Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 898
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρανια κ συ fan της μπιριμπας ? κ μεις κ μεις ερχομαστεεεεεεε!

τι προτεινεις να κανω τζελ ενισχυσης γαλλικο ή μονιμο χρωμα?

μαρικεν που χαθηκες? δεν πιστευω να σε πηρε απο κατω?

θα διεκδικησεις οτι δικαιουσαι... δεν θελω ηττοπαθεις.... γερα με τσαμπουκα!

Δημοσίευση

καλημερα, Μαριεκεν τι λες τωρα??????????? :o:o:o:o Απαραδεκτο δες τι μπορει να κανεις!

Εγω σημερα ξαπλα μου ηρθε η παλιο περιοδος ριχνει χιονονερο και σερνομαι στον καναπε. Ξυπνησα απο τις 7 καθαρισα τα μπανια εβαλα τα πλυντηρια και τωρα καααααααααααθομαι

Δημοσίευση

καλησπέρα, τι κάνετε κοριτσάκια?

Marieken κάνε κουράγιο κ καμιά καταγγελία, βεβαίως-βεβαίως :x Απαράδεκτοι που σε απέλυσαν, εν όψει εορτών κ λόγω μητρότητας!

Spirtouli μπράβο για τα νέα σας!

gioulaki περαστικά!

κορίτσια, να και μια συνταγή για τρουφάκια, που με χρωματιστή τρούφα είναι σούπερ!!!

http://syntageskardias.blogspot.com/200 ... st_22.html

Δημοσίευση

κορίτσια, έχω μια ερώτηση:

από pramworld πώς αγοράζουμε? έκανα την παραγγελία υποτίθεται κ δεν την επιβεβαίωσα γιατί δεν κατάλαβα αν θα πληρώσω με πιστωτική ή με αντικαταβολή?? σε λίρες :?::?: όποια μπορεί ας με βοηθήσει σας παρακαλώ! ευχαριστώ!

Δημοσίευση

σας το ειπα???παει κ η πεμπτη!!!!!!!!!!!!αντε,μια μερα εμεινε..βεβαια τα εφτυσα κανονικα σημερα..εφυγα απτις 12 το πρωι απτο σπιτι κ γυρισα 10 παρα..αφου μολις με ειδε ο μικρος τρελαθηκε!δεν ηξερε κατα που να κανει.μπουσουλαγε κ επεφτε απτη λαχταρα του να ερθει γρηγορα.οταν με βλεπει το σκατο ερχεται,με πιανει με τα 2 του χερια απο τα μαλλια(δεξια κ αριστερα,πισω απο τα αυτια) κ ανοιγει το στομα του κ ερχεται προς τη μυτη μου,το στομα μου..θελει να με φιλησει!το τι σαλιο εχω φαει :lol::lol:

παω να ξεραθω,αυριο προβλεπεται ακομα πιο δυσκολη μερα(γινεται αραγε?)..καληνυχτα σας!!

Δημοσίευση

Καλημέρααααα! :D Ξυπνήσαμε κ περιμένουμε τις θείες(φίλες μου)για καφεδάκι! :!: Πολύ κρύο λέμε!!

Αχ ράνια τα σκατούλια :!::!: όλο κατι τέτοια κάνει κ μένα κ με τρελαίνει!Σ ε αυτή την ηλικία τον βλέπω πως είναι πιο προσκολλήμένος πάνω μου..μαμάκιας!! :lol: ενώ πριν όλη την ώρα τον μπαμπά μες στα μάτια τον κοιτούσε!Φάσεις είναι!

demie εγώ με πιστωτική παρήγγειλα απο pram.Συγκεκριμένα απο Τ bank.Διίνεις τον αριθμό της κάρτας κ όλα τα στοιχεία κ σε σενα έρχεται μέσα σε 15 μέρες χαρτί από την τράπεζα να πας να βάλεις τα χρήματα.Η τράπεζα δηλαδη τα κανονίζει.Κ δε πληρώνεις τίποτα 'εξτρα.Δεν ξέρω αν υπάρχει κ άλλος τρόπος.

Εν τω μεταξύ τα χω πάρει με αμαζον.Παίζει να έχει χαθεί ένα δέμα που περίμενα στις 19 ΔΕΚ.με δωράκια για τα ανήψια!Τους έστειλα mail να με ενημερώσουν που βρίσκεται,μου ζήτησαν συγνώμη κ μου ειπαν να περιμένω μέχρι τις 27 αλλιώς θα αναλάβουν αυτοί! :twisted: Αν κ παίζει την πατατιά να την έχουν κάνει στην Ελλάδα. :? Με το νέο έτος δηλαδή τα δωράκια γαμώτι!τεσπα..

Α Μαριεκέν τι έγινε με το αφεντικό σου μίλησες?Ενημέρωσέ μας!Μην το αφήσεις έτσι!!

φιλιά!

Δημοσίευση

καλημερα!

Κωνσταντινος χρονια πολλα για χθες!!!!!!!Να εισαι γερη κ ευτυχισμενη κ να χαιρεσε τα ζουζουνια σου!

Κοριτσια σε 2 μερες ειναι Χριστουγεεεεεεεεεεεεεεεεεεενα γιουπι!!! [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif]

Δημοσίευση

πωπωωω Κωνσταντίνος εχει δικιο το Γιουλακι !! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ για ψες !!! :x

αχ... ηρθαν κ τα φετινα Χριστουγεννακια :mrgreen: σχολασε κ ο μπαμπας μας κ θα τον εχουμε αρκετες μερες στο σπιτι παρεουλα !!!! εκανα σημερα τα ψωνια του σουπερμαρκετ (πρωι πρωι) κ τωρα ΑΡΑΛΙΚΙ ! σκεφτομουν ...αυριο ΠΟΥ να παμε βολτα οικογενειακως εδω στην Αθήνα ;; καπου στολισμενα με ψιλονταβαντουρι να χαρει κ το ματακι του μικρου ...;;;;; Ζαππειο πηγαμε την προηγουμενη Κυριακή...αυριο ;;; :?::?::roll::?::?:

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας... κ σεις οτι επιθυμειτε....

γιουλακι μια μερα για τα χριστουγεννα :D:D

αληθεια θα παει καμια κανενα ταξιδακι?

βαριεμαι , βαριεμαι ... βεβαια το βραδυ εχω εξοδο.. :D αλλα κ παλι δεν ξερω γιατι με επιασε μια ψιλομελαγχολια... ηθελα να κανω κατι ποιο ουαου για τα χριστουγεννα! εσεις απο ψυχολογια...?

ρανια εκανα τζελ τελικα πολυ ωραια εγιναν.... εκανα κ το μαλλι αλλα η ψυχολογια down!

Δημοσίευση

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!απο τριτη παλι.ελαφρως πιο χαλαρα η επομενη εβδομαδα.αντε γιατι αυτο το φετινο με ψοφησε.σημερα ειδα το μικρο 9:30-11 το πρωι κ μιση ωρα τωρα το βραδυ που γυρισα..τουλαχιστον θα τον χορτασουμε 3 μερουλες.

αχ κων/νε τι ωραια που εφτιαξες τα νυχακια σου..εγω "ξεμεινα" με ενα σκουρο γκρι,που πολυ το σιχαινομαι.ειναι μονιμο,το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα για αλλαγη απο το κοκκινο που το εχω σχεδον μονιμα τα τελευταια χρονια κ ειπα να το αφησω να βγει κ η δουλεια της εβδομαδας κ τελικα εφτιαξα ολες τις αλλες κ εμεινα εγω χαλι..δεν πειραζει,θα το ανανεωσω δευτερα-τριτη να ειμαι για πρωτοχρονια οκ.

ααα τριτη θα παω να δω επιτελους τις φωτο απτη βαφτιση.2 μηνες μετα κ απλως θα παω να δω το αλμπουμ μηπως θελω καμια αλλαγη.ελεος!!!

ο αγιος βασιλης(μαμα) πηρε νωρις το δωρακι του βασιλακη επειδη ηταν παααρα πολυ καλο παιδακι.του πηρα ενα γαματο τρενακι μπισκοτενιο!διακοσμητικο ειναι απο αφρολεξ.το ειχε στη βιτρινα μια φιλη που εχει σοκολατακια κ πηγα κ το πηρα!το εχει κ στο fb που ειχα κανει σχολιο.εμεινε ο μικρος να το χαζευει ποση ωρα!μονο που δεν ειναι να το αγγιζει.ειναι ολο χρυσοσκονες κ διαφορα "σκατουλακια" κολλημενα πανω.

αυτα!καληνυχτα σας!!!

Δημοσίευση

καλημερα και χρονια πολλα!!!!

κων/νε να χαιρεσαι το ονομα σου και καθε ευτυχια στο σπιτι σου!!! πρωτα χριστουγεννα με τα μωρακια μας!!! μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι ευτυχισμενα και με υγεια!!! αυτα ειναι η δικη μας ευτυχια και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα!!!

λοιπον εμεις αυτες τις μερες πηγαμε σε αλλεργιολογο και η αλλεργια στο γαλα ειναι πια γεγονος... εκανε τα δερματικα τεστ και πεταξε μια φουσκαλα ναααα.... σε ολα τα γαλατα :(:( το περιεργο ειναι πως εχει και αλλεργια στο αυγο τελικα...στο ασπραδι βεβαια πολυ περισσοτερο απο τον κροκο αλλα εμενα οταν του εδωσα κροκο δεν παρουσιασε τιποτα :roll::roll:

τελος παντων.

Εμεις αποψε εχουμε τραπεζι στο νονο μας!!! θα μεινουμε σπιτι και αυριο θα παμε για φαγητο στη μαμα μου και το βραδι θα δειξει αν κανουμε κατι....

αυτα. καλα να περασετε και τα λεμε απο δευτερα. φιλακια πολλα

Δημοσίευση

γεια σας παιδακια!τι ωραια που ειναι να μη δουλευεις τελικα... :lol::lol: πηγα ενα σουπερμαρκετ ξεγυρισμενο.1,5 ωρα εκανα!ειχα μηνες ετσι χαλαρα.εκανα τις δουλειες μου(μου εχει μεινει σκουπισμα δηλαδη,αλλα χαλλλλαρα!),κοιμηθηκα κ 1,5 ωρα..ολα τα εκανα σημερα!με την ιδεα πως δεν θα παω ουτε τη δευτερα για δουλεια,ειμαι πιο ανετη.

τα νεα μας!ο μικρος κανει κ επισημα μεχρι 3 βηματα!καθεται η μανα μου στο χαλι,τον βαζει ορθιο,τον αφηνει,αυτος στεκεται καποια δευτερολεπτα,κανει 2-3 βηματα κ πεφτει στην αγκαλια της μανας μου!ολα τα λεφτα!

τι θα κανετε αυριο?εμεις στους δικους μου το μεσημερι κ κανα καφε πρωι η απογευμα στο χωριο στα αδερφια του αντρα μου.τπτ το ιδιαιτερο..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να εχουμε με υγεια πανω απο ολα!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΕΣ !!!

Εδω νομιζω μπεμπη - μπεμπα δεν εχουμε που να γιορταζει σημερα ε;

εμεις φαγαμε - σκασαμε κ τωρα ειμαστε ηδη στον καφεδακο + γλυκακι :D

αφου πηγε πολυ καλα η διαιτα των τελευταιων μηνων ειπα να το γιορτασω λιγακι οχοχοχοχοχοχο...

μπραβο ρανια στον Βασιλακη μας με τα βηματακια του !!! αντε κ στα δικα μας ! που ολο κοντοστεκεται (ξυπολητος) χωρις να στηριζεται κ ολο το μετανιωνει κ ξανακαθεται... :mrgreen:

ε μου φαινεται οτι μεχρι τα γενεθλια του θα τη φτιαξουμε κ μεις την περπατοπιτα...

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα!!

Παντα ευτυχισμενες να ειμαστε με τα παιδακια μας.

Σκασαμε στο φαγητοοοοοοοοοο ολα βγηκαν τελεια.

Και η σαλατα τελικα εδωσε ρεσιταλ απο μονη της.Ποια ειπε οτι θα ρωτησει γνωμες για τη Πρωτοχρονια, να την κανετε οπωσδηποτε.

Τωρα προσπαθω να συμμαζευτω αλλα δεν αγχωνομαι κιολας. Ειμαι ηδη στο 4ο πλυντηριο πιατων και εχει κ συνεχεια 8-)

Δημοσίευση

χρονια πολλα και καλα να εχετε κοριτσακια.κι εμεις χθες στα πεθερικα.παιξανε τα μικρα.απο χερια σε χερια πηγαινανε και τωρα τενιασαν απο την κουραση.σημερα μαλλον μεσα.αυριο δεν δουλευει ο συζυξ.ισως παμε ζαππειο.ειανι καλα;

Δημοσίευση

χρονια πολλαααααααα!

τι κανετε? κ μεις σκασαμε απο το φαγητο... κ απο το αλκοολ... δεν αντεχω να βγω αλλο...!

γιουλακι για πες μας τελικα εβαλε κ γιαουρτι....? τι νοικοκυρα εισαι! μονο εμενα δεν με πιανουν τα μερακια με την κουζινα?

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια κ χρονια πολλα κ καλα!!εμεις παλι δεν μπορω να πω πως φαγαμε πολυ.εξαλλου τα γλυκα κ φαγητα των χριστουγεννων δεν ειναι η αδυναμια μου..οσο για τη σαλατα,μια απορια εχω..σε τι φορμα την εβαλες γιουλακι?πρεπει να εχει "επιπεδα" ε?πρεπει να παρω μια τετοια.

γενικα περασαμε χαλαρα,ελιωσα στον υπνο 2 μερες.ο μικρος ξυπνησε 2 πρωινα κατα τις 8:30,του εδωσα γαλα κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10:30-11!κ εννοειται κ εγω μαζι!!βολτουλα δεν πηγαμε καθολου.εχει ενα βηχα τρελο κυριως το βραδυ.με αποτελεσμα να τον παιρνω στο κρεβατι μας για να μην πηγαινοερχομαι.ας ελπισουμε σημερα να το κοψουμε.δεν θελω να μαθαινει.

Δημοσίευση

Ρανια την εβαλα σε φορμα του κεικ. δεν μειχε ιδιαιτερα πολλα επιπεδα και σε μακροστενη γινεται. Απλα αν τηνκανεις να την λαδωσεις με ελαιολαδο για να ξεκολλησει. ΚΑι μαλιστα την εκανα απο την προηγουμενη και ειχε χρονο να παγωσει κ να "κολλησουν" τα υλικα. Αναμεσα μαλιστα δεν εβαλα μονο μαγιονεζα γιατι φοβηθηκα μη γινει πολυ βαρια, αλλα αναμειξα μαγινεζα με γιουρτι. Και οταν την εκανα δνε εφτασαν τα υλικα να γεμισει η φορμα και φοβηθηκα οταν οταν θα την αναποδογυριζα θα εσπαγε,αλλα τελεια βγηκε.

Καθιεροθηκε πλεον,τρελαθηκαν ολοι και θα την κανω σε καθε μεγαλο τραπεζι.

Πειτε κ οι αλλες την κανατε τελικα?

Δημοσίευση

χρόνια πολλά κοριτσάκια κ μπεμπάκια! άντε τώρα να μας έρθει και το 2012 με νέα σπόρια :D

λοιπόν, τις σαλάτες που είχατε δημοσιεύσει τις έκανα αλλά με παραλλαγές (αρκετές θα έλεγα...)

σε αυτή με το παντζάρι έβαλα μωβ λάχανο και ήταν σούπερ! επίσης έκανα αυτή με το κοτόπουλο+την πάπρικα, αλλά δεν έβαλα σέλερι κ πράσο (μπλιαξ :? ) παρά μόνο φρέσκο κρεμμυδάκι, ούτε βεβαια το πιπερι καγεν. ΤΕΛΕΙΕΣ!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!που χαθηκατε ολες?νυστααααζωωω!!!γενικα 2-3 βραδια δεν κοιμηθηκαμε καλα με το βηχα που ειχε κ χτες που κοιμηθηκε επιτελους καλα,ειχαμε παει για μπιριμπα,γυρισαμε κατα τη 1:30 το βραδυ κ μετα χαζευα τις φωτο που ειχα παρει το απογευμα απο τη βαφτιση!με πηγε 2:30..το πρωι γυμναστηριο,δουλεια,γυρισα 16:30 κ εννοειται πως απο τοτε ειμαστε στην τσιτα με τον καλλικαντζαρο!δεν λεει να κοιμηθει με τπτ!!

οι φωτο ειναι πολυ ωραιες,πηραμε μονο το cd με οσες ειχε βγαλει(650 φωτογραφιες) κ το ψηφιακο αλμπουμ με το dvd τελος γεναρη περιπου.καλα κρασια δηλαδη..παντως κ το αλμπουμ που ειδαμε στον υπολογιστη εδειχνε πολυ ωραιο.τοσα λεφτα τους σκασαμε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...