Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Γωγω δεν ειναι κατα της κρεμας, στον Αλεξανδρο του ειχε δωσει. Στον Διονυση δεν θα του δωσουμε στην αρχη λογο βαρους!!!!!

Χαρηκε οταν ακουσε οτι γυρισαμε ηδη μπρουμητα επειδη τα αγορια καθιστερουν αλλα εχουμε και τα κιλακια μας!!!! Μου ειπε για δοντια 6,6 μηνων περιπου βγαινουν. Τον βρηκε πολυ καλος και γενικα του εχει μια αδυναμια. Θα του δωσω και νερακι μαζι με το φαγητο απο την βρυση. Και αν δω δυσκοιοτητα θα του βαζω και ακτινιδιο. Πορτοκαλι μου ειπε μετα τον 8ο μηνα.

Ανδρια εμαθες κατι για τις πετσετες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Gewrgianna mou molis ema8a..Opws vlepeis tin petsetoula (episinaptw photo) einai 5,00 evro

An tin 8es pio megali p.x petseta swmatos k 8es to onoma na einai pio megalo tote allazei i timi alla min nomizeis k megali diafora girw sta 7-10 evro..Omws perneis tin petsoula esi gia na pareis tin poiotita pou 8es..

post-5713-13873937634813_thumb.jpg

Γειά σας!! Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!!!!!!Το αγγελούδι μου κλείνει τον 4ο μήνα!!!!!! :x:x Περνάει ο καιρός! Σε λίγουες μήνες θα συζητάμε για τα 2α ή 3α!!!! :D:D

Γεωργιάννα 9 κιλάαααααααα!!!Φτού φτού,το πίνει όλο το γαλατάκι του ο Διονυσάκος μας!!Παίδαρος με τα όλα του!Δε θα σε παιδέψει καθόλου με το φαγητό είμαι σίγουρη! :D

Γωγώ μου εννοείται οτι τα κορίτσια είναι μακράν πιο μπροστά απο τα αγόρια!!Είδες;απο τη κούνια ακόμα φαίενται! ;);) Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες είμαστε πιο έξυπνες!χαχα Καλά να περάσετε με τις φιλενάδες σας!

Αντριάκι τί κάνεις; Να σε ρωτήσω,στο σίτε πώς μπορώ να παραγγείλω;;Δεν είδα κανένα πλαίσιο για παραγγελίες :roll: πρέπει να στείλω μάιλ ή κάτι τέτοιο;

Ώχ,γκρινιάζει!επιστρέφω σε λίγο.

Elenaki mou oute k egw vrika kapou gia paraggelies tou esteila minima sto fb k to rwtisa pws mporeite na kaneta paraggelia..Perimenw apantisi tou..An den ginete paraggelia apeu8eias se ekeinon tote paw egw proswpika sto katastima tou k ta paraggelw, min to skefteste :D

Μ' έχει μουτζώσει κάποιος?? Έφαγα στήσιμο στη μία από τις δύο συνεδρίες που είχα σήμερα, ο μικρός γκρινιάζει όλη μέρα και πριν λίγο έφυγε ο υδραυλικός αφού πλημμύρισε το μπάνιο γιατί αποσυνδέθηκε ξαφνικά το σιφόνι του νιπτήρα!! Ααααααα! Πάω για σφουγγάρισμα...!

γεια σας κοριτσακια!!!!σημερα μαζευουμε τις βαλιτσες μας, και ειναι 1 εκατομμυριο πραγματα που εχω φερει και πρεπει να τα στριμωξω στο αμαξι γιατι θα ερθει και η μαμα μου μαζι, οποτε ο χωρος θα λιγοστεψει παααααρα πολυ!!!!διαβασα τα νεα σας και μια χαρα σας βρισκω!!! μπραβο ο διονυσακος , γεωργιαννα, και νομιζω οτι εχει δικιο ο παιδιατρος, καλυτερα φρουτακια απο τις κρεμες!!!

σαμαρ, τι να πω, γκαντεμια!!!υπομονη, μερα ειναι θα περασει!!!

γωγω, αστερι το χριστινακι!!!ο αντρας μου, μου ειπε οτι η μικρη γυρισε απο ανασκελα μπρουμυτα, με το ενα χερι της , ομως πλακωμενο, αλλα δεν ημουν εκει.....αυτο πιανεται για γυρισμα, η θα πρεπει να μπορει να γυριζει και το χερι;;;;;

ελενακι χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!να το χαιρεσαι το αγορακι σου, παντα γερο κι ευτυχισμενο!!!!

εμενα, χτες και σημερα εχει μια γκρινια απροσδιοριστη, σαν να νυσταζει αλλα να μην θελει να κοιμηθει λες και θα χασει το πανηγυρι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα ειναι της παναγιας, σε καμια ωρα θα παμε στο μοναστηρι να προσκυνησουμε και χαιρομαι παρα πολυ!!!!μαλλον θα ξαναμπω το βραδυ, ααααααααν εχω τελειωσει με τις βαλιτσες!!!!

φιλια σε ολα τα νινακια, και να τα φυλαει παντα η παναγιτσα!!!!

Δαφνη μου ευχομαι να σταματησουν οι γαντεμιες. Επιτελους να σου πανε καλυτερα τα πραγματα. Μαλλον η Αθηνα δεν σε συκωνει!!!!

Ελενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! Περναει πολυ γρηγορα ο καιρος!!

Αφροδιτη ποτε γυρνατε; Ασε και τπτ στο χωριο!!! χα χα χα

Γιωργο γτ ηθελες τοσο πολυ να αλλαξεις ονομα; Μια χαρα ηταν!

Ανδρια ευχαριστω. Εαν ειναι κατι θα σου πω.

Τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι;

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Βλέπω ότι κι άλλα μωράκια τρώνε τόσο συχνά! Εκτός απο της Δάφνης κ της Γεωργιάννας που τρώνε 1-2 γευμ. λιγότερο. Σκεφτόμουν μήπως δεν χορταίνει η δικιά μου και τρώει τόσες φορές, γι'αυτό ρώτησα.

Έλενα, χαρούμενα μηνογενέθλια!

Σάμαρ, σε "νιώθω"! Δεν αντέχω καθόλου τις "ζημιές" και τις επιδιορθώσεις στο σπίτι...

Γεωργιάννα, αντέχουν ακόμη τα χέρια σου? 9 κιλά? Μπράβο σας και κυριότερα σε σένα που τον ταίζεις την καλύτερη μάρκα γάλα!!!! :lol: Mamas milk!!!!!

καλησπερα!!από χθες προσπθούμε με τον Κώστα να της ανοίξουμε την τρυπούλα στον κόλπο (η σύμφυση χειλέων αιδοίου που σας έλεγα) αλλά δεν βλέπουμε αποτέλεσμα.Εγώ ούτε να κοιτάω δεν μπορώ.Πήραμε την παιδίατρο μας είπε να το κάνουμε μετά το βραδινό μπάνιο που έχει μαλακώσει το δερμα της κ αν δεν ανοίξει να την πάμε εκεί να δοκιμάσει εκείνη. μας είπε ότι υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξει.ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να μην χρειαστεί καμία επέμβαση κ κυρίως να μην πάθει καμιά ουρολοίμωξη κ τρέχουμε.

Γεωργιάννα!φτου φτου!εμένα ήδη πιάνεται το χέρι μου με τα 6,175 κιλά!

Δαναη περαστικα να ειναι αυτα και να μην χρειαστει να κανετε επεμβαση ευχομαι.

Τα χερια μου δεν αντεχουν μερικες φορες αλλα δεν μπορω να κανω τπτ. Σημερα ηθελα να τον κουρασω αλλα τελικα κουραστικα εγω!!!!!! Το καλο ειναι οτι παιζει και μονος του στον καναπε. Την αλλη εβδομαδα θα του φερω και το παρκοκρεβατο.

Αναστασια δεν πιστευω οτι δεν χορταινει αλλα ετσι εχει συνηθεισει να τρωει αφου κοιματε την νυχτα περισσοτερες ωρες. Θα αλλαξει πιστευω σιγα σιγα. Ο δικος μου στον 4ο ξεκινησε ανα 3ωρες.

Καληνυχτα.

Πολλή ωραία εφεύρεση το γυμναστήριο.το έχω στρώσει πάνω σε ένα πάπλωμα, οπότε ξαπλώνω κ εγώ δίπλα της κ διαβάζω το βιβλίο μου δυνατά γιατί της αρέσει.

Σήμερα μου έβγαλε την πίστη για να φάει το βραδινό της, την έβαζα στο στήθος κ γκρίνιαζε.το κάνει αυτό τις τελευταίες μέρες κ η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί αν θέλει να ρευτεί.μολονότι την έβαλα να ρευτεί συνέχισε την γκρίνια.ηρεμεί μόνο αν την πάρει ο κώστας αγκαλιά.νομίζω ότι το έχει κάνει παιχνίδι για να αλλάζει αγκαλιές.λες κ το κάνει επίτηδες για να μην με αφήσει να το δω το NCIS στο STAR. καλά λέει η μαμά μου ότι είναι μικροί σατανικοί νάνοι :lol::lol::lol:

Καληνύχτα!!!

Αφρο, καλημέρα!όπως έγραψα κ προχθες,η παιδίατρος μας είπε ότι στον τρίτο μήνα τα παιδιά που θηλάζουν κάνουν μια "κοιλιά" στην άυξηση βάρους.Η Μυρτώ 3 μηνών ζύγιζε 5.800 και 4 μηνών 6.175. Μας είπε ότι είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς.

λες κ το κάνει επίτηδες για να μην με αφήσει να το δω το NCIS στο STAR. καλά λέει η μαμά μου ότι είναι μικροί σατανικοί νάνοι :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Έχει δίκιο η μαμά σου!!!!!!!!

ps: φανταστική η φωτο με το γυμναστήριο! Η Μυρτώ είναι μια ζουζουνίτσα!

Καλημέρα!

Καθίσαμε στο γυμναστήριό μας ένα 10λεπτο σήμερα και μας άρεσε! Επίσης μας αρέσει να μας βάζει η μαμά μπρούμυτα και να σηκώνουμε τη κεφάλα μας!! Κατά τ' άλλα είμαστε όλο γκρίνια, ένα ματάκι μισόκλειστο από τσίμπλες (πόσο tobrex να καταναλώσω πια!), δε θέλουμε και πολύ να φάμε αλλά να πιπιλάμε το στήθος της μαμάς, τρώμε μετά μανίας τα χέρια μας και ότι άλλο βρούμε και σαλιώνουμε το σύμπαν. Α έχουμε και μυξούλες! Ο παιδίατρος δε συγκινήθηκε με κανένα απ' όλα αυτά και θα μας δει κανονικά την άλλη βδομάδα. Κι έτσι, επειδή είναι πλέον σίγουρο, όπως είπες Γεωργιάννα, πως η Αθήνα δε μας σηκώνει, φεύγουμε το μεσημέρι για τετραήμερο στην Ακράτα με φίλους! Χα χα χα!!!

Δανάη με γεια τα τικεράκια! Απίθανη η Μυρτώ στη φωτό!!!

post-14188-13873937638022_thumb.jpg

post-14188-13873937638168_thumb.jpg

Axxx mou espase ta nevra auto to mammy..Grafw grafw k den mou ta dimosievei..Pali apo tin arxi :twisted:

Kalispera!! Koimisa tin mikri prin kanena 45 lepto k se ligo 8a paw na vgalw galataki :)..Eimai stin mama mou k 8a meinw edw ws arga giati 8a ertei ap'edw to apogeuma o andras mou na pame supermarket k kata tis 7 i kopela pou 8a mou kanei tin diakosmisi stin vaftisi gia na tin parw stin taverna na metrisei ta trapezia gia na 3erei poses mpalonokataskeves 8a kanei se ka8e trapezi..Axxx 3ipnise i mikri, autos itan o ipnos tis? :(

Καλα να περασετε Δαφνη! Το ματακι του τι εχει και βαζεις συνεχεια Τοbrex; Ωραιο ο Αρουλης στο γυμναστηριο.

Δαναη και η Μυρτω ειναι μια κουκλα στο γυμναστηριο. Τι βιβλιο διαβαζεις;

Τα λεμε μετα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...