Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ χαρηκα ρε κα γκε μπε...εμ τοσον υπνο τι τον εκανες?καιρος ηταν.χαχαχα

οταν θελει η Α ναστασια αγκαλια θα καθεσαι και θα την παιρνεις αγκαλιτσα...και ναι.δεν θα κουβαλας δισκο.κανε αλλη δουλεια στο μαγαζι...ολα να πανε καλα και χωρις ναυτιες...σε φιλω...

Δημοσίευση

θελω να γινω μαμα,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!! ;) ποτε γεννας?????

αχ νασιακο μου,αγχωνομαι ρε γαμωτο....πολλες δουλειες...κι ολα μονη μου....ευτυχως σταματησα απο το μαγαζι..... :? χρονια πολλα στη γλυκια μαμια μας!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

muriam,ευχαριστω!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο το μωρακι σου και με εναν πονο!!!!!!!!!!! ;) η ξεκουραση δυστυχως ειναι δυσκολη με την αναστασια μου αλλα το παλευω.... 8-)

alex/poli,ευχαριστω κοριτσαρα!!!!!!!!!! ;) εσυ???εχεις παιδακια????

μαιμουδακι μου,κι εγω λεω αν ολα πανε καλα να παω μεχρι τα χριστουγεννα σχολειο και μετα να σταματησω....θα δουμε βεβαια!!!!!!!!!! ;) σε ευχαριστω πολυ!!!!!με το καλο ο δευτερος μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

σωσωωωωωωωωωωωωωω,παρε καραβι κι ελα να αλληλοβοηθηθουμε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fotini80,ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!! ;)

πατσουλινι μου,τα ειπαμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ι λοβ γιου καργα!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lucide,ευχαριστω κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!! ;)

apis,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το κουκλακι σου!!!!!!!!!!!! ;)

ολια μου γλυκια,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););););););) πολλα-πολλα φιλακια στον νικολακη!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

πηρα τον γυναικολογο κοριτσια και μου ειπε για χοριακη που εδω δεν παιζει.....για υπερηχο μου ειπε στις 25 που γυριζει απο τις διακοπες του και να μην ανησυχω για τα καφε και τα πονακια...ειναι φυσιολογικα...εγω ομως κουραζομαι πολυ...ειμαι μονη μου με τη μικρη μου.....σημερα παλι ειχα λιγα ροζ.... :cry: ανυπωμωνω να παω για υπερηχο!!!!! ;) ελπιζω μεχρι τοτε ολα να ειναι καλα..... :roll: πονακια νιωθω αριστερα χαμηλα.... :? ξυπνανε ολες οι μνημες απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη τωρα!!!!! ;)

Δημοσίευση

Με προσοχη,Ευακι,και στο μαγαζι και στο σπιτι. Προεχει το σπορακι σου και η Αναστασια φυσικα. Εκει καταλαβαινω δεν μπορεις να αποφυγεις πολλα,αλλα στα υπολοιπα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου. Θα περιμενουμε νεα σου!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ.ΣΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΝΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.....ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ντινακι μου,ξεκουραζομαι οσο μπορω:::απο το μαγαζι σταματησα...τωρα θελω να δω τι θα γινει με το σχολειο.... :roll: τελικα θα ανεβεις αθηνα καθολου?????

muriam,ετσι πρεπει!!!!!ξεκουραση!!!ετσι κι αλλιως οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε..... ;) μπεμπακο περιμενεις??????

εγω σημερα κοριτσια,σε γενικες γραμμες ειμαι καλα.πολυ λιγες σταγονες καφε και τα πονακια ελαχιστα...ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Να χαρείς να χαρείς Εύα μου :D

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη να πάνε όλα καλά να προσέχεις και να μην κουράζεσε.

Χάρηκα πάρα πολύ έχεις μια μεγάλη αγκαλια απο μένα και την Αγγελική!!!!

Περιμένουμε νέα σου απο τον πρώτο υπέρηχο

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

αχ κατερινακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ-πολυ-πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););):););););) σου ευχομαι κι εσενα γρηγορα να κανεις αδερφακι της αγγελικουλας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μου τη φιλησεις γλυκα-γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ντινακι μου,εγω θα ανεβω 25 αυγουστου.1 σεπτεμβρη πιανω δουλεια.οποτε ειναι λιγο δυσκολο...εκτος αν παρω αδεια μερικες μερες....θα μιλησουμε παλι μεχρι τοτε!!!!!! ;)

κοριτσια,τοσες ομορφες ευχουλες που εχω παρει με γεμιζουν χαρα και αισιοδοξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω ολες πολυ και σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

συμπεθερα μου συγχαρητηρια πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!με το καλο κοπελα μου,ευχομαι να πανε ολα τελεια και να μη μου κουραζεσαι να προσεχεις οσο μπορεις το εμβρυακι,ακομα περιμενω αυτο το τηλ :o ,πολλα φιλια στη νυφουλα μου και περιμενω να δω τα νεα σου απο τον γιατρο οταν εχεις χρονο παρε με να τα πουμε πολλα φιλια!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια,πηγα γιατρο!!!!!!!!

10.080 η χοριακη και ο υπερηχος περιπου 6 εβδομαδων....δεν ακουσαμε ακομα καρδουλα ομως.σε 3 βδομαδες παλι!!!!!! ;)

κατερινακι μου,ελα γιατι μου λειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) φιλια σε ολους!!!!!!!!να περνατε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :D

μυριαμ,ειμαι απο ναυπλιο αλλα μενω μονιμα αμοργο....τωρα εχω ερθει ναυπλιο και ξεκουραζομαι λιγακι!!!!!ποτε περιπου γεννας?????

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΤΙΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ!!!!!

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΜΟΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.

ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ.

ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?

ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...