Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Καλημερα!

Ανδρια καλη επιτυχια! ποιος θα προσεχει την μικρη;

Γιωργο πηγες το μικρο αρρωστο στο παιδικο; εχει και αλλα παιδια στο τμημα; περαστικα σας αλλα ετσι θα ειναι απο δω και περα.

Δαναη χαιρομαι που ειναι ολα καλα.

Εμεις πηγαμε σχολειο, πηραμε και τα βιβλια και μετα πηγαμε για ψωνια για τα τετραδια. Καινουργια δασκαλα φετος για να δουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ,ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑς ΤΗς ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΙΑΣΜΟ ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ....Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗς ΙΩΣΗς....ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΧΑΡΕς ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΑΣ,ΟΛΕς ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!! :):):)

I mama mou 8a tin krataei Gewrgianna mou..Makari na mporousa na meinw egw sto spiti alla o andras mou egine kommatia paei stin full time douleia tou to prwi pou sxolaei 4 k meta kanei dikes tous douleies k exei meres pou 8a mpei sto spiti 8 to vradi polles fores doulevei k savvata, meta diskolias ta vgazoume pera oikonomika k ton lipame poli..Toulaxisto me ton mis8o mou na plirwnw tin dosi tou daneiou tou spitiou k ta alla e3oda na ta afisw se ekeinon na anasanei k ekeinos o kaimenos ligo..

Ανδρια μου παλι καλα που εχεις την μαμα σου να στην κραταει. Μακαρι να σε παρουν.

Εγω δεν ξερω ακομη τι θα κανουμε, εαν θα γυρισω στην δουλεια.

γεια σας μανουλες και νταντι!!!δεν μπορω να μπαινω οποτε θελω αυτην την εβδομαδα γιατι εχει δουλεια ο αντρας μου και χρειαζεται τον υπολογιστη!!!

ελενακι καλοριζικο το σπιτι και με το καλο η μετακομιση!!!γεωργιαννα και γλυκερια καλη χρονια για τα παιδακια σας, και καλη προοδο!!!αντρια, μακαρι να σε παρουν στην καλυτερη δουλεια και πολυ γρηγορα!!!δαναη χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τη μυρτω!!!ετσι, ολο ευχαριστα να ακουμε!!! γιωργο, περαστικα στον χρυσοβαλαντη σου!!!!ελπιζω να σας περασει γρηγορα... :( σουλακι με το καλο η κουμπαρια, ποτε λετε για τη βαπτιση;;;

εμεις εειχαμε παιδιατρο σημερα!!!6.040 και 64 εκ υψος!!!μια χαρα ειμαστε, καναμε και το πρωτο μας εμβολιο και μεχρι τωρα ειμαστε καλα, ελπιζω να μην μας βγει τιποτε το βραδυ....μας ειπε να δουμε και εναν πλαστικο χειρουργο στο μητερα γιατι η αθηνουλα εχει εκ γενετης εναν σπιλο ( νομιζω ετσι λεγεται, σαν μια μεγαλη ελια ) και καλο ειναι να το δει για παν εδεχομενο....με ανησυχει λιγο, ελπιζω να μην ειναι τιποτε και χρειαστει καμια επεμβαση... :( μας ειπε επισης να τη βαζουμε πιο συχνα μπρουμυτα για να σηκωνει περισσοτερο το κεφαλακι της, αυτα θυμαμαι....

τωρα ειναι στο ριλαξ και κανει κοιλιακους!!!! :lol::lol::lol: τι καλο που ειναι το παιδακι μου!!

hello!!!emeis pigame apo tis 5.30 stis kounies k gurisame stis 8,30...ouf..efagan kai koimithikan oi antres!wra na ksekourastw ki egw..giati apo to prwi den exw stamatisei..

gewrgiana ki egw thelw na pisteuw pws tha einai kalutera fetos o xaris..exei euaisthisia sto anpneustiko kai amesws ton xtupwne ekei oi iwseis ki arxizei o voxas kai fusika o emetos...asta...kai nosileies sto paidwn poses fores..tespa..o mikroulis einai 6550 kai 66 pontous itane prin 1 evdomada..!kali arxi ston alexandrako sou...

giwrgo perastikoulia sto mikrouli sas!!!

xoanita min dineis simasia se kanena..arkei na niwtheis esu kala...siga siga tha epaneltheis min anusixeis!!!

sweety kali arxi k se sas!!!

andria kala apotelesmata euxomai me tis douleies...

afrodite mia xara i boubou!!!mpravo..ki etsi na sunexisei!!!

happy me to kalo i vaftisi sas!!!kai mas mallon xeimwna tha ginei...ti na kanoume..ta paidakia mas na nai kala...kai oi epoxes den exoun tosi simasia..

filakia se oles!!!!

Joanaki μια απο τα ιδια και εγω. Τωρα τελειωσα τις δουλειες. Τα παιδια κοιμηθηκαν απο τις 9. Λιγο να διαβασω το καινουργιο μου περιοδικο του Παρλιαρου φυσικα!! Οπως καταλαβαινετε αυτα αγοραζω οχι μοδα!!! Τι να κανω αυτο τον μηνα εχει υπεροχα κεικ!!

Αφροδιτη μια χαρα η μικρουλα! Και εγω εχω μια ελια εκ γενετης.

Εφτιαξα κρεπες για τον ανδρουλη μου και πατατες γιαχνη. Αυριο θα φτιαξω μπιφτεκια. Ετσι για να επιστρεψουμε στις παλιες μας συνηθιες. ΑΑΑΑ εχθες εφτιαξα κεικ χρωματιστο ροζ-πρασινο (με χρωματα ζαχαροπλαστικης).

Καλα που χαθηκατε σημερα;

gewrgiana mou i love parliaros!!!afou o antras mou me koroideuei sunexeia!exw kollima me ti zaxaroplastiki kai olo kati ftiaxnw..autos einai kai o logos pou xathika!ante ta paidia,ante oi mageirikes,ante ena keik ante mia volta ta paidia...kai den eixa kouragio na mpw..alla mou leipsate kai elpizw na min ksanaxathw...

Euxaristw koritsakia mou :)

Prospa8w edw k wra na sas dimosieusw to prosklitirio mas alla to arxeio den mou to fortwnei leei k den mporw na prospa8isw allo sorry alla eimai kommatia k avrio prepei na sikwstoume nwris na pame nosokomeio gia zigisma, emvolio, na paroume kati analiseis k na mas dei i paidiatros ..

Kalinixta sas!!!

xxxxxxxxx

kalimera!!!!

3ipnisa stis 6:15 gia na antlisw galataki, nti8ika, etoimastika, ir8a katw stin kouzina ekana ta frappe mas k twra 8a vgw panw na taisw tin mikri k na figoume gia nosokomeio :)

Prospa8isa k pali na sas valw to prosklitirio mas alla kati prepei na exei to mammy :(

Sas afinw giati den 8a prolavw..

kali sas mera k pali!!!!!!!!!

xxxxxxxxxxx

καλημερα!!!!!!!

κρυωσε ο καιρος σιγα σιγα θα κατεβαζουμε τα βαρια ρουχα απο τα παταρια κ δεν με χωραει κ τιποτα!! :lol::lol::lol: να δουμε τι θα κανουμε κ φετος με τα πετρελαια....

εχουμε προβλημα με δυο τρεις που δεν πληρωνουν κοινοχρηστα η τα καθυστερουν πολυ περισυ μειναμε αρκετες μερες με κρυο φετος ομως που εχουμε μωρο θα τους παρει κ θα τους σηκωσει!!!!

καλημερα κοριτσια και γιωργο!!! εμεις καναμε ενα 37,8 χτες το βραδυ απο το εμβολιο και ηταν η καημενη εξαντλημενη...επειδη το εκανε κατα τις 9 φοβηθηκα μηπως ανεβει κι αλλο τη νυχτα , ετσι εβαζα ξυπνητηρι καθε 1 ωρα για να βλεπω αν ειναι ζεστη...στις 3 της εβαλα και θερμομετρο και ειδα οτι ειχε 37,4 οποτε ηρεμησα λιγο γιατι αρχισε να κατεβαινει... :) το πρωι ειχε 37 !!!! βεβαια, αυτη ειναι η θερμοκρασια που δειχνει στον πωπω μας, νομιζω οτι πρεπει να αφαιρω 0,5 η κανω λαθος;;;;πειτε μου αν ξερετε!!!

μολις κοιμηθει θα την αφησω στο γιωργο να παω λαικη γιατι πεθυμησα ψαρακι!!!καλα, η γεωργιαννα δεν παιζεται στην κουζινα!!!δαναη, τζοανακι, αντρια καλημερα!!! καλη επιτυχια στο ζυγισμα σας!!!

καλημερα σουλακι!!!κρυωσε ο καιρος εεεε;;εδω εχει απλα δροσια και ειναι τελεια!!κριμα που εκανε η μπεμπα το εμβολιο και αποφευγουμε σημερα τα πολλα πολλα ...ισως το απογευμα να βγουμε λιγο με το καροτσι, τι λετε;;;;ασε, το πετρελαιο μεγαλη πληγη!!!

Καλημέρα!!!

Αφροδίτη μην ανυσηχείς,προχτές κάναμε κ εμεις το εμβόλιο κ το βραδάκι πηγαμε βόλτα στον Γέρακα,την παρακολουθούσα αλλα όλα μια χαρά...να πάτε βολτίτσα αλλα να έχεις κ το νου σου.

Σπάνια ανεβάζουν πυρετό ανω των 38.

Γεωργιάννα στους κουμπάρους δινεις φαγητό η γλυκό ακόμα καλύτερα κ για το σπίτι???

Πόσο τον αγαπάει η Χριστινά,εχτές πάλι την κουβέντα του είχε :lol::lol:

Κοριτσάκια μου τα υπόλοιπα τι κανετε?

Εγώ ξυπνησα στις 8,επλυνα κουζινα,τάισα την μικρή κ μετά σκουπισμα,σφουγγάρισμα,αλλαγή σεντονια ,ξεσκονισμα κτλ...τα γνωστά ξερετε.

Σήμερα λέω να μαγειρέψω κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο...

Πρέπει επίσης να πάω στα μαγαζια να πάρω ενα δωρο στην μελλουσα νονα της Χριστινας...εδω θέλω την γνώμη σας.........

Η κοπέλα προσπαθει να μέινει εγκυος με χαπια κ ενέσεις που προκαλούν ωορηξία,σημερα ξεκινησε...

Ελεγα να της πάρω το βιβλιο που μου είχε δανεισει η κουνιαδα μου σχετικα με την εγκυμοσυνη το "Τι να περιμένεις όταν είσαι εγκυος ".

Μήπως της έφερνε κ γούρι....μήπως όμως είναι νωρίς η την αγχωσει???

Πάντως πιστεύω θα πάνε όλα καλα κ ειναι ολα θεμα χρόνου να μεινει εγκυος.

Η να της πάρω κάτι άσχετο???Ενα φορεματακι πχ....????

Καλημερα!!

Joanaki και εγω εχω μια αδυναμια στον Παρλιαρο αλλα ο ανδρας μου τρελενετε να του φτιαχνω. Να μας λες τπτ καινουργιο που φτιαχνεις, δεν τρωω σοκολατα καθολου.

Τελικα αργησε ο ανδρας μου να γυρισει και ετσι εμειναν για σημερα οι κρεπες να φαει. Για μας οπως ειπα μπιφτεκια.

Δαναη μου γτ οχι! Ετοιμασε τα χαρτια για να υπογραψω, θα εχω και μια κορουλα μες στο σπιτι!!!!!!

Εγω πηγα για δουλειες εξω και λαικη και τωρα περιμενω να παω να παρω τον Αλεξανδρο απο το σχολειο. Το απογευμα θα παω να δω για κολυμβηση.

Γωγω μου οτι θελει το Χριστινακι μου! Να μου πει το αγαπημενο της....

Καλυτερα παρ'της κατι ασχετο. Θυμασαι τα βιβλια λιγο μας αγχωνανε, για να μην πω πολυ.

Γωγώ μου, εγώ δεν θα της έπαιρνα το βιβλίο, γιατί είναι λίγο σαν να προτρέχεις, ειδικά αν αντιμετωπίζει δυσκολία.Καλύτερα κάτι άσχετο

Pigame nosokomeio valame ta emvolia mas, zigistikame, pigame k mas eide k i paidiatros giati vgikane k ta apotelesmata apo ta oura k ta komprana mas alla eutixws ola kala..Valame 295gr se 1 evdomada twra eimaste 5520gr..Gia ton mina pou eimaste, eimaste kales? :)

Andria,χαιρομαι που ειναι καλά η μικρή!για το βάρος είναι λεπτούλα αλλά δεν μας πειράζει!τι είπε η παιδίατρος?η Μυρτώ 4 μηνών ηταν 6.175 κ μας ειχε πει οτι κανουν μια κοιλιά τα μωρά που θηλάζουν στον 3ο μήνα, είπε ότι θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερο,αλλά είναι πάνω από το μέσο όρο.

Γειά σας! Απο το πρωί προσπαθώ να γράψω κ όλο κλαίει.Κάναμε χθές εμβόλιο,έκανε πυρετο 38 κ είχαμε ολονυκτία.. Απο κιλά είναι 6800περίπου,πήρε 800γρ σε 1,5 μήνα αλλα δε πειράζει είναι φυσιολογικό.Απο ύψος σκίζουμε μας είπε ο παιδίατρος 69 πόντους!! :D Τό παίρνει σε μπόϊ τουλάχιστον. Κρέμες θα ξεκινήσουμε περίπου 1-2 εβδομάδες πρίν κλείσουμε τον 6ο,τότε θεωρεί καταλληλότερη περίοδο ο δικός μας γιατρός.Με παρότρυνε να συνεχίσω το θηλασμό όσο περισσότερο γίνεται όπως είχα σκοπό να κάνω.Χαίρομαι που είναι υπέρ του θηλασμού.Αυτά! Κατα τ'άλλα τρελή κούραση,πακετάρω,καθαρίζω τα πάντα όλα κ τελειωμό δεν έχω. :roll:

Δανάη,Αντρια χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα κοριτσάκια σας!

Αφροδιτάκι μην ανησυχείς για τον σπήλο.Έχει πολύς κόσμος!Σε ποιό σημείο τον έχει;Αν δεν φαίνεται γιατί να το αφαιρέσετε;

Γωγώ μπορείς να της πάρεις κάτι για τύχη,υπάρχουν κολιέ ή βραχιόλια.. Βιβλίο εγκυμοσύνης νομίζω θα την αγχώσει πολύ..

Αναστασία πώς περνάτε;

Σάμαρ ηρέμησε ο Αρούλης;

Γεωργιάννα θές να μας τρελάνεις με τα κέϊκ!Στείλε κανα κομμάτι απο εδώ!Το χρωματιστό τί γεύση είχε;

Γιώργο περαστικά στον μικρούλη!

Άφρο πού είστε;Η Αθηνούλα τί κάνει;

Ειρήνη μου εσείς όλα καλά; Ο μπαμπάς σου πώς είναι;

Χοανίτα μεγιά σου με χαρά σου τα κιλάκια!Παιδί γέννησες όχι γατί! ;) Εσύ να είσαι καλά κ άς τους άλλους να λένε..

Γλυκερία καλή σχολική χρονιά!Δε δικαιούσαι άλλη άδεια; Αλήθεια,Αθήνα θα ανέβεις καθόλου;

Σουλίτσα να τους ξεχ...ε γαι το πετρέλαιο!Αυτό έλειπε να το δαγκώσετε επειδή δε πληρώνουν οι άλλοι! Για τη βάπτιση πότε λέτε;

joanaki κ εσύ στη κουζίνα με τα κέϊκ;;βρε τί νοικοκυρές έχουμε!Με 2 παιδιά όλα τα προλαβαίνεις!Καλή αρχή κ στο Χαρούλη στον παιδικό!

Αχ άρχισε να κλαίει πάλι!δεν αντέχω.........

άν ξέχασα κάποια με συγχωρείτε αλλα ξεχνάω με τη καραμούζα που έχω δίπλα μου!Φιλάκια!

σας γραφω απο το κινητοειμαστε μυτιληνη...ειμαι ετσι κιετσι εχουμε τρελλη γκρινια σας διαβαζω η αννουλα σας στελνει φιλια..κι εμεις μπρουμυτα κοιμομαστε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...