Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Αφρο καλα να περασετε! Ελπιζω να ηρεμησει η μικρη.

Ανδρια μια χαρα η μικρη! Αφηστε το παιδι στην ησυχια του θα σου παχεινει μετα!!

Ελενα μου αρεσει "καραμουζα"!!! Καλο κουραγιο σου ευχομαι! Αντε περιμενω να ερθεις κοντα να σε δω πιο συχνα! Ευτυχως ο δικος μου δεν εκανε πυρετο απο τοεμβολιο ενω με ειχε προειδοποιησει ο γιατρος. Πατως μια χαρα ειναι και ψηλος! Τελικα μαλλον ομαδα μπασκετ μεικτη θα φτιαξουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eπανήλθα αλλα λείπετε όλες..καλά κάνετε,καλό καιρό έχει για καροτσάδα.Ήρθε η μαμά μου να μείνει μαζί μου γιατι ο Χάρης έχει γήπεδο κ θα έρθει κατα τις 00.Λέμε να πάμε καμια βόλτα στο Φλοίσβο.

Άφρο ελπίζω να ηρεμήσει η Αννούλα κ εσύ να περνάς τέλεια!!Τα φιλιά μου κ στις δυό σας!

Γεωργιάννα μου καραμούζα δε λέει τίποτα,μια σταλιά σκατούλια απορώ πώς βγάζουν τόση φωνή..

Ο Διονυσάκος δε χαμπαριάζει απο εμβόλια κ πυρετούς,είναι δυναμίτης!! Ο Χάρης τον αποκάλεσε έτσι όταν τον είδε στη βάπτιση σας,ξετρελάθηκε με τις μαγουλήθρες του τις ζουμερές!! :D:D

Όσο για ομάδα μπάσκετ σίγουρα φτιάχνουμε με τα μωρά μας εδω μέσα,κορίτσια κ αγόρια ψηλολελέκια όλα! :lol::lol:

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε!

Δε σας ξεχνάω, απλά έχω πολλά πραγματάκια να κάνω εδώ! Ελπίζω να είστε όλες καλά, το ίδιο και τα ζουζουνάκια σας!

Κοιτάω και για προσκλητήρια-μπομπονιέρες εδώ γιατί είναι πιο οικονομικά! Με τόσα που μας έχουν κόψει έχω απογοητευτεί :( Μ'αρέσει που σκεφτόμουν και τραπέζι........

Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ!

Γεια σας φατσούλες μου!

Μόλις γυρίσαμε από την Ακράτα, όπου περάσαμε πολύ πολύ ωραία, ο Αρούλης ήταν αρκετά ήρεμος, έκανε και τρία μπάνια ακόμη και τώρα είναι ικανοποιημένος στην αγκαλιά μου. Αυτό το παιδί θέλει εξοχή και διακοπές!! Για να δούμε από αύριο τι θα γίνει...

Είμαι λίγο πτώμα, πάω να διαβάσω λίγο τα νέα σας και θα την πέσω νωρίς.

Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Kalwsorises Daphne mou!!!! :D

K egw 8elw na koimi8w nwris giati nista3a poli k ponw afantasta tin mesi mou, nomizw 8a kopei sta dio alla i kori mou exei alla sxedia..Tin exw 3aplwmeni sto kanape k koitazei girw girw :))

Πρώτη μέρα επιστροφής προς το παρόν πάει καλά, ούτε ένα λεπτό γκρίνιας... Παίξαμε πολύ στο γυμναστήριο και σ' ένα τρομερό τραμπολίνο, που κρεμάσαμε για πρώτη φορά σήμερα στην πόρτα, έφαγε και τώρα έπεσε ξερός και κοιμάται!

Καλημέρα κοριτσούδες μου και αγόρι! Που έχετε εξαφανιστεί?

Kαλημέρα!! Καλέ πού είστε όλες τέτοια ώρα;; ο μικρός κοιμήθηκε το βράδυ κανονικά στις 10-7 κ ξανά 7:10-11! Ευτυχώς επανήλθε στο πρόγραμμά του.

Δάφνη μου καλώς ήρθατε πάλι! :D Ελπίζω να συνηθίσει τη κλεισούρα της Αθήνας ο Αρούλης κ να ηρεμήσετε! Περιμένουμε νέα!

Αναστασία πού καιρός για τραπέζια.. :( Μακάρι να βρείς φθηνές κ ωραίες μπομπονιέρες κ προσκλητήρια. Η Γεωργίτσα πώς είναι; Της αρέσει εκεί; Για επιστροφή πότε λέτε;

Έλενα μπράβο ύπνους ο μικρός σου! Εμένα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τέτοια ωράρια!

Άντρια αυτό ακριβώς έχουμε κι εμείς!!!!!! Το είχε κάνει δώρο η μητέρα μου στον ανηψιό μου και τώρα που εκείνος μεγάλωσε το πήραμε εμείς. Είναι τέλειο! Ο Άρης το διασκέδασε αρκετά, βέβαια τον κουνούσα εγώ για να καταλάβει σιγά σιγά πως μπορεί να βάζει δύναμη στα ποδαράκια του και να χοροπηδάει μόνος του.

Mπράβο Δάφνη μου χαίρομαι που είστε ήρεμοι! Απο δουλειά πώς πάς; Τα βολεύεις;

Καλά ε,το τραμπολίνο όλα τα λεφτά!Δεν είχα ιδέα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο!σίγουρα θα του αρέσει πολύ του Αρούλη! Αφού επιτρέπεται απο τόσο μικρούλια το θέλουμε κ εμείς!! Ποσο κοστίζει περίπου κ που μπορώ να το βρώ;;

Για τον ύπνο που λές,σχεδόν απο 20 ημερών κοιμάται συνεχόμανα κ τώρα ευτυχώς που επανήλθε στο ωράριο του γιατί τις τελευταίες μέρες ξυπνούσε 2-3 φορές το βράδυ κ ήμουν κομμάτια! Σας παραδέχομαι για το κουράγιο σας εσάς που ξυπνάτε συχνά κ κοιμάστε λιγότερο.. Τώρα κοιμήθηκε πάλι,είναι ο μεσημεριανός ύπνος που κρατάει απο 2,5-4ώρες στη καλύτερη περίπτωση! ;)

Σ'ευχαριστώ Αντριούλα μου!!Καλά το έχει,περίμενα πάνω απο 100 να σου πώ την αλήθεια!

Με τί άλλο ασχολείστε για να περνάνε ευχάριστα τα μικρά σας;;

Tin vazw katw me mia kouverta k pezei alla gia poli ligo mas dwsane k ena gimnastirio tou mavrou xamou alla eipa na min tis agorasw allo giati den tin eida na polisigkineite me tin fasei na 3aplwnei katw k na pezei..Tin vazoume sto relax tis vazoume k mousiki k kanei i mama mou ton karagkiozi, tis xorevei, tis tragouda :))..Oti skeftoume kanoume :D

Vasika i mikri 8elei kapoio sinexws dipla tis den mporei an meinei moni tis oute ena lepto klaiei me ligmous k otan pas konta stamata..8elei na vlepei kosmo, na tis milas, na akouei sizitiseis p.x den mporei na dei ligi tv moni tis :(

καλησπέρα!!

Δάφνη, καλώς ήρθατε!χθες πήγαμε στην παιδίατρο κ ευτυχώς κατάφερε να της ανοίξει το πιπάκι, η μικρή ούτε που το κατάλαβε.ουφφφφ!πρέπει κάθε 2η μερα να της κάνω μασάζ με κρέμα κ να της το ανοίγω για να μην ξανακλείσει.

κατά τα άλλα στριφογυρνάει συνέχεια κ μέσα στον ύπνο της.χθες της έβγαλα την μπάντα όπως μου είπε η παιδίατρος, με αποτέλεσμα να γυρνάει μπρούμυτα στον ύπνο της κ να κρεμάει εξω από τα κάγκελα τα πόδια της,κ να γκρινιάζει.από τις 3 μέχρι τις 6.30 σηκωνόμουν κάθε ώρα κ την ξαναγύριζα.οπότε σήμερα θα της ξαναβάλω την μπάντα.

πάω να την πέσω τώρα που κοιμάται!φιλιάααα

Γεια σας!!!

Ωραιο ειναι το τραμπουλινο αλλα διαβασα οτι ειναι μεχρι 12κιλα! Τι να το κανω για 2μηνες;;;; Αμαν και αυτοι δεν τα κανουν για πιομεγαλα μωρα!

Ελενα μην πολυ λες τις ωρες που κοιματε ο μικρος γτ ζηλευουμε και θα ερθουμε να το αντικαταστησουμε!!! χα χα

Ο δικος μου ξυπνησε εχθες 21 - 1.30, κατα τις 3.30 ηθελε να παιξουμε, αλλα κοιμηθηκε γρηγορα με το κουνιμα στο λικνο, μετα 5 για φαι και 7 που ξυπναμε για να παμε στο σχολειο. Οατν ακουσε το ξυπνητηρι εσκασε ενα χαμογελο!!

Πηγαμε και γραψαμε εχθες τον Αλεξανδρο στο κολυμβητηριο. Ειναι ανοιχτο και ο ανδρας μου δεν θελει επειδη θα κρυωνει ο Διονυσης μεχρι να τελειωνει. Χωρις θυσιες δεν γινετε τπτ! Ετσι μεγαλωνουν 2 παιδια! Απο τον Οκτωβρη καθε μερα 5-6 θα λειπω απο το σπιτι!!

Δαναη τι ειναι η μπαντα;

Δαφνη καλως μας ηρθες! Εχει ακομη καλο καιρο αρα μπορει ακομη να την κοπανησεις το ΣΚ. :lol::lol:

Παω να ξαπλωσω και εγω λιγο τωρα που κοιματε ο δυναμιτης μου!!!!

Άντρια, πάντως η μικρή σου μοιάζει πολύ! Τον έπιασες στον ύπνο τον άντρα σου :lol::lol:

Δανάη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το πιπί σας! Κι εγώ όταν από τη μία πλευρά έβγαλα την πάντα, πέρναγε το ποδαράκι της ανάμεσα από τα κάγκελα του λίκνου οπότε θα την βάλω κανονικά όταν γυρίσω. Αν χωράει φυσικά! (στο λίκνο)

Έλενα, μια χαρά περνάει η Γεωργία εδώ με τόσες αγκαλιές! Να δω στην Αθήνα τι θα κάνω.. 21 με 22 του μήνα γυρίζουμε! Φιλιά στον παίδαρο!

Σήμερα γινόμαστε 4 μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασία χρόνια της πολλά!!!γερή κ τυχερή!να την δείτε όπως επιθυμεί εκείνη!

γεωργιάννα,η μπάντα είναι το ορθογώνιο σαν μαξιλάρι που δένεις κατά μήκος του κάγκελου του κρεβατιού.Καλή αρχή στο κολυμβητήριο!

Άντρια, δεν το πιστεύω! Το ίδιο στιχάκι θα βάλω κι εγώ στο προσκλητήριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta megala pneumata sinantiountai =))

Άντρια, πάντως η μικρή σου μοιάζει πολύ! Τον έπιασες στον ύπνο τον άντρα σου :lol::lol:

Hehe mou to lene polloi alla 8a protimousa na emoiaze tou andra mou :D

επιτέλους σήμερα μετά από 4,5 μήνες κατάφερα κ πήγα κομμωτήριο για να ανανεώσω τις ανταύγιες μου!έλειψα 3 ώρες κ μου έλειψε το ζουζούνι μου!

Danai mou k egw 8a tis kanw tin erxomeni evdomada apo ton maio pou tis eixa kanei..Simera piga gia isiwma sta mallia k sintirisi sta nixia giati tin Paraskevi exw tin 1i mou sinenteu3i..

8elw tin voi8eia sas epeidi 4axnw epeigon gia amesa douleia 8elw siga siga na kanw apogalaktismo 8a mou peite me xilia zoria i8eles na to au3iseis k twra na to meiwseis? k 8a exete dikaio alla den exw alli epilogi ta oikonomika mas einai asta na pane k 8eloume extra eisodima epeigwntos..Exei apo tis 12:30-1:00 to mesimeri na antlisw k to sti8os mou gemise kouvaria eidika sto ena sti8os ena terastio kouvari pou den mporw kan na aggi3w to sti8os mou..An vrw douleia k den 8a mporw na kanw sixna antliseis gia na iremw k gemisw kouvaria ti ginete? Apelpistika :(..Voi8iste me plssssssssss

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και οι μαίες που πηγαίνω με το χέρι ελέγχουν τη διαστολή.. καλώς ή κακώς όλοι με το χέρι θα στην ελέγχουν.. δε το ελέγχουν με υπέρηχο.. 😥
    • Κορίτσια μου τι κάνετε; Καλό μήνα! Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάτε προσπάθεια αυτόν τον μήνα!  Εγώ είμαι σε κατάσταση σοκ. Στον τρίτο υπέρηχο... ξαφνικά εμφανίστηκε και άλλος σάκος. Δε το έχω πιστέψει ακόμα. Φοβάμαι!  @Antonia2 εσένα σκέφτηκα χθες... Είστε καλά; 
    • Ναι ναι!! Επαγγελματικά πράγματα!! Όχι αστεία!! 😂😂 Μας έχουν ενημερώσει για το κάθε τι και ποια είναι τα δικαιώματα μας κτλ κτλ.. Δεν ξέρω σου λέω αν έχει να κάνει με το ότι είναι κέντρο με ανεξάρτητες μαίες.. πάντως τις έχω αγαπήσει! Κάθε τι που λέμε εστιάζει στο mammy empowerment ουσιαστικά.. σίγουρα μου έχουν δώσει άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση ακόμα και για το φυσικό τοκετό χωρίς επισκληριδιο που λέγαμε και φοβόμουν.. η εμπειρία δε ξέρω πως θα είναι... Αλλά τουλάχιστον δε φοβάμαι πλέον!  Καλημέρα!  Εμείς καταλήξαμε σε ένα κέντρο με ανεξάρτητες μαίες που ήταν ότι πιο κοντά σε εμάς τουλάχιστον.. είμαι τρομερά ευχαριστημένη! Δεν είναι σεμινάρια ακριβώς.. έχει διάφορες δραστηριότητες για εγκύους (πχ prenatal/postnatal γιόγκα, ψυχόδραμα, συναντήσεις μαμάδων, Hypnoberthing, μασάζ για μωράκια/ για εγκύους κτλ.. έχουν μέχρι και καρδιοτοκογραφο!!) αλλά για οικονομικούς κυρίως λόγους επιλέξαμε μόνο τα μαθήματα τοκετού/θηλασμού/ύπνου/ασφαλείας του μωρού κτλ, προετοιμασία γονεϊκότητας το λέει και πηγαίνουμε μαζί με τον άντρα μου όπου δείχνουν και σε αυτόν πως μπορεί να βοηθήσει και να συμμετέχει πριν και μετά το τοκετό με το μωρό κτλ.. το μόνο σεμινάριο από αυτά που κάνουν και έχω δηλώσει συμμετοχή να πάμε είναι των πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά με πιστοποίηση παρακαλώ! Καρπα σε παιδιά δηλαδή κτλ.. περιμένω πότε θα γίνει μόνο.. οι συγκεκριμένες μαίες αναλαμβάνουν από τοκετό στο σπίτι μέχρι φυσικά υποστήριξη στο μαιευτήριο αλλά και μετά με το θηλασμό.. είναι πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού και το κυριότερο, ανεξάρτητες! Δηλαδή δεν συμμερίζονται τα όποια συμφέροντα των γιατρών αλλά θα στηρίξουν τη μαμά σε όποια της επιθυμία! Εννοείτε ότι θα τις έχω δίπλα μου στο τοκετό! Τα μοναδικά χρήματα που ξέρω σίγουρα ότι αξίζει να δώσω για το τοκετό έως τώρα..!  Είχε ανεβάσει η @Xrisa95 κάποια στιγμή ένα link στην ομάδα Φεβρουαρίου και βρήκα το κέντρο μέσα από εκεί..δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ψάξω μήπως το βρω πάλι.. με τέτοια κέντρα ανά περιοχή.. αν σε ενδιαφέρει για υπόλοιπο ανατολικής Αττικής σου προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο που πάω..!  Ααα! Δε θα τα πήγαινα καλά με τον άντρα μου αν δεν ήθελε ζωάκια..!! 😂😂 Όχι ευτυχώς παρόλο που γκρινιάζει ώρες ώρες γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και με τη δουλειά είναι πολύ κουρασμένος, θα με βοηθήσει και σε φιλοξενιες αδέσποτων με καθάρισμα/τάισμα κτλ και θα μου φέρει ότι χτυπημένο άρρωστο κτλ βρεί να το βοηθήσουμε.. και φυσικά δε θα υπήρχαμε χωρίς τα ζωάκια μας..!  Αγαπάμε τοξότες!! 😍😍😍 Τοξότη κόρη και γιό Ιχθύ θα ήθελα ιδανικά!! 😍😍😂😂😂😂
    • Μακάρι, μακάρι!!! Αλλά να έρθει κ να μείνει. Κ την προηγούμενη φο΄ρά Φεβρουάριος ήταν κ από τότε δεν τον αντέχω σαν μήνα, μου θυμίζει άσχημα πράγματα Ήταν σοκ γενικά. Αφού δεν χρειάστηκε είστε τυχεροί μια χαρά   Εμείς έχουμε θέματα κ οι 2 οπότε έχουμε κάνει ένα κάρο εξετάσεις Τα πρώτα ούρα έχουν πιο πολύ συγκέντρωση Κάνε κ αύριο με τα πρώτα πρωινά κ εύχομαι να είσαι 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...