Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειααααααααα....

τελικα θα ερθω και εγω στο κοπερτι..κρατηστε μου θεση :P:P:P

Γωγω αντε να μας πεις πως πηγε με την Ιω ρε συ..Καλα μαρη εδω εκανα ολοκληρο θεμα στην ομαδα για τη συναντηση και εσυ φετααααααααααα....αντε να πιουμε κανα καφε να τα πουμε...τη δικη μου βαπτιση τη θυμασαι;;; :roll::roll::roll:

Μωρε Θου..τι τελειος παιδικος σταθμος... :lol::lol::lol: ζηλεψα :lol::lol::lol:

να σου πω , με 3800 στον κραταω εγω 8-)8-)8-)

αναστασια ...αχ και βαχ...Καλε σκεφτεσαι να φυγεις απο το σπιτι;;; :oops::oops::oops:

Εγω παλι ξυπναω απο τις 7. δε με νοιαζει καθολου τι ωρα θα ξυπνησω..το μονο που θελω ειναι να επικρατει ησυχια στο σπιτι και να πιω εναν καφε οπως γουσταρω...

επισης ειμαι κολλημενη με το προγραμμα μου μεχρι αηδιας...αλλα αν δεν προγραμματισω τις δουλειες μου δεν προκειται να τις κανω ποτε.

Τονια ποτε γυρνας στη δουλεια;;τι ωρες θα δουλευεις;;8 με 4;;;

Ρε Βικυ τελικα για τη μαγεια συζητουσατε χθες με τη φιλη ή ηταν μαγεια η κουβεντα;;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΡΚΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΡΕ...για τη νονα θελω.

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α Χρυσα..να χιλιασουν οι στρατες σας ρε.... :x:x:x

Αναστασια μου δικιο εχεις..εχω τα πιο βολικα και εξυπνα και πανεμορφα και ναζιαρικα και καλοβολα παιδια που υπαρχουν σε ολο τον πλανητη....δεν κλαινε,δεν πεινανε,δεν χεζονται,δεν αναπνεουν καν... :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα ο Νικολας ειναι κατι αναμεσα σε Γιωργο της Ιουλιας και Αλεξ της Τονιας.Ο μικρος θα δουμε.

Δημοσίευση

α Σισσιώ τώρ απου το θυμήθηκα: ναι το ξέρω αυτό για το ωράριο που λες και ακριβώς αυτό δεν το βρίσκω άσχημο!!!! :? δηλώνεις από την αρχή ποιές ώρες θέλεις να δουλεύεις και τέλος.....εγώ θα διάλεγα το 7.30-15.30!!! 8-) ....επίσης πολύ καλό που οι τράπζες και τα τχυδρομεία θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 18.00!!!! εδώ έτσι είναι και έτσι δεν χρειάζεται να πάρεις ειδική άδεια για να πας στην τράπεζα!!! ;)

α η διαδρομή με τα πόδια σπίτι-σχολείο είναι 14λεπτά!!!! :?

Παναγιώτα για δεν παίρνεις την κουμπάρα μαζί να της δείξεις ποιά ρολόγια θέλεις να αγοράσεις και να διαλέξει η ίδια και τέλος!!! :idea:

Δημοσίευση
Πολυ ωραιο !!!!

εμενα μου ζητησε μεγαλο στρογγυλο καντραν ,μπρασελε και ευκολοφορετο.

Πως σας φαινεται κατι τετοιο;;;

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=19740

Πειτε μου καλα..μην παρω καμια μαλακια...

εμένα δεν μου αρέσει!!!! :? ...όμως δεν μου αρέσει με μπρασελέ!!!

Δημοσίευση

ωραιο το ρολοι!

ποσο ειναι η νονα?

το στυλ της?

Αφρο εγω δεν ειμαι της αποψης να υπαρχουν διαφορετικες μπομπο για μεγαλους και μικρους!

βαφτηση ειναι!

ποιο ειναι το θεμα σας τελικα?

Γωγω σε βρισκω υπερβολικη με την ΙΩ!

μια χαρα ειναι το κοριτσακι!

διαβαζοντας τα ολα οσα εγραψες θα την φανατζονται με κερατα και μυτερα δοντια!

το θεμα μας ηταν η ΜΑΓΕΙΑ, ΜΑΓΙΚΑ κλπ

μεαλο θεμα...δυστηχω ςτο ζει!

Δημοσίευση

γενικά δεν μου αρέσουν τα ρολόγια, αυτό που φοράω, όποτε θυμηθώ, έχει και μπρασελέ και δέρμα....ωραίο είναι μου το έκανε ο άντρας μου δώρο!!!! :roll::roll::roll:

συμπεθέρα ωχ μάγεια....φτου φτου μακρυά από μας!!!!

Δημοσίευση

Ρε κοριτσακι μου ας πουμε οτι το θεμα σου ειναι οι κορωνες...

για μεγαλους

πουγκακι με 5 κουφετα απο το οποιο θα κρεμεται μια κορωνα "ασημενια"

για παιδακια

μολυβοθηκη κορωνα με σμαρτις

ή

χωνακι με τυπωμενες κορωνες και μεσα σαπουνοφουσκες,ζαχαρωτα,γλυφιτζουρι,ανεμομυλακι

γλυκο

μπισκοτο κορωνα

ή

cupcake με κορωνα...

Αυτο ειναι απλως ενα παραδειγμα.

Δημοσίευση

Παναγιωτα η φωτο το αδικει..ειναι πολυ ωραιοτερο στην πραγματηκοτητα, κατι σαν κοσμημα..

Αυτο το λευκο ειναι ωραιο..και σε καλη τιμη..ειναι και στη μοδα τωρα

Αφρο δεν ξερω..εγω για παιδικη μπομπονιερα ειχα κουμπαραδες ζωακια και για τους μεγαλους ασημενια ροδια

Ωπα βικυ για πες;;;...τι ακριβως ζει;;;

Δημοσίευση

Παναγιώτα για δεν παίρνεις την κουμπάρα μαζί να της δείξεις ποιά ρολόγια θέλεις να αγοράσεις και να διαλέξει η ίδια και τέλος!!! :idea:

Αυτο θα ηταν το καλυτερο αλλα ποτε να παω ρε Αργυρω...πρεπει να παω Βουκουρεστιου και εγω μενω Χαϊδαρι...θελω 5 ωρες στο νερο ..τι θα κανω τον πατατουλη μου;;; :roll::roll::roll:

Μωρε Βικυ τι μαγικα και ξορκια ρε;;;Στην εκκλησια πήγε;;;

Η νονα ειναι 34.Χαάρο στυλ.Για καθε μερα το θελει το ρολοι αλλα να ειναι στυλατο.

Απλως μου ειπε στρογγυλο,μεγαλο καντραν και μπρασελε.

Δημοσίευση

34 μικρη ειναι!

ναι εχει παει στην εκκλησια!

αλλα τον τελευατιο χρονι της πανε ολα χαλια...οικογενειακα, επαγγελματικα ..

πλεον ειναι σιγουρο...ψαχτηκε πολυ!

και ξερει ακι απο που!

προσπαθει να βρει τη λυση ....αλα δυσκολο!

πακετο!

Argi ωραιο και αυτο!!

και εγω ειμαι χωρις ρολοι απο τοτε που πηρα κινητο!

εχω τα 2 ανηψια μου εδω!

Δημοσίευση

Καρολινακι!!!!εισαι εδω καλε;;; :D:D:D

Αργυρωωωωωωωωωω..βρε τρελη εχει καμια σχεση αυτο το ρολοι με την περιγραφη της νονας;;; :lol::lol::lol: Παντως ωραιο ειναι.

Κοιτα..να πηγαιναμε σε μαγαζι μπορει δοκιμαζοντας και αλλα κομματια να επαιρνε κατι αλλο. :roll::roll:

Δημοσίευση

Αργυρουλα αφου μου διευκρινησε πως θελει στογγυλο με μπρασελε..τι να κανω μωρε..να της παρω αλλο;;; :roll::roll:

Βικυ της ειπα να το κανει και δεν ηθελε..ουφφφφφφφφ...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ο πατατουλης μου οπως σας εχω πει δε θηλαζει νορμαλ...δηλαδη πιανει τη θηλη και ελαχιστη απο τη θηλαια αλω και με τα χερακια του γραπωνει το στηθος.

για αυτο αλλωστε με ειχε στραπατσαρισει στην αρχη.

οσο και αν προσπαθησα να το αλλαξω δεν τα καταφερα ωσπου το αφησα.

τωρα ομως που βγαζει δοντακια αρχιζω και τα νοιωθω στο στηθος μου :?:?:?

δεν ποναω αλλα φοβαμαι μηπως οταν θα βγαλει και αλλα δοντια μη με τραυματισει παλι.

τι να κανω..να παω σε συμβουλο θηλασμου να δει τον χαλινο του και γενικοτερα την ανατομια του στοματος του και αν χρειαστει να τον κοψω(τον χαλινο);;;

Δημοσίευση

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=19726

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=20887

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=20259

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=20256

οπως καταλαβατε..η χρυσα μου ανοιξε δουλειες!!

λατρεψα το πρωτοοοοο!!! :D:D:D

κ εκεινο με το ροζ κ το λευκο μπρασελε!!

θα παρωωωωωωωωωωωωω!μαλλον..θα μου παρει δωρο ο χ.!!αλλα δε το ξερει ακομη! :lol::lol::lol::lol:

αναστασια πολυ χαιρομαι που κλεισαμε!να με ειδοποιησεις κ ποτε ξεκιναμε,ε! :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...