Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και γιωργο!!!ευχαριστω για τις ευχες σας, να'μαστε καλα και του χρονου να μου ξαναευχηθειτε!!!! :lol::lol::lol:

γλυκερια μου ελπιζω να μην ειναι τιποτε ενα βηχαλακι, μπορει να ειναι και η αλλαγη εποχης, τι να πω!!!

αντρια, με γεια τα σκουλαρικακια σας!!!πραγματι, τωρα ειστε για τα καλα κοριτσακια!!!παντως, πρωτη φορα ακουω τοσο μωρο να εκανε τρυπιτσες....ετσι το κανετε στην κυπρο;;;

γωγω, υπομονη, θα περασει ο καιρος και του χρονου θα μας λες τι ωραια που περασες στις διακοπες με το χριστινακι!!! ;) για το καθισμα, το ψιλοδιαβασα, γιατι οπως τα λεει τα ηξερα κι εγω, κι εμεις στο καθισμα πισω απο τον συνοδηγο εχουμε τη μπεμπα, και μαλλον πρεπει να παρουμε και εναν καθρεπτη για οποτε παιρνω εγω το αυτοκινητο...

γεια σου ελενακι!!κι εμενα μου ελειψε η κοιλια μου, αλλα θελω να ευχαριστηθω την αθηνουλα πριν την ξαναγεμισω!!!οσο για την αποστειρωση, δικιο εχεις, κι εγω αποστειρωνω 3 πιπιλες αλλα αυτη πιανει το φορεμα της και κατ'ευθειαν στο στομα!!!

φιλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera sas!!!

Nai stin Kipro etsi kanoume, tous vgazoume tripitses oso einai mikroules gia na min katalevoun k na ta travane :)..Egine kouklitsa..

Sas afinw ir8a sta grigora stin mama mou na afisw tin mikri k 8a paw trexontas spiti na kanw geniki eimaste to ela na deis ekei mesa, poli vrwmia :))

Καλημέρα!!!

Αφροδίτη κ εγώ έτσι έχω το κάθισμα,αν κ θα με βόλευε πολυ μπροστά,αλλα αν ειναι πιο ασφαλές το προτιμω.Είδα καθρέπτη στο mothrcare εχει 18 ευρω κ μια βλακεια στο Τζαμπο πολυ μικρο πουτ πέφτει συνεχως 2 ευρω.

Αντριά εγώ στο μωρό θα κάνω τρύπα όταν μεγαλώσει κ μου το ζητήσει...δεν μου αρέσει να φάινεται μικρομέγαλο,δεν καταλαβάινω την λογική.

Το μωρό είναι απο μόνο του στολίδι...γνώμη μου βεβαια.

Η μικρη όλο φωναζει,γοριλλακι εχει γινει!Θεε μου τι εχουμε να τραβηξουμε????

φιλια!!!

καλημερα τσουπρες!!!!καλημερα γιωργο!!!!!!

αντρια με γεια τα σκουλαρικια σας!!!!εκλαψε η μικρουλα???

αφροδιτη τα φορεματα ειναι οι καλυτερες πιπιλες :lol::lol::lol: εμας ολα σαλιομενα ειναι :lol::lol: γεωργιαννα μου ναι απο μονη μου την πηρα,ειναι απο τον 4ο μηνα κ οπως λεει κ η γωγω πολυ νοστιμη :D εφαγε η μικρη με το ζορι δυο κουταλιες κ ολη την υπολοιπη την τσακισε ο μπαμπας της :lol::lol::lol: εκανε μια γκριματσα..πολυ γελιο εριξα την τραβηξα με την καμερα να τα βλεπει αυριο μεθαυριο :lol::lol::lol:

Soula mou den katalavaine amesws ti ginotan :)) tis vgazame tin tripitsa k meta apo deuterolepta sineiditopoiouse ti egine k evaze to klama alla molis tis evaza tin pipila stamatage, twra pou tis vazw oinopneuma k tis to girnaw to skoulariki gia na min molin8ei den katalavenei tipota..

K emas ekane ta forematakia tis pipila :D

αχ εμενα η μανα μου με πηγε 4 χρονων με δελεασε με μια σοκολατα η κακουργα... :evil::evil::evil: ακομα το θυμαμαι! μου εκανανν την πρωτη τρυπα πλανταξα κ με κυνηγαγαν για τη δευτερη! μετα που μεγαλωσα τρυπηθηκα πολλακις, αυτια τιγκα, αφαλο, μυτη κτλ και μετα τις βαρεθηκα κι εχω κρατησει μονο αυτες που μου κανε η μανα μου δηλαδη την πρωτη τρυπα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΧΤΕΣ,ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΕΣ....ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΡΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΕΠΑΝΤΟΡΕΝ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΘΕ 8 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ 180 ΓΡ....ΑΝΗΣΥΧΑ ΛΙΓΟ ΧΤΕΣ ΓΤ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ 4 ΦΟΡΕΣ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΟΥΛΑ....ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ(ΑΦΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΠΟΟΟΟΟΣΗ ΩΡΑ)ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΑΠ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ....ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΑΦΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...

ΣΟΥΛΑΚΙ ΚΡΕΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ)....ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΠΡΟΧΤΕΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Koritsia eixa kana duo meres na mpw kai sta grigora eida ta nea sas. Loipon auto pou sas kanoun oi mikres sas...pou xazeuoun kai den thilazoun kai apospatai h prosoxi tous me to paramikro mou to ekane kai h diki mou tote..gurw stous treis mines. Ta eixa dei ola..den thilaze panw apo 3 lepta kai an epine parapanw tsoup na sou kai h anagoulia. Auto pou ekana itan na ti vazw na trwei klaiei den klaiei kathe 2 wres. Les kai itan neogennito. Se mena apedwse..kai varos eperne mia xara kai xortene. Den tis edina mono an tin eperne o upnos kai den tin xupnaga akolouthontas to rito "O upnos threfei ta mwra" Epediwka de na ti thilazw misokoimismeni h panta moni mou sto idio dwmatio, sto idio simeio kai me ligo fws. Oso ligotera erethismata eixe toso perissotero etrwge kai me merikes fores mou koimotan kai sto kapaki. Emeis krema den fagame akoma. Mou eipe o giatros an thes xekina ti mpas kai se afisei na koimitheis to vradi alla eipa asto kalo gia 15 meres twra? Siga...ligo xenyxti akoma kai me to pou kleisei ton 6o xekiname. Den tin zugizw pia...trwei polles fores kai arketa, lerwnei panes mporei kai 5 ti mera mono me kaka xoria ta tsisakia tis kai oso parei. Piga na arrwstisw apo to axgos mou phre den phre ton prwto kairo. Ena vradi (ekeines tis meres eixa erthei sta oria mou) apofasisa na paw theatro (Amlet - Aimilios Hilakis). Eixa na vgw xwris ti mpempa 5,5 mines. Lew tis mamas mou kai tou andra mou dwste tis Frezylac biologiko..den tha pathei kai tipota me mia fora xeno pia. Ti thilazw 8:30 (itan konta to theatro) kai feugw. 11:15 pairnw tilefwno me to pou teleiwnei h parastasi na dw an xreiazetai na trexw h an eixe piei gala xeno. H mikri den to epine me tipota. Phge na kanei emeto an kai pinouse polu. Tin phre o upnos nustiki me tin pipila. Mpainw sto spiti 12 para tin pairnw sta xeria mou, kai xwris na anoixei ta matia ftunei ti pipila, anoigei to stoma san poulaki kai arxise na pinei san treli. Auto pou katalavainw einai oti mallon tha duskoleutoume polu na kopsoume to thilasmo. O giatros mou leei mallon tha xreiastei na tis kanoume gumnasia. Tha tin afiseis kai na pinasei kai ti tha kanei tha faei...poso perissotero omws? Oups xupnise to terataki mou..filakia se oles..paw!

μαριτινα μου, μην αγχωνεσαι για το θηλασμο!!!η κουμπαρα μου εκανε το εξης: εδινε στο μωρο της πρωτα μπουκαλι ( για να ειναι αρκετα πεινασμενος ) και μετα στηθος ( για να μην του το κοψει τελειως).της πηρε 2 μηνες ( απο τον 6ο στον 8ο ) και η μεταβαση εγινε ομαλα!!!παντως για το χαζεμα που λες ( ειμαστε και στην επικινδυνη ηλικια!!! :lol::lol: ) βαζω το χερι μου μπροστα για να της αποσπω την προσοχη και την ταιζω καθε 2-2.30 ωρες, οχι αργοτερα...τωρα βαζει περιπου 150 γρ την εβδομαδα, καλα ειναι;;;

γιουλη, χαιρομαι που ειναι καλα ο αλεξακος και με το καλο να δεχτεις το νικο σου!!! την αλλη εβδομαδα επιστρεφω, οποτε κανονισετε μαμαδοσυναντηση, ειμαι μεσα!!!!

γιωργο μου καλα ψωνια!!!!κι εγω σκεφτομαι που να χαλασω τα λεφτα που εδωσαν στην αθηνουλα κατι συγγενεις στο χωριο....λεω να τα φυλαξω, οταν θα χρειαστω καθισματακι και παρκοκρεβατο, τι λετε;;

σουλακι, κι εμενα μου αρεσαν πολυ αυτες οι κρεμες, αλλα πως και της εδωσες χωρις να σου πει παιδιατρος;;;;;

γιουλη χαιρομαι με τα νεακια σου, μαριτινα ο αποθηλασμος θα γινει ομαλα οχι αποτομα, γιατι βιαζεσαι; πας δουλεια; εγω την αλλη εβδομαδα παω μυτιληνη εν τελει...

γιατι μας εβλεπε να τρωμε κ γλειφοταν...διαβασα καπου οτι ενα παιδι ειναι ετοιμο να φαει οταν το κανει αυτο...εμπιστευομαι την παιδιατρο αλλα περισσοτερο εμπιστευομε τον εαυτο μου κ αυτο που μου δειχνει το μωρο μου...

καλα μην φανταστεις οτι τρωει..μια αντε δυο κουταλιες με το ζορι :lol: κ γινετε κ μουρτσος!!!!τα λεφτα που μαζεψα απο την μικρη τα εγω τα εβαλα στην τραπεζα μαζεψε κανα 800αρι οταν δεν ειχαμε τσιμπουσαμε απο εκει κ στο τελος λεω στοπ!!!της ανοιξα ενα βιβλιαριο κ κανεις δεν μπορει να α πειραξει μας εδωσαν κ ενα κουμπαρα απο την τραπεζα χωρις κλειδι :lol::lol::lol:

George mou K A T A L A V E N W pws niw8eis giati k egw emple3a me ena M@L@K@ afentiko k emeina xwris douleia twra 4axnw alla den vrika pou8ena, nai 8a i8ela na megalwsw egw to mwro mou anti i mama mou alla me ena mis8o den iparxei periptwsi na ta kataferoume k anagkastika twra eimai sto 4a3imo alla ekptwseis den 8a kanw se kanena gia wrario giati den 8elw na xasw teleiws to megalwma tis mikris mou..Aa o aderfos mou einai sta 44 atoma pou apolisane apo to sta8mo TV Plus, egine 8ema kn sta kanalia, xalia i katastasi..Tous apolise xwris 1 mera proeidopoiisi ir8e tous enimerwse k figane apo tin douleia amesws NTROPI :twisted::twisted:

πω πω γιωργο μου, πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!! εγω στη θεση της γυναικας σου θα πηγαινα στο ωραριο που ειχαμε συμφωνησει κι αν δεν του αρεσε να με απολυε να παρω την αποζημιωση μου και το ταμειο ανεργιας....και να κοψει αυτος το λαιμο του !!!! χαλια , παιδια, το ξερω, κι εμεις μ'εναν μισθο ειμαστε, το δικο μου, που ολο τον κοβουνε..... :(

Καλησπέρα!μπαίνω στα γρήγορα να δηλώσω το παρών.φιλοξενούμε φίλους μας απο Γερμανία γι'αυτό δεν έχω μπει.είμαστε συνέχεια στις βόλτες κ τις εκδρομές.θα μπω από αύριο να διαβάσω.ελπίζω να είστε όλοι κ όλες καλά!φιλάκιααααααα

καλημερα!!!!

πω πω βρε γιωργο τι παπαρας ειναι αυτος!!!!δεν μπορειτε να βρειτε μια κοπελα να τον παιρνει για λιγες ωρες???μακαρι να μην ειχατε το δανειο να μπορουσε να το μεγαλωνε η μαριαννα το μωρο..

γιωργο μου μην απελπιζεσε κατι θα γινει για ολους εχει ο θεος!!!!

εμας αφροδιτη μας εκαψαν ακομη 50 ευρω...αντε να δουμε τι θα γινει..

ακομη δεν ζοριστηκαμε πολυ αλλα δεν κανουμε κ πολλα εξοδα...τα απαραιτητα κ μονο

γιωργο πολυ μαλακας... δε μπορει να κανει καταγγελια στην επιτροπη εργασιας???????????????

κουραγιο κατι θα γινει θα δεις... :)

σημερα εχουν εφημερια στο φαρμακειο κι ειμαι μονη σαν το λεμονι πηγα κι απο κει μια βολτα το πρωι και ολοι οι αλλοι η λειπουν η ειναι αρρωστοι για να ρθουν...ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙ και με παιρνει απο κατω :(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΟΟΟΣΗ ΩΡΑ ΚΛΑΜΑΤΟΣ....ΑΥΤΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.....ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...ΑΠ ΤΗ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΖΕΙ....ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ,ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑΚΙΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Κ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1030...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Kαλημέρα! Αχ βρε Γιώργο τι σκατοκαθίκι είναι αυτός;;;! Στη θέση της Μαριάννας θα πήγαινα το ωράριο που είχαμε συμφωνήσει μέχρι να με διώξει αυτός!Μη κάνει το λάθος να παραιτηθεί απο μόνη της!Σιγά μη του κάνει το χατίρι! Καλά ξεμπερδέματα..

Γιουλάκι προσωπικά δε σε παρεξηγώ,σε καταλαβαίνω κιόλας.Μου έχερι συμβεί να κλαίει χωρίς λόγο κ να με πιάσει σπαστικό γέλιο απο τα νεύρα μου! :?:shock: Δε ξέρω άν πρέπει να το κοιτάξω αυτό μη τυχόν μου έχει σαλέψει :lol: αλλα ρε παιδί μου δε παλεύεται αυτή η τσιρίδα ώρες ώρες! :lol:

Μας έφερε μια φίλη δώρο το γυμναστήριο της fisher price Rainforest. Δε το έχω ανοίξει ακόμα,ξέρετε άν είναι καλό ή να το αλλάξω;;

καλημερα κοριτσια και νταντι!!! δαναη, αναρωτιομουν που εχεις εξαφανιστει;;!!!καλα να περνατε, κι εμεις εδω ειμαστε, δεν χανομαστε!!!νομιζω οτι αποψε στον υπνο μου ειδα οτι ειμασταν ολες μαζι σε μια γιορτη η κατι τετοιο.... :!: κι εγω βαριεμαι, δεν παω θαλασσα γιατι τις προαλλες εκαναν επιδρομη κατι μεδουσες και ενιωσα λες και πρωταγωνιστουσα σε ταινια τρομου!!! :) το απογευμα θα ερθουν κατι συγγενεις απο το χωριο να δουν τη μπεμπα και μια θεια ειναι λιγο στριμμενη και σπαζομαι, αλλα τι να κανουμε...

παντως, αρχισα να νοσταλγω το σπιτακι μου στην αθηνα, γιατι κι εδω ερημωνει το μερος...

εσεις τι κανετε;;;;

Kαλημέρα! Αχ βρε Γιώργο τι σκατοκαθίκι είναι αυτός;;;! Στη θέση της Μαριάννας θα πήγαινα το ωράριο που είχαμε συμφωνήσει μέχρι να με διώξει αυτός!Μη κάνει το λάθος να παραιτηθεί απο μόνη της!Σιγά μη του κάνει το χατίρι! Καλά ξεμπερδέματα..

Γιουλάκι προσωπικά δε σε παρεξηγώ,σε καταλαβαίνω κιόλας.Μου έχερι συμβεί να κλαίει χωρίς λόγο κ να με πιάσει σπαστικό γέλιο απο τα νεύρα μου! :?:shock: Δε ξέρω άν πρέπει να το κοιτάξω αυτό μη τυχόν μου έχει σαλέψει :lol: αλλα ρε παιδί μου δε παλεύεται αυτή η τσιρίδα ώρες ώρες! :lol:

Μας έφερε μια φίλη δώρο το γυμναστήριο της fisher price Rainforest. Δε το έχω ανοίξει ακόμα,ξέρετε άν είναι καλό ή να το αλλάξω;;

γεια σου ελενα!!!!κι εγω αυτο πιστευω, να μην τον ααφησει να περασει το δικο του, να κατσει κι αν δεν του αρεσει την αποζημιωση και δρομο!!!

για το γυμναστηριο που λες, μια ξαδερφη το ειχε, καλο ηταν, αλλα και να το αλλαξεις δεν ξερω αν υπαρχει κανενα πολυ πολυ καλυτερο...θα σου προτεινα να το παρεις μαζι σου στο μαγαζι κι αν βρεις καποιο αλλο να σου αρεσει περισσοτερο το αλλαζεις, αλλιως το κρατας...εγω ετσι κανω!!!! :D

Γειά σου Αφροδιτάκι κ Αθηνούλα όμορφη!!Συμφωνούμε όντως.

Άντε να γυρίσεις να μαζευτούν κ οι υπόλοιπες να βρεθούμε!! Αλήθεια,για πότε λέτε επιστροφή; Εσύ βαρέθηκες την εξοχή εγώ βαρέθηκα την Αθήνα!Αλλάζουμε;;;κ η ερημιά καλή είναι για λίγο!Φαντάσου το πήξιμο που θα έχεις εδώ κ απόλαυσε την ηρεμία!!

Καλά λές για το γυμναστήριο,αυτό θα κάνω.Το πολύ πολύ να συμπληρώσω χρήματα κ να πάρω παρκοκρέβατο,άν έχει κανένα της προκοπής στα JUMBO.

Εμάς το πρόγραμμα έχει πολύ ψάξιμο..απο τις 3 μέχρι όσο μας πάρει έχουμε να δούμε 5 σπίτια!Μακάρι να βρούμε για να έρθουμε πάλι στα μέρη μας κ να φτιάξει η ψυχολογία μας.Πάντως πανάκριβα τα νοίκια βρε κορίτσια,κάτω απο 550 δε βρίσκουμε!Με χαμηλότερο νοίκι είναι τρισάθλια..σαν τρώγλη!Ευτυχώς που έχουμε δικό μας σπίτι κ τη βγάζουμε τόσο καιρό.Μας έκοψαν 100 αυτό το μήνα,σκατά τα έχει κάνει η Ελλάδα.Τεσπα,θα δούμε..

Ελπίζω να τη "παλέψεις" με τις θειάδες!Κουράγιο! :D Αύριο θα περάσεις καλύτερα! ;)

κλησπερα

γιωργακι μου υπομονη..ξερω πως ειναι με το δανειο..κι εμεις ετσι πολυ ζορι..αλλα τι να κανεις... ελπιζω να βρεθει μια λυση!

αντρια ελπιζω να βρεις κατι...μα καλα δεν εχεις επιδοματα και αδεια μητροτητας;

ελενακο το γυμναστηριο ειναι ομορφο..εγω εχω το μεγαλυτερο αλλα κ το μικροτερο που σου εφεραν απο τα τζαμπο εδιναι πολυ ωραιο!αν το ανοιξεις προσεκτικα για να το δεις?

Καλη επιτυχια στην αναζητηση σπτιυο!

εμεις οπως τα ξερερτε...σημερα εχουμε βαφτισια κ μετ κυριακη και ξεκουραση!!

φιλακια σε ολες κ τον γιωργακο!

γεια σας και παλι!!! ειρηνη μου, θα πατε σε βαφτισια;;; τι καλα!!!μ'αρεσουν οι κοινωνικες εκδηλωσεις!!

εν τω μεταξυ, 19 νοεμβριου γινομαι νονα και σκεφτομαι απο τωρα οτι δεν εχω τιποτε να βαλω η φωκια (τι μου φταιει και το ζωακι ) και πρεπει να παω για ψωνια, και αντε να βρεις κατι καλαισθητο και αξιοπρεπες στα κιλα μου και στα λεφτα μου!!!! ;);) ουυυυυφ!!!λεω οταν γυρισω αθηνα να κοψω τα γλυκα... :( ελενακι επιστρεφουμε 9 σεπτ. μετα την γιορτη της παναγιας, θελω ανημερα να παμε στο μοναστηρι κοντα στην αμφιλοχια, γιατι περυσι τετοια μερα πριν μεινω εγκυος της το'χα ταξει, οταν ερχοταν το παιδακι μου να προσκυνουσαμε μαζι την εικονα της!!!!γι'αυτο καθομαστε ακομα, εεεε και για τα σουτζουκακια της μαμας!!!! :lol::lol::lol::lol: αληθεια, το αποφασισετε να μετακομισετε εεε;; ευχομαι να μην αργησετε και να βρειτε σημερα κιολας το σπιτακι σας!!! φιλια στον μαριο και στη νεκταρια!!!

που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια;;;;αραγε γυρισε η δαφνη;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...