατα, γιαυτο κ ειναι τοσο χαμηλη η τιμη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Naty_Ναι, ναι εξετάσεις ορμονικές όσες φορές κ να έχω κάνει είναι κομπλέ. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κ κάθε μ΄έρα αν αλλάζει από μέρα σε μέρα το άγχος μου!!! Κ σκ΄έψου παίρνω κ τα inofert plus που μου ρύθμισαν πο΄λύ τον κύκλο. Για το άγχος δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αν αυτό φταίει που δεν έρχεται εγκυμοσύνη δεν μπορώ να το ελέγξω, τι ψυχοθεραπεία έχω κάνει, τι βελονισμό, τι γιόγκα εεεεε είμαι αγχώδης κ control freak θα μείνω άκληρη 😅 Ας ελπίσω στην εξωσωματική να παρακάπτονται όοολα αυτά με τόσα ΄χάπια μπας κ πετύχει!!! Εσύ είπες αυτόν τον μήνα δεν προσπαθείτε, καλά δεν θυμάμαι? Ας ελπίσουμε για Δεκέμβριο 🙏  🥰
    • προκάλεσα την τύχη μου, άσε! 🤣🤣🤣 ο γιατρός παίζει ακόμα να γελάει απο χθες  🤣🤣🤣 Μα τι να κάνω του λέω γιατρέ μου, φιλοξενούσαμε για 4 μέρες τον κολλητό μου που είναι χορτοφάγος πιο πριν και προφανώς μαγειρεύαμε χορτοφαγικά, οπότε τη μέρα που έφυγε, λιγουρεύτηκα μπριζολάκια 😅 καλά για τη φέτα, εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα αποστροφή κι είχα στεναχωρεθεί! δεν έχω δοκιμάσει φέτα Καλαβρύτων, θα το σημειώσω για όταν έρθω Ελλάδα 😅
    • χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...