Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

ps:

Andria, πολύ ωραίο το σηματάκι για το αυτοκίνητο! Πρωτότυπο!

Σαμαρ, πως μεγάλωσε ο Αρούλης! Άλλαξε! Τι κάνει ο αέρας στα κουφονήσια,έ?

Αφροδίτη και Δανάη, χαρούμενα μηνογενέθλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Egrafa egrafa k den mou to dimosieuse :evil:

Ponesa apisteuta to xeraki mou wspou na vgalw 150ml gia na piei i mikri..To mendela mou to ilektroniko xalase k to pira gia epidior8wsi daneistika ena allo mendela xeirokinito k ekana 30 lepta na vgalw 150ml :o eixa k allo gala alla den niw8w ta xeria mou..Den mas kanei auto xalase k proxtes i endoepikoinwnia mas k tous tin pira pisw gia 2i fora alla eutixws xtes arga to apogeuma me pirane til k mou eipane pws 8a mou dwsoune kainourgia pali kala :D

ps:

Andria, πολύ ωραίο το σηματάκι για το αυτοκίνητο! Πρωτότυπο!

Σαμαρ, πως μεγάλωσε ο Αρούλης! Άλλαξε! Τι κάνει ο αέρας στα κουφονήσια,έ?

Αφροδίτη και Δανάη, χαρούμενα μηνογενέθλια!

Se euxaristw Anastasia mou!!!!!!

Sigkini8ika :cry::cry:

Milisa me to afentiko mou gia to pleonazwn pou 8a me vgalei k zitouse tin akrivi imerominia pou efiga me adeia as8eneias k den tin 8imomouna k etsi anatre3a se palia mas posts na vrw ta minimata pou sas to anafera k diavasa ti grafame pou perimename ta zouzounia mas k kata sigkini8ika :cry::cry:..Axxx TELEIES ANAMNISEISSS!!!!!!!!!

Γειά σας! Μια απο τα ίδια σήμερα..ξύπναγε κάθε 3 ώρες το βράδυ με λιγμούς κ απο το πρωί θέλει να είναι μόνο αγκαλία.Πρίν κάν τον αφήσω κάτω βάζει τις τσιρίδες.Ευτυχώς κοιμήθηκε πριν κανα μισάωρο κ έκατσα λίγο.

Γωγώ μου υπομονή αλλα πόσο;;; αχ!οι μανούλες τα τραβάνε όλα! Μακάρι να ηρεμήσουν σύντομα γιατί άμα κάνουν έτσι μέχρι να βγεί το 1ο δόντι τότε....κλάφτα Χαράλαμπε!Κ μένα παρέα θέλει,αλλα όχι όποιν κ όποιον μόνο εμένα..αχ αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα! :roll:

Αντριακι σε ευχαριστώ για το σιτε,θα το κοιτάξω!

Αφροδιτη έχω της chicco το μάρσιπο αλλα τώρα που έχει ζέστη ο μικρός γίνεται μούσκεμα.Δε ξέρω άν φταίει το ύφασμα του ή είναι έτσι όλα τα μάρσιπο.Πάντως μέι τάι θα παραγγείλω που αντέχει περισσότερο βάρος.

Αναστασία κουκλάρα η Γεωργία!!Φτού φτού!Της πάει πολύ το φούξια!Καλά να περνάτε,να σου πώ κ λίγη βροχή μια χαρά είναι!Δε παλεύεται η ζέστη στην Αθήνα αυτές τις μέρες.

Γιώργο δυστυχώς για εσάς πρέπει να κάνετε υπομονή..πώς συμπεριφέρεται τώρ στη Μαριάννα αυτός ο άθλιος;;;;;;

Γεωργιάννα πώς είστε;

οι υπόλοιπες πού είστε;

τωρα που θα γυρισουμε θα ψαξω κι εγω για μαρσιπο, εσεις κοριτσια που εχετε, ποιον εχετε;;;;

γωγω, η χριστινουλα σου εχει αδυναμια εεε;;;;εμεις ειμαστε με τον αντρα μου , οποτε μοιραζεται την προσοχη.....

Aφροδίτη μου,εμείς εχουμε μαρσιπο απο το mothercare οπως κ η Δανάη,πολλά κλιπς βέβαια,αλλά με έχει βολέψει.

Τι εννοείς με την αδυναμία,sorry δεν κατάλαβα...

Είναι ο αντρας σου στο σπιτι μαζι σου κ ασχολείστε κ οι 2 με το μωρο?Αυτο εννοεις?

Αδυναμία πάντως εχει κ στους 2 μας,μας βλέπει κ ξεκαρδίζεται στο γέλιο,λείπει ο μπαμπάς αρκετές ώρες αλλα ξέρει να της αναπληρώνει πολυ καλά. :D

Ας κάνω μια απόπειρα να σας γράψω τώρα που λίγο κοιμήθηκε...

Πολλή γκρίνια από τη μέρα που γυρίσαμε. Είναι δυσκολία προσαρμογής, δόντι, ένταση που εισπράττει... δε ξέρω... Πάντως το κακομοιράκι μου θέλει όλο αγκαλιά και στήθος!

Όσο υπέροχες ήταν οι μέρες στο Κουφονήσι, τόσο άθλιες είναι οι πρώτες τρεις μέρες στην Αθήνα. Δε ξέρω που βρήκαμε τόση ένταση με τον άντρα μου, μας πέσαν μαζεμένες πρακτικές και οικονομικές δυσκολίες με το που γυρίσαμε κι είμαστε σε συνεχή καυγά και συζητήσεις για χωρισμό... Ίδωμεν...

Κουφονήσι λοιπόν... Το αγαπημένο μας νησάκι μας υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες! Όλοι περίμεναν να γνωρίσουν τον Άρη και γρήγορα έγινε η μασκώτ του νησιού. Όλο χαμόγελα και αγκαλιές, του μιλούσαν όλοι, τον χάζευαν, τον έπαιζαν, πήρε πολλά δωράκια κι έκανε γνωριμίες! Φέτος έτυχε να υπάρχουν κάμποσα μωράκια στο νησί, ο Αρούλης ήταν ο μικρότερος και ο πιο κούκλος φυσικά (κουκουβάου!!!)

Προσαρμόστηκε γρήγορα και ακολούθησε ένα πολύ ωραίο κι εύκολο πρόγραμμα. Κοιμόμαστε όλοι μαζί (είχαμε ενώσει ένα διπλό κι ένα μονό κρεβάτι κι είχαμε άπλα!) και ξυπνούσαμε κατά τις 9 με 10. Παίρναμε το πρωινό μας στο δροσερό κηπάκι, παίζαμε με τον Άρη, εκείνος έριχνε πάλι έναν υπνάκο κατά τις 11.30 και 2 φεύγαμε συνήθως με το καΐκι για παραλία, συχνά με ενδιάμεση στάση για καφέ και κουβεντούλα με φίλους. Στην παραλία κάναμε μαζί μπλουμ, μετά έτρωγε και έριχνε έναν δίωρο ύπνο στη σκηνούλα του, που ήταν τοποθετημένη στη σκιά μιας σπηλιάς. Κατά τις οχτώ πίσω στο δωμάτιο για μπανάκια και μετά βραδινή έξοδος ή απευθείας για φαγητό. Την ημέρα πηγαίναμε στην παραλία με το sling μας, το βράδυ βγαίναμε με το καρότσι κι ο Αρούλης κοιμόταν 4 ή 5 ώρες μέχρι να γυρίσουμε στο δωμάτιο, ξυπνούσε στη μεταφορά από το καρότσι στο κρεβάτι, έτρωγε λίγο και ξανακοιμόταν. Υπήρξαν βέβαια και διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα αλλά όλα κύλησαν ομαλά. Κάποιες φορές τον έπιανε έντονη παλινδρόμηση κατά τις 8 κι είχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να του περάσει αλλά μετά έριχνε γερό ύπνο! Γενικώς οι διακοπές ήταν πιο ξεκούραστες απ' όσο φανταζόμουν!!

Η θάλασσα του άρεσε, την πρώτη βδομάδα δεν έμπαινε κάθε μέρα γιατί είχε αέρα και φοβήθηκα μην παγώσει αλλά μετά το καθιερώσαμε. Στην αρχή μπήκαμε αγκαλίτσα, τον είχα σφιχτά σφιχτά πάνω μου, δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου αλλά ήταν λίγο απορημένος. Στο τρίτο μπάνιο έσκασε χαμόγελο, στο τέταρτο δέχτηκε να απομακρυνθεί από την αγκαλιά, τον κρατούσα από τα μπράτσα κι άρχισε ν'αυξάνεται ο χρόνος παραμονής του στο νερό. Στο έβδομο γελούσε κανονικά, τον κράτησα και λίγο ανάσκελα και χτύπησε λίγο τα ποδαράκια του! Συνολικά πρέπει να έκανε 10 μπάνια!!

Πήγε παντού, παραλίες, ταβέρνες, μπαρ, μέχρι και σε συναυλία πήγε και κοιμόταν ανενόχλητος! Είναι πολύ κοινωνικός και ήρεμος!! Χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαμε στο νησί, πήρε πολλά ερεθίσματα, καθαρό αέρα, θάλασσα! Έχει μεγαλώσει, είναι 6200, γυρνάει εύκολα από ανάσκελα στο πλάι και αντίστροφα και παλεύει το μπρούμυτα. Αν τον γυρίσω εγώ μπρούμυτα σηκώνει το κεφάλι και γελάει, στηρίζεται στους αγκώνες και κουνάει τα πόδια. Το βλέμμα του είναι απίστευτα έντονο, παρατηρεί τα πάντα και επικοινωνεί με πολλά γέλια και φωνούλες και κραυγούλες και μερικά μπα αα μα. Πιάνει καλά, κρατάει κάποια μικρά παιχνιδάκια, δέχεται πια πιπίλα την οποία τραβάει μόνος του και τη ξανασπρώχνει μέσα! Σήμερα θα συνεννοηθούμε με το γιατρό μας πότε θα τον δει, να μετρήσει και ύψος και να κάνουμε τα πρώτα εμβόλια.

Σας ζάλισα! Ευχαριστώ πολύ για τα κομπλιμέντα, σας πεθύμησα, χαίρομαι που όλα τα μωράκια μεγαλώνουν και είναι σε γενικές γραμμές καλά, υπομονή για όσες αντιμετωπίζουμε γκρίνια και ανυπομονώ να κανονίσουμε συνάντηση!!

Μουουουτς!!!!!!

Δάφνη,χαίρομαι που περάσατε καλά, στεναχωρέθηκα με τα περί χωρισμού,ελπίζω να πάνε όλα καλά, το παιδί σίγουρα φέρνει αναστάτωση και χρειάζεται να βρεθούν νέες ισορροπίες...

Δανάη σ' ευχαριστώ, στην περίπτωσή μας δεν αναζητούμε τις νέες ισορροπίες αλλά τις ισορροπίες γενικώς καθώς δεν πολυείχαμε παλιές...

Γεια σας!

Ανδρια γενικα δεν δειχνει προιοντα και τιμες. και εμενα μου αρεσε και θελω και εγω. Ποσο σου κοστιζε η μια σαλιαρα;

Δαφνη πολυ ωραια διαβαζω οτι περασατε στο νησι. Τωρα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον ανδρα σου και να κανετε και οι δυο πισω για το παιδι. Με τον ανδρα μου καποια στιγμη ειχαμε τσακωθει ασχημα και συζηταγαμε για χωρισμο. Καναμε και οι δυο πισω για το παιδι, χωρις να ειναι δικο του ο Αλεξανδρος αλλα νιωθει οτι εχει ευθυνες απεναντι του.

Αφροδιτη εγω εχω το ring sling οπως το ειδες. ειμαι ευχαριστημενη απλα δεν ξερω εαν το βαζουμε να κοιταει και αυτος μπροστα, πρεπει να δω το σιτε.

Τα νεα μας ειναι οτι γραψαμε τον Αλεξανδρο αγγλικα σημερα!!

Θελω καμια ιδεα τι αλλο να τον γραψω αθλητικο εκτος απο ταε βο ντο ή καρατε.

Ελενα πολυ δυσκολα με το μικρο. Ευχομαι να ηρεμησει συντομα.

Αναστασία, κούκλα η μικρή σου!!!!

Αναστασία κουκλάρα η Γεωργία!!Φτού φτού!Της πάει πολύ το φούξια!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έχω ξετρελαθεί με αυτή την φωτογραφία!

Βρε κορίτσια, με έχει ξεζουμίσει σήμερα! Πεινάει κάθε δυο ώρες...

Εσείς που θηλάζετε, πόσα γεύματα τη ημέρα κάνουν τα μωράκια σας?

Εμένα 8 με 9 :shock:

..................................................................................

Καλά, τέτοια ώρα που ρωτάω θα έχετε κοιμηθεί!

Θα περιμένω να μου πείτε αύριο. Καλό βράδυ!!!!!!

τωρα που θα γυρισουμε θα ψαξω κι εγω για μαρσιπο, εσεις κοριτσια που εχετε, ποιον εχετε;;;;

γωγω, η χριστινουλα σου εχει αδυναμια εεε;;;;εμεις ειμαστε με τον αντρα μου , οποτε μοιραζεται την προσοχη.....

Aφροδίτη μου,εμείς εχουμε μαρσιπο απο το mothercare οπως κ η Δανάη,πολλά κλιπς βέβαια,αλλά με έχει βολέψει.

Τι εννοείς με την αδυναμία,sorry δεν κατάλαβα...

Είναι ο αντρας σου στο σπιτι μαζι σου κ ασχολείστε κ οι 2 με το μωρο?Αυτο εννοεις?

Αδυναμία πάντως εχει κ στους 2 μας,μας βλέπει κ ξεκαρδίζεται στο γέλιο,λείπει ο μπαμπάς αρκετές ώρες αλλα ξέρει να της αναπληρώνει πολυ καλά. :D

γωγω,αυτο εννοω, δεν το εξεφρασα σωστα.... :oops:

γεια σας κοριτσακια!!!!δαφνη, τετοια ωραια περιγραφη περιμενα, και με δικαιωσες!!!!μπραβο και του χρονου να ειστε καλα να ξαναπατε οι 3 σας....και γιατι οχι, αν θελετε 4!!! :lol::lol::lol: μην ανησυχεις, εγω κλασσικα μετα τις διακοπες ριχνω εναν βαρβατο τσακωμο με τον αντρα μου, γιατι ειναι σκληρη η επιστροφη στην πραγματικοτητα... ;);)

αναστασια, κι εδω σημερα εριξε μια γερη μπορα κι επεσε η θερμοκρασια!!!συνηθως η δικη μου τρωει ανα 2 με 2,5 ωρες , σπανια 3.....το εχω συνηθισει γιατι τη νυχτα δεν ξυπναει για μαμ οποτε θελω μες στη μερα να μην χανει γευματα....εσενα καθε ποτε τρωει κανονικα;;;παντως προφανως ετοιμαζεται για αυξηση της παραγωγης γαλακτος ,γι'αυτο τρωει συχνοτερα..

Αναστασία και μένα τόσα και παραπάνω γεύματα κάνει! Όντως κούκλα η μικρή σου στη φωτογραφία!

Δανάη, Γεωργιάννα και Αφροδίτη σας ευχαριστώ, θα περάσει κι αυτό, το ξέρω, είναι πράγματι σκληρή η επιστροφή στην πραγματικότητα, ιδιαίτερα σ' αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα. Με πειράζει μόνο που αντί να μας ενώνουν οι δύσκολες καταστάσεις μας διχάζουν.

Όνειρα γλυκά κοριτσάκια μου και μπεμπάκια!!

Μόλις έκανα μπανάκι κ μπήκα πώ μια καληνύχτα πρίν την πέσω.. Δάφνη μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα στις διακοπές,όπως τα περιέγραψες ήταν σα να ήμουν μαζί σας! :D Στεναχωρέθηκα για τα περι χωρισμού...εύχομαι να είναι "μπόρα" κ να περάσει!! Εδώ είμαστε να τα λές να ξεδίνεις! ;)

Αναστασία μην αγχώνεσαι,πλέον 8-9 γεύματα στάνταρ τη μέρα!Δε προλαβαίνουν να γεμίσουν κ τα αδειάζει.Εκεί 2 με 2,5 ώρες τρώει αλλα άν έχει πονάκια γίνεται ένα με τα μεμέ.

Πάω για νάνι..όνειρα γλυκά!Καλή ξεκούραση!

καλημέρα!

Αναστασία, η δικιά μου τρώει πείπου κάθε 2,5-3 ώρες την ημέρα με ένα διάλειμμα για ύπνο απο τις 22.00 μέχρι τις 07.00.βγαίνει περίπου 6 γεύματα την ημέρα, κάποιες φορές κ 7.

κοριτσακια εμενα η κορη μου τρωει λιγο κ πολυ συχνα απο νεογεννητο θηλαζει ενα δυο λεπτα αν 1,5 ωρα κ αν με δει ευκαιρη το χει στο στομα κ πιο συχνα... :lol::lol::lol::lol::lol:

πονανε τα δοντια μας κ απο κει που καναμε κακα καθε δυο μερες τα κανει συνεχειααααααααααααααα....

εχει κανει μια καμπη κ αυτο το μηνα δε μας βλεπω να παιρνουμε πανω απο 200 γραμμαρισ ειναι 6100 τωρα..

δαφνη μου πολυ χαρηκα που περασατε καλα και πηρα και θαρρος γιατι εχω αγωνια και για τις δικες μας διακοπες... ελπιζω να ειναι περαστικο

Καλημερα!!

Γυρισαμε απο τον γιατρο μας!! Ειμαστε 9 κιλα με 69εκ. Πηραμε περιπου 900γρ και ειναι πολυ καλα.

Ξεκιναμε φρουτα στις 7 οκτ. και σουπα στις 14 Οκτ. Μου ειπε να τον βαλω σε καρεκλακι οταν θα τρωει. Οσο μπορουμε θα αποφυγουμε το ρυζαλευρο και γενικα τις κρεμες.

Τα λεμε πιο μετα.

Αναστασια εμενα υπαρχουν μερες που τρωει 8γευματα αλλα ακομη κανουμε 6-7 συνηθως.

Γειά σας:::

Σάμαρ χαίρομαι που περάσατε καλά,με λυπεί ο τροπος της επιστροφης σας...ευχομαι να ειναι περαστικο,γτ συνηθως ετσι συμβαινει,λιγο πολυ τα περναμε ολοι μας τα δυσκολα...

Γεωργιάννα μπραβο στον Διονυσακο μας,με το καλό η τροφη@ο γιατρος σου ειναι της αποψης μακρυα απο κρεμες ε?Τι να πω,κ εμεις παντως ετσι μεγαλωσαμε...εμενα θα ξεκινησει φρουτοκρεμα φυσικη.Περιμενω τον γιατρο το Σαββατο για λεπτομερειες.

Σημερα λοιπόν εχουμε συνάντηση με φίλες,εε ολο αγορια???

3,5 μηνων η μπεμπα :D

Πάντως τα αγορακια που σας ελεγα,δεν εκαναν τιποτα απο αυτα που κανει η μικρη,κουφαθηκαν οι μαναδες!

Η μικρη τωρα στεκεται στα τεσσερα κ ειναι ετοιμη να μπουσουλησει....σας φιλω γτ με φωναζει το καθηκον. :D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...