Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

έλα ρε Σισσιώ γιατί έτσι? άστην να πάει από Δευτ., έχεις όλο το ΣΚ να την προετοιμάσεις πάλι!!!! ;)

ανέβα για να ανέβει!!!! :!::!:

Τόνια είδα τις φωτό από την βάφτηση, όλα πολύ ωραία, και εσύ ωραία και η νονά καλή μου φάνηκε, δεν ξέρω πού είναι το πρόβλημα......και το εκκλησάκι ωραίο......ο Άλεξ, νομίζω, ότι μοίαζει στα μάτια στον μπαμπά του και από την μύτη και κάτω σε σένα :? ....και η "Αυλωνίτης" κουκλίτσα ρε .... έχει τα μάτια του μπαμπά!!!! :?

Δημοσίευση

ξέχασα να σας πω ότι ο άντρας μου, μου βρήκε δουλειά, έπρεπε να ξεκινήσω ................... χθες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ....1800ευρώ καθαρά!! :? .....και φυσικά δεν πάω αφού η Ρ. ακόμη δεν πάει παιδικό...αμέλεια.....!!!! :evil::evil:

Δημοσίευση

Έλα ρε Σισσιώ γιατί έτσι χάλια :(:(:(:(

Πάντως νομίζω ότι όσο το καθυστερείς και δεν την πηγαίνεις κερδίζει έδαφος η Χαριλίνα και χάνεις εσύ.........βλέπει ότι μπορεί να περάσει το δικό της ;)

Χρύσα καλή επιτυχία στον οδοντίατρο

Αργυρώ ο άντρας σου γιατί σου βρήκε δουλειά? δεν ξέρει ότι η Ρέα δεν θα ξεκινήσει ακόμα παιδικό οπότε δεν μπορείς να πας?

Τι δουλειά ήταν καλή?

Δημοσίευση

Αργυρούλα δε μου την κρατάς τη δουλειά να έρθω εγω στη θέση σου; Μια και απο 1.530 που έπαιρνα τώρα θα παίρνω 889 και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Λέω την πάσα αλήθεια. Είμαι να πέσω απο κανα μπαλκόνι με αυτό το θέμα.

Μάλλον αυτό έγινε, έμαθε μαζι μας και δε θέλει να πάει. Εκτός αν τώρα που μεγαλώνει αρχίζει να φέρεται έτσι... τί ναπω...;

Της τράβηξα τα μαλλιά και της φώναζα σαν υστερική. Δεν ξέρω τί να κάνω.. δε βρισκώ τρόπο να την αντιμετωπίσω.

Ενω μαλλιάζει η γλώσσα μου να της εξηγω τα πάντα όσο πιο κατανοητά μπορώ, και εκείνη συμφωνεί και δείχνει να καταλαβαίνει, όταν έρχεται η ώρα να τα εφαρμόσουμε στην πράξη κάνει σαν υστερικό.

Δεν ξέρω ποσο λαθος έχω κάνει και τί είναι αυτό... :roll::roll::(:(:(:(

Δεν έχω τη δυνατότητα να την πάω απο Δευτέρα κορίτσια γιατί δουλεύω. Χθες και σήμερα πήρα άδεια βραδείας προσέλευσης και ήρθα μετα τις 10. Αν δουλευα αλλού θα είχα απολύθεί...

Δύο μέρες που δεν ήταν ανοιχτός ο σταθμός την έπαιρνα στη δουλειά μαζί μου.

Νατασούλα το ξέρω και συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δε χαλιέμαι...

Δημοσίευση

οι φωτο της τονιας που ειναι ?

τρομαξα πριν ,ξυπνησε το μικρο και το ειδα ζεστο ,βαζω θερμομετρο 37,6 ...τον θηλαζω ...κλαιει στην αρχη με το που επεινε γαλα ...ηρεμει καποια στιγμη και τρωει ...μετα κανει κακα και μου χαμογελαει παω να τον αλλαξω του βαζω παλι θερμομετρο και ειχε πεσει 36 και κατι .

σισσακι μου χαλαρωσε ....πολυ κακος χθες που ειπαι ο μπαμπας της οχι .....

αργυρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...αντρες ....

Δημοσίευση

Σισσιώ αυτό με τα μαλλιά προσπάθησε να μην το ξανακάνεις, θα της πονέσει το κεφαλάκι της , καλύτερα δώσε της στον πωπό ή στο χεράκι.......τι να πω δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι θέλει ηρεμία!!! πάντα μιλώ από προσωπική πείρα από τον Λ.!!! :!:

στο Υπουργείο Εθν. Άμυνας....και δεν χρειαζόταν να μιλάω κιόλας :lol::lol::lol::lol: μόνο να διαβάζω και να χρησιμοποιώ το PC :roll::roll::roll::roll: ....θα ήταν πιο μεγάλος ο μισθός, αλλά ο 2ος μισθός στο σπίτι φορολογείται πιο πολύ και πάντα διαλέγεις να φορολογηθεί ο μικρότερος!!!! :!:

Νατασούλα πώς δεν ήξερε, αφού εκείνος πρέπει να κάνει τα χαρτιά για τον παιδικό και δεν τα έκανε ακόμη!!!!....και τους είπε αν μπορώ να αρχίσω αρχές Οκτ., αλλά σιγά μην την πάρουν μέχρι τότε!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!

παναγιωτα μεχρι γεναρη του 2013 ειχα πει, οχι δεκεμβρη!

αλλα τελικα ειναι μεχρι δεκεμβρη 2012, οπως λες εσυ τωρα! ;)

αναστασι θα αρχισει καποια στιγμη να τα λεει μονη της, νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιο χρονικο οριο, αφου το καθε παιδι τα αντιλαμβανεται διαφορετικα. εμενα απο τις πρωτες μερες ηδη (3η-4η) τα ελεγε μονος του αλλα υπαρχουν κ αλλα που τα λενε πιο μετα. οπως κ ναχει τα πατε τελεια κ μην αγχωνεσαι για αυτο!!

αφροδιτη περαστικα!

νατασουλα τελεια καλε η μικρη με το κρεβατι!! σουπερ!!!!!!!!!!!!!!

ρεσυ σισσιω γιατι ετσι χαλια η μικρη μωρε???? κριμα το καημενακι, αυτο ειναι εχει συνηθισει μαζι σας κ δε θελει να παει. δηλ την πηγες κ δεν εκατσε? τι εγινε/τη δευτερα ποιος θα την παει?

ρε αργυρουλα κριμα ρε για τη δουλεια!!

ιουλιααααααααα πως παει η δουλεια???? :mrgreen:

α δε σας ειπα. η κουμπαρα μου δεν την πηρε τελικα την αποσπαση, παλι ευβοια ειναι :?

Δημοσίευση

Σισσυ σαφώς και χαλιέσαι, το παράλογο θα ήταν να μην χαλιόσουν και να ήσουν μέσα στην καλή χαρά

Τώρα τ'ι θα κάνεις, ποιος θα την πάει την Δευτέρα?

Αργυρώ αν κάνετε τώρα αίτηση δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι αρχές Οκτωβρίου να ξεκινήσει?

Τι θα έκανες στο Υπουργείος Εθνικής Άμυνας?

Βένι τα ζυμαρικά γιατί απαγορεύονται λογω δυσκιλοιότητας ή λόγω αλλεργίας?

Την Τρίτη μάλλον θα πάω Γιάννενα:evil: και βαριέμαι :(

Λένα πολύ χάρηκα με την καμπύλη που είναι όλα καλά :D:D

Δημοσίευση

Βρε βρεεεεε!Τι κανετε εσεις εδω?

Μα σα δε ντρεπεστε να με πειραζετε για στριπ σοου! :P Εγω?Η νο 1 παρθενοπιπιτσα???? :P

Πλακα-πλακα πριν λιγες βδ ελεγα μεταξυ σοβαρου κ αστειου πως θελω να παω σε ενα μαγαζι τυπου πλατινουμ κ ο Α καραφλιασε!!! :lol: Αγριεψε κιολας!Ειπαμε,φωναζει ο κλεφτης!Βρε αν θελω να παω σιγα μην παρω αδεια!

Σισσιω γιατι καλο μου τσακωθηκατε :P με τη μικρουλα?Πες μου ενα παραδειγμα..δλδ τι ηθελες εσυ να γινει κ πως φερθηκε αυτη???Ξερεις γτ ρωταω?Γιατι καποιες φορες ισως εμεις εχουμε νευρα κ την βλεπουμε κ λιγακι "αφεντικα" καια αυτα ειναι απλά παιδακια...Να σου πω πως καθε φορα που η Αννυ σαχλαμαριζει,καθυστερει,με αγνοει κ τρεχει πχ να παιξει αλλου ή να κρυφτει κλπ εγω σκεφτομαι αυτο που ειχε πει η Χαριλινα σου "Επαιζα!"...Δλδ αυτα απλως παιζουν!Ειτε με παιχνιδια-πραγματα ειτε με εμας!

Και δεν ειναι μωρε παραλογο να μην θελει παιδικο...Ολο το καλοκαιρι με παππουδες κ εσας ανεμελη...

Επισης..Ο αδερφος μου που ακομα δεν εχει παρει το πτυχιο του και δουλευει 2 χρονια σαν οδηγος-χαμαλης-"δουλος" :P του αντρα μου παιρνει 950 ε!Κ εσυ??? :o:o:o Για να του πω να χαλαρωσει κ να μη ζηταει πολλα! :?

Λενα-Νατασουλα..δε θυμαμαι πριν ποσες μερες ειχα πει οτι δεν ελεγε τα τσισα...χθες πηγαμε αψογα!Σημερα μετρια αλλα δε φταινε τα τσισα...τα κουραδακια που βγαινουν χωρις να τα ελεγχουμε! :(:(:( Ολο πανω της γμτ...Μονο εκεινη τη μερα που σας ειπα εκανε ενα κουραδι στο γιογιο :(:(:(

Αργυρω ο πεθερος σου πρεπει να εχει το ιδιο συνδρομο με μενα!!!Οταν μενω εκτος σπιτιου μου(ειτε φιλοξενουμενη ειτε σε ξενοδοχειο) νιωθω πως θα πεθανω της πεινας! :lol::lol::lol: Θελω να εχω κατι μαζι μου κ να τρωω συνεχεια!Νιωθω τρομερη ανασφαλεια!Καλα,σε σπιτι δεν κολλαω κ ανοιγω το ψυγειο-ντουλαπι ή λεω(30 φορες τη μερα) "εχει τιποτα να τσιμπησω?εχω μια λιγουρα" :lol::lol::lol: Στο ξενοδοχειο με πιανει τσιφουτια ομως κ δε θελω να παρω τπτ απο το μινι μπαρ! :lol::lol::lol:L-):ymblushing:

Καλα γελασα πολυ με τα τσουτσουνια,την κοκα κ κατι ακομα...!

Δημοσίευση

Επισης...θα το πω!

Δεν ξερω ποιος χειριζεται τη σελ του μαμμυ στο φεις αλλα αυτες οι ερωτησεις "καντε λαικ αν φιλησατε τα παιδια σας" κ "καντε λαικ αν τα παιδια ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε".....ΑΚΥΡΕΣ εντελως ομως...

Δημοσίευση

αναστασι με τα κακα μην αγχωνεσαι, συντομα θα αρχισει να ατα λεει κ αυτα!!!

καλε τελεια τα παει η μικρη!! (ας το ξαναπω μια ακομα φορα! :lol::lol::lol: )

αληθεια σε πιανουν λιγουρες οταν μενεις ωρες σε αλλα σπιτια?? :lol::lol::lol::lol:

ε δε μπορω να σε φανταστω ομως!!!

νατασουλα φανταζομαι λογω δυσκοιλιοτητας δεν τον αφηνει ζυμαρικα..

αχ κ αυτο το παιδι τι ζορι...

Δημοσίευση

Βρε Λεναρα μου...αρχικα δε σου ειπα συγχαρητηρια για την επισκεψη στη γιατρο!και για τα μαγουλακια του μπεμπη!!!!

Μεγεια κ το μαλλι!!!Το ελουσες κιολας? :lol::lol::lol:

Δλδ με φανταζεσαι να ΜΗΝ τρωω????Ρε συ δεν με εχεις παρατηρησει???Ποσες φορες ηρθα στο σπιτι σου κ δεν εφαγα ΟΤΙ με κερασες????Εκτος απο τα μανιταρια του Τολη που ηταν μεγαλα!!! :lol::lol::lol: Και ποσες φορες πηγαμε σε παιδοτοπο κ ΔΕΝ εφαγα το τοστ της Α!!!!Και το μισο του Σταση!? :lol::lol::lol::lol::lol:

Και οκ...Επειδη αυτες τις μερες εχω σκασει στο φαι-τουρτα-τζανκ κ ακομα μου μπαινει το τζιν...θα παραδεχτω οτι εχω καλο μεταβολισμο κ ειναι αδικο! :P:P:P Νομιζα πως προσεχα αλλα...μαλλον ειμαι γουρουνα που δεν βαζει ευκολα πολλα κιλα...Βεβαια δεν τρωω πολλα ψωμια,τηγανητα,λιπαρα κρεατα...αλλα κ παλι ειμαι σχετικα τυχερη... :oops: (αυτο για να μη μου τη λετε!)

Δημοσίευση

Γεια σας!!!!

Αναστασία αυτό ακριβώς παθαίνω και γω!

Το αποκαλώ το σύνδρομο του ψυγείου. Τρώω συνέχεια και πολύ για να μην πεινάσω. Στην κατασκήνωση πάντα έβαζα 2-3 κιλά το καλοκαίρι γιατί έτρωγα σαν το ζώο χωρίς να πεινάβ για να μην πεινάσω αργότερα!!! :lol::lol::lol:

Τί κάνετε;;;;;;

Εμείς καλά! Πήγαμε παιδίατρο σήμερα. Κάναμε από 1 εμβόλιο πήρε μετρήσεις κλπ. 7100γρ και 69 cm η Δ και 12200γρ και 92cm η Ε. Τσίμπησε και το παγωτάκι της η Ε από την παιδίατρο και έφυγε ευτυχισμένη. Είπαμε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Συζητήσαμε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις κρίσεις, την γκρίνια κλπ. Μας είπε το γνωστό.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Δε φωνάζουμε δε χτυπάμε. Εξηγούμε μέχρι ένα σημείο και από κει και πέρα απλά πρέπει να τα αγνοούμε. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης μου έιπες πως κακώς δεν τις έχω αφήσει ποτέ σε γιαγιάδες για ύπνο και σιγά σιγά πρέπει να το καθιερώσουμε. Πρώτα απ'όλα πρέπει να ειμαστε 'εγώ' έπειτα να φροντίζουμε τη σχέση με το σύντροφο και έπειτα τα παιδιά μας.

Σισσάκι μου το βλέπω και από μένα. ¨οταν είμαι φορτισμένη εγώ ξεσπάω στην Ε και είναι λάθος. Εμείις εκπαιδευόμαστε να γίνουμε γονείς. Τα μικρά κάνουν απλά τη δουλειά τους. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και αδιάλλακτοι στις θέσεις μας με οποιοδ΄ηποτε κόστος. Δύσκολο το ξέρω αλλά.....

Αφροδίτη περαστικά σας!

Αrgi βρήκες δουλειά; Κάπου το έχασα!

Λένα ακόμη δε βγηκες σε άδεια;;;

Νατάσα καλά να περάσεις στο εξωτικά Γιάννενα!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αφρο ανέβασε πυρετό επειδή ήθελε να κάνει κακά του? :o:o:o:o:roll::roll::roll:

ελπίζω να μην έχει τίποτα!!! :)

οι φωτό της Τόνιας είναι στο ποστ της βάφτησης!!! ;)

Γωγώ ήθελα να σου πω ότι θα χρειαστείς στολές τόσες όσες είναι και οι μέρες τις εβδομάδας, για να αλλάζει κάθε μέρα!!! :!: εκτός και αν είναι πλύνε-βάλε .... πλένεις κάθε μέρα!!!!...... Ο Λ. κάθε μέρα άλλα ρούχα....λερώνονται και δεν μπορείς να βάλεις τα ίδια!!! :!:

τώρα που το θυμήθηκα: Νατάσα ωραίες οι φωτό σας και φαίνεται ότι περάσατε όμορφα και εσύ μια χαρά και σωματάκι ωραίο, τελικά η διατροφή καλό έκανε!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

όσο για την δουλειά, κάποιος άλλος πήγε τώρα, ήταν άμεση η πρόσληψη!!!!....δεν πειράζει τι να κάνουμε?....αν πάει από Οκτ., θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την γλώσσα, ξανά δλδ γιατί το είχα αφήσει και είδομεν!!!! :!:

η αδελφή μου, όταν είχαν έρθει εδώ, μας είχε πει ότι τραβούσε τα μαλλιά της ανηψιάς μου, αν και ήξερε ότι απαγορεύεται.....το άκουσε ο άντρας μου και άρχισε να τραβάει και αυτός τα μαλλιά του Λ.!!! :o:o:evil::evil::evil: .....ρίξαμε ένα μάλωμα, ΠΟΤε μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να τραβάμε τα μαλλιά ή χτυπάμε τα κάποιον στο κεφάλι...... μου λέει "αφού και η αδελφή σου το έκανε" :evil::evil::evil: "ε και ? τι έχει η αδελφή μου το αλάθητο του Πάπα?" ..... "και άλλα λέει, αλλά δεν τα ακολουθείς"!!! :evil::evil::evil: .......ευτυχώς το σταμάτησε τώρα!!!! :!::!:

πριν κάνω παιδιά έλεγα ότι και λίγο ξύλο δεν βλάπτει και ο άντρας μου έλεγε "όχι ξύλο", αφού γέννησα και όλα αυτά τα χρόνια κατάβαλα ότι το ξύλο μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα φέρνει και τώρα είμαι κατά!!!.βέβαια καμμιά φορά θα ρίξω μία στον πωπό της Ρ., αλλά σπάνια!!! :!:

Αναστ. δεν είναι αυτό με τα πεθερικά, όταν είχαν έρθει εδώ και έμειναν για 1 μήνα για να βοηθήσουν στην μετακόμηση, αγόραζαν κάθε μέρα πάστα και δεν μου έδωσαν ποτέ!!! :evil::evil::evil: παρά μόνο όταν πήραν και για τον γιο τους, έδωσαν και σε μένα και μου το είπαν με τέτοιο ύφος "έχει και για σενα λίγο θέλεις?"!!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Βένη τώρα το διάβασα, κρίμα ο καημενούλης να θέλει να φάει και να μην επιτρέπεται :( .....άντε γρήγορα να το ξεπεράσει για να τρώει ό,τι θέλει :)

Αφρο περαστικά στον Μανωλιό!!! :x

Νατάσα αυτό το Κοπερτί είναι απιδικός σταθμός-νηπιαγωγείο,......ωραίο φαίνεται....(από περιέργεια ρωτάω) οι προϋποθέσεις για να πάει ένα παιδάκι δεν είναι όπως στους άλλους παιδικούς? αιτήσεις κ.λπ., κ.λπ.?!!!!

Δημοσίευση

Εβαλα τον μικρο για υπνο και παω και εγω σε λιγο γιατι ειμαι ετοιμη να πεσω κατω :roll:

Συμπεθερα γιατι δεν λες βρε οτι εβαλε η ΤΕΟ φωτο απο την βαφτιση να σας θαυμασουμε? Και εγω περιμενω! Καλα εισαστε υπεροχη οικογενεια!! Εσυ θεα με σουπερ φορεματακι και η νυφη μου μια κουκλα! Μην το ξαναπεις αυτο το παιδι αυλωνιτη θα σε μαδησω :lol: Ειναι μια ζωγραφια! Αλεξ και συμπεθερος απλα τελειοι!! Μου αρεσε πολυ ο στολισμος και τα καρουζελ!!!

Αφρο ειναι στο θεμα που ανοιξε η Σωσω για την βαφτιση της Ανδριαννας. Στην ενοτητα βαφτιση.

Αργυ μα πως κανονιζει να πας σημερα δουλεια αφου ξερει οτι δεν μπορεις να αφησεις πουθενα την Ρ? Πολυ κουλο μου ακουγεται! Τελεια η δουλεια και μακαρι να σου κατσει. Τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να τις αφηνουνε να χανονται.

Λενα με γεια το μαλλι!!!! Σουπερ αναπτυξη ο μικρος!! Ηθελα να σου πω και για την κοιλια σου, ποσο χαρηκα που σε ειδα στις φωτο!

Αναστασι ετσι σαν και εσενα ειμαι και εγω. Τρωω οτι θελω οσο θελω χωρις να βαζω γραμμαριο. Χανω και απο πανω κιολας :roll: Απο μικρη ειμαι ετσι. Θα μαθει να ελεγχει και τα κακακια της σε λιγο καιρο η Αννυ. Τα τσισα εμενα τα ελεγε απο παντα αλλα εχει ενα δυμινο σχεδον που κατουραει λιγο πρωτα στο βρακακι της και μετα μου τα λεει :twisted: Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο...φαινεται να μην το θελει και σκεφτομαι να μιλησω με τον γιατρο. Γινεται να εχουν ακρατεια τα μικρα? Δεν προλαβαινω να πλενω βρακια μιλαμε! :twisted:

Στην σελιδα στο φεις νομιζω η ιδια η Λενα κανει τις ερωτησεις. Τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω εγω, μπορει να κανω και λαθος ομως. :?

Παω για νανι! Καλο μεσημερι σε ολες! Φιλιααααααα!!!!

Δημοσίευση

νατασα πηρα αναρρωτικη! η κανονικη μου ειναι απο μεσα οκτωβρη τελικα, οχι σεπτεμβρη οπως σας ειχα πει

αναστασι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι λουστηκα κιολας!!!! ειχα τζαμπα νερο κ σαμπουαν στη διαθεση μου κ δε θα το εκμεταλλευομουν?????? :lol::lol::lol::lol:

επισης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχεις καλο μεταβολισμο!!!

Δημοσίευση

Νατασα απο την ωρα που μιλησαμε σκεφτομαι 2 πραγματα απο αυτα που σου ειπε η γιατρος κ.εχω τις αμφιβολιες μου...Το ενα ηταν αυτο να αφηνουμε τα παιδια ενα βραδυ τη βδ ή ενα σκ κλπ...κ να κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας μετα το συζυγο κ επειτα τα παιδια...οσο το σκεφτομαι τοσο περισσοτερο διαφωνω....Με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσαμε ολες να τα φορτωσουμε στις γιαγιαδες κ να τρεχουμε σε κομμωτηρια-σπα-ταξιδακια-ποτακια κλπ κ να λεμε αυτη την προταση...Μαλλον αυτη ειναι η υπερβολη αλλα...

Εγω συμφωνω με την αποψη οτι πρωτα απ'ολα ειναι τα παιδια.

Και αν η Α δεν γουσταρε ουτε δευτ. να κατσει στη γιαγια της πχ να παω γυμναστηριο δε νομιζω πως θα της το επεβαλα με οποιοδηποτε τροπο... :?:? Κ ουτε θεωρω πως πρεπει με το ζορι(αν δε θελει η ιδια) να κοιμηθει με τη γιαγια για να ειμαι μονη με τον αντρα μου...Καλα μιλαμε για υγιες ζευγαρι οχι για εμενα κ τον Α! ;)

Επισης δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να δινουμε σημασια στο τι εχουν "δειξει" μεχρι τωρα τα μωρα μας κ να κρινουμε!Δλδ αν ειναι εξυπνα,μιλουν πολυ κλπ...Ειναι ενδιαφεροντα θεματακια γι'αυτο τα γραφω εδω κ οχι πραιβετ! :)

Λενακι εγω αγαπη μου οταν τρωω σαν βοδι τα τσιμπαω 1-2 κιλακια...κ μετα προσεχω κ τα ξαναχανω.δεν αφηνομαι δλδ!Απλα νομιζω πως καποια αλλη στη θεση μου θα τα τσιμπουσε πιο ευκολα τα κιλα κ ισως ηταν περισσοτερα!

Αργυρω εμενα τετοιες συμπεριφορες μου τη δινουν κ φερομαι περιεργα...πχ θα μαγειρευα μονο για εμενα κ τα παιδια ή θα εφτιαχνα μια πιτα κ θα την εκρυβα μπροστα στα ματια τους(κ καλα ειναι μονο για εμας)...Και δεν δικαιολογω κανενα λογω νοοτροπιας!

Δημοσίευση

Αναστασί δεν ήθελε να κατουρήσει, κατούρησε με το ζόρι, μετά δεν ήγθελα να πλύνει τα χέρια της της τα έπλυνα με το ζόρι, μετά δεν ήθελε να πλύνει τη μούρη και τα δόντια της της τα έπλυνα με το ζόρι, δεν ήθελε να πιάσει τα μαλλια της, της τα έπειασα με το ζόρι. (Εκεί το έχασα και της τράβηξα την κοτσίδα) την έβγαλε την κοτσίδα , δεν επέμεινα να της την ξαναφτιάξω.

Αρχικα δε σηκωνόταν με τίποτα να πάμε σχολείο, δεν έπινε το γάλα της (το ήπιε με φωνές και επιμονή (αλλά όχι υπομονή)) και όλα αυτά τα έκανε κλαίγοντας, γκρινιάζοντας και μουλαρώνοντας. :oops::oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

καλησπεριζω τις πανεμορφες!

Λενακι ,εγκυούλα μου! :D ,η δουλειά τελεια!!!!πολυ πολυ πολυ ανανεωθηκα που ξεκινησαμε!ας μη ξαναλεω τα ιδια! ;)

υπεροχα που η διαγνωση σου καταρριφθηκε κ δεν εχεις ζαχαρο!τρελαρα! :shock::shock:

για τσουτσουνια πολυ λετε,εγω δεν ανησυχω!ειμαι σιγουρη πως ολες θα τον κυνηγανε τον γιωργο κ εγω θα εκτελω χρεη τηλεφωνητριας για να καλυπτω το καραγκομενακι μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πλακιτσα,ε!!! :lol::lol: σιγα μη τον καλυπτω! :geek::geek::geek:

Παναγιωτα ακομη δε βγηκαν τα αποτελεσματα σας;δεν ανοιξε ακομη ο παιδικος; :roll::roll:

θα σου κρατησω βρε αντιγραφο της ενστασης! ;):)

λενακι εκ γερμανιας καλη ξεκουραση..αχ αυπνιες..ευτυχως τις εχω αφησει πισω..αλλα κπ στιγμη θα τις ξαναβρω μπροστα μου.. :roll::roll:

Αργυρω το κοπερτι ειναι ιδιωτικος παιδικος σταθμος!απλα διοργανωνει κ καποιες δραστηριοτητες,οπως αυτες που παρεθεσε η νατασα,κ αφορουν ολους οσους ενδιαφερονται,με πληρωμη!για αυτο κ ειναι απογευματινες ωρες!

μα τί περιεργα που συμπεριφερονται τα πεθερικα σου! :o:o:o

ευχομαι οταν παει η ΡεΑ παιδικο να βρεις μια δουλεια αντιστοιχη αυτης που σου βρηκε τωρα ο αντρα;ς σου!

νατασα τωρα βρηκες την παευκοβελονα;;;; :shock::shock::shock:

στο δευτερο λινκ που εβαλες,οι δραστηριοτητες αφορουν παιδακια 3+..ή δεν ειδα κατι καλα;; :?:?

η παιδιατρος που πηγατε ειναι του τεβε ή η πατσουρου;γιατι αν ειναι η δευτερη,αλλη βαρυτητα εχουν τα λογια της! ;)

τελεια τα κιλακια σας κ οι ποντοι σας!! :D:D:D

νατασουλα καλα να περασεις στα γιαννενα!τελικα αποφασισατε για 3ημερο;;

αναστασακι γιατι δε βγηκες;

λεει αληθεια για το φαι!εδω μια μερα,εφαγε ανοστα τυροπιτακια κουρου κ ανοστα ροξακια,δεν ειχα βαλει αρκετο αλατι κ ζαχαρη αντιστοιχα,κ παρολο που δε της πολυαρεσαν..τα ετρωγε! :lol::lol::lol::lol::lol:

τρωει καλε,δεν ειναι μιζερη!αλλα η ατιμη..οντως εχει σουπερ μεταβολισμο!

στο θεμα κακα τσισα δενε χω να συμβουλευσω τιποτα,καθως απετυχα παταγωδως! 8-)8-)

ζεσταθηκα..παω να πιω νερακι!θα τα ξαναπουμε αργοτερα..μαλλον!

φιλακια σε ολες!

μμμ!κ στο ποντικομαρακι που ολο το ξεχναω!

α!λενα!καλη κομμωτρια καλε ειναι η θου;; :lol::lol::lol: πες,δεν ακουει!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σισσακι!! :(:(

νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα τη δευτερα να πας στη δουλεια,να παει κ ο αντρας σου στη δικη του κ τη χαριλινα να την παει παιδικο η μαμα σου ή η αδερφη σου,αν γινεται..καποιος παντως που δε θα εκνευριστει,κ εγω θα εκνευριζομουν,με τις αρνησεις της κ θα επιμεινει να την παει.. :roll::roll::roll:

ουφ!στεναχωρεθηκα..

μα πώς καταφερες να κατουρησει με το ζορι;;; :roll::roll::roll::shock::shock::shock::shock:

μη νιωθεις ασχημα...θα σου πω ο,τι μου ειχε γραψει παλαιοτερα η αναστασια!"την επομενη φορα θα εισαι πιο ψυχραιμη!"

κ ειχε τοοοοοοσο δικιοοοοοοοοοοοοο!! :D

Δημοσίευση
Αναστασί δεν ήθελε να κατουρήσει, κατούρησε με το ζόρι, μετά δεν ήγθελα να πλύνει τα χέρια της της τα έπλυνα με το ζόρι, μετά δεν ήθελε να πλύνει τη μούρη και τα δόντια της της τα έπλυνα με το ζόρι, δεν ήθελε να πιάσει τα μαλλια της, της τα έπειασα με το ζόρι. (Εκεί το έχασα και της τράβηξα την κοτσίδα) την έβγαλε την κοτσίδα , δεν επέμεινα να της την ξαναφτιάξω.

Αρχικα δε σηκωνόταν με τίποτα να πάμε σχολείο, δεν έπινε το γάλα της (το ήπιε με φωνές και επιμονή (αλλά όχι υπομονή)) και όλα αυτά τα έκανε κλαίγοντας, γκρινιάζοντας και μουλαρώνοντας. :oops::oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry:

μμμμμμμμμμμμμμ οχι πως δεν σε καταλαβαινω...αλλα...εσυ θα ηθελες να κατουρησεις με το ζορι,να πλυθεις,να πιασεις κοτσιδα κ να φας με το ζορι? :?:?:lol::lol: Δε νομιζω!

Ιιιιιισως ηθελες το χρονο της!Βεβαια εσυ μαλλον δεν ειχες χρονο...αλλα...

δε λεω πως θα εκανα κατι αλλο στη θεση σου!Μονο που η "τιμωρια" πιθανον να ηταν πασαλλειμα φαγητου ή σπρωξιματακι...αλλα προσπαθω κ εγω να τα δικαιολογω μωρε τα παιδια μας!

Ανθρωπακια ειναι με αποψη κ αυτο μαλλον θα επρεπε να μας κανει χαρουμενες!Αλλα τι να κανεις?Η ζωη εχει αλλους ρυθμους...Τεσπα!

Μην ξεχνας!Αφου αισθανθηκες ασχημα,μαλλον την επομενη φορα θα εχεις μια σταλα περισσοτερη υπομονη! ;):YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Σισσυ λογικη συμπεριφορα...τερμα το διαλειμμα.,....τα κεφαλια μεσα για την Χαριλινα..

Σπαστικο αλλα και τι να κανεις;;;..υπομονη..επιμονη..καποια στιγμη θα στρωσει

Αργη το Κοπερτι ειναι ιδιωτκος σταθμος. Εκανε μια φιλη μου αιτηση εκει μεσω ΕΣΠΑ...δεν την πηρανε.

Αχ παιδια εχω τοσα να σας πω αλλα με το παλιολαπτοπ....

Ο Φοφος εχει ξεφυγει..βγαζει απιστετη συμπεριφορα απεναντη μου...

Με τσιμπαει και με δαγκωνει..τα χερια μου ειναι λες και παλευα με γατα

Πωςθα "πειθαρχισει" λιγακη χωρις να χρειαστει να τον μαλοσω;;;;;

Επισης..ο μικρος τη βρισκει να κοιμαται μπρουμητα..να τον αφισω λετε;;;..οχι τη νυχτα την ημετα, νυχτα φοβαμαι

Αναστασι, εγω διαφονω με τη σειρα..

ΠΡΕΠΕΙ να κοιταμαι τον εαυτο μας γιατι ειμαστε μανες..και τα παιδια απο μανα ορφανευουν.

Επισης πρεπει ψυχολογικα και σωματικα να ειμαστε καλα για να ειναι και τα παιδια μας καλα, γιατι αμαεχουνε νευρα, ψυχοσωματικα διαφοραη αμελουμε γεννικα την υγεια μας, κανουμε εμμεσως κακο και στα παιδια μας γιατι θα πληρωσουν καποια ξεσπασματα.

Ναι που και που δεν ειναι κακο να μενουν σε παππουδογιαγιαδες- οχι συστηματικα σε αυτο διαφονω καθετα, για ναφορτιζουν μπαταριες οι γονεις

Εγω βεβεια δεν ειμαι ετοιμη ακομα να αποχωριστω τα παιδια μου βραδυ..μια φορα κοιμηθηκεο φοφος κατω στην πεθερα και κοιμηθηκαμε με το φως ανοιχτο γιατι περιμενα να μας τον φερουν.

Επισης το καλοκαιρι πηγαινε με τους γονεις μουμονο αυθυμερων...

Μακαρη να αντεχα να τον εστελνα με διανυκετερυση...αλλα ο Ο λεει πως δεν ειμαι ετοιμη ακομα!!!!

Δημοσίευση

αχ σισσιω κ εγω νομιζω οτι κατι τετοιο θα εκανα, δεν εχω τοση υπομονη

αλλα οπως λεει κ η αναστασια κ εσυ δε θα τρελαινοσουν αν επρεπε να τα κανεις ολα αυτα με το ζορι?

τη δευτερα να σηκωθειτε πιο νωρις, να εχεις περισσοτερο χρονο να την ετοιμασεις κ να μην αγχωνεσαι τοσο οσο περναει η ωρα

νατασα κ εγ θελω να συνηθισει να κοιμαται στους γονεις μου μια στο τοσο..

γενικα δεν ειχε προβλημα αλλα το προηγουμενο σαββατο που βγηκαμε για την επετειο μας ειχε γανιασει στο κλαμα

κ απο τοτε δε θελει να πηγαινει καθολου εκει

θα δουμε..

ιουλια καλη ειναι μωρε η θου... απλα λιγο ακριβη..

ηθελε να μου χρεωσει κ το νερο επειδη λεει λουζομουν πολλη ωρα! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

πρεπει να κρατησετε μια κοινη πορεια με τον αντρα σου ,δεν μπορει χθες να επεμβαινει να λεει οχι δεν θα παει και σημερα να θες να παει με ευχαριστηση ...η μικρη το περιμενε οτι αν κανει τα χθεσινα θα καθοταν σπιτι και την δευτερα θα κανει τα ακομα χειροτερα για να μην παει και να ξανα κατσει .

θες να παει ? δεν θελει να πλυνει δοντια οκ δεν θα πλυνει δοντια ,δεν θελει να κανει τσισα ,θα κανει εκει ...ου το καθεξεις ...μην σε σταματαει με αυτα ,βαλτην με τις μπιζαμες στο αυτοκινητο και πηγενε την ...την επομενη φορα θα ξερει οτι δεν σε λυγιζει με και οτι θα την πας οπως ειναι .Δεν χρειαζετε να φωναζεις μονο να λες "δεν θες να φας? ενταξει θα φας εκει" ;) εχε μια αλλαξια στο αυτοκινητο και αν σου πει οτι ντρεπετε να παει ετσι θα της πεις οτι ηταν επιλογη της να μην ντυθει ...αφου φτασετε την ντυνεις ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...