Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν8

Recommended Posts

Μυριαμακι μου, απο την λευκαδα!την ομορφη λευκαδα!

Αννα μαρια, δεν την ξερω την μαρκα αλλα αφου το ειδες και λες οτι και τα υφασματα ειναι καλα, μια χαρα μου ακουγεται και η τιμη!να κοιταξεις ο σκελετος να ειναι ανθεκτικος ομως γιατι ανοιξε κλεισε..

Οσο για το κρεβατι, δεν πρεπει να κοιταζει ανατολη ..το λεει και το φεγκ σουι αλλα και η θρησκεια μας..

Α, και ο γλυκος μου αντρουλης οταν παμε καπου για τρεις μερες κουβαλαει την αρτα και τα γιαννενα!εγω παιρνω πιο λιγα απο αυτον αλλα τα δικα μου ρουχα πιανουν και πιο λιγο χωρο..

Τωρα για την κλινικη σκεφτομαι αν θα παρω πετσετες η μπουρνουζι..φοβαμαι οτι θα πιασει την μιση βαλιτσα το μπουρνουζι αλλα δεν εχω συνηθισει να σκουπιζομαι με πετσετα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜυΡιαμακι μου, ιδιωτικα θα γεννησω, την τριτη πουβθα παω γιατρο θα ξαναζητησω μια λιστα γιατι καπου την εβαλα αυτη που μου ειχαν δωσει παλια.. Δεν θυμαμαι να ειχε και πολλα πραγματα..

Για πανες μου ειπαν κι εμενα να παρω..η παιδιατρος μου ειπε να χρησημοποιησω pampers αλλα δεν βρισκω πουθενα για βαρος κατω απο 4κιλα!εχουν ελλειψη λεει γιατι αλλαζει ο αντιπροσωπος...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΜΟΡΦΗ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ Κ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΙΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΣΤΙΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΠΑΡΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΙΝ ΚΛΙΝΙΚΗ?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!!!ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΕΝ ΤΙΝ ΞΕΡΩ.

Αγγελική, φαντάζομαι γερό θα είναι, πώς να το καταλάβω; Δε φαινόταν να καταρρέει ή να κουνιέται, ας πούμε. Νομίζω αυτά τα καταλαβαίνεις και με τη χρήση, και μετά λες "δεν ήξερα, και πήρα τη χαζομάρα".

Όσο για το κρεβάτι και την ανατολή, με το φενγκ σούι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, ούτε και πρόκειται, αφού πρόκειται για φιλοσοφία άλλου πολιτισμού, εντελώς ξένη προς το δικό μου τρόπο ζωής. Αφού δεν είμαι κινέζα ή κάτω άλλο απωανατολικοειδές, μου φαίνεται τελείως άσχετο. Η θρησκεία μας δε νομίζω να λέει τέτοιο πράγμα! Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον πατέρα να κάθεται και να γράφει ότι το κρεβάτι δεν κάνει να βλέπει στην ανατολή!!!! Μάλλον είναι ένα από τα πολλά "δεν κάνει" της παράδοσής μας, στα οποία συνήθως κοτσάρουν κι ένα "το δέχεται και η Εκκλησία" και καθάρισαν! Νομίζω θα το ήξερα, αφού έχω διδακτορικό στη θεολογία.

Μπουρνούζι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου. Ο πατέρας μου, αντίθετα, έχει το ίδιο μπουρνούζι από το 1955 και δεν έχε πάθει τίποτα!!!!!!!

Για τα πάμπερς έχω διαβάσει τα χειρότερα στο μάμμυ, κάποιες φίλες μου που τα χρησιμοποιήσαν μου είπαν καλά λόγια. Εγώ ελπίζω να τα καταφέρω με τις υφασμάτινες πάνες, αλλά στην κλινική εννοείται θα πάρω πλαστικές.

Πω πω, ρε κορίτσια, στο μαγαζί που πήγαμε πριν με τους γονείς μου να φάμε, ήταν ένα ζευγάρι με ένα αγοράκι, περίπου τριών χρονών. Το είχανε το παιδάκι να κάθεται για ώρα σε μια καρέκλα, δεν του έδιναν καμία σημασία και μιλούσαν συνέχεια μεταξύ τους. Το παιδάκι φαινόταν να έχει σκυλοβαρεθεί, αλλά μάλλον το είχαν εκπαιδευμένο να μη διαμαρτύρεται. Σε κάποια φάση έβγαζε κάτι ήχους, λες και τσίριζε, αλλά χαμηλόφωνα (πώς γίνεται αυτό, φανταστείτε..) κι αυτοί ούτε που το πρόσεξαν. Του είχαν βάλει και ένα μεγάλο ποτήρι κόκα κόλα και το έπινε... Σε κάποια φάση ήθελε τουαλέτα και χτυπιόταν κανένα πεντάλεπτο μέχρι να το πάνε... Το λυπήθηκα το κακόμοιρο...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!!!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΜΠΕΡΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

Κι εγω αγορασα μια κοκκινη βαλιτσαρα για να παρω.Το θεμα μπουρνουζι δεν το ειχα σκεφτει να παρω στην κλινικη, γιατι κι εγω με πετσετα εχω μαθει.Λετε να βολεψει καλυτερα?Αλλωστε τα επισκεπτηρια εκει ειναι συγκεκριμενα,το βραδακι κανουμε ενα ντουζακι και χρησιμοποιουμε το μπουρνουζι.

Μιριαμ και παμπερς πρεπει να παρω στην κλινικη?νομιζω αυτοι τα βαζουν ετσι δεν ειναι?

Αννα Μαρια χρονια πολλα για τον μπαμπα σου, μακαρι να φτασουμε κι εμεις τοσο αλλα δεν το κοβω !! :mrgreen:

Μυριαμακι, Εγωοταν μαω στην κλινικη να με δει ο γιατρος, οι μανουλες που βλεπω ερχονται και φευγουν με μια βαλιτσα τεραστια, με τροχακια!κανονικη βαλιτσα!αφου αυτη που πηρα εγω ειναι μικρη σε σχεση με τις αλλες..βεβαια αν χρειαστω κατι θα μου το φερει ο αντρας μου..δεν ειναι πολυ μακρια το μαιευτηριο, 15-20λεπτακια απο το σπιτι..

Αννα μαρια, εγω εχω ακουσει οτι ανατολικα (να κοιταζουν τα ποδια ανατολικα) βαζουν τους θανοντες ,και καλα οταν γινει η δευτερα παρουσια , να σηκωθουν.. Ετσι εχω ακουσει..δεν εχω ασχοληθει με το θεμα..οσο για το φεγκ σουι, εχω διαβασει πεντε πραγματα σχετικα με πορτες παραθυρα ,καθρεφτες διακοσμηση, φυτα κτλ..δεν ενστερνιζομαι απολυτα την φιλοσοφια αυτη αλλα καποια πραγματα τα εχω αποφυγει..πχ, οχι καθρεθτες απεναντι απο πορτα, αλλα το αλλο που λεει το κρεβατι σου να μην βλεπει πορτα, δεν γινεται με τιποτα να το κανει καποιος..ουτε εχω κρεμασει κρυσταλλακια ουτε εβαλα τρεχουμενα νερα στο σπιτι οπως προσταζουν..αν και εχει επαγγελματιες που τους πληρωνεις αδρα και σου κανουν το σπιτι παγοδα!και εχω ακουσει πολλους που το κανουν τελευταια..βεβαια οι περισσοτεροι νομιζω ειναι τσαρλατανοι και εκμεταλλευονται την υαση της εποχης και την μανια καποιον να ειναι τρεντυ!

Αγγελική, συμφωνώ, οι πιο πολλοί από αυτούς τους "ειδικούς" απλά εκμεταλλεύονται το ψώνιο και την άγνοια των περισσότερων.

Αυτό που λες για τους πεθαμένους, όντως έτσι είναι, αλλά δεν έχει θεολογική βάση, βέβαια. Είναι το κλασικό θέμα "ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ". Όπως, π.χ. δεν κοιμόμαστε ανάσκελα με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος, γιατί είναι γρουσουζιά, επειδή έτσι βάζουν τους πεθαμένους στο φέρετρο!

Αναστασία, θα σου πουν από την κλινική αν θα πάρεις εσύ πάνες ή αν παρέχουν αυτοί. Εννοείται, ότι αν παρέχουν, τις χρεώνουν διπλάσια ή τριπλάσια απ' το σούπερ μάρκετ, ενώ τις αγοράζουν χονδρική! Εννοείται, όμως, ότι θα αλλάξεις κι εσύ το μωρό, για να μάθεις κιόλας. Τουλάχιστον, στην κλινική του γιατρού μου αυτό κάνουν.

Α, Αγγελική, άσχετο, αλλά μήπως γνωρίζεις καθόλου παιδίατρους στη Λάρνακα; Ο γυναικολόγος μου είπε ότι θα φέρει τον δικό του στη γέννα, γιατί είναι ειδικός νεογνολόγος και ειδικευμένος στην ανάνηψη βρεφών και τον εμπιστεύεται απόλυτα, χωρίς καμιά δέσμευση για μετά. Ο παιδίατρος αυτός ήταν ο παιδίατρος του ξάδελφου και της ξαδέλφης μου και η νονά (και θεία) μου, μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλός γιατρός και ήταν κατευχαριστημένοι από αυτόν. Αν ξέρεις καθόλου από Λάρνακα, πες μου να σου στείλω π.μ.

Αννα μαρια, για καροτσι εγω διαλεξα να εχει μεταλλικο σκελετο και οχι πλαστικο και ρωτησα και σε περιπτωση που σπασει καποιο μερος, αν ειναι ευκολη η αντικατασταση του κομματιου .. 480€ ειναι καλη τιμη..ειχε και η πρενεταλ το ιδιο σετ με τοσα περιπου αλλα οταν τους ρωτησα για κομματια και ανταλλακτικα σε περιπτωση που κατι σπασει, εκαναν τους κινεζους..γι αυτο λεω ειναι προτιμοτερο να παρω της πεγκ περεγκο που εκανε το σετ των τριων 560(με ολα τα εξτρα) αλλα επειδη πηρα καλαθουνα και οχι πορτ μπεμπε, η ριμη επεσε στα 480€..

Αν σκεφτεσαι να βαλεις το μωρο κατευθειαν στο κρεβατακι σου, μην παρεις το πορτ μπεμπε..οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι αχρηστη αγορα γιατι δεν μενει πολυ εκει μεσα ..και οι περισσοτεροι τα βαζουν κατευθειαν κρεβατακι.. Και η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι καλυτερα κατευθειαν στο κρεβατακι του (εφοσον ειναι στο ιδιο δωματιο) , εγω βεβαια θα το βαλω στην καλαθουνα αρχικα...

Αναστασακι μου, εδω ακομα και οι ιδιωτικες κλινικες θελουν πανες..συνηθως ερχονται απο διαφορες εταιρειες και σου φερνουν αλλα ερχονται την επομενη της γεννας..

Πορτ μπεμπέ δεν είχα σκοπό να πάρω, γιατί θα μου έδινε μια φίλη μου καλαθούνα. Αλλά το μοντέλο αυτό το πουλάνε και με τα τρία κομμάτια και δε γίνεται να μην πάρω το πορτ μπεμπέ. Άμα είναι έτσι δε θα πάρω την καλαθούνα απ' την κοπέλα, άσε που τελικά, όπως ήρθαν τα πράγματα, το προτιμώ κιόλας, γιατί δε θέλω να υποχρεώνομαι.

Το πεγκ περέγκο το βρήκα 560 ευρώ μόνο τα δύο κομμάτια, και στο μαγαζί που πήγαμε σήμερα δεν είχε αυτή τη μάρκα.

Δεν ξέρω αν είναι καλή μάρκα αυτό που είδα, όμως...

Βρε κοριτσια βλεπω λετε για καροτσια.Εγω λεω να παρω καροστι αργοτερα,γιατι πεφτουμε μεσα στο χειμωνα και νομιζω θα ειναι αχριαστο τωρα.Αλλα το θεμα ειναι οτι θελω καθισμα για το αυτοκινητο,αν ομως θελω να βγουν οικονομικα θα πρεπει να το παρω τωρα για να κερδισω κι εγω με τα 3 κομματια.....αλλαζουν λιγο τα δεδομενα νομιζω....τι κανουμε τωρα?

Αννα μαρια, γιατρους απο λαρνακα και λευκωσια δεν ξερω καθολου, λεμεσσο και παφο, ευχαριστως να σου πω.. Αν θες να ρωτησω καποιον δικο μου πες μου, αλλα αφου λες οτι δεν υπαρχει καποια δεσμευση, δεν τιθεται θεμα..βεβαια νεογνολογοι, δεν ειναι πολλοι στην κυπρο..ψαξε το το θεμα, αν ειναι απο λαρνακα ο γιατρος θα ειναι πιο ευκολο να βρεις "κριτικες" αλλα πολλες φορες λενε οτι εχουν μια ειδικοτητα και τελικα δεν την εχουν και ειναι απλοι παιδιατροι..καλο θα ηταν να τον γνωριζες προηγουμενως ..

Οσο για το καροτσι, εχω προσφορα απο το καταστημα της λεΜεΣου που γραφει οτι το σετ για τα τρια κομματια μαζι με ποδοσακο καο τσαντα αλλαξιερα της πεγκ περεγκο, ειναι 560€ και ισχυει για ενα χρονο αυτη η τιμη.. Μηπως εγινε παρεξηγηση με την τιμη, δεν γινεται να εχουν διαφορα στο ιδιο καταστημα..εγω προτιμησα να παρω κατι που ξερω οτι ολοι εχουν μεινει ετχαριστημενοι και να μην θελω να ξαναπρω στο επομενο παιδι..

Αν θες σου στελνω την δικη μου προσφορα..

Αναστασακι μου, αν παρεις μονο καθισμα αυτοκινητου στην αρχη και μετα παρεις τα υπολοιπα, και δεν συμφερει οικονομικα στην τελικη...και μετα που θα παρεις καροτσι θα ηταν πιο ευκολο να ειναι συμβατο με το καθισμα αυτοκινητου και να μπαινει κι αυτο πανω στον σκελετο...και αντε να βρεις το ιδιο μετα..

Παιζει να σας το παρει καποιος το καροτσι(νονος,γονεις,αδερφιακτλ)?

Παντως σοβαρα, ειναι πολλα τα εξοδα για ολα αυτα τα πραγματα.. Θα επρεπε οπως κανουν λιστα γαμου σε καποια καταστηματα να κανουν και λιστα γεννας!ειναι καλη ιδεα για οποιον θελει να σου φερει δωρο για να διαλεξεις εσυ τι θελεις και να μην σου φερνουν μετα οτι ασχετη βλακεια τουα κατεβει..

Αγγελικούλα έφυγα για Λούβρο….Έχεις δίκιο……άσε κάτι μου είπε για σεντόνι από το 1975 και με έχει πιάσει ταραχή.Είμαι έτοιμη να λυγίσω…

Με’γει α τη βαλιτσούλα φιλενάδα, είσαι πανέτοιμη!!Για τα άλλα που ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς κάποια άλλη φίλη μας που έχει εμπειρία θα μας τα πει!!

Νασιούλα πολύ χαίρομαι που το έκαψες εχθές!!!Πολύ πολύ καλά έκανες!!!Και ο κουνιάδος σου κύριος, τα βλέπεις; τι άλλο θες καλέ;

Μαράκι το έριξες έξω εχθές; Και πολύ καλά το έκανες!!!Η κοιλίτσα σου είναι μια γλύκα!!!

Άννα Μαρία να χαίρεσαι τον μπαμπά σου!!Ωραίο μου φαίνεται το καροτσάκι που βρήκατε!!Γιατί να μη θηλάσεις φιλενάδα; Και εγώ δεν έχω πρωτόγαλα αλλά ελπίζω να τα καταφέρω!!Καλά 3 χρονών παιδάκι και του έδιναν κοκα κόλα;Πω πω τι κυκλοφορεί……….

Muriamaki και εγώ ένα βαλιτσάκι με ρόδες θα πάρω, σιγά μην μας κοροϊδεύουν!!

Δωρα, σεντονακι απο το 75?!ημαρτον!!καλε δεν παει καλα!φαντασου εγω τα πηρα που μου εφεραν πραγματα δεκαπεντε χρονων(βεβαια ηταν και σκισμενα)!

Να σου πω φιλεναδα, πρεπει να την βαλεις στην θεση της!δεν παει αλλο!στο τελος θα σου πει οτι της εχεις και υποχρεωση..και δεν το βλεπω να βαζει το χερακι στην τσεπι για το μωρο..

Ουτε εγω εχω πρωτογαλα ακομα, βασικα δεν το πειραζω το στηθος μου, αλλα νομιζω δεν παιζει ρολο για το θηλασμο.Αλλες γενναν και μετα κατεβαζουν γαλα!!!

Αγγελική, αυτό ακριβώς λέγαμε με μια φίλη μου τις προάλλες. Όπως κάνουν baby shower στις Η.Π.Α. και μαζεύονται όλες οι φιλενάδες της εγκύου και της παίρνουν από κάτι, με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η λίστα γάμου, θα έπρεπε να κάναμε κάτι παρόμοιο κι εμείς. Είναι πάρα πολλά τα έξοδα...

Αυτή η κοπέλα δεν είναι παντρεμένη, αλλά ο φίλος της θα βαφτίσει ένα παιδάκι και έχει αναλάβει αυτή τα ψώνια. Χωρίς υπερβολές, του έφυγε ένα χιλιάρικο... Εκτός από τα κλασικά, βαφτιστικά, σταυρό, λαμπάδα, λαδόπανα, και δεν ξέρω τι άλλο, έπρεπε να αγοράσει μια ολόκληρη προίκα στο μωρό. Τι κοστουμάκια, τι ζιπουνάκια, τι φορμάκια... Αφού τους είπα ότι πρέπει να τα φοράει δυο-δυο όλα αυτά, για να προλάβει να τα φορέσει όλα, πριν μεγαλώσει λίγο και δεν του κάνουν. Τι ανοησίες... Εγώ στο νονό που θα μου βαφτίσει το παιδί, όποιος κι αν είναι, θα πω ότι δε θέλω όλο αυτόν τον άχρηστο σωρό από πράγματα. Λες και θα το έχω γυμνό και θα περιμένω το νονό να το ντύσει.

Καλά, κι εμένα σήμερα ο νονός μου, μου είπε να βρει τα καθισματάκια αυτοκινήτου και τα καρότσια των παιδιών του, που είναι 18.5 και 15.5 χρονών!!!!!!!!

Δωρα, σεντονακι απο το 75?!ημαρτον!!καλε δεν παει καλα!φαντασου εγω τα πηρα που μου εφεραν πραγματα δεκαπεντε χρονων(βεβαια ηταν και σκισμενα)!

Να σου πω φιλεναδα, πρεπει να την βαλεις στην θεση της!δεν παει αλλο!στο τελος θα σου πει οτι της εχεις και υποχρεωση..και δεν το βλεπω να βαζει το χερακι στην τσεπι για το μωρο..

Mόνο 15 ετών αυτά είναι καινούρια...εδώ μιλάμε για 36 ετών προίκα.....

Αγγελικούλα νομίζω ότι με ζηλεύεις....

Καλά, κι εμένα σήμερα ο νονός μου, μου είπε να βρει τα καθισματάκια αυτοκινήτου και τα καρότσια των παιδιών του, που είναι 18.5 και 15.5 χρονών!!!!!!!!

Άννα Μαρία βλέπω έχεις τα τυχερά σου και εσύ!!!

Εμ, Δώρα, τι νόμισες; Μόνο εσύ θα είχες τέτοια δώρα;

Κοιτάζω για τοιχογραφίες για το παιδικό. Μιλάμε, παίζει πολλή καμηλοπάρδαλη και πολύς ελέφαντας!

:| Κοριτσια ερχομαι να σας συναγωνιστώ, η καλη πεθερα ειχε την φαινη ιδεα να μην αγορασουμε κρεβατακι και να χρησιμοποιησουμε της μικρης κουνιαδας μου,δηλαδη 33 ετων κρεβατακι,που ουτε καν ανεβοκατεβαινει το καγκελο, ειναι σταθερο σαν φυλακη! :mrgreen: Φυσικα και της ειπα ευθαιως οτι θελω να παρω καινουργιο στο μωρο μου και το βουλωσε! :twisted:

Χε χε, Αναστασία, πάντως εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τη δική μας κούνια, που είναι 31 ετών τουλάχιστον. Το κάγκελο ανεβοκατεβαίνει, ευτυχώς, το ξύλο είναι πάρα πολύ καλό (εννοείται το πέρασε η μάνα μου με βερνίκι) και η κατασκευή πολύ γερή. Εννοείται ότι θα πάρουμε καινούριο στρώμα!

Απλά, μερικές φορές είναι και ποιος μας κάνει το δώρο.

Άννα Μαρία μου το ξέρω παίζει πολύ ελέφαντας και καμηλοπάρδαλη.

Όταν έψαχνα και εγώ ιδέες για ζωγραφίτσα είχα πέσει σε διάφορα τέτοια!

Τελικά ευτυχώς πέτυχα τη νεραϊδούλα (σε αφηρημένο στυλ φαντασου)

και είναι μια χαρά!

Αναστασάκο εσύ μας συναγωνίζεσαι γερά!!!!!!!!!!!!!καλά έκανες και τον έκοψες

τον αέρα γιατί το ένα φέρνει το άλλο και θα βρισκόσουν με ένα κάρο ομορφιές....

Αναστασια, εχει ξεφυγει ο κοσμος εντελως!αρχιζω και φορτωνω ασχημα τωρα!μα καλα δεν ντρεπονται καθολου λεω εγω?!και η πλακα ειναι οτι παιρνουν απο μονοι τους πρωτοβουλια κι εσυ πρεπει να πεις κι ευχαριστω!και αν τους πεΙς οτι θα παρεις καινουργια (φυσιολογικο οταν κανεις πρωτη φορα παιδι να παρεις καινουργια πραγματα και να τα χρησιμοποιησεις στο επομενο) , θα σε πουν σνομπ, ψηλομυτα και αχαριστη!

Και φυσικα οι υποχρεωσεις τους τελειωνουν εκει!μη χ...ω!!

τα πραγματα που μου εφεραν εμενα ειναι του γιου της αδερφης της πεθερας μου!15χρονων αλλα κατσκισμενα, ξεθωριασμενα, γδαρμενα και μισοσπασμενα!ΕΜενα φυσικα δεν με ρωτησε ευθεως η μανταμ αλλα ειπε στην πεθερα μου οτι θα τα φερει..τα εφερε μια μερα λοιπον και μας λεει οτι εδωσε και 2500£ (πΕριπου 4000€) !!καλα τα νευρα μου σμπαραλια που ουτε με ρωτησαν αν τα θελω, τα εβλεπα σε αθλια κατασταση και μου ειπαν οτι εκαναν και τοσα λεφτα..

Κι επειδη δεν μπηκαν καν μεσα στο σπιτι τα πραγματα(τα εβαλε ο αντρας μου στην αποθηκη και μου τρωνε και χωρο) και πηραμε δικα μας, αμεσως εσπευσε να της πει η πεθερα μου.....πηραν καινουργια πραγματα, δεν τους αρεσαν τα δικα σου.... Ελεος!!!

πα πα πα Αγγελικούλα.

Εννοείται ότι θα μας λένε αχάριστες, σνομπ, γαϊδούρες κλπ.

Υπάρχει και το έλεος....τι να πω πια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...