Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

η δαφνη προχθες ανταλλαξαμε μηνυμα, καλα ειναι! κουφονησια ο αρουλης εχει κανει 5 μπανια!!!!! :D:D:D

μια χαρα !!!ο αρης θα περασει κι εμενα σε λιγο, στα μπανια!!!! :lol::lol::lol: αφροδιτη τι κανει η αννουλα;;;; τρωει κανονικα τωρα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διαβαστε τις δεκα αυτες συμβουλες για εισαγωγη στερεων`! τις βρηκα ενδιαφερουσες

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/0 ... _2379.html

κουτσοτρωει θα δουμε τι θα γινει

κλησπερα

γιωργακι μου υπομονη..ξερω πως ειναι με το δανειο..κι εμεις ετσι πολυ ζορι..αλλα τι να κανεις... ελπιζω να βρεθει μια λυση!

αντρια ελπιζω να βρεις κατι...μα καλα δεν εχεις επιδοματα και αδεια μητροτητας;

ελενακο το γυμναστηριο ειναι ομορφο..εγω εχω το μεγαλυτερο αλλα κ το μικροτερο που σου εφεραν απο τα τζαμπο εδιναι πολυ ωραιο!αν το ανοιξεις προσεκτικα για να το δεις?

Καλη επιτυχια στην αναζητηση σπτιυο!

εμεις οπως τα ξερερτε...σημερα εχουμε βαφτισια κ μετ κυριακη και ξεκουραση!!

φιλακια σε ολες κ τον γιωργακο!

Nai Irinaki mou pira ta epidomata mou alla i adeia toketou mou teleiwnei stis 14 semptemvriou (pempti) k prepei na epistre4w stin douleia mou, mou stalike k xarti apo tis koinwnikes asfaliseis na simeiwsw pote epistrefw pisw k simeiwsa 19 semprtevriou (deutera) ..Fisika to afentiko mou den me xreiazete k eimaste se sizitiseis na me vgalei pleonazwn k etsi prepei na vrw alli douleia twra :(

παιδια πανω που ειπαμεε θα βρισκαμε τα ποδια μας , μετα απο το οικονομικο μας ξεπατωμα εδω και 1 χρονο με μια δουλεια ,μετα απο τοσα κα τοσα λεφτα που δωσαμε και τις σπερματεγχυσεις και την βιοψια και ολα τα αλλα , η γυναικα μου πηγε πισω δουλεια εδω και 3 μερες σημερα της ανακοινωσε οτι δεν δεχετε το ωραριο που συμφωνησαν πριν ενα μηνα μαζι δηλαδη να να δουλευει 8 μεχρι της 4 για να μπορουμε να παιρνουμε τον μικρο απο τον σταθμο και της ανακοινωσε να κοψει τον λαιμο της να βρει λυση αλλιως εφυγε. αυτα ηταν τα λογια του. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: με πιο δικαιωμα μιλαει ετσι στην γυναικα μου ? ποιοσ νομισε οτι ειναι ? μα το θεο παιδια μου ερχεται να παω απο εκει , της εκανε πολλα αυτα τα 4 χρονια που ειναι εκει αλλα η γυναικα μου εκρυφε παντα και τον ανεχοταν τοσο καιρο γιατι εχουμε το δανειο και δεν βγιαναμε με 1 μονο μισθο, την εκανε και κλαιει . του ειπε καλα αφου συμφωνησαμε τι αλλαξε τωρα και ξαφνικα ερχεσε και μου λες δεν μπορεις ? της λεει επειδη αν και οι αλλαες κοεπελλες (μια κοπελλα γεννησε σημερα ) θα θελεουν και θα ζητησουν το ιδιο αν το δεχτω μαζι σου θα πρεπει να το δεχτω και για αυτες , ετσι λεει της γυναικας μου δεν δεχουμε να δουλειεις 8-4 ( ασχετα αν πριν 1 μηνα συμφωνησε και δεν ειχε προβλημα) .παιδια λυση δεν υπαρχει θα του πει αναγκαστικα να την σταματησει ο ιδιος γιατι αν φυγει απο μονη της τοτε θα χασει το ανεργιακο που ειναι για 6 μηνες , αλλα θα το κανει ??? με την συμπεριφορα του και τον παλιο χαρακτηρα του της εκοψε τα φτερα την εκανε να κλαει παλι δεν εχει ορεξη να παει πισω με τιποτα αφου δεν εχουμε που να αφησουμε το μωρο . :twisted::twisted::twisted: δεν υπαρχει αλλη λυσει αποτο να σταματησει :cry::cry: ειλικρινα δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε με 1 μισθο μειον ολα τα εξοδα μειον η δοση :|:|:|:| ειμαι απελσπισμενος.απαγοητευμενος , νευριασμενος πολυ μαζι του , ειναι πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ! :twisted::twisted::twisted:

συγγνωμη κοριτσια..μπαινω σφηνα απλα ειδα αυτο και στενοχωρηθηκα

καταρχην εγω ξερω οτι για ενα χρονο απο την νομιμη επιστροφη σου στη δουλεια(μετα απο γεννα) δεν μπορουν να σε απολυσουν .Ειναι παρανομο!!!

Η γυναικα σου δεν πηρε καθολου το 6μηνο του ΟΑΕΔ;;;να ρωτησει αν δικαιουται το μειωμενο ωραριο της μητερας.ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!

Ειναι κριμα κατι τετοια ρεμαλια να μας συμπεριφερονται ετσι μονο και μονο επειδη γιναμε μητερες!!!

Αι σιχτιρ πια!!! μην το αφησετε ετσι!!!!

Καλησπέρα κ απο μένα!!!

Εγώ ήρθα στην μητέρα μου απο το πρωί κ περνάει η ώρα μου μια χαρά κ ευτυχώς η μικρη δεν εχει ξεφυγει απο το προγραμμα...γτ κοιμάται κ τρώει όπως πρέπει.

νταντυ παρακαλω για την σελιδα,δεν κανει τιποτα, επισης καθε εμποδιο σε καλο,τι να πω,μην στεναχωριεστε με τον μλκ

να εισαστε καλα με υγεια κ θα βρεθει λυση.

Νομικα πάντως είστε καλυμμένοι δεν μπορει να απολυσει κ ειναι υποχρεωμενος για την αποζημιωση οπως σωστα λέει κ η φίλη μας....

Και μεις με ενα μισθο επιβιωνουμε,τι να κανουμε,εληξε το επιδομα μου...

Γιουλη χαιρομαι που ολα καλα....

Δαναη καλα να περνατε με τους Γερμανους,καλες βόλτες!

Γεωργιάννα ,Αναστασία κ Δάφνη μας λείπετε,καλά να περνάτε,,,Ο Αρουλης μπανάκια ε?Ουαοο μωρο της αγονης γραμμης,αυτα είναι :D

Ελενάκο μου,εμεις έχουμε πάρκο κ στρώμα εξτρα να παιζει σε 1ο όροφο για να την βλέπουμε,γυρνάει όμως συνεχώς μπρούμυτα κ φωνάζει,δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της.

Εχει μια φίλη μια κουνια ριλαξ απο 6 μηνων κ μετα να μου δανεισει μήπως κ υσηχάσω....

Γυμναστηρια της έχω αλλά...βαριέται γρήγορα,ακομα κ απο το καρότσι τεντώνεται κ γυρναέι να βγει.....

Επισης μπουσουλάει αναποδα σαν καβουράκι,έχουν κουφαθεί όλοι :lol:

Βάσανο σας λέω....

Φιλάκια κ στις Αφροδιτουλες μας!!!!

Panayiota mou den dikaioumaste 6mini adeia toketou an auto ennoeis, o giwrgos opws k egw eimaste apo tin Kipro k dikaioumaste 18 evdomades adeia toketou mono k tin perneis opws 8es merikes evdomades prin tin genna i oles mazemenes meta alla mono 18 oxi perissoteres :(

Καλησπέρα!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

Γιούλη, ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ!Και μόνο να το μοιραστείς καμιά φορά βοηθάει!

Γωγώ, χρόνια σας πολλά!!!!!

Γιώργο,κουράγιο!Συμφωνώ απόλυτα με την Παναγιώτα!να πάει στην επιθεώρηση εργασίας!

Να δούμε τι θα γίνει κ με τη δουλειά μου γιατί το Υπουργείο Υγείας προτίθεται να μειώσει τη χρηματοδότηση σε φορείς ψυχικής υγείας κατά 50%!!!Έλεος!!!Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα κ περιμένουμε εξελίξεις!Ποια κυβέρνηση χτυπάει σε καιρό κρίσης τους πιο αδύναμους?!?!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΜΑΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ....ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Κ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ!!!!ΕΣΕΙΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

κοριτσια μολις γυρισαμε απο την πεθερα μου μπαινουμε μεσα τηλεφωνιεμαι με τη μανα μου και μετα λεω στο γιαννη παω να βαλω ενα σεντονια στην κρεββατοκαμαρα και φερτη μου να τη θηλασω και νομιζα οτι ειδα μια σκια ανοιγω το φως και βλεπω φουλ το περιεχομενο των συρταριων στο κρεββατι και τη μπαλκονοπορτα ανοιχτη καποιος ειχε μπει απο το μπαλκονι μαλλον δεν προλαβε να μας παρει κατι αλλα τρομαξααααααα... σημειωτεον μενω στον 6οοοοο....

Ωχ Αφροοο!!!!Ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα!!!Μα καλα πως μπήκε?Εχετε κοντινες ταρατσες απο διπλα κ πηδηξε???

Αχ τι να πω,να προσεχετε!!!

καλημερα

αφρο μου τι εγινε βρε κοριτσακι μου πω πω...κ που στο καλο περνουν μυρωδια οτι λειπουν οι ενοικοι :shock: να τα κλεινεις ολα καλα οταν λειπετε...τα πραγματα δυστυχως αγριεψαν..

εμενα το νινι μου προχθες γυρισε απο ανασκελα μπρουμητα μονη της κ χαρηκα παρα πολυ!!!!τρωμε λιγο περισσοτερη κρεμουλα αρχιζει να μαθαινει το κουκλακι μου στο κουταλι!!!καθε μερα κ καλυτερα!!!

τελικα μειναμε χωρις νονο....παλι καλα που πιεσα τον αντρα μου να τον ξανα ρωτησει γιατι το ειχε σιγουρο τωρα ξεκηναει η αναζητηση...

Kalimera!!!

Afro mou eutixws pou den egine kanena kako :evil:

Emeis 3ipnisame pirame tin endoepikoinwnia gia 2i fora :o gia epidior8wsi giati vouizei, pigame plirwsame kati logariasmous k twra perimenw til apo mia kopela na paw na parw kati pou tis paraggeila pou kollaei sto tzami tou autokinitou k grafei Princess Victoria on board :))

τελειο... κοριτσια ανοιξα κι ενα νεο θεμα σχετικο με καθισματακι αυτοκινητου οποια το δει να πει καμια γνωμη

αχχχχ ειμαστε μονες και ψιλοφοβαμαι μετα τα χθεσινα :(

Καλησπέρα!!Σήμερα κλείσαμε τον 4ο μήνα!!!!Μεγαλώσαμε!Βάλαμε,λοιπόν,το ωραίο μας φουστανάκι κ πήγαμε στο ΙΚΑ για το εμβόλιο κ στην παιδίατρο για εξέταση!Από ύψος φτάσαμε τους 64 πόντους και κιλάκια 6.175!Μας είπε ότι θα μπορούσε να είχε πάρει κ περισσότερο βάρος αλλά τα μωράκια που θηλάζουν κάνουν μια κοιλιά σε αυτό το μήνα.Είναι μια χαρά κ πάνω από το μέσο όρο.Μας είπε όμως ότι το πιπάκι της έχει κλείσει λίγο, δηλ.έχει δημιουργηθεί μια μεμβράνη μεταξύ κόλπου κ ρωκτού κ πρέπει να της βαζω fucicort για 5 μέρες κ να της κάνω ελαφρύ μασάζ και προς τα κάτω για να ανοίξει γιατί κινδυνεύει να πάθει ουρολοίμωξη αν μεινει κλειστό.Μερικά κοριτσάκια-λέει- το παθαίνουν.Είναι λέει σεμνό κοριτσάκι!Σίγουρα δεν πήρε από τη μαμά της! :lol::lol::lol:

Γειαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Μου λείψατεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Γυρίσαμε χθες αργά το βράδυ και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με μεγάαααλη δυσκολία!!

Έχω πολλά να σας γράψω για τα κατορθώματα του Αρούλη στο Κουφονήσι! Μπήκα όμως βιαστικά τώρα να δηλώσω παρουσία, θα πάω από τους γονείς μου και τα λέμε το απόγευμα.

Φιλιάααααα!!!

Γειά σας!! Άφρο τί τρομάρα πήρες! Απίστευτοι είναι αυτοί οι παλιάνθρωποι!Μα στον 6ο;;;;;Κασκαντέρ ο τύπος :twisted: Είχες αφήσει ανοιχτό πατζούρι; Αφήστε,έτσι όπως πάει η Ελλάδα αυτά κ χειρότερα να περιμένουμε!Σικάγο θα καταντήσουμε! Εμάς πριν 3 χρόνια μας έκλεψαν το αμάξι (του μπαμπά μου)κ μας έπαιρναν τηλ στο σπίτι μας είπαν το αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου που γράφει πάνω η μηχανή για να μας πείσουν οτι το έχουν αυτοί κ ζητούσαν να τους δώσουμε 2.500€ (με παζάρια η τιμή)για να μας το φέρουν πίσω!Για να μη πολυλογώ,είχαμε αφήσει τα λεφτά σε ένα σημείο που μας είπαν κ το αμάξι θα το άφηναν κάπου αλλού..αλλα όπως εννοείται δεν το βρήκαμε ποτέ τα κορόϊδα! :lol: Ωστόσο είχαμε ειδοποιήσει την αστυνομία αλλα όπως πάντα τίποτα δεν έκαναν οι άχρηστοι.. Πάντως τότε θυμάμαι δε πολυκυκλοφορούσαμε γιατί είχαμε [smilie=pottytrain5.gif] απο τον φόβο μας! Επίσης την ίδια εποχή μπήκαν κ στο σπίτι 5 τα ξημερώματα απο την πόρτα παρακαλώ,ήμασταν μέσα είδα τις σκιές κ δεν έβγαλα κίχ!Δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα γιατι σχόλασε ο θείος μου κ άκουσαν την κύρια είσοδο κ το έσκασαν απο το μπαλκόνι. Αυτά,σας ζάλισα αλλα θέλω να καταλήξω οτι απο πουθενά δε μπορούμε να φυλαχτούμε δυστυχώς!

Ούφ! Εγώ 2 μέρες είμαι στα όρια μου!Ο μικρός κλαίει ασταμάτητα,κάπου πονάει δεν εξηγείται.Πιθανολογώ τα δοντάκια γιατί έχει τρελή σιελόρροια!Ούτε στην αγκαλιά μου δεν ηρεμεί..κ εγώ τσαντίζομαι ρε γαμώτο κ νιώθω τύψεις...ξέρω οτι δε φταίει αλλα μου την έχει δώσει,ο Χάρης έρχεται στις 10 το βράδυ κάθε μέρα κ περνάω το λούκι μόνη μου..βοήθεια απο πουθενά!Μια ώρα να ηρεμήσω ζητάω τίποτα άλλο..

Σαμαρ καλως ήρθες!!Καλή προσαρμογή!

Γιούλη περαστικά στον μικρό.

Δανάη,Σουλίτσα,Ειρήνη,Γιώργο,Γλυκερία,Χοανίτα,Γεωργιάννα,Γωγώ,Άντρια κ

όσες ξεχνάω φιλάκια πολλά!

γεια σας κοριτσια και γιωργο!!!

αφρο, μου φαινεται απιστευτο!!! :twisted::twisted::twisted: καλα στον 6ο!!!τουλαχιστον δεν εγινε τιποτε και ειστε καλα βρε παιδια, αυτο εχει σημασια.....αληθεια, μπορει να σου κοπει το γαλα απο τρομαρα η αγχος;;;;;για την στεναχωρια εχω ακουσει....

ελενακι περαστικα στο αγορακι σου, πραγματι μπορει να ειναι απο δοντι...αντε, να βρειτε σπιτακι κοντα στη μαμα σου, να εχεις παρεα, γιατι ολομοναχη δεν παλευεται....

γιωργο, ευτυχως το τακτοποιησατε ετσι το θεμα, ελπιζω να ειναι και καλα τα πραγματα στη δουλεια...

δαφνουλα καλως ηρθες!!!να μας τα πεις οοοοοοοολα!!!!

δαναη μου, να χαιρεσαι τη μυρτουλα!!!!αυτο που επαθε η μυρτω δεν το πολυκαταλαβα, εκλεισε ο κολπος δηλ.;;;; αν ειναι αυτο, το ειχε παθει η ανιψια μου οταν ειναι μωρο και το ανοιξε η παιδιατρος με θερμομετρο.....η αληθεια ειναι οτι κι εγω το κοιταζω, αλλα μη γελασετε, δεν ξερω που πρεπει να ειναι τι, κι ογιωργος με κοροιδευει.... :lol::lol::lol::lol: κι εμεις που ζυγιστηκαμε σημερα, ειμαστε 5.900 και μου φανηκε λιγο, αλλα αφου ειστε εσεις 6.175 και ειναι οκ, να μην ανησυχω εεε;;;;

σουλακι, τα συγχαρητηρια μου στην ελεαννα!!!

εμεις πηγαμε γιαννενα σημερα, στο ικεα , και ειμαι πτωμα!!!κοιμαται η μπεμπα και λεω να την πεσω κι εγω!! φιλια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...