Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

υποθετω δεν κανει κανει κακα τη νυχτα ενω κοιμαται!

οταν τα κανει τα λεει, η μαλλον εχει καταλαβει τι διφορα τσισα -κακα?

εμεις οταν κοψαμε την πανα...δεν της φορουσαμε καθολου το μεσημερι πανα, ηξερα πανω κατω ποτε κανει κακα και την βαζαμε στο γιογιο!

αλλα το καθε παιδι εχει διαφορετικο προγραμμα....της φιλη μου ο γιος κανει κακα στο χαλακι του μπανιου!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια..Τι κάνετε;;;Πήγαμε παιδότοπο, γυρίσαμε στις 11 και οι μικρές κοιμούνται...

Βικάάάάάάάάκι γιο;;;;;;;;;;;;;;;;; :D:D:D:D:D Αρνούμαι να το πιστέψω..Κόρη έχεις κι εσύ..... :D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε πάτε καλά;;;Μαρία, Τόνια, Ιουλίααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θέλετε να σας οω πώς αντιμετώπισα εγώ το προνήπιο;;;;;;Η μαμά μου δε δούλευε,μέναμε τότε στο χωριό...ΌΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑ τα παιδάκια τα φέρνανε οι μαμάδες τους σχολείο και εγώ που έμενα στην άλλη άκρη του χωριού πήγαινα ΜΟΝΗ ΜΟΥ....ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ... :shock::shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D:D ΌΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑ εκλαιγαν και έκαναν σαν λυσσασμένα και ήιελαν να φύγουν με τη μαμά τους κι εγώ τα κορόιδευα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μου φαινόταν τόοοοοοοσο αστείο......

Και αφού τλικά έμεναν στο σχολείο, επειδή ήμουν νταρντάνα, δεν κόλλαγα πουθενά,ΑΝ κανένα παιδί τολμούσε να πιάσει τη θέση που καθομουν εγώ στο τραπεζάκι, πήγαινα, έπαιρνα την τσάντα του, την πέταγα έξω, αυτο αναγκαζόταν να σηκωθεί να την πάρει κι έτσι ξανακαθόμουν στη θέση μου...Και αυτά κλάααααμα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ είχα μια τέλεια δασκάλα στο προνήπιο, την κυια Φωτεινούλα...Την αγαπούσα πολύ και κάθε μέρα την πλάκωνα στα κλωτσίδια αν δεν ήμουν στην πρώτη σειρά την ώρα της προσευχής ή δεν καθόμουν δίπλα της..... :lol::lol::lol::lol::lol: Από Θεσσαλονικη είναι...Στην πορεία απέκτησε φιλικές σχέσεις με τους γονείς μου, αλλά μετά έφυγε Θεσσαλονικη και είχαμε μόνο τηλεφωνικές επαφές...

Δε θα το πιστεψετε όμως....Ήρθε στο γάμο μου....Είχε να με δει από τόση δα και με ξαναείδε νυφούλα....Αχ συγκινήθηκα.... :(:(:(

Δημοσίευση

Καλημερα..καλο Σαββατο!!!! :D:D:D

Βικυ ετσι ο Π ε;;; :lol::lol::lol:

τονια και εσεις τα ιδια ε;;;εμενα φοραει πανα στο κρεβατι μεσημερι βραδυ.

δεν κανει κακα στο κρεβατι.τα κανει ασχετες ωρες.

ερχεται και μου λεει "Ποναει η κοιλιτσα μου" (παντα)

του λεω "παμε στο γιογιο να κανουμε κακα"

και μου λεει "οχι γιογιο, πανα".

να γραψω οτι στην αρχη της εκπαιδευσης ειχε κανει κακα στο γιογιο και στο χαλακι του μπανιου και ο εξυπνος ο αντρας μου τον μαλωσε.... :evil::evil:

για 2 μηνες ειχε περασει μια περιοδος φοβερης δυσκοιλιοτητας...να κανει κακα καθε 5 μερες ας πουμε και να κλαιει...

για αυτο δεν γουσταρω να τον πολυπιεσω σε αυτο το θεμα αλλα να τα κανειο μονος του...απλα αγχωνομαι με τον παιδικο τι θα γινει..

Πω πω πρωι πρωι σκατοκουβεντα ανοιξα... :oops::oops::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερες!!

βικακι εμενα το φυλο φανηκε την 13η εβδομαδα!αυχενικη ειχα κανει τη 12η,ο γιατρος δε μου ειχε πει τιποτα,μετα απο 1 εβδομαδα πηγα στον γυναικολογο μου κ...ταραμ ταραμμ!το τσουτσουνι φανηκε..θυμαμαι οτι ειχα εκπλαγει κ τον εβαζα να ψαξει μηπως ηταν ο λωρος..εβαλε κ το ντοπλερ κ σιγουρευτηκαμε.. ;):D

εσυ τί θα ηθελες;

μαρια..αστα..πολλα κ βαθια τραυματα!νομιζεις οτι ειναι τυχαιο που καθομαι κ μιλαω κ εχω κανει φιλες εσας εδω τις θεομουρλες στο mammy;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντι βρε αδερφε..να κανω τα πατζουρια,μια γενικη,εναν μουσακα,να καθαρισω πορτες,να ξαραχνιασω τα ταβανια..κ αλλα ουσιωδη πραγματα που δινουν νοημα στη ζωη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περα απο την πλακα,νομιζω οτι κατι αφηνουν ολα αυτα..ας τα αναλυσουμε ομως αργοτερα..ειναι πρωι ακομη κ δεν ηπια καφε!

τονια τί καλοβολο μωρακι!σταματα να το λες αυλωνιτη!μωρε θα μεγαλωσει κ θα της μεινει ψυχολογικο! :lol:

γωγω εισαι θεα!μωρε απο τοτε ησουν ετσι..απολυτη να το πω; :roll::lol::lol: ΘΕΑ!

Συγκινηθηκα με τη δασκαλα σου που ηρθε στο γαμο σου.. :)

επισης,να σου πω οτι αυτη τη συμπεριφορα με τα κλαμματα δε την ειχα στα νηπια,εκει χαιρομουν να πηγαινω!την ειχα οταν πρωτοπηγα α δημοτικου! :shock::shock::shock:

ειμαι ειδος προς εξεταση μαλλον! :roll::roll::roll::roll:

Παναγιωτα ειχες μειωση;εγω οχι ακομη..300ε μειωση εννοεις για παντα,ή θα μας τα κοψουν 2 φορες;γιατι κατι τετοιο ακουσα.. :?

φιλια κ καλημερες σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!! :D

περασα ενα εφιαλτικο βραδυ...τους εκανα εμβολιο χθες και ο αλεξ ξυπνησε 40 φορες γκρινιαζοντας,η μικρη αλλες τοσες και ανεβασε και πυρετο,ο μακης αλλες τοσες με το ροχαλητο του!!!!

μς γαμησανε κοινως ολοι!!!!! :twisted::twisted::twisted:

καλα τα χω εγω με τα κωλοεμβολια!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

μωρη γωγω μιλαμε πεθανα νε τη παρτη σου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: μα ποσο κωλοπαιδο ησουν;;;;;;!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: η δασκαλα παντως πρεπει να ειναι αγιος ανθρωπος για να ερθει και στο γαμο σου μετα απο τοσα που εκανες!!!αν ηταν αλλη θα ακουγε το ονομα σου κι ακομη θα ετρεχε!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα γιατι ρε γαμωτο οταν παταω το capslock κολλαει για λιγα δευτερολεπτα;;;;;2η φορα μου το κανει αυτο!!!! :twisted:

εσυ παλι ιουλια εισαι αλλη περιπτωσαρα!!!!!μα να μη κλαις στο νηπιο και να κλαις στο δημοτικο;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: ειμαστε ολες εδω μια και μια...ολοι κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα!

Καλα εε ειστε μεγαλα νουμερα!!!Ειδικα η Γωγω!!!Από μικρη την ειχες την τσαμπουκαλωτρελλα!!!

Ιουλια τ να πω για σενα αγαπη μου...Θα μιλησω με πραξεις(χαστουκια) αφου τα γουσταρεις τοσο πολυ! :lol:

Περα απο την πλακα ομως οι εμπειριες κ οι αναμνησεις σας εμενα με βοηθουν να καταλαβω πως μπορει να νιωθει ενα παιδακι...!Εγω εχω ελαχιστες αναμνησεις απο το παρελθον μυ!1 κ μοναδικη που εχει σχεση με το "ξυλο"...Η μανα μου δε μας χτυπουσε ποτε.Μια φορα που την ειχαμε ξεκανει εβγαλε την παντοφλα κ την κουνουσε απειλητικα!Και εμεις αντι να τρομαξουμε,ξεπατωθηκαμε στα γελια!!!!μας φανηκε τοοοοοοοσο αστειο!!!Ετσι θα ηθελα να νιωθει κ το δικο μου παιδι!Να μη νιωσει δλδ φοβο για τη μανα του!...

Επισης Νατασα καπως καταλαβα(καλυτερα) τι εννοουσε η γιατρος! ;);) Για εσενα πιο πολυ...Για την Ε...Μμμμμ ετσι κ ετσι! :oops: Απο κοντα λοιπον! ;)

Ταραταταααααμ!!χθες η αννυ καθισε στο γιογιο(επειτα απο πολυ τρεξιμο με τον πωπο τουρλωμενο λογω ερχομου κουραδιου :lol: ) και εκανε μια τερααααααστια κουραδα!!!Ανθρωπινη κανονικη :o:o:lol::lol::lol: Εννοειται οτι την εβγαλα φωτο! :lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops: Τα συναισθηματα της αναμεικτα!Οπως το περιγραφουν...Τρομος,κλαμμα κ με καταλληλους πανηγυρισμους απο εμενα αρχισε να πανηγυριζει κ αυτη! :D:D:D:D

Παναγιωτα-Τονια ειναι δυσκολο μωρε...νιωθουν ασφαλεια με το παμπερς(οπως ξερετε) οποτε μαλλον θελει πολυ προσπαθεια αυτο το σταδιο...Δεν ξερω...μακαρι να το περναμε ανωδυνα με την Α...

Παναγιωτα για ποια κατασταση μου λες συγχαρητηρια ρε συ?ο καθενας ζει τα ζορια του με οποιον τροπο μπορει..!Εκτος κ αν λες για την πεθερα μου!Εκει αξιζω συγχαρητηρια γτ ενα βρισιδακι της το χρωσταω :lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα .

αυτο το να νιωσουν ανετα χωρις τις πανες ...αυτο περιμενω και εγω ...για την ωρα τσιριζει αν ειναι χωρις πανα :?

σημερα εφαγε κατι στερεο !!!εφαγε μιση φετα και πιο πανω κεικ !!!μετα απο τοσες μερες μονο με γιαουρτακια και γαλα λογο ιωσης κανω παρτυ !!!

η μαμα μου παντα μας προετοιμαζε και μας μιλουσε παρα πολυ ....δεν εκλαψα ποτε ουτε για να μεταλαβω ,ουτε για να παω στον γιατρο (μονο στον οδοντιατρο και σε εμβολιο )ουτε την πρωτη μερα στο προνυπιο θυμαμαι τιποτα τραγικο ,η μαμα μου χθες μου ειπαι που την ρωτησα οτι στην αρχη εκατσα και μετα απο μερες τσινισα και δεν ηθελα να παω ....μια μερα πηγα μονη μου σπιτι !! και με πηρε και με ξανα πηγε πισω :lol::lol::lol::lol:

αλλα θυμαμαι κατι αλλο που μου εχει μεινει πολυ ασχημα ,η δασκαλα μας μας εδεινε καποια παραμυθια για να τα παρουμε σπιτι για διαβασμα και να τα επιρτεψουμε και να παρουμε καποιο αλλο ,εμενα μου ειχε δωσει την σταχτοπουτα ...η γιαγια μου εκεινη την μερα για να με τιμωρισει για κατι μου την εκαψε στην σομπα ...πηγα στην δασκαλα χωρις το παραμυθι και με εβαλε τιμωρια και δεν μου ξανα εδωσε ακομα και η μαμα μου που της μιλησε γιατι δεν ηθελα να ξανα παω αλλα δεν θυμαμαι αν αλλαξε γνωμη η οχι ....μαλλον αυτην ηταν η μερα που πηγα σπιτι μονη μου ....

Δημοσίευση

Ιουλια οχι δεν εχει σχολικο δυστιχως.

Ειναι αυτος ο σταθμος http://www.tomikrotzini.gr/ αλλα οι φωτο ειναι παλιες εχει κανει ανακαινιση,δηλαδη δεν εχει πλεων μαρμαρο στο πατομα

Το προσωπικο μου φανηκε ΟΚ και ειναι καθαρος. Ειδα και τις τουαλετες κλπ.

Περιεργα ακομα δε μου χτιπησε κατι...περιμενω να αρχισουν για να εκφρασω αποψη

Και ο παιδικος που θα παει η Ελενα της Νατασας ειναι πολυυυ καλος...απλα για μενα ηταν κομματακι ακριβος.Αυτος εχει λεοφωρειο

Δημοσίευση

ΜΙα γρήγορη καλημέρα σας :x

πάμε μια βόλτα με τα ποδήλατα, μόνο οι 2 μας....πάμε στο μουσείο ιστορίας, ελπίζω μετά για καμμιά μπυρίτσα!!!! :?

καλό ΣΚ......θα διαβάσω μετά τα νέα σας!!! :D:x

Δημοσίευση

γΕΙΑ σας και παλι!!!

Χρυσα ..με το δοντι τελικα τι εγινε ρε????

Καλ μωρε Αφρο ..τι θυμασαι και εσυ;;; :lol::lol::lol: εμενα οι τιμωριες ποτε δεν με πειραξαν γαιτι τις θεωρουσα λογικες ..αφου ειχα κανει τη μαλακια πρωτα...

το ξυλο ομως ακομη το θυμαμαι (απο μαμα και απο μια ηλιθια δασκαλα)..το θεωρω απαραδεκτο!!!! (Γωγω ξερω οτι με διαβαζεις και φριτεις ρε ... :P:P:P:lol::lol::lol::lol: )

Επισης να πω οτι ξυλιες στον πωπο εχω δωσει και εγω στο Νικολα. :oops::oops::oops:

Α Γωγουλα πολυ συγκινηθηκα ρε με τη δασκαλα σου που ηρθε στο γαμο σου... :x:x:x επισης απο καιρο ηθελα να σε ρωτησω πως το λενε το χωριο σου και αν κρατας απο Αρβανιτες;;;

το τελευταιο το ρωταω στατιστικα...γιατι λενε "Αρβανιτικο κεφαλι" :lol::lol::lol:

δεν πιστευω να παρεξηγηθεις ε;;;εγω πια σου μιλαω ανοιχτα...

Ιουλια σου βαζω λινκ απο το αλφαβητα που τα λεει αναλυτικα.

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=43835

μας κοβουν 50 απο το κινητρο αποδοσης

1% και 2% για οαεδ και εφαπαξ

ανεβηκε το αφορολογητο

κρατανε αναδρομικα λεφτα

Αφρο ο Κωσστας ποτε φευγει παλι;;;θα τα πουμε καθολου;;;

μωρε ..μηπως με αποφευγετε επειδη σας ειπα οτι εχω μια περιεργη εσανσ οσο και αν πλενομαι;;; :-?:-?:-?:-?:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Α αναστασια ξεχασα να σου πω οτι δεδομενου της ηλικιας σου και ολων αυτων που αντιμετωπιζεις τα εχεις παει περιφημα με το παιδι σου!!! εκει πηγαιναν τα συγχαρητηρια.

εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ξεσπαγα πανω τους... :oops::oops:

Καλημερα Αργυρουλα.Καλα να περασετε!!! :D:D:D

Ευχομαι να πιειτε πολλες [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

Δημοσίευση

Παναγιωτα ΟΚ το δοντι, καναμε το μονημο σφραγισμα και τελος...τωρα θα μπορω να μασαω σε μερικες μερες και απο εκει κανονικα.

Αχ σημερα νιοθω απιστετα κουρασμενη και ο Ο θα παει να δει μια δουλεια στο Μελισσοχωρι :evil::evil::evil:

παλη μονημε τα δυο

Ρε κοριτσιαεσεις πως τα καταφερνετε;;;Αφρο Θου Παναγιωτα Νατασα;;;;

Ειναι στιγμες πουο φοφος βγαζει απιστευτη γκρινια η τρεχει σαναλαφιασμενο και κοπανιετε στα επιπλα

Δημοσίευση

παναγιαωτα αφου ειμαι αρρωστη ακομα και εγω και ο Μ πως θα σε δω ? μηπως θες λιγη λαρυγγιτιδα να σε κολλησω ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μεσα σεπτεμβριου θα παω τρικαλα ,απο ευδομαδα θα ερθω απογευμα σπιτι σου για καφεδακι .

Δημοσίευση

ξεχασα να σας πω , η παιδιατρος μου εδωσε το οκ για μουρουνελαιο πολυβιταμινουχο για τον Μ ,μου ειπαι οτι το "οχι μαμ ' ειναι της ηλικιας και οτι καλυτερα να του δωσω κατι να περνει τιποτα απο αυτα να εχει και προστασια ο οργανισμος του .

Δημοσίευση
Ρε κοριτσιαεσεις πως τα καταφερνετε;;;Αφρο Θου Παναγιωτα Νατασα;;;;

Ειναι στιγμες πουο φοφος βγαζει απιστευτη γκρινια η τρεχει σαν αλαφιασμενο και κοπανιετε στα επιπλα

Κι εγω εχω 2 κοπελια το ξεχασες;;;;; :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol: ή μαλλον 3 γιατι οπως λεει και η πατσουρου(ή η αγλαια)το θηλαστρο ειναι σαν αλλο 1 παιδι!!!!! :P

πως τα καταφερνουμε;;;;;; με πολλες ενεσεις!!!!!!!! :lol::lol::lol: τι νομιζεις οτι ειναι το καλυτερο μου;;;;; αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι να κανεις;;;;;;; εχω σκεφτει να τα δεσω και να τα φιμωσω,αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι και πολυ καλο αυτο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα τωρα εξηγειται πως μου ρχεται μια μποχα ωρες ωρες εκει που σας διαβαζω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τονια εσυ απομονη σου εισαι αλλη κατηγορια!!!!

ενεσεις...αχ μακαρη να τα παει καλα στον παιδικο...

του ανοιγω το σαιτ, του βαζω να δει φωτος με χαρουμενα παιδακια...με δραστηριοτητες που θ κανουν κλπ κλπ , στη θεωρια δειχνει να ενθουσιαζετε που θαπαει..θα δω οχι αποβδομαδα...αλλα απο τηνεπομενη..που θα καθετεσυστηματικα 8-4 εκει....και εγω θα αρχιζω το συστηματικο αρμεγμα...

Πηρα σημερα και μπιμπερο..ενα ειχα ολο και ολο

Πλακα πλακα Παναγιωτα και εγω εχω παρατηρησει οτι μυριζω καπως βεβαια ο Ο μου λεειοτι μυριζω μονο γαλατηλα..αλλα το προσπερνω

Δημοσίευση

Πλακα πλακα κι εγω ειδικα στις αρχες μου φαινοταν οτι μυριζα πιο εντονα..κι ακομη πολλες φορες μου φαινεται...λογω θηλασμου μηπως,επειδη ο οργανισμος-ορμονες κτλ κανουν διαφορες διεργασιες για τη παραγωγη;;; μαλακιες λεω παλι ε;;;;;; :P

παντως στον αλεξ δε μυριζα ετσι... :roll:

Δημοσίευση

Toνιααα :lol::lol::lol: ασε ρε ..πολυ μποχα μιλαμε ειδικα στην περιοχη γυρω απο το στηθος... :ymsick::ymsick::ymsick:

Χρυσα..τα καταφερνουμε αραγε;;; :roll::roll::roll:

Θα σου πω τι κανω εγω...ξυπναω πρωι ωστε να πιω εναν καφε με ησυχια και να κανω και καμια δουλεια μονη μου.

μετα 9 με 11 περιπου ειμαι και με τα δυο και κανω μια δουλειες,μια ξεσκατιζω ..μια θηλαζω ..μια μαζευω σκανταλιες του Νικολα.Αν δεν την παλευω βαζω στο Νικολα να δει Μακ κουιν.(μμμμμμμμμ)

11 με 11μιση τους δινω φρουτα και στελνω τον Ν. κανα δυωρο στον παππου.

11μιση με 1 ειμαι με το μωρο το οποιο κοιμαται λιγο τοτε και εγω κανω τα δικα μου.(μπανιο,pc,τηλεφωνα κτλ)

εεε μετα το μεσημερι τα ταιζω παλι,παιζουμε,τα κοιμιζω, εγω δεν κοιμαμαι γιατι αν κοιμηθω θα ξυπνησω αρρωστη.

το απογευμα μεχρι το βραδυ παλι παιζουμε ή παμε βολτα.αυταααααααααα....

τα περισσοτερα απογευματα εχω και τον αντρα μου σπιτι γιατι δεν εχει αρχισει η πολυ δουλεια ακομη και με βοηθαει.

τωρα βεβαια ολα αυτα θα αλλαξουν οταν θα αρχισω τη δουλεια..θα δουμε..αλλο προγραμα τοτε.

Αφρο ..στο σπιτι ρε ελα οποτε θες αλλα στο λεω απο τωρα οτι θα εχω εξαφανισει τον Νικολα γιατι ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ "Μαμααααααα μου πηρε το αεροπλανατσι μου" :((:((:((:((

εγω λεω να βρεθουμε ολες μαζι ομως να πιουμε κανα καφε.να αφησουμε τα παιδια στους αντρες (οκ εσυ το μωρο θα το εχεις μαζι) και να βολταρουμε λιγο ρε αδερφε.αλλα καμια δεν απανταει...

Δημοσίευση

Τι κανετε?

καλε εγω δεν μπορω να απαντησω σχετικα με τη συνατηση στην ομαδα!

γιατι?

ειμαι μεσα!

τι κανετε?

να πω?

δεν ξερω ...νοιωθω καπως αν ειναι αγορι!

περιεργα....

τα κοριτσακια τα ξερω!

τα αγορακια....αχ δυσκολο μου φαινεται!

ασε που εγω ξερω να χειριζομαι μαγαλ πουλια και οχι μινι...

δε φοβαστε?

λετε να αλλαξει? ;););););););)

Δημοσίευση

Αχ Βυκι δε μπορεις γαιτι η χαζη η ξανθια το εκανα ανκοινωση..μα τι χαζη που ειμαι..

να ανοιξω σχετικο θεμα λετε;;; :?::?::?:

Μωρ τι βλακειες λες για τα πουλια;; :lol::lol::lol: ισα ισα που λογω ανατομιας δε θελουν καμια ιδιαιτερη φροντιδα!!!!! ;)

Δημοσίευση

ξανθια δεν παιζεσαι λεμε......!

μετ ατο χθεσικο σοκ..οτι μαλλον ειναι αγορι

σκεφτομια οτι δεν εχω εμπειρια απο αγορια!

εγω θελωα γακαλιτσες και χουχουλιαρικα πραγματα....

τα αγορια μου φαινονται πιο σκληρα

αχ δεν ξερω....

ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσι

πιστευα οτι και η Θουλη θα πεσει εξω για μια ακομα φορα!

οι περισοτερες το 2ο ηταν ιδιου φυλλου...

αλλα παλι μπορει να αλλαξει....δεν μπορει?

μπορει!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...