Μετάβαση σε περιεχόμενο

6ΜΗΝΩΝ ΠΙΑ, ΚΡΕΜΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ !!!!!!!!!


Recommended Posts

Πολλές καλημέρες!

Marieken περαστικά στη μικρή σου! Να κάνεις αυτά που σου λέει η γιατρός σας, κάτι ξέρει παραπάνω από την πεθερά και τον αντρούλη σου. προφανώς για να χορηγεί φάρμακα, πρεπει να τα πάρει το μωρό. καλά, αυτές οι πεθερές, δεν παίζονται ρε γμτ μου! όλα τα ξέρουν, πια, όλα...τι να πω... καλό είναι να μην παιρνουν φάρμακα, αλλά κάποιες φορές δίνονται για να μην εξελιχθεί ακόμη πιο άσχημα μια κατάσταση. πχ. εμένα ο Γιώργος μου απο 4 μηνών το λαιμουδάκι του απο κάτω ήταν χάλια, κ αφού δοκιμάσαμε τα πιο ήπια, στο τέλος σε αλοιφή κορτιζόνης καταλήξαμε. δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά να τον αφήναμε να πάθει μόλυνση? :shock:

φιλιά κ πάλι καλημερούδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 898
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα σας!δυσκολη νυχτα η χτεσινη,ξυπνουσε ανα μισαωρο ο μικρος.πεταγοταν κ εκλαιγε.η μανα μου λεει πως μπορει να εβλεπε στον υπνο του το παιχνιδι που φοβοταν.μπορει,τι να πω..τον πηραμε στο κρεβατι μας παλι.

ντεμι κ εμενα με εχει τσακισει η μεση μου απτην ορθοστασια.παω κ γυμναστηριο αλλα ακομα δεν εχω δει καλο.

μαριεκεν τις σταγονες κορτιζονης μας της ειχε δωσει κ εμας ο γιατρος.για 3 μερες μονο αυστηρα.2 φορες την ημερα,8 σταγονες τη φορα.κ εγω δεν ειμαι υπερ των φαρμακων αλλα δεν γινεται διαφορετικα..οσο για τον ευκαλυπτο κ εμας ο γιατρος ετσι μας ειπε να το κανουμε.κατσαρολα με νερο και ευκαλυπτο.ενταξει,ο καθενας τα δικα του.αλλα εφοσον ειπες της πεθερας σου οχι,κακως το εβαλε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια και περαστικα στα αρρωστουλια μωρακια του ποστ μας.....εμεις ολα καλα τα ιδια και τα ιδια σημερα λεμε να παμε καμμια βολτιτσα γιατι μπαφιασαμε με της ιωσεις ολο μεσα ολοι...........την αλλη εβδομαδα εχουμε γιατρουλι...οσο για κατσικακι κουνελακι κτλ δεν προκειται να δωσω μοσχαρακι κοτοπουλακι και χοιρινο στο τσακιρ κεφι θα δινω γιατι τα ψιλοφοβαμαι νομιζω ειναι πολυ νωρις απο αυριο ξεκιναμε και αυγουλακι κουτακιτσα κουτακιτσα και τελη του μηνα και ψαρακι.....οσο για υπνο 9 κοιμομαστε 7.30 με 8 ξυπναμε......φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mammy εχω ξερω πως ειναι τελειως απαραιτητο το κρεας στην διατροφη του μωρου...

συγκεκριμενα η δικη μου παιδιατρος μου ειπε οτι καθε μερα πρεπει να δινω ή μοσχαρι ή κοτοπουλο, βεβαια το χοιρινο το απαγορευει!

μαρικεν μην τσεναχωριεσαι, βεβαια ξερω η λαρυγγιτιδα ειναι λιγο ανησυχιτικη , ειχε παθει 18 μηνων οταν ηταν, κ με τις σταγονιτσες soldaisanil εγινε περδικη κατευθειαν... ;) εσενα ποιες σου εδωσε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που ειστε τσούπρες ;;; τι φκιάντε ;;; :)

μονο εμεις ταλαιπωριομαστε ΤΟΣΟ στον υπνο ακομα δηλαδή ;; κοιμαται κατα τις 8 μμ κ ξυπναει : 1.30 πμ - 3.30 πμ - 6 πμ (εδω συνήθως κανει μια - δυο ωρες χοροπηδητά και παιχνίδια- Ω ΝΑΙ) κ ξανακοιμαται κατα τις 8 πμ για κανα διωρο ... ολα αυτα ΠΕΡΙΠΟΥ... αλλα ευτυχως που ημουν ΠΑΝΤΑ βολική στο βραδινό υπνο... γι αυτο κ εχω κανει αρκετες δουλειες βραδυ (σερβις σε κλαμπ, νυχτερινή τηλεφωνήτρια, πιτσαρίες κλπ κλπ... ;) ) εδώ ειναι που πιανει τόπο αυτο που μου λεγε παντα η μανα μου, οτι ημουν απο μικρή ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ... το κακο ειναι οτι μολις εξαντληθώ θα πεσω κατω χωρίς να το καταλάβω αλλα ...εεεεχει ο Θεός... χιχι :mrgreen:

:x ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τον μικρό... ΟΛΗ ΜΕΡΑ ειμαστε τα δυο μας στο χαλι και παιζουμε, βηματιζουμε (υποβασταζόμενοι καλέ!) κανουμε κ μια βολτιτσα και ξανά παιχνίδι !!!!

εχω παρατηρήσει κ αυτο το "αγχος αποχωρισμου" τις τελευταίες μερες... φαση ειναι θα περασει κ αυτή :roll:ασχετο : ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΑ να χει ο εφευρέτης της ΧΥΤΡΑΣ...αυτο μονο...αλλιως δεν θα τρωγαμε σ αυτο το σπιτι χιχιχιχιχιχι :lol::lol::lol:

απο κρυωμα την εχουμε γλιτώσει αν κ εντοπισα μυξουλες χθες προχθες... :geek:

σημερα κλεινω ενα μηνα "διατροφή" κ εχει παει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ας ελπίσουμε οτι θα συνεχιστεί :x

Marieken μην ανησυχείς...εμενα οι δικοι μου για να ακούσουν κατι που θα τους πω θα πρεπει να το πω 10000 φορες κ παλι πρεπει να τσακωθουμε στο τελος... δεν ειναι μονο οι πεθερές πρόβλημα καμια φορα........ :?

περαστικά σας κ σε ολα τα κρυωμενα μωρακια μας :x

ΤΡΕΧΩ για υπνο :shock: --καληνυχτουδια-- :x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα! Το παιδί μου ευτυχώς είναι καλύτερα! Την είχα βέβαια χτες όλο το απόγευμα πάνω από τον ατμό, πήραμε και τις σταγονίτσες μας και κοιμήθηκε καλύτερα και σήμερα είναι κάπως καλύτερα! Θα πάμε βέβαια το μεσημέρι στη γιατρό να μας ξαναδεί!

Κωνσταντίνε αυτές μου έγραψε κι εμένα τις soldaisanil και fenistil σταγόνες αντισταμινικό!

Πάντως δεν της έχει κοπεί η όρεξη ευτυχώς δηλαδή και το μεσημεριανό της το έφαγε χτες αν και είχε απίστευτη γκρίνια!!!! Πονούσε η καρδιά μου όμως ρε κορίτσια κάθε φορά που την άκουγα να βήχει!!!

Ααααα και το άλλο, βγάλαμε και δεύτερο δοντάκι!!!! ;););)

Όσο για την πεθερά δεν της ξαναέβαλε ευκάλυπτο και ότι μου λέει μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο!!!!

Θα μπω το απόγευμα να σας πω τα νέα από τη παιδίατρο!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικα στα μωρα σας! Δυσκολα ειναι μωρε και εγω σημερα ειμαι πολυ μπουκωμενη κ φοβαμαι μηπως την κολλησω.

Ντεμη φουζικορτ της εβαζα για τα τσιμπηματα το καλοκαιρι, κανει και στα σημαδακια? Θα δοκιμασω μια μερα να δω αν υποχωρησουν καθολου.

Για τη διατροφη διαβασα οτι κΑΘΕ μερα πρεπει να τρωνε προτεινες,υδατανθρακες κ λαχανικα. Δηλαδη κρεας,πατατα ή ζυμαρικα κ λαχανικα. Αν δεν της δωσω κρεας βαζω μια κουταλια φακες για να παρει το σιδηρο.

Εμενα εχει 2-3 μερες που ολο κακα της κανει. Κρυωμα ειναι τι ειναι δεν ξερω. Δεν ειναι διαρροια ειναι κανονικα (σορρυ κιολας) :oops:

Αυτο για τον υπνο το εχω ακουσει κ εγω. Τα μωρα βλεπουν στον υπνο τους τι εγινε μεσα στην ημερα. Οποτε αν τρομαξουν με κατι (παιχνιδι ή χτυπημα) το θυμουνται κ κλαινε.

Εφτιαξα τουρτα με ευκολη ζαχαροπαστα , θα σας βαλω φωτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι ειπες τωρα?μπραβο ρε γιουλακι,ειναι πολυ ομορφη η τουρτα!!μιαμ!!!καλα,που βρηκες χρονο να κανεις τετοια πραγματα?μονο εμενα δεν με αφηνει να κανω απολυτως τπτ?ειναι απιστευτα ζωηρος,δεν καθεται πανω απο 5 λεπτα στην κουνια του η στο παρκο,θελει μονο αγκαλια κ να μπουσουλαει κ να ανακατευει ολο το σπιτι.εχω αγανακτησει,οσο ειμαι σπιτι ασχολουμαι ΜΟΝΟ με το μικρο.αγκαζε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα που μπουσουλαει συνεχεια ερχεται απο πισω μου. Οπότε οταν εκανα την τουρτα (απο μεσα ειναι κανονικο κεικ) την ειχα αναμεσα στα ποδια μου και τραγουδουσα. Την ζαχαροπαστα την εκανα οταν κοιμηθηκε το μεσημερι. Αλλα γενικα πλεον οτι κανω μεσα στο σπιτι φοραω γαντια μιας χρησης ετσι ωστε μολις χρειαστει να τα βγαλω κ να την παρω αγκαλια, να την χαιδεψω , να την αλλξω κτλ.

Εχει γεμισει το σπιτι με γαντια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βοηθαει βεβαια κ το γεγονος οτι εχω σαλοκουζινα οποτε και στο σαλονι να παιζει την ελεγχω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο γιουλακι τελεια η τουρτα σας..... μαρεσει που εγραψες μια απλη ζαχαροπαστα! αυτην ειναι τουρτα υπερπαραγωγη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοριτσια τι κανετε?

γιουλακι μπραβο σου,πολυ ωραια η τουρτα

βλέπω αρρωστησαν πολλα μωρακια ε?κι εμεις δεν ειμαστε εξαιρεση...σημερα ειμασταν παλι στην γιατρο...εχουμε λαρυγγίτιδα,μπούκωμα και κατι κοκκινα ματακια...δεν κοιμαται καλα,δεν θελει να φαει,αφηστε...κλάιει με μια βραχνη φωνη το καλο μου...μας εδωσε σταγονες κ αν κανει πυρετο σιροπακι ντεπον

τωρα μας ειπε οταν γινει καλα ναρχισουμε γιαουρτακι το απογευμα αλλα αυτη μονο γαλα θελει με το ζορι που τραβαει...

αντε περαστικα σε ολα τα μωρακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Το Marieken μου είναι καλύτερα! Πήγαμε και στην παιδίατρο και μας είπε ότι είναι καλύτερα το λαιμουδάκι της, να συνεχίσουμε λέει το Fenistil και την κορτιζόνη ακόμα σήμερα μια φορά και μετά τέλος!!! ;););) Ελπίζω να της περάσει! Να της κάνω όμως λέει ακόμα υδρατμούς και ορούς στη μύτη!!!!

Εν τω μεταξύ και γω είμαι χάλια όλο αψου αψου είμαι!!! Με κόλλησε μάλλον το παιδί μου!!!!

Gioulaki συγχαρητήρια για την τέλεια τούρτα σου!!! Θα μπορούσες να μου δώσεις τη συνταγή??? Αυτή τη ζαχαρόπαστα πως την κάνεις?

Αυτά τα ολίγα είχα να σας πω!!! Φιλάκια πολλά!!!!

Gioulaki θα περιμένω να μου πεις την συνταγή μην με ξεχάσεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια.σημερα κοιμηθηκαμε σερι,ουτε κιχ δεν εβγαλε το καλο μου!εμ,αφου μεχρι τις 22:30 τον ξεθεωσαμε στο παιχνιδι.τωρα κοιμαται παλι,ευτυχως.απλωσα ενα πλυντηριο,ξεσκονισα οσα βλεπει η πεθερα που λενε αφου η δικια μου απο εκει που ειναι μαλλον δεν βλεπει τπτ (μακαβριο) κ περιμενω να ξυπνησει να με αποτελειωσει..ο μπαμπας μας σημερα πηγε να μαζεψει ελιες,αρχισαμε τις μ..κιες..πολυ τα βαριεμαι αυτα,αν κ για μια μερα καλα ειναι,εχει το χαβαλε του.φετος λογω μωρου αλλα κυριως χεριων σακατεμενων τη γλυτωσα.

αυτα!φιλια,καλημερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα μανουλες!

Τεση περαστικα και σε σας. Η γλυκουλα ταλαιπωρειται ε? Το καλο μου! Αγκαλιτσες πολλες να της κανεις να την παρηγορεις.

Μαριεκεν οπως σας ειπα η τουρτα ειναι απλο κεικ απο μεσα. Εψησα το κλασικο μειγμα σε δυο δοσεις σε μικροτερη φορμα. οταν εγιναν εκοψα το επανω μερος που φουσκωσε και το εκανα φλατ. Μετα ενωσα τα δυο κεικ (ψιχα ψιχα, το ενα αναποδα δηλαδη) με καραμελα τοφφυ (βρασμενο ζαχαρουχο γαλα,κλειστο, σε νερο για 2 ωρες)μπορεις να τα ενωσεις με μερεντα ή με μαρμαλαδα ή οτι αλλο θελεις.Αλοιφεις και απο εξω το κεικ με καραμελα. Εμενα επειδη δεν μου εφτασε η καραμελα για ολο το κεικ την κορυφη την αλοιψα με μερεντα.Λεπτες στρωσεις ενωειται ισα ισα να κολλησεις τη ζαχαροπαστα.

Ζαχαροπαστα

200 γρ (ή και λιγοτερο) μαρσμελοους

γυρω στα 400-500γρ αχνη

2 κουταλιες σουπας νερο

Βζεις τα μαρσμελοους σε μπεν μαρι μαζι με τις κουταλιες απο το νερο. Μολις λιωσουν κατεβαζεις και αδειαζεις το μειγμα(με κουταλι,ΠΡΟΣΟΧΗ καιει) στον παγκο που θα δουλεψεις και εχει ριξει τουλαχιστον μισο σακουλακι αχνη. Αρχιζεις να πλαθεις. Στην αρχη κολλαει κ ειναι μια βλακεια. Οσο ριχνεις αχνη ξεκολλαει κ απο τα χερια και απο τον παγκο. Το κανεις αισιως μια μπαλα που δεν κολλαει. Τυλιξε το με μεμβρανη και αστο στην ακρη. Καθαρισε τον παγκο κ ριξε ζεστο νερο στο μπολ να ξεκολλησουν οι γλιτσες :lol::lol::lol::lol: . Αλοιψε τον παγκο με βουτηρο (λιγο) αν θες δεν ειναι υποχρεωτικο απλα θα γυαλισει η ζαχαροπαστα μετα.Κοψε ενα κομματι μικρο απο τη μπαλα(για τα διακοσμητικα μετα) και το υπολοιπο ανοιξε το με εναν πλαστη οσο παχυ θελεις. Εγω το εκανα λεπτο. Ανοιγει πολυ ευκολα το ζυμαρακι.Υπολογησε να καλυψει ολη τη τουρτα και γυρω γυρω. καλυψε τη τουρτα απο πανω κ προσεκτικα κολλα το επανω. Αν περισσεψει γυρω γυρω κοψε τα με ενα μαχαρι και αν ειναι καθαρα απο καραμελα χρησιμοποιησε τα να κανεις σχεδιακια.

Αυτα, ειναι πιο ευκολο απο οτι το περιεγραψα στην ουσια. Με τη ζαχαροπαστα κανε οτι σχεδια θελεις. Απο ενα σημειο κ υστερα ειναι σαν να παιζεις με πλαστελινη. Να ξερεις οτι χρωμα ειναι τα μερσμελοους τετοι χρωμα θα βγει η παστα. Εγω ειχα ασπρα και μετα σε κομματακια της ζυμης εβαζα χρωμα.Αν δεν εχεις χρωμα. Παρε κατευθειαν πολυχρωμα , απλα και τα σχεδια στο ιδιο χρωμα θα βγουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα!!!! Τι κάνετε?

Gioulaki σ'ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή θα την κάνω αύριο κιόλας και θα σου πω τι μου βγήκε!!!!

Το παιδάκι νομίζω ότι έχει αναρρώσει πλήρως!!! Έκανε τη δουλειά της η κορτιζόνη!!!! Εγώ απ' την άλλη είμαι χάλια, το συνάχι δεν λέει να μου περάσει!!!! Τρελό μπούκωμα!!!! Άσχετο δεν ξέρω πως θα την ξαναπάω στο δωμάτιο της, γιατί τώρα τρεις μέρες που ήταν άρρωστη την είχαμε μαζί μας για να την τσεκάρω! Πιστεύω ότι θα δυσκολευτούμε πάλι μέχρι να συνηθίσει!!!! Ρε κορίτσια έχετε πάρει υπνόσακους? Τώρα 2 μέρες την κοιμίζω με γαντάκια γιατί τα χεράκια της όλο το βράδυ ήταν ολοπάγωτα!!!! Αν έχει πάρει καμιά απο σας πείτε μου κανένα καλό!!!! Thanks!!!! ;);););)

Αυτά τα ολίγα!!!! Φιλάκια πολλά!!!! :-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε? εμεις εχουμε 2 βραδια που κοιμαται σερι μεχρι τις 8 το πρωι.... εχω εντυπωσιαστει , ελπιζω να μην ειναι προσωρινο κ να το καθιερωσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαριεκεν μου εγω εχω υπνοσακο αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομη, σημερα σκεφτομαι να του τον φορεσω οποτε αυριο θα σου πω εντυπωσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!κ εμας κων/νε,2 βραδια τωρα κοιμαται χωρις να ξυπνησει καθολου για πιπιλα.κατα τις 8 παρα ξυπναει κ τον πιανει μια πολυλογια...αλλα στην τσιτα ολη μερα ρε γμτ..δεν καθεται καθολου ησυχος.πηγαινει στις μπαλκονοπορτες κ σηκωνεται,στις ντουλαπες,στους τοιχους..ανοιγει τα συρταρια..πολυ κουραστικο.

κ εμεις εχουμε υπνοσακο αλλα δεν του τον εχω βαλει ακομα.κ δεν το κοβω να το βαζω..ειναι πολυ ζεστος.το βραδυ του φοραω εκτος απο το εσωρουχο κ τη φορμουλα απο κατω,ενα ολοσωμο φορμακι πιο χοντρουλι η βελουτε αναλογα το κρυο.αλλα βαζω το καλοριφερ μεχρι τις 10 περιπου κ κραταει η ζεστουλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοριτσια τι κανετε?

γιουλακι ευχαριστω κοπελα μου ...συνεχεια αγκαλιτσες ειμαστε...

εμεις φοραμε υπνοσακο με το που πιασανε τα κρυα γτ συνεχως ξεσκεπαζοταν οποτε ξενοιασα...εχουμε αυτον εδω http://www.sterntaler.com/baby/en/shop/ ... g80llo4tk5 κ ειναι πολυ καλος κ ζεστος...υπάρχουν κι αυτοι χωρις μανικια αλλα νομιζω θα κρυωνει με τετοιο...αααχχχ αυτα

σας φιλω καλο βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπηκα λιγο στα γρηγορα...

και εμεις εχουμε υπνοσακο, αυτους χωρις μανικια και μια χαρα ειναι. Ειναι τοσο ζετσος που απο καπου θελει να παιρνει αερα. μου εφεραν και ενα ολοσωμο αλλα ειναι πιο μεγαλος κ δεν τον εχω δοκιμασει.

οσο για το ξυπνημα θαρρεις κ εχει ρολοι 2 κ μιση τζαστ καθε βραδυ θελει πιπιλα.

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! στολισαμε κ μεις!! και του χρόνου με υγεία κ ΔΙΠΛΕΣ οσες το επιθυμούν ;)

εμεις ειχαμε ενα περιστατικο το Σαββατο... κοντεψαμε να το χασουμε το μωρο μας...!! πηγαμε επισκεψη κ βρηκε ενα σκατολοϊδι κ το εβαλε στο στομα του κ κοντεψε να πνιγεί !! στην αρχή δεν φαινοταν οτι κατι μασαγε... παρα μονο γκρινιαζε σα να θελει να κοιμηθεί κλπ... αλλα καποια στιγμη κανει κατι ηχους (σαν να του ρχεται εμετος; σα να του κοβεται η ανασα; κατι αναμεσα σ αυτά τα δυο!!) και ΦΡΙΚΑΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ [smilie=confused2.gif] ! Ευτυχώς που ειμασταν με τον κουνιαδο μου τον φαρμακοποιό (γνωρίζουν καλά ιατρική), η κουνιαδα μου εχει δυο παιδακια μεγαλυτερα (αρα κ εμπειρία !) κ γενικα εχω εμπιστοσυνη σε τετοιες στιγμες στον Φωτη κ γλιτωσαμε το κακο... γυρισαμε αναποδα το παιδι, βαλαμε κ το χερι στο στομα του κ του το πηραμε !!! μιλαμε ασπρισαν τα μαλλια μας απο το συμβαν....!!

το Σαββατο ηταν κ του Αγίου Στυλιανού που ειναι προστάτης των παιδιών λενε... την Κυριακη τον μεταλαβαμε κ αναψαμε κ μια λαμπαδαρα....

απαπαααα... φρικ φρικ λεμε ! 8-}8-} το νου σας φιλεναδες ! το νου σας !

ηρθε σημερα κ η πεθερα μου κ εχουμε να τα πουμε κ να χαρεί κ κεινη το εγγονακι της :x

κατα τα αλλα σημερα ειχαμε ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ... μακαρι αυριο να ειμαστε καλυτερα @};-:ympray:

σας φιλώ κοριτσια κ παω να την πεσω... χθες το βραδυ ο κανακαρης μου, σηκώθηκε χορτατος απο υπνο στις 4 τα ξημερώματα κ χοροπηδαγε κ ξανακοιμηθηκε 5.30 εως τις 9 επειδή κοιμηθήκαμε ΑΓΚΑΛΙΑ.... (πιασμενη η αριστερή ωμοπλάτη εντελώς ομως!!!) ...ελπιζω να μη μου επιφυλάσσει παλι κανα τετοιο αποψε... :?

φιλακια :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα ρε μαρακι..φρικαρα!τι εφαγε δηλ?κατι σε φαγωσιμο κ του εκατσε στο λαιμο η κανα παιχνιδακι?κ εγω τα φοβαμαι κατι τετοια..τελος καλο,ολα καλα με το μικρο ευτυχως!

εμεις ειχαμε εμβολιο σημερα.το τι κλαμα εριξε δεν λεγεται.πολυ χεστης ο τυπος.απο οταν μπηκαμε κ ειδε το γιατρο αρχισε..αφου ενα παιδακι εξω ελεγε στη μανα του,μαμα παμε να φυγουμε,το βαραει το μωρο ο γιατρος!απο κιλα σχεδον τπτ παλι..ειναι 7940,ουτε καν 8!στις 26 σεπτεμβρη ηταν 7850.εχει παρει 90 γρ εδω κ 2 μηνες.φοβερο?ευτυχως που εχει παρει 3 ποντους αυτο το μηνα.ειπε ο γιατρος σε 2 εβδομαδες να περασω να τον ζυγισει να δουμε τι θα γινει..

απτην αλλη εβδομαδα ξεκιναμε κοτοπουλο,γαλοπουλα,κουνελι,κατσικι κ αυγο.κ σε ενα μηνα ψαρι.κ φαριν λακτε κ μπισκοτοκρεμες κ τετοια το απογευμα.σιγα μη του δωσω μπισκοτοκρεμα δηλ..ειπαμε ειμαι πολυ κατα της γλυκιας γευσης απο τωρα.να ρωτησω ρε κοριτσια που ξεχασα.κοτοπουλο κ τετοια οτι κομματι να ειναι η θελει μονο στηθος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω ρε συ Μαράκι ευτυχώς όλα πήγαν καλά!Φαντάζομαι πανικός :shock:

ράνια εμείς μπούτι δίνουμε,έτσι μου είπε τουλάχιστον ο κρεοπώλης που έχει κ αυτός παιδακι,έχει τύχει πάντως να του δώσω κ στήθος από χωριάτικο.

Ααααχ σήμερα πρώτο βράδυ με ξένο γάλα!Βαριά η καρδιά της μάνας!Μου φάνηκε περίεργο αλλά θα συνηθίσω. ;) Λέω μπας κ τον πιάσει πιο πολύ κ δε σηκώνεται για μαμ.Χτες ανα δύο ώρες ξυπνούσε με κλάμα,έστω κ αν απλά γυρνούσε πλευρό,δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ανήσυχος,τα δοντια μάλλον.. :? Α το humana πήρα,προς το παρόν μια χαρά το ήπιε.Όσες κόψατε το θηλασμό πήρατε το χάπι? :?::?:

Φιλιά στα μπουμπούκια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...