Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Κοριτσακια επειδη θηλαζω μου πε η παιδιατρος οτι αμα συνεχισω να θηλαζω οχι πριν τον εκτο μηνα κ της εδειξα το βιβλιο που αγορασα το οποιο εχει κρεμες, πλανο εισαγωγης στερεων ειτε θηλαζεις ειτε οχι και συνταγες για ολη την προσχολικη ηλικια, τελειες τις τρωω κι εγω. Προσοχη επειδη δεν ειναι ελληνικο μπορει να εχει κ κανα δυο συνταγες μες στην υπερβολη κρες με βερυκοκο ε αυτο δεν το κανουμε. Κι εχει κ ψαρι γλωσσα πριν το χρονο καποιοι γιατροι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν παντα ρωτηστε το γιατρο σας!

Λοιπον ειναι... ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ, ANNABEL KARMEL.

Γιουλη μου η παιδιατρος οταν της ειπα οτι οσο ειμαι σπιτι θελω να τα φτιαχνω εγω ενθουσιαστηκε μου προτεινε κ σιμιγδαλοκρεμα που ειναι σα ρυζαλευρο και της ειπα επισης οτι βρηκα αριρα που γραφουν οτι ειδικα στα μωρα που θηλαζουν αλλα κ σε ολα κανει να χρησιμοποιεις κονιορτοποιημενα(σκονη στο μπλεντερ) δημητριακα οπως το βιολογικο κεχρι που ειναι απο τις πιο πλουσιες πηγες σιδηρου μου ειπε να το κανω απλα ενα ενα και θα το συζητησουμε τοτε γιατι ειναι νωρις το σαββατο θα γινει τριων η αννουλα!

Δαναη κι εμενα με αγχωνε αλλα καποις που ξερω κ θηλαζουν στερεα μεν αλλα το βυζι βυζι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσακι και νταντι!!!!

ΜΠΡΑΒΟ αντρια!!!!ειδες τι καλα που παιρνει βαρος η βικτωρια;;;;!!!ετσι να συνεχισετε και συντομα θα ζηταει μονη της το φαγακι της!!! ;) παντως, κοριτσια, κι εμεις εχουμε ζυγαρια και τη ζυγιζουμε καθε εβδομαδα να δουμε ποσο βαρος πηρε ( η παιδιατρος μας ειπε 200 γρ την εβδομαδα ) και ειναι πολυ ψυχοφθορο, θελω να το σταματησω!!!!οταν θα ξαναπαμε να μας δει, δηλ μολις γινουμε 3 μηνων θα της πω να τη ζυγιζουμε μια φορα το μηνα και τελος!!!!! :x

ειρηνη μ'αρεσει το προσκλητηριο!!!αλλωστε ειμαι και φαν του πιτερ παν!!!

αφρο, πες μας τον τιτλο του βιβλιου, κι εγω θα το χρειαστω!!!!καλα, ανυπομονω να ξεκινησω την κρεμα και να δω τη μουρη της!!! :lol::lol: γωγω πρεπει να ηταν τελεια εμπειρια εεεε;;!!!

δαναη μου κι εγω αισθανομαι υπεροχα οταν θηλαζει, αλλα θελω οσο γινεται, να αποθηλασω ηπια απο τον 6ο μηνα, ετσι ωστε μεχρι τον 8ο να εχουμε σταματησει....δεν θελω να ειναι αρκετα μεγαλη και να δυσκολευεται!!!

αναστασια μου, εμεις πηραμε τα παντα, σελτεδακια , σεντονακια, καλοκαιρινες καουβερτουλες, πετσετες,φορμακια αμανικα, με μανικακι και με μακρυ μανινι,ζακετουλες, καλτσουλες, καπελακι, καλα φορεματακια και παντελονακια και τα χρειαστηκαμε ολα, γιατι ο καιρος ειχε διακυμανσεις και απο τους 35 εφτασε τους 25 καποια στιγμη!!!οποτε σου προτεινω να παρεις ενα απ'ολα, μη τυχον και χρειαστει!!!

ερωτηση για οποια ειναι ασφαλισμενη στον οπαδ: θελω να παρω το 1ο εμβολιο του παιδιου τον σεπτεμβριο, ακουσατε τιποτα για εμπαργκο των φαρμακειων απο σεπτεμβριο;;;;;αν το παρω απο επαρχεια, θα θελει ψυγειο η μπορω να το μεταφερω μεχρι την αθηνα;;;;;

οι εκδοσεις ειναι δρεπανιά.

Αφροδιτη εχει ακουστει για εμπαργκο αλλα ο συλλογος δε μας εχει ενημερωσει ουτε εχει γινει συνελευση αρα δεν ειναι κατι επισημο οποταν θα δειξει...

οι εκδοσεις ειναι δρεπανιά.

Αφροδιτη εχει ακουστει για εμπαργκο αλλα ο συλλογος δε μας εχει ενημερωσει ουτε εχει γινει συνελευση αρα δεν ειναι κατι επισημο οποταν θα δειξει...

εχετε φαρμακειο αφρο;;;;αν ακουσεις τιποτε πες μου, σε παρακαλω, να δω τι θα κανω....

Καλημέρα κοριτσάκια κ daddy! Έγραφα τόση ώρα κ σβήστηκε! :twisted: Πάμε πάλι απο την αρχή!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη συμπαράσταση..σας νιώθω πολύ δικούς μου ανθρώπους κ ήδη με κάνατε να νιώθω καλύτέρα!Σας αγαπώ πολύ πολύ!! Απο εβδομάδα θα πάω στον ογκολόγο που είχε η μαμά μου για μια 2η γνώμη μπάς κ γλιτώσω τη παρακέντηση που φοβάμαι τόοοοσο..θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε!

Αντρια μου χαίρομαι πολύ για την ανάπτυξη σας!Επιμονή κ υπομονή κ η Βικτωριούλα θα κάνει κάτο μπουτάρες για τσίμπημα νααααα!!! :D Για το ζύγισμα που λές μου ακούγεται υπερβολικό πρίν κ μετά απο κάθε γεύμα :!: Μια φορά την ημέρα για τη περίπτωση σας ok μέχρι να συνέλθει η μικρούλα αλλα όχι για πάντα!Ξέρω οτι γύρω στα 25-30γρ ημερισίως-175-200/εβδομάδα αλλα ούτε αυτό είναι στάνταρ.Μπορεί καποια στιγμή να πάρει περισσότερα κ άλλη λιγότερα!Εμένα πχ. σε 10 μέρες πήρε 150 αλλα θεωρώ οτι είναι καλά εφόσον δεν διαμαρτύρται για περισσότερο ζυζί!έχω ηλεκτρονική ζυγαριά αλλα όποτε το θυμηθώ τον ζυγίζω,δεν καίγομαι.

Αφρο μου δε πειράζει που ήπιε χαμομηλάκι,εμάς ο παιδίατρος μας επιτρέπει μια φορά τη μέρα 100μλ για να ξεδιψάει (λέει) τώρα με τη ζέστη,εξάλλου δεν αντικαθιστά το γάλα μας.Βέβαια δεν του δίνω γιατί δε πιστεύω οτι διψάει,μόνο σε κανα κολικό θα το πιεί αλλα στα καπάκια θα τον βάλω στο στήθος γιατί πείνάει!

Αφροδιτάκι πότε επιστρέφεται με το καλό;; Για το εμβόλιο καλύτερα ρώτησε τον φαρμακοποιό σου,άν το έχει στο ψυγείο πιθανολογώ πως θα πρέπει να το μεταφέρεις σε ψυγειάκι.

Γεωργιάννα μου έρχεσαι μόνο για μια εβδομάδα; Η βάπτιση την άλλη Κυριακή δεν είναι αν θυμάμαι καλά;

Σαμαρ μου ετοιμάζεστε κ εσείς "σιγά σιγά";Ο Αρούλης κοσμογυρισμένος απο τη κούνια ακόμα!! :D Δώστου ένα φιλάκι απο εμενα!

Αναστασία σε 3 μερούλες φεύγετε;;Αχ πόσο σας ζηλεύω!!Καλα να περάσετε!!Όσο για τα πράγματα που θα χρειαστείς καλύτερα πάρε 1-2 κομμάτια απο όλα κ πλένεις εκεί άν δεν σου φτάνουν!Έτσι τη πάτησα κ εγώ στη Τήνο.Πήρα ένα κάρο πράγματα του μικρού νομίζοντας οτι είναι απαραίτητα κ ούτε τα μισά δεν χρησιμοποίησα!

Γωγουλίνι :) πώς είσαι; Το Χριστινάκι ζωήρεψε αρκετά απ'ότι διαβάζω!Θυμάμαι που μας έλεγες πρίν καιρό πόσο ήσυχη ήταν!Αχ μεγαλώνουν κ αλλάζουν τα σκατούλια!

Ειρηνάκι τέλειο το προσκλητήριο!Μ'αρέσει πολύ αυτή η τίνκερμπελ αν το λέω σωστα.. το κειμενάκι τι γράφει; Πότε θα τη κάνετε τελικά;

Συμπεθερούλα καλά είσαι;καλα ε,η νυφη μου τα σπάει!! :D Γκομενάρα με τα τζινάκια της!!Κοκέτα κ μεσα στο σπίτι την έχεις! Με το κρύωμα όλα καλά τώρα;

Δανάη μου να σε ρωτήσω κάτι γιατί ή εγώ στραβώθηκα ή εσύ μας κάνεις πλάκα!!χαχα Καλέ τί να χάσεις ακριβώς;;Κορμάρα σε βλέπω στη φωτό μη σε ματιάσω!!

Για το θηλασμό που λές..μια απο τα ίδια..απο τώρα σκέφτομαι τον απογαλακτισμό στον 8ο-9ο άντε το πολύ στο χρόνο κ στεναχωριέμαι..είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ο θηλασμός!

Γιουλάκι τί κάνεις; προχωράς καλά με τη δίαιτα!Θα σε δούμε φέτες στην επόμενη συνάντηση όπως πάς!Ο μπομπιράκος μου φαίνεται οτι φέρνει του μπαμπά έτσι απο μακρυά που τον βλέπω;;

Daddy τί κάνετε;;διαβαζα πριν το μηνυμα που έγραψες,τί γλυκός πατερούλης που είσαι!Σε χαίρομαι πολυ!Τα φιλιά μου σε όλες!Με συγχωρείτε άν ξέχασα καμία αλλα δε τα θυμάμαι όλα!

Ξέχασα να σας γράψω για τα καμώματα μας! Τις τελευταίες μέρες λέει κ "μμ..ΜΠΑ!",καλά το μάμ..αααά!! :x το έχει κάνει καραμέλα συνέχεια το λέει η καρδούλα μου!Δεν έχει σημασία που δεν ξέρει τι σημαίναι αρκεί που το φωνάζει! Επίσης όταν είναι ανάσκελα πατάει στα γόνατα,σηκώνει ψηλά τη μεσούλα του κ πάει παραπάνω! Ή το αλλα κάνει στα ψέμματα οτι βήχει κ μετά γελάει! :lol: Έχει πολύ πλάκα κ λιώνωωωωω η μάνααααα!! :x :X

Δεν ξερω ποσο θα θηλασω... ξερω ομως οτι θα θηλασω οσο μου ειναι ευχαριστο. Αν μου ειναι ως τους 8 μηνες ως τοτε ως τα δυο χρονια ως τοτε κ θεωρω λαθος μια γυναικα που θελει να θηλασει να σταματησει επειδη φοβαται οτι ειναι λαθος αναμεσα στα 2 και στα 4 κ αυτο δεν ειναι στανταρ τα παιδια θηλαζουν λιγο κ σσιγα σιγα κοβοντας τα λιγοτερο σημαντικα γι αυτα γευματα κ αντικαθιστωντας τα με αλλα ερεθισματα η δραστηριοτητες αποθηλαζεις φυσικα και ξερω και παιδακια που τα ιδια στους 14 μηνες μονα τους αποθηλασαν. Διαβαστε αυτο http://thilasmos.wordpress.com/2010/12/ ... /#more-448

Και εχω κ στοκ αρχειων στα αγγλικα και στα γαλλικα αλλα παρεθεσα αυτο στα ελληνικα

Ελενα τιποτα δε θα ειναι στο στηθος δρασστηριος ο μικρος και πανεξυπνος μπραβο!

Afro, ευχαριστούμε για το άρθρο!Εγώ σκοπεύω- αν ολα πάνε καλά με την άδειά μου-να τη θηλάσω μέχρι να γίνει ενος έτους ούτως ώστε οταν επιστρέψω στη δουλειά να έχει απογαλακτιστεί και μαζί της κ εγώ χιχιχι

Elenakos σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μου έχουν μείνει ομως 7 κιλάκια περίπου από την εγκυμοσύνη.ας χάσω τα 5 κ θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!στην επομενη θα ξέρω και θα πάρω λιγοτερα-λέμε τώρα....χχιχιχ :lol:

Να σας πω, σήμερα έχω βαρεθεί, σιδερώνω απο το πρωι με διαλείμματα για να θηλάσω, η μικρή είναι λίγο ανήσυχη -τωρα κοιμάται ευτυχώς-. Δεν πήγαμε για καφέ τελικά γιατί ο άνδρας μου άργησε να γυρίσει από μια δουλειά που είχε. Σκεφτόμουν λοιπόν ότι έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η ρουτίνα, κάθε μέρα τα ίδια πράγματα.Τάισμα, άλλαγμα, κούνημα, και ξανά από την αρχή!δεν θέλω να είμαι αχάριστη, η Μυρτώ είναι πολύ ευχάριστο κ χαμογελαστό μωράκι κ μας αρέσει να παίζουμε κ να κάνουμε χαδάκια και ζουζουνιές.Απλά μάλλον έχω κουραστεί από το μεσα και την επανάληψη!Είμαι μόνη μου??Οι υπόλοιπες-ιδιαίτερα όσες έχετε και 2ο - τι λέτε?!?!

Afro μου σ'ευχαριστούμε! Πολύ καλό το site κ το άρθρο! Δίκιο έχεις,όσο αισθανόμαστε καλά θα θηλάζουμε.Η θεία μου μέχρι 3,5 χρονών θήλαζε τον ξάδερφο μου(30 ετων σήμερα κ έχει αρρωστήσει μετρημένες φορές ως τώρα!) παράλληλα ήταν έγκυος κ όταν γέννησε θήλαζε κ την ξαδέρφη μου ταυτόχρονα!

Αραγε είναι μύθος αυτό που λένε οτι δεν κάνει να θηλάζεις άν είσαι έγκυος; Μόνο γιάυτό το λόγο θα αποθήλαζα νωρίτερα. Είχα διαβάσει για μια κοπέλα απο το φόρουμ(lovie λέγεται) που το θήλαζε στην εγκυμοσύνη κ γέννησε μια χαρά το 2ο στις 40 εβδομάδες!Επίσης άσχετο αλλα το 1ο το γέννησε με καισαρική κ το 2ο με φυσιολογικό!Τέλειο ε;

Δανάη μου δεν είσαι η μόνη..κ εγώ κάθε μέρα τα ίδια κ τα ίδια τα έχω βαρεθεί!Ρουτίνα γμτ.. Ειδικά άμα δν έχεις κοντά έναν άνθρωπο να μιλήσεις,να πιείς ένα καφεδάκι,να πάς για ψώνια κτλ είναι τρέλα! Δεν έχεις παρέα εκεί κοντά να πάς καμια βολτίτσα να ξεσκάσεις;

Η AFRODITH εκανε tandem δηλαδη παραλληλο θηλασμο κ κανει ακομα δηλαδη! ξερω οτι αντεδεικνυται μονο οταν υπαρχει ιστορικο αιμορραγιων και συσπασεων αλλα καλυτερα ξερει η ιδια

εδω ειμαι ,ο μεγαλος ακομα θηλαζει 2 φορες την μερα .

στο θεμα το εξπρες του βυζονυχτιου ημαστε 3 που θηλαζαμε κατα την γεννα και ακομα και τωρα εμεινε εγκυος και μια ακομα ενω θηλαζει ....

οχι δεν χαλαει το γαλα οταν εισαι εγκυος απλα καποια στιγμη στον 5-6 μηνα γινετε πρωτογαλο και επανερχεται αφου γεννησεις σε γαλα .

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΑΦΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ...Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΟ ΜΟΥ...3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ.....ΗΡΕΜΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ!!!

ΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΜΑ!!!ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ...ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΥΓΡΑ...ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ...ΠΗΡΑ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟ ΕΠΑΝΤΟΡΕΛ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΠ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΤΟ ΚΟΜΦΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΙΣΕΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΤΟ ΑΠΛΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 6ο ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΕΠΑΘΕ ΟΙΣΟΦΑΓΗΤΙΔΑ...Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ!!ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ???ΑΧ!!ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ!!!Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΜΠΙΞΕ ΓΟΦΟ.....ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ????ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

Μωρέ βγαίνω βόλτες με παρέα και με τον άνδρα μου κ με φίλες με μωρά συνομήλικα από το ΠΙΚΠΑ αλλά η ρουτίνα ρουτίνα.Με τέτοια ζέστη κ ήλιο ούτε όρεξη να πάω στη θάλασσα δεν έχω. Η μάνα μου πώς τα κατάφερε με 4 παιδιά?!?!?!?ρουτίνα χ 4!!!!

Γεια σας!! Σας γραφω γρηγορα γτ θα ερθει ο ανδρας μου και δεν θα τελειωσω.

Γιουλη δεν ειναι πολυ αργα στον 8ο μηνα να ξεκινησετε φαγητο; ο μικρος θα αρχιζει να πειναει και δεν θα του κανει το γαλα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ δηλ. κανει να θηλασουμε ενω ειμαστε εγκυος; τι καλα γτ δεν ηθελα τωρα να μεινω επειδη δεν θελω να σταματησω το γαλα απο το μωρο μου.

Ελενα ερχομαι για μια εβδομ. και μετα ξαναφευγω για το νησι. Η βαπτιση ειναι το αλλο Σαββατο στο Περιστερι. Τι εκανες με το σπιτι;

Ειρηνη δεν προλαβα να δω το προσκλητηριο αλλα θα το δω σιγουρα μολις γυρισω με την ησυχια μου.

Δαναη και εμενα 7 κιλα μου εμειναν, θα τα χασουμε καποια στιγμη.

Ανδρια και εγω εχω ζυγαρια αλλα τον ζυγιζω μια φορα την εβδομ. και συνηθως επαιρνε 200-300γρ τον τελευταιο καιρο.

εχθες το βραδυ σας ειχα γραψει και αλλα δεν δημοσιευτηκε. Ειμασταν βολτα για φαγητο και εβλεπε τον αγωνα απο το διπλανο μαγαζι.

Ο μικρος ειναι καλα αλλα εαν νυσταζει κλαιει για αγκαλια μεχρι να αποκοιμηθει.

Φιλακια

γιουλακι ειναι καλο γαλα το φριζολακι, το επαντορεν ειναι ενα σιροπι που δινεται για δυο λογους ειτε παλινδρομηση ειτε γαστρεντεριτιδα ειτε εμετοι οποτε για εμετους το ειπε... Μπορει να ετυχε ο εμετος για μενα καλα γαλατα ειναι το φριζολακ και αρκετα αλλα και αναμεσα τους το ναν για ευασιθητα μωρα αλλα το καθε μωρο εχει αλλες προτιμησεις αυτο εχω δει στο φαρμακειο...

Σε καταλαβαινω πολυ δυσκολο να εχεις την εννοια του και να μη μιλαας και συχνα στο τηλ :(

Γιουλη περαστικα στο μωρακι. Ευχομαι να γινει συντομα καλα. Γωγω τι κανεις; η Χριστινα μια χαρα με την κρεμα. Αφρο ολα καλα; δεν θα πατε πουθενα ετσι να ξεσκασετε;

Kalispera!!

Ti mou kanete?

Gewrgianna se euxaristw gia tis plirofories gia to zigisma eipa na tin zigizw mia fora tin imera, tin zigisa to prwi molis 3ipnise k pali avrio to prwi panw katw tin idia wra gia na vgalw simperasma euxomai na einai kali i zigaria k oxi na deixnei oti k oti :)..8a 3ana pame gia zigisma tin Triti..Makari na mpikame se mia seira na xalarwsw k egw ligo..Eipa na piestoume ligo autes tis meres gia na valei perissotero varos apo to kanoniko gia na kali4oume k ta spasmena euxomai na ta kataferoume giati kourastika sinexeia stin priza..

Giouli mou perastika sto giokaro sou!!!!

γεωριαννα καλα θα κανεισ να μην μεινεις τωρα εγκυος

α) το σωμα μας θελει ενα χρονο να ξεπερασει το σοκ της εγκυμοσυνης -γεννας και να μπορει να δωσει ξανα οτι χρειαζετε σε επομενη εγκυμοσυνη

β) το γαλα μιωνετε σε καποιες περιπτωσεις και μπορει να γινει πρωτογαλο πιο νωρις και ενα μωρο πιο κατω του ετους εχει μεγαλες αναγκες σε γαλα μαμας απο οτι ενα νυπιο 1,5 ετων οπως ηταν το δικο μου .

σου εχει ερθει η περιοδος ? εμενα οχι ακομα και δεν την περιμενω ...στον Μ μου ηρθε στους 13 με 14 μηνες

Καλησπέρα κορίτσια! Μπαίνω στα γρήγορα για να σας πω τα νέα μας απ'τον παιδίατρο, γιατί η μπέμπα άρχισε ήδη το κλάμμα.... ούτε να φάω δεν έχω προλάβει..

Κάναμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου :? λέτε να άρχισε από τώρα η γκρίνια :?:

Είμαστε 6400γρ και 68 εκ! Δηλαδή βάλαμε 900γρ και 4 εκ σε ένα μήνα!!!

γιωργιαννα μου ολα καλα εμεις θα παμε το σεπτεμβρη διακοπες μυτιληνη απο εκει εχει καταγωγη ο καλος μου... εχει μια εβδομαδα αδεια , τις αλλες δυο τις πηρε οταν γεννησα κ αλλη μια αρχες αυγουστου που πηγαμε στο σπιτι των δικων στο πορτο ραφτη... τι κανει ο διονυσακος; θεριευει; ποσα κιλακια ειναι ο παιδαρος σου; ο αλεξανδρακος; ευχαριστηθηκες τη μαμα σου;

καλα αναστασια θεα η μπουμπου! ποσο ειχε γεννηθει;

Η μαμα μου ερχετε σε μια εβδομαδα ακριβως. Ο διονυσης ολο βολτες θελει! Απο βαρος θα σας πω την Δευτερα που θα παω σπιτι, αλλα εχει βαρυνει. Αφηστε που ολα την ωρα θελει να ειναι ορθιος. Αναστασια χαιρομαι που θα εχω ψιλη νυφη! Αφροδιτη ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εαν τυχαινε το σκεφτομουνα, περιοδος δεν εχω ουτε εγω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...