Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σας !!σημερα βαφτιζεται 1 κορτισακι που μοιαζει τον αυλωνιτη..κατα τα αλλα ειναι πολυ γλυκο κοριτσι και πολυ ησυχο...

αντριανα θα την βγαλουν...

να σου ζησει φιλεναδα ...καλοφωτιστο και ελπιζω μεγαλωνοντας να ομορφυνει και λιγο και να μοιασει τη μαμα και το μπαμπα της!!!!!χαχαχα!!!!

φιλακια πολλα!!!

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Βρε συ αθεοφοβη ..Αυλωνιτη φωναζεις το βρεφος ??? Φτου σου .. :lol::lol::lol:

Τονια να την χαιρεστε κ να την καμαρωσετε κοπελαρα !!! Να ειναι παντα υγιεις κ ευτυχισμενη η κοπελαρα σου !

..ακους εκει αυλωνιτης ..θα τρελαθω ..

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: Φιλεναδα δε παλευεσαι!!!!! :lol::lol::lol::lol: Καλα τα λεει η Σωσω,αν τη δειτε σε καποιες φασεις του φερνει του Αυλωνιτη!!!! :lol::lol::lol::lol: αλλα μεγαλωνοντας θα μοιασει στη μαμα της που ειναι μια κουκλα!!!!!! 8-}8-}:lol::lol::lol:

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!! :-*:-*:-*

Ολα πηγαν μια χαρα,η Ανδριανα μου δεν εκλαψε ΚΑΘΟΛΟΥ και γενικα δεν ακουστηκε καθολου!!!!ειναι τοσο ησυχο το μωρο μου!!!!! :x:x:x:x

Εχω αναθεσει στη ΤΕΟCOOL να ανεβασει φωτογραφικο υλικο να τα δειτε ολα!!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Τόνια μου και από εδω σου δίνω τις καλύτερες ευχές μου για μια υπέροχη ζωή της μικρούλας σου πλημμυρισμένη από υγεία, αγάπη και ...λεφτά! :lol:

Φιλενάδα ήταν όλα τέλεια!!!! Και ο Χριστόφορος πέρασε πολύ ωραία!!!!!

Υ.Γ. Ήθελε δεν ήθελε η Σωσω σας κόλλησε την ρετσινιά με τον Αυλωνίτη! Όταν όμως η μπουμπού θα γίνει Σκλεναρίκοβα να δω που θα κρυφτεί η μαντάμ! :lol:

Δημοσίευση

Φιλενάδα τρελιάρα μου να σ\ου ζήσει η γυναικάρα σου...Να είναι γερή και να την καμαρώσετε και νυφούλα....

Είδες οι φασιστικές μας μέθοδοι πως έπιασαν τόπο;;;;; 8-}8-}8-}8-}:lol::lol::lol::lol: Κιχ δεν έβγαλε το πουλάκι μου... :x:x:x:x:x

Θέλω φωτος και γαργαλιστικές λεπτομέρειες... :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσακια μου!!!! Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!! :-*:-*:-*:-*

Μου ειπε η Ποπη σημερα-αυριο μολις βρει ευκαιρια θα βαλει φωτο! εντωμεταξυ αν εχει τραβηξει η Σωσω ή η Μαριλου να βαλουν κι εκεινες! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...