Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποκολληση στην 26ηεβδομαδα,ετυχε σε καμια?

Recommended Posts

Καλησπερα.Παρολο που ο γιατρος μου ειναι ησυχος οτι ολα ειναι καλα θα ηθελα να ρωτησω αν ετυχε σε καμια να ηρεμησω λιγο παραπανω.

Πριν 5 ημερες ειχα λιγο αιματακι αλλα την επομενη ημερα αμεσως περασε.Μετα απο 2 ημερες παλι κοκκινο αιματακι, πηγα στο γιατρο και μου ειπε μια πολυ πολυ μικρη αποκολληση.Μου συνεστησε να βαλω ουτροζεσταν και να προσεχω, κομμενες δουλειες και τετοια.Σημερα εχω ακομα αλλα οχι κοκκινο, αλλα κατι βλενες διαφανες με ροζοκκοκινακι απαλο.Αραγε φτιαχνει το θεματακι μου να ηρεμησω ή να ανυσηχω?Μηπως πρεπει να ξανα παω στο γιατρο?Απο πονακια δεν εχω κατι το ιδιαιτερο,ισως μια φορα την ημερα σαν μικρη κραμπα αλλα απαρατήρητη.Την μπεμπα την νιωθω κανονικα αναν διαστηματα,ευτυχως αλλιως θα ειχα σαλταρει!

Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειχα παθει στην αρχη αποκολληση. Τρελαθηκα μολις ειδα το αιμα , αλλα τελικα ηταν αποκολληση μεσαιου βαθμου (δηλαδη χειροτερο απο το δικο σου!!!). Ο γιατρος ηταν πολυ ανετος, δεν αγχωθηκε καθολου και ειχε δικιο!!!! Μου ειπε ξεκουραση λιγες μερες (εγω απο το φοβο μου εκατσα 2 εβδομαδες-ουτε στη δουλεια δε πηγα), και ''ξανακολλησε''. Μην ανησυχεις λοιπον!! Ειδικα τωρα που εχει προχωρησει η εγκυμοσυνη δεν ειναι να ανησυχεις!!! Ξερεις ποσες κοπελες το παθαινουν ακομα και 7η εβδομαδα, που ειναι μια τριχουλα ο πλακουντας και πανε ολα καλα;;;

Μην ανησυχεις καθολου. Το παθαινει 1 στις 2 γυναικες!!! Να χαμογελας, να ξεκουραστεις και ολα θα πανε καλα!!!! :D:D:D:D:D

Ευχαριστω κοριτσια,ηρεμησα λιγακι, απλα αν δεν σταματησει εστω κι αυτο το λιγο που εχω δυσκολα χαλαρωνω....

Αναστασάκι, ό,τι πει ο καλός γιατρούλης! Σε καταλαβαίνω, αγωνιάς όσο να'ναι, όμως να ακούς την μπέμπα σου κ να χαλαρώνεις! όλα θα πάνε μια χαρούλα!!! φιλάκια κ σύντομα να παύσουν κ τα τελευταία "παλιοροζουλιά" κ να μην σε ανησυχούν!

anastasia32 μου προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρή και ήρεμη γίνεται.Και εγώ είχα από την αρχή αποκολλήσεις (μικρές σαν την δική σου) και την τελευταία την έπαθα την ίδια περίπου εβδομάδα με εσένα αλλά όπως βλέπεις όλα πήγαν πάρα πολύ καλά ,απλά έκοψα τα πολλά πολλά σούρτα φέρτα!!!!!!Μην σε αγχώνει ,σε λίγες μέρες θα είναι όλα καλά απλά μην ξεχνιέσαι και παρασύρεσαι.Μπορεί να μην νιώθουμε άρρωστες αλλά δυστυχώς πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ λες και είμαστε.Σου εύχομαι να πάνε καλά όλα μέχρι το τέλος και σε λίγο καιρό να κρατάς αγκαλίτσα την μπουμπού σου.

Αναστασάκι όλα καλά θα πάνε σίγουρα απλά συμφωνώ στ ότι δεν πρέπει να ξεχνιέσαι... ;) Σε λίγο καιρό θα κρατάς αγκαλίτσα το υγειέστατο μωράκι σου!!!! :x

Κοριτσια καλημερα.Μπορω να πω πως σημερα δεν εχω σχεδον καθολου,ελπιζω να μεινει ετσι...Σας ευχαριστω ολες για την στήριξή σας

Σας φιλω γλυκα!!!

Anastasia32 καλο ειναι να μην κινεισαι πολυ Αν εχεις βοηθεια μην κανεις απολυτως τιποτα

Να δινεις σημασια σε πονακια περιοδου ή πετρωματα κοιλιας (αν εχεις) και γενικα οτιδηποτε σε ξενισει να το πεις στον γιατρο σου Εισαι τυχερη αφου η αποκκολληση ειναι μικρη Αλλα μην ξεθαρρευεις Προχωρα με πολυ ξεκουραση μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης

εγω ειμαι στον 5ο μηνα εγκυμοσυνης και δευτερα παω για το τεστ β επιπεδου...ειμαι αρκετα ανησυχη μ ολα αυτα ποθ ακουω αποαλλες μανουλες...πρεπει να νοιοωθω καθε μερα το μωρο?δν ξερω γιατι σημερα που διαβασα καποια αρθρα ελεγαν καποιες κοπελες διαφορα κ τρομαξα...εγω σημερα ας πουμε δν το νοιωσα καθομου το μωρο απο το πρωι...συμβαινει μηπως κατι?αχ με εχει πιασει τρομερο αγχος...

Πιστευω ειναι πολυ νωρις να το νιωθεις συνεχεια Εγω μετα την 25η εβδομαδα (αν θυμαμαι καλα) το ακουγα καθημερινα με πολλες και μεγαλες παυσεις

stesikankan όλες κάπως όπως εσένα είμαστε!

Συμβουλή: ΜΗΝ διαβάζεις τίποτα! Ούτε εμπειρίες άλλων γυναικών, ούτε άρθρα, ούτε τίποτα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς περισσότερο. Δε χρειάζεται να νιώθεις συνέχεια το μωρό. Μπορεί να κοιμάται, μπορεί να είναι η θέση του πλακούντα τέτοια και να μην το νιώθεις συνεχώς.

ΜΗΝ διαβάζεις, όμως, και μη ρωτάς!!!!!!! Αλλιώς θα είσαι όλη μέρα μες στην αλλοφροσύνη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...