Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Σούλα μου περάσαμε τέλεια πήραμε και το μωρό μαζί και τις 2 μαμάδες για να το κρατάνε να κάνουμε και εμεις καμιά βολτούλα.. τώρα πια με θηλάζει αποκλειστικά, δεν τρώει ξένο... Γεωργιάννα μου δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα για τον μικρούλη σου... καλός χριστιανός, να τον χαίρεστε!! Βρε Ειρηνάκι δε ξέρω γιατί στο είπε ο γιατρός αυτό αλλά είναι πραγματικά πολύ κρίμα να σταματήσεις το θηλασμό.. αφου έχεις γάλα και χορταίνει το παιδί ποιος ο λόγος;; Αχ βρε Δανάη άστα να πάνε ούτε καφέ, ούτε ποτό, ούτε σοκολάτα;; Πάντως τώρα που το σκέφτομαι και εγώ προχθες που ήπια σοκολάτα μετά είχε γκρίνια πολυ΄.. τι να πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera!!! :D

Irinaki mou einai mia xara i Nektaria sou sta kila tis, k emena genni8ike 2790 k 50cm exoume mono diafora 1cm sto i4os k emeis tin triti pou zigistikame eimastan 5225kg enw eseis 6100kg, mas prosperasate :)) eisaste teleies min anisixeis..Ok egw eixa ligo provlima me to varos k etsi pros8esa ligo simplirwma, fisika exei mera pou den tis dinw ka8olou 3eno k mera pou mporei na tis dwsw ligo giati kourazome apisteuta ka8e treis k ligo na vgazw me to 8ilastro (tis dinw to diko mou me mpimpero giati apoti fanike sto sti8os mou xazevei k den pinei tin posotita pou prepei)..4axnw k gia douleia epomenws 8elw na ma8ei na pinei k to 3eno otan menei me tin mama mou prospa8w na apo8ikeusw diko mou gala na tis dinei apo ekeino alla den 3erw poso 8a kataferw na maze4w..

Τα νεύρα μου!Έγραφα πόση ώρα κ έσβησε το λάπτοπ απο μπαταρία κ σβήστηκε το μήνυμα!γρρρρρ :twisted:

Ήρθαμε στη μαμά μου γιατί θα κρατήσει τον μικρό στις 4.Θα πάμε να ξαναδούμε ένα σπίτι που μάλλον θα το κλείσουμε άν τελειώνουν σύντομα οι μαστόροι γιατί είναι νεόκτιστη πολυκατοικία. Βέβαια μετά θα αρχίσουν τα άλλα..πακετάρισμα ξανά,καθάρισμα το καινούριο,μετακόμιση!Ώχ!Ποτέ δε θα ξεκουραστώ..

Ειρήνη περαστικά στο μπαμπά σου,ελπίζω να μην είναι τιποτα σοβαρό. Όσο για τον παιδίατρο πες τουνα πάει να..κουρευτεί! Ο Ζοζεδάκος μου πήρε 650γρ ΜΟΝΟ σε 1,5 μήνα!Τί πρέπει να κάνω δλδ,να τον μπουχτίσω στο ξένο;; Όπως είπαν τα κορίτσια γύρω στον 4ο μήνα κάνουν μια κοιλιά στην ανάπτυξη.Απο ύψος δε ξέρω άν κ πόσο πήρε,τη Δευτέρα θα σας πώ.Το στήθος σου γιατί ματώνει; Σε "δαγκώνει" η Νεκταρία ή απο τους συχνούς θηλασμούς ερεθίστηκε;

Σουλίτσα για πότε λές το 2ο;;;πές μου αμα είναι να κανονίσουμε να γκαστρωθούμε μαζί :lol: για να΄κάνουμε πάλι παρέα!Εμείς λέμε σε κανα 3-4μηνο κ όποτε κ άν έρθει απο εκεί κ πέρα..

Γωγουλίνι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!Γερή κ ευτυχισμένη!!Του χρόνου με το καλό θα περάσεις καλύτερα..ότι κ να του πείς δε νομίζω να καταλάβει γιατι το έχει φρέσκο ακόμα..δεν έχει δίκιο,σίγουρα με μια τουρτίτσα για τους δυο σας ή ένα δωράκι δεν θα σταματούσε να πενθεί..κολλήματα είναι αυτά τί να πείς!

Άντρια καλά μηνογενέθλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννα μπράβο που κόψατε το ξένο!!Κ του χρόνου με υγεία πάλι διακοπές!

Γλυκερία καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά! Πώς είναι ο μπεμπάκος;συνήλθε;Φιλιά στη κουκλάρα σου!

Γεωργιάννα ξεκίνησες πάλι δυναμικά τις δουλειές; Καλή χρονιά κ για τον Αλεξανδράκο!

Δανάη κουκλί η Μυρτούλα!Μου φαίνεται οτι σου μοιάζει;; Όσο για τη σοκολάτα ρόφημα έχω παρατηρήσει οτι στον δικό μου προκαλεί μια αναστάτωση κ την έκοψα..πολύ στέρηση ρε παιδί μου αλλα χαλάλι!κάνουμε κ διατροφή κατα κάποιο τρόπο ;)

joanaki που χάθηκες βρε κοριτσάκι;;πώς είστε;να μας γράφεις τα νέα σου!φιλιά στους άντρες!

Φιλιά σάμαρ,Γιώργο,Αφροδίτες κ όσες ξεχνώ!φεύγω σφαίρα γιατι κλαίειιιιιι

Andria,να σας ζήσει!!!!!σου έχω πει πόσο αξιοθαύμαστη είσαι που το παλεύεοις καθημερινά με το θήλαστρο???μπράβο!!!

Se euxaristoume :)..Danai mou poli zori..Otan einai gemato to sti8os diladi teleiws to prwi vgazw 200ml+ eukola alla san twra exei sxedon 45 lepta paidevome k evgala mono 130ml k trwei se ka8e geuma 150ml...

Τα νεύρα μου!Έγραφα πόση ώρα κ έσβησε το λάπτοπ απο μπαταρία κ σβήστηκε το μήνυμα!γρρρρρ :twisted:

Ήρθαμε στη μαμά μου γιατί θα κρατήσει τον μικρό στις 4.Θα πάμε να ξαναδούμε ένα σπίτι που μάλλον θα το κλείσουμε άν τελειώνουν σύντομα οι μαστόροι γιατί είναι νεόκτιστη πολυκατοικία. Βέβαια μετά θα αρχίσουν τα άλλα..πακετάρισμα ξανά,καθάρισμα το καινούριο,μετακόμιση!Ώχ!Ποτέ δε θα ξεκουραστώ..

Ειρήνη περαστικά στο μπαμπά σου,ελπίζω να μην είναι τιποτα σοβαρό. Όσο για τον παιδίατρο πες τουνα πάει να..κουρευτεί! Ο Ζοζεδάκος μου πήρε 650γρ ΜΟΝΟ σε 1,5 μήνα!Τί πρέπει να κάνω δλδ,να τον μπουχτίσω στο ξένο;; Όπως είπαν τα κορίτσια γύρω στον 4ο μήνα κάνουν μια κοιλιά στην ανάπτυξη.Απο ύψος δε ξέρω άν κ πόσο πήρε,τη Δευτέρα θα σας πώ.Το στήθος σου γιατί ματώνει; Σε "δαγκώνει" η Νεκταρία ή απο τους συχνούς θηλασμούς ερεθίστηκε;

Σουλίτσα για πότε λές το 2ο;;;πές μου αμα είναι να κανονίσουμε να γκαστρωθούμε μαζί :lol: για να΄κάνουμε πάλι παρέα!Εμείς λέμε σε κανα 3-4μηνο κ όποτε κ άν έρθει απο εκεί κ πέρα..

Γωγουλίνι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!Γερή κ ευτυχισμένη!!Του χρόνου με το καλό θα περάσεις καλύτερα..ότι κ να του πείς δε νομίζω να καταλάβει γιατι το έχει φρέσκο ακόμα..δεν έχει δίκιο,σίγουρα με μια τουρτίτσα για τους δυο σας ή ένα δωράκι δεν θα σταματούσε να πενθεί..κολλήματα είναι αυτά τί να πείς!

Άντρια καλά μηνογενέθλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννα μπράβο που κόψατε το ξένο!!Κ του χρόνου με υγεία πάλι διακοπές!

Γλυκερία καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά! Πώς είναι ο μπεμπάκος;συνήλθε;Φιλιά στη κουκλάρα σου!

Γεωργιάννα ξεκίνησες πάλι δυναμικά τις δουλειές; Καλή χρονιά κ για τον Αλεξανδράκο!

Δανάη κουκλί η Μυρτούλα!Μου φαίνεται οτι σου μοιάζει;; Όσο για τη σοκολάτα ρόφημα έχω παρατηρήσει οτι στον δικό μου προκαλεί μια αναστάτωση κ την έκοψα..πολύ στέρηση ρε παιδί μου αλλα χαλάλι!κάνουμε κ διατροφή κατα κάποιο τρόπο ;)

joanaki που χάθηκες βρε κοριτσάκι;;πώς είστε;να μας γράφεις τα νέα σου!φιλιά στους άντρες!

Φιλιά σάμαρ,Γιώργο,Αφροδίτες κ όσες ξεχνώ!φεύγω σφαίρα γιατι κλαίειιιιιι

Se euxaristoume Elenaki!!!!!!

Happy μου,συμφωνώ μαζί σου,με την διαφορά πως έχασα κ εγώ τον πατέρα μου με ένα χρονο διαφορά κ την ίδια πάθηση,ξέρω ακριβώς πως αισθάνεται...το σέβομαι λοιπόν.

Ουτε γενέθλεια,ουτε τουρτα ,ουτε καλεσμένους...αλλά ,μεταξύ μας μια κίνηση που σε κάνει να αισθανθέις αυτη την ημερα πιο ιδιαιτερη...δεν νομιζω να λεει κατι.

Εγώ του το είπα οτι με ενοχλησε κ μου ειπε οτι ηθελε να μιυ παρει λουλουδια,αλλα δεν προλαβε.

Μου αφιερωσε στο fb το "beautiful day" εγραψε η πιο ευτιχισμενη μερα ηταν η μερα που γεννηθηκες εσυ κ το μωράκι μας.

Εστω κ με αυτη την κινηση εγω εβαλα τα κλαματα...απλα ....

Λοιπον 6 κιλα κ 67 ποντους.Κανενας ψηλος γαμπρος υπαρχει????

Η δικιά μου σήμερα κ χθες ψευτοτρώει,δεν κάθεται πάνω από 7-8' στο κάθε στήθος, από εκεί που καθόταν 15' στο καθένα...

κοριτσακια καλησπερα!!!!επιστρεψαμε χτες στην αθηνα, και προσαρμοζομαστε στη ζεστη!!!! :evil::evil: δυστυχως, ο υπολογιστης ειναι κατειλημμενος και μπηκα λιγο τωρα που κανει διαλειμμα, οποτε δεν προλαβαινω και πολυ να διαβασω τα νεα σας.... :( το απογευματακι θα παμε στη γιαγια μου, να δει τη μπεμπα που δεν την εχει δει καθολου!!!!!!αυριο εχουμε βαφτιση το μεσημερι!!!!επισης εχουμε και επετειο, αυριο, κλεινουμε 7 χρονια γαμου!!!!

σας φιλω, κι ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

Η πλακα ειναι οτι εμεναμου εκοψε τα ποδια ετσι που ειπε.. μετα στην καμπυλη αναπτυξης ( ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ!) ειμαστε σε ψηλη καμπυθλη.. κ απορησα.. γιατι μου το πε¨?> ηταν τοσο υοερ του θηλασμου απο την αρχη με ενθαρυνε κ τωρα τι εγινε?

κοριτσια πειτε αληθεια... δεν ειμαστε ενταξει; εγω την βλεπω ζουμπυρλουδα...εννοειτε οτι δεν τον κοβω τον θηλασμο... θα παμε κ τον αλλο μηνα κ αν πει τπτ μαλακιες θα τον αλλαξω...ματωνω εδω κ ενα μηνα με τον θηλασμο σιγα μην τα παρατησω ετσι απλα... εχω γαλα δοξα το θεο.. θα του πω γιατρε δεν εχω λεφτα να παρω ξενο... κ στο σπιτι απο αγελαδα πινοτμε...την εχω στην ταρατσα! χαχαχαχα\

γωγω ηθελα πριν να σχολιασω... δεν ξερω αν εχει δικιο ο αντρας σου..εμεις εχουμε τις ορμονμες μας τωρα κ το τοσο το κανουμε μεγλυτερο.. αστο να περασει κ δεν πειραζει! του χρονου θαπεραστε σουπερ!

εδω ειμαστε πριν 1 μηνα...

DSC_0293.jpg

Irinaki mou oi perissoteroi paidiatroi me tin 1i eukairia lene gia 3eno OXI OLOI min pare3igi8w!!

Koukla i nektaria, exei galana matakia i den vlepw kala? Opws k na exei einai mia kouklitsa na tin xereste k PANTA geri k iigis!!

Γωγω μου εδω εμεις!!! 69εκ. με 9 κιλα!!! Ο μεγαλος θελει την Γεωργια της Αναστασιας και ο μικρος εαν εσυ μας θελεις!!!!!! χα χα

Εχουμε και 22 μερες διαφορα.

Γωγω μου εδω εμεις!!! 69εκ. με 9 κιλα!!! Ο μεγαλος θελει την Γεωργια της Αναστασιας και ο μικρος εαν εσυ μας θελεις!!!!!! χα χα

Εχουμε και 22 μερες διαφορα.

Διάβασα την πρώτη πρόταση και είπα "πάει, μας τον πήραν τον γαμπρό....." :lol::lol:

αλλά μετά ηρέμησα :lol:

τον Αλεξανδράκο τον έχουμε κλείσει!!!

Βρε κορίτσια, πολλά τα νέα σας! Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω!

Εμείς, εδώ στη μαμά μου! Περνάμε μια χαρά! Έχουμε συνέχεια κόσμο για να δούνε τη μπέμπα. Η μαμά μου όλο γλυκά και πίτες φτιάχνει και καθαρίζει το σπίτι! Εκείνη κουράζεται αλλά τα δώρα τα παίρνουμε εμείς :lol::lol:

Γωγώ, εγώ νομίζω ότι δεν είσαι υπερβολική, απλά ο καθένας βιώνει αλλιώς το πένθος..

Πάντως αν ήμουν εκεί, θα ερχόμουν εγώ για παρεούλα! Ευκαιρία να έβλεπα και τη ζουζούνα!

Δανάη, super η foto στην παραλία! Δε νομίζω η μία σοκολάτα να πειράζει τη μικρή. Αλλά το κάθε παιδί αντιδρά διαφορετικά στη διατροφή της μαμάς. Εγώ περίπου μέρα παρα μέρα πίνω ένα καφέ decaf και δεν έχει πειράξει τη μπέμπα. Αλλά δεν είναι στιγμιαίος (πίνω espresso).

Ειρήνη, κράτα τον θηλασμό όσο εσύ αντέχεις και θέλεις και μην ακούς κανένα! Η μπέμπα είναι μια χαρά στις μετρήσεις της.

Άντρια, χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Αφροδίτη καλώς γυρίσατε στην Αθήνα! Καλή προσαρμογή!

Joanaki, Γιούλη, Έλενα, Σούλα, Γλυκερία και όποια ξεχνάω φιλιά πολλά!!!!!

Αχ αφηστε ξεκινησανε παλι τα μαγειρεματα και οι δουλειες του σπιτιου. Τωρα τελειωσα καπως, αλλα εχω ακομη κατι της.

Ανδρια χαρουμενα μηνογενεθλια στην Βικτωρια.

Ελενα που βρηκατε το σπιτι; που κοντα; Αντε να μετακομησεις και μεχρι τον Φλεβαρη που ξεκιναω δουλεια θα σου ερχομαι για καφε τα πρωινα μεχρι να σχολασει ο Αλεξανδρος.

Ιωαννα ευχαριστω για τις ευχες. Εσεις τι κανατε με το σπιτι βρηκατε;

Και ο δικος μου απο τον 3ο - 4ο εκανε καμπυλη πηρε μονο 600ή 700 γρ δεν θυμαμαι ακριβως. Τωρα αυτο το μηνα να δουμε. Παντως ο γιατρος μου ειπε οτι σταματανε τον τρελο ρυθμο. Και απο τον 9ο και μετα μπορει και μονο 100γρ να παιρνουν το μηνα.

Αχ αφηστε ξεκινησανε παλι τα μαγειρεματα και οι δουλειες του σπιτιου. Τωρα τελειωσα καπως, αλλα εχω ακομη κατι της.

Ανδρια χαρουμενα μηνογενεθλια στην Βικτωρια.

Ελενα που βρηκατε το σπιτι; που κοντα; Αντε να μετακομησεις και μεχρι τον Φλεβαρη που ξεκιναω δουλεια θα σου ερχομαι για καφε τα πρωινα μεχρι να σχολασει ο Αλεξανδρος.

Ιωαννα ευχαριστω για τις ευχες. Εσεις τι κανατε με το σπιτι βρηκατε;

Και ο δικος μου απο τον 3ο - 4ο εκανε καμπυλη πηρε μονο 600ή 700 γρ δεν θυμαμαι ακριβως. Τωρα αυτο το μηνα να δουμε. Παντως ο γιατρος μου ειπε οτι σταματανε τον τρελο ρυθμο. Και απο τον 9ο και μετα μπορει και μονο 100γρ να παιρνουν το μηνα.

Euxaristoume k sena Gewrgianna :D

hello koritsoudia!!!pwpw...ma ti kouklakia ola ta mwrakia sas!!!den exw logia..ena k ena..evala ki egw photo na deite tous antres mou..xaxa..

gewrgiana s euxaristw..asto apo douleies allo tipota...

eirinaki ki emena kati tetoia mou pe i dikia mou kai ta xw parei polu asxima mazi tis..eprepe na parei 90 grammaria perissotera auto to mina kai mou ta prikse milame...na tou dwsw sumplirwma k tetoia..kai to paidi axna den vgazei..xortainei mia xara..!i tha kleisoume ta autia mas i tha tous steiloume mou fainetai..

afrodite xronia sas polla!!na ste panta agapimenoi...

elenaki mou edw eimai..gurisa..elpizw diladi na min ksanaxathw..

filakia se ola ta koritsakia!!

Είμαι τόσο χαρούμενη που δε μπορώ να κοιμηθώ!!Κλείσαμε τελικά το σπίτι κ ανυπομονώ σε καμια εβδομάδα να μετακομίσουμε!! 2η μετακόμιση σε 9 μήνες αλλα στα κομμάτια να πάει αφού δε μας σηκώνει το κλίμα εδώ..Το λυπάμαι γιατί το αγάπησα κ γιατί οι γονείς μου στερήθηκαν τόσα λεφτά τόσα χρόνια για να μας το φτιάξουν κ εμείς τώρα θα το πουλήσουμε :( Τεσπα,μη σας ζαλίζω με αυτά.

joanaki μου παίδαροι οι άντρες σου!!!!Να τους χαίρεσαι!!Καλέ ο μικρός μόνο μικρός δεν είναι,ολόκληρο παιδί φαίνεται!! Να μη σε ξαναχάσουμε γιατί μας έλειψες! Για πές,χρόνο για σένα έχεις καθόλου :?: Ο μπαμπάς βοηθάει τη κατάσταση;

Γεωργιάννα μου βεβαίως κ να έρχεσαι!!Ούού όλες καλοδεχούμενες είστε! Θα σου εξηγήσω στο τήλ που είναι,πιστεύω θα το βρίσκεις εύκολα γιατί είναι ντουγρού που λένε ευθεία απο την Αγίου Βασιλείου(εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου).

Αντριάκι μου τί τσαχπινογαργαλιάρα όμορφη :D που φαίνεται το Βικτωριάκι σου!!Άλλαξε το μουτράκι της αλλα ακόμα σου μοιάζει!

Ειρηνάκι κ η Νεκταρία κουκλάρα!!!Σου μοιάζει!!!Να τη χαίρεστε!!

Γωγούλα μου εμείς είμαστε 2 μέτρα άντρες (στούς 69 υπολογίζω γιατί 65 ήταν πρίν 1,5 μήνα!)αλλα ειμαστε καβαντζωμένοι κ δε λερώνουμε το στεφάνι μας! :lol::lol: Τέτοια γκομενάρα κόρη θα έρθουν απο μόνοι τους ουρά οι γαμπροί,μην σκάς!! :D

Αναστασία φιλησέ μου τη μπουμπού!Απολαύσε μαμά,φαγητά κ εξοχή γιατί πήζουμε εδωωωώ! Τί καιρό έχετε;

Άφροδίτη μου καλως ήρθατε στη λαύρα!Επιστροφή στη καθημερινότητα της Αθήνας.. ελπίζω να μη χρησιμοποιεί συχνά το λάπτοπ ο μπαμπάς για να σε διαβάζουμε! :)

Σάμαρ υποθέτω είστε Ακράτα ήδη.Καλά να περνάτε!

Σουλίτσα,Ιωάννα,Γλυκερία,Δανάη κ στις υπόλοιπες φιλιά! Σα να μου ήρθε ο ύπνος.. i-)i-) Καληνύχτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...