Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Γεωργιάννα κι εσύ είσαι μια κούκλα στη φωτό! Από τη βάφτιση ε?

Tobrex βάζαμε και πριν γιατί δεν έχει ανοίξει ο δακρυϊκός μας πόρος στο ένα ματάκι κι είχαμε δάκρυ και τσιμπλίτσες. Τη τελευταία βδομάδα χειροτέρεψε, μάλλον ερεθίστηκε από αέρα, άμμο, ζέστη... και βγάζει πολλές βλέννες που ξεραίνονται και του κολλάνε το βλέφαρο. Οπότε ο γιατρός μας είπε εντατικά tobrex για δέκα μέρες και βλέπουμε... Μια φίλη μου είπε πως και λίγες σταγόνες μητρικό γάλα κάνουν καλό στο ματάκι, το έχετε ξανακούσει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεωργιάννα,ωραία η φωτο της βάφτισης!!διαβάζω το "να βλέπεις στον έρωτα με τα ματια ανοιχτά" του ψυχοθεραπευτή Χορχέ Μπουκάι.

Γεωργιάννα κι εσύ είσαι μια κούκλα στη φωτό! Από τη βάφτιση ε?

Tobrex βάζαμε και πριν γιατί δεν έχει ανοίξει ο δακρυϊκός μας πόρος στο ένα ματάκι κι είχαμε δάκρυ και τσιμπλίτσες. Τη τελευταία βδομάδα χειροτέρεψε, μάλλον ερεθίστηκε από αέρα, άμμο, ζέστη... και βγάζει πολλές βλέννες που ξεραίνονται και του κολλάνε το βλέφαρο. Οπότε ο γιατρός μας είπε εντατικά tobrex για δέκα μέρες και βλέπουμε... Μια φίλη μου είπε πως και λίγες σταγόνες μητρικό γάλα κάνουν καλό στο ματάκι, το έχετε ξανακούσει??

Gia to galataki mas to exw 3ana akousei :D

γεια σας μανουλες και νινακια!!!!!!!!!!!!1

κι εμας το ματακι τα ιδια με τον Αρουλη,μεχρι τον 8 ,μετα ψιλοεπεμβαση....ευχομαι οχι και να μας ανοιξει...

εμεις συμεχιζουμε aerolin,ειμαστε σαφως καλυτερα,αλλα συνεχιζουμε :oops::cry::( για 10 μερες ειπε ο γιατρος μας...μολις βλεπει τη μασκα χαμος.....μεχρι εκει και δεν πειραζει....

κοψαμε κι εμεις το πολυ φαι,το φαγαμε το παιδι,φουσκα,φρατζολα κτλ,τωρα δυσκολα....για 10 μερες δεν πηρε τιποτα 8500 σταθερα,τελος παντων ας ειναι καλα και θα φαι παλι....

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ παμε στην πρωτη δημοτικου μεγαλη στιγμη για τη μανουλα και το παιδακι.....καλη αρχη σε ολα τα παιδακια!!!!!

Γλυκερια καλη αρχη σε σενα και Καλη σχολικη χρονια στην κορακλα σου!!!

Και εμεις στην τριτη δημοτικου την Δευτερα. Ασε δυσκολα τα πραγματα φετος γτ ξεκιναμε και τ'αγγλικα.

Δαφνη και εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε αλλα τωρα απλα κανουμε μασαζ ηρεμησαμε απο τις τσιμπλες.

Εχει εκπτωση 40% στα Λιμπερο στα σουπερ μαρκετ Μασουτη. Στην Αθηνα δεν υπαρχουν.

Αχχχ κορίτσια,σήμερα είναι τα γενεθλεια μου κ θα την βγάλω μονη μου....

Λογω πενθους του πεθερου μου δεν κανω τίποτα κ φυσικά ο Χρηστος δουλευει μεχρι τις 1.οο.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας,του χρόνου να είμαστε καλα κ βλεπουμε.

Πάντως ουτε ενα τριανταφυλλο??Οκ καταλαβαίνω πενθει,αλλα εγω τι φταίω ,τόσο κακο ειναι?

Τελος πάντων ,μην με πιασουν τα παράπονα...

Και μενα σαμαρ εχει θεμα με το ματακι της,εβαζα tobrex κ αλλη μια αλοιφη κ τελος.

Αν θελετε να σας την πω.

Αυριο το πρωι θα μου πει αν παει καλα το ματακι...τα κιλα εχτες που την μετρησα σε μια φιλη ειναι 6.200.

Αχχχ φωναζει συνεχειααααα.....τα λεμε μετα!

Γωγούλα χρόνια σου πολλά και καλά! Εύχομαι πάντα χαρές και μη στεναχωριέσαι, θα τα γιορτάσετε αργότερα! Γιατί δε κάνετε κάτι οι δυο σας μέσα στο ΣΚ? Ναι αν μπορείς πες μου για την αλοιφούλα.

Γλυκερία μου περαστικά σας και καλή αρχή στην όμορφη Μαριέτα μας!

Άντρια το'χεις ακούσει κι εσύ ε? Λέω να το δοκιμάσω!

Γεωργιάννα ελπίζω κι εμείς να ξεμπερδέψουμε με τις τσίμπλες γρήγορα. Καλή σχολική χρονιά και για τον Αλεξανδράκο σου!!

Σε λίγο φεύγουμε... Σας φιλώ παρεάκι μου, τα λέμε τη Τρίτη!!

Γωγούλα χρόνια σου πολλά και καλά! Εύχομαι πάντα χαρές και μη στεναχωριέσαι, θα τα γιορτάσετε αργότερα! Γιατί δε κάνετε κάτι οι δυο σας μέσα στο ΣΚ? Ναι αν μπορείς πες μου για την αλοιφούλα.

Δουλεύει s/k...τελος πάντων,αστα.

Λοιπόν η αλοιφούλα λεγεται fucidin ειναι οφθαλμικες σταγόνες...1 πρωί 1 βράδυ fucidin κ 3 φορες την ημέρα tobrex για 1 εβδομαδα με 10 ημέρες,ανάλογα.

Είναι πολύ καλή.

Καλά να ξανα περάσετε,φιλιά στον Αρουλη!!!

Γωγώ, χρόνια σου πολλά!!!στεναχωριέμαι που θα τα περάσεις έτσι, αλλά φαντάζομαι του χρόνου θα είναι καλύτερα!Γερή και ευτυχισμένη!

γωγω,χρονια πολλα γεματα ομορφες στιγμες με την κουκλαρα σας!

το ματακι εστρωσε τωρα της μικρης;εμας ειχε βελτιωθει αλλα τωρα παλι αρχισε.....

Γεωργιαννα και σε σας καλη αρχη!εγω θα παω ενα μηνα και θα παρω την αδεια ανατροφης απο Οκτωβρη,ευχομαι να καταφερουμε τις γιορτες να γνωριστουμε.....στην Αθήνα.

ελενα,αφροδιτες,δαναη,δαφνη,σουλα και σε οσες ξεχνω καληνυχτα.

Γωγω μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! Με υγεια και παντα χαρουμενη να εισαι!

Οσο για το δωρακι απο τον Χρηστο μηπως να του κρατησεις λιγο μουτρα; Ο δικος μου το ξερει οτι θα με πειραξει εαν δεν μου φερει κατι και ετσι φροντιζει να το παρει πιο νωρις.

Για να δουμε τι θα μου φερει σε λιγες μερες. Τελευταια μερα του Σεπτ. κλεινω τα 32!!!

geia sas manoulitses!!!ti kanete?epaniltha drumiteri...

oi antres mou kala..an kai egrapsa to thema me to beboni kai to varos-thilasmos..alla mia xara..

apo treksimo allo tipota alla exw idi na skeftomai gia 3o beboni...den sas to kruvw..

gwgoula poluxroni!!!na sai geri ki esu kai oli i familia!na se xairontai autoi pou s agapoun!!!oso gia to dwro exeis ena dikio an kai den einai to dwro to thema alla i oli fasi..i skepsi,o tropos kai o enthousiasmos metrane..tespa gnwmi mou einai na tou miliseis..min to kratiseis mesa sou giati kapoia stigmi tha tou to petakseis...

gewrgiana kalofwtistos o antraklas!!!

filakia se oles!!dne diavasa oles tis selides sorry,..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΩ...ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ....ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ...ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΜΟΡΑ ΓΤ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΝΟΥΤΡΙΜΠΕΝ...ΕΛΕΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΓΑΛΑΤΑ,ΕΛΕΟΣ!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ο ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!ΧΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ...ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ZARA KIDS ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ...ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ,ΠΟΥΛΟΒΕΡΑΚΙΑ,ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ,ΜΠΛΟΥΖΕΣ...ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ...

ΓΩΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ.....ΧΑΧΑΧΑΑ!!!ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΙΛΑΩ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου...αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ γτ είναι λεπτό το ζήτημα,λόγω του πατέρα του κ αυτός δεν ήθελε ,τωρα τον Αυγουστο που είχε γενέθλεια,απολύτως τίποτα.

Παρολ΄'αυτά,του ειχα μαγείρεψει το αγαπημένο του φαγητό κ του είχα πάρει τριανταφυλλα...

σεβαστο δεν ήθελε τουρτα κ κόσμο.

Η πεθερά μου μπηκε σπιτι κ απλα μου είπε πολυχρονη,ούτε να με φιλήσει,της έδωσα κ φαγητό στο φευγα......μηπως ειμαι υπερβολικη???

Εκατσα ταρατσα με την κορούλα μου κ ηρθε η αδερφη μου...μου εκανε κ εκπληξη η μανα μου με μια τουρτιτσα ,πολυ γλυκουλι...!

Το πιστευετε οτι φοβαμαι μην παρεξηγηθει ο Χρηστος ,οτι κ καλα δεν σεβαστηκαμε το πενθος?

Στο τηλ που μιλησαμε,μου λεει "μοναχουλα σου ε?"-"πως να μην ειμαι,αφοσον δεν ειπα σε κανεναν οτι κανω κάτι"-"Λογικο είναι " μου απαντησε....

Εσεις πως το βλεπετε βρε κοριτσια?Μηπως εχει δικιο τελικα?

Καλημέρα!

Χθες κοιμηθήκαμε μοναχούλες μας γιατί ο άντρας μου πήγε Ρέθυμνο σε ένα φίλο του για ψαροτούφεκο!Παρήγγειλα χταποδάκι!!!yammieeee!

Γωγώ,δεν σε θεωρώ υπερβολική!Κ εγώ θα περίμενα ένα δωράκι στα γενέθλιά μου έστω κ μικρό!η γνώμη μου είναι ότι το να γιορτάσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους (δεν μιλάω για κανένα τεράστιο party) ή να δεχθείς ένα δώρο δεν σημαίνει ότι δεν σέβεσαι το πένθος του άλλου.τι πρέπει να κάνεις δλδ?αλλού φαίνεται για μένα ο σεβασμός.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ..... ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ.... ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ.. ΓΩΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ Ε;; ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ

Καλημέρα!!

Τρεχουμε κοριτσια με τα βαφτισια κ σας εχψ παραμελήσει...επεστεψε κ ο μπαμπας μου με ενα θεμα υγειας κ ειμαστε λιγο ανω κατω!!! Σας σκεφτομαι κ σας διαβωαζω λιγο στα κλεφτά!!

Γεωργιαννα μου ωραια φωτογραφια!!! Κουκλα εισαι!

Δαναη κουκλακι η μυρτω στο γυμναστηριο σας!

Δαφνη για τον Αρη τι ναπω? δεν ξερω!! Ειναι τελειος!!

Αφρο μου κι εμεις 6100 ειμαστε στον 4ο μηνα... καναμε κι εμει ςκοιλια...

Κοριτσαιε μεις καναμε εμβολιο πριν 4 μερες.. ενταξει σπαστικα με τον παιδιατρο.... " ενα μηνα ακομη μητρικο και μετρα ξενο...."

δεν εχει αναπτυχθει η μπεμπα μου του λεω???? ειμαστε 6.100 κ 62 ποντους...δεδομενου οτι γεννηθηκε 2790 κ 49 εκατοστα θεωρω οτι ειναι μια χαρα.... επίσης εχω κ θεμα με το δεξι στηθος,.τρεχει αιμα στον θηλασμό!!εχω πληγωθει κ υποφερω...

`

τουρίστρια, καταρχήν περαστικά στον πατέρα σου!κατα δεύτερον, γιατί σου είπε να κόψεις το θηλασμό?????μα είναι μ.......???μολις βρω χρόνο θα σας αντιγράψω από το βιβλίο της πατσούρου το απόσπασμα για την καμπύλη ανάπτυξης των μωρών που θηλάζουν αποκλειστικά να του την τρίψεις στη μούρη!μα τα παίρνω, αντί να σε ενθαρρύνει για την υπομονή κ το κουράγιο σου σπονσοράρει τα γάλατα των εταιριών που τον στέλνουν τζάμπα στα διάφορα συνέδρια!έλεος!εγώ θα τον άλλαζα μόνο γι'αυτό το λόγο.γνώμη μου...

καλημερα!!!

γωγω μου η κατασταση ειναι λιγο μπερδεμα η δικη μου γνωμη ειναι οτι κ οι δυο εχετε δικιο κ αδικο...ο αντρας σου απο την μερια του μια γλυκεια κουβεντα κ ενα τρυανταφυλλο εστω για το τυπικο νομιζω θα επρεπε να φερει αλλα εχει κ τον πονο του....εσυ εχεις δικιο που νοιωθεις λιγο παραμελημενη αλλα φερε λιγο τον εαυτο σου στην δικη του θεση...αν ο πατερας που χαθηκε ηταν ο δικος σου πως θα συμπεριφεροσουν σε μια τετοια περισταση???

υπομονη γωγουλα μου θα περασει κ αυτη η φαση...σου στελνω εγω λουλουδικο!!!

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-:x:-*[smilie=sign7.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

ειρηνακι μου ποτε με το καλο η βαπτιση?περαστηκα στον πατερουλη σου!!!!

μην τον ακουσεις τον γιατρο σου εκανες τοσο δρομο περασες τοσα για να θηλασεις κ τωρα που ολα πανε μια χαρα να σταματησεις γιατι???ποιος ο λογος δεν σου ειπε???να μην ειχες αρκετο γαλα να πεις ενταξει να μην εβαζε βαρος το μωρο παλι ενταξει αλλα αυτο ειναι αδικαιολογητο...

γεωργιαννα εισαι μια κουκλα φτου φτου!!!!

χοανιτα πως τα περασατε???ξεκουραστηκες???πηρατε κ το μωρακι σας μαζι?

ασε γιουλακι αυτο με τα γαλατα πια..ελεος!!!με το τωρινο πως τα παει?ποσο το περνεις???εγω της δινω το nativa τωρα 8.20 τα 400γρ.

joannaki καλως ηρθες κ παλι!!!!εμεις σκεφτομαστε το δευτερο παιδακι!!!!μετα τηνβαπτιση λεμενα βαλουμε μπρος σιγα σιγα!!!

γλυκερια δαφνη δαναη κουκλια τα μικρα σας!!!!!

εμνεις δεν πειραμε γυμναστηριο την βαζω στο παρκο με τα παιχνιδακια της κ παιζει γυρναει σαν βαρελακι φωναζει :lol::lol::lol:

αφροδιτες ελενα κ γιωργο :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Έχω μια απορία:η σοκολάτα ως ρόφημα περιέχει καφεϊνη?η συγκεκριμένη που αγοράζω (cadburry)δεν γράφει στα συστατικά της καφεϊνη, αλλά στο internet διαβάζω ότι περιέχει.Φοβάμαι μήπως ο εκνευρισμός και η γκρίνια της μικρής οφείλεται εκεί.Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω,δεν πίνω καφέ, δεν μπορώ να πιω μια σοκολάτα την ημέρα η έρμη?!?!?

ΣΟΥΛΑΚΙ ΤΟ NUTRIBEN ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...ΤΑ 400ΓΡ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ 17 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΥΝΟΥ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ 2ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΤΥΠΟΥ ΝΟΥΛΑΚ ΚΑΙ ΝΕΣΛΑΚ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ??ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ 2η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΜΑΤΑ

Καλημερα!!

Ειρηνη μην τον ακουσεις! Βλεπεις τι τραβαει η Γιουλη με τα γαλατα; Αυτο τραβηξα και εγω με τον Αλεξανδρο. Τωρα που με ρωτησε ο γιατρος του ειπα οοοοοσο εχω, μπραβο μου ειπε. Περαστικα στον μπαμπα σου.

Θα ερθω Θεσσαλονικη να σε μαλωσω ετσι και κανεις το λαθος, μηπως ξεχασες το αρχικο σου αγχος;

Joanaki ευχαριστω και εσυ με το καλο το δευτερο να βαπτιστει. Καλως μας γυρισες.

Κοριτσια μου ευχαριστω για το κομπλιμεντο.

Σημερα θα φτιαξω και το παρκοκρεβατο. το επλυνα, ηταν του Αλεξανδρου. Τις τελευταιες μερες για να κοιμηθει πρεπει να παρει ενα πανακι στα χερια του! Ειναι απιστευτο πως το περνει αγκαλια και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα αποκοιματε.

Δαναη περιεχει καφεινη, εγω επειδη με πιανει τρεμουλο απο την καφεινη οτι περιεχει σοκολατα δεν την ακουμπαω, ουτε τσαι. Αλλα δεν πιστευω οτι την επιρεαζει μια σοκολατα την ημερα. Δοκιμασε να μην πιεις 1 μερα και δες διαφορα. ΜΗπως εχει γρινια απο τα δοντακια της;

Γεωργιάννα, δεν είναι από τα δοντάκια της γιατί δεν βάζει τα χέρια στο στόμα όπως έκανε.την πιάνει γκρίνια κ όταν θηλάζει, κάνουμε εκατό διαλείμματα μέχρι να φάει, την βάζω στον ώμο να ρευτεί κ συνεχίζουμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...