Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Afrodite,η μικρή σας είναι και ένα μηνα μικρότερη όμως!Και η Μυρτώ 3 μηνών ήταν 5.800.

Η μικρή μας έχει πολλή πλάκα!Την βάζουμε στο γυμναστήριο και γυρνάει σύνεχεια μπρούμυτα και μετά πάλι ανάσκελα σαν το βαρελάκι.Πρέπει να ειμαστε συνέχεια δίπλα γιατί σε χρόνο dt κυλάει έξω από το γυμναστήριο!Αλίμονο τι μας περιμένει μόλις ξεκινήσει να μπουσουλάει?!?!?! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ,ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ,ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ.....ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ,ΟΛΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΥΑΤΟΥς ΣΑς....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΕΙΔΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..........

Καλημερααααααα!!!!!

Μου λειψατε πολυ αλλα τωρα επεστρεψα!!!!!

Προσπαθω να διαβασω τα νεα σας και θα επιστρεψω.

Δαναη δεν το ειχα ξανακουσει αυτο με το πιπι της.

Ελενα μιλησες με το παιδιατρο σου μηπως συμβαινει κατι αλλο;

Αφροδιτη χρονια πολλα μεγαλωσατε και σεις!!!

καλημερααααα... κι εμενα πηγε να το παθει αυτο με τον υμενα ειναι ακρως φυσιολογικο συμβαινει απο την πανα αλλα ηταν στην πολυ αρχη δε χρειαστηκαμε κρεμα απλα σε καθε αλλαγμα μου ειπε να ανοιγοκλεινω τα χειλια δεκα φορες και καμια φορα να την αφηνω για κανα δεκαλεπτο χωρις πανα

ελενα τα ιδια συμπτωματα εχουμε πηγαμε χθες βραδυ αρον αρον στη γιατρο και ειπε δοντι και ντεπον πρωι βραδυ για τρεις μερες και ηταν καλυτερα το παιδακι μου...

καλημερα !!!!!!!σημερα γινομαστε 3 μηνων!!!!!!!ααααααχ, τι ωραια που περασαν αυτοι οι μηνες, μακαρι ετσι ωραια να περασουν και οι επομενοι και να ειναι παντα καλα τα μωρακια μας!!!!

γεωργιαννα, καλως ηρθες!!!!να μας πεις τα νεα του διονυσακη!!!η μαμα εφυγε;;;;

αφροδιτη και ελενα, περαστικα στα μικρουλια σας!!!δραμα αυτα τα δοντια.. :( γλυκερια μου, περαστικουλια στο λευτερακη...ιωση εχει;;;;

καλημερα σε ολες και στο νταντι μας!!!

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ??ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=happy1.gif][smilie=happy1.gif] ....

ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ 5ο ΜΗΝΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ ΠΟΛΥ....

ΕΛΕΝΑΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ,Ε??ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΜΕΜΕΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΙΠΕ 1 ΜΗΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΗΡΘΕ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!ΑΣΤΑ!!!!ΕΝΩ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΛΥΠΗΘΕΙ...ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ....ΑΣΤΑ!!!ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΝΕΑ??ΑΝΔΡΙΑ,ΓΙΩΡΓΟ,ΔΑΝΑΗ,ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!

Kαλημέρα!Για μένα μόνο καλή δεν είναι,κουτουλάωωωω! Ο μικρούλης μου ταλαιπωρείται πολύ ρε γμτ.Κοιμήθηκε χθές βράδυ 11 κ ξύπνησε με ουρλιαχτά στις: 1,3,5,7:30,9 κ μόλις έκλεισε τα ματάκια του.Για να δούμε πόσ θα κρατήσει..Μίλησαμε τον παιδίατρο το απόγευμα κ μου είπε για δόντια,μιάς κ τα κακά του είναι νερουλά κ όλα τα συμπτώματα οδηγούν εκεί. Εντωμεταξύ,κάτω δεξιά στο ουλάκι του αχνοφαίνονται 2 άσπρες κουκίδες.Τις πιάνω κιόλας.Η μάνα μου,μου είπε οτι 4 μηνών βγάλαμε με τον αδερφό μου το 1ο δόντι.Τί έχουμε να τραβήξουμε δεν λέγεται!ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Άφρο κουράγιο κ σε εσάς!Άντε να σκάσει μύτη το πρώτο μπάς κ ηρεμήσουν καθόλου.

Γλυκερία περαστικά σας..πραγματικά είναι κρίμα ο μπεμπάκος σου.Ευχομαι να συνέλθει γρήγορα! Πές μας νεότερα.

Αφροδιτούλα!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ!!!!!!!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Γιούλη μου σε καταλαβαίνω,εσύ είσαι χειρότερα απο εμένα.. άντε τώρα που γύρισε ο Νίκος να τον χαρείς όσο περισσότερο γίνεται! ;)

Δανάη άμα κάνει έτσι απο τώρα η Μυρτώ..τότε καλύτερα να μαζεύετε δυνάμεις για αργότερα! :lol:

Γεωργιάννα!!!!!!!!Καλως ήρθες ξανά!!!! Πώς περάσατε με τη μανούλα σου κ τα ζουζούνια σου;; Ξεκουράστηκες καθόλου;;Κανόνισε να πέσεις πάλι με τα μούτρα στη κουζίνα!θα μας τρελάνεις όλες με τα φαγητά σου! Το κλασσικό ερώτημα: Τί έχει το μενού σήμερα;; :D:D

Δαφνούλα τί κουκλί που είναι ο Αρούλης στη φωτό!!Σούπερ κολυμβητής φαντάζομαι!!Πές μας πώς περάσατε;;;Ήταν ήσυχος ο Αρούλης;;

Συμπεθέρα,Ειρήνη.,Γιώργο κ στα υπόλοιπα κοριτσούδια μάκια!!!

Πάω να κάνω καμια δουλειά τώρα που κοιμάται,γίνεται πανικός! :|

Γειά σας ζουζούνες! Επιτέλους internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθαμε στη μαμά μου στα Γιαννιτσά! Ο μπαμπάς μας θα γυρίσει Αθήνα γιατί δουλεύει και εμείς θα καθήσουμε άλλες δυο βδομάδες! Γιούπι!!!!!!

Είμαστε καλά, αν και η μικρή έχει λίγη γκρίνια...

Μου λείψατε! Πάω να διαβάσω όσα νέα σας προλαβαίνω και ελπίζω να ξαναμπώ σύντομα!!!

Γυρισα απο κατι ψωνια. Η μαμα μου φευγει στις 16. θα την χαρω λιγακι εδω στο σπιτι υτες τις μερες, αλλα θα με τρελανει κιολας. Εχει μανια με την καθαριοτητα!! Πραγμα που εγω δεν εχω.

Σημερα το μενου εχει μπιφτεκια στο φουρνο.

Εμεις θα παμε την Πεμπτη πρωι για εμβολιο.Ο Διονυσης ειναι καλα πολυ κουρασμενος απο το ταξιδι αλλα θα συνελθει. Προσαρμογη και παλι στην Αθηνα. Απο Δευτερα αρχιζουν τα σχολεια και το τρεξιμο!!

Γιουλη μια απο τα ιδια ειμαι και εγω! Μονη μου κουβαλαω τα ψωνια, σκουπιδια ολα περνανε απο τα χερια μου. Ξεκινησανε οι εκθεσεις και ο ανδρας μου θα ερχετε ην νυχτα. Δεν ξερω εαν θα βλεπει το μικρο καποιες μερες.

Η συνεχεια σε λιγο κλαιει και θελει παρεα.

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ ΑΝΤΡΙΑ!!! Μεγιά!!! Θέλω κ εγώ το σηματάκι για το αυτοκίνητο!Πόσο σου κόστισε;;υπάρχει κάποιο σιτε που τα παραγγέλνεις;

Tis saliares tous tis pira egw k mou evala panw ta logakia, eixan mono portokalies, prasines k mple (an 8imame kala) alla tous pira egw ta xrwmata pou i8ela k kaliteris poiotitas :)..Oi saliares 5 evro i mia gia na mou tipwsoun ta logakia...

Καλησπέρα!!!

Βήχει ψεύτικα κ δεν με αφήνει ουτε να γράψω...έτσι είναι τα πρωταπριλιάτικα μωρά :D

Γεωργιάννα καλώς ήρθες !!!

Ελενάκο μου κλαιει ο μπεμπακος κ ταλαιπωρεισε ε?Κουράγιο κ πολύ υπομονη...πες μου τι άλλο να κάνουμε κ εμένα με έχει τρελάνει,θελει να ασχολουμαι συνεχειαμαζι της!!!

Στεισυ μου μπραβο που περνας καλά,φιλάκια στην χρυσομαλλουσα!

Αντρια φοβερο το baby on the board....εμενα μου έφερε η αδερφη μου απο Ιταλία κ γράφει πανω σε ροζ φαναλάκι "christine on the board"....

Δανάη φοβερο αυτο που επαθε η μικρη ,δεν το ηξερα,μα ποσο αγνα πλασματακια ειναι???Ντρεπομαστε μπροστα τους χαχαχα!!!!

Σαμαρ φοβερη φωτο!!!!περασε τελεια ο Αρουλης !!!

Και του χρονου να σαστε καλα!!!!

Γιωργο χαιρομαι που βρεθηκε λυση,καλη κοπελα .

Σημερα εχουμε φοβερες επισκεψεις ενα αγορακι με διαφορα 1 εβδομαδα το πρωι κ ενα αγορακι με διαφορα 3 ημερων περιμενω να ερθει :D

Εν τω μεταξυ το αγοράκι αυτο,εβγαλε 2 τριχούλες στα καρυδάκια του!

Θεε μου τι άλλο θα ακουσω???Οτι θελει ας κάνει αλλα μακρυα απο την κόρη μου χαχχα :lol:

Φιλια!!!Σε όλες!!!

Προσπαθώ να σας γράψω τα νέα μας αλλά ο μικρός έχει αποδιοργανωθεί με την επιστροφή κι έχουμε γκρίνια πολλή! Ψάχνει θάλασσα και παραλία να κοιμηθεί!!

Πάλι φωνάζει... έρχομαι...

Καλησπέρα!μόλις γύρισα σπίτι!έβαλα τη μικρή στο μάρσιπο κ πήγαμε βόλτα μέχρι το super m.καλή γυμναστική,γυρω στα 40' περπάτημα.σε λίγο επιστρέφει ο Κώστας κ θα την κάνουμε μπάνιο.σήμερα το μεσημέρι έκανε το πρωτοφανές!!κοιμήθηκε 2,5 ώρες!την ξύπνησα εγώ γιατί φοβήθηκα μήπως δεν κοιμηθεί το βράδυ κ μου χαλάσει το 9ωρο!

Δάφνη, κούκλος ο Άρης!!!να σου πω, τον έβαλες τελικά στη θάλασσα?εμάς μας είπε η παιδίατρος μετά τον 5ο μήνα.πώς του φάνηκε?

καλό βραδάκι σε όλες/όλους

Ανδρια πολυ ωραιο! Ειδα και το σιτε και δεν καταλαβα με την πετσετα ποσο κοστιζει. Θελω να παρω και εγω στα αγορια μου απο μια πετσετα με τ'ονομα τους.

Γωγω μου ξεχναω να σου πω οτι ο μπεμπης εχει αδυναμια στο ελεφαντακι!!

Καλε ασε την κορη σου να κανει καμια φιλια!!!!

Ανδρια πολυ ωραιο! Ειδα και το σιτε και δεν καταλαβα με την πετσετα ποσο κοστιζει. Θελω να παρω και εγω στα αγορια μου απο μια πετσετα με τ'ονομα τους.

Αλήθεια???Πολυ χαιρομαι κ η Χριστίνα το γλυκοκοίταζε,αλλα της είπα ειναι για τον φίλο μας τον Διονυσάκο.... :D

Πολλες φιλιες η μικρη,ειδικά σήμερα είχε σουξε :lol:

Αλήθεια???Πολυ χαιρομαι κ η Χριστίνα το γλυκοκοίταζε,αλλα της είπα ειναι για τον φίλο μας τον Διονυσάκο.... :D

Πολλες φιλιες η μικρη,ειδικά σήμερα είχε σουξε :lol:

καλημερα μανουλες και νταντι!!!

εμεις ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την επιστροφη μας, δηλ. ψωνια, πλυντηρια και σιδερωματα... :( ομως μου ελειψε και το κρεβατακι μου και το καροτσι μας, γιατι αυτο που εχουμε εδω ειναι παλιο και δεν βολευει καθολου!!!ανυπομονω να δω την αθηνουλα στο δωματιο της, τωρα που παρατηρει και χαζευει τον κοσμο γυρω της!!!!

αντρια, με γεια τα ψωνια της βικτωριας!!!!πολυ μου αρεσαν, ειναι πολυ πρωτοτυπα, και ειδικα οι σαλιαρες!!!φανταζομαι ειναι ωραια ιδεα για δωρο βαφτισης, αλλα τωρα ειναι λιγο αργα για τη βαφτιση που εχω την κυριακη....

δαναη, γυμναζεσαι κιολας, μπραβο!!! :lol::lol::lol: τωρα που θα γυρισουμε θα ψαξω κι εγω για μαρσιπο, εσεις κοριτσια που εχετε, ποιον εχετε;;;;

δαφνη, καλη προσαρμογη και καλο χειμωνα!!!μην αργησετε, περιμενουμε τις περιπετειες του Αρη!!!

γωγω, η χριστινουλα σου εχει αδυναμια εεε;;;;εμεις ειμαστε με τον αντρα μου , οποτε μοιραζεται την προσοχη.....

σημερα φαινεται οτι θα βρεξει, και δε μ'αρεσει καθολου γιατι εχω ρουχα για απλωμα!!!!!!

Καλημέρα!

Αφροδίτη, εγώ έχω τον μάρσιπο της mothercare κ είμαι ευχαριστημένη, έχει μαλακή πλάτη για το μωρό κ στηρίζει κ το κεφαλάκι της.

Καλημερα κοριτισια , σημερα το μωρακι μας θα ειναι μεχρι τις 6 στον σταθμο . :( τι κριμα μας λειπει πολυ το γλυκο μας , εγω σχολανω 6 σημερα και η γυναικα μου 6μιση .ποτε θα δουμε τον μπεμπη ποτε θα τον χαρουμε?αφου μεχρι τις 8-9 κοιματε μεχρι το πρωι. :|:( .....χθες η γυναικα μου εκλαιγε και μου λεει να στερουμε εγω το μωρο μου για τον καθε αχρηστο , δεν βρισκει χρονο για τις δουλειες του σπιτιου ετσι που μας χαλασαε το προγραμμα αυτος αλλα ουτε και γαι το παιδι και πραγματι εχει δικαιο δεν προφταινει με τιποτα να χαρει το αγορακι μας . τι να πω. :( πεθυμαει τους 4 μηνες που ηταν με αδεια και το ειχε καθε μερα αγκαλιτσα απο το πρωι μεχρι την νυχτα ! ειναι δυσκολο .

αντρια μου μπραβο πολυ ωραιες οι σαλιαρες ! ;);)

George mou mporw na fantastw pws niw8ei i Marianna sou, mono stin ske4i pws sintoma 8a tin afisw (AN vrw douleia) k egw apo tin agkalia mou gia toses wres trelainome..Axxx ti na kanoume? Auti i sk@teni oikonomiki anagki pou exoume..Giati den eimaste plousioi? :evil:

Se euxaristoume gia to komplimento sou gia tis saliares mas :)

Καλημέρα και από μένα!

Χτες το βράδυ πήγαμε με τους γονείς μου και τον αδελφό μου για σουβλάκια και η μπέμπα κοιμήθηκε ευτυχώς και μπόρεσα να φάω! Μου έχουν λείψει οι δικοί μου αλλά και η πόλη μου..... Λείπω 14 χρόνια!

Μετά έριξε μια βροχή!!! Αστραπές, βροντές! Και τώρα έχει συννεφιά. Σήμερα έβαλα στη μπέμπα πρώτη φορά μακρυμάνικα! Έχει πολύ πλάκα! Το ΣΚ θα έχει πάλι πολύ ζέστη.

Αφροδίτη, εγώ έχω για μάρσιπο το mei tai από το αστεράκι slings και είναι πολύ ωραίο και βολικό!

Γιώργο, με αυτά που ακούω, νιώθω πολύ τυχερή που θα κάτσω με το μωράκι μου ένα χρόνο! Μας έχουν "κουτσουρέψει" πολύ τους μισθούς αλλά υπάρχουν και χειρότερα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...