Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:)):)):)):)):))=))=))=))=)) Γωγω στανταρακι πως θα πεσει ακυρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παντωςειναι ενας καλος τροπος να καταλαβεις πως ακριβως ειναι το παιδι σου!Δλδ αν σου πουν γραψε μς για τον χαρακτηρα του κ τα δεις ολα μαζεμενα!

Λενα αυτα που δηλωσα (ΘΑ δηλωσω)βγαινουν περιπου ανα 2 βδ! ;) Γενικως ναιΕχει καθε βδ!

Βρε Βενετια!Τι τικερ ειναι αυτο καλε???Μελαγχολησα!Θελεις να χασει 13,5 κιλα? :shock::shock::shock: Μηηηπως υπερβαλεις λιγακι???Επισης παντα ειχα απορια.Αυτα τα τικερ πρεπει συνεχεια να τα ενημερωνεις εσυ???'Η ειναι τικερ-ζυγαρια-με σηματα καπνου-βαρους???? :lol::oops:

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφρο το ίδιο μας έκανε ο μπαμπάς μου όταν ήταν να πάμε σχολείο, μας έλεγε ότι ήταν π.χ. 7.30 ενώ ήταν 7.00 :lol::lol::lol::lol: .......η μαμά μου επειδή ήξερε ότι ήθελε περισσότερο χρόνο άρχιζε τις ετοιμασίες πολύ πολύ νωρίς τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα!!!! :?:lol::lol::lol: ....ο μπαμπάς μου αν επρόκειτο να ταξιδέψει κάπου είναι έτοιμος 1 ώρα νωρίτερα!!!!! :shock: μια φορά θα ταξίδευαν με τρένο και ο μπαμπάς μου έφυγε μόνος του πάει στο σταθμό μία ώρα νωρίτερα και μετά πήγε και η μαμά μου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστ. δεν θυμόμουν πώς λέγεται ο παιδικός :lol::lol::lol::lol: πάντως καταλάβατε!!!! ;)

Θούλη θα μελετήσω το ποστς σου μετά, γιατί τώρα θα βάλω να φάμε!!!! :roll::roll::roll:

Γωγώ :lol::lol::lol: 2 σελίδες ρε? :o:o:o:o ......θα την προσέξουν ιδιαίτερα!!!! :roll::roll::roll:

Σισσιώ εγώ αν δουλεύω π.χ. στις 7.00 θα ξυπνήσω μία ώρα νωρίτερα (αν η απόσταση είναι κοντινή) να κάνω ένα ντουζάκι και να φάω πρωινό με την ησυχία μου!!!! ;) .....το ίδιο θέλω να μάθουν και τα παιδιά μου!!!! :!:

ο άντρας μου ισχυρίζεται ότι έχασε το πρόγραμμά του αφού γνώρισε εμένα μπουχαααααα, εδώ γελάμε!!!! :lol::lol::lol:

Αναστ. αυτή ήρθε με τον γκόμενό της, εσύ τίποτα? :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol: τι φίλη είναι αυτή που δεν σε σκέφτηκε? :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ναιιιιιιι εκλεισα!!!!!!!

το πολυ πολυ να μας διωξουν κ τις 2 απο εκει με τα δικα μας!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

το κοπερτι εχει δευτερα Η τριτη?

οταν κλεισεις πρεπει να δηλωσεις απο τωρα τι θεματα θα παρακολουθησεις? πως παει?αναστασι ξερεις?

γωγουλα μια χαρα λειτουργησες ;)

βενι μονο 13.5 θες να χασεις?????? :lol::lol::lol:

αντε ρε οργιο, χαλαρωσε πια με τα κιλα σου!!!

το σκ θα σου κανω μια γαβαθα παγωτο!

Δημοσίευση

βενι δε θες κ τα δκα μου τα ασιδερωτα?

καλε ολοι κοπερτι θα πατε?

να κανουμε μαμμυ τμημα εκει?να ειμαστε ολες μαζι?

πρεπει απο τωρα να κλεισεις?

εγω δε ξερω αν θα το παω..βασικα ελεγα για κολυμβητηριο αλλα ακομα να αποφασισω :roll::roll:

ο σταθμος ειναι ο ιδιος με περισι..στα στρωματα τα κοιμιζουν κ στη σουηδια με ειπε η κουμπαρα μου αλλα ο καθενας το δικο του..οχι ενα στρωμα 1000 παιδια..μα αληθεια ρεζιλι ρε παιδια..το λεγε η κοπελα κ κουμπονωταν..αλλα αφου δε θα κοιμαται εκει χεστηκα..

μα σα να κοιμουνται σε ενα ντιβανι ολα μαζι..μακαρι να το βλεπατε..

επισης εγω ηθελα στη πανω αιθουσα γτ ειναι πιο φωτεινα..τεσπα

αααα 3800 παιρνουν γτ το θοδωρη :evil::evil::evil::evil::evil:

επισης 9,30-1 μια χαρα θα ναι..να ξεσκαει...μετα θα κοιμαται εδω κ μετα παιχνιδι με τη μανουλα 8-)8-)

Δημοσίευση

Α!Λενα δεν ξερω τιποτα παραπανω...με κλειστα τα ματια παω!Κ σερνω κ τη Τζουλια μαζι! :lol::lol: Ε κατι θα ξερει η Νατασα! ;)

Αργυρουλα δλδ τι θα ηθελες? να μου φερουν κ εμενα ενα γκομενακι??? :lol::lol::lol::lol:

Παντρεμενη γυναικα,τι γραφω σε δημοσιο φορουμ! :lol::lol::lol:

Βασικα ειναι σχετικα φρεσκο το αγορι της(η σχεση) κ ηθελα να τον γνωρισω!Ασε που ειναι μικρουλης κ αγαπουλης κ τον συμπαθησα τοοοοοσο πολυ!Οχι σαν μερικους μερικους που μιζεριαζουν συνεχως! :?

Εγω αν σας ενδιαφερει :P:P ειμαι συνεπης...Μου αρεσει να ειμαι στην ωρα μου χωρις υπερβολες ομως...Ουτε με καιει αν αργησω 10λεπτα ουτε ομως θα ξυπνησω πολυυυυυ νωριτερα για να εχω απειρο χρονο...

Βασικα αν καποιος με στησει τρελαινομαι!Μου φαινεται μεγαλη αγενεια!

Λενα αυτα τα ξερω!!! :lol: Τα αλλα δεν ηξερα!Μα σε καθε ποστ νεες αποριες εχεις! :P

Δηλωνεις απο τωρα κ κλεινεις θεση...δεν ξερω ομως το ποτε κ το πως πληρωνεις...

Δημοσίευση

χαχαχαχ...Αργη και εγω αυτο λεω στον Ο...οτι απο τοτε που τον παντρευτηκα καταστραφηκε η ζωη μου, τοπρογραμμα μου κλπ κλπ κλπ

ΑΑΑΑ..παρελαβα το πακετομε τακαλλυντικα και το τσαι της weleda...μεγαλη διαφορα στις τιμες

Δημοσίευση

Θου τελικά ίδια τιμή ισχύει για όλα......Και στης Ιως τον παιδικό 3.800 έλεγε το χαρτί... ;);););) Εκεί τα κοιμίζουν σε κούνιες.... :roll::roll::roll::roll: Θα το ξαναρωτήσω σήμερα...Θα τους πω να μας αφησουν να μπουμε μέσα να δει το σχολείο η Ιω..... 8-)8-)8-)8-)8-)

Αναστασίααααα ήξερα πάντα ότι δεν έχω το τέλειο παιδί, αλλά γενικά τη θεωρούσα πολύ καλή....Και ο τσαμπουκάς μου αρέσει που έχει....Αλλά όταν τα είδα και τα έγραφα όλα μαζεμένα, σκέφτηκα ότι θα τα διαβάσουν εκεί και θα νομίσουν ότι είναι τέρας η γλυκούλα μου... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:Αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα είναι άλλα πολύ χειρότερα που συνέχεια είναι μες στη μίρλα, δεν τρώνε, δεν, δεν, δεν και χαλάρωσα... 8-)8-)8-)8-)8-)

Στην πράξη όμως θα δουν πόσο τυχεροί είναι που έχουν αυτό το θησαυρό στο σχολείο τους... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειλικρινά είναι τόοοοοσο καλούλαααα και τόοοοοσο αγαπησιάρα....Αλλά είναι και τσαμπουκάς....Μα τίποτα να μη μου αφήσει αυτό το κορίτσι;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως πλέον δε χτυπάει-δε δαγκώνει.... :roll::roll::roll::roll: Αλλά έπρεπε να το γράψω για να είμαι κατοχυρωμένη.... :roll::roll::roll::roll::roll: Εξάλλου, η διευθύντρια μας έλεγαν μπορεί κάποιο παιδάκι να μη χτυπάει πχ και να τα εμφανίσει ξαφνικά εκεί, στο σχολείο... :roll::roll:

Δημοσίευση

Κορίτσιααα την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε μια κοπέλα και μου έκανε μανικιουρ-πεντικιουρ γαλλικό....Τα πόδια μου κράτησαν...Στα χέρια μου χάλασε το γαλλικό και τα έβαψα ένα χρώμα από αυτά που είναι της μόδας....Πράσινο να το πω.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Λέτε να με κακοχαρακτηρίσουν στον παιδικό;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Να πουν τι μανα είναι αυτή;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Αν μια μέρα κυβερνήσω αυτή τη χώρα, θα επιστρέψουμε στην εποχή Παπαδόπουλου....Άγιος άνθρωπος.... :lol::lol::lol::lol::lol: Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης θα κάνω το άλλο φασιστόμουτρο, την Τόνια... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΤΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! Φιλεναδα εμεις θα βγαλουμε τη χωρα απο τη κριση!!!!!!!!!!! :)):)):)):)):)):)):))

Γωγω πως της φανηκε της Ιω το σχολειο;;;

Καλα το πονεσε η ψυχη μου με το καυτο νερο!!!! :(:(:( αλλα που να φανταστεις κι εσυ οτι το σκατο γυρισε τη βρυση;;;;; :roll:

Αναστασι συνηθως δε προλαβαινω να πω τιποτα για μενα,γιατι μεχρι να σας σχολιασω εχει περασει η ωρα του αρμεγματος!!!! :P ε κι εσεις τετοιες γαλιαντρες που να σας προλαβω;;;;και ξεχναω και τα μισα!!!

Αχ εγω δε ξερω τι να σε συμβουλεψω γιατι εχεις και πολλα ανοιχτα μετωπα...θα μεινεις,θα φυγεις κτλ...εγω παντως ξερεις ειμαι των ριζοσπαστικων λυσεων...δηλαδη θελεις να κοψεις βραδυνο θηλασμο;;;τον κοβεις και επιστροφη δεν εχει μεχρι την ωρα που ΕΣΥ θα αποφασισεις οτι θα της δωσεις το πρωι..το αν της λες ιστοριες ή οτιδηποτε αλλο αυτο ειναι δικο σου θεμα..αν τωρα θελεις να κοψεις και τις ιστοριες,εκει παλι η γνωμη μου ειναι οτι απλως δε της ξαναλες ιστοριες και προσπαθεις να την ηρεμεις-κοιμιζεις με αλλο τροπο πχ χαιδευοντας την,αγκαλια κτλ

Εγω τι θα εκανα στη θεση σου;;;; θα εξηγουσα πολλες φορες οτι γαλα γιοκ το βραδυ και τις πρωτες φορες που θα ξυπνουσε θα το ηρεμουσα με αλλους τροπους, αλλα θα κοιμοταν στο κρεβατι του..Αν στη πορεια ξυπνουσε οχι πλεον για γαλα αλλα απο συνηθεια για να εχει αγκαλιες κτλ,απλως θα πηγαινα(βασικη προυποθεση να ηταν στο δωματιο του) θα του ελεγα οτι τωρα ειναι νυχτα και ολοι κοιμομαστε αγκαλιτσες θα κανουμε το πρωι κτλ και θα εφευγα και θα το αφηνα να κλαιει για λιγο.

Θα ξαναπηγαινα μερικες φορες αλλα δε θα το σηκωνα κι αυτο θα γινοταν μεχρι να ξανακοιμηθει..

Ξερω ομως οτι αυτο εσυ δε μπορεις να το κανεις! :P

Παντως οτι και να κανεις πρεπει πρωτα να αποφασισεςι τι θα κανεις γενικοτερα για να μη της ερθουν αποτομα πολλες αλλαγες(αλλαγη σπιτιου κτλ)...

Χρυσα χαιρομαι που πηγε καλα η δικη σας πρωτη μερα! :D

Κι εγω πηγα σημερα να τον γραψω,αλλα θα τον παω μετα που θα εχουν γινει οι πολλες προσαρμογες απο τα αλλα παιδακια για να μη του πεσει βαρυ με τα κλαματα των αλλων παιδιων.. :roll: ε δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκε κιολας...νομιζω θα εχουμε δυσκολη προσαρμογη.. :?

Αργυ με τη πανα ακομη τιποτα;;;αρνητικη η Ρεα;;; :roll:

Αχ παιδια μου ειπαν σημερα οι συναδελφοι οτι το 8ωρο ειναι γεγονος στο επαγγελμα μας!!! :(:(:( θα φρικαρουμε μιλαμε!!!!! οποιος δεν εχει δουλεψει σε αυτο το χωρο δε μπορει να καταλαβει τι εστι 8 ωρες με τοσα παιδια και τοσο μικρα και με τις υπαρχουσες συνθηκες!!!!! καλυτερα να δουλευεις σε οικοδομη!!! :? η κουραση και η σωματικη αλλα κυριως η ψυχολογικη απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! :o

Θουλακι ρε ουτε εμενα μου αρεσουν αυτα που ειπες για το σχολειο...και ειναι και ιδιωτικος τρομαρα τους;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλα ουτε εμεις ειχαμε στους αλλους παιδικους κρεβατακια και τα κοιμιζα σε στρωματακι αν ηθελε καποιο να κοιμηθει,αλλα τι να εκανα;;; αφου ειπαμε στο ελλαδισταν δεν υπαρχουν πολυτελειες!!!! :twisted::twisted::twisted:

Καλυτερα παντως ο Θοδωρης να παει σε τμημα με μεγαλυτερα παιδακια,γιατι ειναι κριμα..ειναι πολυ μπροστα ο καλος μου για να ειναι με μικροτερα! ;)

Βενι μπραβο ρε για τα ασιδερωτα!!!να σου στειλω και τα δικα μου τωρα που πηρες μπροστα!!!!! :lol::lol:

Παντως παιδια εκει που ημουν πολυ του προγραμματος και με το σπιτι ελαφρως υστερω,τωρα εχω παραδωσει!!! το σπιτι μονιμως μπουρδελο και περιμενω καθε Πεμπτη που ερχεται η γυναικα να το ξεβρωμισει...μονο αυτο με ραντεβου που θελω να ειμαι παντα συνεπης με αγχωνει ακομη πολυ και παιζουν τα νευρα μου με το Μακη που παει με το πασο του!!! :twisted::twisted:

Ελπιζω καποια στιγμη να επανελθω και να ξαναβρω τους χρονους μου... :roll:

Μαγδουλα πως παει η μικρη με το σχολειο αληθεια;;;;γι αυτο εισαι στεναχωρημενη;;; :(:(

Ωχ σταματαω εδω γιατι ανθρωπος δε θα διαβασει το σεντονι που απλωσα!!!! :shock:

Δημοσίευση

η Μ-Ι βλεπει χριστουγεννιατικη μαρμπι

εγω νυσταζω

θεσαλονηκιες κανονιζετε καφε?

ειμεις της Αθηνας τι θα κανουμε?

καλε γιατι τα πατε παιδικο?

ας αναλαβει να τα κρατα ολα η Θουλη....θα ειστε πιο σιγουρες, θα θηλαζουν ολα και η Θουλη πιο τρελη!

Δημοσίευση

Τονια κατσε..κρατα μικρο καλαθι...ακομα πρωτη μερα ηταν και το ειδε σανπαιχνιδι...κατσε να το συνειδητοποιησει και βλεπουμε.

Παντως εγω δεν ενθουσιαζομαι...ουτε βεβεια στεναχωριεμαι...το μονο που θελλω να μην αρρωσταινει.

Ρε συ τι λες τωρα..το δικο μου σπιτι ξες πως ειναι...βραστα...εγω επι εποχης φοφος ελεγα..σημερα πχ κεσμονησμα..αυριο ηλεκτρικη, μεθαυριο σφουγγαρισμα παραμεθαυριο σηδερωμα...τωρα...αφου σημερα ολη μερα εχω ρουχα για πλυσημο στο χερι και δεν αξιωθηκανα τα τελειοσω.

Καλε πειτε μου γνωμες στην ομαδα..μη παω σημερα στην εκκλησια για σαραντισμο με αποτερο σκοπο να σφαξω τον αντρα μου!!!

μαριω Γωγω..σορυ...αλλα νομιζω οτι η μικρη ειναι πιο ομορφη απο την Ιωαννα..

και η Ιω ειναι κουκλιτσα...αλλα εμενα η μικρη σου μου αρεσει περισσοτερο

Δημοσίευση

Ναι σημερα σαραντιζω!!!

Α ξεχασα να ρωτισω την Ερη...τι σας ειπε ομεχρι να γιατρος για τις αμυγδαλες;;;

ρωταω γιατι μετα τα περσινα ειχα μιλησει με 2 παιδιατρους και ΩΡΛ και ηταν καθετα αρνιτικοι μεχρι να γινει 3 ετων...και παλη μου ειπαν μετα εξαρταται απο την κλινικη εικονα.

Γιατι αμα και φετος εχω τα ιδια..ασε..θα βουτιξω στον θερμαικο

Παω να κανω τσαι weleda και να ξεπλινω τα σορτσακια

Δημοσίευση

kale γιατι πλενεις στο χερι?

εγω δεν πλενω τιποτα σχεδον στο χερι!

οι αμυγδαλες βγαινουν μετα τα 4 και συνηθως τα πανε πακετο με κρεατακια....δυσκολα θα βρεις καποιον να τα βγαλει χωρια!

νυσταζω!

εγω θα κανω νυχια την τεταρτη!

δε μκυ αρεσουν καθολου ατ πρασινα και κιτρινα νυχια!

αντιθετα με τρελαινει το κοκκινο!

Δημοσίευση

Ιουλια οκ δηλωσαμε!

Λενα τι μου ειπες να ρωτησω??? :oops::oops::oops: Προπληρωνεις κ προδηλωνεις σε ποσα θελεις να πας κ σε ποια.Εμεις τελικα δηλωσαμε 16 :?:?:? ...Θα παμε στο πρωτο μαθημα κ μετα θα πληρωσουμε μπας κ δε γουσταρουν τα μωρα μας...15 παιδακια το καθε τμημα με τις μαμαδες τους...Παρκινγκ...Στην παραλια μου ειπε :o:lol::lol:

Γεια σου φραου Τονια!!!

Οκ...Θα παραγγειλω κρεβατι!κ ραφια κλπ κ οτι γουσταρω!Ετσι κ αλλιως δε θα φυγω απο αυτο το σπιτι τουλαχιστον για 9-12 μηνες...Μετα βλεπουμε!Αλλωστε ολα θ α χρειαστουν στο μελλον!

παω να φτιαξω χυμο!γραψατε αλλα...μετα!

Δημοσίευση

Εγω παλη τα νυχια τα κανω στα χερια παντα γαλλικο, στα ποδια τον χειμωνα κοκκινα, το καλοκαιρι γαλλικο η παστελ..

Ρε συ ειναι λιγα ρουχα που ειναι ολα διαφορετικα χρωμματα και ειναι και μερικα "καλα"...α καλα που το θυμηθηκα..να παω το ασπρο λινο κοστουμι του Ο καθαρηστηριο και να βρω το διπλωμα μου, Το σαββατο ειναι η βαφτιση και θα κουβαλισω και τα δυο μαζι

Δημοσίευση

giati kale meta τους 12 μηνες που θα πας?

αχ και εμεις θελουμε κρεβατι!

αυτα που εινα διαφοετικα χρωματα τα βαζω σε χαμηλη θερμοκρασια και με χρωμοπαγιδα!

το ασπρο λινι αθα το πηγαινα και εγω στο καθαρηστηρο!

και εγω γαλλικο καν σηνηθως αλλα το κοκκινο εναι κολαση!

Δημοσίευση
Ψηλέγκω δεν κατάλαβες καλά....3 σελίδες έγραψα για την Ιω.... 8-)8-)8-)8-):lol::lol::lol::lol::lol:

Έγραψα ότι είναι υπερδραστηρια, κυριαρχική, αλλά όχι επιθετική....Δεν ξέρει να μοιράζεται τα παιχνίδια της..Μόνο με προτροπή και μετά τσαμπουκαλεύεται για να τα πάρει πίσω...Έγραψα ότι νευριάζει, δαγκώνει τα χέρια της, χτυπαει που και που, αλλά όχι παιδάκια, απειλεί με ντα και θα σε δείρω....Αναζητα την επιβράβευση...Έγραψα και ότι το μωρό στην αρχή το είχε ταράξει στις δαγκωνιές.... :roll::roll::roll:

Έγρψα ότι τρώει τα πάντα, αλλά όχι μόνη της..Ότι έχουμε κόψει πάνα, αλλά δε σκουπίζεται και δε γδύνεται μόνη της, ότι βάζει ΌΟΟΟΟ,ΤΙ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....Γενικά της έπλεξα το εγκώμιο.... :lol::lol::lol::lol:

Αφου αύριο που θα πάμε και θα έχουν διαβάσει την έκθεσή μου, φαντάζομαι ότι θα μου πουν "Λυπούμαστε...Έγινε κάποιο λάθος...Δεν μπορούμε να σας πάρουμε..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πάντως αν τα έγραφες εδώ όλα αυτά θα σου σύστηνα ίδρυμα, σιγά μην ασχολούνταν με την δικιά σου την "προβληματική"!!!! :?:lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...