Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα :D

Ελενάκο μεγιά το σπιτάκι,με το καλό να μετακομισετε!

Βρε κορίτσια 3 υποψηφιοι υπάρχουν...αλλα δεν θέλει κανέναν,είναι ολοι κοντοι :lol:

Γεωργιάννα τον δικο σου δεν θα τον προλαβαίνει στο μεγειρεμα,δεν συμφέρει...ασε που θα με παίρνει τηλ κ θα μου ζητάει βοήθεια :lol:

Είναι δυσκολη η κορη μου,τι νομιζετε???Σε αυτό τουλάχιστον μου έμοιασε σιγουρα :D

Στεισυ σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες,ωραια θα ήταν να ερχοσουν.

Τελικα μου εκανε μια τουρτα εκπληξη η μανα μου με τις αδερφες μου.

Εχτες το βράδυ την πηρα κ πηγαμε Γερακα,είχε μαζευτει η παρέα...κ γυρισαμε στις 2.30.

Γελαγε με όλους,κοιμήθηκε στις 22.00 κ μετα οταν την φεραμε σπιτι της ξανα εδωσα γαλα κ κοιμήθηκε.

Προσπαθω να καθαρίσω φασολάκια ....σας αφηνω ,με εχει τρελανει με τις φωνες της!!@

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!ουφφφφφ, σήμερα είναι μέρα καθαριότητας!μόλις τελείωσα με τα μπάνια κ ο κώστας κάνει σκούπισμα-σφουγγάρισμα.κατά τις 12 θα θηλάσω τη μικρή κ στη 1 είμαστε καλεσμένοι σε φίλους για φαγητό!χθες τους έφτιαξα ένα αποτυχημένο cheese cake, (έκανα ένα λάθος στη συνταγή :o )οπότε θα τους πάρω κάτι έτοιμο.να ρωτήσω κάτι,τα μωρά σας κοιμούνται μπρούμυτα?είναι ασφαλές?η μυρτώ γυρνάει στον ύπνο της κ την ακούω κ σηκώνομαι κ την βάζω πάλι ανάσκελα.μήπως δεν χρειάζεται?

ελενάκο, με το καλό το σπίτι!!!γιατί μετακομίζετε?δεν χωράτε???

υγ.χθες επιτέλους σεξάκι!!!μετά από 10 μέρες.. :lol: η αλήθεια είναι ότι κάθε βράδυ στις 10.30 είμαι off...

Καλημερα!

Πηγαμε και κοινωνισαμε. Γλυφωταν μετα.

Γωγω μου ο μεγαλος ειναι με το μαγειρεμα. Τον μικρο ομως θα τον μαθω να βοηθαει στο σπιτι, αρα οποια τον παρει θα ειναι ευτυχισμενη!!!! οχι σαν και μενα που δεν με βοηθαει ο ανδρας μου. Ασε που και τα 2 παιδια μου εχουν ωροσκοπο Παρθενο! ;););)

Ελενα καλοριζικο το σπιτι! Το αλλο δεν θα το νοικιασετε; Με το καλο να μπειτε μεσα.

Joanaki ο μεγαλος θα παει παιδικο;

Αφροδιτη [smilie=occasion13.gif] να εισαστε ευτιχισμενοι παντα! Τι του πηρες δωρο;

Δαναη εμεις εχουμε αρκετες μερες, παλι θα ξεχασω το αθλημα! η δουλεια του και η κουραση μου δεν συμπιπτουν!!! :lol::lol::lol::lol:

Δανάη εχτες ο γιατρος μου είπε πως δεν διατρέχει πλέον κανένα φόβο με τον ύπνο,μπορεί να κοιμάται όπως θέλει....οπότε λογικά θα ισχύει κ για σένα.Απο τον 4ο μου είπε αν θυμάμαι καλά.

Γεωργιάννα το ξέρω οτι εχεις 2 αστερακια μάλαμα κ θα γινουν αξιοι κ καλοι σύζυγοι.

Αλλα δεν θα θελουν τον Χρηστο για πεθερο,ειναι χειροτερος απο Φιλλιπιδης του 50-50 :lol:

Θα τους ξεφουσκωνει λεει τα λαστιχα για να μην μπορουν να φευγουν!!!!

Επιμενεις ακομαα???χαχχαχα

Ο ανδρας μου ετσι και κανουμε κορη θα παει να αγορασει καραμπινα!! Ασε ειναι χαζομπαμπαδες!

Εμεις παλι θα κανουμε πλατες στα παιδια μας, οπως εκαναν καποτε οι μαμαδες μας.

Δεν καταλαβα απο που να μην φευγουν; που να πανε σε καμια γκομενα;

Καλημέρα! Ευχαριστώ κοριτσια,ανυπομονώ να πάμε! Έχει έκθση σπιτιού στο εκθεσιακό Περιστερίου,λέμε να πάμε να ρίξουμε μια ματιά για καινούρια κρεβατοκάμαρα.

Δανάη μου χωράμε κ παραχωράμε,110τμ μέσα το σπίτι κ 20τμ βεράντα απλά είναι μακρυά απο τις οικογένειες μας,τη δουλειά του άντρα μου κ τους φίλους μας. 1 ώρα πήγαινε-έλα χωρίς κίνηση καθημερινά είναι πολύ.Το σπίτι που θα πάμε είναι μικρότερο αλλα κοντά σε όλους! ;)

Γεωργιάννα μου άμα κάνω κόρη τον θέλω εγώ τον Διονυσάκο!!Είμαι σίγουρη ότι θα μαγειρεύει τέλεια κ θα βοηθάει όπότε θα καλοπερνάει όποια τον πάρει!! :D Για το σπίτι που ρώτησες,θα το πουλήσουμε στον θείο μου που λέει ότι το θέλει οπότε δεν το νοικιάζουμε.

Γωγώ ψόφισα στα γέλια με τον Φιλιππίδη-άντρα σου! :lol::lol: Αμάν αμάν τυχερός όποιος τον έχει πεθερό!χαχαχα!!

πάω για τάϊσμα,γκρινιάζει!Φιλιά!

Καλησπέρα!!

ευχαριστουμε για τα καλά σας λογια!!! τα ματιακια μας αντρια ειναι γκριζοπρασινα ανκ λοογικα δε θα μεινουν!!!

Δαναη σεξακι ακουω ε? Ουαου!! Κι εμεις εχουμε μερες να αθληθουμε ! χαχαχ

Αναστασια ακομα πανω ειστε? Αν ερθετε θεσ/νικη κακομοιρα μου ετσι κ δεν παρεις τηλ! :lol::lol::lol::lol:

Κλαιμε εχθες κ σημερα μαλλον τραβανε τα ουλακια της... να δωσω πιπιλα να μασαει; μεχρι στιγμης δν εχουμε παρει..

επισης να πω ιοτι εμεις κοιμομαστε κ μπρουμυτα απο τον 2ο μηνα μερικα βραδια..ο γιατρος ειπε ειναι οκ αφου εχει την δυνατοτητα να σηλωνει το κεφαλι της δε υπαρχει φοβος..οποτε τωρα που ειανι 4 δαναη δν εχεις προβλημαπιστευω!!!

Γεωργιάννα,για να μην ανεβαινει πανω στα μηχανακια παιδί μου :lol:

Ελενάκο αμέσως εσύ μην χάσεις να κλεισεις απο τώρα τον γαμπρό απαπαπα...

Άσε να κάνουμε λιγο τις δύσκολες,να μας κυνηγήσουν κ λίγο,τι έτσι με την 1 να δωσουμε την πριγκηπέσσα μας??? :lol:

Γεωργιάννα επειδη ξέρω θα μας κάνεις καλά τραπέζια,οκ λοιπόν το συζητάμε.

Τουριστρια απο που ξερεις οτι θα αλλάξει το χρωμα το ματιών??

και εμας ετσι ειναι αλλα ο γιατρος επιμενει οτι καστανα δεν θα γίνουν...τι να πώ.

Κοριτσάρες καλησπέρα..χάθηκα λίγο πάλι, έχουμε ένα θέμα με τη μικρή και τα λεγα χθες με τις μαμάδες που έχουν για τα καλά αρχίσει τροφές. Πήγα την Πέμπτη να κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια για ρυζάλευρο. Της έδωσα δύο κουταλίτσες απο το ρυζάλευρο της Milupa. Την πρώτη την πήρε καλά στη δεύτερη πήγαινε να κάνει εμετό και έκανε σαν να ανατρίχιαζε αλλά τελικά την έφαγε. Αυτό έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα. Το βράδυ πάω να τη θηλάσω στις 10-10:30 και μου κάνει εμετό. Το βράδι πήγε καλά, έπινε ανα δύοωρο λίγο χωρίς πρόβλημα...το επόμενω πρωί τη θηλάζω γύρω στις 8 και μετά απο κανένα μισάωρο πάλι εμετό. Παίρνω το γιατρό και μου λέει ότι μπορεί και να σχετίζεται με το ρυζάλευρο επειδή έχει ξένο γάλα μέσα, ίσως να την πειράζει η λακτόζη, επομένως με συμβούλεψε να σταματήσουμε τη προσπάθεια για κανα δυο μέρες και να την ξεκινήσω φρουτόκρεμα, μήλο - αχλάδι φρέσκα πάλι σιγά σιγά 2 κουταλίτσες αρχικά. Θα το κάνω αύριο κι έχω μεγάλη αγωνία. Περιμένω πως και πως να αρχίσει να τρώει και άλλα πράγματα και να περιορίσουμε λίγο το θηλασμό γιατί έχω κουραστεί πάρα πολύ. Τουλάχιστον τις τελευταίες δύο μέρες κοιμάται 11:30, ξυπνάει μόνο γύρω στις 3 και μετά 6 ή 7 το πρωί. Είναι και σε άδεια ο μπαμπάς της απο χθες για μία βδομάδα και έχω λίγο χρόνο και για μένα...πχ να μιλάω μαζί σας. Αυτά ...σας χαιρετώ να πάω να την ταίσω και να την ετοιμάσω για την απογευματινή - βραδινή μας βόλτα..!

Aφροδιτάκι χρόνια σας πολλά!!!!!πάντα ερωτευμένοι κ ευτυχισμένοι!!!περιμένουμε να μας πείς πώς περάσατε...

Γωγώ δίκιο έχεις αλλα τέτοια αγόρια κ καλές συμπεθέρες σπανίζουν! :lol:

Μαριτίνα έλπίζω να τα πάει καλύτερα η μικρή αύριο!να μας πείς.

Ο δικός μου έχει κάνει 4 φορές ρουκέτα καλή,4 φορές κακάκια σαν ζελέ κ γκρινιάζειιιιι..ευτυχώς αύριο απόγευμα έχουμε παιδίατρο.

Ειρήνη μην είσαι τόσο σίγουρη οτι θα της αλλάξουν!Μέχρι 7 γεννιές πάνε αυτά οπότε μπορεί να έχεις ανοιχτομάτα κοράκλα! ;) ένα παράδειγμα:ο παππούς μου ήταν γαλανομάτης,οι γονείς του κ οι γιαγιαδοπαππούδες καστανοί αλλα η μία προγιαγιά του γαλανή!Απο όπου είχε πάρει.

A!Όλο θέλω να σας πώ κάτι κ όλο το ξεχνάω. Περίπου 20 μέρες έχω πολλά υγρά λευκού χρώματος όπως κ αρκετές βλέννες..(Γιώργο μην ακούς! :D )αυτές περισσότερο τις τελευταίες μέρες..sorry για την περιγραφή :oops: Σας συμβαίνει;Σκέφτομαι μήπως είναι ορμονικό πάλι. Τον γυναικολόγο δεν τον έχω πάρει,ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα.

geia sas manoulitses!!akouw voltoules kai m aresei...xexe..

elenaki mou s euxaristw gia ta kala sou logia!exw polu treksimo giati den exw kamia voitheia kai o antras mou douleuei mexri arga..feugei kai taksidia..den odigaw kiolas..trwne kai polu...oli mera mageireuw..asta na pane..!o mikros einai ligo terastios..pou na ton deis apo konta...ta paidia mou grigora feugoyn apo to mwroudiako...pws na min kaneis 3o meta?e??xaxa..!thilazw ki egw an kai polla mas ta pe i paidiatros...alla tin egrapsa ekei pou den pianei melani ki isuxasa!!!episis exoume ena themataki zileias me to xari..kai oli mera gkriniazei..poso n anteksei i dolia mana???

ki egw ta exw auta ta ugra pou les...k skeftomouna na paw gia test pap..

gewrgiana o xaris paei apo 1 xronou paidiko giati spoudaza k douleua..molis emeina egguos stamatisa giati den paleuotane...!alla efaga me to koutali tis arrwsties...logw paidikou..elpizw fetos na nai kalutera..giati exoume kai to mwro twra...

oso gia to mproumita o mikros gurnaei monos tou edw kai kana mina opote ton afinw.sikwnei k to kefali tou kai i paidiatros eipe ok..afou oso kai na prosexw gurnaei monos tou..

filakia se oles!!!

Joanaki λογικα φετος δεν θα αρρωσταινει τοσο πολυ. Ο μεγαλος μου απο 13μηνων τον ειχα στο παιδικο. Τα πρωτα 2 χρονια τραβηξα πολλα, μετα δεν μου ξαναρρωστησε. Φετος λιγο μια ιωση. Λογικο ειναι να ζηλευει. Ποσα κιλα ειναι ο μικρος; Κουκλακια παντως ειναι. Που μενεις;

Μαριτινα και εμεις μονο φρουτα θα δωσουμε αλλα ενα ενα στην αρχη για να δουμε για αλλεργιες. μετα θα καννουμε μειξη.

Γωγω μου με εκανες και γελασα!!! Και το εχω τοσο αναγκη! Η μαμακα μου θα παει 2μερες Μετεωρα και μετα θα φυγει για Αμερικη. Οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο χαλια γινομαι!!!

Ελενα υγρα εχω και εγω απο τον Ιουλιο. Περιμενα περιοδο αλλα τπτ ακομη. Πριν μια εβδομαδα ειχα υγρα κοκκινα. Σκεφτομουνα για εγκυμ. αλλα δεν πιστευω, με καθυσυχασε και η Αναστασια.

Προς το τελος του μηνα μολις γυρισουν ολα τα κοριτσια λεω για συναντηση.

γεια σας κοριτσακια!!!διαβασα ολα τα νεα σας, αλλα ειμαι κομματια σημερα γιατι ειχαμε βαφτιση το μεσημερι και γυρισαμε αργα το απογευμα, οποτε δε μπορω να σας σχολιασω!!!! ευχαριστω για τις ευχες!!! δεν καναμε τπτ, μια τουρτιτσα πηραμε για το καλο, και γλυκαθηκαμε!!! :lol::lol::lol:

αυριο εχουμε παιδιατρο, και πιστευω θα σας πω λιγα περισσοτερα....απλα, εχει δουλεια ο αντρας μου και εχει τον υπολογιστη ολη μερα!!!!φιλια!!!

Καλημέρα,καλημέρα!πώς είστε?

από προχθές αλλάξαμε λίγο το πρόγραμμα ύπνου της μικρής γιατί έβλεπα ότι κατά τις 8 την έπιανε γκρίνια από την κούραση και δεν παλευόταν, οπότε πήγαμε το μπάνιο της νωρίτερα δλδ στις 8.15 φαί και ύπνο στις 9.αρχικά φοβήθηκα μήπως ξυπνήσει στις 6 αντί για 7 αλλά τελικά το 7 είναι μάλλον standard για τη Μυρτώ,οπότε λέω να συνεχισω να τη βάζω στις 9 για ύπνο.Σήμερα το πρωί θα πάμε στην ακτινολόγο για να κάνει υπέρηχο κρανίου για εκείνο το καρουμπαλάκι που σας έλεγα, ελπίζω να πάνε όλα καλά να μας φύγει το άγχος!¨οσον αφορά τους γαμπρούς, ο άντρας μου ως κρητικός και πρώην κυνηγός έχει ήδη το Μανούσο (έτσι λένε την καραμπίνα του)στο υπόγειο κ ήδη τσατίζεται αν για χαβαλέ μιλήσουμε με άλλες μανάδες για προξενιά κ τέτοια :lol::lol::lol: Άντρες.....

Touristria, για τα δόντια εγώ θα έλεγα να μην δώσεις πιπίλα αφού την έχετε αποφύγει μέχρι τώρα.Εγώ της έχω πάρει δυο παιχνιδάκια της chicco που έχουν μέσα υγρό, τα βάζεις στο ψυγείο, κρυώνουν και μετά τα δαγκώνει κ ανακουφίζεται κ παίζει κιόλας.

Elenakos,μηπως τα υγρά είναι προεόρτια περιόδου. Εμένα μου ήρθε πριν 2 εβδομάδες περίπου, κράτησε 4 μέρες με normal ροή και αυτό ήτανε, χωρίς ίχνος ενόχλησης ή πόνου.pap test ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις, εγώ έκανα 2 μήνες αφότου γέννησα γιατί είχε περάσει 1 χρόνος από το τελευταίο pap test.

Touristria,

Καλημέρα....τι μου κάνετε;; Ετοιμλαζομαι για δουλίτσα..να μη σκέφτομαι κιολας γιατί με έχουν επηρεάσει οι περισσότεροι με τα κιλά μου και δεν είμαι και πολύ καλά.. :( δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα στο σπίτι, είναι και ο Παναγιωτάκης λίγο γκρινιάρης... κατα τα άλλα σπίτι βρήκαμε ένα στα λεφτά που μπορούμε να διαθέσουμε θα κοιτάξουμε να δούμε τι ποσό δάνειο μπορούμε να πάρουμε και ψάχνουμε να βρούμε τη μεσήτρια απο ένα ακόμη να το δούμε κι αυτό και βλέπουμε... φιλια

καλημερα ολη μερα

πως ειστε σημερα κοριτσια???

δαναη καλη επιτυχεια με την ακτινογραφια...

χοανιτα αλλαζετε σπιτι κ εσεις???

ελενα καλοριζικο!!!!!επιτελους θα εισαι κοντα στους δικους σου!!!!!!

βρε ειρηνη ποσο πολυ αλλαξε η νεκταρια!!!!!!!πολυ μεγαλωσε η ζουζουνα φτου φτου κουκλα!!!!!!!!!!τα ζουμερα μαγουλακια ακομη εκει τα βλεπω :lol: πες το γιατρο να παει να...πνιγει!!!!δωσε της ενα ρουφηχτο φιλακι απο μενα!!!!!

βρηκαμε νονους!!!!!!!!!

τα παιδια τωρα αρραβωνιαζοντε κ μετα τον αρραβωνα θα κανουμε κ την βαπτιση γιουπι!!!!!!!

θα ειναι χειμωνιατικη αλλα δεν πειραζει!!!

Danai mou k emeis kaname ultrasound sto kefalaki gia ena vounalaki pou eixe alla den itan tipota einai anatomiko, i paidiatros to i3ere alla epeidi 8a kaname k ultrasound koilias kaname k sto kefalaki..Emena den pianei ekeino to pragma pou mpenei sto 4igeio gia ta oula tis :(..Koimate stis 9? Teleiaaaaa emena to teleutaio geuma tis einai stis 11-12 :( fisika tin koimizw stis 10 AN TA KATAFERW ENNOEITAI k tin 3ipnaw egw stis 11-12 k trwei koimismeni..

Ekana aitisi gia 2 douleies evala stoxo gia kivernitiki xwris na zitane k polla-polla xartia..Exw interview gia tin paraskevi stin mia apo tis dio makari na pane ola kala giati oi wres einai TELEIES..

1o. Einai se dimosio nipiagwgeio opou pernoun oi dimosioi ta paidakia tous k to wrario einai 7-3 k tetarti mexri tis 5 (an 8imame kala) giati einai i mera pou sxolane arga oi kivernitikoi k

2o. Se dimotiko sxoleio sxolikos voi8os/sinodos gia paidia me eidikes anafkes 7:15-1:35 alla auti me provlimatizei poli mipws k to paidaki exei sovara provlimata k den mporw na antape3el8w :( alla pistevw ta paidakia me sovari morfi ta pairnoun se eidika sxoleia..Idwmen!!!

παιδια καλημερα , εμεις αρρωστησαμε , οπως ξερετε το παιδι αμα ειναι σε σταθμο αρρωστα πολυ πιο ευκολα αφου εχει αλλα παιδακια αρωωστα.λοιπον αρρωστησε και εμας . :( ειχαμε την πρωτη μας γριπουλα.ποσο το λυπηθηκα και ποσο στενοχωριομουν αχ. ολοκληρο το σ/κ εκλεγε συνεχεια το καλο μου , μια τα ουλη του μια ητακ κακοκεφο και αδιατηετο με την αρρωστια του , κοκκινιζαν τα ματακια του και ετρεχε μυτουλα του , και ειχαμ και λιγο βηχα . :( πηγαμε πρωι πρωι σημερα στην παιδιατρο ειδε τον λαιμο του ειναι ολοκοκκινος και μας εδωσε αντιβιωση και ενα norufen αντιπηρετικο γιατι μας εκανε και πυτερο το μωρο ,για την μυτουλλα πρεπει να βαζουμε ενα σπρει στην μυτουλλα του να καθαρισουν οι μυξουλες , τι να πω τον λυπηθηκα πολυ ευχομαι να του περασει γρηγορα, τον πηγα στον σταθμο εδωσα οδηγιεσ στην κοπελλα να τον εχει απο κοντα να του δινει τα φαρμακα του και να τον ελεγχει καθε λιγο για πυρετο.2 μερες δεν κλεισαμε ματι αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει το μωρο μου να ειναι καλα .4 μηνες που τον εειχαμε εμεις και μεσα στο αιρ κοντιοτιον παρακαλω ουτε μια φορα δεν ας αρρωστησε ε τωρα στον σταθμο αρρωστησε. πολλα πραγματα δεν μου αρεσουν εκει αλλα δεν εχω αλλη επιλογη παιδια.ευχομαι να του περασει γρηγορα.

Γιώργο, περαστικά στο μικρό σας!

Andria, καλή επιτυχία στις συνεντεύξεις!!!

Η μικρή όλα καλά, δεν έδειξε κάτι ο υπέρηχος, είναι απλά ανατομικό!ουφ μου έφυγε ένα μικρό άγχος.

Χοανίτα μου, εσύ αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου? αν ναι, γράφτους όλους τους άλλους!!!

Se euxaristw Danai mou..Piga k ekana alli 1 aitisi twra,molis ir8a,einai gia voi8os/sinodos gia paidakia me eidikes anagkes alla auti se nipiagwgeio (dimosio) k oxi se dimotiko opws tin alli pou ekana..Euxomai 1 apo tis 3 na katsei..Stoxevw dimosio k opou vriskw dimosieuseis 8a kanw aitiseis.. Sigouros mis8os k kales wres!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...