Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!

Ηρθε ο κουμπαρος μας χθες και θα σας πω τον πονο μου αν και δεν ειναι του στυλ μου να μιλαω ετσι και εκτιμω αφανταστα τι εκανε τοσο δρομο να βαφτισει το παιδι. Λοιπον απο χθες ειμαι να σκασω...κλαιω στα κρυφα και ειμαι καταστεναχωρημενη και ο λογος ειναι οτι αρχιναει να μας δειχνει τα βαφτιστικα. Μας βγαζει τα λαδοπανα, πετσετες κτλ. ολα πολυ ομορφα ασπρα με γαλαζια αγκυρα και δαντελιτσα στο τελειωμα ενθουσιαστικα γιατι τρελενομαι για ναυτικο στυλ. Ερχεται και η ωρα για τα ρουχα...και μου βγαζει 2 σακουλες απο το Zara και μου λεει σου πηρα 2 σετακια να διαλεξεις οποια θελεις εσυ. Κατι μου βρωμαει λεω εγω απο μεσα μου πριν τα ανοιξω...τα ανοιγω και τι βλεπω :o Το ενα ειχε μεσα ενα σκουρο μπλε κοτλε παντελονακι με ενα αμανικο μπλε μαλλινο γιλεκο και το αλλο ενα γκρι ποντικι κοστουμακι με ενα γαλαζιο σπορ πουκαμισο :o Ολα αυτα σε νουμερο για παιδι 1 χρονων και πανω :o Εβαλα το κοστουμι στον Γ. και ρε παιδια ειναι σαν παλιατσος το παιδι :(:( του ειναι μεγαλο. Μαζεψα μανικια και μπατζακια πρς τα μεσα αλλα και παλι ρε γμτ...και με ειχε ρωτησει κιολας νουμερο και τι χρωμα θελω να ειναι τα ρουχα. Αυτα καμια σχεση με οτι του ειπα γμτ :(:( Ο σταυρος δε χρυσος που του ειπα παλι οταν με ρωτησε οτι δεν μου αρεσει και θελω λευκοχρυσο και σαν ψευτικος. Λες και ειναι πλαστικος...Τελος παντων αυτο το καταπινω γιατι ειναι κατι ιερο αλλα τα αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω... Πως θα εμφανισω το παιδι ετσι? Πειτε μου εχω αδικο? Δεν θελω να ειμαι αχαριστη αλλα οχι και ετσι....Παλι κλαιω γμτ...

ααα! ξεχασα να σας πω και για τα παπουτσια! Αθλητικια με αυτες τις 2 λοριδες που κολανε και ξανακολανε στο ανοιξε κλεισε και χρωμα καφε απο τα Ζαρα και αυτα. Τελειως ασχετα δηλαδη και ακαταλληλα για κοστουμι.... Να σημειωσω οτι μονο αυτα ηταν Ζαρα και ολα τα αλλα Energiezer....

Δημοσίευση

καλημέρα 2 μέρες κάνω δουλειές στο σπίτι #:-s

σήμερα έκανα κρεβατοκάμαρα δική μας, αλλάζω διακόσμηση, πετάω καλλυντικά κλπ κλπ χαμός!

Λενάκι μη στεναχωριέσαι! Αφού δεν σου αρέσουν πες ότι του είναι μεγάλα κλπ και αγόρασε ρούχα για πριν τη βάπτιση. Τώρα για τη βάπτιση φόρεσε του το κοστούμι του μωρέ δεν ξέρω είναι πολύ χάλια? :?:?

Έτσι κι αλλιώς αγκαλιά θα τον έχεις..δεν θα φαίνονται τόσο τα ρούχα.. και μετά όταν πάτε να φάτε ξεντυσε τον και φόρεσε του πάλι άλλα..λες να παρεξηγηθεί ο κουμπάρος?

Δημοσίευση

Λενάκι τι να πω ........ εξαρτάται από το πόσο καλά τον ξέρετε, αν του πεις ευγενικά ότι δεν ταιριάζουν ή ότι είναι μεγάλα και να πάτε μαζί να διαλέξετε? :?::?::?:

μα και αυτός τόσο αργά σας τα έδειξε? :?::shock::shock::shock::shock:

αν δεν γίνεται μην στεναχωριέσαι η βάφτηση δεν κρατάει πολύ έτσι και αλλιώς, έχε του εσύ ωραία ρουχαλάκια πριν από την βάφτ. και μετά βάλε του νονού και όλοι θα πουν για τον νονό, όχι για σένα.....δεν πειράζει ρε συ..... :x:x

Δημοσίευση

Ετσι οπως το σουλουπωσα κατι γινεται με το κοστουμι... Δεν λεει να παρω αλλα κιολας γμτ...

Αργυ χθες ηρθε απο Ελλαδα. Σημερα δεν προλαβαινω να βγω εξω με τιποτα και εδω για να βρεις κατι καλο πρεπει να ψαχνεις ωρες. Θα βαλω το κοστουμι με ενα ασπρο πουκαμισο που του εχω και τελος...του ειπα οτι ειναι μεγαλα αυτα αλλα δεν εδειξε να συγκινηται.. :roll: πφφφφφφφ :(

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Λενακι :(:(:( ρε συ και εγω θα στενοχωριομουνα...παρα πολυ...γιατι ετσι;;;

τα οικονομικα του πως ειναι;;;μηπως δεν εχει λεφτα ο ανθρωπος;;;; :?:?:?:?

Εγω Λενακι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι θα εχω καλες φωτο πηγα και του πηρα αυτα που σας εδειξα χθες...

αν και η κουμπαρα μου μια χαρα ρουχαλακια του πηρε...

Αυτος ο μηνας παντα μου την εδινε..αντε να περασει να γινει και η βαπτιση να κανω γενικη φασινα και να αραξω μεχρι να αρχισω τη δουλεια.

Αργυ..για 18 μηνων ειναι ρε(τα ρουχα)..τα πηρα με προροπτικη να τα βαλει και την ανοιξη.Αλλωστε φοραει 12αρια πια.Ειναι 78 ποντους!!!!!

Λενα..κατσε να γεννησεις και βλεπεις ρε με το θηλαστρο.Αν ειναι σαν τον Φωτη θα θηλαζει 6 φορες τη μερα για 15 λεπτα...στο ευχομαι κοριτσι μου!!!!

Κατσαριδεςςςςςςςςςς...μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!

Σημερα μειναμε 3 ωρες στο σταθμο χωρις κλαμματα!!! :mrgreen::mrgreen: Απλα μου ειπαν οτι με τπτ δεν καθεται σε καρεκλα...Αντεεεεεεεεε...μα τους λεω το εχω γραψει πανω πανω στο βιογραφικο "Ειναι υπερκινητικος και δραστηριος" ..τωρα τη Δευτερα πάλι...

Παω να τα μπανιαρω_ταισω....τα φιλια μου σε όλες!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα!

Λενακι κ εγω θα στεναχωριομουν..κ θα πηγαινα να παρω αλλα ρουχαλάκια..

μα θα το πω..δεν εχω τιποτα με τα ζαρα,ισα ισα κ εγω ψωνιζω απο εκει,αλλα βαπτιστικα ρουχαλακια απο εκει;κ μαλιστα τα λαδοπανα απο αλλο μαγαζι;γιατι δεν πηρε καποιο οικονομικο πακετο;υπαρχουν πολυ πολυ φτηνα κ ομορφα σετακια..κ παπουτσακια αταιριαστα;

εννοειται οτι εκανε πολλα εξοδα ερχομενος εκει,αλλα αυτο δε δικαιολογει να μη ταιριαζουν σε νουμερο κ εποχη τα ρουχα..απο ζαρα γερμανιας δεν μπορεις να κανεις αλλαγη;;

ποτε ειναι η βαφτιση με το καλο;ελα,μην κλαις!κανε αυτο που θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα!ειναι ελευθερος ο νονος;μαλλον δεν συμβουλευτηκε κ καμια φιλη,μαμα,αδερφη πριν τα αγορασει..

Παναγιωτα σουπερ ο νικολας!ας μην καθεται στην καρεκλα!ετσι κ καλυτερα να συνεχισετε!

εμας βγηκαν τα κενα σημερα!αρα λογικα απο εβδομαδα θα ξερω πού θα ειμαι!

τελικα εχθες ηρθε η νονα του γιωργου κ δεν πηγα να δω τον παιδικο που ηθελα..θα παω δευτερα απογευμα,νατασουλα στον παραμυθόκοσμο!

η νονα μας εφερε δωρο κ την πρωτη μας τσαντα για τον παιδικο!ειναι μια τελεια μικροσκοπικη πολο που ο γιωργος τη φοραει στην πλατη κ ειναι ολα τα λεφτα!!!

λενα! :evil::evil::evil::evil:

αν δεν αλλαξει η ψυχολογια σου,σου εγγυωμαι οτι φυσικα κ δε θα καταφερεις να θηλασεις! :evil::evil:

ρε θα τα καταφερεις,κατσε να ερθει το μωρακι!ηρεμια θελει,μα να πω οτι εισαι πρωταρα!αυτα με το θηλαστρο ξεχασε τα!αλλο να βγαζεις για καμια φορα ,οταν θα θελεις καπου να πας ή να ξεκουραστεις,κ αλλο συνεχεια!ειναι πολυ κουραστικο κ ιδιως για το βραδυ δε γινεται!μεχρι να σηκωθει ο τολης κ να ζεστανει το γαλα....θα ειχες ηδη θηλασει κ ξανακοιμηθει!μα αφου δεν ξυπνα ο αναστασης!καλε συνελθε! :evil::evil::evil::evil::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

αργυρω ειδα φωτο!ο λουκας ειναι πανεμορφος!κ το χωνι τελειο! :lol::lol:

καλη σχολικη χρονια να εχετε! :):):)

ΣΑς ΑΦΗΝΩ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς!

Δημοσίευση

τι κανετε...

αναστασια τιεχειςπουλιμ/? :roll::roll::roll:

λενακι μου :cry::cry::cry::cry: ελααα..το ποντικι κουστουμι θα φορεσεις?καλο μου ακουγεται...

μη χαλιεσαι..αυτο να ναι μονο να σκεφτεσαι..αυριο βαφτιζεται????????????

σου κανω μια αγκαλια

ιουλια χαιρετισματα στη νονα :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λεναρα κατσαριδεςςςςςςςς..ιουυυυυυυυυυυ

καλε κατσε να δεις αν εχεις πρωτα γαλα κ μετα περνεις θηλαστρο 8-)8-)8-)8-) 7

ολο βλακειες λες..στο ξαναπααααααααααααα

αργι σε ξεκουρασαν τα πεθερικα?

σας φιλω ολες..

μαρια ελα εδω να με κανεις αλλαγη διακοσμησης..

σημερα το πρωι ο μικρος ξεκολωθηκε να κανει παλαμακια :D

Δημοσίευση

αργυρουλα οντως ειναι σοκ για τα παιδια το δημοτικο!

αλλα ο λουκας θα ειναι αστερι!!! ;)

λενακι πολυ στεναχωρεθηκα ρεσυ..

μηπως εχει οικονομικο προβλημα?

αν τα σουλουπωσεις λιγακι ειναι πολυ χαλια ακομα??

θου :lol::lol::lol::lol: λες να μην εχω γαλα τελικα???? :lol::lol::lol::lol:

ασε οχι μονο κατσαριδες, αλλα κ ποντικια!!!!! :evil::evil::evil:

επισης θελω κ κουρεμα! ;)

ιουλια ακομα δεν εμαθες καλε που εισαι??

σου ειπα οτι η κουμπαρα μουδεν πηρε τελικα αποσπαση?? κ ειναι κατω ευβοια τωρα? :twisted:

κ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τον ενοχλει το μπεμπεδακι μου κ ξυπναει το αστερι μου??

καλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν προκειται να το θηλασω ουτε μερα, οχι να παλευω με το θηλαστρο..

τεσπα, θα σε ζαλισω απο κοντα!!

ηρθε η μαμα μου σημερα κ αλλαξαμε τη θεση στα επιπλα στο παιδικο

ανοιξε ο χωρος! βεβαια την κουνια την εχουμε στην κρεβατοκαμαρα απο τωρα..

απο βδομαδα θαπαμε να παρουμε κ τις συρταριερες. αντε να ετοιμαζεται σιγα σιγα το δωματιακι!

Δημοσίευση

Λενα δεν πηρε αποσπαση η Κατερινα;;αχ να σου πω την αμαρτια μου;;!

καλυτερα!θα ηρεμησει πολυυυυυυς κοσμος! ;);););):lol::lol::lol:

οχι βρε!κ γιατι να ξερω πού θα ειμαι φετος απο τωρα;;;; :roll::roll::roll: τη δευτερα θα κανω αγιασμο στο παλιο μου σχολειο,οπου κ πηγαινω μεχρι τωρα κ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχει ο Θεός!απλα..αναρωτιεμαι..αν κ Τριτη δε μου πουν..τί σκ@τ@θα κανω στο σχολειο που αρχιζουν τ αμαθηματα;; :?:?:? αλλα μαλλον θα ξερω ως τοτε! ;)

εχω ενα προαισθημα οτι θα ειμαι σταυρο φετος..ή επαλ λαγκαδα..δεν ξερω..θα δουμε!μακαρι να ημουν παλι στο σχολειο μου..αλλα εβγαλε μονο 1 κενο..κλαψ! :(:(

βρε κουτορνιθι!κ επειδη μπορει να ξυπναει τον ανασταση δε θα θηλασεις;δηλ.αν πινει ξενο,ο αναστασης δε θα ξυπναει απο το κλαμμα του; :shock::shock: ή τα μωρα που πινουν ξενο ξυπνανε αθορυβα κ περιμενουν υπομονετικα μεχρι η μαμα να ζεστανει το γαλα τους;;βλακα,ε βλάκα! :evil::evil::lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

θουλιτσα τί κανεις;ρε να σε ρωτησω..γιατι με το εσπα δε δηλωσες ιδιωτικους παιδικους που θα ειχαν πιο ωραιες εγκαταστασεις;; :?:

αναστασακι κατι μου λεει οτι....πρεπει να παμε για καφε.. :(:(:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

σας ξαναφιλω!

Δημοσίευση

ιουλια δηλωσα οσα ειναι εδω θερμη..μη ειναι σαλονικα κ κατεβαινω ρε...

ενας ιδιωτικος εφαγε χ απο τη ξαδερφη της νατασας..οποτε ακυρο..

ενας αλλο ηταν αυτος με τη κυρια πασχαλια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

θα μπορουσα να δηλωνα πανοραμα..να το παιξω κυρια :roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλα επειδη ειμασταν κ περισι στα μελισοπουλα ετσι κ φετος μας πηραν..

κ δε ρισκαρα να μη το δηλωσω μη ετρωγα παπαρα

αχχχχχχχ..εχω ακουσει απο πολλους καλα λογια για τα μελισοπουλα..ισως σε αλλους δε ενοχλει..

τι να πω

κοιτα αφου δε θα το αφηνω να κοιμαται δε με ενοχλει..

θα πηγαινει να παιζει κ αν τρωει..τελεια μου ακουγεται :roll:

Δημοσίευση

σημερα ακουσα ενα δυσαρεστο κ χθες ενα ευχαριστο..

τομ ευχαριστω ειναι οτι μια καλη γνωστη μου ενω εχει ενα παιδακι σα το θοδωρακη τη δευτερα εφερε στο κοσμο τα διδυμα αγορακια της..

:ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

κ το δυσαρεστο...η παλια μου αφεντικινα με ειπε για η παλια της κοπελα..

αυτοκτομησε ο αντρας της κ τη αφησε με 3 παιδια..το μικροτερο ουτε χρονων δε ειναι :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση
βρε κουτορνιθι!κ επειδη μπορει να ξυπναει τον ανασταση δε θα θηλασεις;δηλ.αν πινει ξενο,ο αναστασης δε θα ξυπναει απο το κλαμμα του; :shock::shock: ή τα μωρα που πινουν ξενο ξυπνανε αθορυβα κ περιμενουν υπομονετικα μεχρι η μαμα να ζεστανει το γαλα τους;;βλακα,ε βλάκα! :evil::evil::lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακριβώς αυτό!!!! ;)

Λένα δεν περίμενα τέτοιες απορίες-δηλώσεις από μια επιβάτισσα του τρένου!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::roll::roll::roll:

Αφρο να τα κόψεις τα μαλλιά σου όπως λες, πιστεύω θα σου πηγαίνουν!!! :D;)

Μαρία τι αλλαγή στην διακόσμηση έκανες? :ymdaydream::ymdaydream: ....μου αρέσουν οι αλλαγές, εγώ δεν μπορώ να κάνω, έχει και ο άντρας μου άποψη και...... γ@@@@έ τα!!!! :evil:

καλέ τα πεθερικά τρώνε τόοοοοοοσα αλλαντικά, άλλο πράμα....γύρισαν με πάνω από κιλό αλλαντικά!!!! :o:o:o:o:o και αγόρασαν στην Ρ. φουστίτσα τζιν με κολάν και πήραν το Νο 92!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol: τι να πεις το κορίτσι έχει ξεπεράσει λίγο τα 100εκ ..... και με ρωτούν "της κάνει?" μου λέει "το επόμενο ήταν 116, θα της ήταν μεγάλο" :shock::shock::shock::shock: ε αν δεν έχει νούμερο μην παίρνεις!!!! μετά μου λέει "εντάξει δεν είναι και ακριβό, οπότε και μια εβδομάδα να το φορέσει καλά είναι"!!!! :? ....ξέρω τίποτα 3 ευρώ θα κάνει...το κολάν σκέφτομαι να το φοράει στο σπίτι τώρα που θα εκπαιδεύεται για το πιπί!!!! :roll::roll::roll::roll: .....η δε φούστα φαίνεται το ωραίο πωπουδάκι της!!! 8-)

Δημοσίευση

Βασικά προσπαθώ να οργανώσω το χώρο μας!

Ο Γ φυσικά και έχει άποψη και μάλιστα έχει και πολύ γούστο/

Για όλα τον ρωτάω γιατί είμαι και λίγο ντουβάρι σ'αυτά..

Τώρα πρέπει να σινιάρω το μικρό μπάνιο που είναι στην κρεβατοκάμαρα, λέω να το διακοσμήσω με κοχύλια :D:D:D

Μετα το μεγάλο και τέλος το παιδικό δωμάτιο

Α Αργυρώ κάπου έγραψες για τα γηροκομεία στη Γερμανία

Ότι έσπειρες θερίζεις λένε ;)

Δημοσίευση

Λενα ειναι δυνατον να μην εχεις γαλα?

εχουμε εμεις! ;););)

η Μ-Ι ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕς!

:):):):):):):):):)

Μαρια εχεις μπανιο στην κρεβατοκαμαρα?

αχ ποσο μου αρεσει αυτο!

Χρυσα που εισαι?

Παναγιωτα μπραβο για τον παιδικο!

Λενακι μαλλον οικονομικο ηταν το θεμα!

κανε υπομονη...τα αγορασε με αγαπη!

αυτο μετρα!

βαλε τα πριν της βαφτησης συμφωνα με το γουστο σου!

η Μ-Ι ζητα μεγαλο κρεβατι, τηλεοραση λεπτη στον τοιχι και αιρκοντισιον για το δωματιο της ολα φυσικα!

Συμπεθερα...εχω παραπονακι....ολο τη ΡεΑ εχεις φωτο στο προφιλ...το γαμπρουλη μου?

οσο για τα γηροκομεια....ελπιζω να μην ειναι σαν της Ελλαδας!

και συμφωνω για οτι εσπειρες θεριζεις με τη Μαρια.

Θουλη ...παλαμακια....πωπω μεγαλωσε!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Εξακολουθώ να βαριέμαι και να έχω νευρα! δεν ξέρω γιατί έτσι ρε γμτ...

Μαράκι είναι ωραίο να έχει γουστο ο αντρας και να θέλει να συμμετέχει. Ο δικός μου δεν έχει καθόλου, αλλά τη γώμη του θέλει να τη λέει... :? Βέβαια ούτε για μένα θεωρώ πως έχω γούστο... :roll:

Λενάκι την πρώτη φορά που σε διάβασα, σκέφτηκα οτι θα έπρεπε απλώς να πεις ευχαριστώ και να αρκεστείς σε αυτο που μπόρεσε να κάνει ο νονός, αλλά μετά έβαλα τον εαυτό μου στη θέση σου και ένιωσα πως και γω θα στεναχωριόμουν στη θέση σου.

Όμως επειδή έγινα και νονά προσφατα και τα είδα όλα με τις τιμές στα βαφτιστικά και τον χρυσό, σου λέω οτι απλά μπορεί να μην είχε πολλα χρήματα να διαθέσει ο κουμπάρος. Απο την άλλη ένα σχετικά καλό κουστουμάκι ξεκινάει από 100 € τα δύο κουστουμάκια απο τα ζαρα πόσο λιγότερο να έκαναν...; :roll:

Βίκυ δε θυμαμαι αν το έχουμε ξανασυζητήσει, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα αν αποθηλάσει η μικρή; Τί σε πειράζει;;

Η Χ δεν παλεύεται με τίποτα. Έχει διαλύσει όλο το σπίτι, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχω κανένα κουράγιο ούτε να μιλήσω, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, ούτε να φωνάξω, ούτε τίποτα. 8-}~x(

Δημοσίευση

Σισσιώ κανενα το προβλημα της Μ-Ι στο να αποθηλσει....αλλωστε εφτασε η ωρα της!

εγω νοιωθω αδει ατην αγκαλια μου!

ξερω μαλακια....

σε καταλαβαινω απολυτα σε σχεση με τη συμπεριφορα της Χ.

χθες επιστρεφαμε απο την πλατεια και σε ολο το δρομο εκλαιγε....

και εγω να την κρατω απο το χερι ...σχ. την τραβουσα....με ειχε φτασει στ ορια μου!

ειχαμε συμφωνησει οτ δεν θα απομακρυνεται απο κοντα μου και την κυνηγουσα σε ολο το παρκΟ!

ειχε πολυ κοσμο και γυφτους και φοβομουν πολυ!

αλλα εκεινη δεν ακουγε καθολου!

σημερ αλεω να μην την παω πουθενα!

αλλα δεν παλευεται και μεσα!

Δημοσίευση

Βίκυ όλες λίγο πολύ τρώμε τα κολλήματά μας, μην τρελαίνεσαι! Θα το ξεπεράσεις! :lol::lol::lol:

Εξαλλου τώρα έρχεται και το άλλο, οπότε δε θα την έχεις αναγκη τη μικρή σουσουράδα! :lol::mrgreen:

Όσο για τη Χ δεν ξέρω... νομίζω οτι είναι ατίθαση γιατί είναι κακομαθημένη. Αλλά και πάλι μπορεί να απλώς της ηλικίας...

Δημοσίευση

κακομαθημένη h καλομαθημενη νομιζω ειναι το ιδιο!

η Μ-Ι νομιζω οτι συμπεριφερεται ετσι λογω οτι ειναι μοναχοπαιδι...τα θελει ολα δικα της!

τα παιδια στην ηλικια της που ειναι 2 η 3 δεν εχιυν την ιδια συμπεριφορα!

Δημοσίευση

αυτο το να απομακρυνεται και να τρεχει μακρια μας και εμεις το εχουμε και δεν ξερω τι αλλο να του πω για να μην το κανει .....του εχω πει οτι αν φευγει μακρια μας θα μας χασει και δεν θα εχει μαμα και μπαμπα πια ....

ειμαι πολυ χαλια σημερα ,δεν εχω ουτε ορεξη να γραψω .

τελικα αρχιζω να πιστευω οτι οταν εχεις μεγαλο σπιτι ειναι πιο ευκολο να το εχεις τακτοποιημενο και να μην φενετε βομβαρδισμενο τοπιο ....υπαρχει πολυς χορος για ολα τα πραγματα και ειναι ολα απλωμενα και δεν φαινονται ακαταστατα .η φιλη μου στην καβαλα μενει σε 150τμ εχει δωματιο πλει ρουμ και πλυσταριο για να βαζει μεσα οτι θελει απο ασιδεροτα μεχρι να κανει αποθικευτικους χωρους ...

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Βίκυ θα βάλω τον Λ. στο επόμενο τρενάκι, αυτό ήταν γενεθλιακό για αυτό και έχω την κοπελάρα μου!!!! :D

Αφρο άστα όπως είναι, μην κάνεις τίποτα....θα κόψεις τα μαλλιά σου τελικά? :?:

Μαρία αφού είναι ψυχροί, καλά όχι όλοι έτσι? αλλά μάλλον η πλειονότης!!! :?

ποιά θα ανοίξει καινούργιο τρενάκι? εγώ όποτε ανοίγω υπάρχει σοβαρή συζήτηση!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

αύριο έχει η πεθερά γενέθλια και της πήραμε πραλίνες σε δερμάτινη κασετίνα, ένα μπρελόκ που λέει "η καλύτερη γιαγιά" και μία κάρτα γενεθλίων με μουσική, που θα την υπογράψουν τα παιδιά!!! :D

καλά είναι......να δούμε αν θα μας βγάλουν έξω για φαγητό!!! :?

Δημοσίευση

ρε κορίτσια να πω και κάτι άλλο? (γεμίζω τις σελίδες!!! :roll::roll::roll::geek: ):

η βάφτιση είναι ένα μυστήριο, τι και αν τα ρούχα δεν είναι καλά?....σημασία έχει το μυστήριο και όπως είπε και η Βίκυ τα αγόρασε με αγάπη!!!! ;) ....πολλοί άντρες δεν έχουν γούστο!!!

Δημοσίευση

θα τα κοψω ...οταν βρω χρονο να παω στο κομμωτηριο...ειναι και μακρια δεν μπορω να παω περπατωντας και με δυο παιδια ...με ενα πηγαινα ...μπορει και αυριο πρωι να παω ,δεν ξερω ....λεω να τα κανω μακρι καρε και φιλαριστο ...θα δουμε εχω πολυ καλη κομμωτρια και θα μου πει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...