Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

λοιπον τωρα μπηκα...

γιωργιαννα τα καλυτερα ευχομαι στο νεοφωτιστο διονυσακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι εγω θα την επαιρνα μαζι απλα θα καθομουν μακρια απο τη σκηνη για να μην ειναι κοντα στα ηχεια, εγω θα την επαιρνα βεβαια εξαρταται απο τη συναυλια, δηλαδη στους πυξ λαξ θα την επαιρνα στις μπάντες που πηγαιναμε με το γιαννη στην εγκυμοσυνη, τυπου πανκ και ντουπα ντουπα ... επισης μη στεναχωριεσαι για το μπαμπα σου ( ο μπαμπας σου η ο αντρας σου) ειχαν ενημερωσει ολα τα πλοια απλα εχουν κοπει οι επικοινωνιες.

εμεις το σαββατο βγηκαμε για μπυριτσα οι δυο μας! εγω πρωτη φορα εφυγα χωρις το μωρο 10 με 12.30 την κρατησε η μαμα μου, βασικα χαλαρωσα βεβαια ειμασταν πορτο ραφτη πολυ κοντα σε ενα μπαρ στο σπιτι 5 λεπτα με τα αμαξι ειχα αφησει και 70 μλ ισα ισα για να την ξεγελασω , ασε που δεν τα πινει παντα απο μπιμπερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!! :-*:ymblushing::x:-*:ymblushing::x

βρε afroditi σε ειδα στον υπνο μου :lol::lol::lol: ειδα οτι ηταν το μωρακι σου 5 μηνων κ εσυ μας ανακοινωσες οτι ησουν ξανα εγκυος :shock: κ σου λεω-ρε αφροδιτη εγω ελεγα θα κανω γρηγορα το δευτερο εσυ γκαστρωθηκες :lol::lol::lol::lol::lol:τεον???

εμεις μαζι θα βαφτισουμε τελευταιες κ καταιδρωμενες :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχα!!!μη μου λες τετοια και το κοψω εντελως το σεξ γιατι θα με χωρισει ο αντρας μου!!! =))=))

βεβαια, σημερα σκεφτομουν οτι οταν η αθηνουλα θα ειναι 5 μηνων θα βαφτισω την κορη μιας ξαδερφης και θα γινω νονα, δηλ θα ειμαι και πνευματικη μητερα!!!!καλοοοοο;;;;;μαλλον αυτο ειναι σουλιτσα!!!

κι εσυ του χρονου τη βαφτιση;;;

ειρηνη μου, κι εγω πιστευω οτι ειναι προετοιμασμενοι για τον τυφωνα, που τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα περιμενανε, οποτε μην ανησυχεις!!!!η δουλεια του ειναι σε πλοιο;;;

αφρο, χαλαρωσες, μπραβο, χρειαζεται και το ζευγαρι δικο του χρονο, αυτο συζητουσαμε με τον αντρα μου!!!

γωγω μου, κι εγω κανω το αλμπουμ της οσο μπορω συχνοτερα, και βλεπω απο τις φωτογραφιες ποσο εχει μεγαλωσει και ομορφυνει και δεν το πιστευω!!!!εχω παρει απο αυτα που γραφεις αναλυτικα για την ωρα της γεννησης και τα πρωτα πραγματα που κανει το μωρο κ.τ.λ και ειναι χρονοβορο αλλα πολυ πολυ ομορφο και μ'αρεσει πολυ!!!

καληνυχτα!!!

καλημερα @};-~o)

αφροδιτη μου ητε πνευματικη ητε βιολογικη παντως μανα θα ξανα γινεις οταν η αθηνα ειναι 5 μηνων :lol::lol::lol::lol: πω πω μηπως εχω μαντικες ικανοτητες? :lol::lol::lol::lol:

γιωργο μου μεγαλωσατε πολυ βρε :x καλη αρχη στην μαριαννα αν κ θα δειξει ποσο καλη θα ειναι...θυμαμαι το αφεντικο που ειχε κ ποσο την ετρεχε τοτε...κουραγιο..

αντρια η ηλιοδωρα ειναι στο χωριο της εδω κ καιρο....

η σαμανθα ποτε γυρναει????κ η δαφνη πρεπει να λειπει

αχ αυτο το κοριτσι μου θα το φαω μερικες φορες την αγκαλιαζω τοσο σφιχτα που νομιζω θα σκασει :lol::x:x:x πες μου γιατρε θα γινω καλα??? :lol::lol::lol::lol:

απο τοτε που ανακαλυψε οτι εχει φωνη ολη μερα λεει τα δικα της,οταν την φιλαμε την κοιλιτσα τρελενετε στο γελιο...την αγαπω την αγαπω την αγαπωωωωωω................ :x[smilie=love3.gif][smilie=love4.gif][smilie=love6.gif][smilie=love7.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=angel13.gif][smilie=blob7.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=love1.gif][smilie=love10.gif]

Καλημέρα!!!Και πώς να μην είναι,όταν ξυπνάμε αγκαλίτσα με το μωράκι μας :x:x:x

Αφροδίτη είναι υπέροχο να κρατάς ημερολόγιο κ να της το δώσεις όταν μεγαλώσει.

Η αληθεια είναι πως έχω έννοια μην μου ξεφύγει κάτι,αλλά ότι μπορώ κάνω...θα κολλήσω κ φώτο.

Κορίτσια μάλλον εγώ θα βαπτίσω τελευταία,αν κ γέννησα 1η :D ,αλλά λόγω πένθους του πεθερού μου το βλέπω για Μάιο...

Πάω να μαγειρέψω γεμιστά...για να μην το έχει απορία η Γεωργιάννα χαχχα

Φιλιάα

α! Γιώργο να πάρεις κουταλάκια απο σιλικονη.

Kαλημέρα!Βρήκα ξεκλείδωτο ίντερνετ κ μπήκα!Να 'ναι καλά ο γείτονας..

Λοιπόν ο δικός μου χθές όλη μέρα έμεινε ξύπνιος,μας χόρεψε κανονικά!Τέτοια μουρμούρα δεν είχε ποτέ ως τώρα..για δόντια υποψιάζομαι μιας κ ήθελε να τρώει τον ώμο μου ή τα χέρια του με μανία.Επίσης στο κάτω ουλάκι βλέπω κ πιάνω κάτι σαν κουκιδίτσα άσπρη :roll: Άναρωτιέμαι άν βγάλουν απο τώρα δοντάκι δε θα πονάμε όταν θηλάζουμε :?: Με τρομοκρατεί λιγάκι η ιδέα μόνο...

Γιώργο κ Χοαν'ιτα χρόνια πολλά στα μπεμπάκια σας!Γερά να είναι!

Ειρήνη σίγουρα τους έχουν ειδοποιήσει,ελπίζω να έχεις νέα του σύντομα για να ηρεμήσεις!

Σουλίτσα λές βρε να πέσεις μέσα κ να γκαστρωθεί η Αφροδιτούλα;;; :lol::lol: Αφροδίτηηηηηη ετοιμάσου έρχεται ο γιός!! :lol::lol:

Γωγώ στείλε κανα γεμιστό απο εδώ! :D Εμείς κάτι απλό γιατί έχω πολλές δουλειές σήμερα,μακαρόνια με φιλέτο κ λευκή σάλτσα.

Γεωργιάννα έφυγες κιόλας;;καλά να περάσετε!!

Δανάη πώς περάσατε στη βάπτιση;

Άφρο τί κάνεις;;Άντρια εσείς;;φιλιά σε όλες!

Προτείνετε κάποιο γυμανστήριο;; Άν έχει κ μουσική καλύτερα ακόμα γιατί τα βαριέται γρήγορα τα παιχνίδια χωρίς ήχο.Δε ξέρω τί να του πάρω.

μετα ελενακι ειναι η σειρα σου :lol::lol::lol:

γιωργο χαρουμενα μηνεθλεια βρε!!!!!!!!!

σκεφτηκα κ κατι αλλο για προσκλητηριο βαπτισης...cd με παιδικα τραγουδακια :D κ στο κουτι του απο εξω να ειναι γραμμενο το κειμενακι για την βαπτιση...πως σας φαινετε?????

ελενακι μου για γυμναστηριο δεν μπορω να σε βοηθησω δεν εχω καποιο υποψην...αν το γκουγκλαρεις ομως θα βρεις πολλα!!!!εμεις μαλλον δεν θα παρουμε...τον αλλο μηνα ομως θα παρουμε το καθησματακι για το φαγητο!!!θα παμε κ τζαμπο να παρουμε πιατακια κ κουταλακια!!!!!

παιδια αυτες τις εβδομαδες απο 13 μεχρι 17 ειναι ενα απο τα πιο βαρβατα αλματα αναπτυξης μετα τοσο βαρβατο εχει στον 6ο γκρινια τρελληηη... Και εμαθε να στριγγλιζει κ πολυ χαιρεται επισης ολο σφιγγεται κ νομιζα οτι ειναι για κακα αλλα εν τελει ετσι κανει οταν εκνευριζεται... ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κ Σημερα 3 με 5 τα αχαραγα ειχε ενα τρελλο στοκ ενεργειας να σφιγγεται να μουγγριζει κ να θελει να την περπαταω στον ωμο η μαρσιππο, καυτη λεπτομερεια : γυρισα κ το ποδι μου κι εχω εναν αστραγαλο σκατα, με πηρε ο γυναικολογος και μ εβρισε δεν εχω παει ακομα απο τη γεννα :oops::oops::oops::oops::oops:

http://www.mamasandpapas.com/product-ba ... 04/type-i/

αυτο ειναι το γυμναστηριο μας ελενακι το βρισκεις στο καταστημα της εταιρειας στα β.προαστεια αλλα και σε ολα τα υποκαταστηματα της lapin...

πρεπει να αρχισουμε να διεξαγουμε ερευνα για καθισματακι φαγητου εγω στον εκτο θα το παρω αλλα πρεπει να εχουμε ερευνησει οι αλλες κοντευετε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΓΙΩΡΓΟ!

Καλημέρα!

Και η δικιά μου σήμερα βάζει στο στόμα της ό,τι βρει με μανία!!!!

Ελενα, δεν πήγαμε σε βάπτιση, απλά πήγαμε να δούμε την εκκλησία κ τον παπά!καλά περάσαμε όμως!

Καθισματάκι φαγητού μας χάρισαν ένα πολύ ωραίο της chicco πράσινο με έναν βάτραχο αλλά αν θυμάμαι καλά είναι από 10 μηνών.

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε?????????????????

Γειά σας από κέρκυρα!!!!!!!!!!!!!

Βρήκα internet επιτέλους! Εδώ δεν πιάνει τίποτα.. :lol::lol:

Σίγουρα θα μπαίνω, όταν θα πάω Γιαννιτσά και θα έχω internet!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα γιατί με το ζόρι άνοιξε η σελίδα. Ελπίζω να προλάβω να δημοσιευσω το μήνυμα!

Εδώ είμαστε μια χαρά. Παίρνουμε καθαρό αέρα. Μπάνια δεν κάνουμε πολλά γιατί είναι δύσκολο με το μωρό στην παραλία. Μια φορά πήγαμε βόλτα στην πόλη και η μπουμπού τα "έκανε" 3 φορές :shock: Η τελευταία ήταν στην ταβέρνα μόλις είχε έρθει το φαγητό :lol:

Τα βράδια μου κάνει τρελά κλάματα. Σπαράζει.. Μάλλον απ'τα δόντια της.. Ευτυχώς όμως κοιμάται καλά.

Άσε που έχουμε συνέχεια κόσμο στο σπίτι (συγγενείς των πεθερικών) και ξενίζεται η μπέμπα και κλαίει.

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μου λείπετε!

Νιώθω ένα κενό που δεν ξέρω τι κάνετε :!:

Πολλά φιλάκια!!!

Αναστασία, για τα ούλα της η φαρμακοποιός μου έδωσε ένα gel (το είχα ξαναγράψει), λέγεται bexident bebe και φαίνεται να κάνει δουλειά γιατί μόλις της το βάλω ηρεμεί, το αλείφεις πάνω στα ούλα με ελαφρύ μασάζ, 4-5 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Καλά να περνάτε!!!!

Εμείς της πήραμε αυτό το γυμναστήριο, δεν το έχει χρησιμοποιήσει ακόμη, σημερα το έπλυνα.είναι γερμανικό.

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... s/26662948

post-14553-13873937597798_thumb.jpeg

δαναη μου αυτο το καθησματακι θα παρουμε κ εμεις,αλλα γιατι λες οτι ειναι απο 10 μηνων?????το συγκεκριμενο ειναι απο 5 μηνων μεχρι 3 χρονων...ειναι τελειο η πλατη κανει πισω χαμηλωνει βγαινει η μπαρα κλεινει κ γινετε μικροσκοπικο...το ειδα κ απο κοντα κ ειναι υπεροχο το προτειμω στην μοβ αποχρωση του ομως..

αφρο μου καλημερααααααα :D:D:D

γλυκερια κ μας μας λειπετε ευμαστε να περνατε τελεια :-*

εμενα τωρα ηταν στην 17 εβδομαδα αν μετραω καλα αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα στην συμπεριφορα της μαλλον ειναι αναισθητη :lol::lol::lol:

εγωωωωω~~~ τι κανετε? εμεις εχουμε μια ελαφρυα γκρινια αλλα οτν θυλαζουμε γελαμε !!! τεον τεον!?!

Αναστασια οταν ερθεις γιαννιτσα αν κατεβειτε θεσ/νικη ναμε παρεις!!!!!

Λετε η γκρινια ης να ειναι δοντια κ εμενα?

σας αφηνω παμε μπανιοοοοοοοο

Koritsakia mou exei 1 wra+ pou klaiei ASTAMATITA ti agkalies, to kounima k pali tipota..Tin analave o andras mou gia na vgalw ligo gala k na tin taisw ws tis 11..Exw megali nixta eipa an ta kataferw to vradi na 3ipnisw 1-2 fores na vgalw gala gia na exw kavatza (to vradi exw poli) k gia na tin taisw na einai etoimi gia tin e3etasi..Avrio stis 8 to prwi 8a exoume ultrasound egkefalou k koilias k prepei na tin exw taismeni 3 wres pin k otan teleiwsei i e3etasi 8a prepei na tin taisw giati sigoura 8a peina san likos :)) epomenws 8a prepei na exw gala mou mazi mou..

ΓΕΙΑ ΣΑς....ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙς 4 ΜΗΝΩΝ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕς ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΚΙΑ....

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΗΧΑ ...ΕΧΩ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ 5 ΜΕΡΕς,ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥς.....

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΛΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ....ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ,ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ....ΦΙΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...ΟΛΟΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗς,ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟς ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ............

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Andria, ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις της μικρής!καλά αποτελέσματα!εμείς θα πάμε για καφεδάκι με τις μαμάδες από τα μαθήματα ανωδ.τοκετού του ΠΙΚΠΑ.

φιλάκιααα

ειρηνακι κι εμεις γκρινιτσα αλλα η κουτσομπολα δε συγκεντρωνεται να θηλαασει ολο κατι κοιταει, γελαει κ μετα πειναει και παμε παλι!

αντρια καλη επιτυχια

Καλημέρα κορίτσια.. Andria γιατι ταλαιπωρείσαι έτσι με το θήλαστρο και δεν τη θηλάζεις όταν τη βγάζεις έξω;; Και πως το συντηρείς το γάλα σου μέχρι να της το δώσεις; οι υπόλοιπες μανούλες θηλάζετε όταν είστε έξω;; Εγώ τον θηλάζω..το θήλαστρο δεν το αντέχω

κι εγω θηλαζω οταν ειμαι εξω... εννοειται και τωρα στη μυτιληνη που θα παμε στο χωριο του αντρα μου απλα καλο ειναι να θηλαζω διακριτικα γιατι ειναι πολυ κλειστη κοινωνια και εμεις χεστηκαμε αλλα δε θελω να στεναχωρηθουν οι παππουδες του... κατα τ αλλα στην αθηνα ειαι πολυ ξεδιαντροπη και το χαιρομαι :lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσακια και νταντι!!!σημερα δεν εχει παραλια, εχει σιδερο!!! :lol::lol: ευτυχως, ομως, εχει πεσει η θερμοκρασια και δεν θα λιωσω απο το ατμοσιδερο!!!

αντρια καλη επιτυχια!!!ελπιζω να κοιμηθηκε καλα χτες η μικρη!!!

δαναη καλο καφεδακι!!!και με γεια το γυμναστηριο!!

αναστασια καλα να περνας στις διακοπες και περιμενουμε νεα σου οταν με το καλο φτασεις γιαννιτσα!!

γεωργιαννα ελπιζω να περασεις ομορφα κεφαλλονια με τη μανουλα σου!!

δαφνη, ποτε γυρνας;;;;πρεπει να μας πεις τις περιπετειες του αρουλη!!!

ειρηνακι και σουλιτσα φιλια στα κοριτσακια σας!!!

γλυκερια σε καταλαβαινω, κι εγω στεναχωριομουν οταν φευγανε οι θειες και τα ξαδερφια μου....και ξεκινουσα να μετραω αντιστροφα για τα χριστουγεννα που θα ξαναβρισκομασταν!!!

Καλημέρα κορίτσια.. Andria γιατι ταλαιπωρείσαι έτσι με το θήλαστρο και δεν τη θηλάζεις όταν τη βγάζεις έξω;; Και πως το συντηρείς το γάλα σου μέχρι να της το δώσεις; οι υπόλοιπες μανούλες θηλάζετε όταν είστε έξω;; Εγώ τον θηλάζω..το θήλαστρο δεν το αντέχω

Xoanita mou i mikri mou paizei sto sti8os mou koitaei girw-girw k den trwei kala k epeidi den vazei ikanopoiitiko varos k stin kampili anapti3is einai sto orio k etsi me to na vgalw to gala vlepw poso pinei..

K otan 8ilazoume prepei na perpatame k oxi na 3aplwnoume k na ka8omaste den dexete klaei..To prwi otan einai toumpano to sti8os mou trwei kala k opws k an eimaste alla otan prepei na kopiasei gia na piei kourazete k koimate epomenws i kaliteri lisi einai to 8ilastro..Oute egw to antexw alla den exw alli epilogi :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...