Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Kαλημέρα! Μου λείψατε αυτές τις μέρες που δεν μπαίνω.Έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ,έμπαιναν άλλοι στη γραμμή μου κ μιλούσαμε κανονικά 4 άτομα :? ,πήρα τον οτε να φτιάξει τη βλάβη κ αντί να τη φτιάξει τώρα δεν έχω καθόλου τηλέφωνο!ούτε κ ίντερνετ εννοείται..άχρηστοι τελείως! Τώρα ήρθα στη μαμά μου κ μπαίνω απο εδώ.Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας. Λοιπόν,πήγα στο γιατρό για το στήθος κ ευτυχώς δεν χρειάζεται παρακέντηση!Απλά θα πάω σε ένα 3μηνο να με ξαναδεί κ να επαναλάβω τον υπέρηχο.Ούφ!Πάει κ αυτό! Κατα τ'άλλα είμαστε καλά,το ζουζούνι μου είναι το καλύτερο παιδί! :D Δε με κουράζει καθόλου η ψυχούλα μου,κοιμάτια 9ώρες+5 :!::!: Πολύ ύπνος ρε παιδί μου!Ήθελα να ξερα δεν πεινάει τόσες ώρες αλλα μάλλον όχι γιατί αυτή την εβδομάδα έβαλε 280 γρ! Αυτά απο εμάς γιατί σας ζάλισα..

Πάω να σας διαβάσω. Λίγο που είδα την τελευταία σελίδα: Ειρήνη κ Γιώργο πολύ ωραία τα προσκλητήρια σας! Γι'ώργο πόσο σου κόστισε; Επίσηες το πάρκο τέλειο!Το θέλω!Απο πού κ πόσο το πήρες;; Συμπεθερούλα μου κρίμα το μωράκι..τί να πείς..εκείνοι αποφασίζουν!Να τα χιλιάσετε κιόλας!!!Πάντα αγαπημένοι να είστε! Αφροδίτη μου φιλάκια σε σένα κ τη κουκλάρα σου! Α!Γεωργιάννα σήμερα βαπτίζεστε ε;;Με το καλό!!! Πάω να σας διαβάσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σουλακι ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ !!!! [smilie=occasion13.gif] και του χρονου ευχομαι να ειστε 4!!!!!εγω τετοιον καιρο περυσι, ημουν θεσσαλονικη με τον αντρα μου, για να δουμε τους φιλους μας....ωραια ηταν, αλλα τωρα εχω καλυτεη παρεα!!!!

ελενα, ΜΠΡΑΒΟ!!!!πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα!!!ειδες, δεν ειναι τιποτε!!!αντε, να σου φτιαξουμε το ιντερνετ να μπαινεις συχνοτερα, μας ελειψες!!!

γεωργιανα, με το καλο η βαφτιση, θα ειναι η πρωτη της παρεας μας!!!!η τελευταια, μαλλον θα ειμαι εγω, αφου λεμε μετα το πασχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Γεια σας!!

Μπαινω στα γρηγορα να σας γραψω γτ ετοιμαζομαι για το μεγαλο γεγονος!!!!!! Περσι τετοιες μερες εμαθα για την εγκυμοσυνη και τωρα τον βαπτιζω!!! Ευχαριστω Θεουλη μου!!!!

Δεν προλαβα να διαβασω τπτ, αλλα θα το κανω απο Δευτερα.

Η μαμα μου εφθασε το βραδυ αντι το πρωι πολυ ταλαιπωρια εφαγε με τα αεροπλανα. Παρ'ολη την κουραση ηθελε να δεις τον εγγονο και δεν τον αφηνε με τπτ.

Ξυπνησε τα λεμε οταν θα μπορεσω να ξαναμπω

Φιλακια!!!!

Κριμα σουλάκι..εγω ειμαι βεβαια κατα των εκτρωσεων..αλλα φυσικάμιλαω παντα εξω απο τον χορό...ολα για καποιο λογο γινονται...

με την συναυλια δεν μου ειπατε τι να κανω?:?:?:

Συμφωνώ με την Δανάη,σε καμία περίπτωση δεν θα το δεχομουν.

Αναστατωνετε,βγαινει εκτος προγραμματος,πολυ θορυβος κ πολυ κόσμος επίσης.

Γνωμη μου.....εσυ ξέρεις καλύτερα,αλλα σε γενικες γραμμες αυτο ισχυει.

Ax τώρα που το λέτε,πέρυσι τέτοια μέρα είχα φτιάξει φανουρόπιτα,προσευχόμουν να είμαι έγκυος..3μέρες μετά 30/8 γιορτή του Αλέξανδρου με πήρε ο μικροβιολίγος κ μου είπε για τη θετική μου χοριακή,δεν πρόλαβα να κλείσω το τήλ κ είδα αίμα να τρέχει!Δόξα το Θεό όμως που πήγαν όλα καλά κ τώρα κρατάω τον θησαυρό μου στην αγκαλιά μου!Φυσικά η στήριξη σας όλο αυτό τον καιρό ήταν πολύτιμη..σας ευχαριστώ! Τα πιό όμρφα συναισθήματα είναι αυτά βρε κορίτσια..μακάρι να τα ξανανιώσουμε εμείς κ όλες οι κοπέλες που προσπαθούν!

Αφροδίτη μου όντως η καλύτερη παρέα τα παιδιά μας!το λέω κ γεμίζει το στόμα μου!

Ανδριάκι μου κ εγώ αναρωτιέμαι τί να κάνει η Πεγκούλα,αλλα νομίζω είναι στο χωριό της εδώ κ καιρό.Πάντως για το fb μήπως το έχει σβήσει γενικά;;Καμιά φορά συμβαίνει να μη βρίσκεις κάποιον φίλο σου κ την επόμενη φορά να τον έχεις πάλι!Το είχα πάθει άπειρες φορές πρίν το σβήσω.

Γεωργιάννα,με το καλό η βάφτιση!Να περάσετε υπέροχα!

Έλενα , πολύ χάρηκα με τα νέα σου! πάντα γερή!!

Αφροδίτη, όλα καλά!Το βραδάκι θα βγούμε για ποτάκι με φίλους.Σήμερα πήγαμε με τη νονά της Μυρτούς κ είδαμε το βαφτιστικό που της είχε κλείσει να δουμε αν μου αρέσει.Όμορφο,απλό κ κομψό.Επίσης, της πήραμε γυμναστήριο γερμανικό baby creativ gym,από 54 μας το άφησε 50 κ πήραμε κ αντηλιακή τέντα για το καρότσι της,η οποία προσαρμόζεται σαν κουρτίνα κ για το κάθισμα του αυτοκινήτου κ προστατεύει κ από τις υπεριώδεις, λίγο ακριβούτσικη, 36 ευρώ...

Γιώργο,μπράβο για την απόφασή σου, τελικά αυτό που μένει καθώς μεγαλώνουμε είναι αυτές οι τρευφερές στιγμές που περιγράφεις!

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΑΚΗς.....ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟς ΦΑΝΟΥΡΙΟς ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΟΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΜΑς ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ 38,8....ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.......ΣΑς ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥς ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΩ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

γλυκερια μου περαστηκα σου!!!πως τα καταφερες βρε???

γεωργιαννα μου καλοφωτιστος κ με το ονομα πλεον!!!να εχει παντα την υγεια του κ να ειναι καλος ανθρωπος!!!!!περιμενουμε να μας πεις πως τα περασατε!!!!

ελενα κ αφροδιτακι σας ευχαριστω πολυ κουκλιτσες μου!!!!!! :x:x:x περισυ τετοιο καιρο ειχαμε ολες γκαστριτιδα :lol::lol::lol:

ειρηνη εγω θα την επερνα!νομιζω μεσα στο μει ται θα ειναι μια χαρα το πολυ πολυ αν δεν αντεξει φευγετε!!

Γειά σας!Πήγαμε οικογενειακώς στη βάπτιση του Διουνυσάκου!!Τί γλύκας,δεν έκλαψε καθόλου!!Κίχ δεν ακούστηκε!! Αυτά είναι τα καλά όταν το βαπτίζεις μικρό το μωράκι. Η Γεωργιάννα μας κουκλάρα πάλι!! Να τους ζήσει,γερός κ καλοφώτιστος! Ήταν κ η Γωγώ με το Χριστινάκι της,είναι πανέμορφη φατσούλα!

Δανάη μου να σαι καλά!Σ'ευχαριστώ!κ εσείς να είστε πάντα γεροί! Μεγιά το γυμναστήριο κ η τέντα!Να τα ευχαριστηθεί η Μυρτούλα! ;)

Γλυκιά μου Γλυκερία περαστικά!Ελπίζω σύντομα να γίνεις περδίκι!

Σουλίτσα θα κάνετε τίποτα να το γιορτάσετε;;

φιλάκια σε όλες!Πάω να σιδερώσω τώρα που έχει δροσιά...άν κ βαριέμαιιιιιιιιιι :|

Καλημέρα!!εδώ σήμερα έχει λίγη συννεφιά...

Σούλα, χρόνια σας πολλά και όπως έλεγε η γιαγιά μου "να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι"!!

Γλυκερία, περαστικά σου!!!

Γεωργιάννα,περιμένουμε φωτο από το μυστήριο!αν όχι εδώ με mail!

Σήμερα θα πάμε αν δούμε τον παπά και τις δυο εκκλησίες που έχει στο χωριό που θα γίνει η βάφτιση για να διαλέξουμε.Έχω μια νύσταααααααα!χθες βγήκαμε κ κοιμήθηκα στις 2.15, η μικρή ξύπνησε στις 7.45 έχοντας συμπληρώσει 10,5 ώρες ύπνου!οπότε τώρα το μάτι της γαρίδα!μου φαίνεται θα πάω να την πέσω στον καναπέ δίπλα στο ρελαξ!

Να σας πω, τις τελευταίες δυο μέρες με πονάνε λίγο οι θηλές όταν θηλάζει.Σκεφτόμουν μήπως έχει να κάνει με το ότι τρώει πιο συχνά, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό, γιατί τρώει κάθε 2,5 ώρες περίπου.Μήπως είναι λόγω του ότι τα ούλα προετοιμάζονται?

Καλημέρα... Γεωργιάννα μου να σας ζήσει και να είναι πάντα καλοφώτιστος και ευτυχισμένος! Ειρήνη και Γιώργο πολύ ωραία τα προσκλητήρια σας.. Σούλα μου να τα χιλιάσετε. Κάτι διάβασα για τις συναυλίες, εγώ τον είχα πάρει μαζ'ι μου το προηγούμενο Σαββατο που ήταν η γιορτή κρασιού και είχε έρθει η Έλλη Κοκκίνου, βέβαια καθόμασταν σε τραπέζι αρκετ'α μακριά απο την εξέδρα. Παρόλη τη φασαρία και τη δυνατή μουσική ο μικρός κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε του άρεσε η μουσική και τα φώτα και γελούσε και φώναζε και αυτός...ο μπεμπάκος σήμερα ξυπνούσε ανα 2ωρο εγώ να δείτε πως κουτουλάω..φιλάκια πολλά

καλημερα!!!!!

να εχετε μια πολυ ομορφη κυριακη!!!!

ιωαννα να σου ζησει το αγορακι σου!!!καθε 2 ωρες ηθελε να φαει ο μικρος;;;;

δαναη, αυτο με τις θηλες το εχω κι εγω, μαλιστα σαν να μου εκανε μια φουσκαλιτσα στο ενα στηθος και βαζω αλοιφη τωρα....δεν σκεφτηκα οτι μπορει να εχει σχεση με δοντια....μου φανηκε μαλλον, οτι θελει να τρωει πιο γρηγορα κια κανει πιο δυνατες κινησεις....τι να πω....εχω και τη μαμα μου που επαναλαμβανει οτι εμεις βγαλαμε δοντι οταν ειμασταν 3 μηνων, και κοντευω να βλεπω εφιαλτες!!! :lol::lol::lol:

γλυκερια περαστικουλια!!!!ιωση ειναι;;;

γεωργιαννα καλοφωτιστος και και παντα ευλογημενος ο Διονυσακος!!!και στα δικα μας κοριτσια!!!

Γεωργιαννα μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος!!!

Ιωαννα χρονια σας πολλα!! Κ εγω μαλλον θα την παρω κ το πολυ πολυ να φθγουμε..αν πει ο γιατρος οτι δν εχει θεμα το αυτακι της ...αγκαλιτσα στο μει ται θα ειμαστε..ουτε που θια το καταλάβει ελπιζω!!

Πάμε σε βαφτισια σε λιγο..εχω αγχωθει κιολας γιατι ο μπαμπας μο ειναι στο πλοιο προς Ν. Υορκη κ ακουω για τον τυφωνα κ ανυσηχω..δεν εχουμε κ επικοινωνια κ φοβάμαι!

Δανάη ισως σε πληγωσε η εκανες καποια ραγάδα στην θηλη... εγω εχω τετοιο πονο απο πληγωμα κ η ραγαδα υπαρχιε εκει εδω κ κανα μηνα!!! Βαζε αλοιφουλα.

Το γυμναστηριο μας εινΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Καλημέρα!!! Εχτές έβλεπα τις φώτο της μικρης,εχω φτιάξει ενα φάκελο κ έχω χωρίσει τους μήνες μέσα,

ήθελα να ξεχωρισω τις καλύτερες για να εκτυπώσω να μοιράσω κ στους δικούς μας.

Συγκινήθηκα πάρα πολύ,με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν,πρέπει πραγματικά να ζούμε την κάθε στιγμη κ να μην μας τρώει τόσο πολυ το αγχος με τις δουλειές.

Δυσκολο μεν,αλλά το λέω να τα ακούσω κ εγώ γτ με έχει φάει η τελειομανία.

Εχτές περάσαμε υπέροχα στα βαπτίσια του Διονυσάκη μας.

Φτου μην το ματιάσουμε,δεν έκλαψε καθόλου,η καλύτερη ηλικία για βαπτιση φυσικά.

Αν δεν είχα το πένθος του πεθερου μου το ιδιο θα έκανα.

Ελενάκο κ μας μας άρεσε ο μπεμπούλη σας,είναι τρέλα κ ναζιάρης παρακαλώ.

Άντε με το καλό να βρεθούμε ολες πάλι :D

Το Χριστιννάκι μας ,με έχει ταράξει στην γκρίνια,τίποτα δεν την ικανοποιεί....ουφ.

Φιλάκια θα τα πούμε μετα!!

Kalispera :D

Ti mou kanete? Egw katafera tin mikri na koimi8ei alla den nomizw gia poli giati k to prwi meta apo poli agkalia tin katafera k sta 10 lepta 3ipnise pali :o..

K emas Gwgw mou tis teleutaies meres einai mesa stin gkrinia k otan tin piasei to klama klaiei astamatita, ipomoni :(

Καλησπερα!!

Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας!!!!

Τωρα πια εχουμε ονομα εμεις αντε και στα δικα σας μωρακια!! Οπως ειπαν και τα κοριτσια ο μικρος δεν εκλαψε καθολου. Ο παπας ηταν πολυ φιλικος μαζι του.

Θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα. Φιλακια πολλα να εισαστε ολοι καλα

Βάζω την αλοιφή της mendela,ελπίζω να περάσει γρήγορα!κουτουλάω από τη νύστα τώρα μετά το φαί, η μικρή έφαγε στις 2 αλλά επειδή στις 4.15 θα φύγουμε για την εκκλησία μάλλον θα πρέπει να τη θηλάσω λίγο πάλι πριν φύγουμε για να μην πεινάει όσο είμαστε καθοδόν κ γκρινιάζει.

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!! :-*:ymblushing::x:-*:ymblushing::x

βρε afroditi σε ειδα στον υπνο μου :lol::lol::lol: ειδα οτι ηταν το μωρακι σου 5 μηνων κ εσυ μας ανακοινωσες οτι ησουν ξανα εγκυος :shock: κ σου λεω-ρε αφροδιτη εγω ελεγα θα κανω γρηγορα το δευτερο εσυ γκαστρωθηκες :lol::lol::lol::lol::lol:τεον???

εμεις μαζι θα βαφτισουμε τελευταιες κ καταιδρωμενες :lol::lol::lol::lol:

ειρηνακι μου σιγουρα το πλοιο θα εχει απομακρυνθει απο τον τυφωνα,ωστοσω η αγωνια σου σιγουρα θα ειναι μεγαλη,ευχομε να μιλησετε συντομα να ηρεμησεις!!!δωσε ενα τεραστιο φιλι στα γουτσου γουτσου μαγουλακια της νεκταριας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...