Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Αντρια, γιατί να απογαλακτίσεις?μπορείς να βγάζεις πριν πας στη δουλειά κ όταν επιστρέφεις?ποσες ώρες θα δουλεύεις?από ό,τι ξέρω η παραγωγή γάλακτος προσαρμόζεται στη ζήτηση.εγώ θα σου έλεγα-αν θέλεις κ έχεις αντοχές, γιατί ξέρω ότι ταλαιπωρηθηκες πολύ με το θήλαστρο- να προσπαθήσεις να βγάζεις όσο μπορείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

8a doulevw full time 8wro diladi, san simera stis 5 wres egina toumpano k den mporousa na ta aggi3w evgala 190ml k akomi den teleiwsa (vgazw twra gala)..8elw poli na tis dinw apo to diko mou alla mou eipe k i paidiatros mporei na niw8w e3a4eis k na exw zalades k an einai na vgazw ligo me to xeri stin douleia an den niw8w kala..Eimai se megales ske4eis me to ti 8a kanw :(

Δαναη μου χαίρομαι που πήγε καλά το πιπί της κ δεν χρειαζεται να μεταβειτε σε αλλες ενέργειες :D

Ετσι αισθανθηκα -δεν σας το ειπα!!!-οταν μου είπε ο γιατρος οτι το ματακι της ανοιξε απο τους δακρυκους πορους κ θα κανω μονο για αλλες 2 εβδομάδες μαλάξεις τυπικά.

Πολύ χάρηκα!!!

Ελενάκο κ μένα έτσι κοιμάται ,μην τα ματιασουμε δλδ...το βράδυ 22.00 με 7.00 περιπου,το πρωί γυρω στις 11 για καμιά ωρίτσα κ με΄τα μαζί στις 3.00 εως τις 19.οο καμιά φορά αλλά την ξυπνάω λιγο νωρίτερα.

Αντριά μακάρι να μπορουσα να σε βοηθήσω λογικά θα βάζεις στην κατάψυξη το γάλα...εννοεις οταν δουλευεις κ μαζευεται???Στο διαλλειμα να αδειάζεις???

Ωραίο το κειμενάκι κορίτσια,εμενα αυτα τα χιουμοριστικα κρυα κειμενακια αλλου τυπου δεν μου αρεσουν καθολου...εγω το εγραψα μονη μου...θα σας το βαλω καποια στιγμή.

Στεισυ να τα εκατοστησει σαν τα ψηλα βουνα η συνονοματη μου....

Α!Εχω κ εγω κουνια τραμπολινο αλλα θα την βαλω απο τον 6ο μηνα κ μετα.

Προς το παρον μου δωσαν μια κουνια relax με ρυθμιζομενα επιπεδα κ μουσικουλα...καλη ειναι καποιες φορες καθεται αλλα οχι για παρα πολυ...

Γεωργιάννα φιλια στους κουκλους σου,μπηκες σε προγραμμα κανονικα ε?

Σαμαρ τι γίνεται με εσενα,ηρεμησαν τα πραγματα?Φιλια στον Αρουλη!

Τελικα της πηρα το βιβλο που λεγαμε της φιλης μου κ τρελαθηκε απο την χαρα της!!!

Βασικα είχε κ κεφαλαιο με την προετοιμασια της εγκυμοσυνης ,την ωορρηξια κτλ...ευχομαι να ειναι το γουρι της!

Και γω εχω ξεκινησει να στελνω βιογραφικα για part-time.

Φιλάκια τα λεμε μετα :D

γεια σας ,πολλα τα νεα ,καταιγισμος....

ευτυχως ευχαριστα ,εμεις ειμαστε καλα...η μικρη σχολειο ο μπεμπης ευτυχως ολα καλα.μπρουμυτα συνεχεια κι εμεις,αλλα ολα καλα ,μετραω μερες για την αδεια....μου λειπει ο φρατζολας μου....Ελενα θα παρω 9 μηνες απο πρωτη Οκτώβρη ,μεχρι τελος ,θα παω οταν θα ειναι 16 μηνων αυτα ειναι τα καλα της δουλειας μας γιατι απο μισθο μας αποδεκατησαν :oops::oops::oops: αφου ρε φιλε τελικα δεν τα φαγαμε μαζι γιατι πρεπει να τα πληρωσουμε εμεις;;;;;;;;;;εμεις πολυ ρηλαξ, εχουμε ενα με δονησεις και παιχνιδακια και του αρεσει πολυ.

Σημερα σχολασα πηρα τη μικρη απο το σχολειο και τον μπεμπη και πηγαμε για μπανιο,οχι ο μικρος ,εμεις,εμας δεν μας αφησε ο γιατρος πριν τον 6,ισως το καλυτερο ,ολου του καλοκαιριου,δροσερη και ηρεμη και εξω να καιγεται το συμπαν.....

να ειστε ολοι καλα.....καλο απογευμα :P:P:P

Δαναη μου χαίρομαι που πήγε καλά το πιπί της κ δεν χρειαζεται να μεταβειτε σε αλλες ενέργειες :D

Ετσι αισθανθηκα -δεν σας το ειπα!!!-οταν μου είπε ο γιατρος οτι το ματακι της ανοιξε απο τους δακρυκους πορους κ θα κανω μονο για αλλες 2 εβδομάδες μαλάξεις τυπικά.

Πολύ χάρηκα!!!

Ελενάκο κ μένα έτσι κοιμάται ,μην τα ματιασουμε δλδ...το βράδυ 22.00 με 7.00 περιπου,το πρωί γυρω στις 11 για καμιά ωρίτσα κ με΄τα μαζί στις 3.00 εως τις 19.οο καμιά φορά αλλά την ξυπνάω λιγο νωρίτερα.

Αντριά μακάρι να μπορουσα να σε βοηθήσω λογικά θα βάζεις στην κατάψυξη το γάλα...εννοεις οταν δουλευεις κ μαζευεται???Στο διαλλειμα να αδειάζεις???

Ωραίο το κειμενάκι κορίτσια,εμενα αυτα τα χιουμοριστικα κρυα κειμενακια αλλου τυπου δεν μου αρεσουν καθολου...εγω το εγραψα μονη μου...θα σας το βαλω καποια στιγμή.

Στεισυ να τα εκατοστησει σαν τα ψηλα βουνα η συνονοματη μου....

Α!Εχω κ εγω κουνια τραμπολινο αλλα θα την βαλω απο τον 6ο μηνα κ μετα.

Προς το παρον μου δωσαν μια κουνια relax με ρυθμιζομενα επιπεδα κ μουσικουλα...καλη ειναι καποιες φορες καθεται αλλα οχι για παρα πολυ...

Γεωργιάννα φιλια στους κουκλους σου,μπηκες σε προγραμμα κανονικα ε?

Σαμαρ τι γίνεται με εσενα,ηρεμησαν τα πραγματα?Φιλια στον Αρουλη!

Τελικα της πηρα το βιβλο που λεγαμε της φιλης μου κ τρελαθηκε απο την χαρα της!!!

Βασικα είχε κ κεφαλαιο με την προετοιμασια της εγκυμοσυνης ,την ωορρηξια κτλ...ευχομαι να ειναι το γουρι της!

Και γω εχω ξεκινησει να στελνω βιογραφικα για part-time.

Φιλάκια τα λεμε μετα :D

Gwgw mou nai auto ennow 8a gemizei to sti8os, 8a gemizw kouvarakia, 8a ponw frixta, den 8a mporw na to aggizw k 8a trexei...Axxx!!! An piasw tin douleia sto dimotiko 8a exw ena 20lepto dialleimma ti 8a prolavw na kanw? Na faw? na piw kati tis? na iremisw? i na vgalw gala? Oi alles 2 douleies einai se nipiagwgeio pou 8a prepei na eimai sinexws se egrigorsi me ta paidakia sto podi 8a trwme..Agxw8ika poli..Piga na kalesw mia 8eia mou k mou eipe pws talaipwri8ike apisteuta na apogalaktisei..Edese to sti8os tis me ifasma me oinopneuma gia liges meres toso sfixta pou den mporouse na parei anapnoi k den eprepei na vgalei stagona gia na anakoufistei gia na kataferei na ko4ei to gala..Ponouse frixta :oops::o ...Axxx ti me perimenei?

Axxx βρε Αντριά μου,πόσο δίκιο έχεις...αυτά ειναι τα αρνητικά της εργαζόμενης μητέρας.

Πληρώνουμε την αδιαφορία του κράτους ως προς τις μητέρες,επρεπε τουλάχιστον μέχρι κάποιο διαστημα να μας δινουν επιδομα...

Στην πραγματικότητα τώρα,ειναι πολυ λεπτο ζητημα νομιζω μονο ενας ειδικος μπορει να σε βοηθήσει,να σου προτέινει λυσεις....αυτο τώρα που εδενε το στηθος της η μητέρα μου φαίνετε λιγο καπως,πρεπει να υπάρχει κατι ποιο εξελιγμενο.

Καλη επιτυχια σου ευχομαι.

Παω γτ φωναζει ΑΜΑΝ

αντρια, εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με κάποια σύμβουλο θηλασμού ή μαία.συμφνωνώ με τη Γωγώ αυτό που έκανε η θεια σου μου φαίνεται λίγο απαρχαιωμένη σαν μέθοδος για σήμερα...Γιατί να υποστείς όλη αυτή τη διαδικασία.Σίγουρα θα υπάρχει κάτι άλλο.αυριο αν προλάβω θα κοιτάξω το βιβλίο της Πατσούρου τι λέει για τον απογαλακτισμό κ θα σου γράψω.

καληνύχτα σε όλες-όλους!!!η μπουμπού μόλις κοιμήθηκε

Ανδρια μου μια λυση θα σου προτεινω και εγω, βεβαια συμφωνω με την Δαναη να μιλησεις με μια συμβουλο θηλασμου. Σε 2 μηνες θα δινω γαλα στο παιδι πρωι βραδυ απο κει που του δινω συνεχεια, λοιπον ξεκινα και σιγα σιγα ελλατωσε υα γευματα που της δινεις απο το στηθος σου και ετσι θα ελλατωθει και η ροη. Θα πονας λιγο στην αρχη αλλα δεν θα εχεις ζαλαδες, και θα γινει ο απογαλακτισμος σιγα σιγα. Μη βγαζεις γαλα για να μην υπαρχει ζητηση.

Αχ σ'ενα μηνα θα πρεπει και εγω να ελλατωσω τα γευματα και ξερω οτι τις 2 πρωτες μερες θα υποφερω!!!!!!!

Γωγω μου πολυ χαιρομαι για το ματακι της!! Αντε να ανοιξει και το δικο μας ματακι.

Δαναη κουκλα η κορουλα σου! Ενα χαμογελο παντα στο προσωπακι της ευχομαι να εχει μια ζωη!!!

Κοριτσια αυριο ειναι μια δυσκολη μερα για μενα. Το απογευμα θα πρεπει να αποχερετησω την μαμα μου, γτ την Παρασκευη φευγει παλι και δεν θα παω στο αεροδρομειο(δεν προλαβαινω με το σχολειο). Στεναχωριεμαι πολυ γτ δεν την ειδα και πολυ. Αχ αυτη η ζωη ποσο αδικη ειναι καμια φορα!!

καλημερα...

ξυπνησε με ορεξη το τσιριχτρονι μου,με ξεκουφανε...γωγω μηπως σου περισευει καμμια οτωασπιδα??? :lol: η βαφτιση μας ειναι σε δυο μηνες περιπου,δεν κλεισαμε ημερομηνια ακομη παντως ο νεος χρονος θα μας βρει με ονομα,πηγα ειδα προσκλητηρια εχθες βρηκα ενα πολυ παραμυθενιο 1.50 ευρω,ειναι πολυ μακρυ κ τραβιετε προς τα εξω εχει μια νεραιδουλα κ καστρα απο εξω στις αποχρωσεις του μοβ αναλογως με το ποσα ατομα θα εχουμε θα αποφασισουμε αν τελικα θα παρουμε αυτο αν κ το θελω πολυ,τις μπομπο θα τις φτιαξω μονη μου σε αποχρωσεις φουξ λαχανι με μια νεραιδουλα επανω...κ για καλαθια πηγα πηρα απο τον μαναβι ξυλινα καφασια που θα τα βαψουμε ασπρα θα τα στολισω με τουλι κ θα βαλω μεσα τις μπομπονιερες...χαιρομε πολυ!!!!

το νινι μου εχθες σταθηκε δυο φορες στα τεσσερα :lol::lol: τον χειμωνα θα οργωσει ολο το σπιτι!!!!

Καλημέρα!! Αντριά μου υπομονή με τον απογαλακτισμό,σιγά σιγά όπως σου λένε τα κορίτσια.Μείωνε 1-2 γεύματα τη μέρα κ μέχρι να σε ειδοποιήσουν στη δουλειά θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.Γιατί δε κρατάς 2 θηλασμούς τη μέρα,πρωί-βράδυ; Πάντως άν σου πούν για χάπια μη τα πάρεις!Είναι φούλ ορμόνες που μόνο για καλό δεν είναι! υ.γ:πολύ ωραίο το προσκλητήριο!!

Γεωργιάννα μου φαντάζομαι πώς νιώθεις.. :( Κρίμα που δε μπορεί να μείνει περισσότερο η μανούλα σου να την χαρείς!Τα ωραία κρατάνε για λίγο δυστυχώς.. Υπομονή μέχρι να ξαναέρθει!Το σκέφτεται για νωρίτερα απο το καλοκαίρι;;Είναι πολύ μακρυά ρε γμτ για να πηγαίνατε εσείς τουλάχιστον. Τα γεύματα γιατί πρέπει να τα ελλατώσεις σε ένα μήνα;θα γυρίσεις στη δουλειά απο τώρα;;Πέρασε κιόλας ο καιρός;

Γωγούλα μου μπράβο που πήγαν όλα καλά με τα ματάκια της Χριστινούλας!!!Πάει κ αυτό!! Με το φαγητό πώς πάτε;;Τρώει ευχάριστα;

Δανάη μου υπέροχη η Μυρτώ!!!Είναι πολύ φάτσα!!!Να τη χαίρεσαι! Πάντως απο μαλλάκι δεν έχετε χάσει ούτε τριχα μου φαίνεται! Ο δικός μου είχε αρκετό κ τώρα είναι σχεδόν καραφλάκι!χαχα Πάντως; ωραία τα αγοράκια αλλα κ τα κοριτσάκια είναι..άλλο πράγμα βρε παιδί μου!Τόση τσαχπινιά κ νάζι!Το αποφάσισα..το 2ο θέλω να είναι γερό πάνω απ΄όλα αλλα κορίτσι! :lol::lol:

Αναστασάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ για χθές!!!Να είναι γερή πάντα κ ευτυχισμένη!!! Άντε να γυρίσεις κ εσύ όταν έρθει η ώρα να τα πούμε κ απο κοντά! Φιλάκια!

Γλυκερία γλυκιά :D υπομονή ένα μήνα ακόμα κ θα τον ξαναχορτάσεις τον μπουλούκο σου!!! Αυτά είναι τα κακά της εργαζόμενης μάνας!

Τώρα που είπα για δουλειά άρχισα να ψάχνω για part time γιατί δε μας βλέπω να τα βγάζουμε πέρα!Οι μισθοί μειώνονται κ τα χρέη αυξάνονται!

Γεωργιάννα;;;;;τί έχει το μενού σήμερα;;;;;;;;

Oι υπόλοιπες πού είστε;;Δάφνη,Άφρο,Αφροδίτη,Σούλα,Ειρήνη,joanaki,Χοανίτα;

Οι Ηλιοδώρα κ Σαμάνθα μπάς κ γύρισαν απο τα χωριά τους;Στο fb μπας κ μιλήσατε;

Συμπεθερούλα εδώ είσαι;;; την καλημέρα μου στη γυριστρούλα σου!!! Αχ άμα στάθηκε απο τώρα στα 4 προβλέπω σε κανα μήνα να ανοίγει την πόρτα κ να φεύγει μόνη της!! Αχ πάει θα τη χάσουμε τη νύφη!!! :lol::lol: Πολύ προχωρημένη μας βγήκε!! :D:D

Ωραία ακούγεται η ιδέα με τα καφάσια κ οικονομικό!Στη βάπτιση του ξαδερφού μου σε τέτοια είχαν τις μπομπονιέρες αλλα τα είχαν πάρει έτοιμα. Επίσης η μπομπονιέρα ωραία ακούγεται,βάλε μας φωτό όταν τις τελειώσεις! Τραπέζι θα κάνετε;Τελικά Ελεάνα ή Έλενα σαν τη πεθερούλα της;;;;;;;;χαχαχα Καταιγισμός ερωτήσεων,τί μ'έπιασε! :roll:

Καλημέρα!!

Happy, μπράβο στη μικρή για το επίτευγμά της!άντε σύντομα και μπουσούλημα!!!Αχ, τι έχουμε να τραβήξουμε!εμείς χθες στήσαμε το πάρκο και βάλαμε το γυμναστήριο μέσα κ ήταν πολύ χαρούμενη.τα νέα επιτεύγματα για τα οποία η Μυρτώ είναι πολύ περήφανη κ περιμένει κ την επιβράβευσή μας είναι ότι σηκώνει το κεφάλι κ τα πόδια σε στάση ψαλιδάκι και κάνει κοιλιακούς!!!κ μένει σ'αυτή τη στάση κάποια δευτερόλεπτα!έχει πολλή πλάκα :lol: Το άλλο που έκανε χθες πρώτη φορά είναι ότι κάνει το στόμα της πρρρρ σαν να φτύνει κ γελάει!!!το παιδί μου έχει τρόπους!!! :lol:

Ελενάκος,η Μυρτώ γεννήθηκε με πολύ περισσότερα μαλλάκια κ τώρα της πέφτουν συνέχεια, όπου ξαπλώνει αφήνει τρίχες, μετά γυρνάει μπρούμυτα κ της τρώει κ στη συνέχεια τις βλέπω στα κακά της.Ανακύκλωση :lol:

Αυτές τις μέρες έχουμε μια ανησυχία για τα εργασιακά μας,το υπουργείο υγείας αποφάσισε περικοπή 50% στη χρηματοδότηση του ΚΕΘΕΑ, την οποία πήρε πίσω προφορικά ο Λοβέρδος.Ο Κώστας προς το παρόν έχει πολύ λίγες ώρες μαθημάτων στο φροντιστήριο κ ιδιαίτερα.να δούμε μπορεί μεσα στον επόμεν μήνα να αυξηθούν.

Γειά σας καλά μου κοριτσάκια!!!!!!!!

τι κάνετε?

εμείς πήγαμε διακοπές τον Αύγουστο και περάσαμε πάρα πολύ ωραία και έχουμε επιστρέψει εδώ και αρκετές ημέρες και από τότε εγώ δουλεύω ασταμάτητα..είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ και δουλεύω ακόμη και χωρίς βοήθεια με το μωρό από την μαμά μου, για 5-6 ώρες την ημέρα μόνο, αλλά και πάλι καλά λέω!!!

έχω αρκετή δουλίτσα, μελετούλες, επιβλέψεις (είμαι μηχανικός :D:D ) και τις τελευταίες ημέρες επέστρεψα και στα ακαδημαικά μου καθήκοντα, δηλαδή στα συνέδρια και στα άρθρα!! Νοιώθω πολύ ωραία που μπορώ να δουλέψω ξανά!!! Τις περισσότερες ώρες δουλεύω από το σπίτι και το ζουζούνι είναι αρκετά βολικό και κοιμάται και όταν χρειάζομαι να βγω για ραντεβού ή κανένα meeting κλπ, έρχεται ο άντρας μου και την κρατάει!! Χθες ήμουν και σε μια δεξίωση συνεδρίου και ένοιωσα υπέροχα που μπορεσα να κάνω κάτι που έκανα πριν μείνω έγκυος!!!!

Ήδη κανονίζω τα επομενα επαγγελματικά ταξίδια στην Ευρώπη!! Εννοείται ότι θα πάρω και την μικρη μαζί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

κατά τα άλλα η μπουμπου μεγαλώνει και είναι τώρα 5μιση μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης γελάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!! Είναι το μωρό που όταν πεινάει ή θέλει αγκαλιά ή έχει ξυπνήσει ή δεν θέλει να κοιμηθεί: ΓΕΛΑΕΙ δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα!! είμαστε πολυ τυχεροι! Στο μέρος που ήμασταν διακοπές την δείχναν οι περαστικοί και λέγαν μεταξύ τους: αχ αυτό είναι το μωρό που γελάει συνέχεια! :D:D:D κάποιοι άλλοι λέγαν: είναι αληθινό? σαν κούκλα μου φαίνεται :lol::lol::lol::lol:

ααα και μάλλον αποφασίσαμε και το/τα ονόματα της: Εμμανουέλα- Ανδρομάχη και θα την φωνάζουμε Έμμα ο μπαμπάς της & Εμμανουέλα εγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας φιλώ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι καλό Φθινόπωρο σε όλες και σύντομα (???) πάλι με μωράκια στην κοιλίτσα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Άντε το 2012 να έχουμε πάλι νέες αφίξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δανάη μακάρι να αυξηθούν οι ώρες των μαθημάτων του άντρα σου κ εσύ να μην έχεις άλλη μείωση!Στο τέλος θα δουλεύετε τζάμπα όπως πάνε τα πράγματα..

Την ίδια στάση κάνει κ ο δικός μου(ψαλιδάκι) όταν χαίρεται!Ή όταν είναι αγκαλιά κουνάει το ένα πόδι όπως τα άλογα απο τη χαρά του!Επίσης κ εμένα είναι πολύ τζέντλεμαν..βγάζει χλεμπίτσα κ κρέμεται..κ τη ξαναρουφάει μέσα! :lol::lol: Μες την αηδία ο γλυκό μου χιχιχι

Σαμανθάκι μου μας έλειψες βρε κορίτσι!!!!!!!!!! Καλό φθινόπωρο κ καλές δουλειές όπως τώρα!!!!

Να σε διαβάζουμε όποτε βρίσκεις χρόνο με τόση δουλειά που έχεις!! Μπράβο σου!!

Πού πήγατε διακοπές;; Θέλω να δώ φωτό τη μικρή σου!!!Θα έχει γίνει τεράστια απο την τελευταία φορά που την είδα! Θα σου στείλω το μάιλ μου γιατί fb δεν έχω πια.

Πολύ όμορφο το Εμμανουέλα!! Με όλο το θάρρος το προτιμώ απο το Ανδρομάχη..μου ακούγεται κάπως "σκληρό" για μαια γλύκα σαν τη κορη σου!! :D

Πότε σκέφτεστε για βάπτιση;

Φιλενάδα σε βρίσκω πολύ ψημένη για 2ο μπεμπέ ή μου φαίνεται... :?::?: Λέω μην είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι πολύ πολύ άμεσα να κάνω τη κόρη!! Άντε με το καλό εύχομαι να ανοίξουμε μαζί το επόμενο τόπικ με τος νέες αφίξεις!!! :lol::lol:

Με το καλό εύχομαι.....

Αχ κορίτσια και εσείς μου λείψατε!!

Ελενάκι ένα έχω να πω: ΤΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???????????????????????ΠΩ ΠΩ!! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!! ποιος έχει τόσο όμορφα μάτια στην οικογένεια?

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα ονόματα!! Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμαστε και εμείς! Παρότι ήθελα να δώσω το όνομα της πολυαγαπημένης μου μανούλας :D:D:D , μας φαινόταν κάπως...σκληρό! Έτσι θα το δώσουμε σαν 2ο και αν ποτέ θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως ψευδώνυμο...να πες ότι θέλει να μπει σε κάποιο φόρουμ βρε παιδί μου χαχα! :lol::lol:

Καλά θέλω πάρα πολύ 2ο παιδάκι αλλά σύμφωνα με τον ...οικογενειακό - επαγγελματικό και ....οικονομικό προγραμματισμό μας πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

αλήθεια ο γιατρός σου είπε ότι μπορείς να κάνεις σύντομα 2ο? Εγώ τον τελευταίο μήνα νοιώθω πολύ καλά σωματικά και πιστεύω ότι έχω ξεπεράσει τις επιπτώσεις της καισαρικής!

άντε σύντομα και με την ΚΟΡΗ ή και τον 2ο γιο! (να είναι 3η η κόρη για να την προσέχουν τα μεγάλα αδέρφια χαχα)

Σκεφτόμαστε να την βαπτίσουμε με το νέο έτος...κάπου την Άνοιξη κοντά στα 1α γενέθλιά της!

Θα σου στείλω φωτογραφίες!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxxx

Kalimera!!

Egrafa egrafa k xa8ika pali :twisted:

Elenaki mou simfwnw k egw an einai na meiwsw siga siga ta geumata gia na meiw8ei k i paragwgi mou.. Twra pou 8elw na to meiwsw trexei san nero :))

Pigame k pirame tis mpomponieres mas..Agorasa k apo ena katastima gia eidi gamou k vaftisis kouti aspro k mou to 4eotostolisane mou valane mesa touli fou3ia k de3ia k aristera sta xeria mou ekanan fiogko me touli fou3ia k laxani k pira to kouti stin kiria pou mas ekane tis mpomponieres mas k mou tis evale mesa omorfa omorfa..Einai wraio alla k lito..Meta pigame plirwsame to reuma mas k tis agorasa k to trampolino alla apo oti eda mallon den efarmozete stin kasa tis portas mas :(..I kasa me to toixo einai ena den exei keno gia na kremastei :(..Sas vazw photo :D

post-5713-13873937693344_thumb.jpg

post-5713-13873937693733_thumb.jpg

post-5713-13873937694097_thumb.jpg

post-5713-13873937694446_thumb.jpg

Elenaki to trampolino mas itan 42 evro telika..Den einai opws tis photo pou sas evala proxtes me tin tigri den to eixe to mothercare wstin Kipro..Den eixe oudetero xrwma mipws k to 2o er8ei agoraki eixe mono roz-fou3ia k mple-kitrino..Agorasa to roz-fou3ia!!!!

καλημερα σας, πως ειστε?

αντρια μου πολυ ομορφα ολα! :):) σημερα θα σας βαλω και τα δικα μας προσκλητηρια.

το σ/κ γυριζα και καλεσα τους περισσοτερους .εχουν μεινει ακομη 5, 6 ατομα και τελειωσαμε . 16 Οκτ 2011 με το καλο θα γινει η βαπτιση παιδια ! ειστε ολες καλεσμενες στην χαρα μας !!! :):)

ευχτυχως ο αγγελος μας εγινε καλα που ηταν αρρωστουλης ! ευτυχως ! χθες παιξαμε καλα και γελασαμε εγινε ολοκληρο αντρακι ! 29/9 γινομαστε επισημα 5 μηνων!!!! και ξεκιναμε κρεμουλλες!!! αχ τι καλα !!!! μεγαλωνουμεεεεε!!! σημερα θα παμε να τον πιασουμε η ωρα 1 το μεσημερι τι ομορφα θα τον χαρουμε καλα γιατ χθες ηταν στον σταθμο μεχρι της 6 το απογευμα . τι να κανουμε θα αντεξουμε .εσεις πως ειστε ? βλεπω προετοιμασιες για βαπτισεις ε? πολυ ομορφα με το καλο να βαπτισουμα τα μικρουλια μας!!!!! να τα εχειο Θεος καλα και να μας τα προστατευει!!!

Γεια σας!!

Καλως στην Σαμανθα μας! Αντε να σε βλεπουμε πιο συχνα εδω μεσα! Ποτε ξεκινατε κρεμουλες;

Ελενα δεν παω για δουλεια, τον Φλεβαρη αμα ειναι δεν ξερω ακομη!

Απλα θα ξεκινησουμε φρουτα και μετα φαγητο και απο τις 22.10 θα τρωει γαλα πρωι- βραδυ μου ειπε ο γιατρος. Αρα και εσυ θα μειωσεις σε λιγο καιρο τα γευματα γαλακτος.

σε λιγο η συνεχεια

Yioupi!!!! mou evale to trampolino o mpampas mou stin para8iroporta pou vgeneis stin veranta :D den mpainei mesa sto spiti stis kases twn portwn, prostoparwn fisika giati pianoun ta xeria tou mpampa mou k kati 8a mou kanonisei na mou to valei k mesa giati ton xeimwna 8a einai krio na tin vazoume stin para8iroporta!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...