Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν το ηξερα Ερακι μου. Δεν χρειαστικαμε ποτε αντιβιωση μεχρι τωρα και με τις αρρωστιες ειμαι ψιλοασχετη. Εχουν μεινει μακρια μας τοσο καιρο.

Κλεινω και εγω. Καλο βραδυ σε ολες!

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ε οχι ρε φιλε!!!!! καθομουν ποση ωρα κ διαβαζα κ σβηστηκαν!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

πολυ περιληπτικα:

ερη τα κουλουρακια φαινονται τελεια!

εκσταση πρεπει να ηρεμησεις κ να σκεφτεις κ λιγο τον εαυτο σου νομιζω!

εισαστε ολες οργια με τις ιστοριες σας!!! :lol::lol::lol:

μιτσακι μπραβο στη μικρη με την πιπιλα!!

λενακι κουραγιο με τον μικρο!

χρυσα χαιρομαι που εισαι καλυτερα με το δοντι!

κοριτσια πραγματικα λυπαμια αλλα δεν τα θυμαμαι τα αλλα που εγραψα κ αδυνατω να τα ξαναδιαβασω... φιλακια!

Δημοσίευση

καλημερααααααααααα!!!

ξομπλιασμα= κουτσομπολιο, πείραγμα...επισης ξομπλιο= μεγαλο οργιο!!! :lol::lol::lol:

Θελω ενα κουλουρακι της Ερης για τον καφέ μου!!! Μα τι τελεια που ειναι(τα κουλουρακια)!!!:D:D

Γιατι καλε να βγαλετε τις αμυγδαλες του παιδιου;;Επειδη περασε μια ιογενης αμυγδαλυτιδα;;; :shock::shock:

Η' υπαρχει πιο σοβαρος λογος;; :roll::roll:

ΜΕ την αντιβιωση πρεπει να τρως προβειο ή κατσικισιο γιαουρτακι.αλλιως μπορει να παρει προβιοτικα.

Εγω παλι δε θα ηθελα να ξαναγινω ποτε μικρουλα...Α πα πα..να μου λενε αλλοι τι να κανω;;Με τιποτα...

Χρυσα εννοειται κοριτσακι μου πως εσυ με τοσο μωρο παιδι και εναν αντρα που δεν εχει σταθερο ωραριο δε μπορεις να κανεις "χρονοπρογραμματισμο". :!::!: Απλως μια συμβουλη...βαλε ενα χρονικο οριο στις δουλειες.Δηλαδη πες "Μεχρι τις 3..μετα θα καθομαι με τα παιδια".

Αντε απο εβδομαδα που θα αρχισει ο Φ. σχολειο θα εισαι λιγο πιο χαλαρη.

Καλημερα Μαρακι..σε βλεπω μεσα...

Χθες το βραδυ ειχαμε κοσμο και ο Νικλας ξεφυγε εντελως...στο φαγητο...

εφαγε:3 κομματια πιτσα κανονικα προς μικρα, 1 μικρο κομματι τουρτα και μετα ήπιε και 200+ μλ γάλα :shock::shock::shock: Απορω ..δεν εσκασε;;; Πια ειναι 15 κιλα!!!!!

Αφρο ..στη λιστα αυτη με το "Θηλαζω στην εγκ." βαλε μεσα και την κοπελα απο τη γιορτη του Ν. που ειχε το κοριτσακι που ηταν τοτε 8 μηνων.

Δημοσίευση

kαλημερες!

ετοιμαζομαστε για ημερησια εκδρομη χαλκιδικη για μπανιο κ φαγητο!με τον γιωργο μαζι! :shock::shock:

ο οποιος σημερα σηκωθηκε απο τις 6 παρα! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κ θα παμε κ στο δευτερο ποδι..δηλ.1,5 ωριτσα χαλαρα δρομος! :shock::shock::shock:

μα γιατι αισθανομαι οτι αναλαμβανω επικινδυνες αποστολές;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα χαλαρωσω κ δε θα σκεφτομαι το μετα!οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομ που λεει κ η χρυσα! ;);)

φιλάκια κ καλη κυριακη σε ολες!

Δημοσίευση

εχω φρικαρει ....

μας χτυπησε το πρωι μια κοπελα απο τον 4 οροφο γιατι γυρισε σπιτι και το βρηκε παραβιασμενο ...την διαρρηξαν !!!δεν ξερουμε πια μερα γιατι ελειπε 1,5 μηνα ...

Δημοσίευση

ασε ασε παναγιωτα εχω φαει φρικη τωρα ....ο αστηνομος ειπαι να αλλαξουμε τις κλειδαριες αυτες γιατι παραβιαζοντε ευκολα να παρουμε κατι νεες .

το μεγαλο κακο ειναι οτι την πηραν το λαπτοπ και εναν σκλυρο με ολες τις φωτο τησ κορης της (18 μηνων) αυτο κλαιει οχι τα κοσμηματα ...και θα φυγει δεν θελει να μεινει εδω ...

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

τι κανετε;;;

Αφρο σκιαχτηκα....ασε...η μαμα μου στην πολυκατοικια τουςλιστεψανε 4 διαμερισματα προσφατα, γι'αυτο τους εβαλα συναγερμο

Την καταλαβαινω, ειναι μεγαλο θεμα να παραβιαζουν την προσωπικη σου ζωη.

Κριμα για τις φωτο..και μια και το θυμηθηκα..να εκτυπωσω μερικες δικες μας

Παναγιωτα ασε, δεν ειναι θεμα οργανωσης..

τα φιλια μου ...ξυπνησε

Δημοσίευση

μπραβο στο Μ.που εφαγε!

τι κριμα για την ληστεια!

πραγματικα νοιωθεις οτι παραβιαζουν τη ζβη σου!

απο που μπηκαν?

εγω τρεμω στο να συμβει...ειμαι καιστο α οροφο!

επησις φοβαμαι πολυ στη δουλεια!

να αλλαξετε κλειδαριες!

αλλα αν εχουν αποφασισει να μπουν θα μπουν...οτι μετρα κι αν παρουμε!

Χρυσα λογικα θα χαλαρωσεις οταν ο Φ παιει παιδικο!

Παναγιωτα 15 κιλα...πολυ καλος!

χτες ηταν μερα κρεπαλης

η Μ-Ι χθες δεν θηλασε καθολο...δεν ηθελε!

νομιζω φτανουμε στο τελος και δεν θελω!

Συμπεθερα πως ειναι με τα πεθ?

Δημοσίευση

Eρακι σε κλασαμε οι γαιδουρες χθες ε;;;;;; :oops::oops::oops::oops:

Αλλα ξερεις ποσο σ'αγαπαμε ομως... εεεεεεε φανταστικη μας μαγειρισσα;;;;;;;!!!!!!!! ;;);;);;):D:D:YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x

Τα κουκουβαγακια σου φοβερα!!!!!!!μα πως τα κανεις ολα αυτα βρε παιδακι μου;;;;μιλαμε οτι να φανταστω πως γινονται δε μπορω!!!! :-??

Αφρο ειναι μη σου κατσει...δηλαδη και που θα φυγει,εκει που θα παει δε μπορουν να τη ξανακλεψουν;;;; τι κριμα για τις φωτο της μικρουλας.. :(:( αλλαξτε κλειδαριες βρε πουλακι μου να ειστε πιο ασφαλης!

Μπραβο στο Μανωλακη που εφαγε τοσ καλα!!! :D

Παναγιωτα 15 κιλα ο Νικολας;;;; μωρε μπραβο!!!! εμενα εκει κολλημενος στα 11!!!! :?

Μωρε κατι ηθελα να σου πω και το ξεχασα...

Χρυσα ρε συ κι εγω στην αρχη φρικαρα και με τα 2 μαζι!!! αλλα μετα συνηθισα..βρηκα τους ρυθμους μου...καλα ουτε και τωρα θελω να μενω μονη και μετα 2 και πολλες φορες δε τη παλευω καθολου!!!! :roll:

Ρε συ Ιουλια τι εκανε απο τις 6 παρα ορθιος;;;;;; :o:o:o:o και δε ξανακοιμηθηκε;;;; πω πω θα ειχε παιξει ο νους μου!!!!! ~x(~x(

Αντε να περασετε καλα στην εκρομη σας! ;)

Κι εγω ηθελα σημερα να εκδραμουμε αλλα δε βρικαμε παρεα... :(

Αργυ πως παει με τα πεθερικα;;;; ηπιατε τελικα τα μπυρακια σας χθες;;;;

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!

αχ σημερα ηρθε ο καλος μου ο αδερφουλης κ βοηθησε τον αντρα μου.. αυριο θα ερθουν να μας βαλουν το φυσικο αεριο κ κατεβασαν ολα τα πραγματα απο το παταρι κ αδειασαν ολο το παιδικο. κατεβασαν κ μερικα πραγματα στην αποθηκη κ αυριο εχω συμμαζεμαααααα ουαααααααα!!!!

εν τω μεταξυ δεν εκανα κ τιποτα κ ειμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ!! αν ειναι δυνατον!!

αυριο απογευμα θα παμε αλεξ κ δενεχω ορεξη.. ο τολης φαγωθηκε να παμε κ να παμε :twisted:

οταν γυρισουμε εχω τρελες δουλειες στο σπιτι... ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.

βαλαμε κ την κουνια που ειχαμε στο δωματιο του ανασταση (την αχρησιμοποιητη :lol: ) μεσα στην κρεβατοκαμαρα κ ταιριαζει παρα πολυ!! πολυ μαρεσε!!! :lol::lol:

αντε να ερθει ο μπεμπαρος να τη γεμισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε παναγιωτα τοσο πολυ τρωει καλε ο νικολας?? ουαου!!!! κ ειναι κ 15 κιλα??? σουπερ!!!

εμενα εχει κολλησει εδω κ κανενα 5μηνο στα 13..

ιουλια καλο κουραγιο!! να περασετε σουπερ!!!!!!!!!!!!

πω πω αφρο φρικη ειναι να βλεπεις οτι εχουν ανοιξει τοσπιτι σου... ειχαν κλεψει κ τον τολη πριν χρονια , πριν μεινουμε ακομα μαζι κ φοβομουν να κοιμηθω εκει κ ο τολης ιεχε φρικαρει!

εννοειται να αλλαξετε κλειδαριες!

κ εγω φοαμαι πολυ μην μπουν μεσα στο σπιτι.. ουφ!

θουλαραααααα σε ειδα στον υπνο μου, θριλερ!!!! κοριτσακι μου!!

τα φιλια μου σε ολες!!!

Δημοσίευση

Γειααα σας..Τι κάνετε;;;;;;; :D:D:D:D:D Εγώ καλά...Σας διάβασα αλλά ο Γ. δε δουλευει και όλο βολτάρουμε... :D:D:D Ανυπομονώ αύριο για παιδικό... :D:D Απόγευμα θα πάμε...

Αναστασίααααααααα μωρή θες να μαλώσεις με μενα;;;; :?:?:? Μα γιατί;;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για να δεις πόσο ψυχραιμη είμαι....Χθες έβγαλα το ρολόι μου (Rolex) για να πλύνω την μπέμπα που χέστηκε...Γυρίζω, πάω να το βάλω και τι να δω;;;;;;;Το είχε πάρει η Ιω και είχε σπάσει το τζάμι.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Η αντίδρασή μου;;;;;; :?:?:?:?:?:? Γέλαγααααα.... :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol: Παίρνω το σοβαρό ύφος και της λέω....Ιωάννα που χτύπησες το ρολόι μου και έσπασε;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Και μου έλεγε "Εκεί, εκεί.."και έδειχνε κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το είπα στο Γιώργο και ήταν κάπως έτσι... :o:o:o:o:o:cry::cry::cry::cry:~x(~x(~x(~x( Και μετά μου λέτε ότι είμαι σκληρή... :roll::roll::(:(:lol::lol::lol:

Πόσο θα κάνει να το φτιάξω ούτε ξέρω.... :roll::roll::roll::roll: Και λέω στο Γ. να το πουλήσουμε και να πάρω ένα άλλο που μου αρέσει που έχει τη μισή τιμή από αυτό και τι μου λέει;;; :evil::evil::evil::evil: Το δώρο θα πουλήσεις;;;;;Δε ντρέπεσαι;;; :evil::evil: Μου το είχαν πάρει τα πεθερικά μου δώρο στον αρραβώνα για να με ασημώσουν... :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώωωωωταααα ναι μωρή...Αρβανίτισσα είμαι.... :D:D:D Δεν το είχες καταλάβει;;;; :lol::lol::lol:

Εράκι μου γλυκό μας λείπεις... :x:x:x Που είσαι να πιούμε κανα μπυρόνι;;; :(:( Και να μας κολλήσετε καμια γαστρεντερίτιδα;;;Θυμάσαι;;;; :lol::lol::lol::lol:

Μιτσάκιιιιι συγχαρητήριαααα για την πιπίλα και τους ύπνους του μικροβίου....

Α, τώρα που είπαμε για τις παιδικές μας ηλικίες....

Όταν πήγαινα β δημοτικού είχαμε βγει με τους γονείς μου, θείους μου και ξαδέρφια μου και παίζαμε σε μια πλατεία με την ξαδερφη μου που ηταν ένα χρόνο μικρότερη...Ενας πιτσιρικάς α γυμνασίου πείραζε την ξαδέρφη μου και του έσκασα σφαλιάρα..Και ξαφνικά βλέπω να του ανοίγει η μύτη και να τρέχουν αίματα... :o:o:o:o Πήρα την ξαδέρφη μου και αρχίσαμε να τρέχουμε μη μας πιάσουν..Μπήκαμε στο μαγαζί που ήταν οι γονείς μας και η μάνα μου μου έλεγε να πάω έξω να παίξω κι εγώ έλεγα όχι..Πονάει η κοιλιά μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά δε με βρήκε.... :lol::lol::lol::lol:

Α και στην τεταρτη δημοτικού με είχαν επιλέξει από όλο το σχολείο για να υποδυθώ στη σχολική παράσταστη των Χριστουγέννων, ποια λέτε;;;;;;Την Παναγίααααααααα.... :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω να ξεβρωμίσω, να λουστώ και να κάνω μπάνιο κι επιστρέφω να σας σχολιάσω όλες... :D:D

Δημοσίευση

Καλησπερεεες! :D

Πως ειστε κοπελιες?Εμεις καλα!

Μολις καναμε κ τη 2η γιγαντια κ ανθρωπινη! ;):lol::D Το ειχα αγχος!

σας διαβασα αλλα δεν ειχα χρονο κ διαθεση...τωρα ξεχασα τα περισσοτερα αλλα ξερω πως με συγχωρειτε!

Λεναρα ο ιδιοκτητης βαζει αεριο ή εσεις?Φανταζομαι θα σε βοηθαει κ ο Τολης μωρε οποτε δε θα ειναι κ τοοοοσο ζορι!Ευκαιρια για ξεκαθαρισμα παιχνιδιων κλπ! ;)

Ποσο θα'θελα μια ανακαινιση-ανανεωση...ή να αγορασω κρεβατι στην Α ή κανενα σεντονι για εμενα κλπ...Ή καλυτερα νεο διαμερισμα! :lol::lol::P

Ιουλια καλη τυχη!!!!Και η Α ξυπνησε στις 6.30 κ ελεγα πως ειναι απιστευτη!Ο Γ την ξεπερασε στην απιστευτοτητα! :lol:

Κοριτσια πειτε γνωμες παρακαλω...

Συνεχιζει να ξυπναει 2 φορες τη νυχτα...το ιδιο "παραμυθι"...Ζηταει γαλα,της λεω πως θα πιει το πρωι κ δεν πινουμε γαλα τη νυχτα κλπ,λεμε καμια ιστορια κ κοιμαται...Συνηθως στο δικο μου κρεβατι κ τη μεταφερω...Το 2ο ξυπνημα ειναι καπου στα ξημερωματα...ΠΟΛΛΕΣ φορες δεν ξανακοιμαται αφου ειναι σχετικα ξεκουραστη κ δεν εχει μεμε για νανουρισμα...Τι να κανω?ποσο καιρο λετε θα ξυπναει ετσι??Χρυσα σε εσας τι ειχε συμβει?Καμια αλλη το εχει κανει αυτο?

Και σκεφτομαι πως οοοοταν κ αν σταματησει να ξυπναει,θα κοψει κ τη βραδυνη πανα(ε θα γινει κ αυτο ε?εδω τωρα ξυπναει κ ζηταει γιογιο) και αντε παλι ξενυχτι ΚΑΙ πηγαινελα! :o:o:o 2 χρονια αυπνιας!

Σημερα θα βγω!Αν παλι ακυρωθει να με μουτζωσετε! :lol::lol:

Α!Ιουλια θελω να μιλησουμε!Θελεις να παμε μαζι στο κοπερτι τα μωρα μας αλλα Τριτη απογευμα?Η Νατασα θα παει Δευτερα αλλα εγω δε μπορω γτ θελω να πηγαινω αερομπικ!Αυριο ξεκιναμε!Αερομπικ οχι κοπερτι! :D:D

Γωγω κατι ψιλολογια εγραψες παλι! :P Σε διαβαζω!

Δημοσίευση

Τόνια κάναμε 34 χλμ με τα ποδήλατα χθες! :D ......πήγαμε στο μουσείο, μετά για καφέ και μετά για σούσι!!! :D:D:D:D ....2 χρόνια είχα να φάω σούσι και μου αρέσει, και ήπιαμε κια μπυρίτσα!!! :D:D

Αναστ. δεν σου λέω γιατί μια φορά είπα και με παρεξηγήσατε!!! ;)

Μαρία :o:o:o:o:o:o ακόμη το θυμάσαι ρε? μου κάνει εντύπωση....αυτό σημαίνει ότι τελικά κάτι συμβαίνει στα παιδάκια και στην ψυχολογία τους!!!! ;)

δεν έχω χρόνο για άλλα, αργότερα ίσως

φιλάκια :x:x:x

Συμπεθέρα εγκυμονούσα αγοράκιιιιι? :roll::roll::roll:

Συμπεθέρα ξενιτεμένη :x:x:x

Δημοσίευση

Γωγω ενταξει!Τωρα πια δε θα σε λεμε "σκληρη"!!! :P:P:P Μα να γελας???Κ τωρα η Ιω καταλαβε οτι δεν πειραζει να σπαει τα ρολογια! :lol::lol::lol:

Αργυ ωραια περασατε εε???Χαιρομαι!!!!

Οκ μη μου λες τη γνωμη σου...Αλλα αν σκεφτω κ εγω τι συνεβαινε στο παρελθον κ το "κραταω"...μαλλον δε θα ημουν στηνπαρεα...!Οπως νιωθεις ομως... ;)

Δημοσίευση

Γεια σας ομορφες!!! :D:D:D

ΝΑΤΑΣΑ αν το δεις ρε απαντησε μου..κατι τετοιο κανετε στο ωδειο;;

ανστασια... :-w:-w:-w τι να σε συμβουλεψω μαρη που εχω να κοιμηθω 2μιση χρονια;;;

για τετοιες συμβουλες ρωτα τη συμπεθερα μου!!!!

εγω προσωπικα το πρωι θα την θηλαζα για να ξανακοιμηθει!!!προσωπικη επιλογη.

Γωγω..Αρβανιτισα μου εσυ :-*:-*:-* το ξερα οτι καταγεσαι απο κει :lol::lol::lol:

ας πουμε εγω σε αυτη την περιπτωση δε θα γελαγα καθολου και θα του εδειχνα πολυ εντονα τη δυσαρεσκεια μου και τη στενοχωρια μου...χωρις φωνες και φανφαρες βεβαια...

(καλα ..μη λεω και μαλακιες..μια τσιριδα στην αρχη θα την εβαζα...)

Α και τωρα που ειπες ρολοι..για πειτε ρε κοριτσια ..τι ρολοι να παρω στη νονα;;;τι ειναι της μοδας;;;

ειμαι και ασχετη τρομαρα μου!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

αναστασια αποψη μου ειναι να κοψεις την ιστορια που λες οταν ξυπναει την πρωτη φορα .

ειναι σαν το γαλα και το νερο ,ξυπναει για να την ακουσει (την ιστορια),για να εχει λιγο απο εσενα μεσα στο βραδυ .

ειναι σαν τα παιδια που κανουν τα παντα για να μην πανε για υπνο στην ωρα τους ,ζητανε νερο η να φανε ,πιανουν την κουβεντα για να "εχουν" περισσοτερο τον γονιο τους η κλαινε για να εχουν την προσοχη και αυτο το λιγο παρα πανω .ετσι και εσενα ξερει οτι οταν ξυπνησει θα την παρεις αγκαλια και θα της πεις ιστορια ,δεν θελει γαλα και το ξερει οτι δεν θα παρει γαλα ,θελει την ιστορια σου και ολη αυτην την διαδικασια .

ειναι στο χερι σου τι θελεις να κανεις .

παναγιωτα θα παμε τωρα να δουμε τον π.Ηλια που σε ρωτουσα .

Δημοσίευση

τζα!!!

Να μαι..μου εβγαλαν την ψυχη σημερα...

μα να εχεις τοσο βολικο μωρο και να σου το χαλανε οι αλλοι;;;;

Αναστασι να απαντισω σε σενα...η ολη ιστορια συστηματικα κρατησε κανενα 6 μηνο. Αλλα κοιμοταν στο δικο του κρεβατι και πηγαιναμε εμεις εκει

Τωρα καμια φορα ξυπναει αλλα δηψαει..το καταλαβαινω γιατι πινει το νερο μανι μανι και ξερενετε για υπνο

Η πανα ομως ειναι στεγνη...το προη με το που ξυπναει τον βαζω στο γιογιο και το γεμμυζει..αλλα εμεις εχουμε αλλο θεμα με το γιογιο...θελει πολυ γραψημο και με το αναπηρο λαπτομ δεν...

Τωρα θα παρω καινουριο αμα επιστρεψω στη δουλεια

Ρε παιδια οχι πειτε δε σας τη δινουν λιγο κατι τσιτατα ανακοινωσεις...εκλασε το μωρο...εχεσε το μωρο, φτερνηστηκε το μωρο...ελεος...αυτο ειναι το στατους τους;;;

Παναγιωτα και Αφρο κατι ηθελα να σας πω...αλλα αλτσχαιμερ!!!

Τα φιλια μου σε ολες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...