Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν8

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Πόσα γράψατε γλωσσούδες; Μισή ώρα έκανα να σας διαβάσω!!!

Κορίτσια, κι εγώ αυτές τις μέρες νιώθω τρομερή κούραση... Δε χρειάζεται καν να κάνω κάτι, απλά είμαι κουρασμένη έτσι κι αλλιώς. Τώρα σηκώθηκα κατά τις έντεκα, έκανα πρωινό, το έφαγα, διάβασα λίγο ένα βιβλίο και κάθισα να σας διαβάσω και νιώθω λες και έσπαζα πέτρες... Και που είμαστε ακόμα...

Νία, εγώ νιώθω έναν πόνο κάτω στον κόλπο, όποτε κλωτσάει κάτω χαμηλά. Αλλά μιλάμε για σουβλιές, όχι αστεία. Άρχισα να φοβάμαι μη μου σπάσει τα νερά!!!

Βανεσσάκι, θα μείνεις στη μαμά σου ε; Καλά, εγώ θα είχα αυτοπυροβοληθεί σ' αυτήν την προοπτική, αλλά τι να κάνεις; Δεν πάει για διακοπές ο κακομοίρης ο άντρας σου, για δουλειά θα λείπει... Δε λες καλά που τον διόρισαν; Πολύ ωραία τα χρωματάκια που διάλεξες. Όσο για τη "νονά" δε φαντάζομαι να το σκέφτεσαι καν, έτσι;

Δώρα, στα δώρα οι πεθερές μας πάνε μαζί! Μία πάει να προσπεράσει η δική σου, μία η δική μου, αλλά νομίζω μαζί θα κόψουν την κορδέλα! Ρούχα της κουνιάδας, πάπλωμα της γιαγιάς... Καταπληκτικά...

Αγγελική, είδες συζήτηση που είχαμε χτες βράδι; Μες στην καθαριότητα!

Εμείς σήμερα τρώμε τουρλού!

Αναστασία, Λυδία, Μαρία, Λένα, φιλιά!

Σίγουρα ξεχνάω τις μισές... :(

Άννα Μαρία θα σου στείλω το εμπόρευμα για το κατάστημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΛΥ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.

ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ DOPPLER. ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΦΑΛΙΚΗ, ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΙΓΟ, Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΝΑΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΣ 19/9. ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 4 ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑ Ή ΤΡΙΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ. ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.

Επιστήμη μου χαίρομαι που το μωράκι είναι μια χαρούλα

Αυτό έχει σημασία και όπως είπαμε ότι πει ο γιατρός προκειμένου

να έχουμε γερά μωράκια!!

με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!!Σε 10 μερούλες λοιπόν!!!!!!!!!!

Έρχεται και ο ευτυχής μπαμπάς!!!όλα καλά κοριτσάκι μου!!

μαρακι ωραιο θεμα εθιξες!!!!

το υπουργειο ειπε μεσα οκτωβρη, οποτε να υπολογιζετε νοεμβρη!! :evil::evil::evil::evil:

αν κ δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεαστει το δημοτικο, συνηθως δινουν προτεραιοτητα...

αναστασακι πολυ χαρηκα που ειναι καλυτερα το ζαχαρο!!!

α δωρα αν εχεις τοοοοοσο μεγαλη προθυμια αστο καλυτερα! καλα λες!! ;)

επιστημη αυτο με την αντισταση στις αρτηριες, το εχω κ εγω. σου εχει ανεβει κ η πιεση?

σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να κανεις κατι συγκεκριμενο?

οπως κ ναχει, ολα καλα θα πανε κ θα εχεις αγκαλιτσα σου το αστερακι σου γρηγορα!!

κ εγω εχω κατι πονους κατω χαμηλα στο πιπι, κ κατι σαν καψιμο που κ που

αλλα δεν το εχω δωσει σημασια, θεωρησα οτι ειναι φυσιολογικο, οτι χαλαρωνουν οι μυες κ δημιουργουνται αυτες οι ενοχλησεις

ηρθε η μαμα μου σημερα κ αλλαξαμε τη θεση στα επιπλα στο παιδικο

ανοιξε ο χωρος! βεβαια την κουνια την εχουμε στην κρεβατοκαμαρα απο τωρα..

απο βδομαδα θαπαμε να παρουμε κ τις συρταριερες. αντε να ετοιμαζεται σιγα σιγα το δωματιακι!

εκεινο το κοκκινοκιτρινοπρασινομπλε τραπεζακι που σας ελεγα το θυμαστε????

το πεταξαμε!!

θα βαλουμε το καινουριο σημερα! χαρα που θα κανει ο αναστασακος οταν το δει!

Εδώ είμαι κι εγώ........

πήγαμε για το ντόπλερ, όλα καλά, η μπέμπα είναι 2100 γρμ. και ψηλή (το μηριαίο της οστό αντιστοιχεί σε έμβρυο 34ων εβδομάδων κι εμείς είμαστε 32!) Μάλλον ντερέκι θα μου βγεί κι αυτή!!!! Ο άντρας μου λέει ότι είχε μπουνίτσες και φαινόταν πολύ τσατίλα :lol: !!!!!!!! Με νεύρα θα γεννηθεί το παιδί μου :o Και ότι φαίνεται να μοιάζει στην αδερφή της.....εγώ δεν είχα οπτική επαφή με την οθόνη οπότε βασίζομαι σ'αυτά που μου είπε ο άντρας μου!!!! Ο γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ καλή η μπέμπα.....πάει κι αυτό το άγχος δόξα το Θεό!!!!!!!! Τώρα θα πάω στον γιατρό μου τέλος Σεπτέμβρη......Αχχχχ μπήκαμε στην τελική ευθεία.....λέω μετά το σ/κ να φτιάξω επιτέλους βαλίτσα για το μαιευτήριο!

Λέω να πέσω για υπνάκο......θα τα πούμε το απόγευμα!!!!!!!! Τί βρωμοζέστη πάλι σήμερα!!!!!!!!!

Φιλάκιαααααα

Φιλεναδες, ηρθα κι εγω!

Πηγα πληρωσα τον λογαριασμο του ιντερνετ , το οποιο το εχουμε απο μισο με την κουνιαδα διπλα αλλα ειναι ο τριτος μηνας που πληρωνω εγω και κανουν τον κινεζο και για τα λεφτα και για το οτι τρεχω με την κοιλια τουρλα να προλαβω τραπεζες!εχε χαρη που δεν ηθελα να μου το κοψουν μεσα στο σκ αλλιως... Αν βγαλω την δικη της παροχη απο την πριζα θα γινω πολυ κακια?

Περασα και μια βολτα απο το πρεναταλ για να παρω σαλιαριτσες για τον μωρακι μου.. Τι το ´θελα?!πηρα τις σαλιαρες και κατι σκουφακια για την κλινικη, δεν ειχε ρεστα να μου δωσει, εκανα βολτες εκει μεσα μεχρι να βρει, πλησιαζω στα καροτσακια , ειχε το καθισμα αυτοκινητου τησ peg perego σαν αυτο που πηρα αλλα σε αλλο χρωμα και ρωταω την αλλη πωλητρια πως βγαινει να πληθει γιατι δοκιμασα και με δυσκολευει καπως..... Και τι μου απανταει το βουρλο?!.... Εκει που το πηρατε δεν σας ειπαν πως βγαινει?να πατε να σας πουν!!!!!!!!! Ε λοιπον τα πηρα στο κρανιο!!!!δεν ηξερα τι να πρωτοκανω!να ζητησω τον υπευθυνο καταστηματος η να σηκωθω και να φυγω και να αφησω και τα πραγματα εκει?!

Και την πρωτη φορα που ειχα παει για καροτσι και ηταν να αγορασω απο κει κιολας, σκοτωθηκαν να με εξυπηρετησουν , αλλα ειπα να μην το κανω θεμα..

Της την ειπα ομως στο τελος, δεν αντεχα... Ουτε εσυ ξερει,ε?και φαντασου οτι εσενα αυτη ειναι η δουλεια σου...

Ααααααααααχχχχχχ"............ Νευριασα παλι που το θυμηθηκα και πατησα υποβολη χωρις να τελειωσω το μνμα!!!

Παω να διαβασω τι γραψατε κι επανερχομαι!!!

Νασια μοντελακι η κοριτσαρα σου ε!!ωραια!γαμπρο βρηκατε, δεν σας προλαβαμε!μου αρεσει που εχει τσαμπουκα η δικια σου!!

Επιστημη, σε δεκα μερες!!!!εισαι η επομενη!ευτυχως θα ειναι κι ο αντρουλης σου εκει!

Νια μου, νυχακια?!τι χρωμα?εμενα μου ατεσει το κοκκινο πολυ αλλα το καλοκαιρι κανω κοραλι, πορτοκαλι ..αχ..θελω κι εγω μανικουρ αλλα τωρα μπαινω στον μηνα μου και δεν νομιζω οτι κανει κιολας..

Ηλιαννακι, γαλλικο,ε?!δεν τα καταφερνω με τιποτα ομως!

Βανεσσακι , τεσσερεις μερουλες ειναι, ερχονται και αργιες , γιορτες κτλ.. Καπως θα βολευτειτε.. Σιγουρα ειναι καλυτερα ετσι παντως..

Αννα μαρια, λενα, μαρι, μυριαμ, αναστασακο, λυδια, φιλακια πολλα στις κοιλιτσες!

Αγγελικουλα οχι μονο θα εβγαζα την πριζα της, αλλα θα εκλεινα και το ασυρματο να μην μπορει να παρει απο πουθενα, γαιδουρια!!!!!τζαμπατζιδες!!!!!

Επιστημη μου εισαι η επομενη λοιπον, αντε με το καλο το νεο μωρακι σας, ολα μια χαρα θα πανε!!!Αχ ποτε θα ερθει και η σειρα μας,βασικα ζορι απο το ζαχαρο τραβαω τωρα αλλιως δεν θα με πειραζε και ενα χρονο εγκυος να ημουν!! :lol::lol:

Καλα δεν ειπαμε οτι παπλωμα δεν κανει για το μωρο?Ρε θα μας τρελανουν!!! :shock:

Νασια ψηλη η κοριτσαρα σου,ας ειναι και να παρει πιο κοντο αντρα να τον κοιτα απο ψηλα και να φοβαται!! :mrgreen:

koritsakia mou!!!!!!Ti kanete ??????????ax sas exw xasei re gamwto teleiws.....poly stenaxwriemai pou den mporw na sas arakolouthisw!!!emeis eimaste mia xara kathe mera omorfainoume kai pio poly....kathe mera eimaste olo kai kalytera...doxa ton theo..giati sthn arxh eixa psilofrikarei me thn allagh alla oso paei niothw olo kai kalytera!!!

o mikroulis mou mas kanei olo nazia kai kolpakia!!!!!!!!einai poly glykas mas exei trelanei!!!!!!!!!

apo shmera o antras mou ksekinaei ektheseis re gamwto kai tha leipei olh mera apo to spiti kai tha gyrnaei arga to vrady....kai exei 3 ektheseis sthn seira kai den xerw pws tha to antexw!!!!!!!ena mhna tha kratisei ayto.........kai ektos oti tha mas leipsei para poly tha kourastei o kalos mou para poly!!!!!!!!

oriste kai o mkros mou prigpas!!!!!!!!!!!

megalwnoumeeeeeeeee ayrio ginomaste kiolas 2 evdomadwn!!!!!!!!!!pote perasan kale??????

kala exw pathei plaka koitakste xrwma to malli tou....exei mia poly periergh apoxrosh....exei parei kai apo to diko mou to kokkino to fysiko kai apo tou mpampa tou to xantho...na doume ti xrwma tha vgei sto telos...eimai poly periergh!!!!!!!!!!

post-11182-13873937638678_thumb.jpg

post-11182-13873937638773_thumb.jpg

να μαι παλι εδωω!

καλε τι κουκλι ειναι αυτο? τρελενομαι για το μαλακιι του, ειναι ξεχωριστο ειναι ενας γλυκας, και τι μαγουλακια? τι μπουτακια? για τσιμπημααα, αχ δινε του φιλακια και απο εμας εδωωω!

θα σας τον ζηταγαμε γαμρο αλλα σας περναμε 2 χρονια δεν ξερω αμα σας πεφτουμε μεγαλες :lol::lol:

Σημερα το βραδυ ο μπαμπας εχει baby sitting αχαχα εχω κανονισει με τις φιλες μου κατα τις 8μιση-9 και θα τα αναλαβει ο μπαμπας τα παιδια, ελπιζω να μην διαλυσουν το σπιτι μονο αχαχαχαχαχα!

αγγελικη καλα της ειπες της πωλητριας, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!πως ειστε?????? εγω κοιμηθηκα δυομιση ωριτσες αχχχχχχ το ευχαριστηθηκα, ξεκουραστηκα!!!!!!!

τωρα καθομαι με τα μικρα μου, αυτα παιζουν κ εγω καθομαι εδω στον καναπε!!!!!!

σε λιγο θα τα κατεβασει ο αντρας μου κατ ω στη μαμα μου να παμε εμεις να ψωνισουμε σουπερ μαρκετ , να παρω σερβιετες για την κλινικη μετα την γεννα (να ετοιμαζω κ τη δικια μου βαλιτσουλα ) κ να αγορασω κ νυχτικακια να τα πλυνω να ειμαι κομπλε!!!!!!!!!!!

αγγελικουλα μου πω πω τι σπαστικια η πωλητρια!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: καλα εκανες κ της την ειπες!!!!!!!!!!

ναι κουτσα στραβα τα καταφερνω στο γαλλικο!!!! ;);) κ εμενα μου αρεσει το κοκκινο , ολο το καλοκαιρι κοκκινα τα ειχα κ τωρα τα βερεθηκα ειπα να κανω μια αλλαγη!!!χαχα!!!κ το χειμωνα κοκκινα πολκυ σκουρα εως μαυρα τα βαφω!!!!!!!χα ;);):D:D:D:D:D:D

τιτινα μου κου :D κλακι ειναι ο γιος σου φτου φτου!!!!!!!!!

μαρακι μου αντε καλη αρχη στο σχολειο κ παλι κ καλα να περασεις αποψε στη βολτιτσα!!!!!!! μια χαρα θα τα καταφερουν στο σπιτι βρε!!!!

τεντυ πω πω πω τι πεθερα εχεις!!!!!!αιωνοβια ρουχα σου εστειλε!!!!!!χαχα!!!!!!!!μα καλα δεν ντρεπεται???

μαλλον οχι να υποθεσω!!!χαχα!!!!

νιακι μου κ εσυ νυχακια εφτιαξες???τι καλα!!!!!πως ειναι τα δυδυμακια σου??????

νασια μου μια χαρα η κορουλα σου φιλεναδα!!!!!μοντελακι θα βγει!!!χαχα!!!πως εισαι εσυ κοπελα μου?????

διαβασα κ για την δικια σου πεθερουλα...... :twisted::twisted::twisted::twisted:

ασε τα εχουμε ξαναπει εμεις....!!!!!

επιστημη μου αντε εισαι η επομενη λοιπον!!!!!!!!!ολα καλα λοιπον με το μωρακι σου κ τον αντρουλη σου!!!!!!! με το καλο γλυκια μου!!!!!!!!!

κατερινακι μου αντε παιρνεις κ εσυ σειρα αμεσως μετα!!!!αχ τι καλα, κοντευουμε ολες σιγα σιγα!!!!!!!

βανεσσακι μου τελικα αθηνα θα παει ο αντρας σου, ε????καλα κανεις κ θα μεινεις εκει στο σπιτακι σας!!!!!!!

αχ δεν θυμαμαι κατι αλλο βρε κοριτσακια......

πολλα φιλακια , παω να βγαλω το φρυδι τωρα χαχα , τα λεμε το βραδακι παλι!!!!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ!!!!!ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ Κ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΑΡΑΚΑ.ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΠΛΗΡΩΣΕ 250 ΕΥΡΩ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ 150 ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΙΝ ΑΛΥΣΙΔΑ Κ 100 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΥΝΟΛΟ 500 ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓ.ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ.ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΛΠ.Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΔΩΡΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ Κ ΛΕΦΤΑ.

ΝΑΣΙΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΝΥΦΗ Ε?ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!!!!!!

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΥΣΗΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ε?

ΔΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ Κ ΑΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙΣ Κ ΧΑΛΑΣΕ...ΑΜΑΝ Η ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΡΙΑ 100ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΙΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΟΡΥ!!!!!!

Ωρε Μιριαμ κοντευεις κι εσυ να γεννησεις, δεν εμεινε πολυ, τωρα ειδα το τικερακι σου!!!Αντε να παιρνουμε σειρα ολες μια μια με το καλο!!!Τα ψωνια σου τα τελειωσες για το μωρο? Αποφασισες τελικα που θα γεννησεις?

Nikoylinaki τι κάνουν τα μωράκια σου;;;; παλεύουν;;;

Ηλιάννα και εγώ γαλλικό φτιάχνω με σχεδιάκια και τώρα ειδικά με το που χαλάσουν όλο κάτι κάνω μην γίνει τίποτα να με δει ο γιος μου περιποιημένη!!!

Τιτινάκι τι γλύκας!!!!!!!! Είναι φοβερό το μαναράκι σου!!!!! Φτουυυυυυυυυ!!!!!!!

Μαρία Σαραντοπούλου καλά να περάσεις!!!!!

Επιστήμη μου άντε μετράς αντίστροφα κοριτσάκι μου!!!

Νάσια μια χαρά το κοριτσάκι σου!!!!!!! Μπράβο!! Καλή συνέχεια και καλές ετοιμασίες!!!

Αγγελικούλα λέω να βγάλεις την δική της παροχή εντελώς τυχαία βάζοντας σκούπα και ίσως καταστρέφοντας και λιγο το καλωδιο!!!! Όσο για την πωλήτρια και λίγα της είπες!!! Εγώ είχα νευριάσει με πωλήτρια έτσι μια φορά και τα παράτησα και έφυγα και ούτε ξαναπάτησα βέβαια!!!

MaDi, Αναστασία, Έυη, Λυδία, Maimoudaki, Βανεσάκι, Αννα Μαρία ,Teddy_Dion, Κατερινούλα 11 ,Λενα , Muriam είστε όλες καλά;;;;; οι κοιλιτσούλες σας;;;;;;;;;;φιλάκια

ελπίζω να μην ξέχασα καμία κοιλίτσα και μου θυμώσει το μπεμπέ!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!

Συνειδητοποίησα τώρα ότι πλέον από δω και πέρα θα έχουμε γεννητούρια συνέχεια........η μία πίσω από την άλλη θα παίρνουμε σειρά!!!!!!!!!

Μυριάκι μου σε μελετούσα σήμερα που πήγα στο ΙΚΑ να γράψω την εξέταση ντόπλερ και είχαν ΠΑΛΙ απεργία........τα νεύρα μου κρόσσια!!!!!!!!!! Ευτυχώς όμως πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε ότι θα την γράψει αυτός την εξέταση την Δευτέρα και θα την δώσει αυτός στον ακτινολόγο.....ελπίζω μόνο να μην το ξεχάσει......

Teddy μου εγώ δεν θα το έπαιρνα το πάπλωμα με τίποτα όσο κι αν επέμενε το πεθερόνι......καταρχάς δεν βάζουμε πάπλωμα σε λεχούδι!!!!!!!!!!! Αυτό να της πείς.........Μια με τα ρούχα της κουνιάδας, μια με το εκατοχρονίτικο πάπλωμα....έλεος πιά!!!!!!!!!!! Τί άλλο θα ξεθάψει από το χρονοντούλαπο?????????

Επιστήμη με το καλό το νινί...έφτασε λοιπόν ο καιρός!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασάκι μου άσχετα με το ύψος, αν η μπέμπα μου πάρει και το δηλητηριώδες βλέμμα από το σόι μου (το έχει και η Μαρία μου παρόλο που στη φάτσα μοιάζει του μπαμπά της, οι γκριμάτσες είναι όλες δικές μου) τότε θα βάζει κάτω ψηλούς, κοντούς......Είσαι μείον 4 κιλά?????? Πωπω πολύ δραστική η διατροφή που κάνεις...να μου την στείλεις κι εμένα!!!!!!!!! Να πείς και στην πεθερά σου ότι πρέπει να την δοκιμάσει 8-x8-x

Τιτίνα τέλειο το χρώμα μαλλιών του μπέμπη!!!!

Marie καλά να περάσετε με τις φιλενάδες σου!!! Κι εγώ θα βγώ βολτίτσα απόψε.....το πόσο θα αντέξω είναι άλλη ιστορία!!! Ήδη ψιλονυστάζω.....

Ηλιαννάκι μου ωραίο το γαλλικό, μια φίλη μου είναι μανικιουρίστα και μου 'χει δείξει όλα τα κόλπα αλλά πλέον βαριέμαι τόοοοοοσο να ασχοληθώ....άσε που τώρα πια δεν καταφέρνω να περιποιηθώ μακριά νυχάκια (δεν προλαβαίνω) και τα κόβω κοντά!!!!

Αγγελικάκι κι εγώ θα της έβγαζα την παροχή της μπαταχτσούς να μάθει να πληρώνει τους λογαριασμούς της.....τί γύφτισσα Θεέ μου!!!!!!! Όσο για την πωλήτρια...καλά της είπες, μάθανε όλες να βγάζουν γλώσσα......δουλέψαμε κι εμείς πωλήτριες και δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε έτσι σε πελάτη!!!!!!! Εμένα μία φορά μου μίλησε έτσι ένας σερβιτόρος και τον πήρε και τον σήκωσε....και φυσικά έφυγα από το μαγαζί!!!!!! Και κοίτα σύμπτωση....όταν δούλευα στην τράπεζα γνώρισα το αφεντικό του και μου την έπεφτε (καλός μαλάκας κι αυτός...παντρεμένος) και τον έκανα ρόμπα τον σερβιτοράκο!!!!!!!!!!

Μαρία12 μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου....τον γιόκα σου το τελευταίο που θα τον απασχολήσει είναι αν θα είσαι περιποιημένη εκείνη την μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για τα ματάκια του θα είσαι η απόλυτη θεά!!!!!!!!!!!!

Δεν έχουμε πολύ κίνηση σήμερα ε???????

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!!!!

Καλησπέρα κουκλιτσες μου ........

Πρώτα πρέπει να σχολιάσω τον παιδαρο πιο κάτω τι κουκλι είναι αυτο καλε να το χαίρεσαι κοριτσάκι μου....γερο να είναι πάνω απο όλα......Αγγελική μου και εμένα μου αρέσει το κόκκινο πολυ αλλα σήμερα τα έκανα γαλλικουλι και τα χέρια και τα πόδια πρωτη φορά την πήρα αυτη την κοπέλα διοτη η άλλη όπως και η κωμοτρια όπως και η καθαρίστρια δεν ερχοντε Πειραιά και έτσι τις ψάχνω ολες απο την αρχή πάλι μια χαρα μου τα έκανε παντός μάλλον αυτη θα την κράτησω ..."

Μαρια μου καλα είναι τα μωρακια μου όλη την μέρα σήμερα κάνουν βόλτες μέσα στην κοιλιτσα......

Νασιακι μου μια χαρα είναι η μπουμπουκα σου .... Τα φιλια μου σε ολεσσσσσσσσς

Δεν θυμάμαι άλλο τίποτα χιχιχιχι....

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΣΕΤΕ ΣΤΙΝ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Κ ΕΝΔΟΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΒΩΝΩ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ!!!!!!ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Η ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΗΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

νασια τσατιλα απο την κοιλια η μπεμπα ε??? απο ποιον θα το παρει αραγε?

αγγελικουλα καλα σοβαρα μιλας?? πολυ ζωο η πωλητρια, ακου εκει τι σουειπε, το βουρλο

επισης εννοειται να της το κλεισεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακου εκει, εσυ μια χαρα πληρωνεις, αυτη κυρια στο τζαμπανταν!!

καλε τιτινα απολαυσε τις πρωτες μερες με το ζουζουνι σου κ ασε μας εμας!!!

εμεις εδω θα ειμαστε, απλα να μας βαζεις καμια φωτο που κ που να βλεπουμε αυτο το τελειο φατσακι!!!!

καλε κουκλος ειναι φτου φτου φτου!!

μαρακι δε θελω να σε απογοητευσω οτι ο γιος σου θα σε δει με το νυχι απεριποιητο... αλλα εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που οταν πηγαν να γεννησουν τους ξεβαψαν τα νυχια!!

δεν ξερω το λογο ομως..

νια τι κανουν τα μικρακια σου? φανταζομαι κλωτσομπουνιδι που θα τρως :lol::lol::lol:

μιριαμ ουτε εγω εχω αποφασισει ακομα... η γαληνο λεω η αγιο λουκα, θα δουμε

θελω μεσα στον σεπτεμβρη, το αργοτερο οκτωβρη να κανω ενα ντου κ να αποφασισω...

ΛΕΝΑ ΜΟΥ Ο ΓΑΛΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑ;ΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

Έβαλα μια ταινία ναδω με την βλαχοπουλου το μια ελληνίδα στο χαρεμι..."μου αρέσει πολυ και την έπεσα στο κρεβατακι μου σας καληνυχτω και σας φιλω ολες γλυκα.".

Ασε λενα μου τέλεια τα κλωτσομπουνιδια χαχαχαχαχα

μιριαμ μια που λες οτι εισαι αναμεσα στο γαληνο κ στο ιπποκρατειο

ετσι απο εγκυκλοπαιδικης αποψης ρωταω..

στα δημοσια τωρα πως γινεται? πληρωνεις ξεχωριστα δωματιο αναισθησιολογο παιδιατρο κλπ κλπ?

ξερει καμια?

γιατι κατι τετοιο ακουσα...

πως το απλο το δωματιο (4κλινο νομιζω) σε ενα πανεπιστημιακο νοσοκομειο παει 500 ευρω!

χωρια τους γιατρους..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...