Μετάβαση σε περιεχόμενο

να χαρω ή οχι????????


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!! ;)

δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα ισως και ναι....θα δειξει..... :roll:

λοιπον,περιμενα περιοδο στις 7 του μηνα.απο τοτε μεχρι και σημερα εχω μονο λιγες καφε σταγονες.εκανα τεστ εγκυμοσυνης απο το ιντερνετ που ειναι ταινιες και στην αρχη η γραμμη ηταν πολυ-πολυ αχνη εως αρνητικο θα ελεγα....σημερα η γραμμουλα ηταν λιγο πιο ροζ....αυριο λεω να παω στο φαρμακειο να παρω ενα κανονικο τεστακι να δω τι θα δειξει.... :roll: επειδη μενω σε μικρο νησι δεν εχει πουθενα να κανω χοριακη... :roll: μολις κανω το τεστακι θα παρω και τον γυναικολογο μου.... ;)

εχετε χρησιμοπουησει αυτες τις ταινιες?????τι λετε?????ερχεται αραγε το αδερφακι της μικρουλας μου ή οχι?????? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αργυρουλα μου....πολυ αχνες ειναι οι γραμμουλες.....κι αυτο το αιματακι.....θα δειξει....ευχαριστω για τις ευχες!!!!!! :D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρη να δειξει θετικο...μακαρη να πανε ολα καλα!!!!

το καφετι μπορει να ειναι απο την εμφτευση...ειχα και εγω θυμασαι;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γκρουσάκι μου τί διαβάζω???????????????????? Έρχεται αδερφάκι για το Αναστασάκι μας????????????? :D Δεν τις έχω δοκιμάσει αυτές τις ταινίες που λες, κάνε κι ένα τεστ φαρμακείου αλλά κι εμένα μπεμπάκι μου μυρίζεται [smilie=binkybaby.gif] .......τα καφέ μπορεί να είναι εμφύτευσης όπως λένε και τα κορίτσια, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν καταλάβω ότι ήμουν έγκυος είχα καφέ και περίμενα να έρθει η περίοδος.....και περίμενα....και περίμενα.....φυσικά η περίοδος δεν ήρθε ποτέ!!!! Μακάρι κορίτσι μου να πάρεις τα καλύτερα νέα αύριο!!!!!!!!!! Τί καλά!!!!!!!!!!! Άντε να μεγαλώνει η παρέα και στα μωράκια χριστουγέννων ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Της hometest είχα κάνει κι εγώ και ήταν εντελώς αχνό και την ίδια μέρα είχα χοριακή 200!!!

Εύχομαι να συμβαίνει το ίδιο και σε σένα και να'ρχεται το αδελφάκι της κόρης σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσα μου,θυμαμαι για τα καφετι...ειχα και στην αναστασια λιγα καφε.... :roll: να σου ζησει και ο μικρος και ο μεγαλος!!!!!!!!!!!! ;););););)

MARI1,σε ευχαριστω πολυ!!!!!ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο!!!!!! ;)

νασιακο μου,τι να πω βρε κοριτσακι.... :roll: σηκωνω και την αναστασια αγκαλια και νιωθω πονακια χαμηλα....θελει προσοχη.... :? φιλια στην μαμια μας και την κοιλιτσα!!!!!! ;)

Crazy,κι εγω της hometest εχω!!!!!μακαρι να μπορουσα να κανω χοριακη..... :roll: ελπιζω ομως να σιγουρευτω με το τεστ φαρμακειου.... ;)

ακομα δεν εχω πει τιποτα...ουτε στον αντρα μου πριν να σιγουρευτω...... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λίγο να προσέχεις τώρα στην αρχή Ευάκι μου......μην την πολυσηκώνεις αγκαλιά την Αναστασούλα!!!! Όλα καλά θα πάνε, νομίζω ότι το σποράκι ήρθε!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εσυ νασιακο μου,πως τα καταφερνες και δεν την επαιρνες αγκαλιτσα??????μωρε....ειναι μικρουλα ακομα και εχει αναγκη την αγκαλιτσα της μανουλας..... :roll::roll::roll::roll: αχ.....συγκινηθηκααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ την έπαιρνα αγκαλιά Ευάκι μου γιατί δεν ξέρω τί είχε πάθει εκείνες τις μέρες και ήθελε όλο αγκαλίτσα.....κι έκανα κι ένα σωρό δουλειές χωρίς να ξέρω ότι ήμουν έγκυος!!!! Μέχρι έπιπλα τραβούσα......όταν όμως έπαθα την αποκόλληση αναγκαστικά σταμάτησα να την σηκώνω αγκαλιά!! Πρόσεχε λίγο τώρα στο πρώτο τρίμηνο....ξέρω είναι δύσκολο γιατί όταν σου απλώνει τα χεράκια το κοριτσάκι σου, τί θα κάνεις? Θα την πάρεις αγκαλιά (έτσι μου έκανε κι εμένα η Μαμία)......τουλάχιστον να είσαι καθιστή και να την παίρνεις αγκαλίτσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευακι μου γλυκο τι διαβαζω,μακαρι κοπελα μου σου ευχομαι να ειναι σπορακι,οσο για την Αναστασουλα μας μην αγχωνεσαι εγω ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να πανε ολα καλα θα πανε οτι και αν κανεις μιλωντας παντα σε λογικα πλαισια,κι εγω οταν εμεινα εγκυος στον Γιωργο ο Νικος ηταν 18 μηνων και ηθελε αγκαλια συνεχεια και εχω και σκαλα μεσα στο σπιτι,αναγκαστικα τον ειχα αγκαλια και ανεβοκατεβαιναμε δεν γινοταν διαφορετικα και ολα πηγαν καλα,περιμενω νεα σου,μου ελειψες ρε παρε κανενα τηλεφωνοοοοοο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευακι εγω τις εχω χρησιμοποιησει και ειναι πολυ αξιοπιστες οποτε.....Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙΑΙΑΙ!!!!! :D:D:D:D

Το Αναστασακι σου μαλλον θα εχει σε λιγους μηνες αδερφακι!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ..μακαριιιιιιιιιιιιι ρε !!!

Και εγω αυτα τα τεστακια ειχα και στην αρχη ηταν αχνα μη σου πω και αρνητικα...

λογικα θα εισαι εγκυουλα...

με το καλο :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια,εκανα και το τεστακι φαρμακειου.κι αυτο θετικο!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D τωρα πρεπει να μιλησω με τον γυναικολογο μου για να δουμε τι θα κανουμε!!!!!!! ;)

νασιακο μου,κι εγω σημερα καθιστη την επαιρνα αγκαλιτσα για καλο και για κακο..... :roll: αλλα κουβαλαω και δισκο στο μαγαζι.... :? πρεπει να τα κοψω αυτα σιγα-σιγα.... :?

σωσωκα,θυμασαι που τα λεγαμε και σου ελεγα οχι ακομα???????? :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ποτε μη λες ποτε!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συμπεθερουλα μου,θελω να σε παρω τηλ.αλλα πρεπει να κοιμαται η αναστασια γιατι αλλιως δε με αφηνει να μιλησω..... :lol::lol::lol::lol: παιρνει το τηλ.και μιλαει αυτη!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P αντε κι εσυ για το τεταρτο!!!!!! ;););););)

μαιμουδακι μου,ευχαριστω πολυ κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο ο μπομπιρας!!!!!!!!!!!!!!!!απο το σχολειο σταματησες?????εγω λεω αυτη τη φορα να μη σταματησω...αρκει βεβαια να ειναι ολα καλα..... :roll:

alex/poli,ευχαριστω πολυ!!!!!!!σου ευχομαι κι εσενα οτι επιθυμεις!!!!!!! ;);););)

τονια,ερχεται λες ε????????????????????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););););););););)

ντινακι μου,τι κανεις???χαθηκαμε..... :cry: δεν προλαβαινω να μπαινω στην ομαδα πολυ...... :oops: σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια στα ομορφα χελιδονακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

παναγιωτα μου,ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!η αληθεια ειναι πως ειμαι λιγο επιφυλακτικη ακομα.......αν δεν το δω στον υπερηχο δεν λεω τιποτα......μονο στον αντρα μου και τη μαμα μου το εχω πει..... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Μη σε αγχώνουν τα καφέ, κι εγώ είχα στην αρχή κάτι λίγα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια Ευάκι μου!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να σου περιγράψω την χαρά μου!!!!!!!!!! Με το καλό κουκλίτσα μου και να προσέχεις!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι.....όλα θα τα κάνεις απλά θα είσαι πιο προσεκτική και δεν θα σηκώνεις βάρη!!!!! Και το Αναστασάκι θα το παίρνεις αγκαλίτσα φυσικά αλλά με προσοχή και όπως είπαμε....καθιστή, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες!!!! Τώρα θα έχεις να σκέφτεσαι και το δεύτερο παιδάκι σου που έρχεται!!!!!! Όλα καλά θα πάνε ψυχή μου!!!!! ;)

Φιλάκιααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!

Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΟΧΙ ΒΑΡΗ.ΦΙΛΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρεσυ συγχαρητηρια!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

ολα να πανε τελεια κ να εχεις μια υπεροχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

εγω πηγαινα στο σχολειο κανονικα μεχρι μεσα ιουνιου που σταματησαμε. τωρα θα παρω αδεια, ετσι κ αλλιως η κανονικη μου ξεκιναει απο μεσα οκτωβρη, δε θα τραβιεμαι για ενα μηνα

συγχαρητηρια κ παλι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...