Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Ir8ame apo to giatro oi analiseis mas einai oles kales ektos i aimosfairini k o sidiros pou einai xamila k mas edwse polivitamines k sidiro se stagonistes na tis vazw sto stoma k sto 2mino na kanoume epanaliptikes..Varos valame 150gr 1 evdomada kaname k sigkrisi me to varos pou eixe prin 2 evdomades gia pio antikeimeniko apotelesma k evala 400gr stis 2 evdomades..Mou eipe na tis dinw diko mou gala me mpimpero apo 120ml pou diname mexri simera twra 150ml :o DEN IPARXEI PERIPTWSI na vgalw toso poli..Mou eipe stis 15 meres an den valei poli varos na dinoume k simplirwma k se 1 mina na 3ekinisoume kremoules..Tis eipa pws apokleite na vgazw 150ml ka8e 3 wres k apofasisame apo koinou na dinw gala diko mou k stis 3 wres 3eno diladi gala diko mou k 3eno enalla3 gia na prolavenei na gemizei gia ta kala to sti8os mou..San e4es meta apo 5 wres evgala 140ml aneta epomenws sto 6wro pou 8a prepei na tis dinw apo to diko mou 8a vgalw sigoura 150ml pou prepei..Ma egra4e analiseis ourwn k kompranwn..Ta ultrasound egkefalou k koilias einai mia xara...Nomizw sas ta egra4a ola :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μπραβο αντρια, καλες λοιπον οι αναλυσεις!!!και ο υπερηχος οκ , μια χαρα!!! η βικτωριουλα χαζευει οταν τρωει, δηλ;;;;τι να κανουμε, αφου πρεπει θηλαστρο, υπομονη!!!το σημαντικο ειναι οτι το παιδακι δεν εχει τιποτα και με λιγο γαλατακι παραπανω βαζει το βαρος της!!!!πρεπει να ανακουφιστηκες, ετσι δεν ειναι;;;

παιδια ΣΟΣ

μιλαμε πολυ γκρινια κ δεν καθεται να φαει ολο παρατηρει μετα νευριαζει που χανει τον υπνο η το φαει κ κλαιει κ με πολυ παρακαλετο κ περπατημα θηλαζει ειτε για να φαει ειτε για να κοιμηθει...

εκτος απ το αλμα λετε να ειναι τιποτα αλλο; βεβαια αμα αρχιζουν να ττης γελανε αλλοι γελα πολυ κ ξεχνιεται

αντρια μια χαρα το παιδακι να ειναι καλα

afro mou ta idia mou kanei otan tin valw sto sti8os KOUTSOMPOLA ME TA OLA TIS k emena :) prepei na perpatame gia na 8ilasei k olo koitazei girw tis k otan tis figei i 8ili klaiei me ligmous k na peis pws trwei na pw ok alla mono pipilaei..K emena me eixe ka4ei xtes me auti tin idiotropia tis..

μπραβο αντρια, καλες λοιπον οι αναλυσεις!!!και ο υπερηχος οκ , μια χαρα!!! η βικτωριουλα χαζευει οταν τρωει, δηλ;;;;τι να κανουμε, αφου πρεπει θηλαστρο, υπομονη!!!το σημαντικο ειναι οτι το παιδακι δεν εχει τιποτα και με λιγο γαλατακι παραπανω βαζει το βαρος της!!!!πρεπει να ανακουφιστηκες, ετσι δεν ειναι;;;

Twra eida to minima sou..Anakoufistika leei vrika ton euato mou :D twra 8a xalarwsw k egw ligo :)

παιδια ΣΟΣ

μιλαμε πολυ γκρινια κ δεν καθεται να φαει ολο παρατηρει μετα νευριαζει που χανει τον υπνο η το φαει κ κλαιει κ με πολυ παρακαλετο κ περπατημα θηλαζει ειτε για να φαει ειτε για να κοιμηθει...

εκτος απ το αλμα λετε να ειναι τιποτα αλλο; βεβαια αμα αρχιζουν να ττης γελανε αλλοι γελα πολυ κ ξεχνιεται

αντρια μια χαρα το παιδακι να ειναι καλα

αφρο ειχα διαβασει καπου ( δεν θυμαμαι δυστυχως που ) οτι στους 3 η 4 μηνες καποια μωρα αρχιζουν να δυσανασχετουν με το στηθος της μαμας και δεν θελουν να θηλασουν, και οτι ειναι προσωρινο, κρατα λιγες μερες....δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο με την αννουλα, αλλα αφου λες πως με τους αλλους γελα και ξεχνιεται, προφανως δεν εχει καποιο πονο η κατι σωματικο εν πασει περιπτωσει....πες μας πως θα παει...

geia den pira to diko mou laptop ke etsi den mporo na grapso ellinika. einai poli orea edo. soula orea idea me ta cd alla den sou bgaini ligo pio akriba? kai autoi poy den exoun paidia? andria xairomai poy einai kala h mikri. danai den einai poly aplo to gymnastirio? filakia se ola ta koritsia gt prepei na kliso

δεκατα εχει... 37,2 κι εχει χασει κ 100 γραμμαρια... :( ιδομεν ισως να ειναι αυτο που λες... κ δε μπορει να κοιμηθει κ τσαντιζεται, αφροδιτη δινεις πιπιλα;

Afro, περαστικά σας!

Χοανίτα,εγώ θηλάζω παντού, στο αεροπλάνο,καφέ,ταβέρνες,παντού!

Γεωργιάννα,θα προσθέσω extra παιχμιδια κρεμαστά, από όλα αυτά που είδα είχε το καλύτερο στρώμα, φαντάσου ότι ήταν πιο ακριβό από το fisher price κ με παχύτερο στρώμα.

Kαλησπέρα!Κορίτσια μας τρέλανε το άλμα!Ούτε εμένα τρώει ούτε κάθεται πουθενά!Τον έβαλα στο αμάξι να τον κάνω καμια βόλτα μπας κ ηρεμήσει κ τελικά φτάσαμε μέχρι τη μαμά μου..τον πήρε ο ύπνος στο αμάξι κ τώρα πάλι γκρινιάζει!Ανέλαβε η μαμά μου τα ηνία γιατί μ'έπιασε πονοκέφαλος. Άφρο μου υπομονή..ελπίζω να ηρεμήσουν γρήγορα.

Αντρια χάρηκα πολύ που είναι όλα καλά!!Άντε να πάρετε τα πάνω σας! ;)

Αφροδιτάκι,Δανάη,Γεωργιάννα κ σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσούδια φιλάκια!

Χοανίτα κ εμείς παντού θηλάζουμε..άν κ τις περισσότερες φορές οι ξένοι με κοιτάζουν με μισό μάτι!Εννοείται οτι δεν πτοούμε,εκείνοι είναι κομπλεξικοί! :D

δεκατα εχει... 37,2 κι εχει χασει κ 100 γραμμαρια... :( ιδομεν ισως να ειναι αυτο που λες... κ δε μπορει να κοιμηθει κ τσαντιζεται, αφροδιτη δινεις πιπιλα;

περαστικα σας!!!βαρος εχασε επειδη δεν πολυτρωει;;;;;πιπιλα της δινω οταν νυσταζει και θελει να κοιμηθει...μερικες φορες την τρωει σαν τρελλη, κι αλλες την πιπιλαει 2 φορες και την φτυνει!!!ειναι αναλογα ποσο κουρασμενη ειναι...

Kalimera!!!

Simera pigame sto noskomeio na parw ta koprana k ta tsisa tis mikris pou maze4a xtes to vradi gia na ta kanoume analiseis na teleiwnoume k me auta, ax vare8ika olo e3etaseis k analiseis fisika kala k gero na'nai to mwro mou k ta alla 3exniountai..Pigame k sto fwrografo k mas evgale kammia 60 photos na diale3w gia to prosklitirio mou aresane para poli :D, fisika i mikri itan ligi gkriniara alla eutixws vgikane poli wraies, xamogelakia den eri3e k tosa polla alla pali vgikane wraies...

Andria μο χαιρομαι που ειναι λες οι εξετασεις καλες!! Ελπιζω να βρειτε την ακρη με το γαλα γιατι εχεις βασανιστει πολυ!! Με το καλο κ τα προσκλητηριακια σας!!

Αφρο μου περαστικα με την γκρινια της...κι εμενα γκρινιαζει αλλα τρωει ακομα..μηπως ειναι τα ουλακια της?

Εμεις 3 μερες τωρα εχουμε πολυ γκρινια αλλα βρισκω τροπους κ την ηρεμώ.. την βαζω στο γυμναστηριο της κ παιζει αλλιως μαρσιπος κ βολτα!

Δαναη ωραιο γυμναστηριο αλλα πολυ απλο μου μοιαζει! Εμεις πηραμε το rainforest της Fisher price το μεγαλο που δεν κυκλοφορει στην Ελλάδα..εχει μουσικη , χαλκι δραστηριοτητων , 4 κρεμαστα παιχνιδακια , φωτακια κ εντονα χρωματα.. στρωματακι οντως δεν εχει παχυ αλλα ουτως η αλλως το βαζω πανω σε παπλωματακι κ ειναι μια χαρά! Σημερα ζηλεψα κ ξαπλωσα το κεφαλι μου μεσα μαζι της κ παιξαμε αγκαλιτσα!!

Κοριτσια κι εγω θηλζω ΠΑΝΤΟΥ..οπου βρω κ πεινασει το παιδι μου τρωει.. παραλια , καφετερεια , ικα , το κορυφαιο..προχθες πγαμε για κουστουμι του ανρα μου..εκλαιγε η μικρη κ την θηλαζα ενω 3 αντρες δοκιμαζαν ρουχα !!!!

Ποτε περνάει αυτο το αλμα?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΕΤΡΩΓΕ 210 ΜΛ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 100ΜΛ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ...ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΔΩ Κ 1 ΜΗΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ....ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ...ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΟΞΙΝΑ ΥΓΡΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΥΝ,ΔΗΛ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΕΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΟΙ ΤΟ EPADOREN ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ-ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ...ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΓΑΛΑ ΓΤ ΕΧΩ ΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ...ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΗΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....TO FRIZOLAC COMFORT ΚΑΙ FRIZOLAC ΑΠΛΟ.....ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ...

πω πω γιουλακι!!!περαστικα στο μωρακι σου!!!μη στναχωριεσαι, θα περασει!!!ξαφνικα συνεβη αυτο η ειχε ΓΟΠ απο πιο πριν;;;;πινατε ειδικο γαλα για την παλινδρομηση;;;

ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟ ΤΑΙΖΑ ΑΛΜΙΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΟ...ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟ GUIGOZ AR ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΓΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΗΧΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΙ 30 ΠΙΠΙΛΕΣ....ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ-ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?-ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΑΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΟΛΟΦΡΙΖΟΛΑΚ....Κ ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΓΑΛΑ....ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΠΤΑΜΙΛ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΠΑ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.....

πιστευω με το σιροπακι που σου εδωσε θα ειναι καλυτερα ο αλεξακος. και η δαφνη το δινει στον αρη και η αφρο στην αννουλα....σου ειχε πει τιποτε για ανακλιση;;;;

περαστικά να είναι Γιούλη.Ελπίζω να το προλάβεις κ να μην παιδευτεί άλλο!Πές μας τα νέα απο τον υπέρηχο όταν πάς. Τη γιατρό δεν τη ξέρω,έχω τον Παπασταματίου Βασίλη στην Ευγένεια.Πολύ καλός μέχρι στιγμής.

Εμείς πολύ πολύ γκρίνια πάλι!Άντε να δούμε τι θα γίνει.. σήμερα έχει φάει 6 φορές κ έχουμε συνέχεια εννοείται..παπάρα μου τα έκανε τα μεμέ :| ενώ χθές δεν έφαγε πολύ.

Άφρο εσείς ηρεμήσατε καθόλου;

Καλησπέρα! Αχ βρε jυle περαστικά εύχομαι στο μωρό κ πολύ δύναμη σε σένα,είναι δύσκολο κ την χρειάζεσαι...εύχομαι να έχουμε καλά νέα.

Γιώργο σουπερ το καθισματάκι!

Ελενάκο μου,που είσαι?Και μένα γκρινιάζει ώρες ώρες,κανα 2 φορές που έχουμε πάει επισκεψη δεν μας έχεο αφήσει,είμαστε συνεχώς με βάρδιες με τον Χρηστο...στριγγλίζει κιολας κ μας έχει πάρει τα αυτιά!!!!

Απο Δευτέρα περιμένω τον γιατρό για το εμβόλιο κ τις καινουργιές διατροφικές συμβουλές σχετικα με την φρουτόκρεμα που θα ξεκινήσουμε.

Σημερα έκανα όλο το σπίτι γενική,πολυ δύσκολο με το μωρό αλλα τι να κάνω ,έπρεπε...

Καθε μέρα δουλειές,αμάν πιά,όταν δεν έχεις βοήθεια ειναι δύσκολο πολυ...κ απο την στιγμή που είμαστε σπιτι δεν γίνατε να μην είναι κα8αρο.

Επιτέλους Σεπτέμβρης....τελειώνω με τις μπομπονιέρες κ πήγα να ρίξω μια ματιά στην Ανθέων στα Ανω Πατησια,είναι ένας δρόμος γεμάτο με είδη διακόσμησης,εκεί βρίσκεις τα πάντα για όποιον ενδιαφέρεται....Ο Χρηστος δεν συμφωνεί με την εξωτερική διακόσμηση...τζαμπα λεφτα μου λέει...

Πάντως με 100 ευρω θα έκανα τέλειο θέμα!

Θα δουμε....μαρτυρικα βρήκαμε στο ονειρα κ βάπτιση,έχει φανταστικα,μπέιτε να δέιτε.

Φιλια!!!!!

γιουλη περαστικα....αν θες και μια δευτερη γνωμη στη Νικαια εχω μια φιλη γιατρο....αν θες να σου στειλω μηνυμα στο fb με το ονομα της,ευχομαι και παλι περαστικα και σε καταλαβαινω ,με το καλο να περασουν ολα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...