Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ


Recommended Posts

ΕΧΩ ΕΝΩ ΜΩΡΑΚΙ 40ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕς ΘΗΛΖΑΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 50 ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΝΑ 3-4ΩΡΕς.ΕΧΕΙ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕς ΘΗΛΑΖΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΙΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ?ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΒΑΛΑΜΕ 1300ΓΡ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ...,

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα, αφού το παιδάκι βάζει βάρος και βρέχει πάνες μην ανησυχείς, σημαίνει ότι χορταίνει με τον χρόνο που θηλάζει...... η κόρη μου θήλαζε μόνο 10 λεπτά!!!

καλή συνέχεια και να σου ζήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα κανει και 5λεπτους θηλασμους!!!

εχει μαθει πια τον τροπο!!!και εσενα εχει εδραιωθει η γαλουχια σου οποτε ολα ειναι γινοντε πιο ευκολα και σε λιγοτερη ωρα,θα φτασεις να θηλαζεις πιο μετα και σε 5 λεπτα!!!

αν βρεχει πανες ολα ειναι οκ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφη ειναι ολα μια χαρα...εδω ο δικος μου θηλαζει ενα δεκαλεπτο...και ειναι και μια μια σταλιτσα...

εγω να προετοιμαζομαι για μαραθονιους...να εχω προμυθευτει ξηρα τροφη και βιβλια...ε λεω..θα θηλαζουμε 20 ωρες το 24ωρο..αλλα..ετυχα σε βολικο νινι... ;);)

Καλη συνεχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω, θυμήθηκα τα δικά μου που από 40-50 λεπτά πήγαμε στα 10λεπτα και μου κακοφαινότανε τόσο πολύ. :?

Όλα καλά πάνε, μην ανησυχείς.

Καλούς και πολλούς θηλασμούς. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥς 6 ΜΗΝΕς ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΘΗΛΑΖΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ ΠΗΓΑ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕς ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΒΟΛΙΚΑ ΜΩΡΑ Ε?ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΛΕΟΑΡΣΗ ΣΤΗ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΛΕΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕς ΩΡΕς ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩς ΛΕς ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμενα ο μπεμπης μου ειναι ειναι 26 ημερων και θηλαζει πολυ λιγο.τρωει μονο 10 λεπτα απο το ενα στηθος,βγαζει γουλιτσες σχεδον παντα κι ομως εχει παρει ηδη κοντα 1 κιλο.ετρωγε καθε 2-3ωρες,αλλα εδω και 2 μερες κανουμε και 4ωρα.η πανα του ειναι παντα γεματη.στην αρχη εσκασα,νομιζοντας οτι θα αφυδατωθει,θα χασει βαρος,μεχρι που μιλησα με τη παιδιατρο του και με καθησυχασε.τελικα ειναι βολικα τα νινακια μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ καλα είναι τα κιλακια που πήρε αρα τρέφεται σωστα κι εμενα η δικια μου απο την αρχή ποτέ δεν ξεπέρασε τα 20 λεπτα και είναι μια κούκλα με ιδανικό βάρος. Καλούς και πολλους θηλασμους τυχερή μαμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!!  Αυτό με το στήθος συνέχεια το έχω στο νου μου αν πονάει κάθε μέρα το ίδιο αλλα νομίζω όπως σου είπε και ο γιατρός σου δεν είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν (τα λέω για να τ’ ακούω κι εγώ 😄) Όσον αφορά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, εγώ αποφάσισα να το πω σε όποιον και οποτε νιωσω εγώ την ανάγκη μα το κάνω. Το ξέρουν λίγες φίλες για την ώρα που ξέρω ότι χαίρονται οντως και έχω υποστήριξη. Στους γονείς ακομα δεν το είπαμε, δεν ξέρω ίσως περιμένω να δω ότι όλα πάνε καλα και δεν θέλω να τους βαλω ακομα στη διαδικασια, ασε που ίσως να με αγχωσει παλι η μαμα μου, η οποια παιζει και να το εχει καταλαβει.   Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που δεν κατέληξε καλα δεν είχα προλάβει να την πω σε πολλα ατομα γιατι εξ αρχης δεν πηγαινε καλα. Οταν λοιπον μετα απο λιγους μηνες το ειπα σε μια «φιλη», σταθηκε στο γιατι το ειπα σε αλλους και οχι σε εκεινη. Μου κακοφανηκε τοσο πολυ, και πλεον αποφασισα πως οποιος θελει να παρεξηγηθεί ειναι δικο του θεμα. Δεν ζητας τα ρεστα για τετοιες καταστασεις ποσο μαλλον αν δεν εχεις τοσο στεχνη σχεση με τον αλλον πια. 
    • @Θέτις Κ. κορίτσι μ τα συμπτώματα πανε κ ερχονται. Μην σκεφτεσαι χαζα. Καλα εκανες κ τ ειπες. Ξέρεις απο μονη σου οτι αν ειναι να παει κατι στραβα θα παει. Εγω στην 3η μ εγκυμοσυνη π δ πηγε καλα ηξερα εξ αρχης οτι μπορει να στραβωσει κ δ τ ειπα για να μην έχουν και αλλοι τ αγχος μου. Αφου εγινε οτ εγινε ομως τ ειπα και το λέω οτι ναι τοτε ημουν εγκυος. Ειδικα οταν περασα οτι πέρασα. Δεν ημουν καλα, δεν το έκρυβα. Ημουν μονιμα κλαμμενη εχασα πολλα κιλα. Και απο τη δουλειά πηρα αναρρωτικη αδεια 15 μερες. Δυστυχως συμβαίνουν αυτα.  Ολα καλα θα πανε θα το δεις! 
    • Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα ξύπνησα πολύ καλά αλλά παρατήρησα ότι το στήθος μου κάπως ξεπρηστηκε - εξακολουθεί να είναι γεμάτο και να πονάει στην αφή αλλά δεν είναι πρησμένο όπως τις προηγούμενες μέρες. Οπότε κάπως άρχισα ν ανησυχώ, έκανα και τη μ*****α να γκουγκλαρω και με κυρίευσε το άγχος. Οπότε έστειλα μνμ στο γιατρό ο οποίος με πήρε πίσω κατευθείαν και μου Μ έβαλε στη θέση μου 😅😅 μου είπε πως αν δεν υπάρχει αίμα ή καφέ εκκρίσεις να μη τρελαίνομαι, αλλά καλά έκανα και τον ενημέρωσα για την ηρεμία μου περισσότερο 🙏 είπα να το γράψω κι εδώ για οποία χρειαστεί να το ακούσει ❤️ Κατα τ αλλά μίλησα και με την άλλη κολλητή μου η οποία κατενθουσιαστηκε και η χαρά της μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Το μικρό μπιζελακι είναι ήδη τόσο αγαπητό σκέφτομαι και χαϊδεύω την κοιλίτσα μου 🤰🏼 ξέρω ότι κάποιοι δε συμφωνούν με τις ανακοινώσεις τόσο νωρίς, κι εγώ έτσι έκανα πέρυσι στην παλινδρόμη, αλλά δ αυτή την εγκυμοσύνη που το ξέρουν οικογένεια και κολλητές πραγματικά παρατηρώ ότι με βοηθάει να γεμίζω με θετική ενέργεια και κατευνάζεται το άγχος 🙏 είναι κάπως λυτρωτικό να έχω όλη αυτή τη στήριξη κι αγάπη ❤️
    • Ευτυχώς δεν έχω πολλά πάνω κάτω ακόμα και θα κανονίζω να γίνουν σε μέρες και ώρες που δε θα έχει πολύ κόσμο! Δεν ξέρω. Μου είπε να τα ξανά πούμε μετά τις 28 εβδομάδες. Αλλά τότε θα είμαι Αθήνα. Τεσπά δεν πειράζει... Ότι χρειαστεί θα κάνω για την μπεμπούλα μου! Θα δω τι θα μου πει και η καινούρια γιατρός όταν με δει αλλά τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια είναι η αλήθεια! Και μάλλον επειδή είναι το 1ο μου παιδάκι και σε προχωρημένη ηλικία είναι λίγο υπερπεοστατευτικός!!! 
    • Καλά αποτελέσματα το ξέρω ότι δεν θα έχω τουλάχιστον να μην έχει ξεφύγει πολύ😅 δεν ξέρω ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα γιατί έχω και άλλες εξετάσεις όποτε λογικά θα μου τα στείλουν όλα μαζί 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...